Posts by JAVID

با سلام و احترام

و تسلیت بابت از دست دادن عزیزانمون

بنده هم با نظر میلاد عزیز موافقم.

درسته این سرور خیلی ها هزینه کردند ولی با باز شدن سرور باز هم باید هزینه کرد برای سروری که اول اعصاب خوردی هست از خوردن همرهای واندرزن و خفت شدن و غیره بخاطر نبودن پلیر یا بی انگیزه شدنشون.

خیلی ها هم شرایط زندگشیون تغییر کرده و حتی اگر انگیزه بازی داشته باشند شرایط اون را ندارند.

بنظرم این سرور بهمین صورت خاتمه پیدا بکنه و واندری هم 100 نشه که بشه اولین سرور بی نتیجه تا یادمون نره این روزها را.

به امید 100 شدن واندر ایران

ارادت

ایلیا جان تراوین یه بازیه ارتباطی هست.

خودت هم گفتی اپلیکشن های ارتباطی قطع هست پس هماهنگی ها سخت تر و حتی غیر ممکن میشه بنابراین تراوین هم بی معنی میشه.

جدا از اون با اینکه سایت ها باز میشند ولی سرعت اینترنت کم شده برای ساعت هایی قطع هم هست! سر زدن به اکانت ها طولانی تر میشه و خب وقت گیر هم هست.

با شرایطی که گفتم این بازی نه تنها لذتی هم نداره بلکه کاملا رو اعصاب خواهد بود. قطعا بازی نکردنش بهتر هست (برای ما).

میشه بفرمایید بچه ها چطوری با هم ارتباط برقرار کنن؟ یه دف بخوای جابجا کنی یا پلن بزنی چه ساید مهاجم چه ساید مدافع از ساعت ۴ تا ۱۲ کلا هیچ راه ارتباطی نداره

اره میشه واسه خودت پاپ‌ بزنی ولی این تراوین نشد

تلگرام واتس اپ دیسکورد همه قطع هستن :)

با دود ;)

با سلام و تسلیت و تاسف بابت اتفاقات تلخ و ناگوار این روزها

از مدیریت سایت خواهش دارم در مورد عادی شدن شرایط سرور، این کار با تامل و صبر زیاد انجام بگیرد و بر اساس شرایط یک یا دو شهر نباشد.

متاسفانه در روزهای اخیر اینترنت در برخی از شهرها قطع بود و سبب متضرر شدن پلیر بابت تلاش های چندین روزه شده.

خواهشمندم زمانی ساید به شرایط عادی برگردد که در تمامی شهر های ایران قطعی اینترنت نداشته باشیم.

امیدوارم دیگر شاهد چنین اتفاقاتی برای ایران نباشیم ....

همونطور که میبینی جوری زدیم که جاشون سوراخ شده زیر ساختی نمونده که حتی دوباره ساختش ولی اس ای داره بازیابی میکنه

داداش میزنی یکم یواش تر بزن خودتو سوراخ نکنی یوقت

اتک اصلی :

اینسرت شکن:

و 6 موج :

یوقت بد نباشه رو مولتی لینک نمیگیرید!!!

تو بازیابی هاتون همر یادت نره. اونا را هم سریع بازیابی بکنید.

بیا خفت با رمر نشونتون بدم از مزدور سمی تره

الان باز استادان میان وسط میگن تو ضرر کردی

کی گفته شما ضرر کردید؟ صفحه شما از اول سبزه از ما قرمز خونین :D

خدا میدونه این عکس تا چند تا فروم شما میخواد بیاد

اشکال نداره من براتون عکس جدید میذارم

شرمنده این دوستمون شدیم به کتیبه جنگ آموز علاقه داشتند.

این همرم هم بعد از رفتو برگشت های فراوان بلاخره دیوار شد

خسته نباشید به همه بچه های اس ای

خسته نباشید به بچه های اس ای بابت دیوار کردن این همر اونم رو اکانت مولتی؟!!!

خب پس خیلی خسته نباشید!!

من هم یه خسته نباشید بگم به امیر حسین تریدر عزیز

دیشب غوغا بپا کرد

هنوز از مسافرت برنگشته بود

بنده خدا با کلی خستگی اومد کلی از اتک های دیشب را لانچ کرد

تازه در دقایق اخر هم دفاع ریخت

تو اون شرایط ناراحت بود که اگر زودتر متوجه شده بود اصلا لینک هم نمیگرفتید.

پ.ن زودهنگام : راستی از اتک های امروز 7 صبح چ خبر؟ یکی هم به ما آمار بده چند چند عقبیم :)))

یه خفت خشگل هم ببینیم از تیم توهمی عزیز:

خسته نباشید به امیر حسین تریدر

خسته نباشید به ادریس و تیم خوب هجوم

خسته نباشید به توهمی ها

خسته نباشید اساسی به بچه های خوب اس ای

حاجی دست خوش من ک گفتیم شما زدی

ی جوری زدی ک دیگه نتونستم لاگین کنم

ب قول دوستون دیگه اکانت فلج شد و باید چکمه یونیک جا ب جا بشه

اقا یکی بیاد این چکمه رو ببره

ی نگاه ب پوینت حجوم 3 میلیونی اکانت بندازی متوجه میشی چی میگم

راستی محمد جان این آخرین اتک شما از ده 6 بوده . درسته؟

مال خیلی وقت پیش بوده. الان باید در حدود 130ک گرزی بوده باشه

بعدم داداش به پوینت هجومیت نگاه بکنم یا به چکمه منحصرت؟!

جا داره یه خسته نباشید و خداقوتی هم خدمت دوستان جنوب شرقی داشته باشیم

بهر حال دوستان ما کلی برنامه ریزی میکنند

کلی زحمت میکشند.

البته مقصر قطعا شمال شرق هست. وقتی میاد همرهای طرف را دیوار میکنه خب طرف باید بشینه با کاتاهاش یه قل دو قل بازی بکنه؟!

یکم داره بازی را هیجانی میکنه برای خودش

خسته نباشید همگی

خواهشا بیایید یجوری بازی بکنیم وقتی بردیم رومون بشه بگیم کیا را بردیم

در مورد توشی ک حاجی اون دو تا ده فکر کنم بالای 5 بار کامل دیوار شده و زخمی شده

ده 2 ک فقط دوبار رو خودت دیوار شد

محمد جان شما که تاحالا هر چی زدی رو ما رفتی دیوار، تعدادش از دستم در رفته:D:D:D:D

ولی ده 9 گندمیت که تا حالا من رو شمال شرق ندیدم لانچ شده باشه! (البته مطمعن نیستم)

توصیه ی برادرانه بهت دارم بهتره بجای اینکه بیایی توجیه مسخره بکنی تبریک محترمانه بگی

چون من تو را میشناسم قبلا هم به خودم گفتی که همر میسازی دیوار بشه.

اینم آماری که شما همر میساختی به چه شدت!!

اسکات اکانت:

و زمان اتک :

بله همر ده 2 هم قبلا دیوار شده بود ولی اخیرا نه!

در ثانی اگر فرض را بر این بذاریم که این دو دهکده همر نداشته ؛ دیستروی کامل دهکده ای اتفاق افتاده که پتانسیل همر سازی بالایی داره.

در نهایت و در هر دو حالت برد با ماست

بهرحال شما اگر خوشحالی از این اتفاق که خیلی خوبه^^

چند تا خفت هم ببینیم

آره عزیزم ما بودیم که رفتیم جدا از ساید خودمون ب ساید دیگه رو هم اکانت ساختیم مسعود جان شما با این کارتون باعث شدید خلیلی از پلیرای ساید ان دبل دیلیت بزنن،من، ممد ،ایمان, اسی, امیر ،والا من ک تابه حال حرکت اشتباهی از بچه های خودمون ندیدم غیر از این که زارت و زورت پلن میرفتن ،داستان اکانت تنسر هم ک هم پستای شمارو دیدم هم ساعتها با آرمان حرف زدم مانعی نداره مسعود جان عزیزمی من واسه خودم همین جای کار بازی رو بردم

برادر شما تو ساید جنوب شرق همین سرور بازی میکنی؟!؟

همین سرور؟؟؟!!!

خیلی تعجبیه اصلا حرفی که میزنی انگار مال این سرور نیستی. یا کلا خبر نداری دور و برت چی میگذره.

شما نشستی ببینی کی اول ناتار زده مثل این میمونه که اول مرغ بوده یا تخم مرغ!

این که انگشت اتهامت به سمت شمال شرق هست خیلی بی انصافیه.

ولی برای من منطقی هست که سایدی که بیاد تو بازی جاسوس وارد بکنه تو ساید دیگه دست به هر کاری میتونه بزنه برای بردن.

هم با اکانت تو ساید دیگه کتیبه زدید هم خروج اکانت اتحاد ما را رصد کردید و از تایمش خبر داشتید که اتک دادید.

خواهشا و ملتمسانه شما ها دیگه از بازی پاک صحبت نکنید!

با سلام خدمت دوستان عزیز

برخی از اتفاقات اخر هفته ، که فروم نشد .

پلن : دیستروی کردن دو دهکده همر دار اکانت توشی که با موفقیت انجام شد. تشکر از دوستان خوبم ادریس و امیرحسین عزیز بابت اجرای این پلن زیبا

سوزن جنوب شرق گیر کرده به اکانت Jaeger

والا ما اگر اینو میدونستیم بعد از رفتن علیرضا اونجر و تغییر نام اکانت، یه اسم بهتری براش میذاشتیم

هدف پلن چیف دهکده بود که کاملا دفاع شد.

تشکر از سیروان و دانیال و بچه های دفکوردی

ادامه دارد .........^^

اگر واقعان دفکوردی که این همه از همراتون پریده نتونسته دف کنه

دو تا یونیک و یه مرتاض بزرگو و یه چکمه کوچیکو و دو تا احمق رو هم نتونسته دف کنید سرتا پاش رو طلا میگیرید

ما هم سرور بعد بیایم دفکورد شمال شرق وایستیم !

بزارید لینک ها رو دیگه ببینیم سرتا پای پلنرتون رو هم باس طلا بگیرید یا نه !

مانی جان دفکوردی معجزه نمیکنه

تو خیلی از وضعیت ها مثل کتیبه مسئولیتش اول با پلیر هست نه دفکورد!

این همه همر!!!!!!!!!!!!!! بشین حساب کن ببین چقدر همر از دست دادید!! هر چند قبلا نشون دادی حساب کتابت ضعیفه طرز استفاده از چرتکه هم بلد نیستی.

بعدشم شما الان وظیفه سنگین تری تو جنوب شرق داری

پستی داری که ما بهش احتیاج نداریم. برای این کارت تو جنوب شرق ارزش قائل میشند.

به کارات ادامه بده ....

تنها هنرت همینه

با سلام خدمت دوستان

ما در حال سرشماری هستیم یکم سرمون شلوغه!

فعلا برای شروع این اتک ها را داشته باشید

یوقت بد نباشه چندیت بار رو Jaeger دیوار میشید.

تشکر از نیما دفکورد خوبمون که سر تا پاشو باید طلا گرفت

پ.ن : یه خسته نباشید جانانه به بچه های هجوم ما و تیم دفکوردی جنوب شرق قطعا بی خوابی زیادی داشتند.

عزیزم بنظرم الان موقع حرف زدن نیست. مدرکی دال بر رد این موضوع داری در خدمتیم. این سند شما دقیقا چی داره اخه!!

برگردی به اوایل سرور بحثی از سمت مهدی اینفینیتی مبنی بر ساعت کار شبانه پلیر ما مطرح شد. اون موقع من فروم کردم که هیچ سوء برداشتی ندارم و ازش خواستم توضیح بده

مهدی هم اومد مدارکی دال بر جاسوسی از آبادی تشخیر شده ما ارائه داد.

جواب من چی بود به مهدی؟ دست شما درد نکنه

نه به مهدی فشاری اومد که بی احترامی بکنه نه چیزی. خیلی زیبا اومد جواب داد با مدرک و سند!

من ادمی نیستم که به کسی تهمت بزنم. این کارو زمانی میکنم که مطمعن باشم. الان هم شما شواهد و مدارکی رو کن که ساعت انتقال اکانت ماراوا را مانی رصد کرده( چون قاعدتا حفظ که نمیکنه اکانتها را صد در صد عکس میگیره) عذرخواهی بنده را پیشکش نکن شهامت اینو دارم که عذرخواهی هم بکنم

در غیر این صورت مدرک نداری الکی ننویس. چون اسپمه

اینجا هم حقوق بشر نیست برادر من. مطمعن باش هر کسی با دقت مطالعه بکنه حتی اگر هم سایدیت هم باشه میاد پست شما را لایک میکنه ولی میگه حق با جاویده!

حفظ احترام من هم اصلا مشروط نیست . همیشه و در همه حال برای شما و پلیرهای سایدت احترام قائل هستم.

هیچ نیکی هم در کار نیست من شما را متهم به جاسوسی و بازی کثیف کردم و میکنم . و در صورت رفع ابهام نشدن خواهم کرد! اگر مدرک و سند دارید بسم الله

اگر هم فقط میخواهید فروم نویسی کنید که جوابی براتون ندارم.

کلا قافیه به تنگ اومده ها

گویا شما دیگه کلا در های رحمت و درک الهی رو بستی مثل باقی دوستانتون رو اوردید به شانتاژ و شانتاژ گری

فرهاد جان من با سند و مدرک حرف زدم

به حرفی هم که زدم مطمعنم. فرومی هم که نوشتم برای جواب دادن شما نبود اطلاع همگی بود. قضاوت با خودشون

شما هم یه عکس نشون دادی که هیچ چیزی را نشون نمیده اتفاقا به حرفی که من میزنم نزدیکتره!

الان هم بجز توهین و شانتاژ بازی حرفی برای گفتن ندارید.

ادامه بحث بی فایده هست. بنظرم احترام ها حفظ بشه بازی ارزش نداره

موفق باشید.

پویا جان اون پینوشت بود برداشت آزاد . شما اونجوری برداشت کردی منظور من اون نبود

اصل مطلب را ول کردی پینوشتتش را گرفتی

میدونی چرا ؟ چون حرفی برای گفتن نیست

چون میدونی دارم درست میگم

بازم شانتاژ بازی همیشگی

احمق هم مبارکتون باشه. بچه ها کتیبه هامشون را گل ریزون کردند.

تشکر میکنم از فرهاد بابت عکسی که گذاشته خیلی از مجهولات حل شد.

من این مسئله را با فکت و دلیل خدمت همگی میگم

اکانت marva نه اکانتی هست که خیلی صدا کرده باشه نه پلیرش اومده فروم که شناس باشه. بنابراین اکانت تو چشمی نبوده.

این اکانت از اتحاد x خارج میشه و میره به اتحاد اصلی z

ساعت 15:22 اتحاد را ترک میکنه

همون لحظه هم وارد اتحاد اصلی میشه.

منظور اینکه اکانت بی اتحاد نشده که تو چشم باشه.

حالا ساعت 16:37 مانی میاد پیام میده یه سوال مسخره و ابتدایی میپرسه که میشه حکم براعتش. ساعت 16:37 که این پیام را داده باید مطمعن باشه marva جدیدا اتحاد را ترک کرده.

یعنی مانی که بقول خودتون وقت نداره اکانتشو بچرخونه مرتب باید اتحادهای شمال شرق را رصد میکنه ببینه کی جابجا میشه!

حالا موضوع اصلی در جابجایی ها بحث زمان هست. 12 ساعت بعد از جابجایی دفاع میتونه ارسال بشه.

این یعنی برای همچین حرکتی آقا مانی که وقت اکانت خودشو نداره باید حداقل هر 1-2 ساعت یه رفرش بزنه ببینه کی خارج شده.

موضوع بعدی سایز همرهایی که زده شده (تمامی حملات تک اکانت بود) مشخصه که پلن با این دید زده شده که قراره دفاعی از ساید گرفته نشه. برای این هدف باید تایم ها خیلی واضح و روشن مشخص باشه.

حالا 15:22 اکانت خارج شده چ ساعتی اتک خورده؟

برای موفقیت در این پلن باید اتک قبل از 3:22 میخورده یا نهایت دقایقی پس از ان. پس باید ساعت خروج پلیر مشخص باشه

موضوع بعدی اکانتی را داشتیم در هفته گذشته از اتحاد اصلی خارج شد و بعد از گذشت چند ساعت دوباره بک شد. آقا مانی شما که مثل عقاب نشسته داره اتحادهای شمال را رصد میکنه چرا این اکانت را متوجه نشد؟! اون اکانت که اتحاد اصلی بود و خیلی بیشتر هم تو چشم بود

جواب ساده تر از این حرفهاست.

چون آقا مانی شما داخل اتحاد X اکانت داره و خیلی راحت از دید کلی اتحاد میبینه کی داخل رفته و کی خارج شده و دقیقا تایم خارج شدنش را داشته.

اقا مانی شما اگر وقت داشت که میومد رو اکانتش پلی میداد.

اقا فرهاد شما حتی اگر برنده این سرور هم بشید باز اخلاق را باختید. بازی جوانمردانه را باختید. بازی مردانه را باختید. فقط اینجا نیست که شما ناجوانمردانه بازی کردید. قبلا هم بازی ناجوانمردانه خودتون را نشون دادید

- وقتی توافق انجام شد برای کتیبه ای با ناصر کلاهبردار ؛ بعد که اومد تو فروم ادعا این موضوع را کرد چنان با شانتاژ بازی جو فروم را بهم زدید تا هر چه سریع تر از این موضوع دور بشه.

- وقتی توافق شده بود اکانتی در ساید حریف زده نشده بصورت جاسوس شما خوب منظور مملی را متوجه شدید چیه. وجود اکانت کرم چاله همواره تو بازی ها بوده و مشکلی هم نبوده ولی یکی مثل مایک شنودا نه مورد پسند ما نیست( البته مورد پسند شما هست) بنابراین اگر صحبتی شد که اکانت تو ساید دیگه نباشه منظور وجود اکانتهایی تو nw با اتحاد مشخص ne نیست. منظور اکانتی بود که شما باهاش کتیبه زدید!

ادامه این بحث فایده نداره چون اگر معتقد به بازی جوانمردانه بودید میزدید دهن پلیر جاسوستون! جالب اینجاست که تجربه این بازی ناجوانمردانه هم داشتید که به جایی نمیرسه (مایک شینودا). عذرخواهی هم پیشکشتون!

پ.ن : قبلا میگفتیم صادق پارتیزان الان میگیم پارتیزان ها

پ.ن : متاسفانه مرتاض منحصر هم x بود!!

با سلام دیشب دو اکانت که از اتحاد خارج شده بودند. سه تارگت مورد حمله قرار گرفت که فقط یکی از تارگت ها موفق نشدیم نجات بدیم و دو تارگت دیگه یکی چنج کپ شد و یکی هم دفاع شد.

چنج کپ ماراوا برای نجات همر که اتفاق هم افتاد

و اینجا هم که چندین موج کاتا دیوار شد.

فرهاد جان چند تا نکته و توصیه خدمتتون بگم :

اول اینکه اینجا اسپیدترا هست . بنظرم نباید صحبت از کپ لول 18 کرد. چون بی ارزش ترین چیز کپ هست. الان فکر میکنی چه مدت طول میکشه که کپ ریکاور بشه؟!

دوم اینکه خواهشا سعی کنید بدون تحریف در مورد پلن اجرا شده صحبت بشه.

ما دیروز با هشیاری مانی دیدیم که این اکانت بیرونه تو اسکاتمون این همرو دیدیم

مانی شما اگر اینقدر هشیار بود و وقت داشت که هر لحظه اتحاد رقیب را رصد بکنه که چپ و راست خفت نمیشد و چیف نمیشد. مرزهای بازی کثیف را بیشتر از این جابجا نکنید :

با وقاحت تمام نیایید اینجا به جاسوس داشتنتون افتخار بکنید. مردونه بجنگید!!

امروز هم به توصیه شما یه آموزش برای ساید خودم دارم.

موضوع : طریقه زدن کتیبه احمق

ابتدا صبر میکنیم کتیبه چشمان بشه بعد یه موج اتک بدون هیرو میزنیم که طرف فکر کنه فیکه

و بعد اتک هیرو را در سریع ترین تایم موجود میزنیم.

دو تا نکته مهم داره که حتما رعایت بکنید مثل این دوستمون

با شمشیری بزنید حتما :D فقط بهشون بگید سریع برند

7 دقیقه بعد از اتک اول اتک دوم را بزنید!!!!!!!:D

راضی بودی فرهاد جان؟

حلالتون باشه

پ.ن : با تشکر از دفکورد خوبمون نیما که برای خنثی کردن این پلن خیلی زحمت کشید

پ.ن: به شخصی که پاچه کسی را میخواراند میگویند پاچه خوار!! به شخصی که پاچه ی پاچه خوار را میخواراند چه میگویند؟(کاش میشد تگ کرد)