Posts by V o 0 r o j a k

یه چیز جالب بگم

اکانت vorojak که گفت ۴۰ روز کلا اسپدترا بازی کرده ، ۱۱۷ تا پست گذاشته!

تقریبا به ازای هر روز بازی ۳تا پست!

هیچی فقط خواستم در جریان افتخارات باشین که کلا بین المللی هستن و وقتی اسم اسپیدترا میاد میگن پیف پیف

دمشون گرم اسکرین چت سعید هم دادن

پرهام جان ، خیلی درگیر لایک و دیسلایک فروم اسپیدترا نباش ، وینریش جه اش دهن سوزیه که لایک فرومش باشه

هر پست تناقض پست های قبل

الان که دعوت به میتینگ نشدی

حلوای امید جون و مملی ام خوردن

پیف پیف

پ.ن : ریپلی آخر گوش گلدین

میلاد جان این موارد اصلی دقیقا چه مورادی هستن؟ و کدوم قسمتش برات جای سوال یا شائبه داره؟ یه لیست ازشون تهیه کن همین‌جا بنویس تا پاسخت رو بگیری.

من لیست رو تهیه کردم نعمت :

۱- منقل

۲ - بافور

۳ ـ جنس اعلا ( حتما زعفرانی باشه )

۴ - دو گوش ناشنوا جهت شنیدن شر و ور های ایشون :))

ی فیک اومده بود روش یک ملیون و ۲۰۰ از رو واندر دف بک کرد الان برا من فاز پابلو اسکوبار گرفته

پ.ن: یک شب قبل تموم شدن سرور با لول ۹۹ فرقی داره؟ حالا لول ۹۶ !

پ.ن : دوستانی که امروز میرن میتینگ عکس عاشقانه مملی و امید کنار کیک فراموش نشه :))

دویست‌تومنی گرامی (اگه گرامی گفتنش ناراحتت نمی‌کنه)،

من زئوسیم، و عادت ندارم پشت حرفم قایم بشم یا واسه چیزی که گفتم از کسی عذر بخوام. هر چی گفتم، پاش وایسادم. هر کاری کردم، تا تهش جوابگو بودم، برعکس بعضیا که فقط بلدن پشت‌سر نقشه بکشن و ناله کنن.

اون چند روزی هم که می‌گی، راستش باید از خودم معذرت بخوام. چون تا تهش فقط خیانت دیدیم. شماها استاد نمک‌نشناسی و دو‌رو بازی کردنید. وسط بازی که داشتیم وین میکردیم ، دیدم چه حرکتایی زدین: همر به واندر خودی، کتیبه دو دستی تقدیم رقیب، اختیارات اتحاد رو گرفتید تا لحظه آخر فقط واسه اینکه متا رو بهم بزنید.

بعدم تو فروم فشار آوردین ، مظلوم‌نمایی راه انداختین که هدفتون پیش بره. وقتی دیدین بازی دیگه از دستتون در رفته و "ش‌ش" زیر متا نمی‌زنه چون ارباب‌جان ناراحت می‌شه اگه یه نفر دیگه تو سایدش بازی رو ببره، رو لول ۹۹ اختیارات رو تحویل دادین. چون می‌دونستین اگه نمی‌دادین، استپش می‌کردیم

در مورد اون سرورا هم که ادعا داری من نبودم، در جریانشم نیستم

پ.ن : گفته بودی فلان عدد پست داری فلان عدد. لایک پس اسپمری ؛ حداقل من همیشه سبزم ؛ تو یا قرمزی یا قهوه ای

خوب مثل اینکه جواب بعضیا رو ندیم از رو نمیرن

خدا رو شکر

واندر در خاک مقدس جنوب شرق ۱۰۰ شد

در آخر باید بگم بدترین سروری بود که بازی کردم و به هیچ وجه از 100 شدن واندر خوشحال نیستم،چون وقتی ایمیل واندر دست کسی هست که خودش رو جنوب شرقی نمیدونه یعنی جنوب شرق 100 نکرده

خوب بریم سراغ باقی مطالب

نقل قول

اگر شمال شرق واندرش ۱۰۰ میشد ، به هیچ وجه نمیگفتم متا هستیم!!!

چون طبق گفته تورج و بچه های جنوب غرب (اسکرینش هست) شمال شرق اقدام به خرید همر های شمال غرب کرده برای زدن جنوب شرق

اگر شمال شرق متحد ما نبود، چرا توی فاز نهایی برای پیروزی مشترک سنگ تموم گذاشت؟ اینکه الان بعضیا می‌خوان با استناد به یه سری شایعه یا اسکرین نصفه‌نیمه بگن "شمال شرق دنبال خرید همر برای زدن جنوب شرق بوده"، بیشتر شبیه داستان‌سازی برای توجیه ضربه‌ایه که خودشون به ساید زدن.

امید با زدن همر روی واندر خودی ، واضح‌ترین خیانت رو کرد. حالا اینکه تورج با حرف‌هایی که زده سعی کرده جو ساید رو آروم نگه داره و ساید رو از هم نپاشونه، نشونه درایتشه، نه تأیید رفتار کسی که علیه ساید خودش شمشیر کشیده.

متا شرق این بازی رو برد. حالا یه عده ناراحتن که چرا دیگه تو رأس تصمیم‌گیری نیستن. مشکل از ما نیست، از اون‌جاست که نتونستن با واقعیتِ تغییر کنار بیان.

الان که بازی تموم شده و متا شرق برنده شده خیلی‌ها دنبال بازنویسی تاریخ هستن.

اما بذارید یه سری چیزها رو روشن کنیم:

اگه شمال شرق واقعا دنبال تحریک جنوب غرب برای زدن جنوب شرق بوده، پس چرا تا آخرین لحظه پای واندر ایستاد و دوشادوش SE بازی رو برد؟ این تناقض رو یا قبول کنین یا دیگه نگین "در ظاهر متا، در باطن دشمن"، چون دشمنی با کسی نمی‌سازه که داره کنارت واندر رو ۱۰۰ می‌کنه.

در مورد صحبت‌های تورج هم، بهتره بدون تحریف بیان بشه. بله، شاید تنش‌هایی بوده، شاید حرفایی رد و بدل شده، ولی واقعیت اینه که شمال شرق و جنوب شرق در عمل نشون دادن متحد واقعی بودن، نه توی شعار.

در مورد نپ با جنوب غرب هم مدیریت یعنی تصمیم‌گیری درست در لحظه مناسب. اونی که بلد نباشه تعامل کنه، تهش می‌مونه با یه همر رو دستش و یه واندر خالی.

و این جمله که "ما فقط برای تست اومده بودیم و برد برامون مهم نبود" همیشه بعد از باخت شنیده میشه.

چند سرور بردین؟ عالی. ولی این سرور رو آرش افکت گفت شما نبردین چون ایمیل دست امید نیست :)).

نتیجه مهم‌تر از ادعاست.

پ.ن : تورج ریپلی نمیکنه دست و پا نزن

اپیزود جدیدِ تئاتر پوچِ صد نفره!

هر سرور شروع میشه همیشه یه نفر هست که می‌خواد نقش «مسیح‌ خودساخته» رو بازی کنه؛ کسی که با آب و تاب می‌گه:

“من صد نفر آوردم!”

صد نفر؟!

سید ، اسپید ترا به زور به هفتاد هشتاد پلیر می‌رسه، تو چطور صد تا آوردی؟ نکنه منظورت بات‌هات بوده؟ یا اکانت‌های ساخته‌شده توی ذهن خودته؟

ماجرا اینه:

1. ورود پر سر و صدا

• با ادعایی کهنه و نخ‌نما می‌ری وسط سرور.
      • چند لينک خالی در چت می‌ذاری و میگی: «ببین الان همه زیر پرچم من متحد می‌شن!»
    2. نمایشِ دو روزه

• دو روز رجزخوانی،
      • طرفاش که لیست “صد نفره” هستن، هیچ‌کدوم حتی وجود خارجی ندارن! یک سرور بمونن دشمنای سید رو بندازن بیرون
    3. فرار اتوماتیک

• وقتی میبینی هیچی نیستی ؛ یا پشیزی اعتبار نداری ، یه کلیک می‌زنی و ناپدید می‌شی.
      • انگار کل نمایش و اکانتت یه بادکنک بود که با یه سوزن ترکیده.
    4. بازی کثیف بعد از فرار

• از پشت کارتونی قایم می‌شی، پست می‌ذاری، می‌گی: «همه خائنن، کسی حواسش به من نبود، پلیرها بی‌عرضه‌ن».
      • ؛ بهونه‌های نخ‌نما برای مظلوم‌نمایی.

واقعیت اینه:

• هیچ‌کس از اون صد نفر خیالی هم پیداش نیست که بیاد دفاع کنه.
    • پلیرای واقعی می‌مونن، می‌جنگن، می‌بازن یا می‌برن؛ اما تو و لشگر توهمی‌ات، فقط سایه‌ای از یه افسانه‌ی پوچید
    • هر سرور دعوت به سرور بعدی و فرار بر قرار!

اگه شجاعت یا عرضشو داری، بیا یک سرور واقعی رو تا پایان بازی کن روبروی همین افرادی که بیرونت کردن ؛ میکنن ؛ خواهند کرد . بدون فرار، بدون بهونه. اون موقع شاید حرف‌هات وزن داشته باشه. تا اون روز، همین تئاتر صد نفره‌ت رو نگه دار برای خونه‌ی خودت؛ اینجا کسی به سایه‌ی توهماتت احترام نمی‌گذاره.

خوش گذشت

. این سرور مثل اینکه مملی برنده شده :) سوزش این که خیلی بیشتره 8o ( بد جوری بازیچه شدین )

توهمات ناشی از مصرف شیشه (مت‌آمفتامین) یکی از شایع‌ترین و خطرناک‌ترین عوارض این ماده محرک قوی است. این توهمات می‌تونن بسیار واقعی به نظر برسن و فرد رو از نظر روانی دچار اختلال جدی کنن. انواع توهماتی که ممکنه فرد تجربه کنه شامل موارد زیره:

1. توهم دیداری:

• دیدن افراد یا اشیاء غیرواقعی
    • دیدن حشرات روی پوست (که به اون "توهم پوست خزنده" می‌گن و باعث خاروندن شدید بدن میشه)

2. توهم شنیداری:

• شنیدن صداهای غیرواقعی مثل صدای صحبت دیگران، زمزمه، توهین یا تهدید
    • باور اینکه کسی داره اون رو کنترل یا تعقیب می‌کنه

3. توهمات فکری و پارانویا:

• فکر اینکه دیگران قصد آسیب یا قتلش رو دارن
    • باور به اینکه پلیس، دولت یا افراد خاصی اون رو زیر نظر دارن
    • حس اینکه کسی ذهنش رو می‌خونه یا کنترل می‌کنه

4. توهم لمسی:

• حس کردن حرکت یا وجود چیزهایی روی یا زیر پوست

5. رفتارهای ناشی از توهم:

• خشونت ناگهانی
    • خودزنی یا آسیب به دیگران
    • فرار از خانه یا مخفی شدن بدون دلیل واضح

اگر کسی دچار این توهمات بشه، احتمال داره دچار یک حالت روان‌پریشی شبیه به اسکیزوفرنی بشه. این حالات می‌تونن حتی بعد از قطع مصرف هم ادامه پیدا کنن و نیاز به درمان روان‌پزشکی فوری دارن.

صبح شما هم بخیر

میدونی بهنام یه بزرگ مردی می‌گفت : هرچیو بخواین بتون میگم من از هیچی نمی‌ترسم همه چیو میگم در ادامه فرمود من قهرمان بودم ؛ حالا اسمشو نمیشه اینجا آورد داستان میشه ؛ اما دیگه خودت باید بهتر اینو بدونی ما زئوسیا هرکاری کنیم از گفتنش ابایی هم نداریم مثل اون سرور اسپید راند ۳ یا ۴ اگه اشتباه نکنم اکانت عمو بهرام تو se که نزدیک بود دکترای se سکته کنن :دی

نمیدونم بودی یا نه ؛ اگه بچه های se سنشون برسه قطعا یادشونع این موضوع رو

در مورد هادی که آخرین پیامش بهم این بود : اوکی برم بخواب بچه خوبی شدم سر شب مخوابم فردا خبرت مکنم ؛

حالا اگه واسه اسپید ترا قصد رجیستر داشتیم حتما دوباره سعی میکنم رو مخش برم :دی

تو خودتم بهنام لژیونر شدی :دی

ده سال پیش ش ش بودی بعد رفتی با امرداد اس ای الانم اس دبل :دی

فقط منم که هرجا برم قلبم با ان دبل میتپه

هرچند تو چند سال اخیر به جز تورنومنت کام که رفتیم اس دبل نفرین شده :دی جایی دیگه نرفتم :دی البته اگه این چند روز اس ای رو تو رزومه امون نزنید ؛

به امام هومن هم گفته بودم خاک اس ای با من سازگاری نداره

اگه ام سرور بعد بریم فقط واسه بععع بععع کردنه :دی

پ.ن: آیناز اومد جذبت کنه ، تو جذبش کردی تو سرور فیک ؟

سلام بهنام

دیشب آرش اومد تو خوابم ؛ گفت ایلیا رو باید جذب کنی من کاره ای نیستم این وسط :)) حتی خانومش اگه بدونه اومده تو خواب من از وسط به دو نیم کره مساوی تقسیمش میکنه ؛ ولی خوب از اونجا که من قلب مهربون و رئوفی دارم کارای اداریشو انجام دادم

فقط مونده یه بعععع بععع کنه که دیگه پروسه جذبش تکمیل بشه..

اون بنده خدا کوماتسو هم ته کارش نوشتن اساس نامه اس زیاد خودتو درگیر نکن :دی

سرور فیک هم که چه عرض کنم ؛ خیلی از ماها به خاطر خیلی از دوستان هنوز پلی میدیم ؛ و بودجه دات کام رو هر کسی نمیتونه تقبل کنه مگر مملی باشی و با شرایط خاص ( اسم اکانت ترکیبی و ۳۳۰۰ گلد هر دو هفته و همر کپ کاتا سنگین )

حرفات قابل درکه، ولی یه‌جورایی زیادی سیاه دیدی همه‌چیو. آره، دورویی و سیاست هست، قبول. ولی مگه فقط لیدرا باعثشن؟ خود ماها چی؟ چند نفر از همین بازیکنا دنبال کلک و متا و مولتی و چراغ بودن؟ تا وقتی خودِ پلیرها نخوان درست بازی کنن، نمیشه

وقتی خود پلیر «دوست» داره مستعمره یک اسم باشه جوری که بگه چون ایمیل دست فلانی نبوده بردشم مال ما نیست و خوشحال نیستیم ؛ ما هم قطعا ترجیح میدیم زیر شعله رو بیشتر روشن کنیم که سوزشش هم بیشتر بشه !

اینکه بخوایم بازی بدون مولتی و سیاست باشه، آرزوی همه‌مونه. ولی فقط وقتی ممکنه که اکثریت بخوان. نه فقط یه‌نفر یا یه گروه.

مثلا خودم یه اکانت ساختم تو ۲۵ ایکس ؛ گفتم دیگه اینجا کسی حال نداره مولتی بکشه ؛ دیدم نه خیلی اوضاع خیطه دیلیت زدم !

من خودم مولتی باز عالمم چون دوست ندارم یکی که از نظر بازی شاید نصف منم نباشه به واسطه مولتی بازی بخواد برا من شاخ و شونه بکشه :دی ولی اگه بدونم واقعا قراره مولتی بازی نکنن خیلیم بیشتر بهم حال میده تک اکانت بیام :)

توی دات کام بار ها تک اکانت پلی دادم همیشه هم جزو تاپ پلیر هاش بودم چه از نظر اکانت چه از نظر رنک همر و ..

در نهایت، اگه قراره واقعا لذت ببریم، باید خودمونم یه قدمی برداریم. نه فقط از بقیه توقع داشته باشیم.

پ.ن : یه زمانی مولتی بازیم هنر میخواست ..

پ.ن : پروسه جذب ایلیا خیلی وقته شروع شده :دی

این صحبتی که می‌کنی قبل از این بود که نمک نشناسان کف فروم از صد شدن واندر ابراز ناراحتی بکنن به دلیل اینکه ایمیل واندر دست یک شخص خاص در بیرون از سرور نبوده ؛

رضا یکی از همون افرادیه که سر صحبت‌ها و قول قرار هایی که گذاشته بودن مثل مرد موند .

نه اهل زیر و رو کشیدن بود نه اهل سیاست و دو رویی ؛

یکی از مسائلی که خیلی توی فروم روش مانور میداد رقیب محترم یکی نبودن اسم متا بود که علی رغم این موضوع نه تنها عقب نکشیدن بلکه اعتماد کردن تا ساعات پایانی صد شدن که این اتفاق افتاد ؛

چرا که اگه نمی افتاد واندر استاپ میشد !

چون برعکس بقیه حرف از دهن زده میشه ...

نه اینکه خرمون از پل بگذره حرفامون یادمون بره

با فرض اینکه چه واقعی مملی رو بیرون کردین چه صحنه سازی هیچ ایرادی به ما و امید و هیشکی نیست شرط اصلی متا قرار بوده تو اس ای 100 بشه که الان هم شده تمام.

آقا سرور که تموم شده

مملی ام که بیرون انداخته بودن

بردم که به امید نرسیده چون نه ایمیلی دستشه ؛ نه با سیاست های اون صد شده ؛ نه حتی بوده ؛ حالا کجا بوده پاسگاه کنسولگری وسط عروسی یا .. به ما مربوط نیست تو تراوین نبوده ؛

حالا هی بیاید اسم اکانت بزنید se team تبریک بگید بش 🤣 اکانتی که نه ایمیلش دست اونه نه چیزی :))

کلا ریپلی کردم ی سوال بپرسم

پس اگه میگی قرار بوده جنوب شرق صد کنه

پس شما سرور بعد باید بازی کنید برای مملی درسته ؛ کل پلیرای جنوب شرق که خیلیاشون شاید این سرور هم نباشن یا در جریانش باید بازی کنن برای برد مملی که امید از زیر دین در بیاد ؟

حالا اینکه کدوم ساید مملی رو گردن بگیره خودش ی مسئله ایه ..

شما که اهل آنالیز هستی

اینم ی آنالیز بکن

تازه این فقط اکانت مدیریتی فروم تراوین اصلی هست

اکانتی که باهاش پست میزاشتم جدا بود :))

عرض کوتاهی با مدیریت فروم دارم ؛ کاملا آگاهم که پست انتقاد از مدیریت باید پاک شه ولی اگر خواستید زحمت پاک کردنش رو بکشید لطفا قبلش مطالعه بفرمایید

چندتا از پست های بالا که مثلاً خودم گذاشتم باید به عنوان اسپم پاک میشد ؛ و بعضیاش هم الکی پاک شد ؛ این میشه که چند نفر توهم توطئه میگیرن و فکر میکنن خبری بوده ؛ و جدا از این مسائل لذت فروم نویسی رو هم از نویسنده میگیره ( ممنون )

دیشب به جز کمپین بععع کردن اتفاق دیگه ای نیفتاده پیشو نگیرید

برعکس تو عزیزم من نه عقده دارم نه برام مهمه این چیزا

من نه پلیر جنوب شرق هستم نه برام اهمیتی داره تو و امثال تو چه فکری کنید

دلیل لاگین مشخص تایمشم مصادفه با پاسکاری معماری یونیک

بر عکس افرادی که تو اسپیدترا پلیر شدن

کل تایم پلی من اینجا ۴۰ روز و چند روزم این سرور

رک بخوام بگم هر چیزی که تو دنبالشی و میخوای بهش برسی رو من تو سرور های رسمی بهش رسیدم

می‌دونم دل خجسته ای داری و هر پی وی رو باز کنی صد ها پیام سند شده داری که کسی جوابتو نداده چون ماشاالله آدم پر حرفی هستی

هرچه دل تنگت میخواهد بگو دیگه جواب نمی‌گیری

هر آنچه نیاز به توضیح بود دیشب و امشب گفته شد

تا فردا خدا بزرگه

اون عزیزانی که میان از امید خرده میگیرن(که اکثرشون به قول خودشون مهمان بودن) شناختی از امید ندارن و به نظر من حقی هم ندارن بخوان اینطوری در موردش صحبت کنن

ای کاش همین مهمان هایی که شما عرض می‌کنی

میزاشتن جنوب شرق بازنده بشه تا به قول فرهاد عزیز سه ایکس دیگه خیلی از بچه هاشو تو جنوب شرق نبینه!

فل واقعه وقتی مهمان ها ۷۰ درصد کار و پتانسیل ساید رو دست بگیرند دیگه یجورایی صاحب خونه محسوب میشن ! میگیری که چی میگم ؟

در مورد حق صحبت میکنی راجب واندری که با ۲۰۰ ک انبار غذا صد شد هم صحبت کن چون همون افرادی که حق ندارن صحبت کنن واندرو هندل کردن !

همون افرادیم که تو سرور نبودن یونیک جا به جا میکردن ! یعنی یکی از شما مریداش قابل اطمینانش نبودید ؟ :))

خطاب به ی دوستی :

منو نقد نکن از خودتون مایه بذارین

دویست تومنی پاره های لای هزاری

( یاس )

درود به همه دوستان

خیلی خلاصه که سر درد نگیرید پست آخر این فروم هم میزاریم و میریم به خاطره ها میپیوندیم

قبل از شروع سرور دوستان عزیز از رضا گارد ان ای یوسف اس دبل و بچه های تیم عزیز زوپیر اس ای ؛ فرهاد عزیز اس ای و آرمان جان که نمی‌دونم کجا پلی دادی اخذ .. :دی ایلیا عزیز ان دبل و چهار پنج تا از دوستان لطف داشتن دعوت به پلی در این سرور دادن ؛ که من واقعا قصد پلی دادن نداشتم تا این آخر که در ادامه بهش میپردازم ؛ من نه هیچوقت چراغ خاموش پلی دادم نه عادت به بازی زیر چادر دارم !

پس از همتون عذر خواهی میکنم :دی

من حتی از تمامی گروه های مربوط به تراوین لفت داده بودم که باز وسوسه نشم ؛ سخت درگیر رینبو سیکس بودم :دی موضوع از اینجا شروع شد که بچه

ها تو دیسکورد منشن کردن و گفتن بیا تو گروه دوستانه ؛ رفتیم و بچه ها قصد پلی دادن تو دات کام داشتن که من بازم مخالفت کردم چون داشتم رنک اپ میکردم :دی ! خوب من اونجا موندگار شدم تا اینکه معماری یونیک با تک هیرو به جنوب غرب پاسکاری شد ؛ من هنوزم قانع نمیشم هیچ آدم قابل اطمینانی تو ساید جنوب شرق وجود نداشته باشه که کتیبه یک ساید به ساید رقیب فرستاده شه!

از اونجا به دعوت سعید عزیز قبول هولدری کردم

اونم بخاطر اینکه دوستانم تو شرایط سختی بودن به واسطه خاله بازیی x3x و موش دووندناش !

به قول یاس میگه : « هم از غریبه خوردیم هم از خودی »

و بعدشم که انبار واندر خورد و اون داستانا

لانچ شدن واندر زن رنک ۵ سرور رو ساید خودی توسط x3x ! و بقیشم که دیگه خودتون در جریانید

خلاصه مطلب

بردن با باختش قشنگه .. به نظر من همه عزیزان در هر چهار ساید برنده بازی بودن و بازنده این ۱۰۵ روزی که گذشت فقط دو نفر بودن ؛« امید و مملی »

حداقل من یکی تو این چند روز با چشم دیدم بچه ها چقدر زحمت کشیدن و بقیه چقدر چوب لا چرخ اینا کردن

من باب تشکرایی که از من کردن دوستان لطف بی اندازه اونا نسبت به من بود و همه زحمات رو خودشون به دوش کشیدن و من بیشتر تو فروم و در حد پاک کردن گزارش کمک کردم :x

تشکر ویژه : از تورج ؛ سعید ؛ حسین tnt ؛ ساناز ؛ نعمت ؛ رضا گارد ؛ امیر عزراییل ؛ ادی ؛ محمد پاتریوت ؛ ادریس ناتار ؛ طاها و بقیه عزیزان

به قول نعمت خوش نگذشت

حسین جان کسی تو عصبانیت خرما خیرات نمیده

شما هم کم فحش ندادی ..

بگذریم

یه pvp بزارید شیراز نزدیک منه منم میام میگیم اشکان هم که شیرازه بیاد داور بی طرف وایسه

منم اون وسط گزارش گری میکنم شیرمادر نان پدر حلالت باشه دلاور

اینم اخرین وضعیت سرور

تقریبا تا ساعتی دیگر سرور تموم میشه

اون قدیما می‌گفتیم «تراوین بهانه با هم بودن» به نظرم قشنگ ترین جمله ای بود که یادمه ..

پ.ن : بهنام جون اینم اسم متا :دی راضی شدی ؟

درود

حسین جان تقریبا بیشترین زحمت رو برای واندر se همون نوبی که گفتی کشیده حداقل تو این چند روز من شاهد این موضوع بودم ؛ البته در کنار زحمات بقیه عزیزان!

شمام اگه تو فحش دادنت تجدید نظر میکردی شاید دشمنی به وجود نمیومد !

خسته نباشید به همگی