نظر من اینه ک سرور باز بشه
هر کس دوست داشت بازی کنه
اینی ک بگین سرور ران نشه خودخواهی هست
و این ک هر کسی از تخیلاتش میگه ک این داشتم این داشتم
سرور باز بشه مشخص میشه
نظر من اینه ک سرور باز بشه
هر کس دوست داشت بازی کنه
اینی ک بگین سرور ران نشه خودخواهی هست
و این ک هر کسی از تخیلاتش میگه ک این داشتم این داشتم
سرور باز بشه مشخص میشه
بیشترتبریک میگم محمد جان دفاع خوبی بود خوشحالم که زبون باز کردی و پیدات شد تو فروم
اتک رو من زدم عزیزم و اون همر جنگیا جای بهتری نمیشد لانچ بشن چون همه ی تارگتا مهم بالا 1 میل دف دارن این تایم سرور و اون واندر رو تازه گرفته بودید و دیوارش 12 بود
قبل لانچ هم احتمال دیوار شدن رو میدادم ولی در هر صورت لانچ کردم گفتم شاید دف زیر 1 میل جمع بشه که بالا 1 میل جمع شد
بازم تبریک میگم به مدافع کارتون قشنگ بود
پ.ن1: اکانت گرین به زودی حذف میشه
پ.ن2: اکانت کلت دیگه همر نداره xD
پ.ن3: اکانت بمب دفساز شد :))
حاجی من خودم این سرور اکانت ندارم بخاطر همین کم میام
شما خودت رو با من نوب سرور اولی مقایسه نکن
والا من این یکی رو گردن میگرم
خودتون بیان اعتراف کنین کار کی بود؟!
بیشترسلام
ما که هنوز نزدیم :دی
از لحاظ نظامی ما فقط به عنوان اسکاتر ساپورت کردیم تا به اینجا و بیشتر بمب های ترکیده داخل سرور از اکانت بمب بوده
خوشحال شدم بازی میکنی پرهام جان.
شما میتونستی کاتا رو داخل واحه مرتاض پارک کنی یا دوستی که داخل مرتاض لوگین داشت براتون اینکارو انجام بده ولی دریغ
سرور 2ایکس قبل هم مرتاض به همین صورت رفت نمیدونم دوستان طبق عادات قدیمی چرا بیشتر دفاعی که داخل مرتاض پارک میکنند پیاده نظام هست؟
تولیدی نگهبان خاکستر یک ساعت در سرعت 5 ایکس 98 و ارابه ریشف 41 هست
با توجه به نصف شدن گندمخور توسط مرتاض با پارک نگهبان خاکستر به عنوان دفاع ثابت شما در ساعت 49 گندمخور
و با پارک ارابه ریشف به عنوان دفاع ثابت 61.5 منبع سود میکنید! کدوم به صرفه تره؟
پ.ن: محمد توشی دیدی یونیکتونو همون مدلی زدیممممم 😂😂
گهی پشت به زین و گهی زین به پشت
ارادت
حاجی چرا یونیکم رو
والا من گردن گیرم خوبه
کاری ک کردم هیچ نکرده هم گردن میگیرم
ولی این یکی خدایی من کاره ای نبودم
بیشتردرود بر دوستان خوبم.
من بازم اومدم.
این وقت صبح؟؟؟!!!!
یعنی چه خبره آخه؟یه قطار عدد 2 بندازی پشت بند هم رعد بفرستی واسه خفت. بعدش حتی یکیشم برنگرده، من بودم سکته خفیف رو حداقل زده بودم؟
شما شاخ عزیز NE رو نمیدونم. یه دوست خوبی 22222 رعد گذاشته بغل دست هیروش فرستاده مهمونی.
آقای عزیز، برادر من یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه:دستی رو که نمیتونی بشکنی، بوسش کن.
یه بابای دیگه ای اومده توی یه خونه ای اینسرت شده.
آقا نکن اینکارو. با روح و روانمون بازی نکن برادر من. خوبیت نداره.آخه توی یه خونه ای اتک میدی،اینسرت بشی؟؟؟؟؟ خدایا ذبحم کن راحت شم.
وقتی حریف بچه ها نمیشی تسلیم شو داداش. حالا چه اصراریه.
ناگفته نماند، این وقت صبح قضای حاجت بود بیدار شدم. نمیدونستم خودم بودم، شمال بوده، نوب بوده.
راستی دیوارشدن، جز متا محسوب میشه؟
اینسرت شدن یه خونه ای چی؟آقا من با اجازتون برم بخوابم. شاید شما خفت خوبی تونستین انجام بدین.
هلاکتونم.
همینجا از همین فروم، من، محمد patriot همه ی NE رو گردن میگیرم. اصلاً رانده شدن آدم و حوا از بهشت، حمله آگامنون به تروی، جنگ جهانی اول و دوم.
همه ایناروگردن میگیرم. خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه توی شمال هیچکی گردن نمیگیره. گفتم یه گوشه کارو کمک بدم.
پ.ن1: الان هیچکی نیست، صبح همه میان میگن فان بازی کردیم. اصلاً ما نبودیم. اصن این رعدا خودشون سرخود اتک زدن باگ سرور بوده و این حرفا.
پ.ن2: داداش گلم توی یه خونه ای اینسرت شدی؟؟؟؟؟ اونم فقط با 500تا مزودر؟؟؟؟؟
پ.ن3: شما فان بازی میکنید، اینجوری به درو دیوار میزنی، اگه واسه برد میومدی،چطوری به در و دیوار میزدی داداش؟؟؟؟
پ.ن4: دم پرهام اونا گرم. اولین نفریه که دیدم مرد و مردونه اومد و گفت . بازم معرفتت پرهامشون. خدائیش انگار هرکی پرهامه، گله. پرهام ما که یه دونه است.پ.ن5: عرفان داش همشون تا چند روز پیداشون نمیشه.خخخخ
ارادتمند همه دوستان خوبم، محمد Patriot
___________________________________________________________________________________________________________________________________________
بزرگترین نابکاری آنست برای آنکه برترین باشیم، دست به ویرانگری چهره دیگران بزنیم.
سلام حاجی
این کار دست من بود
حوصلم سر رفته بود اکانت بنده خدا رو کوبیدم دیوار
هههههه
موندم صبح جوابش رو چی بدم
رعد هم رعد های قدیم
22کی رعد 30کی پیاده رو کلین نکرد
هههههه
ممد توشی
بیشتر
ببخشید این موقع شب مزاحم شدم
یک مشکلی خورده خواستم مطرح کنم
مهاجم رو من اتک گذاشته ولی غیب شد یک دفعه ادمین لطفا مشکل رو برطرف کنن 🤪
سوال دیگه هم از مملی داشتم شما که تشخیص میدی اتک فیکه چنج کپ میکنی اینجا چیشد یکدفعه 🤣🤣🤣
برده کشوووون
عرفان طلایییی
سلام حاجی
اون بنده خدا اصلا نبودش
شوخی من با اون بود
ولی دست خوش اش رو با جاش زدین پسندم بود
ممد توشی
بیشترنمودی مارو محمدجان 😂
من قصدم نیست ارزش پلن شمارو زیر سوال ببرم فقط اینکه چرا تونسته شکل بگیره رو مطرح کردم
اسم هم نمیبرم شما خودت پلنو حفظی ببین کاتا ده خونه ای از کجا لانچ شده همون اکانتو میگم
ایشون قبل کتیبه بغل ما دهکده زدن همراه با چند اکانت دیگه ما اسکاتشم داشتیم پرسیدم گفتن نه خودیه
من یه اکسل دستی برای کلین شمال اماده داشتم که حدود 12 ساعت ساختش طول کشید و این اکانتو از داخلش حذف کرده بودم.
یه مولتی هون مال مهدی کلت بود حدود 20 کا استپ داشت برا کتیبه خفت شد.
اون اکانت رضا هم که اومد جنگ کوچیک زد میخواستم وارد کنم آرمین اشتباها گفت برا منه
یسری مولتی پاپ پایین خارج اتحاد هم زیر غارت اکانت پروفسور بودن
همون همر مانی که ترید کردیم میدونستیم قراره شر بشه
یسری اکانت مال روزبه بود میومد کاتا ول میداد رو کپا
اینطور نیست که ندونیم تو سایدمون چی میگذره که داداش
دیگه خیلی سادست کسی بیاد ده خونه ایت بخوای بزنیش یا نه
البته بجز این هلیکوپتره :دی
اینم عکسش که نیای بگی الکی میگه :دی
حاجی اکانت مهدی اینفینتیی بود ک تا وسط سرور با هم پلن میرفتیم
دیگه بعدش مملی بهش زنگ زده بود ک بیا رو اک منم اونم شل کرد و رفت
ی تایمم سر زدن ده برادرز بهش گفتم(بعد رفتنش) و خیلی بد دیوار شدم ک دیگه......
بیشتربعد از اینکه یه عده از دوستان جنوب غربی اکانتاشونو فروختن به شمال شرق
بوش توی سرور درومد
تو یه گروه تو دیسکورد جمع شدن
و گفتن به خاطر سرور فلان رسول میخوایم حذف کنیم
من کامل خبر ندارم ولی حس میکنم پارسا اکانتای خودشو داد جنوب شرق اونام گذاشتن زیر راید
ولی واندر جنوب شرق رو کلین نکردن
پارسام فکر نکنم پول لازم بوده باشه که پول گرفته باشه
ولی در مورد خرید اکانت توسط شمال شرق شکی نیست ، طرفداری نداشت اینجا
استاد طرفداری نکردم
فقط چیزی ک بود رو گفتم
فکر کنم/ درست یادم نیست توی یکی دو پلن از همر های جنوب غرب هم زدیم
ولی میگم مطمئن نیستم
اینو ب این خاطر میگم ک هر لانچی از جنوب شرق رفت ی پای اکانت منم وسط بود و ی چیزی ته ذهنم هست
بیشترتو سروری که بچه های جنوب غرب میان واندر شمال شرق رو کلین میکنن
شمال غرب هم شما پول گلدو مولتیشونو دادید
افرین به شما اصلا میخوای زیر سیبیلی صحبت کنم سرور باز نشده کاپشو بدن به شما
تو به من بگو این غیر معلوم الحال که میاد به من تیکه میندازه کیه ، خودم بهت وینری سرور ۲ ایکس رو میزنم به نام شما و مملی و اقا مجید
تو به من نشانش بده فقط
اکانت های جنوب غرب نصف شد بین شمال شرق و جنوب شرق پس توی این قسمت نمیشه گفت کل جنوب غرب گیر شمال شرق اومد
بیشترامیرجان من خودم سری اول چرخش جنگ یونیک 30 روز کاتارو شارژ زدم آرمین میگفت نزن
بعد اینکه جنگ رفت ککمون هم نگزید
اون سری عوامل که بعد این قضیه شروع کردن به تغییر پسوورد و اراجیف سرایی هم خودی بودن!
اون اکانتی که از 10 خونه ای اومد جنگ یونیکو زد هم مملی میگفت خودیه ما به حرفش اعتماد کردیم
وگرنه از همر اخرمون 300 کا گرزی بلند کردیم روش جاش داخل مپ سوراخ شد!
منتها یه پست میزاری تفاوت مستعمره و متا رو توضیح بدی؟
حاجی جنگ یونیک رو من با توشی و اکانت متین و اکانت مهدی اینفینیتی زدم
مهدی یک ماهی بود ول کرده بود و اکانت اونم دست من بود
حالا این وسط کدوم اکانت رو میگی من نمیدونم
اتفاقا شما قضاوت کردی وقتی تا میبینید یک اکانتی 3,4 میل منبع از شما بیشتر غارت کرده با اطمینان میگید حتما داره مولتی میزنه در صورتی که اطلاعی از مهارت های بازیکن اون اکانت ندارید
تلاشتون رو بیشتر کنید بجای تهمت زدن به دیگران
اگر هم بلد نیستید بدون غارت مولتی بیاید تاپ میتونید بیاید رمز رو بگیرید 24 ساعت بازی یاد بگیرید
این فرصت آموزشی رایگان دیگه گیرتون نمیاد !
حاجی ب شخصه نوب تر از این حرفام ک بخوام با 24 ساعت راه بیوفتم باید از آموزش های بیس و اکادمی شروع کنم فعلا
سرور 2x دیگه کلا ران نمیشه؟!
بیشتربا سلام خدمت همه دوستان
گویا یک سری از دوستان انقدر به غارت مولتی عادت کردن که باورشون نمیشه یک اکانت تک پلیر میتونه بدون هیچ مولتی تاپ غارت باشه
جهت آموزش غارت بدون مولتی به شخص اقای مجید پرشیا و تیم مولتی بازشون تصمیم گرفتیم رمز اکانت CoLT رو در اختیار ایشون قرار بدید تا به مدت 24 ساعت غارت اکانت رو بررسی کنن و یاد بگیرن چطور میشه بدون مولتی غارت کرد و برن برای دوستاشون هم تعریف کنن
برای گرفتن رمز به ای دی تلگرام اقای نیکروش پیام بدید @mehdi_nik205
با تشکر فروان
مرد مومن این سرور من روی اکانت تارتاروس بودم مجید بنده خدا گیر بود و کمتر بود
حتی ی دونه گندم هم از مولتی رید نداده
اصلا مولتی نداره
پس قضاوت نکن لطفا
بیشتردرود به همه رفقا
با اینکه تایم نداشتیم اما اکانت ساختیم اینقد کلیک کردیم خسته شدیم سه نفر هم هستیم با دو تا اکانت
اینجا خبری از تعدد اکانت نیست فقط بخاطر رفقا ثبت نام کردیم وگرنه تو جنگ با مولتی و تایم بازی ما بازنده ایم و افتخار میکنیم به این قضیه
راجع به سرور دو ایکس پیش یه چیزای دارم میشنوم موجبات خنده رو فراهم میکنید فقط /مرد مومن مگه مجبوری یه تعداد کراپ لاک کردن رو تو بوق کرنا کنی و جار بزنی؟
نمیگی اینور وای مصیبتا سر میدیم و گینه بی سائو میشیم گناه نداریم؟
صدتا بزار رو همون کپا فقط صفر شد ازتون منتظر اعلام امادگی برای ران شدن دوباره اون سرور هستم ببینم تفاوت حرف و عملتون چقدره .
در کل اینجا کم هستیم بیشتر رو اکانت این وقت رو صرف میکنیم
پی 1:ایلیا خدا بگم چیکارت کنه ماجراجویی اکانت تموم نمیشه اینقدر سرور تند هست
پی 2:مانی مرکز مولتی بازی کجاس مختصات بفرست ببینیم چند چندیم ( پلن همونیه که میدونی :دی)
پی3 :مملی توشی تو جات پیش ماس ازت دلخورم زیاددددددد بعدن حرف دارم باهات
ایشالله فروم بیشتر درگیر انالیز بازی و اعداد و ارقام باشه با یه بازی سالم تا بیشتر حواشی.
-سروش-
STORM
ارادت دارم مشتی
اگر دوستان لطف کنن و پیگیر باشن ک پشت بند این سرور /سرور 2x از فیریز در بیاد مطمئن هستم خیلی جذاب میشه
بیشترمجید جانم
عزیزم
توشخصیتت انقدر دوست داشتنی و بالاس که دوست نداشتم قاطی شی و این جرقه به تو هم بخوره ولی متاسفانه مجبورم کردی بخوام جواب بدم پستت و امیدوارم تو هم جنبه بازی و کل کل داخلش رو داشته باشی
آقاااااا
اصن ما بدددددد
شما خوب
حل شد مشکل الان؟:))
راجع به تو خالی و اراجیف و شر و ور و ... که نسبت دادی به حرفام نظر لطفت بود به من دوستم:)
راجع به سوال اولت
یا تو هم در جریان نبودی و اینو داری میگی یا اینکه واقعا شما فکر کردید با دسته کور و کر و لالا طرفید؟
شبی که سهیل گرندپا زنگ زد به دوستتون من پیشش بودم و گفت برنامه کنسل شده و قراره پخش کنیم رو 3تا اکانت
این صحبت قبل از استارت سرور بود که قرار به این بود 180 تا مولتی تویه 3 فاز 60 تایی بکشن و 15 تا همر و چند میلم دف بدن
حالا جزئیات بیشترشو خواستی بگو تا بگم بازم:))
اون سرورم که داری میگی از کل کله اسکری (آخرشم نتونستم بگم بهت اسکری درسته نه اسکیری:))) )
اون حرکت پوش به دهکده هایه نزدیک و ریدشون واسه اینکه اختلاف کمی داشتیم و تو کله مولتیاتو انداخته بودی زیر رید و دستو پا میزدی نیایم بالاسرت:)) بچه ها گفته بودن یکم حرصت بدن اونم چند ساعته قبل از ریست تاپ:)) که انقدر مهم بود واست بعد از کلی نامه بازی با ادمین باعث شدی مدالت برگرده و ما بشیم دوم اونم با توتن نه هون:)
ماشالا کمترین مولتی بازی تویه شمال شرق 60 تا مولتیه بعد ادعا هم میکنی واسه من که تو کمتر از 25 تا مصری داشتی رید میدادی؟:)
یه اتحاد 60 تایی کامل مولتیات بود
نتیجه چی شد؟
8 همر واندر زن هون (نتیجه یه اتحاد 60 تایی مصری )
8 همر واندرزن توتن + فکر کنم 4 5 میلم دف توتن (نتیجه 25 تا مصری)
از نظر شما این دوتا برابرن حالا که من بخوام کل کلی داشته باشم با شما؟:))))))))))))
این سرور چی؟
دوتا از پلیرایه اسکری تو سرور هستن
من و مهدی کلت
مهدی که تنهاس با هون
ColT
من و عرفان و سامانم با هم 3 تا اکانت داریم بالا میاریم
D R.E R R O R
B O O M B
L O O T
حالا گرفتی یعنی چی ما یه سایدیم و منظور چی بوده؟
مولتی میبینی شما تویه این اکانتا؟
حالا جواب سوال دومت
استادت قبل سرور که میخواست باهاش تیم شم میگفت خدایی تو خیلی خیلی پلیر بهتر و خفنتری هستی به نسبت من این که اصلا شکی توش نیست:)
اینم تو بگیر برو تا تهش دیگه من وا نکنم قضیرو:))
اون بچرم خودت توجیهش کن که میگه توتن اومده زیر هون تو رید:)))))))))))) اینا عوارض استارت تراوین تو اسپیدتراس:دی
تو سرورایه ای ار گول ور میداشتی پلیر خفنیم بودی میومدی تو تاپ غارت میشدی اول با اون حجم از پلیر (15 20 هزارتا بود یادمه)
اصن یکی گول ور میداشت و ریدر میشد پیشه بقیه پلیرا میشد خداا:دی
توتن هیچ شانسی واسه رنک 1 شدن نداشت مگه اینکه مولتی بازی میکردی:)
حالا اون D R.E R R O R تو امضام هم گول رنک 1 غارت تو سرور ای ار بود:)
پ.ن:مجید 4 5 نفری حدودا 60 70 تا مولتی کشیدید تویه 5 ایکس؟ :O بعد فانم هست بازی واستون؟:))))))
میگم که معیارامون با هم متفاوته:) وگرنه شما هم درست میگید:))
پس ادریس چی شد
چرا اسم پرو پلیر و پلیر اصلی رو نیاوردی
بیشترچند تا کتیبه جنگ داشتید؟
چند تا احمق داشتید؟ حتی زیر ساخت برا چیف احمق هاتونم نداشتید همش پارک بود رو اکانت هایه بیهوده
تنها جنگتون منحصر بود که وقتی رفت فلج شدین حتی بخاطر مرتاض کوچیکاتون نمیتونستید کتیبه کوچیک بیارین رو واندرزن داشتید با بزرگ شارژ میکردین اونم گاهی
بعد به همر هایی که بدونه جنگ کاتا و همر میکشیدن میگی واندرزن؟
میتونی با امار و ارقام اینارم ثابت کنی که کاتا هایه همر هاتون بدونه جنگ چطور به اندازه یه واندرزن میرسید؟
نمیخوای اکانتتو گردن بگیری؟
.
.
بجا اینجا پست گذاشتن بچسب به اکانت خودت هم خفت داری میشی هم رید داری میشی جات تو گروه خالیه
.
.
.
در مورد این پلیر هم که نصفه شب اومد تو اتحاد ما اول از اون لیدرات سوال کن کامل برات توضیح میدن اگه جوابتو نگرفتی بیا اینجا
حاج ادریس ارادت شما هر چی بگی درسته
فقط ی چند تا نکته
اولیش این ک من روی اون اکانت بازی نمیکنم و همون شب توی گروه بهت گفتم تا 12 شب رو این اکم بعدش ولش میکنم ک همین کارم کردم و دیگه روش لاگین نداشتم
دومیش جای توی یکی تو قلبمه
سومیش هم اون کسی ک ب عنوان لیدر ب این بنده خدا پیام داد خودم بودم
ممد توشی
اندکی تحمل سحر نزدیک است...
زود قضاوت نکنیم شاید هنوز اسم مناسبی برای دهکده ۲ پیدا نکرده
شما قسمت اولش رو توضیح ندادی ک اکانت وسطNE چطوری اومد اتحاد. NW
حاجی بگذریم از سرور 2x
بریم سراغ سرور 5x
قدرت خدا ی اکانت وسطNE ک از دست قضا کل اکانت های NE رو سیخونک میکرد و از ده دومش مشخصه مولتی هست(تغییر نکردن اسم ده 2) نصف شبی یهویی از اتحاد اصلی NWسر در اورد
یعنی واقعا سرور فان هم این کارا
ممد توشی
بیشترجون جون سمت من ده میزنی کف میزنی
ولی بازم اینجا دهن همرو پس میزنی
اخه داداش همرت کلا اینقده
کجارو میخوای بندازی رو ما هی میگی بده
ولی تعارفه بازم بیا یه کام بزن
کک مام نگزه یه دارکوبی ریز بزن
مرد مومن ما یه طرف دیگه بودیم اصلا شما زدی خود اونوریا زدن زیرش هیچی نمیگن چسبیدی ده دو باقر
سلام ایلیا جان
مرخصی دانشگاهت رو اوکی کردی ک مثل سرور قبلی جنگ یونیک لا نره؟!
اگر ی وقتی پای اکانت نبودی ی خبر بده نزنیم ک حرفی توش نباشه
تکلیف سرور چی شد اخر؟!
خبری نشد؟؟
تکلیف مشخص کنید