Posts by Spartan

سرور جذابی به نظر میاد بچه‌ها، سر این قضیه خرابش نکنید به نظرم.

شمال شرق، یه نفر از لیدرشیپتون بیاد صاف و ساده بگه "واسه هماهنگی بیشتر، به یه نفر دادیم 3 تا همر لانچ کنه، آی‌پی مشترک خورد! ببخشید، خلاف عرف و قانونِ این سرور عمل کردیم، تکرار نمیشه."

متای غرب، بیخیالِ این «حق علیه باطل» بشید تورو خدا. یه وقت‌هایی یه اردک، فقط یه اردکه. یه تصمیمِ عُقَلایی بگیرید سر این کتیبه دو طرف، بازی رو ادامه بدید به نظرم.

امیر Sp

یه سلام و عرض ادب داشته باشم به رفقا و رقبا،

و قهار-قلمان و کل‌کل‌کنندگان و غول‌های مجازی و پَته-رو-آب-بریزها و گنگسترها،

و هم‌چنین لیدرها و پلیرها و سخن‌گوها،

و نهایتا زاخارهای زیرِ پلِ رومی! (خدا میدونه ربط این یکی رو خودمم نمیدونم هنوز :))) ).

ما متاسفانه سر یه اشتباه الکی تو همون بحبوبه پست اعلام آمادگی، ممکن نشد که این سرور در خدمت باشیم. به نظرم یکم حیف شد، از این نظر که سرور جذاب و پر زد و خوردی به نظر میاد و چهار ربع بازی هم تقرییییبا (و نه کاملا، و نه حتی دقیقا!)، بگی نگی تو یه رِنج هستند.

ولی در عوض شخصا این شانس رو داشتم که از بیرون بشینم، پست‌ها رو بخونم و کلی «بُکُن - نَکُن» جدید یاد بگیرم. که فردا روزی اگه سرور جدیدی بود و، عمری هم بود و، ما هم بودیم و، اعتمادی هم باقی مونده بود، با تجربه و شناختی-بیشتر-از-قبل از بچه‌های اسپیدترا وارد بشیم.

که مثلا درصد توهم چه کسی خیلی بالاست و ممکنه با پستهای نسنجیده و لحن طلبکار، جو حاکم بر فضای عمومی رو کامل متشنج کنه،

که مثلا تو رفاقت با چه کسی باید دقت کرد، چون فردا اگه ازت دلگیر بشه ممکنه اسکرین‌شات و حرف خصوصیت رو منتشر کنه،

که مثلا تو کدوم گروه باید دقت کنی چی میگی چون رکورد میشه و حریم خصوصی اونجا معنایی نداره،

که مثلا کدوم لیدر با کت و شلوار و لحن رسمی و خیلی خیلی بزرگوارانه، تو روز روشن «حقیقت» رو در پیشگاه «مصلحت»، ذبحِ شرعی میکنه،

یا سخنگوی کدوم ساید اصلا موقعیت‌سنج و سیاست‌مدار نیست و، چندین و چند بار که می‌تونسته با یکم خلاقیت و یه اعلام موضعِ صحیح، جَو فروم رو کاملا برگردونه و فشار موجود رو از روی ربعش برداره، درگیر بحث‌های شخصی و اشتباه شده و دروازه خالی رو نزده.

حالا، از بیرون بازی چه شکلی به نظر میاد؟

* شمال شرق مثل اکثر مواقع، و با یه اختلافِ شاید 10-15 درصدی، قوی‌ترین ربع بازی هست.

* جنوب شرق مثل اکثر مواقع، ایضا ایضا ایضا ایضا ایضا ایضا ایضا، دومین‌قویترین ایضا ایضا هست : ))

* شمال غرب این سرور تغییر کرده گویا. به نظر میاد قوی‌تر از سرورهای قبلیِ اسپیدترا، و زیر پرچمِ «3داتِ مِید-این-چاینا»، تونستن خودی نشون بدن و سر میزِ بزرگترا، یه صندلی برای خودشون بذارن اون‌ گوشه!

* جنوب غرب، حداقل به ظاهر، حداقل از بیرون، یه «همون سفارش همیشگی» تو قهوه‌خونه‌ی خلوت-ولی-نوستالژیکِ شهره، که ممکنه حتی سه ربعِ دیگه‌ی بازی رو یه مقدار تو انتخابشون برای متا، معذب کنه.

بهترین، یا شاید جذاب‌ترین، حالتِ متا-بندیِ این بازی،

از نظر من میتونه این باشه که غرب متحد شه، و دو ربعِ شرقی هم تکی بازی کنند. یه حالتی مثل 1 در مقابل 1 در مقابل 1 و نیم!

حالتی که به نظرم محتمل هست اتفاق بیفته،

ادامه‌ی زد و خوردهای مرزی بین دو ربعِ شرقی هست، تا یه جایی که جنوب شرقی‌اینا، با شمال غرب متا میبندن و، شمال غرب با یه بهونه‌ای که خیلی قضیه رو تابلو نکنه (مثلا "پستهای فلان عضوتون تو فروم که به ما توهین کرد"، یا "فلان عضوتون هم مولتی داشت، هم به تمامیت ارضی ما بی‌احترامی کرد" :دی)، خیلی سوسکی وارد دعوا میشه و بازی نهایت 1 در مقابل 2 در مقابل جنوب غرب میشه.

الآن اگه 13 الی 16 سال پیش بود،

و من شمال شرق بودم، و شخصا تو سیاست یا فروم‌نویسیِ اتحادم نقشی داشتم،

اکیدا به بچه‌های اتحادم توصیه میکردم هر پستی رو جواب ندن، هر حرفی رو تو فروم مطرح نکنند، هر روز هم لباس‌های نو بپوشن و حموم برن و مسواک بزنند و با بچه‌های محل کل‌کل نکنند، چون احتمال می‌دادم یه روزی تنگِ غروبِ آسمون، همسایه واحد غربی، خیلی رندوم بدو بدو بیاد این‌ور دعوا، که "پسرتون دیروز بو میداد، تازه پریروز با جوراب پاره دیدیمش، واسه همین مجبور شدیم با کوچه بقلی متا ببندیم" :دی

اگه جنوب شرق بودم،

سیاست، سیاستِ «دااااااااادِ بلندِ مظلومیت، وسط میدون شهر» میشد.

کاری که دقیقا زمان 3داتِ سرور 8 انجام می‌دادیم، که "آقااا ما حقیم، اینا باطلن، ما با سیاست پاک و منزه و مظلومانه اومدیم، ولی اینا چربیِ ماکارونیِ دیشب هنوز رو پیرهنشون معلومه". دو هدفِ واضحِ این سیاست هم، ترغیب اتحادهای غیرِ درگیر به پیوستن به اتحاد ما، و تکریه(؟)شون برای پیوستن به رقیب بود (احساس میکنم هم اون سرور، و هم سرورِ اولِ آی‌آر، این سیاست خیلی خوب جواب داد.)

و نهایتا اگه شمال غرب بازی می‌کردم،

اعضای اتحادم، به خصوص جَوون‌ترهای اولترا کل‌کلِ گانگستر رو، قویا توجیه می‌کردم که قاطیِ لات‌بازی و ابرازِ شور و شوقِ جوانی، برای اتحاد هزینه‌تراشی نکنند و اجازه بدن گیس‌کشیِ شرقی‌ها خیلی شیک و بدون دخالت ما، شروع بشه و ادامه پیدا کنه!

اضافه کنم، این پست صرفا منم، که از بیرون و با استناد به لینکها و پستهای فروم، دارم بلند بلند فکر میکنم!

اضافه کنم، خرابِ تعریف «قدرت قلم» دوستمون شدم خداییش : )))

آقا دمتون گرم اگه تا اینجا خوندید!

ارادت،

امیر Sp

من احساس می‌کم یه موضوعی که نسبتا واضح و مبرهنه، خیلی جذاب، تبدیل شد به بحثی که قاتل بروسلی رو هم میشه توش پوشش داد!

پیشنهاد می‌کنم موافقین و مخالفین، بیاید به نَفْسِ قضیه نگاه کنیم، شاید اینطوری راحت‌تر تونستیم وجه مشترک پیدا کنیم.

بیاید ریشه‌ی بحث رو، روی این اساس بذاریم: «مولتی اکانتی بد است».

خب کاری که بده، معمولا، خیلی شفاف، یه «چرا» پشتش داره.

«مولتی اکانتی بد است، چون به فردِ مولتی‌اکانت، برتریِ تعریف-نشده-در-قوانینِ-بازی، در مقابل فردِ بدونِ مولتی‌اکانت می‌دهد». تا اینجا همه موافقن؟ عقبیا؟ جلویی‌ها؟

این سرور، که تصمیم گرفته شده که کسی مولتی نداشته باشه، پیش‌فرضِ من یکی و [فکر می‌کنم] خیلِ عظیمی از بازیکنان رو به این سمت برده که «هر شخص، فقط یک اکانت، در راستای اهدافِ خودش، و اتحادش، و ربعش!».

ایده‌ای که، نسبتا هم حق‌به‌جانب، داریم می‌شنویم ولی، این هستش که "نچ! من و صالح و ذبیح، 3 تا اکانت می‌سازیم، ولی صالح و ذبیح فقط واسه دفاع رسوندن به اکانت من میان! و این کار مولتی‌اکانتی نیست!". که صادقانه نظرمو بگم، هست! و این «دنبالِ کلاه‌شرعی بودن» دوستان، از الآن، یکم نگران‌کننده‌ست!

دقیقا فرقش با مولتی‌اکانتی چیه این روش؟ دقت کنید، مشکل صرفا «مولتی‌اکانتی بد است، چون آیپی و سیستم مشترک، پیف پیف!» نیست. گفتیم قرار بذاریم که کلا ایده‌ی «چند اکانت در خدمتِ یک اکانت بودن» برداشته بشه این سرور!!! وگرنه مجدد می‌پرسم، این که من از طریق تغییر آی‌پی 3 تا اکانت بسازم و دفاع خودم‌و تأمین کنم، با این که از دو نفر از دوستام بخوام این کار رو انجام بدن، چه فرقی داره؟

بازم تأکید می‌کنم، کسی با «یکی برای همه» مشکلی نداره. هر کسی مجازه هر مقدار که دوست داره از اکانت خودش به هم‌اتحادیِ خودش، نیرو و منبع بفرسته.

ولی لطفا اگه کسی از شما و مجموعه و اتحادتون از الآن قصد دارید «همه برای یکی» بازی کنید بگید. یعنی افرادی رو وارد بازی کنید که صرفا، صرفا، و فقط و فقط صرفا برای نفع رسوندن به یک اکانتِ مشخص بازی می‌کنند.

ولی بیاید همگی مراقب باشیم، که یه موقعِ راهی-به-سوی-یک-کلاه‌شرعی‌یی رو هموار نکنیم، که از کنارش 40 تا راه و 50 تا کلاه‌شرعیِ جدید هم بشه ساخت و همون آش بشه و همون کاسه.

وگرنه فردا ذبیح میاد میگه "اکانتِ خودم بود، صرفا ساختم واسه غارت شدن توسط صالح، به کسی هم ربطی نداره".

و صالح میاد میگه "اکانت خودم بود، صرفا ساختم واسه دفاع فرستادن به ذبیح، به کسی هم ربطی نداره".

پس ربیع هم میاد میگه "من رفیقی نداشتم که بیاد واسه حال‌دادن به من اکانت بسازه، پس خودم آی‌پی و سیستم تغییر دادم، به خودم حال دادم".

طبق منطق صالح و ذبیح، فردا روزی، کسی حق نداره بیاد به ربیع گیر بِدِه‌ها، از ما گفتن.

ارادت،

امیر Sp

چه جنب‌‌و‌جوش باحالی می‌بینم برای این سرور!

چقدر خوبه با هم‌دلی همه، کاری کردیم که قراره تعداد زیادی از علاقه‌مندانِ تراوین، دوباره دور هم جمع بشن!

در راستای این که همه آگاهی داشته باشند که هر ربع چقدر بازیکن داره و وضعیت تیم‌ها چه شکلیه، دوست دارم چند نکته رو اینجا بگم و برم!

اول، صمیمانه، صمیمانه‌تر، و حتی خیلی صمیمانه‌‌تر!

تشکر میکنم از همه‌ی کسانی که لطف کردند، منو شرمنده‌ی معرفتشون کردند، و بعد از این پست که نوشتم دوست دارم این سرور بیام، منو به مجموعه‌شون دعوت کردند. اسم از کسی نمیارم که سوءتفاهمی پیش نیاد، فقط بدونید مهمون‌نوازیتون ارزش بسیار زیادی داره برام، و خوشحال میشم حداقل یه سرور در کنارتون بازی کنم.

دوم، جذابیت بازی و احترام به وقتِ سایر بازیکنان، اولویت ماست، حتی شما دوست عزیز :دی!

بعد از دعوت بچه‌ها، تصمیم گرفتم صبر کنم و اجازه بدم تیم‌های قدیمی‌تر و پایبند-به‌-یک‌-ربع‌-به‌خصوص-تر، بیان و اعلام آمادگیشون رو انجام بدن، تا با توجه به شرایط سرور انتخاب مقصد کنم. این وسط چالش‌هایی مثل «کجا بریم که یه حداقلِ تاثیر رو تو روند بازی داشته باشیم»، «کجا بریم که بازی، فرسایشی و از-پیش-مشخص-شده نشه»، «کجا بریم که یه حداقل آزادیِ عمل و انتخاب رو، چه برای خودمون و چه برای تیممون، داشته باشیم»، و از همه مهم‌تر، «کجا بریم که از روز اول، حاشیه زیاد دورمون نباشه» هم بود، که تو تصمیم‌گیری لحاظ شدند.

سوم، شیرفرهاد، دوری از خاک برره، و سحرناز!

که نهایتا دو تا تصمیم گرفتم،

یکی این که از یک سری از دوستانِ صمیمیِ خودم درخواست کنم منو تو این سرور همراهی کنند و کنارم باشند، که قبول کردند و در مجموعه ما حضور خواهند داشت،

و دوم،

قصد دارم از طریقِ اندک کانال‌های ارتباطی قدیمی و جدید، یه فراخوانِ رسمی بدم و از بچه‌های قدیمیِ تراوین آی‌آر که بعضا بنده رو یادشونه و دوست دارند تو یه سرور دیگه، خاطرات قدیمیشون رو تجدید کنند و بدون مولتی و بات خوش بگذرونند، دعوت کنم تشریف بیارند و در کنار ما در ربع شمال غرب حضور داشته باشند!

شخصا امید زیادی به این سرور دارم و فکر میکنم بازی جذابی پیشِ رویِ همه‌مونه.

انشالله که همین امر هم محقق خواهد شد!

ارادت زیاد،

امیر Sp

اوه اوه، چقدر قاطع! چه خشن!

الآن مخاطب این داد و بی‌داد من بودم!؟ ای بابا. این همه قاطعیت تو یه پست؟ اونم کفِ تاپیکِ اعلام حضور؟ بَده که!

داداش من تقریبا با ۹۰ درصد پلیرهای اینجا یا بازی کردیم یا کل کل کردیم میشناسیم همدیگرو ولی متاسفانه شمارو نمیشناسم نمیدونم چند سالته و چیکاره ای

نمیدونم چه فرهنگیه جا افتاده، خصوصا تو حرکاتِ به اصطلاح «کل‌کل»، که حینِ جواب دادن به طرف، یه نَمور به سمت «توووو درررررر حددددد من نیستی که آخه‌ه‌ه‌ه‌ه» سوق می‌دید بحث رو! الآن سن و سابقه تراوینی و محل زندگی و این که "چی کاره" هستم رو خدمتت بگم حله!؟

بعد تو یه محل عمومی که شما بی‌جهت و با توپ پر می‌یای سمت یکی دیگه جیغ و داد، اصلا مهمه که طرف کیه؟ :))

نقل قول

من اگه مثل شما علاف و بیکار بودم که بشینم تپ تپ با موس کلیک کنم که الان توو این سن و سال باید هشتم گرو نهم بود اسنپ موتوری کاری میکردم شکممو سیر کنم

هیچ‌وقت، هیچ‌وقت، هیچ‌وقت قدیمی نمیشه! این که یه نفر تو پستی که داره میگه "من خیلی خفنم چون سنم بالاست"، چنان شخصیت و وجهه‌ی خودشو می‌زنه تو بشکه کدوحلوایی و جلوی جمع پهن می‌کنه زیر آفتاب، که با 100 تا KleanMatters هم نمیشه داستانو جمع کرد!

یعنی حرف شما این معنی رو میده که هر کی که تو این سرور می‌خواد بازی کنه، شخصی "علاف و بیکار" هستش، "هشتش گرو نهش هست" و احتمالا "اسنپ‌موتوری" کار میکنه!؟

خدایی ایییییییین همه تقلیل شخصیت واسه خودت زشت نبود؟ جا نداره از ما که نه، از بقیه بازیکن‌هایی که درخواستِ سرورِ بدون بات و مولتی داشتن و قصد بازی دارند، بابت این حرف زشت و نسنجیده یه عذرخواهی بکنی مجید جان؟

نقل قول

الان عصر تکنولژی و پیشرفته شما دنبال کلیک کردن با موس خخخخخ ۲-۳ماه که هیچی من الان چندین ساله بیرون گودم بازی هم نمیکنم

عزیز دل، یه قشر زیادی بازیکن تراوین، که بعضا سالها بات و مولتی داشتند، درخواست کردن که یه سرور رو بدون این قضایا تجربه کنند و برگردن به دوران قدیمِ بازی! چرا به در و دیوار و تکنولوژی و سن و بی‌کاری و علافی و اسنپ و بشار اسد میزنی!؟

این دیگه یه دری‌وریه که «تو عصر تکنولوژی و پیشرفت نباید با موس کلیک کرد»!؟

آقا یه بازی هست، که برای یه مدت طولانی، cheat code زدن توش مجاز بوده! الآن ملت جمع شدن، گفتن این سرور cheat code نزنیم! شما یه‌کاره پریدی وسط شهر، خیلی حق به جانب، "پس پیشرفت چه شد؟ تکنولوژی چه گَشت؟ ایلان ماسک بر کمرتان بوسه زَنَد، چرا تسلا نمی‌خرید؟" بعد ایلیا هم پریده پای منبرت، داره دو انگشتی دست میزنه! :دی

نقل قول

میگن این بازی بازیه تیم ورکه کجای قوانینش نوشته تیم ورکه ؟

تو «قوانین» فوتبال هم ننوشته که بازی، تیم‌وورکه! ولی دور از جونت، عقل سلیم حکم می‌کنه وقتی تو شرایطی هستی که 11 نفرِ جلویی، لباسِ مشابه پوشیدن و داره هِن و هون کنان می‌دوند سمت دروازه شما، شما هم هماهنگ با این 10 نفری که شکل خودت لباس پوشیدند، هون و هِن کنان بری جلوشون و دفاع کنی از دروازه‌ت!

تو تراوین هم با این که قانونی نیست توش که بگه بازی تیمیه، ساده‌تر اینه که 500ک دف از دهات بقلی بگیری، تا این که خودت یه تنه با 3 ربع دیگه و همسایه‌ها در بیفتی.

میگم که، خیلی جذابه آدم بیاد حرفِ دوزاری بزنه، ولی لحنش حق به جانب باشه. یه سری بهش میگن اعتماد به نفس، من بهش میگم «خود-گنده-پنداریِ کاذب».

نقل قول

دعوا میشه ۳ نفر میرزن سر یه نفر میزننش بعد طرف میره باشگاه و ورزش میکنه یه مدت بعد میاد تنهایی همون ۳ نفر و میزنه ترواین هم همینه سرور اول همه تک اکانت میان بعد میبینه همه گروهی هستن واسه اینکه کم نیاره مولتی بازی میکنه

به نظر من فقط واندر میشه تیم ورک که ارسال منابع و نیرو بهش آزاده

یکی مثل نوراله میاد میگه ما ۵ نفریم یه اکانت اصلی میسازیم ۵ نفر هم هر کدوم ۳ تا اکانت دفساز کنارش میسازیم

یکی دیگه هم میاد یک نفره ۱۵ تا اکانت با ۱۵ تا وی پی اس میسازه که باید هزینه کنه

حالا این دومی میشه مولتی باز اون اولی میشه مجاز چون دومی هزینه کرده اولی نکرده؟خب همون اون ۵ نفر شخص حقیقی و هم اون ۵ تا وی پی اس در جهت منافع یه اکانت بازی کردن

واقعا نگرفتم چی میخوای بگی مجید!

آقا، هم‌تیمی میخوای؟ برو اتحاد و متا پیدا کن! چه ربطی داره «بازی گروهیه پس یارو حق داره بره دنبال بات و مولتی»! آخه نمیشه آدم بیاد تو جمع، به همه توهین کنه، بعد سفسطه رو فرو کنه تو ظرف مغلطه و یه نتیجه‌‌ی کاملا اشتباه بگیره، و ایلیا هم اون زیر دو انگشتی دست بزنه واسش که!

چی بگم والا. یه چیزهایی می‌بینه آدم، می‌خواد بره تو ماورای باورهای محمدعلی، با مولانا و راننده‌های اسنپ علافی کنه، یه تسلا بخره و کدوحلوایی تزیین کنه! به ایلیا هم بگه دو انگشتی دست بزنه :دی

-- امیر Sp

آقا شده تا حالا یه حرف، نوشته، پست، یا متن ببینید یا بشنوید، بعد خیلی random دلتون بگیره؟

این مملکت اگر به اون بلوغ برسه که وقتی میگیم بدون مولتی ، واقعا بدون مولتی بیاد و دنبال دور زدن نباشه، سرنوشتش تغییر میکنه

چه غم عجیبی منو گرفت وقتی این تیکه پست میلاد رو خوندم!

و چقدر غم‌انگیزتره که از الآن، که ایده‌ی یه سرورِ معمولیِ بدونِ گزارش‌هایی مثلِ «شونصدهزارتا کاتا به دومیلیارد و شونصدهزار مدافع برخورد کردند و واندر یه بووولاخ نشون داد!» مطرح شده، و اتفاقا از جنبه‌ی عمومی هم مورد استقبال واقع شده، دوستان تو یک سری محفل خصوصی دور هم جمع شده‌ند و ایده ریختند برای دور زدنِ محدودیت‌های ادمین!

نکنید آقا. وحی منزل نداریم که «همه» مجبور هستند تو همه‌ی سرورها حضور داشته باشند! این که قوانین و محدودیت‌های این سرور با سلیقه و شرایطِ زندگی و حوصله‌ی یک سری از دوستان تطبیق نداشته باشه، یه امر منطقی و قابل احترام هستش. برخورد منطقی‌ و قابل‌ احترام‌ با این قضیه هم، از جانب این دوستان، فقط و فقط بین دو گزینه‌ی «حضور و تطبیق با شرایط بازی»، و یا «عدم حضور» هست و بس.

پیشنهاد من؟ دو، سه ماه بیخیال تراوین و اسپیدترا شید. یه بات بیشتر و 10 تا مولتی کمتر، تو سروری که عزمِ عمومِ بازیکنانش «تِپ تِپ کلیک با موس» هست، فقط وجهه‌ی شخص رو خراب می‌کنه و رِوال بازی بقیه رو دچار اختلال می‌کنه. بشینید بیرون، به جایی و کسی هم برنمیخوره!

ارادت،

امیر Sp

سلام خدمت همگی.

من خب سرور 3x که تازه تموم شده حضور نداشتم؛ یه مقدارش به دلایل شخصی و شرایط زندگی بود، و قسمت بزرگترش، افسارگسیختگیِ استفاده از مولتی و باتی بود، که من از همون 18 سال پیشِ دورانِ تراوینِ آی‌آر، به هیچ‌کدوم اعتقاد و علاقه‌ای نداشتم.

و چقدر خوشحالم که، حداقل روی کاغذ، این امکان فراهم شده که یه سرورِ صرفا-وابسته-به-نونِ-بازو دایر بشه و بزرگانِ هر ساید هم موافقش هستند.

و خیلی خوشحال‌ترم که این شانس رو دارم که از بستر این تاپیک استفاده کنم و اعلام کنم که برای بار دوم، حضور در یک سرور اسپیدترا رو تجربه خواهم کرد

خیلی امید دارم که این سرور، خودمون مدیرانِ اصلیِ این کامیونیتیِ کوچکِ تراوین‌بازهای باقی‌مونده‌مون باشیم. خودمون بدون مولتی و بات بازی کنیم، خودمون واقعا برای تفریح و چالشِ بازی بیایم، و خودمون، ولو به ضرر خودمون و تیممون، تلفنِ ادمین رو از جا در نیاریم که «اگه به فلان بازیکنِ مولتی‌بازِ من پانیش بزنی، کلِ ربعِ ما می‌ذاره رو حذف».

کاشکی!

من که بی‌صبرانه منتظر شروع بازی هستم. می‎بینمتون!

ارادت،

امیر Sp

سلام سلام سلام خدمت همگی.

اول از همه ممنونم از همه‌ی دوستانی که لطف کردند و زحمت کشیدند و من رو به ربع و مجموعه‌شون دعوت کردند. با معرفت و مرامتون خجالتمون دادید رفقا :دی

والا دلم که تنگ شده براتون، و صادقانه خیلی دلم می‌خواد در جمعتون حضور داشته باشم. درگیر یک سری مشکل و مسئله شخصی بودم و هستم، ولی با این دو بار تاخیری که اتفاق افتاده خیلی امیدوارم که بتونم برسونم خودم رو و بازی کنم (یا به قول دوستان «پلی بدم» :دی).

فقط، طبق تجربه‌ی من از نصفه سرورِ قبلی‌یی که در خدمت بودم، دو تا امیدِ خیلی گنده دارم!

یکی این که امیدوارم هر چهار ربع بازی یا آماده و کامل و قوی تشریف بیارند، یا لطف کنند تشریف نیارند! واقعا حیفه وسط بازی سرور 3 جانبه یا 3 و نیم جانبه پیش بره.

و مهم‌تر این که من شخصا، حتما، شدیدا، قاطعا، قویا، جدا، اکیدا، عمیقا و مقتدرا امیدوارم سیاست‌های روند بازی بر طبق چهارچوب بازی پیش بره و تعیین بشه، و از «ماها 27 تا سروره که متا بستیم، پس این سرور هم متاییم» و یا «تِیمور ناکازاکی تلگرام مسیج داد گفت تا فصل جفتگیری ناتارها رفاقتی به تیمش حمله نکنید» خبری نباشه.

انشالله که قسمت بشه، این شانس رو داشته باشم که اصالتِ رومن‌ها رو بیارم تو یه بازیِ جذاب و پر زد و خورد.

ارادت،

امیر Sp

من خودم خیلی احتمال نمیدم سرور بعدی باشم و بازی کنم، و شاید لزوما موافقِ بالا بردن سرعت این سرور نباشم. ولی دوست داشتم به مناسبت ایجاد این نظرسنجی، یه تبریک بزرگ به ادمین سایت بگم.

اهمیت به نظر و خواسته‌ی جمع، خصوصا وقتی فرد در جایگاه «دارای اختیار بودن» قرار داره، واقعا حرکت کمی نیست. خصوصا تو فرهنگ ما که درونِ نود و نه درصدمون، یه دیکتاتورِ خودکامه‎‌ی «اختیارشو دارم پس هر کار دلم خواست میکنم» وجود داره. و این دیکتاتور خودکامه تو موارد کوچیک و بزرگ خودشو نشون میده. حتی اگه اختیار یه کنترل تلویزیون تو خونه باشه، یا اختیارِ بالا پایین بردنِ شیشه‌مون تو تاکسی، یا اختیارِ استخدام واسه یه شرکت، یا تصمیم گرفتن برای سرنوشت و وقت و پولِ صد، صد و پنجاه نفر آدم تو یه بازی.

خلاصه که به نظر من جای تبریک داره این حرکتت ادمین جان. ولو این که یه درصد خیلی اقلیتی رو هم دلخور کنه و باعث بشه کرکره بالا پایین کنند، یا کلاه چپ‌و‌راست کنند.

--

33yed عزیز،

یا به امید در جنوب شرق ابلاغ بفرمایید، که قطعا باهاتون متا می‌بندند.

یا به شعبه‌ی «کودکستان شبنم و مهتاب» در جنوب غرب ابلاغ کنید، که دوستان، بدون کلاه و با شلاق چرمی و فازِ «وقتِ مجازاتِ متخاصمین رسیده یوهاهاها»، می‌خوان خاله‌بازیشون رو با سرعت یکX ادامه بدن.

--

من اگه میدونستم بعد از حذف من، همگی دسته‌جمعی حذف میکنید، میموندم خب :دی شرمنده کردین واقعا! :))

راستش خیلی کم پیش میاد پستی ببینم که با کلمه به کلمه‌ش، از اول تا آخر، واو به واو، موافق باشم. ولی پست بالا درصدِ وحشتناکی، حتی میتونم بگم صد در صدش، حرف حق توشه.

تو نوشته‌ی آخرم خطاب به آیناز عزیز گفته بودم، اصلا قصد ندارم مسائل و دلایل خصوصی و گفتگوهای پشت‌پرده‌ای رو مطرح کنم و ازشون «نتیجه‌ی عمومی» بگیرم. خیلی هم در مضیقه‌ی شخصی بودم، چون پچ‌پچ‌های درگوشی بعضی از دوستان رو این چند روز زیاد شنید‌ه‌م و زیاد برام تعریف شده و زیاد ازم درخواستِ شفاف‌سازی شده. از دلایل حذفم تا علت اعلام عمومیِ قضیه بگیرید، تا تئوری‌های توطئه ("فهمیده بوده اینا میخوان لاگین کنند به فلان اکانت و خزانه‌داریش رو صفر کنند، گذاشته رو حذف")

ولی این پست جاوید رو بخونید. مجددا بخونید. انصافا بخونید. واقعا بخونید.

ما مورد داشتیم غول مرحله آخر ( تیکه نیست بخدا شوخیه :دی ) رو هم به راه بد کشوندن این مولتی بازای بی ادب :)) شما با ۲۰ تا مولتی که جای خود داری

والا به خدا! دیدی ناموسا بچه مردمو به انحراف کشیدن؟

جدا از شوخی، یه جایی خودت نوشتی «این بازی اسپیدترا هست، تراوین نیست». و من واقعا یاد گرفتم این فرقو.

فکر کن شما میخوای وارد یه مسابقه «سبقت خیابونی» بشی. قوانینِ همیشگیِ این بازی این بوده که فقط باید از اتومبیل 4 چرخه استفاده کنی، نمیتونی نیترو ببندی، نمیتونی تجهیزاتِ performance enhancing رو موتورت ببندی، و کلا نمیتونی دوپینگ کنی. یه نگاه به خودت میندازی، میبینی ماشین خوبی زیر پاته، دست فرمونت هم خوبه، قبلا هم 12 بار مسابقه دادی و حتی سابقه‌ی بردن هم داری، با این که چند نفری رو دیدی و میشناسی که این قوانین رو زیرمیزی رعایت نمیکنند. خب؟ ثانیه‌های معکوس رو نشون میدن و مسابقه شروع میشه.

شما پا رو میذاری رو گاز و دنده عوض میکنی و سرعتت بیشتر و بیشتر میشه و میشی ماشین پنجم از بین صدها نفر و امید و آرزو و شوق بردن تو دلت شروع به رشد میکنه... که یهو میبینی 4 نفر از پشت نیترو زدن، یه گردان آدم با موتور اومدن، یه نفر داره هلیکوپتر بلند میکنه و اونی که تا چند لحظه پیش نفر آخر مسابقه بود، سوار جت شخصی داره به سمت خط پایان میره :))))))

و شما هم نیترو داشتی که بزنی.

و شما هم هلیکوپتر داشتی که سوار شی.

و شما هم جت شخصیت سر میدون پارک بود حتی :))

ولی به عشق رانندگی با سرعت، به عشقِ «سبقت خیابونی» بود که اومده بودی.

انکار نمیکنم که به لطفِ ایران نبودن، از اول با گلد نسبتا نامحدود بازی کردم و تونستم رنک اکانت رو به زورِ دوپس دوپسِ 24 ساعته و اثر هنری، همیشه بین 20 تای اول نگه دارم، ولی بازم هرگز زورم به «منبع نامحدود» و «غارت نامحدود» و «دفاع نامحدود» بقیه نمیرسید. تو ساختن تروپ و شارژِ 24 ساعته و تعداد همر و، کاتا زدن از روز سوم بازی و شارژش تا کتیبه و... زورم نمیرسید. حتی با گلدِ علنا نامحدود هم زورم نمیرسید.

صادقانه میگم بهت آیناز جان، و هستند دوستانی که مستقیما میتونند بیان شهادت بدن. من شرایط بازی در این سرور رو که دیدم، فکر میکنم روز 5 یا 6 بازی ، درست بعد از پیوستنم به جنوب شرق! گذاشتم رو حذف و تشکر کردم و قصد جدی داشتم که برم پی کارم.

دلم نیومد حذف کنم! یعنی سرور ایرانی، تجدیدِ یک دنیا خاطره از بهترین سالهای عمرم که تراوین قسمتیش بود، و اصرار دوستان، باعث شدند که نتونم حذف کنم. و امید زیادی داشتم که روند بازی، کم‌کم بین ما و شما نیمچه جنگی راه میندازه و زد و خوردی میکنیم و بعدش کتیبه‌ها میان و با جنوب غرب کتک‌کاری میکنیم و...

راحت‌ترین شکل ممکن عرض میکنم خدمتت، از روز 35 بازی به بعد، بات نزدن و مولتی غارت نکردنِ من، فقط و فقط خریت محض و اتلافِ علنی وقت بود و بس. یا باید به «عرفِ اسپیدترا» تن میدادم، یا بازی نمیکردم.

چون تا همونجا هم همرها عقب افتاده بودند، گندم‌زار لول 16 و 17 بود، و کلی وقتِ الکی حرومِ ساعت گذاشتن و نصفه‌شب بیدار شدن و گندم انتقال دادن و انبار خالی کردن و شارژ کردن شده بود! در حالی که چراغ‌های اتحاد رو میدیدم که 24 ساعته آبی هستند و غارتِ بقیه حداقل 10 برابر منه و به تاپ 10 که میرسه، به 30 برابر هم میرسه حتی!!! و اگه یادت باشه صفحاتِ 12 و 13 همین تاپیک هم یه سری کتک‌کاری کردیم سرِ فلسفه و درستی و غلطیِ بات و مولتی، و شما و بقیه راست میگفتید که «آقا اینجا سیستمش، درست یا غلط، اینه».

در راستای آدم‌فروشی، اونم دقیقا کف فروم، اینم بگم که مولتی‌ها متعلق به من نبودند و شیطانِ رجیم، در قالب ایلیا، از 10 تا از مولتی‌های خودش برام دهکده زد و اونا رو انداختم زیر رِید. نتیجه شد غارتِ یک سومِ نفر آخرِ تاپ 10، و 19 شدنِ سطحِ گندم‌زارها در کمتر از 3 یا 4 روز و مابقیِ جریانات بازی. (که افسوس سرِ «داداش برادری»ِ و «من لیدرررررررررم پس من تعیین میکنم چطوری زحمات 50 نفر آدم به باد بره» از جانب چند نفر، کلی وقت و همر و پول از همه بازیکنان چهار ربع به فنا رفت و سرور خاله‌بازی شد!)

من همچنان میگم بیاید «تراوین» بازی کنیم. بازی با همرهای معقولِ سطحِ پایین‌تر و پلن زدن باهاشون، واقعا شیرین‌تر از whoseyourdaddy زدن و همرهای نجومی رو به دفاعِ نجومی‌تر زدنه! و ترجیحم از ته دل، همین سبکِ ساده و کلاسیکِ «سبقت در خیابان» هستش. ولی خدمت دوستانی به خصوص، توصیه میکنم که اگر عمری بود، و اگر سرور بعدی‌ای بود، و اگر قرار به حضورِ همه شد، کسی سعی نکنه ادعای «من پول دارم پس سرور ارثِ بابامه» راه بندازه. نیترو و هلیکوپتر و جت شخصی، این‌ور هم هست، نسخه‌های غیر ایرانی و غیر چینیش هم هست، به وفور هم هست.

ارادت.

--

پی‌نوشت: جهت جلوگیری از سوءتفاهم، مخاطب بعد از ستاره قرمزها، شما نیستی آیناز جان.

نه آیناز جان کل‌کل چرا، سوالت خیلی هم منطقیه.

احساس می‌کنم شما هم با من موافق باشی که «حذف اکانت؟ یا تقدیمش به ساید؟»، موضوعی هست که باید «پرونده به پرونده» بررسی بشه و «یک راه حل برای تمامی موارد» نداره واقعا. در خیلی مواقع منم با شما موافقم که بهتره فرد بره و اکانتش بمونه در خدمت بازی. در بعضی مواقع، مثل مورد اکانت خودم، صلاح به نبود فرد و اکانت، با همه.

و شخصا اگه ثانیه‌ای احساس می‌کردم در ربع جنوب شرق کمبود همر هست، یا اگه احساس می‌کردم این اکانت بود یا نبودش میتونه تغییری ایجاد کنه، یا خودم نمی‌رفتم یا کلا حذف نمیکردم.

مطمئنم درک می‌کنی که من همه حرف دلمو، نمیتونم رو زبون غلتش بدم و از سکه بندازمش. اگه اجازه بدید در مورد این اکانت دیگه تو فروم صحبتی نباشه.

پی‌نوشت: اصلا دلم نمیخواد من و شما، با عنوان «نقطه مقابل هم» شناخته یا تعریف بشیم. اگه جایی احساس کردی زیاده‌روی کردم عذرخواهی منو پذیرا باش آیناز جان. ایشالا اگه سرور بعدی در کار بود و قسمت شد، بازی و فروم رو باز هم برای هم هیجان‌انگیز کنیم.

پی‌نوشت 2: یه جا پی‌نوشت زده بودی «یه غول مرحله آخر معذرت». تیکه باحالی بود 😂😂

و نهایت این که من فکر می‌کنم حرف دیگه‌ای ندارم که بزنم. دورادور میام و روند بازی رو از فروم دنبال می‌کنم، ولی از الآن اگه عزیزی من رو مخاطب قرار داد و پاسخ ندادم، به پای بی‌احترامی نگذاره.

ارادت،

امیر

رفقای عزیز و رقبای عزیزتر،

دوست داشتم عمومی خدمتتون عرض کنم که اکانت Spartan روی حذف هستش و بنده در ادمه‌ی بازی در محضرتون حضور نخواهم داشت.

من بعد از 10 سال، اولین بار به یه سرور و جمعِ تمام ایرانی برگشتم و خیلی هم از این تصمیمم خوشحالم. تو این دو ماهه کلی تو بازی و فروم عشق کردم، کلی خاطرات قدیمی برام زنده شد و کلی گپ و گفت با دوستان قدیمیم داشتم. و بسیار مهم‌تر، با کلی آدم‌حسابیِ جدید دوست و رفیق شدم که خیلی خیلی ارزش داره برام.

این سرور تستِ خیلی خوبی بود برای به چالش کشیده شدنم تو سیستم اسپیدترا، و خوشحالم که بدون بات و مولتی (تا روز 40، 50 بازی) و بدون داشتن دوال، پیش خودم رو سفیدم که اکانتی که حداقل روزی 15 ساعت روش نظارت مستقیم داشتم، وقت رفتنم، یه جایگاه در خور و شایسته داره. و خوشحالم که حداقل 5 نفر رو دقیقا پیر کردم تا قبول کردم مولتی غارت کنم و 4 ساعتی که در روز میخوابم، بات روشن باشه رو اکانت! شاعر هم میگه «خواهی همرنگ جماعت شوی، قبلش حداقل 5 نفر رو رسما پیر کن» :دی

چند نفر از دوستان میدونستند، من قبل از کتیبه‌ها قصد داشتم از خدمت همگی مرخص شم، چون احساس میکردم دلسرد شدم و سرور فعلی، جذابیتی برام نداره. به اصرارِ شدیدا شرمنده-کننده‌ی چند نفر، قرار شد تا بعد از کتیبه‌ها صبر کنم و اون موقع (یعنی «این موقع»ِ فعلی، یعنی الآن :D) مجدد تصمیم بگیرم. که با توجه به مشغله‌ی زندگیِ متأهلی و شرایط این سرور، ترجیح میدم کوپنِ «همسرِ عزیز، من بازم پای تراوین نشستم» رو برای، شاید، سرورِ بعدی نگه دارم و بیشتر از این تو این سرور خرجش نکنم.

تشکر ویژه از بچه‌های شمال شرق، و محسن عزیز و مهرانِ بامعرفت، که منو با بقیه آشنا کردن و اون روزهای اول خیلی راهنماییم کردند.

تشکر ویژه از بچه‌های جنوب شرق، که منو با آغوشِ باز تو جمعشون پذیرفتن و اجازه دادن در شورای لیدری بهشون خدمت کنم و تو فروم هم نماینده‌شون باشم.

تشکرِ ویژه از بچه‌های جنوب غربی و یوسفِ شدیدا عزیز، که آشنایی و صمیمیت باهاشون، کلاسِ تراوین رو دو لِوِل برام بالا برد.

تراوین همیشه برای من مثل رینگ مسابقات MMA بود و هست، جایی که در چهارچوبِ عرف و قوانینِ قالب بر بازی میزنی و میخوری، بعدشم دست رقیب رو صمیمانه فشار میدی و میای بیرون. در همین راستا،

تشکرِ ویژه از نعمت و رضا و پرهام گل و سایر بچه‌های شمال غرب. به نظرم منسجم‌ترین و «خانواده‌ترین» ربعِ بازی متعلق به شماست. و همیشه فکر میکنم حضور تو تیمتون میتونه تجربه‌ی شدیدا جذابی باشه، چون واقعا نشون میدید که تیم هستید، و این، تو فرهنگِ تیم-ستیزِ کشور ما، بی‌نهایت ارزشمنده.

مهدیِ عزیز، ادمین سایت، بی‌نهایت از همه‌ی زحماتی که برای این بازی میکشی و دلسوزیهای شبانه‌روزیت قدردانی میکنم. همچنان معتقدم یکی از بهترین تراوین‌های غیررسمی رو دایر کردی و تو یه کلاسِ جهانی مدیریت و اداره میکنی.

و در نهایت، پسر خلاقی که خیلی زود واردِ دایر‌ه‌ی صمیمی‌ترین دوستانم شد و خیلی زودتر داداش کوچیکه‌ی ما شد.

ایلیای عزیزم، برای تمام محبت و معرفتِ وحشتناک زمین‌گیرکننده‌ای که این مدت نشون دادی، خیلی ازت ممنونم برادرم. خوشحالم که نامه‌ی «بیا جنوب شرق بازی کن»ت رو جواب دادم و خیلی خوشحال‌ترم که این برادری صمیمانه بینمون شکل گرفته.

دیگه عرض خاصی نیست. صادقانه برای همگیتون آرزوی بازیِ جذابی رو دارم، و امیدوارم فرصت بشه که مجددا در کنارتون بازی کنم.

ارادت،

امیر Spartan

پرهام اونجا خیلی بهتر مولتی بازی میکنن. مثلا بازیکن هست هم دف کشیده و هم دهکده میزنه میده زیر رید اینو اون. هر کسی هم غیر مشتری هاش بزنه دفاع میبینه دیوار میکنه. اونجا بر عکس اینجا از اول سرور تا آخر سرور انواع و اقسام دور زدن های خرید سیلور و غارت تفاوقی و خرید و دفاع و و و هست. به کرات آدم و تیم هستن میان اینکارهارو میکنن. اتفاقا اونجا صدها برابر اینجا خاله بازی تره. پول بیشتر اهمیت داره، اگه منظورت خاله بازی از لحاظ پول خرج کردنه آره...

یادم به اون دوستمون «جدی می‌فرمایید؟» تو شبکه خبر میفته که خیلی جدی و با اطمینان میگفت تو ورزشگاه‌های آلمان لوله‌کشی آبجو هست!

یا سرمربی تیم ملی که یه بار از پشت نرده تمرین لورکوزن رو دیده، نظریه میده در مورد فوتبال خارجی!

یا خیلی از عزیزان هم‌وطن که 3 روز میرن ترکیه، برمیگردن ایران، و نظریه‌پردازِ «زندگی در کشورهای خارجه» میشن!

یا خیلی از «منبردارانِ جمعه» تو کشور، که یه ماجراهایی از «غرب وحشی» تعریف میکنند که ساکنین غرب برگاشون میریزه :))

تو ایران نه ها، یه جایی تو جمهوری کنگو مثلا، طرف به رئیس جمهورشون گفته بود «به نظر میاد ایدئولوژی شما رو کمتر کسی قبول داره و شیوه‌ی اداره‌ی زندگیتون یکم از بقیه دنیا دور هستش»

فرداش یکی از ائمه‌ی جمعه (تاکید میکنم، در جمهوری کنگو)، اومد گفت «آقاااااااااااااا تو آمریکا یک میلیون نفر خواهانِ ایدئولوژی ما شدن و میخوان اونو پیاده کنند» :دی

این پست شما و دوستان هم‌نظر شما خلاصه، منو یاد موارد بالا میندازه.

--

میدونید، دو تا مشکل هست.

یه مشکل اینجاست، که جو نوشتاری و گفتاری انجمن به شدت مسمومه و دوستان با پیشفرضِ «یارو اومده منو بکوبه» پستها رو میخونند و جواب مینویسند. نتیجه‌ش میشه استفاده از کلمات خشن و غیرمرتبط و بعضا کمی سخیف و آبکی.

یه مشکل هم اینجاست، که دوستان صرفا شعار میدن «سابقه مطرح نیست»، ولی ولشون کنی ادعا میکنند تراوین نبوده‌ها، ولی این دوستان داشتن با ناتار فوتبال‌دستی بازی میکردند!

من از اولش وگنس بودم. از قبل اینکه تراوین بیاد ایران هم وگنس بودم. شما با نیک نیم آواتار آشنا شدی با من و مال سال ۸۷ بود فکر کنم.

در آغاز خلقت، درست قبل از بیگ‌بنگِ سرور تست آی‌آر، تراوین فقط یه ورژن آلمانی داشت که بعدش فراگیر و ترجمه شد. شما رو فکر کنم سال دیگه ازت بپرسیم، با Tschena نشستی برنامه‌ی تراوین رو شخصا نوشتی :))

نقل قول

۱ و باقی شماره ها همین جوابشونه:

واقعا فکر کردی هر سرور غیر اینه ؟ بشین بخون میبینی هر سرور همه میان بزنن ولی تهش می‌بازند. زیاد برای تیم شمال شرق فرق نمیکنه دو ساید بخواد مارو بزنه یا سه ساید، ما هر سرور میایم جلو سه ساید بازی کنیم. در مورد مولتی و غیره اگر فکر میکنی ساید های دیگه مولتی نکشیدن هیچ وقت سخت در اشتباهی. هم باتش بوده براشون هم پولش. تهش باختن

احساس میکنم با پیش‌ذهنیت پست من رو خوندی محمدعلی عزیز، و پاسخت رو یکم سمت جاده خاکی بردی برادر. اصلا صحبت سر بات و مولتی و کی چندتا داره نیست.

عرضم اینه:

- چرا سایدهای دیگه 2 و 3 به یک، مایل به زدن شما هستند؟ اونم به قول شما از روز اول هر سرور؟

- چرا سایدهای دیگه که با بات و مولتیِ مساوی با شما میان، فقط میبازن به شما؟

نقل قول

پی نوشت. شما طبق اطلاعاتت کاملا مشخصه نصف و نیمه یه چیزایی میدونی. تنها کسی از لیدر های ۳دات و کلاسیک و آیس و والس بنده کنارشون بازی کردم، لیدری کردم نیما خدابیامرز بود چارتا چیز بهم یاد داد. در ضمن از اولین سرور ایران خودم لیدری کردم. ۳دات توی اولین سرور هم بود و باز خودم لیدر بودم. مثلا زنگ بزن پیمان اگر جواب بده یه خورده رگ و ریشه کسایی که با هارت و پورت اومدن بالا رو در بیار. بعد بیا اینجا سند صادر کن. مثلا بپرس سرور یک کی لیدر ۳دات بود. میگه شمال غرب با ۱۰ یا ۱۲ تا اتحاد و کلی همر و دفاع ممل و جنوب شرق بیستا لیدر عوض کرد با ۳ تا اتحاد. حتی نتونست ساید خودش رو جمع کنه.

انواع و اقسام مغلطه و سفسته رو تو همین چند سطر استفاده کردی، و معذرت میخوام، چهارتا غلو هم گذاشتی قاطیش!

عزیز جان، سرورهایی که خودم حی و حاضر بودم و بازی کردم و بیشتر و بهتر از 99% از دوستان یادمه رو، زنگ بزنم از شخص غیر آمارشونو بگیرم؟

3دات سرور یک، یه شاخه‌ی جنوب شرقی و شمال غربی داشت، که اینور آیدین و نیما و دوالش البرز لیدر بودند، اون‌طرف هم لیدر اردشیر پاکزاد بود و «یه چند نفر دیگه».

دقت کن، «اردشیر پاکزاد و یه چند نفر دیگه»، که شما هم جزوشون بودی. در مورد عملکرد «لیدرشیپ» شاخه‌ی شما هم همین بس، که البرز اون پست معروفش رو در موردتون وسط فروم نوشت، که "هی به نیما میگم بزرگی رو کنار بگذار و نذار بدون اجازه‌ت یه همر از هیچ شاخه‌ی 3دات بلند شه که آبروی 3دات اینطوری نره، نیما گوش نمیکنه». شما اگه یادت نیست من خوب یادمه برادر.

هر چند 3داتِ اون روزها، اول که سر جریان بچه‌های نکسوس و نامردی که در حقشون مرتکب شد کمی بدنام شد، بعدشم که ماجرای سروک و اتحاد گرند از اسبِ «ما خیلی خفن و برتریم» انداختشون. میگم که، حافظه‌م خیلی خوبه محمدعلی عزیز. اگه میخوای تا جریان نکسوس باهات میام عقب :))

رک و صریح و تو جمع خدمتت عرض میکنم، استفاده از اسم نیما، به این شکل که شما انجام دادی، توهین به اون خدا بیامرز و مجموعه‌ی 3دات و بقیه لیدرهایی که شما دقیقا زیر پرچمشون بازی میکردی هست. من که از اول 3داتی نبودم و همیشه جلوشون بازی کردم، ولی جایی که اسامی اردشیر و مسعود آرمااستار وسط بود شما خیلی مطرح نبودی.

لابد اونجایی هم که اومدی تو ریدکال ما و قسمِ مرگِ **** رو خوردی که بگی میخوای به عنوان یه پلیر ساده، در جَوار والسی که زیر پرچم فریار و آیدین بود بازی کنی هم، در واقع تشریف آورده بودی لیدریِ ربعِ ما، و خودمون خبر نداشتیم؟

نقل قول

رگ و ریشه کسایی که با هارت و پورت اومدن بالا رو در بیار. بعد بیا اینجا سند صادر کن

تو پست قبلی من سندی صادر نشده واقعا. چندتا سوال ساده ازتون پرسیدم، که خلاصه و ورژن نیم‌خطیش، میشه «این گنده‌گویی‌ها و رجزخونی‌های شما، به جز ضرر و صدمه زدن به وجهه‌ی خودت و تیمت و بازیکنانت، خاصیتِ جمعیش چی هست؟» که خب جوابِ شما «"من قبل از پیدایش تراوین، تراوین‌باز بودم و همه لیدرهای همه‌ی سایدها نوچه‌ی من بودن و همه مولتی دارن و ما هم داریم و اینا هر سرور 3 به یک میزنند ما رو ولی ما میبریم شما داری سند میزنی" بود. همینقدر منطقی. همینقدر سطحِ بالا. همینقدر پر از منش لیدری :))

اون دو کلمه‌ای که شما استفاده کردی و من تایپشون نمیکنم هم، والا دقیقا مصداق بارزِ نوشته‌ها و پستهای شماست. که خب بسوزه پدرِ «خودبزرگ‌بینیِ کاذب»، که باعث میشه برای ایلیا 46 خط از «اهمیت واقعیت در پیشرفتِ شخصی» بنویسی، ولی خود شما از واقعیتِ وجهه‌ی عمومیت شدیدا بی‌خبر باشی.

--

همینکه میبینم شلوغ میکنید و توهین ها شدت میگیره و مدیر فروم نگاه میکنه نشون میده خیلی حال میده یه سرور دیگه بیایم یه سری ها رو بشونیم سرجاشون. فشارا داره زیاد میشه. تمام حرف هار‌و دقیقا خوندم. جواب همه رو تو پست های قبلی و سرورهای قبلی دادم. بقیش هم دروغ و تحریف واقعیت بود. مهم اینه ما هر سرور وینر بودیم. در مورد آی آر وینر بودیم. لوزر هم بودیم. اینجا فقط وین بود.

محمدعلی عزیز، آواتار سابق و وگنس فعلی،

آقا من قصد ندارم در مورد مسائل گذشته‌ی سرورهای اسپیدترا زد و خوردِ آن‌چنانی کنم، چون نبودم و قضاوتم صرفا از روی شنیده‌های شخصی و روایاتِ دوستان داخل فروم و پاسخ‌های بچه‌های تیم شما هست،

و هم‌چنین پیش‌زمینه‌ی شخصیِ منفی از بازی در کنار شما ندارم. هجرتتون از 3داتِ سرور 8 به والس رو به خوبی به خاطر دارم، و حضورتون در ریدکالِ تیم ما و قسمی که خوردید که به عنوان جاسوس حضور ندارید و به خاطر حضور مازیار تندر هیچ وقت به 3دات برنمیگردید رو هم خوب یادمه. تا جایی که من میدونم هم به قسمتون، حداقل در مورد جاسوس نبودن، پایبند بودید.

چند تا سوال در مورد فقط همین یک پستتون دارم،

1: افرادی که به پست شما پاسخ دادند و طبعا مخاطب شما هم هستند، اکثرِ قریب به اتفاق، از لیدرهای 3 ساید بازی هستند. این پست و کلا پستهای این تیپیِ «شماها کلا پشیزی این‌کاره نیستید، خودم میام قیمه‌تون میکنم» شما، ارزشِ دیپلماتیکش برای تیم شمال شرق، بازیکنان شمال شرق، همون جمعیت 40، 50 نفره‌ای که در سرور بعدی فرضا میخوان بیان بازی کنند و زحمت بکشن و وقت بذارن ولی جو بازی و فروم کاملا بر علیه‌شون هست، چی هست دقیقا؟

2: سود، یا منفعتِ «جمعی» این پست شما و پستهای این‌تیپیتون، برای بازیکنانی که با شما قراره تشریف بیارند چیه؟ یعنی به جز «میتی‌کومان! منِ محمدعلی یه‌تنه، با همراهیِ یه گردان بات و مولتی، شماها و پدرجدتونو لوله میکنم هاهاها!»، که احساس میکنم بیشتر ارضای یه منفعت شخصی، یه «حسِ کل‌کلِ شخصی» هست، چه منفعتی به ربع شما در سرور بعدی خواهد رسوند؟

3: شما سرور بعدی روی چه برگ آسی حساب میکنید که این اعتماد به نفس رو در شما ایجاد میکنه که به سه تا ربع دیگه‌ی بازی، از یه سرور قبل، یک جا، ترکیبی، بگید «می‌شونمتون سر جاتون»؟ یعنی پارامترِ تعیین‌کننده‌تون، به جز «باتِ خفن‌تر» و «مولتی‌اکانت‌های بیشتر» چیه که فکر میکنید برای بقیه موجود نخواهد بود؟

3.الف: چرا فکر میکنید یکی با سرمایه‌ی بیشتر از شما از داخل ایران، یا مثلا فرض کنید از خارج از کشور و با ارزِ دلاری، ممکن نیست بتونه باتِ خفن‌تر از شما و مولتی‌اکانتهایی نمیگم بیشتر، ولی هم‌تعداد با مال شما وارد بازی کنه؟

3.ب: اتفاق بند بالا اگه افتاد، و فرضا اون شخص علاوه بر مولتی‌های هم‌تعداد، و بات‌های خفن‌، بین ربع‌های دیگه «محبوبیت» و یا حداقل «مقبولیت» داشت و متایی که شما از الآن خودتون و تیمتون رو ازش محروم کردید رو با یه ربع بازی بست، استراتژیتون برای مقابله چی هستش؟

اینم بگم، من شما رو ملزم نمیبینم که خصوصی یا عمومی، به سوالات من پاسخ بدید. ولی فکر میکنم ندونستنِ، یا فکر نکردن به، یا بی‌توجهی به موارد بالا، برای کسی مثل شما که از بازه‌ی «اقتضای سنی» رد شده و «تراوین-‌دیده» هست و کنار لیدرهای با سیاست 3دات بازی کرده و سابقه داره، عجیبه. واقعا عجیبه. و این که احساس میکنم پستهای شما و reputation نه-چندان-مثبت-ی که باهاشون برای خودتون ساختید، یه مقدار زیادی دود تولید میکنه، که قسمت اعظمش تو چشم شخص خودتون نمیره.

و راستش از الآن نگران بالانس سرور بعدی‌ام. چون وضعیت شمال شرق این سرور رو واقعا خراب کرد. و من شخصا فرقی بین «بازی سه ربعی هست چون شمال شرق کسی نیست» و «بازی سه ربعی هست چون کسی با شمال شرق حال نمیکنه» قائل نیستم.

--

مشکل اینجاست که به عنوان کسی که اسمش به عنوان یکی از فروم نویسای رسمی جنوب شرق ذکر شده بود زیادی رو هیکلتون حساب کردیم براتون چند خط تایپ کردیم.

میدونستم قراره با طنازی نامطبوع جواب بشنوم براتون یه طنازی خوشگلی سیاهه میکردم که فک نکنید دستمون چلاقه سربالا جواب بنویسیم.

عزیز جان، ندیده و نشناخته و حرف نزده با هم، نه ارث پدری به شما بدهکارم، نه «عضو شورای لیدری جنوب شرق» بودن، من رو ملزم میکنه به دونه دونه وقت گذاشتن و پست هر کسی که ریپلای کرده رو، جواب دادن. نگران هیکل منم نباش رفیق، قامتش از ابعاد شما، کلامی و وجهه‌ای، خیلی گنده‌تره.

شما برداشتی پست 22 روز پیش من رو، که طبقِ تاپ10 و آمارِ اون روزها، نوشته بودم شمال شرق و غرب در رتبه‌های 3 و 4 بازی هستند نقل قول کردی، که مثلا در لفافه بگی «اون قدیما با ما مظلومان چِنین سخن میگفت، حالا چُنین». به ذهن (نمیگم عقل) مبارکت هم خطور نمیکنه که «الآن شما در بین 4 تا ساید، سوم و چهارمید»ِ که نوشتم، توهین و تیکه به شمال غرب نبوده، بلکه یه نتیجه‌گیری کاملا فنی بوده طبق اعداد و ارقام.

نقل قول

دوست من

فروم نویسی وجبی، سیاست این سایت رو تعریف نمیکنه که پارسا و امید و تورج با یه غوره منو نعمت سردیشون کنه و با یه مویز شما گرمیشون.

شما خیالت راحت باشه که با پست نعمت پارسا نگفته که اقا این پسره راست میگه ها، هیجان از خود ما شروع میشه از خونه ما شروع میشه، بچه ها قطار کنید که جنوب شرق رو بزنیم.

و با پست شما هم فازش این نیست که اوه اوه خوب شد این اقای امیر اسپارتان پست گذاشت، دستی دستی داشتم سایدمو با سیاست های چرچیل مآبانه این شمال غربیا به فنا میدادم.

خیلی متشکر که لطف فرمودید و خیلی عیان و آشکار و ادبی و لطیف، «بارون، خیسه» رو به من گوشزد کردید. اگه نمیگفتید شب اینور تو جنوب شرق مهمونیِ سراسری داشتیم، چون تا قبل از این پست شما، فکر میکردیم نوشته‌ی من بود که جلوی پارسا و یوسف رو گرفت که بهمون اعلام جنگ نکنند.

نقل قول

بچه های ما شاید تو فروم دلی بنویسن ولی خداروشکر اینقدر اب دیدن که تو بازی دلی عمل نمیکنن

عزیز دل، که گویا اسمت فرهاد هست،

نه در مورد این سرور، بلکه کلا در مورد تراوین، و حتی روابطِ دنیای واقعی، همیشه یادت باشه چاقوی «یارو زبونش تنده ولی ته دلش چیزی نیست» تا یه حدی بُرِش داره. از یه جایی به بعد یا باید به حرفت عمل کنی، یا رو خودت کار کنی و متوجه بشی صِرفِ «زبونم تنده» باعث نمیشه هر چیزی رو هر جایی بگی.

تو این سرور، چیزی که از ابتدا از بچه‌ها شمال غربی دیدیم، «ما اومدیم شمال شرق رو بزنیم» بود. کل حرف من به نعمت عزیز، بدون جبهه، بدون کل‌کل، این بود که آقا، شمایی که به جنوب غرب میگی بسم‌الله، خودتونم بسم‌الله! سر هر حرف و جمله‌ی کوچیک دعوا مرافه نداریم که.

نقل قول

منطق بازی همین حد درگیری رو فعلا برای شمال غرب ایجاب میکرده. کما اینکه سیاست های شما هم مشابه ما بوده. مگر لینکی از درگیری شما و جنوب غرب بیرون اومده که میگید تو اگر راس میگی برو جنوب غربو بزن:))

خب منطق سرور برای جنوب شرق و جنوب غرب هم، همین حد درگیری رو ایجاب میکرده. همه تعطیل کنیم بریم؟

در مورد لینک درگیری از ما و جنوب غرب هم، جنوب شرق هیچ وقت نیومد رسمی تو فروم بگه «صرفا واسه زدن شمال شرق» اومده. و هیچ‌وقت حکمِ «آتش به اختیاری» در مورد ساید دیگری ندادیم. مشکل شما اینه که اومدی با «آینه آینه» و یه سری نوشته‌ی به خیال خودت «اوووووف چقدر منطقی» مچ بگیری، ولی حرفهات بی‌ربط (بدون ارتباط) به هم و حرفهای من بود.

جدی میگم. در جوابِ «شما خودتون فقط یه بار شمال شرقی رو که از اول برای زدنش اومده بودید، زدید» که من به نعمت عزیز گوشزد کردم، اومدی میگی «شما هم لینک ندادی از حمله به جنوب غرب». آخه ربطش چی بود این که با توهینِ شخصی، جواب هم ازش طلب کردی!؟

نقل قول

البته که این اتفاق هم تا حدودی منطقی است، این سرور شاید از خلوت ترین سرورای 2 3 سال قبلم خلوت تر باشه. تیما تا کتیبه دست به عصان که کتیبه های اساسیشونو جمع کنن.

از اون طرف هم با توجه به تحلیل شما، میلیون ها و شاید هم میلیارد ها بار(بستگی داره چطوری صفراشو بشماریم)! منطقی باشه که موضع فعلی شمال غرب نسبت به دو ساید جنوبی که وضعیت بهتری دارن، موضع واکنشی باشه. با جنوب شرق که فعلا اتش بسیم، به واسطه حسن همجواری با جنوب غرب نه اتکی اومده و نه اتکی رفته و خب سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن! ازونطرف هم تحرکاتی تو مرز شرقی داشتیم که خب نگاه شما رو به خودش جلب نکرده که خب به بزرگی خودتون ببخشید.

مخالفتی با این قسمت از پستت ندارم فرهاد جان. منم جایی نگفتم بریزید جنوب شرق و غرب.

نقل قول

من هم شخصا از جذاب شدن بازی استقبال میکنم ولی خب متاسفانه حس میکنم افراد دیگه ای باید در راستای جذابیت بازی گام اول رو بردارن ولی خب حس میکردم گفتن این صحبت یه جورایی "اتیش بیاری" باشه اما بعد از پست شما حس کردم سکوت بیشتر جایز نیست.

خوشحالم که سکوت شما شکست؟ چی بگم والا :))

ایشالا که مشکلات حل شد و دلخوریِ شما هم رفع شد با این پست طولانی‌تر! و انشالله که ندیده و نشناخته سربندِ یاکوزا نبندیم و جلوی همه به کسی توهین نکنیم، اونم سر مسئله بچگانه‌ای مثل این که پستمون رو اونجوری که دلمون میخواد یا انتظار داشتیم جواب نداده.

--

رضا جانِ گل،

چون یه بار انتقاد کردی که پستتو طولانی جواب دادم، خودمو به چالش میکشم که جواب هر 4 نفری که ریپلای کردن رو، تو پستی بدم که زیر 60 ثانیه طول بکشه خوندنش :))

داداشم سرور مقدماتی تورنومنت جهانی یه ماه و ۱۰ روز دیگه استارت میشه برو ببین تیم های برنده مثل روس ها و بالکان ها و مخصوصا داسیا چطوری وین میگیرن

دقیقا همین استراتژی اسپیدترا اونجا بصورت گسترده اجرا میشه

تازگیا بات دات کام رو دیدی؟ از گلد آپ تا تغییر آیتم هیرو موقع نیرو سازی بگیر تا همچی فقط صبحا نون نمیتونه بگیره که اونم گفتن با ChatGPT اوکی میکنن تازگیا دوباره راه انتقال سیلور رو هم پیدا کردن

اگر مقدماتی یا فینال ۲۰۲۳ رو ندیدی پیشنهاد میکنم مقدماتی تورنومنت تراوین ۲۰۲۴ رو رصد کن

تنها تفاوت اینکه توی دات کام توی سرور های عادی این حرکت رو نمیزنن نمیصرفه فقط مقدماتی و فینال که فاصلشون در سال کلا ۲ ماهه :)

ندیدم والا پارسا جان، اگه لینکی فرومی باتی چیزی در این مورد هست بفرستید واسم ببینم

پس شما میگی ربعتون پتانسیل بالایی داره و میتونه تعیین کننده باشه. بسیار هم عالی.

پس شما میگی 7 8 نفرید و ربعتون پتانسیل بالایی نداره و نمیتونه تعیین کننده باشه، منم دارم فشار میخورم. بسیار هم عالی.

پس شما میگی قیمه و عکس تاپ10 و وضعیتِ 100 بازیکن اولِ سرور، که من 22 روز پیش گذاشتم، توی ماستِ کوچیک شما، اونم وسط اسباب‌کشیِ مویزِ پستِ امیر اسپارتان و غوره‌های دل بچه‌های شمال غرب، و خلوتیِ میلیاردها و شاید میلیونها کیلو سبزی تو آتیشِ سکوت شما، به صلاح مملکتِ خسرو ربط داره. خیلی هم عالی.

--

وسط گل‌آلود بودن سرور، ماهیگیریِ سیاسی؟:saint:

در مورد کسل کننده بودن این سرور هم بخوام گسترده تر صحبت کنم باید بگم دو ساید ناقص شمالی سرور تا جایی که در توانشون بوده حداقل زد و خورد داشتن برخلاف دو ساید پر از پلیر و اکانت جنوبی

والا از زمانِ فرمانِ «آتش به اختیار» که کف فروم اعلام کردید، فقط یه همر 14ک-11ک و یه سری سواره فرستادید رو اکانت برادران و اون دوستان هم دفاع کردند. که توضیحتون در مورد همون حمله هم، "این حملات هیچ ربطی به اسم اکانت یا اشخاصی که روش لاگین میکردن نداره و صرفا جهت پاکسازی نوار مرزی صورت گرفته" بود. (یه مورد هم فکر میکنم حمله به دهکده‌ی اول اون اکانت مولتیه بود)

این الآن شده "زد و خوردِ حداقلی تا جایی که در توانتون بوده

نقل قول

به نظرم پارسا جان که احتمالا پر پتانسیل ترین ساید سرور دستش هست و رقیب دیرینه و جون داری هم با این همه مرز مشترک سمت راستش قرار داره اما تا حالا هیچ تحرکی نداشته نباید از کسل کننده بودن سرور حرف بزنه نه تحرکی علیه یه ساید قوی همسایه و نه تحرک علیه سایدی که با ادعای زدن اونا ریجستر کرده (NE)

بعد جنوب غرب، از اوووووون یکی طرفِ مرزهاش که با جنوب شرق «مشترک» نیست، فقط با ناتار همسایگی داره؟ :))) یعنی آپشن‌های حمله برای این دوستان یا جنوب شرقِ «مرز-مشترک» هست، یا شمال شرق؟

منطقی‌تر نبود دو ساید جنوبی بیان شمالی‌های به قول خودت «ناقص» رو تا قبل از واندرها از بازی خارج کنند، بعد یه ماراتن واندر بین خودشون که، بازم به قول شما، "پر از پلیر و اکانت" هستند برگزار کنند؟

و خب چون حوصله همه سر رفته، و میخوایم راحت صحبت کنیم و بازی رو هیجان‌انگیز کنیم، و چون داریم انگشتِ «شاید شما مقصری تو حوصله‌سر ببر-بودنِ بازی» رو سمت همدیگه میگیریم، و چون همدیگه رو دوست داریم و برای هم احترام قائلیم اما خب باید حقایق رو، در قالب «نظر شخصی» گفت،

ممکنه بپرسم راندمانِ کلّیِ سیاستهای شمال غرب تا بحال، چه اهدافی رو صرفا در راستای «زیباتر شدنِ بازی» دنبال کرده؟ با یه ساید قویِ جنوب که نپ بستید، با اون یکی ساید دیگه که رابطه‌تون علنی مشخص نیست ولی حتی یک بار هم، در راستای نمایشِ سیاسیش هم که شده، حرفی از زد و خوردِ احتمالی با ج.غرب و "اگر کار به گیس‌کشی با اینا رسید" نزدید. تو تمام پستهای همه‌ی بچه‌های شمال غرب، از فلان تاریخِ فلان روزِ به‌خصوص، تارگتهای احتمالیتون یا جنوب شرق بوده یا شمال شرق. که همونا هم با یکی نپ بستید، به یکی هم یه دور حمله‌ی خیلی کوچیک زدید فعلا.

و منم متوجهم که بهترین حالت برای شمال غرب، اینه که دو ساید جنوبی اول هم‌دیگه رو بزنند تا شمال غرب بتونه یه متای تعیین‌کننده ببنده و ورودِ تعیین‌کننده‌ای به جنگِ این دو ربع داشته باشه. ولی خب جنوبی‌ها ها هم این وسط، سرور اولشون نیست برادر جان.

--

سلام پارسا جان،

چون سکوت کرکننده‌ای فروم رو فرا گرفت بعد از پست شما،

چند روز پیش بعد از ماجرای اعلام حذف عمومی شما، من با تیم مدیریتی تماس گرفتم و ازشون در مورد امکان تموم کردن سرور و ایجاد یک سرور جدید پرسیدم که حداقل همه بتونند بیان. دقیقا هم با شما یکی بود [و هست] نظرم: این سرور اتلاف وقته. حتی میتونید ببینید که اکانت Spartan بدون اعلام عمومی رو حذف بود و فقط رودرواسیِ شدید داشتنِ من با عزیزانی که ازم خواستن در خدمتشون بمونم ما رو اینجا نگه داشت. خلاصه طی تماس من با تیم مدیریت، دوستان اعلام کردند که نیمه‌کاره رها کردن سرور به لحاظ فنی ممکن نیست، و نهایت میشه سرعتش رو بالا برد که زودتر تموم شه.

منم به شخصه ترجیحم به ادامه ندادن به بازی هست. یعنی حجم عجیبی از حوصله‌م سر رفته که تو کل دوران بازیم بی‌سابقه بوده واقعا. فکر میکنم منطقی باشه از مدیریت سایت درخواست کنیم هر جوری میشه sanity هممون رو نجات بده و سرور رو زودتر تموم کنه. به هر نحوی که به لحاظ فنی براش مقدوره!

فقط چندتا نکته هست که به نظرم باید دسته‌جمعی بهشون فکر کنیم:

1: سرور بعدی، تیمهایی که الآن هستند، کامل برمیگردند یا خیر؟ اگه قراره از همین جمع محدود یه سری بگن "اووون همه وقت گذاشتیم واسه بازی، تهش نصفه‌نیمه تموم شد، ما دیگه نیستیم" که باز همین آش و همین کاسه میشه. حتی اگه یه سری دیگه بیان.

2: سرور بعدی، تیمهایی که الآن نیستند، کامل تشریف میارن یا خیر؟ اگه قراره همون دلایلی که مثلا تیم شمال شرق رو کامل به این سرور نیاورد، همچنان پا بر جا باشه، که خب باز همین آش و همین کاسه میشه.

3: قراره این سرور واقعا تموم بشه و یه جدیدش رو بازی کنیم، یا قراره هماهنگی‌ها و جبهه‌گیری‌ها و روابطِ میانِ اتحادهای این سرور رو حفظ کنیم و صرفا ببریم یک سرور دیگه؟

4: مشکلمون با این سرور، خداوکیلی، 3 ربعی بودن بازی هست، یا خودمون (خودتون؟ خودشون؟ خود ایشان؟) هم از منبع نامحدود و گلد نسبتا نامحدود و باتی که به جامون بازی میکنه و اون «یک‌نواختی» هست که خسته شدیم؟

به یه دوست عزیزی، که دلیل حذفم رو پرسیده بود، شرایط تراوین ایران (و سرورهای غیرایرانی که بازی کردم رو) توضیح دادم و با اینجا براش مقایسه کردم.

تراوینِ عادی، روال بازیش اصولا به یک شکله، اسپیدترایی که من میبینم، یه شکل دیگه:

تراوین شما یک اکانت درست میکنی، باید بشینی پاش و وقت بذاری و لیست غارت درست کنی و مدیریتش کنی چون چیزی به اسم منبع نامحدود نیست.

اسپیدترا شما اکانت میسازی، مولتی‌ها رو بالا میاری و بات رو ران میکنی و واحدها رو میذاری زیر غارت اتوماتیک تا مولتی‌ها به حد نساب برسند، بعد پیش به سوری غارتِ میلیونی تا انتهای سرور.

تو تراوین جنگهای زودهنگام با دور و وری‌هات داری و تلاش میکنی فارم نشی و حمله کانتر میکنی و رو غارتت حساسیت به خرج میدی که الکی نیرو از دست ندی. کلی میزنی و میخوری و طرح میزنی و پلنِ زودهنگام میریزی که معمولا نمکِ خودش رو داره و جذاب میکنه اوایل بازی رو.

تو اسپیدتراشما یا همسایه کناریت، خودِ «آتیلا زودپز»عه که 18 سرور باهاش بازی کردی و همین الآن تو تلگرام بهت مسیج زده، که خب طبعا نمیتونی بهش حمله کنی، یا یه دهکده جدید ایجاد شده که تا میای با ذوق و شوق یه دور بهش حمله کنی، سریع از آتیلا زودپز یه پیغام دیگه تو تلگرامت میاد، چون در واقع مولتیِ اونو زدی :)))) تجربه شخصیِ خود من، تو 45 روز بازی تو اسپیددترا، یک بار حمله شدن بهم بود که اونم ماجرای زده شدنم توسط شمال شرقی‌ها بود.

تو تراوین، چند هفته بعد، اتحادها تشکیل میشند. اصولا، کلا، کم پیش میومد در تراوین ایران (و حتی سرورهای خارجیِ امروز) که یک ربع بازی کاملا هماهنگ بیاد. شما مدت نسبتا کوتاهی بعد از تثبیت اکانت و اتحادت، باید بزنی سر و کله اتحادهای بغلی تا اتحاد خودت برنده بشه و ربعت رو یک‌دست کنی. اینم خودش پلن و برنامه‌ریزی و کارِ گروهی و همفکریِ هجومی و دفاعی میخواد. این هیجان دوم.

تو اسپیدترا، خودتی و هم‌تیمی‌های قدیمیت. لیدر و پلنر و لانچر و دف-کورد و دفساز و هجومی-باز و غارت‌زن و شوگرِ ربع هم همه از قبل مشخصن.

تو تراوین، میری برای کتیبه و جنگ‌های کتیبه‌ای بین ارعاب (/ربع‌ها؟ رابعین؟ اربعین؟ ربعون؟) و کم‌کم شاید به متا و انتخابهای سیاسیت فکر کنی.

تو اسپیدترا، شما عملا لازم نیست دست به سیاه سفید خاصی بزنی تا کتیبه. یا اگه شانس بیاری، تا وقتی که یکی بهانه بده دست ربعت که یه اعلام جنگ کنی. که اونم باز اعلام جنگ نمیکنی چون ربع‌هایی که درگیر جنگ نیستند ممکنه زیادی قوی شن. (بعد تو این کمبودِ آپشنهای سیاسی، یک ربع بازیه که سر نخواستنِ متابندی با لیدرهاشون دعواست علنا :))) یعنی جریان یا 3 به 1 باید بشه، که خب همین سرور 3ربعیه الآن! یا یکی از 3 ربع دیگه باید جام زهر رو سربکشه و با آواتارشون دست دوستی بده. که چیزی که من شنیدم و میبینم، لا حانَ حینُک، هَیهاتَ! غُرّی غَیری!)

و نهایتا، تو تراوین یه سری ریزه‌کاریهای از-بیرون-کم-اهمیت که به بازی آدم هدف میدن و نمیذارن حوصله‌ت سر بره این وسط هست، مثل لو نرفتن دهکده همر نان-کپ، که مثلا نمیتونی بی‌مهابا باهاش غارت کنی چون لو میره، یا نمیتونی پاپش رو زیادی بالا بیاری چون لو میره، یا مثلا مدیریت گندم خودت، یا چالش واسه هماهنگی دفاعِ محدود و بعضا انتخابِ نقاط استراتژیک‌تر و مهم‌تر برای دفاع، یا غارت بهینه تو یه ربع فعال و غیره، که بازم باعث میشه «فرد» و «افراد» و نه «بات» و «بات‌ها» پویا بمونند و از یک‌نواختی در امان!

که تو اسپیدترا، چون منابع و دفاع تا حد خیلی زیادی نامحدودن، شما هر فیدرت یه همره تقریبا، همسایه هم «تیمور مفت‌بر»عه که هفته‌ی سوم بازی، چهل و دو و نیم میلیون دفاع کارآزموده ساخته. همین امروز با ایلیا حرفش بود، که چطور شد که من بعد از چیفِ این دهکده آخریم، یه گردان دهکده همر از هر چهار ربع دیدم که دارن راست راست وسطِ روزِ روشن، غارتش میکنند.

همه‌ی این مراحلِ عادی تو تراوین هستند که بازی رو تبدیل به «بازی» میکنند. سوالم اینه که گیریم سرور جدید ایجاد شد و هر 4 ربع هم کامل اومدند (که الآن دیدم محسن همین بالا این قضیه رو منتفی دونست). ولی تو سرور جدید هم، 45 روز اول، قراره همین حرکت این سرور رو تَکرار کنیم؟

حالا پیشنهاد من برای فرار از این وضعیت و بالا بردن ضریب سرگرمی چیه؟ (پیشاپیش عذرخواهی میکنم که رک عرض میکنم!)

• آقا سرورِ 3 نژاده پیدا کنیم، جمع کنید بریم دات کام. یه سرور بیاید سوباسا و کاکرو و واکی و ایشیزاکی، کنار هم بشینیم، یه ربع بازی رو کامل قرق کنیم، بدون مولتی و منابع و گلد و دفساز نامحدود، بازی کنیم عشق کنیم!
    • اگه با پیشنهاد بالا موافقید یا حداقل جذاب به نظر رسید، خب چه کاریه گند بزنیم تو زحمت‌های مدیریت اسپیدترا؟ :)))) همینجا از مدیریت درخواست میکنیم سرور بعدی رو 3 نژاده ران کنه، خودمون/خودتون/خودشون/خود ایشان، بیاید تراوین واقعی بازی کنید و لذتش رو ببرید!
    • سرور بعدی، سه ساید فعلی این بازی، بیخیالِ شمال شرق و گذشته و حرکاتِ افراد و لیدرهای خاص بشید و اجازه بدید دیپلماسیِ اون سرور، از صفر و بدون پیش‌زمینه آغاز بشه.
    • شمال شرقِ این سرور، راست و حسینی بیان و اعلام برائت کنند از یکی دو لیدرشون که خودشون و خودهاشون میدونند بقیه ربع‌ها به خاطرشون دستِ متا سمت این تیم دراز نمیکنند. حیفه به خدا تیم 40، 50 نفره، به خاطر نهایت 5 نفر، از رو اول تو لیستِ سیاهِ دیپلماسیِ بقیه باشند.
    • اگه مدیریت سایت ترتیبی داد که تعداد مولتی و قدرتِ بات محدود بشه، نیاید تهدید کنید که نمیاید یا کامل نمیاید!

یا

میتونیم بشینیم همین سرور رو، هر چند کِسِل‌آور و خسته کننده، با بی‌میلی تموم کنیم. و سرور بعد هم روال همین سرور رو ادامه بدیم. چون انجام مکررِ یک کار، ممکنه یه روزی، یه جایی، نتجیه‌ی متفاوت بده!

ببخشید طولانی شد.

--