پست تشکرات که بر خلاف گذشته اینجا تک به تک اسم میارم
در ابتدا از ساید های حریف شروع میکنم که بازی رو برامون جذاب کردن
از ساید شمال شرق ایلیای عزیز که آینده درخشانی در تراوین خواهد داشت...
محسن سالسن عزیز که تجربه یه سرور در همسایگی هم بازی کردن رو داشتیم و پلیر واقعا خوبیه
ساید شمال غرب هم ادریس کسی بود که پلن های عالی ای زد. خسته نباشید جانانه بهت میگم دمت گرم
حامد طوطی عزیز که دات کام کنار هم بودیم ولی اینجا روبروی هم بودیم.. دمت گرم که همیشه فوق العاده ای
از ساید جنوب غرب علیرضا گاد اف وار و ممد توهمی رقیب های قابل احترامی برامون بودن
حالا میرسیم به ساید فوق العاده یکدست خودمون
اول تبریک میگم که در تمام مراحل بازی بهترین بودید...برد بی نظیری بود
امید عزیز که لیدر بسیار خوبیه ...دمت گرم که هرجا غر زدم صبورانه گوش دادی و جایی هم که غر زدی گفتم صبر کن باز قبول کردی... نتیجه همونی شد که میخواستیم...خیلی خوشحالم این سرور در کنارت بودیم
تیم فوق العاده بلا چاو: امام هومن عزیز که هم رفیق خوبیه هم بازی رو به بهترین شکل ممکنش بلده انشالله باز حضوری همدیگه رو ببینیم ، فرهاد عزیزم که همیشه با هم در چالشیم و اخرش هم به بهترین تصمیم ممکن میرسیم حضور این بشر توی هر تیمی تاثیر گذاره ، ممد نوب که نگم براتون فقط تایم لانچ بدید برید بخوابید و فردا نتیجه رو تحویل بگیرید ، رضای دوست داشتنی که فک کنم کوچک ترین عضو ساید بود (مهدی کلت کشتش ) دمت گرم که دم واندرها تاثیر خودت رو گذاشتی
سعید شادو عزیز که این سرور باهاش اشنا شدیم و از مرام و شخصیتش هرچی بگم کم گفتم... بالای هزار بار دف هاش رو جابجا کردیم و یبار آخ نگفت...به جرات نتیجه خوب اکانت ما یکی از پایه های اساسیش سعید بود...
اشکان سرلشکر دفکورد رفیق قدیمی و همسایه دیفالتمون ...دمت گرم ستون...هر سرور نزدیکت باشیم خیالمون از دف راحته
مهدی کلت آچار فرانسه ساید... به جرات خیلی از توانایی های جنوب شرق مدیون مهدی بود این سرور
تیم مخوف رونین...حسین سروش و مهدی عزیز...مثل همیشه بی نظیر جمع بندی انتهایی سرور رو منتظرتیم اقای دانایی
فرامرز هم که دیگه همه گفتن...دفی کشید که رکورد زد...چکمه بزرگمون رو بردیم کنار کلونیش و آسوده خاطر شدیم
عمو کامل عزیز... اول سرور یه مسِئولیت بهش بسپار اگر اوک داد روز اخر سرور میبینی بهترین حالت ممکن انجامش داده
سجاد گول تیچرز عزیز... نشون دادی هر نژادی بری غارت توی خونت هست
حاج علی با اون لهجه دوست داشتنی... سرور بعدی اگر قرار به بازی تیم ما شد سر قولت باید بمونی که روش حساب ویژه کردم
امیر عزراییل عزیز که دعوت منو این سرور لبیک گفت و فوق العاده هم کار کرد...مرد بونوس ساز اتحاد
تیم عالی کسری و ماهان عزیز که بدون مولتی بازم گل کاشتن...چکمه و کسرا داستان ها داشتیم
آرش افکت دوست داشتنی خیلی گفتی که جدی نیستی ولی همین جدی نبودنت هم تاثیرش رو همه جا گذاشت همر عالیت و دفاع و گندم واندر و ....
ایرج عزیز که باورم نمیشد کسی باشه که بتونه عصبانیش کنه...ولی حسین فستر این افتخار رو نصیب خودش کرد
حسین فستر که خدا بگم چیکارت کنه...عاشق تراوین و با تعصب روی ساید ...فقط کسی مسلح کنار حسین بشینه بعیده که حسین روز 5 سرور رو ببینه
مصطفی عزیز که فک کنم مدال افتخار اولش همبازی شدن با حسینه... واقعا گل کاشتی هم دفاعی هم کمکت برای همر حسین هم اسکاتات بی نظیر بود...اخراش فرامرز هم خوب کشفت کرد
محمد رضا سوشیانت و خانومش که گل کاشتن با 2 اکانت فوق العاده و بی نظیرشون
علیرضا I.A.T که وسط سرور دوست احسان درومد...هم توی هجوم هم دفاع بی نظیر بودی
مجید هایدن وانز عزیز با اون دفاع و پاپ عالیش
محمود ادونس رومن باز قهار
و آرمین عزیز که نتونستیم از پلنریش استفاده کنیم ولی بازی کنارت لذت بخش بود
کسرای عزیز که این سرور زیاد ناراحتش کردم... همرهای خوبی کشیدی دمت گرم
امید گاد عزیز که با یه کپ و یه نان کپ چه همری تحویل داد ... خفتای وسط سرورش هم خیلی کمک کرد...ایلیا اگر یکم میخوابید شاید پوینت هجوم امید خیلی بیشتر میشد
بانو شریل که گل کاشت...بازیکن بین المللی تیم...هم اکانت خودش رو به سرانجام رسوند هم اکانت پارسا رو
مملی وگنس که رنک ۳ هجوم شد و دفاع قابل قبولی هم کشید...خسته نباشی رقیب آینده و هم تیمی قابل احترام
در نهایت پارسای عزیز که ازش دلخورم ببینم بعدا چجوری میخواد دلجویی کنه... رفیق نیمه راه نبودی
امیدوارم اسم کسی از قلم نیوفتاده باشه ...
در انتها هم از همه عزیزان در 4 ساید بازی ممنونم بابت سروری که وقت گذاشتید و دور هم با همه خوبی ها و بدی هاش به اتمام رسوندیم
اگر در طول سرور دلخوری ای از جانب من رخ داد به بزرگواری خودتون ببخشید
تا ببینیم کی میتونیم یه سرور دیگه بازی کنیم... سرور بعد که با توجه به مشغله ی تیممون یکم بعیده بتونیم حضور داشته باشیم
موفق و سربلند باشید