درود به همه دوستان
خیلی خلاصه که سر درد نگیرید پست آخر این فروم هم میزاریم و میریم به خاطره ها میپیوندیم
قبل از شروع سرور دوستان عزیز از رضا گارد ان ای یوسف اس دبل و بچه های تیم عزیز زوپیر اس ای ؛ فرهاد عزیز اس ای و آرمان جان که نمیدونم کجا پلی دادی اخذ .. :دی ایلیا عزیز ان دبل و چهار پنج تا از دوستان لطف داشتن دعوت به پلی در این سرور دادن ؛ که من واقعا قصد پلی دادن نداشتم تا این آخر که در ادامه بهش میپردازم ؛ من نه هیچوقت چراغ خاموش پلی دادم نه عادت به بازی زیر چادر دارم !
پس از همتون عذر خواهی میکنم :دی
من حتی از تمامی گروه های مربوط به تراوین لفت داده بودم که باز وسوسه نشم ؛ سخت درگیر رینبو سیکس بودم :دی موضوع از اینجا شروع شد که بچه
ها تو دیسکورد منشن کردن و گفتن بیا تو گروه دوستانه ؛ رفتیم و بچه ها قصد پلی دادن تو دات کام داشتن که من بازم مخالفت کردم چون داشتم رنک اپ میکردم :دی ! خوب من اونجا موندگار شدم تا اینکه معماری یونیک با تک هیرو به جنوب غرب پاسکاری شد ؛ من هنوزم قانع نمیشم هیچ آدم قابل اطمینانی تو ساید جنوب شرق وجود نداشته باشه که کتیبه یک ساید به ساید رقیب فرستاده شه!
از اونجا به دعوت سعید عزیز قبول هولدری کردم
اونم بخاطر اینکه دوستانم تو شرایط سختی بودن به واسطه خاله بازیی x3x و موش دووندناش !
به قول یاس میگه : « هم از غریبه خوردیم هم از خودی »
و بعدشم که انبار واندر خورد و اون داستانا
لانچ شدن واندر زن رنک ۵ سرور رو ساید خودی توسط x3x ! و بقیشم که دیگه خودتون در جریانید
خلاصه مطلب
بردن با باختش قشنگه .. به نظر من همه عزیزان در هر چهار ساید برنده بازی بودن و بازنده این ۱۰۵ روزی که گذشت فقط دو نفر بودن ؛« امید و مملی »
حداقل من یکی تو این چند روز با چشم دیدم بچه ها چقدر زحمت کشیدن و بقیه چقدر چوب لا چرخ اینا کردن
من باب تشکرایی که از من کردن دوستان لطف بی اندازه اونا نسبت به من بود و همه زحمات رو خودشون به دوش کشیدن و من بیشتر تو فروم و در حد پاک کردن گزارش کمک کردم :x
تشکر ویژه : از تورج ؛ سعید ؛ حسین tnt ؛ ساناز ؛ نعمت ؛ رضا گارد ؛ امیر عزراییل ؛ ادی ؛ محمد پاتریوت ؛ ادریس ناتار ؛ طاها و بقیه عزیزان
به قول نعمت خوش نگذشت