نقد و بررسی سرور بهاره با سرعت ۲ برابر | آغاز ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ |
- Admin
- بسته شده
-
-
جا داره پست رو با این سخن بزرگان شروع کنم:
ای قدرت شیشه، ای قدرت تریاک
دو دیقه اون دم و دستگاه رو بذار کنار اینجوری که داری پیش میری میگی بابل رو هم من و جعفر فتح کردیم، بچه ها هم بودن.
تا دیروز بود 4 تا وین متوالی بود، امروز شد 5 تا. سند خواستن، شد روی ایمیل سامان و... سامان رو چه به تو؟ اصلا شمال شرق رو چه به تو؟
من نمیدونم قبل این چندتا سرور بیابون دقیقا کجای تاریخ شمال شرق بودین شماها؟ چه اسپیدترا چه آی آر.
تاریخ IR که واضحه کاملا.تو اوایل اسپیدترا هم حتی با رضا فرخی تو شمال شرق 100 میکردیم و چند سرور نبودیم که جعفر و اصغر و اکبر و جاوید و... شدن شمال شرق باز؟ میبینی؟ شمال شرق رو ازم گرفت! پست و جایگاه شما همون لیدری اتحادهای دفساز سرورهای نرمال هستش و تو سرورهای اسپید یک سوتفاهم بودین که این راند با فرارتون حل و فصل شدین.
من اگه یک سرور اعلام حضور میکردم و بعدش رقبای من بخاطر زدنم میومدن و میگفتم نه دیگه نیستم خدافظ، تا عمر داشتم تو جوامع پدیدار نمیشدم. رو نیست که ماشالله...
تکی توی دات کام رکورد میزدی؟ یادته بهم زنگ زدی که بیا روی اکانت من و فقط اسمت باشه روی اکانت کافیه؟ 10 تا پلیر دارم و حتی کلاه عوض کردن رو هم بات انجام میده؟ که من در نهایت ادب ردش کردم؟ چون با جیره خوری میونه خوبی ندارم.
شرط میبندم توی یک محیط کنترل شده و تک به تک حتی از عهده حسین فستر هم برنمیای و حسین میزنتت. یقین دارم. داری با ایلیا کل کل میکنی؟ ایلیا تکی کل 50 نفر جیره خور خیالیت رو 10 بار شخم میزنه آناناس میکاره و به معنای واقعی یک سوپر پلیره و شما نهایتا یک گلدساپورتر تاریخ مصرف گذشته. تازه اگه بخوای بزنیش ممکنه سرطان بگیری!
2 تارو که سامان 100 کرده، یکیش که روی ایمیل جنوب شرقه یکی هم که راند پیش در واقع NE صد کرد. دلیل قدرت نمایی NE هم داشتن واندرزن های تیم هفت هشت نفره ما بود (حدود 12 واندرزن) و الا اگه ادریس مارو از اون جمع کم میکردی، اصغر و اکبر و جاویدتون کلا **مثقال همر نداشتن و عرضه پلن زدنی رو هم نداشتن. از ادریس هم بالا نرو که چندین سال هستش با ماست و الان هم کنارمونه. صرفا قسمتش شد یک راند با اغیار نشست و برخواست کنه تا عیار اغیار دستش بیاد (حالا مستثنی آدم حسابی هم بود تو اون جمع)
زیاد هم فاز من تک نبودم و همه بودیم برندار اینجا هنوز اسکرین شات های دیسکوردت موجوده: من پوووول دادم، منننن باید صد کنم... حق منهههههه. اگه رضایت داشتی اعلام کن بذاریم اینجا.
هرررر راندی بودی اطلاع بده و 50 تا هم جعفر و اکبر و اصغر و جاوید جمع کن دور و بر خودت، زوپییر با همین 10 نفر هست در خدمتت گل پسر. ببینم مثل این راند روی کتیبه میبینی؟ ولی دیگه ریجستر در سایدی غیر از NE در کار نیست اگه بودیم وسط NE خواهیم بود. جایی که علی دهیروز و پانیشر رو ازش پرت کردیم بیرون شما که جای کتف این اساتید نیستید.
پ.ن: ایلیا از پستت آهنگ کلید اسرار پخش شد.
پ.ن: رضا دنبال اکانت صادق نگرد با من رو یه اکانتیم
هم از تو هم از صادق جان تقاضا دارم سوتفاهم رو بذارین کنار و ماچ کنین همدیگه رو.
-
سیاستمدارها انسان ها را به دو دسته تقسیم می کنند: ابزارها و دشمنان
جمله ای که مصداق بارزش رو میشه اینجا دید،بعضی کشورها با ساختن فیلم و سریال شروع کردن به تاریخ سازی که قدمت خودشون رو تا 4000 سال قبل برسونن.بعضی کشورها هم با داشتن تاریخ کهن سکوت میکنن و هزینه ای برای اینکار نمیذارن.چون عاقلان و کسانی که حقایق تاریخ رو میدونن نیازی به تاریخ سازی آبگوشتی سریالی ندارند
بگذریم
بحث وینری شده اونم 5 بار پشت سر هم
آی آر رو بکل میذارم کنار چون اصلا تو آی آر اسپید از وقتی لرد ویکی و دریادار و دهیروز و سه پیچ ... بودن مگسی ایرج متادونی جاویدی ... تو شمال شرق وجود نداشت.اگر هم بوده به قول سه پیچ تو آنتا 5 یا 6 بودن
این بحث مختومه است برای شمال شرق چه زمان افشین بانیکوش چه زمان سورناش.امید از SE از یادگاران اون دوران میتونه شهادت بده
بحث اسپید ترا
اولین سرور رسمی اسپیدترا که با حضور بزرگان IR SE و ... برگزار شد(دکترمهرداد.دکتر هانی کاظم جیا امید ... ) شمال شرق ما بودیم و رضاانزلی و سامان(امیرحسین هم جزو جمع سامان همراهی میکرد) و جنوب غرب هم پارسا و سپهر حسام که وینر شدیم. اون موقع مگس و ایرج و جااوید .... کجااا بودید؟؟؟ که حداقل 300 پلیر اکتیو بازی میکردن
سرور بعد با همون تقسیمات تیم زیوس به شمال غرب اضافه شد اون سرور کجا تشریف داشتید؟؟؟
بعدا چند سرور با سرعت بالاتر از 3 ایکس ران شد که حضور نداشتیم چون معقول ترین حالت بازی همون 3 ایکس بود و توجیه بازی برای ما نداشت.
و محدود سرور دیگه مثالش به اینه که یه مدت رفتی مسافرت یکی اومده نشسته خونت میگه من صاب خونه ام یستا کجا بودی؟
تا برسیم به سرور نرمال کلاسیک
که یهو یه تعداد سبز شدن و شروع کردن به تاریخ سازی لیدری و... بکس میلیتاری و .... حتی یادمه یکی میگفت یه نفری رفته مقوا 2متر در 1 متر خریده چسبونده دیوار اتاقش مختصات های دهکده ها رو مینویسه
(لعنت بهت نعمت که این قسمت ها ایموجی میخواد)
نوری و مرتضی .... تماس گرفتن که اقا بیا کمک و ... که گفتم من نرمال بازی نمیکنم ولی به اصرار با رضا گارد و ... رفتیم کمک.اکانت ایدین رو در حال پوکیده تحویل دادن و بعد از یک هفته تندرL90 و مگنس و ایرج توهم توطیه گرفتن و گفتن اومدی لیدری رو بگیری و مار ساختن و گفتن سر مار تورجه(ایموجی لعنت بهت نعمت)
که نهایتا بخاطر اینکه بهونه جنگ داخلی ندیم به متوهمین اکانت را دادیم به این شرط که همرهاش رو ان ای به کسی بلند نشه و رفتیم که بعدا خبردار شدیم با همون نوری رو زدن که نوری خودش بهتر میتونه توضیح بده
بگذریم
حضور این اساتید که شمال شرق رو کردن مرکز فتنه و فساد و کثیف بازی از زمانی شروع شد که راند نرمال برگزار شد که اخر بازی هم اس ای صد کرده
- امیرحسین نوری ادریس سامان ... همه باهم جمع بودیم شمال شرق.سالها کنار هم بازی کردیم و الان دارن از چیزه ببخیشید منظورم نردبان اوناست بالا میرن
کلا ادریس کبیر از تیم زیوس جدا شد و اومد تو زوپیر ده سال پیش
اگه به رفاقته وقتی ما باهم همبازی بودیم شما مقوا میچسبوندی
هی تف به این روزگار به قول ایناز
قال آرش 10
اگه زوپیر تو سرور نباشه ما نمییایم بازی کنیم چون لذتی نداره
حالا طرف 5 وینری از 200ایکس یا 50 ایکس رو محاسبه میکنه به اسم خودش
تو رو چه به سامان که ایمیل واندر رو ما اون زمان به سامان دادیم و مشکلی هم نداشتیم چون عقده ای نداشتیم برای لیدری یا مدال روی ایمیل
در هر حال ما قصد بازی نداشتیم الانم به هدفمون رسیدم که عدم حضور جمع ما تو شمال شرقی عواقبی داره که الان مشهوده.چون جمع ما گلدی نیست رفاقت و معرفته.ساپورتر گلد نداریم همه واسه هم پلی میدیم
در اخر این سرور با اجازه صاحبان NW اومدیم سایدشون مهمونی تا بهونه ندیم دست معلومین الحال که جنگ داخلی باعث ضعف ان ای شد
اما
از سرور های بعد چنانچه حس بازی و وقت زندگی مجال بده پرچم زوپیر وسط ان ای زده میشه قدم هر شخصی که دوست داره پلی بده روی چشم
جز مگنس و کسانی که کنارشن
البته اگه اون چیزی رو که تو دیسکورد گفته بود NE زیر تخ... منه رو داره این گوی این میدان
ضرب المثل ترکی:ایت هورر کاروان کچر - دیگه ریپلای نزنید فکر میکنه .پ..ه واسه خودش
والسلام علیکم و رحمت الله
-
سیاستمدارها انسان ها را به دو دسته تقسیم می کنند: ابزارها و دشمنان
جمله ای که مصداق بارزش رو میشه اینجا دید،بعضی کشورها با ساختن فیلم و سریال شروع کردن به تاریخ سازی که قدمت خودشون رو تا 4000 سال قبل برسونن.بعضی کشورها هم با داشتن تاریخ کهن سکوت میکنن و هزینه ای برای اینکار نمیذارن.چون عاقلان و کسانی که حقایق تاریخ رو میدونن نیازی به تاریخ سازی آبگوشتی سریالی ندارند
بگذریم
بحث وینری شده اونم 5 بار پشت سر هم
آی آر رو بکل میذارم کنار چون اصلا تو آی آر اسپید از وقتی لرد ویکی و دریادار و دهیروز و سه پیچ ... بودن مگسی ایرج متادونی جاویدی ... تو شمال شرق وجود نداشت.اگر هم بوده به قول سه پیچ تو آنتا 5 یا 6 بودن
این بحث مختومه است برای شمال شرق چه زمان افشین بانیکوش چه زمان سورناش.امید از SE از یادگاران اون دوران میتونه شهادت بده
بحث اسپید ترا
اولین سرور رسمی اسپیدترا که با حضور بزرگان IR SE و ... برگزار شد(دکترمهرداد.دکتر هانی کاظم جیا امید ... ) شمال شرق ما بودیم و رضاانزلی و سامان(امیرحسین هم جزو جمع سامان همراهی میکرد) و جنوب غرب هم پارسا و سپهر حسام که وینر شدیم. اون موقع مگس و ایرج و جااوید .... کجااا بودید؟؟؟ که حداقل 300 پلیر اکتیو بازی میکردن
سرور بعد با همون تقسیمات تیم زیوس به شمال غرب اضافه شد اون سرور کجا تشریف داشتید؟؟؟
بعدا چند سرور با سرعت بالاتر از 3 ایکس ران شد که حضور نداشتیم چون معقول ترین حالت بازی همون 3 ایکس بود و توجیه بازی برای ما نداشت.
و محدود سرور دیگه مثالش به اینه که یه مدت رفتی مسافرت یکی اومده نشسته خونت میگه من صاب خونه ام یستا کجا بودی؟
تا برسیم به سرور نرمال کلاسیک
که یهو یه تعداد سبز شدن و شروع کردن به تاریخ سازی لیدری و... بکس میلیتاری و .... حتی یادمه یکی میگفت یه نفری رفته مقوا 2متر در 1 متر خریده چسبونده دیوار اتاقش مختصات های دهکده ها رو مینویسه
(لعنت بهت نعمت که این قسمت ها ایموجی میخواد)
نوری و مرتضی .... تماس گرفتن که اقا بیا کمک و ... که گفتم من نرمال بازی نمیکنم ولی به اصرار با رضا گارد و ... رفتیم کمک.اکانت ایدین رو در حال پوکیده تحویل دادن و بعد از یک هفته تندرL90 و مگنس و ایرج توهم توطیه گرفتن و گفتن اومدی لیدری رو بگیری و مار ساختن و گفتن سر مار تورجه(ایموجی لعنت بهت نعمت)
که نهایتا بخاطر اینکه بهونه جنگ داخلی ندیم به متوهمین اکانت را دادیم به این شرط که همرهاش رو ان ای به کسی بلند نشه و رفتیم که بعدا خبردار شدیم با همون نوری رو زدن که نوری خودش بهتر میتونه توضیح بده
بگذریم
حضور این اساتید که شمال شرق رو کردن مرکز فتنه و فساد و کثیف بازی از زمانی شروع شد که راند نرمال برگزار شد که اخر بازی هم اس ای صد کرده
- امیرحسین نوری ادریس سامان ... همه باهم جمع بودیم شمال شرق.سالها کنار هم بازی کردیم و الان دارن از چیزه ببخیشید منظورم نردبان اوناست بالا میرن
کلا ادریس کبیر از تیم زیوس جدا شد و اومد تو زوپیر ده سال پیش
اگه به رفاقته وقتی ما باهم همبازی بودیم شما مقوا میچسبوندی
هی تف به این روزگار به قول ایناز
قال آرش 10
اگه زوپیر تو سرور نباشه ما نمییایم بازی کنیم چون لذتی نداره
حالا طرف 5 وینری از 200ایکس یا 50 ایکس رو محاسبه میکنه به اسم خودش
تو رو چه به سامان که ایمیل واندر رو ما اون زمان به سامان دادیم و مشکلی هم نداشتیم چون عقده ای نداشتیم برای لیدری یا مدال روی ایمیل
در هر حال ما قصد بازی نداشتیم الانم به هدفمون رسیدم که عدم حضور جمع ما تو شمال شرقی عواقبی داره که الان مشهوده.چون جمع ما گلدی نیست رفاقت و معرفته.ساپورتر گلد نداریم همه واسه هم پلی میدیم
در اخر این سرور با اجازه صاحبان NW اومدیم سایدشون مهمونی تا بهونه ندیم دست معلومین الحال که جنگ داخلی باعث ضعف ان ای شد
اما
از سرور های بعد چنانچه حس بازی و وقت زندگی مجال بده پرچم زوپیر وسط ان ای زده میشه قدم هر شخصی که دوست داره پلی بده روی چشم
جز مگنس و کسانی که کنارشن
البته اگه اون چیزی رو که تو دیسکورد گفته بود NE زیر تخ... منه رو داره این گوی این میدان
ضرب المثل ترکی:ایت هورر کاروان کچر - دیگه ریپلای نزنید فکر میکنه .پ..ه واسه خودش
والسلام علیکم و رحمت الله
سلام برادر
حالا ما میایم میخونیم میریم دلیل نمیشه شما هم زیاد در نوشابه باز کنی سرور یک راند یک اولین سرور ایران و چندین سرور بعد چیزی به اسم زءوس وجود خارجی نداشت
امثال نیما(خدابیامرز ) که اولین هولدر رو توی کام 100 کرد و افتخار ایرانی ها شد یا اردشیر یا پویان یا پیمان کینگ هکتور یا میثم مرغی یا بهنام و اشکان و...... شما حق داری چون ندیدی و یادت نمیاد و این های هم که میگی نصفش مال دور دومی هست که بعد از تحریم ها دوباره راه اندازی شد
پ.پ : Dial-up یادش بخیر
-
عزیز این شیشهای که شما میزنن محصول خوده هارزنبرگه
رفقا نبودن من خودم شخصاً تو اون سرور که میگی امدم جارو کردم چند هفته هم دیر امدم سرور دو ایکس مقدماتی سال پیشم بود
تا جایی که من دیدم ته مپ رفتی تو 300*300 نمیدونم 800*800 که پاپ بازی و گلد اپتو بکنی تا دیدی عه امدن 3 تا اکانت بغلت ده زدن ده برو که رفتیم کسگم
اکانتتم تیم لیدری و شخص باسل میخواست نفروختی حیف شد 10دلار میخرید ازت که ندادی
-
سلام برادر
حالا ما میایم میخونیم میریم دلیل نمیشه شما هم زیاد در نوشابه باز کنی سرور یک راند یک اولین سرور ایران و چندین سرور بعد چیزی به اسم زءوس وجود خارجی نداشت
امثال نیما(خدابیامرز ) که اولین هولدر رو توی کام 100 کرد و افتخار ایرانی ها شد یا اردشیر یا پویان یا پیمان کینگ هکتور یا میثم مرغی یا بهنام و اشکان و...... شما حق داری چون ندیدی و یادت نمیاد و این های هم که میگی نصفش مال دور دومی هست که بعد از تحریم ها دوباره راه اندازی شد
- شما وقتی با Dialup پلی میکردی من فروشگاه قطعات کامپیوتر داشتم
- با دقت بخونی بنده دو سرور IR با بازه زمانی مشخص رو گفتم مثلا تو بازه زمانی شما عباس بسیجی یا کریم و ... هم میشناختید دیگه
و در مورد اون زمان هم ادعایی نکردم
- نکنه زمان دیال آپ مملی دوالت بوده که قبضش الان اومد در خونه شما این پست در راستای تاریخ حضور مگنس هست نه جنابعالی شما قابل احترام
- پیر کهن توهینی اگه به جنابعالی شده عذر میخوام چون ما به بزرگترهای خودمون احترام میذاریم
-
سلام برادر
استاد میای تخریب کنی درست تخریب کن منم از راند یک تراوین بودم ولی نوبی بیش نبودم
زئوس تو دات کام تبدیل به تیم شد و شما و امثال شمارو تا چندین سال تو سرورای بعد شخم زد توتال لیدر هم صادر کردیم این ور اون ور
اردشیری هم که میگی راند یک اسپید بعد از فیلتر با خود من تو زئوس پلی میداد ( رو ی اکانت بودیم ) یادش بخیر 7 ساله خبری ازش ندارم
گفتب اردشیر یادی کنیم از حاج علین اسطوره پاپ 🤣🤣
قال اردشیر :
-
پرهام این رپ گوش کردنات باعث شده فاز اگرسیو برداری. من تنهایی بدون دوال و بدون وقت از هفته دوم سوم با نژاد رومن اومدم شدم رتبه سه با کلی دفاع... ول کردم بازی رو وسط سرور. اگه هم تیمی نبودی اون سرور بعد میومدی این حرف رو میزدی قبول. ولی تو که یه نیم چشمه دیدی. وقت بزارم دات کام همه یک هارو درو میکنم. خودتم میدونی. پس یه خورده از فاز خشونت بیا پایین، یه لیوان آب خنک بخور
اگه یادت باشه تو همون سرور تا ده ۵ پاپت نرسیده بود ، گلد آپ کردن و پلاس منابع فعال کردن خیلی تفاوت داره بالاخره توی کامم پولدار باشی پاپ بازی با رومن کاری نداره
من خودم به شخصه ادعایی ندارم
ولی اینکه سرورو ترک کردی باز برگشتی چسبیدی به ایلیا مورد داره
سرور بعد بیا تنهایی یه وین دیگه بگیر به خاطراتت اضافه کن
ولی رسم بزرگتری رو رعایت کن
-
همینکه میبینم شلوغ میکنید و توهین ها شدت میگیره و مدیر فروم نگاه میکنه نشون میده خیلی حال میده یه سرور دیگه بیایم یه سری ها رو بشونیم سرجاشون. فشارا داره زیاد میشه. تمام حرف هارو دقیقا خوندم. جواب همه رو تو پست های قبلی و سرورهای قبلی دادم. بقیش هم دروغ و تحریف واقعیت بود. مهم اینه ما هر سرور وینر بودیم. در مورد آی آر وینر بودیم. لوزر هم بودیم. اینجا فقط وین بود.
-
سلام
استاد میای تخریب کنی درست تخریب کن منم از راند یک تراوین بودم ولی نوبی بیش نبودم
زئوس تو دات کام تبدیل به تیم شد و شما و امثال شمارو تا چندین سال تو سرورای بعد شخم زد توتال لیدر هم صادر کردیم این ور اون ور
اردشیری هم که میگی راند یک اسپید بعد از فیلتر با خود من تو زئوس پلی میداد ( رو ی اکانت بودیم ) یادش بخیر 7 ساله خبری ازش ندارم
گفتب اردشیر یادی کنیم از حاج علین اسطوره پاپ 🤣🤣
قال اردشیر :
سلام
زئوس که از سرور شش دات کام به دلیل تخلفات شوت کردن بیرون و اجازه بازی نداشتند
سرور یک بعد فیلترم با واسطه گری ادشیر خان،و حجم زیاد مولتی تونست صد کنه
بعد اونم تا جایی که ذهنم یاری می کنه
هر سرور به یه بهانه کلا از سرور فرار می کردند
تاپ لیدرتون آرش خان,۱۴۰ روز جنگ تو دهش نگه میداشت،۱۶۰ کی گرزی میداد بیرون
کلا سطح بازیش برا ما مشخص بود😁😁
-
همینکه میبینم شلوغ میکنید و توهین ها شدت میگیره و مدیر فروم نگاه میکنه نشون میده خیلی حال میده یه سرور دیگه بیایم یه سری ها رو بشونیم سرجاشون. فشارا داره زیاد میشه. تمام حرف هارو دقیقا خوندم. جواب همه رو تو پست های قبلی و سرورهای قبلی دادم. بقیش هم دروغ و تحریف واقعیت بود. مهم اینه ما هر سرور وینر بودیم. در مورد آی آر وینر بودیم. لوزر هم بودیم. اینجا فقط وین بود.
یادمه سرور اول اسپید ترا،مازیار میگفت یکی از ارزوهای محمد علی اینه یه سرور واندر صد کنه،اجازه بدید اینجا طرح و برنامه هاشو پیاده کنه و به آرزوش برسه
اگه اشتباه می کنم مازیار بیاد در این خصوص شفاف سازی کنه😁
-
محمدعلی عزیز، آواتار سابق و وگنس فعلی،
آقا من قصد ندارم در مورد مسائل گذشتهی سرورهای اسپیدترا زد و خوردِ آنچنانی کنم، چون نبودم و قضاوتم صرفا از روی شنیدههای شخصی و روایاتِ دوستان داخل فروم و پاسخهای بچههای تیم شما هست،
و همچنین پیشزمینهی شخصیِ منفی از بازی در کنار شما ندارم. هجرتتون از 3داتِ سرور 8 به والس رو به خوبی به خاطر دارم، و حضورتون در ریدکالِ تیم ما و قسمی که خوردید که به عنوان جاسوس حضور ندارید و به خاطر حضور مازیار تندر هیچ وقت به 3دات برنمیگردید رو هم خوب یادمه. تا جایی که من میدونم هم به قسمتون، حداقل در مورد جاسوس نبودن، پایبند بودید.
چند تا سوال در مورد فقط همین یک پستتون دارم،
1: افرادی که به پست شما پاسخ دادند و طبعا مخاطب شما هم هستند، اکثرِ قریب به اتفاق، از لیدرهای 3 ساید بازی هستند. این پست و کلا پستهای این تیپیِ «شماها کلا پشیزی اینکاره نیستید، خودم میام قیمهتون میکنم» شما، ارزشِ دیپلماتیکش برای تیم شمال شرق، بازیکنان شمال شرق، همون جمعیت 40، 50 نفرهای که در سرور بعدی فرضا میخوان بیان بازی کنند و زحمت بکشن و وقت بذارن ولی جو بازی و فروم کاملا بر علیهشون هست، چی هست دقیقا؟
2: سود، یا منفعتِ «جمعی» این پست شما و پستهای اینتیپیتون، برای بازیکنانی که با شما قراره تشریف بیارند چیه؟ یعنی به جز «میتیکومان! منِ محمدعلی یهتنه، با همراهیِ یه گردان بات و مولتی، شماها و پدرجدتونو لوله میکنم هاهاها!»، که احساس میکنم بیشتر ارضای یه منفعت شخصی، یه «حسِ کلکلِ شخصی» هست، چه منفعتی به ربع شما در سرور بعدی خواهد رسوند؟
3: شما سرور بعدی روی چه برگ آسی حساب میکنید که این اعتماد به نفس رو در شما ایجاد میکنه که به سه تا ربع دیگهی بازی، از یه سرور قبل، یک جا، ترکیبی، بگید «میشونمتون سر جاتون»؟ یعنی پارامترِ تعیینکنندهتون، به جز «باتِ خفنتر» و «مولتیاکانتهای بیشتر» چیه که فکر میکنید برای بقیه موجود نخواهد بود؟
3.الف: چرا فکر میکنید یکی با سرمایهی بیشتر از شما از داخل ایران، یا مثلا فرض کنید از خارج از کشور و با ارزِ دلاری، ممکن نیست بتونه باتِ خفنتر از شما و مولتیاکانتهایی نمیگم بیشتر، ولی همتعداد با مال شما وارد بازی کنه؟
3.ب: اتفاق بند بالا اگه افتاد، و فرضا اون شخص علاوه بر مولتیهای همتعداد، و باتهای خفن، بین ربعهای دیگه «محبوبیت» و یا حداقل «مقبولیت» داشت و متایی که شما از الآن خودتون و تیمتون رو ازش محروم کردید رو با یه ربع بازی بست، استراتژیتون برای مقابله چی هستش؟
اینم بگم، من شما رو ملزم نمیبینم که خصوصی یا عمومی، به سوالات من پاسخ بدید. ولی فکر میکنم ندونستنِ، یا فکر نکردن به، یا بیتوجهی به موارد بالا، برای کسی مثل شما که از بازهی «اقتضای سنی» رد شده و «تراوین-دیده» هست و کنار لیدرهای با سیاست 3دات بازی کرده و سابقه داره، عجیبه. واقعا عجیبه. و این که احساس میکنم پستهای شما و reputation نه-چندان-مثبت-ی که باهاشون برای خودتون ساختید، یه مقدار زیادی دود تولید میکنه، که قسمت اعظمش تو چشم شخص خودتون نمیره.
و راستش از الآن نگران بالانس سرور بعدیام. چون وضعیت شمال شرق این سرور رو واقعا خراب کرد. و من شخصا فرقی بین «بازی سه ربعی هست چون شمال شرق کسی نیست» و «بازی سه ربعی هست چون کسی با شمال شرق حال نمیکنه» قائل نیستم.
--
-
با سلام
دوستان یه چند نکته رو فقط گوش زد کنم (خطر پست طولانی
)
مورد اول بحث دات کام
فکر نمیکنم کسی تعداد بیشتری سرور توی دات کام از بنده تموم کرده باشه پس فکر میکنم اجازه دارم اظهار نظر کنم
کسایی که حرف دات کام رو میزنن میدونن که اونجا هرکاری کنی چه اکانت گتر تولز داشته باشی چه نه همچیت ثبت میشه (به عکس پییوست مراجعه کنید)
شخصا با ممد کینگ لول و مهرداد و حسین TNT و امیر الون توی ۳ ایکس دات کام آشنا شدم
کسایی که کلا دات کام بازی کردن حتما با اسم Tschena آشنا هستن (ادمین تراوین کام)
و کسایی که ۳ ایکس دات کام بازی کردن حتما با اسم firestorm آشنا هستن (مولتی هانتر ۳ ایکس)
من فقط ۳ ایکس بازی میکردم و تورنومنت ها، همیشه هم لیدر بودم در شمال شرق ولی فقط یک سرور صد کردم اونم با اکانت رومن که اون سرور جایزه داشت عکس های ۱۰۰ کردن توی هارد هست اگر کسی شک داره برم پیدا کنم ولی ایمیل جایزه صد کردنو گذاشتم (عکس پیوست شد)
کسی توی دات کام صد کرده؟ کسی مدال ۱۰ ساله تراوین اصلی داره؟ ممد علی جان اسم اکانتتو توی دات کام میگی یه چک کنیم؟
ولی توی سرور های نرمال تیم زئوس بود ولی چون نرمال باز نبودم فقط از دور رصدشون میکردم
تیم دیگه ای رو توی دات کام ندیدم اگر کسی بوده بگه که اطلاعات کامل رو از آرشیو گتر در بیارم
پس در مورد دات کام حرف میزنید بدونید همچی اونجا لاگ داره (آره با خودتم)
این از این
مورد دوم بحث آی آر
در تمام ادوار آی آر والا اسمی از وگنس به گوش ما نخورد تنها چیزی که از ایشون شنیدم خاطره های خنده دار از ممد کوماتسو بوده که ترجیح میدم نگم
میشه بگید کجا و کی صد کردی یا کردین؟
آدرس بده وینر جان خداروشکر سرور های آی آر رو همه یادشونه
و اما اسپیدترا
دوستان گرامی یه شرح توضیحات دادن ولی اگر نیاز به باز بینی داری این آرشیو سرور های ۳ ایکس و این آرشیو سرور های دو ایکس سرور نرمال هم که کلا باگ بود و بیابون نکنه اونجا صد کردی؟
شمال شرق توی اسپیدترا اگر صد کرده به لطف لیدر های ثابت مثل رضا انزلی، تورج و سامان بوده شما کی مد شدین؟
بجای پست گذاشتن شما برو تیمتو جمع کن سرور بعد که قول دادی بیا ببینیم چند چندی سلطان وینری جلوی ناتار
پ ن: #برادرم_حجابت
پ ن: آقا اون باتی که میگن رو خودم ساختم والا...
سرور بعدی یه جدید رو میکنم حال کنید اگه به باته
پ ن: پرهام جان چشم بعد کتیبه جذاب میکنیم بازیو تاس میندازیم یه ورو میزنیم فوقش
-
محمدعلی عزیز، آواتار سابق و وگنس فعلی،
آقا من قصد ندارم در مورد مسائل گذشتهی سرورهای اسپیدترا زد و خوردِ آنچنانی کنم، چون نبودم و قضاوتم صرفا از روی شنیدههای شخصی و روایاتِ دوستان داخل فروم و پاسخهای بچههای تیم شما هست،
و همچنین پیشزمینهی شخصیِ منفی از بازی در کنار شما ندارم. هجرتتون از 3داتِ سرور 8 به والس رو به خوبی به خاطر دارم، و حضورتون در ریدکالِ تیم ما و قسمی که خوردید که به عنوان جاسوس حضور ندارید و به خاطر حضور مازیار تندر هیچ وقت به 3دات برنمیگردید رو هم خوب یادمه. تا جایی که من میدونم هم به قسمتون، حداقل در مورد جاسوس نبودن، پایبند بودید.
چند تا سوال در مورد فقط همین یک پستتون دارم،
1: افرادی که به پست شما پاسخ دادند و طبعا مخاطب شما هم هستند، اکثرِ قریب به اتفاق، از لیدرهای 3 ساید بازی هستند. این پست و کلا پستهای این تیپیِ «شماها کلا پشیزی اینکاره نیستید، خودم میام قیمهتون میکنم» شما، ارزشِ دیپلماتیکش برای تیم شمال شرق، بازیکنان شمال شرق، همون جمعیت 40، 50 نفرهای که در سرور بعدی فرضا میخوان بیان بازی کنند و زحمت بکشن و وقت بذارن ولی جو بازی و فروم کاملا بر علیهشون هست، چی هست دقیقا؟
2: سود، یا منفعتِ «جمعی» این پست شما و پستهای اینتیپیتون، برای بازیکنانی که با شما قراره تشریف بیارند چیه؟ یعنی به جز «میتیکومان! منِ محمدعلی یهتنه، با همراهیِ یه گردان بات و مولتی، شماها و پدرجدتونو لوله میکنم هاهاها!»، که احساس میکنم بیشتر ارضای یه منفعت شخصی، یه «حسِ کلکلِ شخصی» هست، چه منفعتی به ربع شما در سرور بعدی خواهد رسوند؟
3: شما سرور بعدی روی چه برگ آسی حساب میکنید که این اعتماد به نفس رو در شما ایجاد میکنه که به سه تا ربع دیگهی بازی، از یه سرور قبل، یک جا، ترکیبی، بگید «میشونمتون سر جاتون»؟ یعنی پارامترِ تعیینکنندهتون، به جز «باتِ خفنتر» و «مولتیاکانتهای بیشتر» چیه که فکر میکنید برای بقیه موجود نخواهد بود؟
3.الف: چرا فکر میکنید یکی با سرمایهی بیشتر از شما از داخل ایران، یا مثلا فرض کنید از خارج از کشور و با ارزِ دلاری، ممکن نیست بتونه باتِ خفنتر از شما و مولتیاکانتهایی نمیگم بیشتر، ولی همتعداد با مال شما وارد بازی کنه؟
3.ب: اتفاق بند بالا اگه افتاد، و فرضا اون شخص علاوه بر مولتیهای همتعداد، و باتهای خفن، بین ربعهای دیگه «محبوبیت» و یا حداقل «مقبولیت» داشت و متایی که شما از الآن خودتون و تیمتون رو ازش محروم کردید رو با یه ربع بازی بست، استراتژیتون برای مقابله چی هستش؟
اینم بگم، من شما رو ملزم نمیبینم که خصوصی یا عمومی، به سوالات من پاسخ بدید. ولی فکر میکنم ندونستنِ، یا فکر نکردن به، یا بیتوجهی به موارد بالا، برای کسی مثل شما که از بازهی «اقتضای سنی» رد شده و «تراوین-دیده» هست و کنار لیدرهای با سیاست 3دات بازی کرده و سابقه داره، عجیبه. واقعا عجیبه. و این که احساس میکنم پستهای شما و reputation نه-چندان-مثبت-ی که باهاشون برای خودتون ساختید، یه مقدار زیادی دود تولید میکنه، که قسمت اعظمش تو چشم شخص خودتون نمیره.
و راستش از الآن نگران بالانس سرور بعدیام. چون وضعیت شمال شرق این سرور رو واقعا خراب کرد. و من شخصا فرقی بین «بازی سه ربعی هست چون شمال شرق کسی نیست» و «بازی سه ربعی هست چون کسی با شمال شرق حال نمیکنه» قائل نیستم.
--
من از اولش وگنس بودم. از قبل اینکه تراوین بیاد ایران هم وگنس بودم. شما با نیک نیم آواتار آشنا شدی با من و مال سال ۸۷ بود فکر کنم.
۱ و باقی شماره ها همین جوابشونه:
واقعا فکر کردی هر سرور غیر اینه ؟ بشین بخون میبینی هر سرور همه میان بزنن ولی تهش میبازند. زیاد برای تیم شمال شرق فرق نمیکنه دو ساید بخواد مارو بزنه یا سه ساید، ما هر سرور میایم جلو سه ساید بازی کنیم. در مورد مولتی و غیره اگر فکر میکنی ساید های دیگه مولتی نکشیدن هیچ وقت سخت در اشتباهی. هم باتش بوده براشون هم پولش. تهش باختن
پی نوشت. شما طبق اطلاعاتت کاملا مشخصه نصف و نیمه یه چیزایی میدونی. تنها کسی از لیدر های ۳دات و کلاسیک و آیس و والس بنده کنارشون بازی کردم، لیدری کردم نیما خدابیامرز بود چارتا چیز بهم یاد داد. در ضمن از اولین سرور ایران خودم لیدری کردم. ۳دات توی اولین سرور هم بود و باز خودم لیدر بودم. مثلا زنگ بزن پیمان اگر جواب بده یه خورده رگ و ریشه کسایی که با هارت و پورت اومدن بالا رو در بیار. بعد بیا اینجا سند صادر کن. مثلا بپرس سرور یک کی لیدر ۳دات بود. میگه شمال غرب با ۱۰ یا ۱۲ تا اتحاد و کلی همر و دفاع ممل و جنوب شرق بیستا لیدر عوض کرد با ۳ تا اتحاد. حتی نتونست ساید خودش رو جمع کنه.
-
با سلام
دوستان یه چند نکته رو فقط گوش زد کنم (خطر پست طولانی
)
مورد اول بحث دات کام
فکر نمیکنم کسی تعداد بیشتری سرور توی دات کام از بنده تموم کرده باشه پس فکر میکنم اجازه دارم اظهار نظر کنم
کسایی که حرف دات کام رو میزنن میدونن که اونجا هرکاری کنی چه اکانت گتر تولز داشته باشی چه نه همچیت ثبت میشه (به عکس پییوست مراجعه کنید)
شخصا با ممد کینگ لول و مهرداد و حسین TNT و امیر الون توی ۳ ایکس دات کام آشنا شدم
کسایی که کلا دات کام بازی کردن حتما با اسم Tschena آشنا هستن (ادمین تراوین کام)
و کسایی که ۳ ایکس دات کام بازی کردن حتما با اسم firestorm آشنا هستن (مولتی هانتر ۳ ایکس)
من فقط ۳ ایکس بازی میکردم و تورنومنت ها، همیشه هم لیدر بودم در شمال شرق ولی فقط یک سرور صد کردم اونم با اکانت رومن که اون سرور جایزه داشت عکس های ۱۰۰ کردن توی هارد هست اگر کسی شک داره برم پیدا کنم ولی ایمیل جایزه صد کردنو گذاشتم (عکس پیوست شد)
کسی توی دات کام صد کرده؟ کسی مدال ۱۰ ساله تراوین اصلی داره؟ ممد علی جان اسم اکانتتو توی دات کام میگی یه چک کنیم؟
ولی توی سرور های نرمال تیم زئوس بود ولی چون نرمال باز نبودم فقط از دور رصدشون میکردم
تیم دیگه ای رو توی دات کام ندیدم اگر کسی بوده بگه که اطلاعات کامل رو از آرشیو گتر در بیارم
پس در مورد دات کام حرف میزنید بدونید همچی اونجا لاگ داره (آره با خودتم)
این از این
مورد دوم بحث آی آر
در تمام ادوار آی آر والا اسمی از وگنس به گوش ما نخورد تنها چیزی که از ایشون شنیدم خاطره های خنده دار از ممد کوماتسو بوده که ترجیح میدم نگم
میشه بگید کجا و کی صد کردی یا کردین؟
آدرس بده وینر جان خداروشکر سرور های آی آر رو همه یادشونه
و اما اسپیدترا
دوستان گرامی یه شرح توضیحات دادن ولی اگر نیاز به باز بینی داری این آرشیو سرور های ۳ ایکس و این آرشیو سرور های دو ایکس سرور نرمال هم که کلا باگ بود و بیابون نکنه اونجا صد کردی؟
شمال شرق توی اسپیدترا اگر صد کرده به لطف لیدر های ثابت مثل رضا انزلی، تورج و سامان بوده شما کی مد شدین؟
بجای پست گذاشتن شما برو تیمتو جمع کن سرور بعد که قول دادی بیا ببینیم چند چندی سلطان وینری جلوی ناتار
پ ن: #برادرم_حجابت
پ ن: آقا اون باتی که میگن رو خودم ساختم والا...
سرور بعدی یه جدید رو میکنم حال کنید اگه به باته
پ ن: پرهام جان چشم بعد کتیبه جذاب میکنیم بازیو تاس میندازیم یه ورو میزنیم فوقش
دات کام شمال شرق اکانت nima sh مال همون سال های ۸۷ هست. نه اکانت برای من بود و نه تیمی داشتیم.
آی آر:
سرور ۵ راند یک شمال شرق
سرور سه راند یک شمال شرق
سرور بعد فیلترینگ کلاسیک شمال شرق
سرور آخر قبل فیلترینگ دور اول شمال شرق
دو سرور هم توی آی آر باختم
یک سئوالی برای لیدرهای ۳ ساید که دارید چنگ میزنید دارم.
۱. متا ببره وین نیست؟ 😂 سطح بازیتونو...
۲. الان من بازیکن بیام تو ساید شما بازی کنم ببرم وینر نیستم فقط شما لیدر ها وینرید؟
-
دات کام شمال شرق اکانت nima sh مال همون سال های ۸۷ هست. نه اکانت برای من بود و نه تیمی داشتیم.
داداشم حداقل از یکی بگو که من باهاش بازی نکرده باشم =))
بعدشم هیچ رکوردی توی دیتابیس گتر تولز به این نام نبود گتر تولز از سال ۲۰۰۷ تمامی آرشیو ها رو داره دقیقا 4897 سرور و سال ۸۷ اگر از فروردینشم حساب کنیم میشه ۲۰۰۸ فک کنم یکم تو محاسباتت اشتباه کردی
سرور ۵ راند یک شمال شرق
سرور سه راند یک شمال شرق
سرور بعد فیلترینگ کلاسیک شمال شرق
سرور آخر قبل فیلترینگ دور اول شمال شرق
اینا همه نرمال هستن درسته؟ میشه لطف کنید اسم اکانت بگید؟
۱. متا ببره وین نیست؟ 😂 سطح بازیتونو...
۲. الان من بازیکن بیام تو ساید شما بازی کنم ببرم وینر نیستم فقط شما لیدر ها وینرید؟
داداشم اگر اینجوریه که والا ما هر سروری که بازی کردیم تو آی آر ۷۰-۶۰ درصد وینر بودیم ولی یه پلیر در خدمت ساید بودم
الان بیام بگم این همه سرور وین داشتم؟
مثل سرور ۳ ایکس بعد فیلتریگ شمال شرق که ۹۰ درصد کارای ساید رو شخصا خودم کردم ولی نمیام بگم بردم! آتنا برد!
دو سرور هم توی آی آر باختم
باختم! بردم!
یه کلام بگو تیم فلان برد منم جزوی ازشون بودم یا متای ما برد منم جزو ما ها بودم تمام!
زیاد برای تیم شمال شرق فرق نمیکنه دو ساید بخواد مارو بزنه یا سه ساید
هم اس ای هم ان دبل مدیونه سروری که ایشون قول دادن بیان بگیرن روشون
تک به تک میزنیم... الوعده وفا!!!
پ ن: قرارمون یادت نره! دیر نکنی منتظرم!! (رپ دوست نداشتی برات دهه هشتادی گذاشتم
)
-
مثل سرور ۳ ایکس بعد فیلتریگ شمال شرق که ۹۰ درصد کارای ساید رو شخصا خودم کردم ولی نمیام بگم بردم! آتنا برد!
الان شدیم شیش هیچ که 😂😂
-
با تفاسیر پست های فروم اقای وگنس, اواتار, nima sh, مملی یاد دیالوگ فیلم قیصر افتادم
قیصر : تو چرا این ریختی شدی؟ کی زدتت؟
میتی : قصه اش درازه.
قیصر: کجا؟
میتی : هیچی بابا، من بودم، حاجی نصرت، رضا پونصد، علی فرصت، آره و اینا خیلی بودیم، کریم آقامون هم بود.
قیصر : کریم؟! کدوم کریم؟
میتی : کریم آق منگل، میش ناسیش؟آره؟ از ما نه، از اونا آره، که بریم دوا خوری. تو نمیری به موت قسم اصلا ما تو نخش نبودیم، آره نه گاز دنده دم هتل کوهپایه دربند اومدیم پایین، یکی چپ یکی راست یکی بالا یکی پایین جور شد رو تخت نشسته بودیم داشتیم میخوردیم. اولی رو رفتیم بالا به سلامتی رفقا لول لول شدیم، دومی رو رفتیم بالا به سلامتی جمع پاتیل پاتیل شدیم سومی رو اومدیم بریم بالا آشیخ علی نامرد ساقی شد.
گفت بریم بالا، مام رفتیم بالا. گفت به سلامتی میتی؛ تو نمیری به موت قسم خیلی تو لب شدم؛ این جیب نه اون جیب نه تو جیب ساعتی ضامن دار اومد بیرون ررررفتم اومدم دیدم کسی نیست همه خوابیدن، پریدم تو اوتول اومدم دمه کوچه مهران بغل این نرقه فروشیه اومدم پایین دیدم یه سروکل میزونیه، این جوریه، زد بهم افتادم تو جوب، گفتم هته ته! گفت افت! یکی گذاشت تو گوشم، گفتم نامرداش، دومی رو زد از اولی قایم تر زد، دستمو کردم تو جیبم که برمو بیام چشام باز کردم دیدم تو مریض خونه روسام.
حالا ما به همه گفتیم زدیم، شمام بگین زده، آره، خوبیت نداره. واردین که!
پ ن : شما میگی وین کردی ما هم میگیم باشه باشه نه 5 تا بلکه 10 تا
-
-
میدونید، دو تا مشکل هست.
یه مشکل اینجاست، که جو نوشتاری و گفتاری انجمن به شدت مسمومه و دوستان با پیشفرضِ «یارو اومده منو بکوبه» پستها رو میخونند و جواب مینویسند. نتیجهش میشه استفاده از کلمات خشن و غیرمرتبط و بعضا کمی سخیف و آبکی.
یه مشکل هم اینجاست، که دوستان صرفا شعار میدن «سابقه مطرح نیست»، ولی ولشون کنی ادعا میکنند تراوین نبودهها، ولی این دوستان داشتن با ناتار فوتبالدستی بازی میکردند!
من از اولش وگنس بودم. از قبل اینکه تراوین بیاد ایران هم وگنس بودم. شما با نیک نیم آواتار آشنا شدی با من و مال سال ۸۷ بود فکر کنم.
در آغاز خلقت، درست قبل از بیگبنگِ سرور تست آیآر، تراوین فقط یه ورژن آلمانی داشت که بعدش فراگیر و ترجمه شد. شما رو فکر کنم سال دیگه ازت بپرسیم، با Tschena نشستی برنامهی تراوین رو شخصا نوشتی :))
نقل قول۱ و باقی شماره ها همین جوابشونه:
واقعا فکر کردی هر سرور غیر اینه ؟ بشین بخون میبینی هر سرور همه میان بزنن ولی تهش میبازند. زیاد برای تیم شمال شرق فرق نمیکنه دو ساید بخواد مارو بزنه یا سه ساید، ما هر سرور میایم جلو سه ساید بازی کنیم. در مورد مولتی و غیره اگر فکر میکنی ساید های دیگه مولتی نکشیدن هیچ وقت سخت در اشتباهی. هم باتش بوده براشون هم پولش. تهش باختن
احساس میکنم با پیشذهنیت پست من رو خوندی محمدعلی عزیز، و پاسخت رو یکم سمت جاده خاکی بردی برادر. اصلا صحبت سر بات و مولتی و کی چندتا داره نیست.
عرضم اینه:
- چرا سایدهای دیگه 2 و 3 به یک، مایل به زدن شما هستند؟ اونم به قول شما از روز اول هر سرور؟
- چرا سایدهای دیگه که با بات و مولتیِ مساوی با شما میان، فقط میبازن به شما؟
نقل قولپی نوشت. شما طبق اطلاعاتت کاملا مشخصه نصف و نیمه یه چیزایی میدونی. تنها کسی از لیدر های ۳دات و کلاسیک و آیس و والس بنده کنارشون بازی کردم، لیدری کردم نیما خدابیامرز بود چارتا چیز بهم یاد داد. در ضمن از اولین سرور ایران خودم لیدری کردم. ۳دات توی اولین سرور هم بود و باز خودم لیدر بودم. مثلا زنگ بزن پیمان اگر جواب بده یه خورده رگ و ریشه کسایی که با هارت و پورت اومدن بالا رو در بیار. بعد بیا اینجا سند صادر کن. مثلا بپرس سرور یک کی لیدر ۳دات بود. میگه شمال غرب با ۱۰ یا ۱۲ تا اتحاد و کلی همر و دفاع ممل و جنوب شرق بیستا لیدر عوض کرد با ۳ تا اتحاد. حتی نتونست ساید خودش رو جمع کنه.
انواع و اقسام مغلطه و سفسته رو تو همین چند سطر استفاده کردی، و معذرت میخوام، چهارتا غلو هم گذاشتی قاطیش!
عزیز جان، سرورهایی که خودم حی و حاضر بودم و بازی کردم و بیشتر و بهتر از 99% از دوستان یادمه رو، زنگ بزنم از شخص غیر آمارشونو بگیرم؟
3دات سرور یک، یه شاخهی جنوب شرقی و شمال غربی داشت، که اینور آیدین و نیما و دوالش البرز لیدر بودند، اونطرف هم لیدر اردشیر پاکزاد بود و «یه چند نفر دیگه».
دقت کن، «اردشیر پاکزاد و یه چند نفر دیگه»، که شما هم جزوشون بودی. در مورد عملکرد «لیدرشیپ» شاخهی شما هم همین بس، که البرز اون پست معروفش رو در موردتون وسط فروم نوشت، که "هی به نیما میگم بزرگی رو کنار بگذار و نذار بدون اجازهت یه همر از هیچ شاخهی 3دات بلند شه که آبروی 3دات اینطوری نره، نیما گوش نمیکنه». شما اگه یادت نیست من خوب یادمه برادر.
هر چند 3داتِ اون روزها، اول که سر جریان بچههای نکسوس و نامردی که در حقشون مرتکب شد کمی بدنام شد، بعدشم که ماجرای سروک و اتحاد گرند از اسبِ «ما خیلی خفن و برتریم» انداختشون. میگم که، حافظهم خیلی خوبه محمدعلی عزیز. اگه میخوای تا جریان نکسوس باهات میام عقب :))
رک و صریح و تو جمع خدمتت عرض میکنم، استفاده از اسم نیما، به این شکل که شما انجام دادی، توهین به اون خدا بیامرز و مجموعهی 3دات و بقیه لیدرهایی که شما دقیقا زیر پرچمشون بازی میکردی هست. من که از اول 3داتی نبودم و همیشه جلوشون بازی کردم، ولی جایی که اسامی اردشیر و مسعود آرمااستار وسط بود شما خیلی مطرح نبودی.
لابد اونجایی هم که اومدی تو ریدکال ما و قسمِ مرگِ **** رو خوردی که بگی میخوای به عنوان یه پلیر ساده، در جَوار والسی که زیر پرچم فریار و آیدین بود بازی کنی هم، در واقع تشریف آورده بودی لیدریِ ربعِ ما، و خودمون خبر نداشتیم؟
نقل قولرگ و ریشه کسایی که با هارت و پورت اومدن بالا رو در بیار. بعد بیا اینجا سند صادر کن
تو پست قبلی من سندی صادر نشده واقعا. چندتا سوال ساده ازتون پرسیدم، که خلاصه و ورژن نیمخطیش، میشه «این گندهگوییها و رجزخونیهای شما، به جز ضرر و صدمه زدن به وجههی خودت و تیمت و بازیکنانت، خاصیتِ جمعیش چی هست؟» که خب جوابِ شما «"من قبل از پیدایش تراوین، تراوینباز بودم و همه لیدرهای همهی سایدها نوچهی من بودن و همه مولتی دارن و ما هم داریم و اینا هر سرور 3 به یک میزنند ما رو ولی ما میبریم شما داری سند میزنی" بود. همینقدر منطقی. همینقدر سطحِ بالا. همینقدر پر از منش لیدری :))
اون دو کلمهای که شما استفاده کردی و من تایپشون نمیکنم هم، والا دقیقا مصداق بارزِ نوشتهها و پستهای شماست. که خب بسوزه پدرِ «خودبزرگبینیِ کاذب»، که باعث میشه برای ایلیا 46 خط از «اهمیت واقعیت در پیشرفتِ شخصی» بنویسی، ولی خود شما از واقعیتِ وجههی عمومیت شدیدا بیخبر باشی.
--