بدون مولتی

• سرور بدون مولتی 46

1. آره (42) 91%
    2. نه (4) 9%

سلام، یک رای گیری بکنیم که ادمین محترم یک سرور بدون مولتی با مشخصات زیر ران کنه:

۱. هر شخص یک اکانت

۲. مپ کوچک ۲۰۰ در ۲۰۰

۳. گلد دونه ایی ۴۰۰ یا ۵۰۰

لطفا رای بدید تا یک سرور شبیه به تراوین داشته باشیم. در ضمن عیار بازیکنان اینجا خوب مشخص میشه.

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• بنا به دلایلی همچین سروری هیچوقت ران نمیشه

قدیمها توی فروم میگفتند:

اونی که برای شما آرزوست برای ما خاطره ست! ;););)

IRX

• درود وگنس جان

به شدت با سرور بدون مولتی موافقم اما به نظرت میشه واقعا؟!

اولا به هیچ وجه نمیتونیم کاری کنیم که هر شخص یک اکانت داشته باشه ، راهکارش چیه که نشه دور زد؟

دوما مپ کوچیک خیلی خوبه چون اگه تعداد اکانت کم باشه بهتره مپ هم کوچیک باشه اما کی میتونه تضمین بده که چنین مپی باگ نده تو سرور ؟

سوما گلد گرون کردن خوبه حداقل باعث میشه ادمین دلگرم باشه به ران کردن اما واقعا فک میکنی برای کسی که مولتی میکشه سخته تهیه ی چنین گلدی ؟یا قراره کسانی که وضع مالی ضعیفی دارن نتونن بازی کنن ؟!

به نظرم اگه میخواید بدون مولتی بازی کنید فقط یه راه داره اونم ایجاد تیمی مثل سوانزه که فارغ از نتیجه و ساید های دیگه برای خودشون بدون مولتی بازی کنن ، اما اونم مشکل داره و اولین مشکلش اینه که این تیم باید یه ساید انتخاب کنه و وقتی داخل یه سایدی یعنی ناگزیر وارد جریانات سیاسی سرور میشی متوجه منظورم ک هستی ؟ مگر اینکه یه توافقی صورت بگیره که مثلا این تیم میخواد تو فلان ساید بازی کنه و اگه کسی میخواد مولتی بازی کنه تو این ساید نیاد به هیچ وجه ! و اگه کسی بیاد تو این ساید اولین تارگت این تیم خواهد شد !

یا حق

یوسف

• خرجش یه سرور با هدف آزمون و خطاس

کسایی که میخوان مثل مرد بازی کنن ریجستر میکنن

هر سایدی که باشه!

متا و این داستانا نداریم

کل کسایی که بدون مولتی هستن داخل یک اتحاد قرار میگیرن

تارگتشون میشه مولتی باز ها

موضوع تیکت هم جالبه و حرف و حدیث زیاد داره قطعا

این سرور ها واقعا مسخرس

یه بازی بود به اسم وارین

شبیه اون شده کاملا ، فقط ظاهرش درسته

میگیم ناتار چرا باید انقد منبع بده و زیاد باشه و تروپ و ساختمون سازی نداشته باشه

میگن چون پلیر نیست فارم کنن!!!!

آقا بخدا همر کپ باید واندر بیاره پایین

طرف ۳۰۰تا چیفر کشته تا کتیبش جنگ شه

میشه حدود ۴۵ میلیون منابع!

والا قدیم با این منبع همر میساختیم😂

درخواست دارم مدیریت یه جلسه دیسکورد بذاره، همه لیدرا باشن

اونجا تصمیم گیری شه

این سرور‌ مثلا ۳ نژاده شد که هیجان داشته باشه ولی هیجانش کمتر شده ،

و فقط هفته اولش برای خوابیدن کرم خوبه الباقیش فرسایشیه واقعا

• پراکنده باشیم سخته کنترل کردن و هماهنگی تیم ، و اگه اولین اتک رو ساید X بره قطعا ساید X موضع میگیره که چرا اولین اتک رو ما اومد شما قصدتون بدون مولتی بازی کردن نیست و فقط اومدید که کمک کنید به ساید Y . و اگه تارگت بعدی بره رو ساید Y ، قطعا ساید Y موضع میگیره که شما چرا ما رو تارگت کردید چون نگاه کنید که ساید Z مولتی بیشتری داره و اگه قصدتون مبارزه با مولتی بازیه باید ساید Z تارگت باشه ، بعد تارگت بره رو Z میگن شما وارد بازی سیاسی ساید Y قرار گرفتید و دارید برای سایدX بازی میکنید و الی آخر ...

من نظرم اینه یه تیم تشکیل بدیم و تو یه ساید بازی کنیم مثلا شمال غرب ( چون چند سروره که بدون پلیره تقریبا!) و اعلام کنیم کسی که مولتی بازه تو این ساید نیاد چون یا باید خودشو با قوانین ما وفق بده یا تارگت اول ما قرار میگیره

البته اینم بگم که بازم همون داستانایی ک گفتم احتمالا برقراره ولی خب میتونیم در جهت منفعت ساید خودمون تارگت خودمونو مشخص کنیم ( با توجه به کتیبه یا چیزای دیگه ای که سایدای دیگه دارن ) ...

نظرتون چیه دوستان ؟

• آقا دوباره بحث های قبلی رو راه نندازید. ما فقط رای میدیم که میخوایم. دیگه ران کردن و مدیریتش با ادمین محترمه. خودش میدونه چطور باید ران کنه. فقط ما بگیم میخوایم. به هرکسی هم که می‌شناسید بگید بیاد رای بده. همین. فقط تعداد آرا بره بالا دیگه ادمین دست بکار میشه. بقیشو ولش کنید. فقط تعداد آرا بره بالا. به همه بگید بیان رای بدن

ماورای باورهای ما،

آنجا دشتی‌ست...

تو را آنجا خواهم دید.

• آقا دوباره بحث های قبلی رو راه نندازید. ما فقط رای میدیم که میخوایم. دیگه ران کردن و مدیریتش با ادمین محترمه. خودش میدونه چطور باید ران کنه. فقط ما بگیم میخوایم. به هرکسی هم که می‌شناسید بگید بیاد رای بده. همین. فقط تعداد آرا بره بالا دیگه ادمین دست بکار میشه. بقیشو ولش کنید. فقط تعداد آرا بره بالا. به همه بگید بیان رای بدن

رای گیری تاریخ استارت سرور ، گویای همچی بود رای گیری فایده نداره

فک کنم یادت رفته سرور نرمال همین سایت با همین وعده استارت خورد ! کلی هم رفتیم به همه گفتیم بیان ! یه کانال خودم زده بودم ۳۰۰ نفرو توش ادد کرده بودم که آقا بیاید یه سرور یدون مولتی بالاخره داره ران میشه ...

نتیجه چی شد ؟ اگه یادت نیست برو همون تاپیکو بخون .

قبلا از این وعده ها زیاد شنیدیم ...

فک نکنم قصد خودت صرفا بدون مولتی بازی کردن باشه ...

اگر هر ساید فقط یک اتحاد ۶۰ نفره بتونه رجیستر کنه چی؟

بعد یهو دیدی یکی اومد تو یه ساید ۶۰ تا اکانت ساخت ظرفیتشو با اکانت فیک پر کرد ، بعد چی کنیم ؟

• عرض ادب و احترام خدمت دوستان

به نظر من بهترین کار همون گرون شدن گلد و بحث بررسی آی پی هست

معمولا مولتی بازها یک وی پی اس میخرن و توی اون بات میزنن و هرچی مولتی دارن ادد میکنن

اگر با داستان آی پی برخورد جدی بشه برای هر اکانت مولتی یک وی پی اس جدا باید خریداری بشه که هزینه زیادی تحمیل میشه به پلیر

درسته که همیشه افراد متمولی هستن که خرج کردن براشون مشکلی نداره ولی با توجه به اینکه تراوین بازی تیمی هست و یک عده محدود نمیتونن وینر بشن حتی با خرج کردن زیاد پس فکر میکنم ساده ترین راه حل موثرترین راه حل هست

شما فرض کن یک نفر ۳۰ تا مولتی با یک وی پی اس بالا میاره ویک دفعه ۲۹ تا از مولتی ها بن بشن و یا پانیش جدی بخورن

فقط باید اراده برخورد باهاش باشه

• درود برپسرعموی عزیزم

پسرعمو یه چند تا سوال داشتم ازت :

۱) این سرور چند تا مولتی داری ؟

۲) این سرور چقد خرج برای وی پی اس و مولتی هات کردی ؟

۳) این سرور چقد خرج کردی تا الان ؟

حالا فک کن گلد گرون بشه و ایپی هم باهاش برخورد جدی بشه . با این فرض در مورد سرور بعدی چند تا سوال میکنم :

۱) چند تا مولتی میسازی ؟

۲) چقد خرج برای وی پی اس و مولتی هات میکنی؟

۳) کل سرور چقد خرج میکنی ؟

• مخلصیم سید بزرگوار :D

والا من خیلی خسیس تر از خرید وی پی اس هستم :))))

من با فیلتر شکن ۲ تا مولتی آوردم بالا

و تقریبا اگر اشتباه نکنم ۳ تومن خرج کردم تا حالا فکر کنم تا انتهای سرور ۷-۸ تومن بشه

---

من خب سقف هزینه ای که میکنم همون ۷-۸ تومن هست بیشتر بشه واقعا هزینه نمیکنم

خیلی هنر کنم برای سرور بعدی اگر سفت و سخت بگیرن ۲ تا مولتی با ۲ تا وی پی اس جدا بیارم بالا

----

ولی کل حرفم اینه که وقتی هزینه زیاد بشه و برخورد باشه قطعا مولتی بازی کمتر میشه

البته که دانشم در رابطه با سیستم و این داستان ها کم هست ولی فکر کنم بشه که با آدرس MAC سیستم یا همون آدرس سخت افزاری بازهم جلوی خیلی چیزها رو گرفت

حتی یادم هست یک سری که سرور کام داشتم پلی میدادم مولتی هانتر فقط به خاطر اینکه یک اکانتی رو فقط من رید میدادم (مولتی خودم بود با وی پی اس) باهام برخورد کرد و پانیش زد بهم

منطقش هم این بود چرا این اکانت تروپ نساخته و چرا فقط وقتی تو حمله میکنی جا خالی میده

---

مخلص کلام اینکه ما نهایتا بتونیم با خرید گلد گرونتر با توجه به اینکه هزینه داره سایت برای ادمین محترم و باید سود براش داشته باشه همراهی کنیم باهاشون

وگرنه که اگر بخوان حتما میشه و حتی ایده هایی که حتی ما توی خواب هم نمیبینیم به ذهن این دوستان اهل فن میرسه

پی نوشت هم اینکه بهت زنگ میزنم جواب بده سرویس کردی ما رو - خط ۹۱۲ رو سیو کن انقدر اذیت نکن من رو

• سلام

کوچیک کردن مپ گرون کردن گلد راهکار جلوگیری از سرور بدونه مولتی نیست و نخواهد بود گرون کردن گلد باعث ریزش پلیر میشه .

خود ادمین به بهترین شکل ممکن میتونه جلو مولتی بات بگیره اصلا نیاز به راهکار دادن ما نیست مملی راجب یه سرور بدونه مولتی از ادمین هست نه اینکه بگیم بد ما نکنیم هر کی میخواد بدونه مولتی باشه بیاد فلان ساید خوب چه کاریه من شب تا صبح بیدار بمونم چشمم رو بزارم بدونه بات مولتی بازی کنم ساید های دیگه با فلان تا اتحاد مولتی بازی کنه اخرشم برنده باشه ادمین بدونه در نظر گرفتن تمام کسانی که دارن از اولین سرور تا الان بازی میکنن فرقی بزاره یه سرور ران کنه و تمام راه های دور زدن قانون ببنده که همه از بازی در این سرور لذت ببرن نیاز هم نیست ما راهکار بدیم خودش بخواد میتونه به راحتی.

ولی در کل وقتشه یه سرور نرمال بدونه بات و مولتی استارت بشه دعوت بشه از همه تیم های قدیمی تا حالا که تو همچین سرور حضور داشته باشن

مشتی باش که اگه به صلیب هم کشیده شدی مسیح باشی نه مترسک مزرعه !!!

ALIFX&POYA

Sajad 33YED

MASOUD NOOB

REZA ROYAL

ASHKAN CAPTAIN

<3CAPITAN TEAM<3

• سلام. به همتون احترام میزارم و رفقا و رقبای عزیزی هستید ولی تمام این بحث ها فایده ایی نداره چون خود مدیریت همه چی رو میدونه و میبینه و همه رو هم میشناسه. فقط کافیه به همه بگید بیان رای بدن و وقتی ادمین ببینه همه همچین سروری میخوان مطمئن باشید ران میکنه و هیچ احدی نمیتونه دور بزنه.

ماورای باورهای ما،

آنجا دشتی‌ست...

تو را آنجا خواهم دید.

• درود مجدد

خب همینجا میبینیم که ذهیت های مایی که یه هدف مشترک هم داریم متفاوته

عده ای معتقدن گلد نباید گرون بشه عده ای معتقدن گلد باید گرون بشه عده ای به چیزای دیگه اعتقاد دارن ...

ما اول باید بدونیم هدف هممون مشترکه ، میخوایم تو سروری بازی کنیم که مولتی نباشه .

اولا چنین چیزی هیچ وقت امکان پذیر نیست ، نهایتش مثل کام بخوان برخورد کنن که بازم تو همون کام مولتی بازی میشه . از طرفی هم باید در نظر بگیریم اینجا اسپیدتراست و ادمین اگه براش توجیه اقتصادی نداشته باشه سروری ران نمیکنه ، در ثانی اینم در نظر بگیرید اتفاقا برای ادمین یه اکانت بدون مولتی که پاپ بازی میکنه خیلی بیشتر از ده تا مولتی براش سود داره . ولی به شرطی که سرور واقعا شلوغ باشه .

من مطمئنم اگه یه سرور بدون مولتی بخواد استارت بخوره قطعا پلیر خوبی جذب میشه . ولی مشکل اینه نباید تجربه ی تلخ سرور نرمال اینجا مجدد تکرار بشه .

اول ببینید میتونید دوستای خودتونو قانع بکنید که اگه ادمین مولتی هاشونو بن کرد نیان بگن ساید ما میزاره رو حذف ؟ و اگه این حرفو زدن خودتونم چون رفیق شماست میاید ازش حمایت میکنید یا خودتون میزنید تو دهنش که دیگه ازین حرفا نزنه ؟! تجربه ثابت کرده همه قبل شروع سرور میخوان سرور بدون مولتی باشه ولی وقتی سرور استارت میخوره یادشون میره که چی میخواستن! تجربه ثابت کرده تو این موارد کسی جلوی مولتی باز نمیمونه و همه پشتش میمونن که آره اگه بن کنن مولتی های ما رو ما میزاریم رو حذف !

پس اگه میخواید سرور بدون مولتی داشته باشید اول ببینید میتونید جلوی دوستای خودتون بمونید یا نه !

پ.ن :

فقط بحث گلد میمونه که به نظرم نمیتونیم انتظار داشته باشیم پلیر بیاریم تو سروری که گلدش گرون باشه ، پس ترجیحا گلد گرون نشه بهتره که همه پلیر ها بتونن اکانت خوبی بسازن نه فقط اونایی که پولدار ترن

یا حق

یوسف

• سلام. به همتون احترام میزارم و رفقا و رقبای عزیزی هستید ولی تمام این بحث ها فایده ایی نداره چون خود مدیریت همه چی رو میدونه و میبینه و همه رو هم میشناسه. فقط کافیه به همه بگید بیان رای بدن و وقتی ادمین ببینه همه همچین سروری میخوان مطمئن باشید ران میکنه و هیچ احدی نمیتونه دور بزنه.

هیچوقت هیچ اراده ای وجود نداشته و نخواهد داشت برای همچین سروری

تاریخ شروع سرور رو یادته نظرسنجی گذاشتن؟

برای اولین بار در تاریخ :) تاریخی که تعطیلی نداشت بیشترین رای رو آورد ، اینه که الان این اماری که اینجا هست ، وقتی روزی ۲ رای منفی اضافه شه ، شما هم قانع میشی که ملت موافق مولتی بازی هستن

اینکه اکثریت مخالف مولتی بازی هستن یه امر بدیهی هست و نیاز به نظرسنجی نداره ، جدا از مشغله های روزمره که یسریا دیگه نمیتونن بازی کنن، ۹۰درصد پلیر هایی که دیگه بازی نمیکنن مطمئن باشید بخاطر همین مولتی بازی هست و هر کدوم یکی یه پست گذاشتن در این رابطه ، پس همینجا ۲۰۰ ۳۰۰ تا رای موافق میشه گذاشت

سرور بدون مولتی نمیشه و نداریم

به شخصه اگر بدونم قوانین مولتی اکانت مو به مو اجرا میشه ،

اکانت مولتی بعد از شناسایی مسدود میشه و اکانت ذینفع پانیش پاپ و تروپ میخوره ،به شدت استقبال میکنم

تعریف اکانتی مولتی هم مشخص باشه ! اکانتی که صرفا در راستای اهداف اکانت دیگه‌ای باشه بعد از ریپورت کردن کاملا چک بشه ،

راه ارتباطی با ادمین وجود نداشته باشه و هر صحبتی فقط از طریق تیکت یا مولتی هانتر باشه

هرچی غیر این باشه شک و شبهه داره

• سلام علیکم :)

واقعا هنوز دارین درباره مولتی بازی صحبت میکنین ؟ :))

مدیریت به هیچ وجه حاظر نیست با مولتی بازی مقابله کنه . والا خیلی راحت میشد اول از همه بات رو از کار بندازن . بعدش هم مولتی بازی رو باز بزارن .ببینم چند نفرتون تایم دارید که ۳ تا دونه اکانت رو همزمان هندل کنین

همه سنامون بالاس برای یک اکانت هم وقت نداریم و اکثر تایم بات داره بجای هممون بازی میکنه :)

بیایید قبول کنین این بازی دیگه از ماها گذشته

سرور بدون مولتی میخوایید برید دات کام

• - ادمین میبینه کی چندتا اکانت ساخته

- ادمین میبینه چند اکانت داره با هیرو واحه کنار یک اکانت رو خالی میکنه

- ادمین میبینه یک اکانت داره توسط یک اکانت دیگه رید میشه

- ادمین میبینه یک اکانت رو باته

- ادمین میبینه چند اکانت دفاعش رو میفرسته برای یک اکانت

- ادمین میبینه کدوم اکانت ها رو وی پی اس هست

- ادمین میدونه چند نفر تو سرورهاش بازی میکنه

- ادمین میدونه ایمیل اصلی بازیکن هارو

- ادمین میدونه تمام شماره های تمام بازیکن هارو

- ادمین اگر ما همه رای بدیم و سرور رو ران کنه خیلی راحت بدون هیچ استرسی و اعتراضی بن و پانیش و دیلیت اکانت میکنه مولتی هارو

ادمین همه چی رو میدونه فقط کافیه به همه بگید رای بدن. به بالای ۵۰ برسه سرور بعدی خیلی راحت ادمین میتونه قوانین خیلی سخت خودش رو بزاره و اجرا کنه... حتی خیلی بهتر از دات کام میتونه جلو مولتی بازی رو بگیره

شما رای بده، بگو بیان رای بدن. مطمئن باش ادمین خیلی راحت تر از اون چیزی که تو ذهن شما میگذره میتونه جلو مولتی بازی و بات رو بگیره

ماورای باورهای ما،

آنجا دشتی‌ست...

تو را آنجا خواهم دید.

• من نگرانیم ادمین نیست نگرانی من یکی مثل خوده تویی که چارتا پلیر مولتی باز سایدت بگن یهو ۱۰۰ تا اکانتو میزارن رو حذف نمیگی فدای سرم بزارید رو حذف تک اکانت بازی کنید. ، میگی باشه بریم به ادمین فشار بیاریم که عدالت و رعایت نمیکنی و اگه بازم بن کنی دیگه بازی نمیکنیم تو سرورت .

اول ببینید خودتون چقد میتونید جلوی چنین حرکتی بمونید و پشت ادمین باشید بعد از ادمین انتظار داشته باشید پشت شما بمونه و مولتی ها رو بن کنه