یه سلام و عرض ادب داشته باشم به رفقا و رقبا،
و قهار-قلمان و کلکلکنندگان و غولهای مجازی و پَته-رو-آب-بریزها و گنگسترها،
و همچنین لیدرها و پلیرها و سخنگوها،
و نهایتا زاخارهای زیرِ پلِ رومی! (خدا میدونه ربط این یکی رو خودمم نمیدونم هنوز :))) ).
ما متاسفانه سر یه اشتباه الکی تو همون بحبوبه پست اعلام آمادگی، ممکن نشد که این سرور در خدمت باشیم. به نظرم یکم حیف شد، از این نظر که سرور جذاب و پر زد و خوردی به نظر میاد و چهار ربع بازی هم تقرییییبا (و نه کاملا، و نه حتی دقیقا!)، بگی نگی تو یه رِنج هستند.
ولی در عوض شخصا این شانس رو داشتم که از بیرون بشینم، پستها رو بخونم و کلی «بُکُن - نَکُن» جدید یاد بگیرم. که فردا روزی اگه سرور جدیدی بود و، عمری هم بود و، ما هم بودیم و، اعتمادی هم باقی مونده بود، با تجربه و شناختی-بیشتر-از-قبل از بچههای اسپیدترا وارد بشیم.
که مثلا درصد توهم چه کسی خیلی بالاست و ممکنه با پستهای نسنجیده و لحن طلبکار، جو حاکم بر فضای عمومی رو کامل متشنج کنه،
که مثلا تو رفاقت با چه کسی باید دقت کرد، چون فردا اگه ازت دلگیر بشه ممکنه اسکرینشات و حرف خصوصیت رو منتشر کنه،
که مثلا تو کدوم گروه باید دقت کنی چی میگی چون رکورد میشه و حریم خصوصی اونجا معنایی نداره،
که مثلا کدوم لیدر با کت و شلوار و لحن رسمی و خیلی خیلی بزرگوارانه، تو روز روشن «حقیقت» رو در پیشگاه «مصلحت»، ذبحِ شرعی میکنه،
یا سخنگوی کدوم ساید اصلا موقعیتسنج و سیاستمدار نیست و، چندین و چند بار که میتونسته با یکم خلاقیت و یه اعلام موضعِ صحیح، جَو فروم رو کاملا برگردونه و فشار موجود رو از روی ربعش برداره، درگیر بحثهای شخصی و اشتباه شده و دروازه خالی رو نزده.
حالا، از بیرون بازی چه شکلی به نظر میاد؟
* شمال شرق مثل اکثر مواقع، و با یه اختلافِ شاید 10-15 درصدی، قویترین ربع بازی هست.
* جنوب شرق مثل اکثر مواقع، ایضا ایضا ایضا ایضا ایضا ایضا ایضا، دومینقویترین ایضا ایضا هست : ))
* شمال غرب این سرور تغییر کرده گویا. به نظر میاد قویتر از سرورهای قبلیِ اسپیدترا، و زیر پرچمِ «3داتِ مِید-این-چاینا»، تونستن خودی نشون بدن و سر میزِ بزرگترا، یه صندلی برای خودشون بذارن اون گوشه!
* جنوب غرب، حداقل به ظاهر، حداقل از بیرون، یه «همون سفارش همیشگی» تو قهوهخونهی خلوت-ولی-نوستالژیکِ شهره، که ممکنه حتی سه ربعِ دیگهی بازی رو یه مقدار تو انتخابشون برای متا، معذب کنه.
بهترین، یا شاید جذابترین، حالتِ متا-بندیِ این بازی،
از نظر من میتونه این باشه که غرب متحد شه، و دو ربعِ شرقی هم تکی بازی کنند. یه حالتی مثل 1 در مقابل 1 در مقابل 1 و نیم!
حالتی که به نظرم محتمل هست اتفاق بیفته،
ادامهی زد و خوردهای مرزی بین دو ربعِ شرقی هست، تا یه جایی که جنوب شرقیاینا، با شمال غرب متا میبندن و، شمال غرب با یه بهونهای که خیلی قضیه رو تابلو نکنه (مثلا "پستهای فلان عضوتون تو فروم که به ما توهین کرد"، یا "فلان عضوتون هم مولتی داشت، هم به تمامیت ارضی ما بیاحترامی کرد" :دی)، خیلی سوسکی وارد دعوا میشه و بازی نهایت 1 در مقابل 2 در مقابل جنوب غرب میشه.
الآن اگه 13 الی 16 سال پیش بود،
و من شمال شرق بودم، و شخصا تو سیاست یا فرومنویسیِ اتحادم نقشی داشتم،
اکیدا به بچههای اتحادم توصیه میکردم هر پستی رو جواب ندن، هر حرفی رو تو فروم مطرح نکنند، هر روز هم لباسهای نو بپوشن و حموم برن و مسواک بزنند و با بچههای محل کلکل نکنند، چون احتمال میدادم یه روزی تنگِ غروبِ آسمون، همسایه واحد غربی، خیلی رندوم بدو بدو بیاد اینور دعوا، که "پسرتون دیروز بو میداد، تازه پریروز با جوراب پاره دیدیمش، واسه همین مجبور شدیم با کوچه بقلی متا ببندیم" :دی
اگه جنوب شرق بودم،
سیاست، سیاستِ «دااااااااادِ بلندِ مظلومیت، وسط میدون شهر» میشد.
کاری که دقیقا زمان 3داتِ سرور 8 انجام میدادیم، که "آقااا ما حقیم، اینا باطلن، ما با سیاست پاک و منزه و مظلومانه اومدیم، ولی اینا چربیِ ماکارونیِ دیشب هنوز رو پیرهنشون معلومه". دو هدفِ واضحِ این سیاست هم، ترغیب اتحادهای غیرِ درگیر به پیوستن به اتحاد ما، و تکریه(؟)شون برای پیوستن به رقیب بود (احساس میکنم هم اون سرور، و هم سرورِ اولِ آیآر، این سیاست خیلی خوب جواب داد.)
و نهایتا اگه شمال غرب بازی میکردم،
اعضای اتحادم، به خصوص جَوونترهای اولترا کلکلِ گانگستر رو، قویا توجیه میکردم که قاطیِ لاتبازی و ابرازِ شور و شوقِ جوانی، برای اتحاد هزینهتراشی نکنند و اجازه بدن گیسکشیِ شرقیها خیلی شیک و بدون دخالت ما، شروع بشه و ادامه پیدا کنه!
اضافه کنم، این پست صرفا منم، که از بیرون و با استناد به لینکها و پستهای فروم، دارم بلند بلند فکر میکنم!
اضافه کنم، خرابِ تعریف «قدرت قلم» دوستمون شدم خداییش : )))
آقا دمتون گرم اگه تا اینجا خوندید!
ارادت،
امیر Sp