انجمن اسپیدترا
-
اعلانات و اطلاع رسانی
قوانین، اعلانات و اطلاع رسانی های بازی و انجمن اسپید ترا -
اطلاع رسانی
اطلاعیه ها در خصوص انجمن و بازی
- موضوع
- 18
-
قوانین
در اینجا میتوانید قوانین را مطالعه فرمایید..
- موضوع
- 3
-
- موضوع
- 6
-
- موضوع
- 3
-
سرورها
-
- موضوع
- 4
-
- موضوع
- 12
-
- موضوع
- 12
-
- موضوع
- 4
-
-
اسپید ترا
بخش کلی انجمن-
آموزش
در اين قسمت مقالات آموزشی خود را قرار دهيد...
- موضوع
- 12
-
سوال و جواب های بازی
سوال و جواب ها در زمینه های مختلف در خصوص بازی ...
- موضوع
- 1
-
رویداد های اخیر
-
norollah
پست کاربر VaGNeS را در موضوع بدون مولتی پسندید.پسند (پست)سلام یوسف. واقعا اگر سروری ران بشه با قوانین بدون مولتی از همون اولش تیمی که زنگ میزنم جمع میکنم به همشون میگم. مطمئن باش تو سایدی که من بازی… -
norollah
پست کاربر Reza Guard را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ | پسندید.پسند (پست)فرهاد بیا پیوی بگم در مجید کجاست بری بذاری روش😋😋 -
RoNaN
پست کاربر Reza Guard را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ | پسندید.پسند (پست)فرهاد بیا پیوی بگم در مجید کجاست بری بذاری روش😋😋 -
Eilya
پست کاربر H.Faster را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ | پسندید.پسند (پست) -
H.Faster
پست کاربر _Al0Ne_ را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ | پسندید.پسند (پست)درود
اول یه خسته نباشید به همه عزیزان، از فروم دعا گوی دوست و دشمن بودیم از اول بازی، سرور جالبی به نظر میرسه.
دیروز ممد نوب یه حرکتی زد کنار ده احمق یونیک ده زد به ما هم گفت بریم کمکش که خب ما صرفا کلیک میکردیم پاپ دهو چک میکردیم.
کتیبه ای… -
Reza Guard
پستفرهاد بیا پیوی بگم در مجید کجاست بری بذاری روش😋😋 -
Gone hero
پست کاربر _Al0Ne_ را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ | پسندید.پسند (پست)درود
اول یه خسته نباشید به همه عزیزان، از فروم دعا گوی دوست و دشمن بودیم از اول بازی، سرور جالبی به نظر میرسه.
دیروز ممد نوب یه حرکتی زد کنار ده احمق یونیک ده زد به ما هم گفت بریم کمکش که خب ما صرفا کلیک میکردیم پاپ دهو چک میکردیم.
کتیبه ای… -
Gone hero
پست کاربر partizan را در موضوع بدون مولتی پسندید.پسند (پست)اصولا ران کردن همچین سروری جزو بدیهیات هست
باید اینجوری ران بشه
ارتباطی با گرون شدن گلد هم نداره از نظر من
مولتی ها فکر میکنید چقدر گلد مصرف میکنند ! یه کپ آپ میشه بقیه هم با بات نیرو سازی و ....
همون بات که حذف بشه باعث افزایش… -
Gone hero
پست کاربر VaGNeS را در موضوع بدون مولتی پسندید.پسند (پست)سلام یوسف. واقعا اگر سروری ران بشه با قوانین بدون مولتی از همون اولش تیمی که زنگ میزنم جمع میکنم به همشون میگم. مطمئن باش تو سایدی که من بازی… -
Reza Guard
کتیبه ای…