Posts by Spartan

چطورید بچه‌ها؟

10، 15 روزی بود عجیب و غریب‌ترین اتفاقی که ممکن بود برام بیفته افتاد، و اون «عدم توانایی در نوشتن» بود.

یعنی میومدم نظرمو به بچه‌های شمال شرق بگما، میومدم تو گروه‌های تلگرامیمون چیزی بنویسما، می‌خواستم همینجا تو فروم حرف بزنما، نمیشد!

بعد از وضعیتی که اومد و رفت و دیدیم، چی میشد در مورد یه بازی نوشت؟ زمانِ استاندارد و درست و انسانی و به-لحاظِ-وجدانی-صحیحِ «ای‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی‌ن همه آدم از بین ما رفتن، حالا بیاید در مورد کاتا و اتحاد و متا و گندم و ناتار حرف بزنیم» چی بود؟ نمی‌دونستم. الآنشم نمیدونم. احتمالا هیچ‌وقت هم نخواهم دونست.

چی میشه گفت؟

پرس‌و‌جو کردم. قلبا، و خودخواهانه، خوشحالم که تو این جامعه‌ی کوچیمون، تعداد افراد خیلی کمی آسیب دیدن یا از بینمون رفتن. وای، وای، وای از اون‌هایی که رفتن.

طولانیش نکنم.

اگه هستی و این پست رو می‌خونی، سلامتیت آرزومه. از صمیم قلب دلم میخواد یه بارِ دیگه، تو یه شرایطِ بهتر، کنار هم یا روبروی هم، بازی کنیم.

اگه نیستی و دیگه هیچ‌وقت نمیتونی اینجا بیای و این پست‌ها رو بخونی، روحت تا ابد شاد باشه. به بغضِ تو گلوم قسم میخورم که گاهی شرمنده‌ت میشم که تو نیستی و من هستم.

کاشکی زورم میرسید که تمام جنگ‌ها و کشتارِ دنیا رو، محدود به همین بازی کنم. به نظرم رویای قشنگی میاد.

مراقب خودتون باشید رفقا.

-- امیر Sp

9de606_25goal-assist.png

تو حرف که میزنی، من با این تیکه پست خودم عشق می‌کنم : )))

بعد بلد هم نیستی بیای ماهی بگیری. یعنی قلاب رو میگیری دستت، سه کیلو گِل میریزی تو یه فنجون آب، بعد انقدر ناشی و ضایع و کَمی، که قلابت رو زاااارت می‌کوبی تو صورت خودت.

بیا ببینیم این دفعه چه افتضاحی به بار آوردی لیدرررررررررررر.

مولتین همشون :D

تو ساید شریف شما که 95% اهل دود و دم نیستن و جزو مردمان شریف سرور هستن، یک نفر هست که تحصیلات عالیه داره و خودشو جزو نوابغ ایران زمین میدونه ....

این که تو چشِمِ تو یکی پسر. یعنی عشــــــــــــــــــــــــــــــــــقِ دنیا رو میکنم که 60 صفحه‌ست به در و دیوار می‌کوبی خودتو سرِ یه کلمه که من نوشته بودم. جات خالی دو و وَریات که میگن تو جمع خودتون چطوری از من حرف میزنی که بیشتر میخندیم به کَم بودنت.

سایدِ شریفِ ما، 95% حداقل، پاک و بدون کثافت‌کاری بازی می‌کنند. این رو هم سه بار بخون، چهار بار بسوز.

نقل قول

برای همین به خودش اجازه میده ساید خودشو رو مبرا کنه از بی شرفی و به بقیه بگه بی شرف!!

چِش که داری؟ سعی کن قسمت‌های مغزت که وظیفه‌شون «فهم» هست رو هم فعال کنی، ببینی چی نوشتم:

درخواست کردم با هر بی‌شرفی، از هر ربعی که داره تخلف می‌کنه، به شدیدترین نحوی که قوانین بهش اجازه میده برخورد کنه.

کلمه‌ی «بی‌شرف»، به متقلب‌ها و متخلفین میزنه تو این جمله، اون هم از هر چهار ربع. در این حد هم قدرت حلاجی و درک نداری؟

بعد حرف سر متخلف و متقلبه، به تو چرا برخورده؟ تو از چی ناراحتی این وسط؟

تپه‌ی فحاشی‌ها و توهین‌های تو رو ده تا فروم‌نویستون هنوز نشده از ذهن ملت پاک کنند، یه عبارت «متخلفِ بی‌شرف» دیدی بدو بدو اومدی اینجا کولی‌بازی؟

جدی تو چرا انقد ضایعی؟

نقل قول

از این ادم خود بزرگ بین که بگذریم که هر جملش ستایش خودشه! و ادم وقتی پستشو میخونه حالش بهم میخوره <x

کمتر از اونی واسم که بگم مثال بزنی. ولی بازم این که اینجوری بی‌چاره‌وار «درگیرِ من» بودنت رو نشون میدی، راضیم می‌کنه.

حقیقتا من موافق کاری که بچه های ج غ دارن انجام میدن نبودم و تمام تلاشمو دارم میکنم این حذف رخ نده ولی هربار که تلاشم داره نتیجه میده یه چیزی میاد کف فروم خودم کرک و پرم میریزه!:huh::huh: و میمونم به بچه ها چی بگم و این قضیه رو چجوری ماست مالی کنم....

تو یکی که خیلی تلاش کن. از اول سرور به اعتبار و اتکا به سارنگ و بچه‌های برِیو به بقیه توهین کردی، تیکه انداختی، فخر فروختی، نگاهِ از بالا به پایین داشتی، دَری‌وَری گفتی. جنوب غرب حذف کنه تو میمونی و شمال شرق و شمال غرب و ایلیا و بچه‌های تیمش.

فقط التماس کن بمونن بچه‌ها. اون وقتی که میخوای صَرفِ یه جوابِ چِرت‌تر از این پستت، به این پست من بکنی رو هم، بذار برا خواهش و التماس.

نقل قول

ادمین محترم

من به عنوان لیدر اصلی یک ساید یک بار به شما پیام ندادم،شمارتم ندارم!! کلیه مکاتبات ساید مابه عهده اشکان ، هرچیم بخوایم به شما بگیم اشکان میگه بهت

چرا باید شماره شمارو هر پلیر عادی و سیاهی لشگر تو سرور داشته باشه و به شما پیام بده ؟؟

آیکیو، نابغه!

اون قلاب ماهی‌گیری رو در بیار از تو چِشِت، که تو نه بلدِ این کاری نه سوتی‌گرفتن و جَو برگردوندن یاد داری.

تلگرامتو باز کن، مسیج بزن به آیدی Speedtra_support.

تایپ کن سلام. اون کسی که جواب سلامتو میده، مهدی ادمین سایت هستش. منِ پلیر عادی از این طریق گلد میخرم. منِ پلیر عادی از این طریق درخواست دادم به متخلفین بی‌شرف، که تو شاملشون نمیشی ولی بهت برخورده، رسیدگی بشه.

ایشون لطف کرد جوابِ من رو محترمانه داد، و توضیح داد که رِوالِ رسیدگی به چه صورته.

اگه این که آدم‌ها در شرایط عادی به هم احترام می‌ذارن برات عجیبه، مشکل از خودته که احترام کم میبینی.

نقل قول

هرچقدر شما به من بگی فقط پیام دادنه و اینا در تصمیم گیری من اثری نداره من نمیتونم قبول کنم برای همین توجه شمارو به دیدن فیلم Focus با بازی ویل اسمیت و دقیقا اونجایی که بازیگر اصلی فیلم ( ویل اسمیت ) داره تعریف میکنه چجوری توی قمار تونست 5 میلیون دلار پولو بزنه به جیب جلب میکنم!

منم کتابِ Flowers for Algernon رو به تو پیشنهاد میکنم. تو سطحِ هوش با یارو مو نمیزنی.

نقل قول

یا یه قسمت بازکن ارتباط با ما، شمارتو بزار همه بتونن زنگ بزنن و نقطه نظرهاشون رو بهت بدن!! یا اگه اینکارو نمیکنی واسه اعتبار بیزینس خودتم شده حداقل این 4 5 ماه شمارتو عوض کن این سیم کارتتم خاموش کن!

عالم و آدم این آیدی رو دارن. تو خودت هم قطعا داری و یا دیدیش، منتها زیادی بدو بدو اومدی مثلا سوتی بگیری، شصتت خورد تو چِشِت که خورد تو قلابت، یادت نموند.

این پستی که داری می‌خونی رو یکی واسه من نوشته بود، یعنی اگه یکی اینجوری منو خوااار و خفیف می‌کرد با یه پست، می‌رفتم پشت سرمم نگاه نمی‌کردم.

تو روت بیشتر از این حرف‌هاست و بازم میای پَرت و پلا میگی. بیا بگو ببینم دیگه چی داره از حرص، جونتو به لب می‌رسونه.

فعلا که تو جمع شستمت و ناک‌اوت، پهنت کردم رو رخت.

حالا بدو دنبال تحصیلات من.

راستش اصلا قصد نداشتم بعد از پست آخریه و اون یه‌دونه پاسخِ بی‌نهایت سطحی که بهش داده شد، تا عوض شدن جَو و شرایط فروم، حرف دیگه‌ای بزنم. ولی از شانس من، یه بازیکن مورد احتراممون مستقیم اسم ما رو آورد.

پستت رو کامل و با دقت خوندم مرتضی جان. در مورد یک سری مسائل باید جدی حرف بزنیم.

ولی جان امیر بیا خیلی پینگ-پنگیش نکنیم.

روی صحبت با جعفر و دکتر اسپارتان عزیز و اون‌ چند نفری هست که میدونم اهل بازی بی‌حاشیه و بدون شیله پیله هستند

من یه پرانتز همین اول باز کنم؟ شمال شرق خیلی زیاد، خیلی زیاد، بازیکن شریف و بدون حاشیه و تقلب-نکن داره. به راحتی میتونم بگم بالای 95% بچه‌های اینجا، اهل دود و دم و مولتی و بات و اسکریپت نیستن! اینو جدی میگم؛ که اگه این درصدی که میگم چیزی جز این بود، امثال مایی که رقبایی مثل شما انقدر زیاد بهمون لطف دارند، نمی‌تونستیم وایسیم اینجا و در کنار مجموعه بازی کنیم.

نقل قول

ببینید از شما توقع داشتیم توی این مورد اعتراضی که بچه‌های ما داشتن (بدون مناسبت‌های بین سایدی)، حمایت شما رو ببینیم چون بحث اصلی سر اینکه کدوم ساید داره تخلف میکنه نبود، بحث اجرا نکردن درست قوانین بود،

عزیز دلم، مگه من نفر اول از شمال شرق نیومدم و لیدرِ کل شمال غرب رو وسط فروم بازخواست نکردم؟

بعد درسته این عادت کثیف رو که حرف‌های خصوصی رو منتشر کنیم ما نداریم، با این حال آ مهدیِ گل حی و حاضر هست، که من همون شب، ساعت 2، 3 صبح!، که رسیدم خونه، نفر اول به ایشون مسیج زدم و درخواست کردم با هر بی‌شرفی، از هر ربعی که داره تخلف می‌کنه، به شدیدترین نحوی که قوانین بهش اجازه میده برخورد کنه. ایشون هم همون کله صبح، ما رو شرمنده مرام و احترامش کرد، دقیقا قوانین و پروسه‌ی برخورد رو توضیح داد.

اصلا فکر نکن مرتضی جان، که اگه توضیحات و برخوردها از دیدِ ما عادلانه و منطقی و قانع‌کننده نبود، ما پیگیری بیشتری نمی‌کردیم و بیخیال ماجرا میشدیم.

نقل قول

شما بهتر از هرکسی میدونید که مولتی غارت کردن جریمه اصلیش باید به اکانتی که این تخلف (غارت کرده) برگرده نه اکانتی که پلیر نداره.

من واقعا این رو "نمیدونم".

ولی الآن مسئله سر این که «کدوم اکانت تخلف کرده» نیست مرتضی جان.

ببین یه سری اکانتِ شمال غربی، برای اولین بار، مشخص شد که دارن تخلف می‌کنند، درست؟

اکانت شما اخطار گرفته و سپس مسدود خواهد شد.

مولتی‌ها بن شدن و اصلی‌ها، که مثل لینک‌هایی که از سمت خودتون تو فروم لو رفت، بارِ اولشون بوده، اخطار گرفتند.

بگو ادمین کجای قوانین رو رعایت نکرده، چشم، هم ما چیزی یاد میگیرم، هم قاطعانه پیگیر میشیم.

نقل قول

بنده از شما شخصا توقع دارم از طرف خودتون به هر نحوی که میتونید این موضوع رو پیگیری بکنید

عرض شد، ما که قطعا پیگیری می‌کنیم، ولی بزنم تو Whataboutism؟

خدا خیرت بده، از اون زمانی که جوابِ سوال بچه‌های ما رو،

به شما که یه خورده پلیر هستی هم ما باید پاسخ گو باشیم؟

مشکلی داری قسمت نامه ها رو باز کن ، تو اسم گیرنده بزن " Multihunter " گزارش بده

این شکلی می‌دادید، مگه چقدر می‌گذره؟

مگه وقتی خودِ من از خودت و مهربان و سارنگ توقع داشتم فحاشی ناموسی رو محکوم کنید و، مهربان اومد دقیقا وسط رو گرفت و «مظلوم‌نمایی» رو محکوم کرد و خود شما گفتی «گرگِ بارون‌دیده» فلان و سارنگ کلا چیزی نگفت، ما خرده‌ای گرفتیم؟

من که بازم رسما و علنا میگم، منِ بازیکنِ عادیِ شمال شرق طرف شمام، مدیریت باید، باید، باید با هر بی‌شرفی، از هر ربعی که داره تخلف می‌کنه، به شدیدترین نحوی که قوانین بهش اجازه میده برخورد کنه.

ولی حرفِ «توقع» که واسه «جبهه‌ی حق» زدی، حق بده ما یه لبخند تلخ رو لبمون بشینه.

نقل قول

از طرف تیم ما واقعا به شما و بازی شما در داخل سرور احترام گذاشته میشه و تا زمانی که چیزی رو خارج از عرف و اخلاق بازی دست به انجامش نزنید، ما هم روی خط اخلاقی خودمون پافشاری میکنیم.

شما لطف داری.

خیالت هم راحت، خط اخلاقی این سمت هم هست و رعایت میشه.

نقل قول

به همین جهت از شما هم‌ تقاضا دارم در این خصوص صرفا به چشم اینکه 'آخ جون تیم حریف قراره نصفشون حذف بکنه' ساده نگاه نکنید چون این قضیه روی بازی همه شما تاثیرگذار خواهد بود.

من با این شیوه از حذف سارنگ و تیمش اصلا موافق نیستم مرتضی. یعنی به نظرم نه تنها کمکی نمی‌کنه، بلکه راه رو برای اون افراد که تقلب می‌کنند و بازیشون شفاف نیست، بیشتر هموار می‌کنه.

ولی در راستای منصرف کردنِ بچه‌ها از حذف هم هیچ حرفی نمیزنم. همه‌ی ما 18 رو رد کردیم و بزرگسالیم، و حق داریم در مورد اکانت‌ها و تیممون تصمیم بگیریم.

من هم به تصمیمشون احترام می‌ذارم.

عرفان جان بیا قبول کنیم اینجا سرور کام نیست، اونجا نه میتونی از طریق فرومش فشار رو ادمین بزاری نه بدون دستاورد با اتحادی توافق کنی نه بیای با پنجاه تا اکانت یه سایدو مستعمره کنی نه ناتار شیرده داره نه سایدی اول کار یکپارچست. نه وقتی یه مملکتی درگیر بشه فریز میشه. تازه جفتمونم میدونیم ملت میان کپ مولتی میسازن میفروشن 100 دلار و غارت کنفدراسی هم داخلش ازاده و بات هم داره

تو کام شما نمی‌تونی برای مجموعه‌ت تخفیف گلد بگیری،

نمیتونی درخواست فریز شدن و نشدن سرور رو بدی،

نمی‌تونی درخواست بالا پایین شدنِ سرعت سرور رو بدی،

نمی‌تونی درخواست مجاز بودن و نبودنِ بات و مولتی، به عبارتِ دیگه «تغییر قوانین بر اساسِ مودِ پلیرها» رو بدی.

نمیشه جایی که به نفعمونه، «در دسترس بودنِ مدیریت» گل‌ و بل‌بل باشه و سالها هیچ اعتراضی نکنیم، یه دفعه یادمون بیفته «پیــــــــــــــــــــــــــــــــف! ادمین چرا تو تلگرامِ منه؟».

نمیشه جایی که به نفعمونه «معیار و مقیاس؟ فقط کام!»، بعد یه دفعه «نه به مولا، ایران مگه سوئیسه با اونجا مقایسه کنیم؟».

پی‌نوشت: «گفتگو» خیلی مهمه. و این که خیلی جدی داریم حرف میزنیم و قوانین و برخوردها و عملکردِ ادمین و مدیریت فروم و مواضعِ هم‌دیگه و مسائل مربوط رو نقد می‌کنیم، عالیه. ولی بیاید حرفِ سطحی و بی‌ارزش نزنیم. «به هر قیمتی فلان» و «سفیدشویی بهمان» و جَوگیری و فازِ چه‌گوارای دوستان، نه جاش اینجاست، نه به من یکی می‌چسبه.

-- امیر Sp

آقا! من یکم درد دل داشتم با یه نتیجه‌گیری! بگم؟

هم‌بازیای عزیز،

رفقای گل،

رقبای محترم،

اینو قبل از همه‌چیز بگم، این پست از نافِ تهران خدمتتون نوشته میشه. و با این که از کشورِ معروف به سرما مهمونِ اینجا شدم، ولی می‌بینم و حس می‌کنم که وطنمون خیلی زیاد، سرده. برودتِ این هوا طرف‌های ما هم هست، سردیش به ما هم می‌خوره، ما هم به سردیش می‌خوریم. اینو گفتم که روشن کنم نفسِ منم از جای گرم بلند نمیشه.

و این که تاثیرِ روحیِ اتفاقاتِ این‌روزها روی همه‌مون، غیر قابل انکاره. و فکر می‌کنم خیلی احتمالش زیاده که، عمدتا توی ناخودآگاهمون، عصبانیتمون از اون بیرون رو جاهای دیگه‌ی زندگیمون ابراز کنیم. جاهایی که بعضا زورمون هم بیشتره و اون ابراز عصبانیته، بازدهی بیشتری هم ممکنه داشته باشه.

این تا اینجا.

من از بعد از ظهر پیگیر حال و هوای فروم بودم. ممکنه چند نفری که اون موقع آنلاین بودن هم، دیده باشن که در جواب به چه پستی چی نوشتم و، به چه دلیلِ جذابی(!) پاک شد. و جاتون خالی دلتون نخواد، یه پستِ بندبالایِ بزن-بهادرِ بکوب-بترکون آماده کردم خدمتِ مدراتور و سوپِروایزِر و ادمین، که دادخواهیِ خونِ پاکِ پستِ پاک‌شده‌م رو همین‌جا تمام و کمال کرده باشم :دی

ولی یه سری نکته به ذهنم رسید. شما رو نمی‌دونم، ولی من این روزها خیلی عجیب، خیلی زیاد!، نسبت به هم‌وطنام، حتی اونایی که ندیدم و نمیشناسم، یه حس علاقه و دلبستگی و مهرِ عجیبی پیدا کردم. انگار دلم می‌خواد بیشتر حواسم به افراد جامعه‌م باشه. انگار بیشتر دوست دارم حواسم رو جمعِ «طرفِ حق رو گرفتن» بکنم و نذارم حقوقِ دیگری ضایع شه. انگار بیشتر سعی می‌کنم تو مسائل کوچیک و بزرگ، «درست موضع گرفتن» رو تمرین کنم.

قسمت قرمز، آبی، سبز و سیاهِ بالا رو به ترتیب که خوندم، دیدم به قوانین و برخوردهای انجمن، واقعا چیز جدیدی اضافه نشده که باعثِ تولیدِ موجِ جدیدِ خشمِ ما بشه. پست نقل قول شده هم اینجاست، اولین پستِ اولین صفحه‌ی همین تاپیکه. قطعا همه‌مون، ولو روزنامه‌وار، خوندیمش و تلویحا قبولش کردیم.

من شدیدا به «کج‌سلیقگی»های برخوردهای مدیریتی چند صفحه اخیر، خصوصا از جانب ModeratoR، نقد داشتم. ولی به صِرفِ «کج‌سلیقگی‌» در برخوردها، نه به «خلافِ قوانین» یا «فرای قوانین» بودنشون. و تو دادگاهِ عدل و انصافِ خودم، «کج‌سلیقگی» گناهِ نابخشودنی نبود که به خاطرش به طبلِ «جنگ بر مدیریت» بکوبم و با ارسالِ اون پست، فضا رو بیشتر متشنج کنم.

حقیقتِ این کامیونیتیِ خودمون رو، خودِ ماها خوب می‌دونیم: یه جمعیتِ نهااااایت 150، 200 نفره‌ی تراوین‌باز باقی موندیم، که نهااااایت 50، 60 نفرمون به صورت عادی این فروم رو چک می‌کنیم و بعضا چیزی می‌نویسیم.

من به عنوانِ یک عضو از این جریان، فکر نمی‌کنم مهدی و تیمش، در مقابل ما ایستاده باشن. و فکر می‌کنم به عنوانِ میزبانِ چندین ساله‌ی این جامعه‌ی کوچیک، می‌رسه بهشون که یه مقدار باهاشون مهربون‌تر تا کنیم، و مراقب باشیم که عصبانیتمون از «افرادِ دارای قدرت» رو، سر این تیم خالی نمی‌کنیم.

بیاید هوای هم رو تو همین جامعه‌ی 200 نفره هم داشته باشیم. راهِ دوری نمیره.

ارادت،

امیر Sp

درود خدایان بر اسپارتان کبیر.

چاکرم ایلیا. چطوری؟

نقل قول

بنظر شخصی من، پستی که تو لایک کنی یه پست قدرتمنده، هم از لحاظ بار روانی هم محتوا. فارغ از رقیب یا خودی بودن فرد مقابل

بی‌نهایت، بی‌نهایت، بی‌نهایت، از این که تا این حد برام ارزش قائلی ازت ممنونم.

و کاملا درست ارزیابی کردی، که من سعی میکنم به ارزشِ پست لایک بدم، نه به نویسنده.

نقل قول

ولی بنظرت میتونیم اینو تبدیل به فرهنگ کنیم؟ مثلا بگیم چه پستهایی خط قرمزهارو رد میکنن، یا کدومشون مناسبن؟

حالا وسطِ این هاگیر واگیرِ «شما خونه‌تون مولتی داره؟ نه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه به تو چه!»ی کف فروم، بیا من و تو حرفِ عقیدتی و مثلا فرهنگی بزنیم :)) کوتاه نگهش میدارم که حوصله کسی سر نره.

والا «آزادی بیان» یا «آزادی عقیده» به نظرم از بیخ با «خط قرمز» در تضاده. یعنی به نظر من هر آدمی باید اجازه داشته باشه با سبک و بیان و لحن و طرزِ نوشتن و کوپنِ شخصیت خودش، بیاد و حرفی که میخواد رو با بقیه به اشتراک بذاره. و بقیه هم این اجازه رو دارن که در مورد سبک و بیان و لحن و طرزِ نوشتن و کوپنِ شخصیت طرف، نظر بدن و به چالش بکشنش.

مشکل کجا شروع میشه؟ اونجایی که ما «آزادی بیان» و «ابراز عقیده» رو، تا گردن فرو میکنیم تو فسنجونِ «توهین شخصی»، بعد طلبکار طلبکار زل میزنیم به یارویی که بهش توهین کردیم که "ها؟ چته؟ عقیده منه خو!" :D

به بیانِ دیگه، من اجازه دارم که بگم "من از رنگ صورتی خوشم نمیاد". این میشه آزادیِ من برای ابراز عقیده‌م.

ولی روزی که تو لباس صورتی پوشیدی، من اگه بگم "من از صورتی متنفرم و کلا خااااااک تو سرِ اونی که این رنگِ مزخرف رو با گند-سلیقگیِ کامل پوشیده»، واقعا نباید ناراحت شم اگه تو یه خمِ رنگِ قهوه‌ای در بیاری و شالاپ شولوپ بپاچیش به من و در و دیوار و سر و صورت همسایه :))

نقل قول

یا مثلا بگی هوش مصنوعی چرا از نظرت فاقد احترامه؟

آیا نباید با ورود به سال 2026، آپدیت بشیم و کلا به این قضیه تعصبی نگاه میکنی، یا استفاده درست ازش رو مباح میدونی؟

البته برای خودم میپرسم

اتفاقا وقتی پست قبلیم رو نوشتم، حدس زدم زیادی کلی‌گویی کردم و به توضیح بیشتر نیاز بشه.

من فکر میکنم بهتره کاربردِ «داش 2026 شد به مولا»ی هوش مصنوعی، در رابطه با فرومِ تراوین‌-نویسی حداقل، تو حساب و کتاب و ریاضیش باقی بمونه. یعنی اگه کسی (تو بخون "تو" :D) میخواد محاسبات و اعداد و اعشار و ارقامش رو شیک و پیک کنه و یه اتو و یکم تافت بهشون بزنه، خب باشه، 2026 شد، منطقیه.

ولی به قول سارنگ، تو پست معمولی و کل‌کل و ابراز عقیده، اصلا میشه مگه؟

"چَت جی‌پی‌تی، دارم با یکی به اسم امیر Spartan تو یه فروم کل‌کل می‌کنم، به من گفت شبیه زیگیلِ زیربغلِ فیلِ ناتار میمونم، یه جواب بده بکوبم بهش ضایع شه؟"

جدی، داریم؟

بعد اصلا منِ خواننده چرا باید برای افکار و عقاید بگیر، تا کل‌کل‌ها و متلک‌ها و طعنه‌های کسی که حتی این توانایی رو نداره که خودش 4 خط تایپ کنه و حرفش رو بزنه و رفته داده یه engine کامپیوتری حرفش رو براش بزنه، احترام قائل شم؟ چرا باید حرف‌های اون کامپیوتر (و نه اون شخص رو!) بخونم حتی؟

سلام به همه دوستان،

اول از همه یه سلام و احترام ویژه به محمد اسپارتان که به‌خاطر بازی تمیز و رفتارش همیشه براش احترام قائلیم و به همین خاطر لازم دونستیم یه توضیح شفاف بهش بدیم.

فدای محبتت. امیر هستم برادر.

بی‌شوخی، جدی می‌پرسم، مجازه این دو حرکت؟ من واقعا نمیدونم. بچه‌های اتاق VAR لطفا چک کنند که:

1: این که همه بریزیم یه اکانت رو سنگین‌ن‌ن‌ن‌ن‌ن بپوشیم (یعنی پوش کنیم :D) و یه نفر غارتش کنه مجازه؟

2: این که منبع بریزیم تو یه اکانت، که یه اکانتمون بیاد با یه اکانت ثالت از اتحاد جا به جاش کنه (؟) مجازه؟

من خیلی، خیلی، خیلی سعی کردم که درخواستِ توضیح از رضا در قالب یه «درخواست» باشه و لحنِ اتهام‌زننده‌ای هم توش نباشه. جوابِ VAR بذاریم بیاد، ببینیم قضیه به کجا میرسه.

ارادت،

امیر Sp (محمدِ سابق)

**پ.ن:** به دلیل کمبود زمان، همانند بسیاری از لیدرهای دیگر، برای آماده‌سازی پست‌های فروم از ابزار AI استفاده شده است.

در نهایت احترام عرض می‌کنم،

پستی که با هوش مصنوعی و ChatGPT نوشته بشه، برای من یکی، کاملا فاقد ارزش و احترامه. تأکیدمی‌کنم ارزش و احترام نویسنده‌ش پیش ما سر جاشه‌ها. خودِ محتوای پست؟ نچ.

اینکه پلن سایدی برای شرایط استراتژیک یک اکانت رو شما پوش اسمشو میزاری رو کاری ندارم !!

رضا جان، ما تو شمال شرق یه چالش داریم این روزها، اون هم «ریزش پلیر به علت نبودِ وقت [خصوصا برای غارت]» هستش.

بچه‌های ما، تحت تاثیر مشغله‌های زندگی و کاری، فرصت و وقت و حال و حوصله غارت و لیستِ دستی زدن رو واقعا ندارن، و پلیرهای بزرگی رو به همین دلیل از دست دادیم.

این لینک‌ها و اسکرین‌شاتهای شما، نیازمند توضیحِ شفاف، دقیق، منطقی و عاری از سفسطه و فرار رو به جلوی شما هستند.

این توضیح رو من احساس میکنم الآن، شما به بقیه، بدهکارید. به نحوه‌ی لو رفتنِ قضیه، میشه بعدا پرداخت.

قبلش عرض کنم "پوش کردیم"، "سیاستمون بود"، "بازیکن اکانت ساخته 3 تا دهات بالا آورده که بقیه غارت کنند" جواب نیستند.

منتظریم.

بفرمایید.

ارادت،

-- امیر Sp

دو صفحه از آخرین پستم رفته جلو بحث.

فکر می‌کنم 99% موضوعاتِ صحبت‌های مختلف، اشباع شدن و بهتره درِ کشیدنِ گیس به خاطرشون، تخته شه.

ولی چند تا نکته‌ست، به نظرم ارزش پرداختن داره.

سعی می‌کنم خلاصه نگه دارم هر نکته رو.

شما ازینایی هستی که طرف مقابل رو تحریک میکنی کتک ات بزنه که دیه بگیری؟ =O

نه عزیزم. من از اینام که اگه وسطِ تماشای دربی، یا بازیِ حکم، یکی عنان از کف بده و جای کل‌کل، عربده بکشه و میز رو برگردونه و تلویزیون رو بشکنه و فحاشی کنه و محلِ کل‌کل رو با طویله اشتباه بگیره،

اول با تعجب نگاهش میکنم،

بعد، عجیب بودن رفتارش و خارج از عرف بودنش رو یادآوری میکنم،

بعد، از حرکتش اعلام برائت میکنم،

و اگه ازم سوال کنه، بهش میگم که به نظرم رفتارش نشان از نفهمیش داشته!.

تمامیِ این مراحل رو، توی 3 پست اخیر من میبینی.

بعد عده ای میان از انواع منطق و استدلال صحبت میکنن برای تقریبی کردن یک قضیه مشخص و واضح.

به نظرم این اشتباه رو تا حدی، مهربان تو پستش مرتکب شد. میرسم بهش.

برای خود مرتضی هم، با افتخار نوشتم.

جدیِ جدی، صمیمانه، واقعی،

عشق کردم، عشق کردم، عشق کردم با این پستش.

قسمت‌هایی که هایلایت رنگی و Bold کردم، هررررر چیزی که یه اهل فنِ این‌کاره باید تو پستش باشه رو شامل میشن: تیکه‌های درست، طعنه‌های به جا، لحنِ چالشی صحیح، نقطه‌نظراتِ قوی، محکم کوبوندنِ حرف. حتی طعنه‌ی «دکتر اسپارتان» که لیدرِ مجموعه به عنوانِ آینه‌ی دق و کوه عقده ازش استفاده می‌کنه رو، یه جوری استفاده کرد مرتضی که من خودم خنده‌م گرفت.

دست مریزاد. من به احترامِ کاربلد بودنت، جلوی همه ایستاده کف میزنم. کاشکی ازت یاد بگیرن رفیق.

الانم برای خودتون میگیم این داستان رو جمع کنین وگرنه که ما خیلی علاقه مندیم به این موضوع ها😈😈

رضا راست میگه. بیاید و با کت‌شلوارِ من، ولو این که یه وقتهایی کراواتمون شل میشه و دکمه‌ی بالاییمون باز، بسازید ^^

شمال شرق شیش‌جیب‌پوشِ خیابون-ببند، زیاد داره‌ها. این دوستان لحناشون با امثال من یکم فرق داره :D از ما گفتن.

4. همون قدر که از توهین بیزارم ، از مظلوم نمایی + سو استفاده از یک مطلب برای سود بردن در راه دیگه ای و همچین مواردی متنفرم ! متاسفانه همچین چیزی تو فروم به وفور یافت میشه و کسایی که این کار رو میکنن فکر میکنن طرف مقابل اینو نمیفهمه ...

بخوام بنویسم امیرجان خیلی طولانی میشه ، خیلی از حرفارم دوستان گفتن ... امیدوارم که یکم از این موضوعات فاصله بگیریم

اعتراف میکنم که بطنِ حرفت، با این که تو قالب منطقی بود، ولی تو معنا ناامیدم کرد مهربان.

خیلی زیاد وسط رو گرفتی. خیلی زیاااااد فحش و توهین و «منشِ چاله‌میدونی» رو ذبحِ شرعی کردی که به مصلحتِ مظلوم‌نماییِ ما بچسبونی.

یعنی آدم انتظار نداره بیای رسما بگی "بله، کاملا واضحه که لیدرِ ما تپه گذاشته، ببخشید".

ولی ضدِ حاله خدایی، که تپه که چه عرض کنم، کوهِ اِوِرِستِ حاصله از زحماتِ لیدررر رو جلوت ببینی، بعد به ساختمونِ 3 طبقه ما بگی تو گرفته شدنِ دیدِ منظره‌ی پشتِ کوه، یک‌سان!، مقصره!.

و تو، لیدررر، که مشروعیتی برات نمونده،

قامتت برای تهدید و ارعاب خیلی کوتاهه. تو خیلی کَمی، خیلی رقت‌انگیز، کَمی.

تو نوشتن که امثال مهربان و مرتضی چهار-هیچ ازت جلوترن. همون سارنگ سه تای تو چسبید پستش!

تو منش کَمی، تو لباسِ لیدری کوچیکی. بزرگ نیستی.

کاشکی نذاری وجهه‌ی در حالِ غرق‌شدنت، با این توهین‌ها و چنگ-به-برگ-زدن‌های تأسف‌‌بر‌انگیز، بیشتر تو باتلاق فرو بره.

به خاطر خودت میگم.

-- امیر Sp

اشکان جان،

حقیقتا اولش یک ساعت برات تایپ کردم. مقدمه‌ی پستم رو هم "این پست رو کاراکترِ Spartan نمی‌نویسه، منِ امیر باهات حرف می‌زنم" نوشتم و، کلی برات نوشتم.

تموم شده بود پستم، که یکی از بچه‌هامون شاهکارِ حذف شده‌ی بالا، که نقاشیِ تمام-عیارِ شعور و شخصیتِ نویسنده‌ش بود و دوستمون کپی کرده بود رو، برام فرستاد.

دیگه ننوشتم. حرفهام رو هم پاک کردم.

ولی پستِ حذف‌شده‌ی بالا رو اگه نخوندی، پیدا کن بخون.

سارنگ جان، بخون.

مهربان جان، بخون.

دوستان، قدیمی بودن به این نیست که بنشینیم و خاطرات ۱۰۰ سال پیش را تعریف کنیم. پدربزرگ من هم میتونه از سینمای صامت ۸۰ سال پیش خاطره بگه، اما این دلیل بر دانش سینمایی امروزش نیست! اگر قدیمی هستید، در تحلیل و رفتار نشون بدین که پیرهن پاره کردین. جوری پست بگذارید که نسل جدید چیزی از شما یاد بگیرد، نه اینکه سطح فروم را به مهدکودک تبدیل کنید.

منِ امیر باهات حرف میزنم.

از عیارِ پیراهنی که من پاره کردم، همین بس که لیدرکلِ یک مجموعه، که هِیمَنه‌ی لیدریش رو بر پایه‌ی «ادب فقط ما، احترام فقط ما، مرگ بر زشت-سخنی» ساخته بود و برای مدت طولانی به طبلِ «اول شخصیت، سپس کرامت!» می‌کوبید رو، با 3 تا طعنه و یه «تَله ادبیاتی» (بخون "دکتر")، وادار کردم اختیارش رو از دست بده و با زشت‌ترین الفاظ و چاله‌میدونی‌ترین لحنِ ممکن، بیاد کلی حرفِ توهین‌آمیزِ بی-ربط-به-فضای-فروم بزنه و در اصل خودِ واقعیش و سِرِ درونش رو به همه نشون بده.

و وقتی متوجه شد خراب کرده، باز هم احساساتش بهش غلبه کردن و با همون توهین‌ها، پستش رو پاک کرد.

تک‌تکِ خواننده‌های اینجا، و خودتون هم، می‌دونید که با اون اشتباهِ فاحش و احساساتی شدنِ بدموقع‌ش، وِجهه‌ی عمومیِ ایشون کاملا تخریب شده و دیگه برای عُموم هیچ مشروعیتی نداره. و هیچ دلیلی، هیچ بهانه‌ای، هیچ سفید‌کننده‌ی «نه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه خب‌ب‌ب‌ب‌ب اینم اومده مثل شما کل‌کل کرده‌ه‌ه‌ه یه چیزی گفته!»ئی هم نمی‌تونه افتضاحِ سیاسی و دیپلماتیکش، نفر اولِ یک مجموعهِ بزرگ، رو از ذهن کسی پاک کنه.

علنا "حروم‌زاده" خطاب کردنِ من و توهین‌های بی‌نهایت شخصیش به اسم و لقب و شغل و پدر من(!!!)، اونم به خاطرِ بلدِ فروم‌نویسی نبودن و عاجزی از جوابِ فرومی دادنش، تا وقتی اسپیدترایی باشه و این جماعتِ خواننده توش باشن، درست مثلِ یه قوطی رنگِ قهوه‌ای رو دیوارِ سفید، رو پیکرِ لیدریِ ایشون، جاویدان خواهد موند.

نقل قول

خلاصه اینکه اگر زحمت می‌کشید و دو خط پست می‌گذارید، چهار تا استدلال هم داخلش بزارید.

پ.ن : بهنام حداقل یه چیزی ادعا میکنه ۴ تا عدد کنارش میاره. خب با منطق جوابش بدین قشنگ تره دیگه. کل کل همینه. داد و بیداد و گل الود کردن اب نداره که

منِ امیر باهات حرف میزنم.

تو فوتبال، شما همیشه نیاز نداری پاسِ دقیقِ تو درِ برگِ-تماشاگر-ریز بدی. یه جایی شاید وظیفه‌ت ببینی بازی و حرکت و پاسِ حریف رو تخریب کنی.

فروم‌نویسی برای من، یه ابزارِ قدرت‌منده اشکان جان. به اقتضای زمان و شرایط، من به خودم اجازه میدم تصمیم بگیرم که از ابزارم چه شکلی استفاده کنم؛ که یه بحث رو منطقی و عددی پیش ببرم، یا نقدش کنم، یا چند وجهیش کنم، یا منحرفش کنم، یا لوس و لوده‌ش کنم، یا کم-ارزشش کنم، یا بی سر و صدا بخوابونمش (مثال‌های دیگری هم هست که ایشالا آخر سرور، اگه عمری بود و هوادار داشت، آموزش میدیم!)

همین ابزار بود که به من اجازه داد با یه خاطره و کلماتی با-دقت-انتخاب-شده، رَوَندِ گفتمانِ یه انجمن رو منحرف کنم، با چهارتا نقلِ قولِ انتخاب-شده، فضایِ نوشتاریِ یه تیم رو از حالت تهاجمی به تدافعی ببرم، و کلی استراتژی و هدف دیگه که تو این 20 سال فرومِ تراوین-نویسی داشتم و به اکثرشون رسیدم و از اینجا به بعد هم میرسم (از "تَله‌های نوشتاری"م واست نگم که، دوستان تا صد سالِ دیگه هم درگیرِ یه کلمه "دکتر" که ما با قصد و نیت بهش اشاره کردیم خواهند بود و از گودالِ مخربش بیرون نخواهند اومد).

«به اندازه‌ی پَرِ کاه سبک کردنِ وجهه‌ی لیدری که عدمِ کنترل روی خودش و نوشته‌هاش رو از ثانیه‌ی اول فریاد می‌کشید» ولی، نیاز به استفاده‌ی خاصی از این ابزار نداشت. اون طعمه خودش با پای خودش اومد و چه سَهل خودشو به خاطرِ هیچی، تو دریایی که ما یه قاشق گِل توش ریخته بودیم و تازه می‌خواستیم ملاقه بیاریم، انداخت.

خلاصه که [اگه شما هم به خاطرِ استفاده از این کلمه، جلوی همه به ما نمیگی حروم‌زاده]، برادر، لیدرتون مفت فروخت. وجهه‌ی خودش رو، مشروعیتِ خودش رو، تصویرِ مجموعه‌ش رو، و مهم‌تر از همه، حقِ بچه‌های شریفِ جنوبی، مثل خودت و سارنگ و مهربان رو، که بتونند بیان اینجا و حرفی از ادب و احترام و کرامتِ انسانی و زشتی-زیباییِ کلام بزنند.

اینم از تهِ دلم میگم، من همین الآن هم به خاطرِ توهین‌های بی‌نهایت زشتی که منشأشون جوابِ پاسِ گلِ ناشیانه‌ی خودش به کل فروم بود، بخشیدمش.

ولی از فردا، نگاهِ انجمنِ اسپیدترا به این فرد، تا یه مدتِ خیلی طولانی، دیگه مثل قبل نخواهد شد.

ارادت دارم اشکان جان.

-- امیر. ش.

پی‌نوشت: واسه یه بار هم که شده، بیاید تصمیم بگیریم فحش و توهینِ رسمی و علنی و توهین به خانواده و نام خانوادگی افراد، تو جایی که فضای به قولِ همه‌مون نهایت «کل‌کل» و «رو-مخِ-هم-رفتن‌-های-استاندارد» قراره باشه، زشت و زننده و خجالت‌آوره و باید تقبیح بشه. خداوکیلی نیاید رو این کثافت‌کاری ماله بکشید. عاجزانه درخواست کردم!

این رو شفاف کف فروم بگم حل شه،

شمال شرق پر از مولتیه.

کلا 5 تا پلیر حقیقی دارن اینجا بازی می‌کنند، بقیه 115 تا اکانت از دم مولتی‌اکانت‌های همون 5 نفر هستند.

و تو، کارآگاه، اگه

مشکلی داری قسمت نامه ها رو باز کن ، تو اسم گیرنده بزن " Multihunter " گزارش بده

فکر نمی‌کنم کسی از شمال شرقی‌ها هم جز توصیه‌ی بالا حرفِ دیگه‌ای در این مورد داشته باشه و/یا بخواد با تو در موردش گفتگو کنه. این از این.

یه موضوع رو هم چون رک پرسیدی، رک خدمتت عرض کنم،

نقل قول

واقعا خودتونو زدید به اون راه یا فک کردید ما حرف نمیزنیم نمیفهمیم؟

من شخصا، 4 روزیه پایه رو مطلقا بر عدمِ فهمِ شخصِ شَخیصِت گذاشتم. یعنی کامل دِل بُریدم ازت. منتهی بدبختی اینجاست، حرف که می‌زنی از عدم فهمت مطمئن‌تر و مطمئن‌تر میشم ، نه وقتی حرفی نمی‌زنی. 2، 3 تا پست آخرت که بدجوری ویترینِ قضیه‌ست.

حیفِ مجموعه‌ای که لیدرش تویی برادر جان.

حیفِ اون دخترِ دسته‌گلِ جاویدنام، که تو بخوای بهش تیکه بندازی.

خیلی کَمی پسر. خیلی کَمی.

عدم ارادت،

امیر Sp.

قبل از نوشتن خیال دوستان رو راحت کنم،

هدف من از نوشتن این پست ایجاد هرج و مرج، شورش، براندازی، کتک‌کاری، گیس‌کِشی، دعوا، نزاع، خشونت، پرتاب کفش و گوجه و بادمجون، باز شدنِ پای افراد به فروم پس از چندین سال، متلک‌شنیدن از دوزاری‌های خود-شاخ-پندار، عصبانی کردنِ علما، بالا بردنِ تنش بین اساتید و عرفا، ایجادِ تساوی بین استقلال و پرسپولیس، و کلی هدف و نیتِ شوم و خبیثانه و مرموزانه و پشت‌پرده‌ی دیگه‌ست.

به مغزتون خیلی فشار نیارید «امیر Spartan پست گذاشته چی بهش بچسبونیم؟»، اصلا هم زحمت نکشید بیاید اینا رو نسبت بدید به ما. خودم نوشتم امضا کردم :)).

من هنوز باورِ قلبی‌ئی دارم، که بر مبناش مطمئنم یه دوربین مخفی بزرگ از سمت جاودانه‌ها/نمیرها/نامیراها/ایمورتالز/کلیپ‌سازهای PMC/سخت-جان‌ها یا هر اسمی که باهاش راحتید و سرش دعوا نیست، به سمت بقیه ما گرفته شده.

وگرنه تنها explanationعه منطقیِ بعدی، اینه که ما وارد سریال شبهای برره یا قهوه تلخ شدیم، و خیلی جدی باید بشینیم پای یادگیریِ تهیه کردنِ نوچوفسکو توسط دوستان!!!.

حالا، مراحلِ تهیه این نوچوفسکو، چیزی که من فهمیدم، این ریختیه که:

1: یه اکانت رو به حذف، به ما حمله می‌کنه.

2: اکانت مذکور، علی رغم ادعای ما که فقط به کاخ سفید اعلان جنگ نفرمودیم، چندین و چند بار رو دهکده‌های ما رفته و اومده. ولی ما اینو تو فروم جار نمیزنیم!

پیام بازرگانی: از منجنیق تو حملات این اکانت خبری نیستا. چهارتا اسب و یه قهرمان داره تِپ تِپ میره میاد.

3: در یک حرکتِ جاوید-برگ‌ریزان، تصمیم میگیریم که دفاع بریزیم جلوی این اکانت.

پیام بازرگانی: اکانته رو به حذفه!!!

4: دفاع می‌کنیم. با مقداری جک و جونور، 19 تا قهرمان، و شوالیه و شوالیه سزار (از اینجا تا برره، اسمایلیِ خنده قرار بدید :دی)

پیام بازرگانی: اکانته رو به حذفه!!! رو به حذفه و اینو همه میدونند!

5: نوچوفسکوی ما آماده‌ست!

مهم‌ترین قدمِ این شاهکار، اما، مرثیه‌سراییِ فرومیش هست.

6: شیپور بزنید! فریاد بکشید! بخروشید! بجوشید!

دفاعِ حماسی! نشوندنِ دشمنانِ نامیراها سرِ جاشون! ببینید! عبرت بگیرید! ما چٌنین می‌جنگیم! اقتدار! مقتدرانه!

پی‌نوشت: اونقدری این روایت طنزِ لوسی بود که نشه جدی در موردش چیزی نوشت. مقصرینش مقصرن، من تقصیری ندارم وگرنه :دی

پی‌نوشت: آقا اینم بگم، تمام مدت، هنگامِ نوشتنِ این پست، من از شدتِ حسادتِ جسارت و شجاعت و اقتدار و هماهنگی و دلیری و یک‌پارچگیِ تیمِ دفاعی، ناخن‌هام رو تو دستام فشار می‌دادم. سرِ چسبوندنِ این تیپ لاطائلات به ما هم وقت تلف نکنید.

پی‌نوشت: راستش اول فکر کردم کلیپِ تبلیغاتیِ «ترشیِ اسپانیاییِ بدر» ساخته شده و رسیده به بازی‌های اسپیدترا. بچه‌های شمال شرق بهم رسوندن که قضیه کاملا جدیه و تایمری انداخته شده و گیسی می‌خواد کشیده شه :دی

پی‌نوشت: من قراره کپ عوض کنم بچه‌ها. جدی میگم. سمتِ ما نیاید خدایی نا امید میشید بی‌دلیل :)))).

-- امیر Sp

احساس می‌کنم،

یعنی فکر می‌کنم،

یعنی چنین تصور می‌نمایم،

که به زودی خسته شم از وقت گذاشتن برایِ رو کردنِ مغلطه‌های یه گروه، که دست بر قضا، همه‌شون تو یه مجموعه بازی می‌کنند.

من سعی می‌کنم خط به خطش نکنم قضیه رو، و مغلطه‌های کُلی‌تر رو فقط نشون خواننده‌ها بدم.

حالا بیاید ببینیم این سری چه خبره.

عرض ادب و احترام

تنشی که این روزها میان دو اکانت جنوبی شکل گرفته، با تمام حساسیتش هنوز در نقطه‌ای قرار دارد که با گفت‌وگوی مستقیم، شفافیت و کمی خویشتنداری، کاملاً قابل حل است. هر دو طرف سابقۀ همکاری و تعامل سازنده داشته‌اند و همین سابقه نشان می‌دهد که این اختلاف نیز می‌تواند به شکلی منطقی جمع شود.

اما در این میان، رفتارهایی از سمت افرادی دیده می‌شود که در ظاهر آرام و بی‌طرفانه‌اند، اما در عمل به آتش اختلاف دمیده و مسیر حل مسئله را پیچیده‌تر می‌کنند. این موضوع از نگاه ما دور نمانده و کاملاً روشن است که برخی، با ظاهرسازیِ آرامش‌طلبانه، عملاً آب به آسیابی می‌ریزند که سودش برای هیچ‌کدام از طرف‌های جنوبی نیست.

عزیز جان، «شما فکر کردید هر غلطی خواستید میتونید بکنید، من نمیذارم کسی عذرخواهی کنه، شماها هم عذرخواهی کنید فایده نداره»، جمله‌ی مستقیمِ لیدرکلِ مجموعه‌ی شماست، که خطابِ مستقیم به ایلیا و تیمشه.

الآن با پاکشوما و سفیدکننده اومدی کجا رو بشوری برادر جان؟

اگه حرفِ لیدرتون قابل اتکا نیست و من اشتباه کردم که به عنوانِ گفته‌ی نفر اولتون روش حسابِ زیادی باز کردم، خب بگید.

اگه لیدرکلتون احساساتی شده و یه لحظه تو جمع حرف نسنجیده زده و منظورش اون نبوده و الآن خودشم پشیمونه که اختیارِ کلامش رو از دست داده، خب بگید.

اگه چِنین نیست، پس قسمت قرمزِ حرف شما که نقل زدم چیه؟

اگه چُنین هست، پس قصه‌ی «آآآآآآآآآآآآآآآآی افرادی با گازوئیل دنبالِ مظلومانِ نامیرایند»تون چیه؟

نقل قول

اینجاست که یک سؤال مهم مطرح می‌شود: واقعاً کدام خطرناک‌تر است؟

کسی که لحنش تند و بی‌پیرایه است اما نیتش روشن و صادقانه؟

یا آن‌که با قلمی نرم، مودب و به ظاهر خیرخواهانه، اما با نیتی مبهم و هدفی پنهان، به اختلاف‌ها جهت می‌دهد؟

نه عزیزم. قیمه‌بادمجون‌ها رو نزن تو لیقوان و عسل.

نقل قول‌هایی که من زدم «تند و بی‌پیرایه» نیست. با حافظ و سعدی مُچ میندازی مگه؟

ادبیاتِ سخیفِ چاله‌میدونیِ زشت و زننده‌ست، و من با یه آینه‌ی خیلی بزرگ، جلوی خودتون گرفتمشون.

اگه بهتون برخورده، ناراحت شدید، دلخورید، نویسنده‌ها مشخصن برادر جان. دنبالِ «نرمی-سفتی»ِ قضیه، اونجا بگردید.

سلام امیر جان

به نظرم این ادم و دور بریاش سم خالصن هرکی بخوره انگار جام زهر نوشیده !!

اما در اخر الانم اگه شما انقدر دوستدارشون هستید گروه شمال شرق راهشون بدید ، اختیاراتم بدید بهشون بزارید رو سرتون حلوا حلواشون کنید

بهنام جان،

صحبتِ پستِ قبلیِ من اصلا در مورد سیاستِ مجموعه‌ی شما در مورد ایلیا یا بلعکس نیست. یعنی در موردِ موضع یا عملِ شما نقدی نداشتم که الآن توصیه‌ی موضع یا عمل بگیرم.

صبحت در مورد لحنِ بسیار، بسیار، بسیار زننده‌ی شما و مرتضی بود.

نقل قول

پ.ن: فهمیدم اشتباه کردم، ولی انقدرا هم دیر به این نتیجه نرسیدم که نشه درستش کرد

کاشکی در مورد لحنِ استفاده شده تو پستی که من نقل زدم هم به این نتیجه میرسیدید، و از بچه‌های شمال شرق یه عذرخواهی می‌کردید.

نقل قول

پ.ن: امیر جان من که اکانت شمارو نمیدونم اما انقدری که پرهامو دوست داری ، خودشو سامانو دعوت کن باهاش معاشرت کن ، نگران نباش خدا باهاته<3

اکانت من رو، از همون روزی که من صاحبش شدم، روی امضام کلیک بفرمایید، مستقیم میرید روش!

درود بر همه.

خیلی جالبه دوست عزیز spartan فقط یه سری از جملات بهنام و مرتضی رو نقل قول کردن بدون اینکه جملات بقیه دوستان رو هم بخوان از همین دید بررسی کنن!!

قبلا خیلی از دوستان از این راه وارد شدن و هدفشون برد به هر قیمتی بود، باید در ادامه ببینیم هدف ایشون چیه؟! بررسی میزان ادب، احترام و ... اعضا یا ایجاد تفرقه و ماهی گرفت از آب گل آلود؟؟؟

جدی نمی‌بینید، خودتون رو به ندیدن می‌زنید، دارید ادا در میارید، یا دوربین مخفیه؟ هَجی کنم قصیه رو راحت‌تر میشه فهمیدنش؟

عزیز جان، این پستِ بهنام.

خب؟ روش کلیک کن بخونش.

کلیک کردی؟ خوندی؟

حالا، بزن رو پست من.

خب؟

حالا مرد باش، مرد باش، مرد باش، مرد باش،

یا بیا بگو من کجای پستم «یک سری» از جملات بهنام رو نقل کردم،

یا مرد باش، بیا بگو ببخشید، مجموعه‌ای دنبال اینیم شما رو بی‌اعتبار جِلوه بدیم، ولی داریم دونه‌دونه میریم تو در و دیوار.

این کار رو به زبانِ خیلی ساده بهش می‌گن چِری پیک.

عزیزِ دل، که علاقه‌ی ستودنی به اصطلاحات انگلیسی هم نشون دادی،

چِری-پیکینگ تو این بستر که مثال زدی، مال وفتیه که شما تو محتوای کلامِ کسی بگردی، قسمتهایی رو می‌خوای جدا کنی و کَره بگیری.

من. تمامِ. جمله. های. بهنام. و. مرتضی. رو. عینا. توی. پستم. نقل. قول. کردم.

دلخوریت از کلماتی که میبینی رو ببر پیشِ نویسنده‌هاش عزیز جان.

نقل قول

یک زمان تکه تکه کوئت کردن و ریپلای زدن در فروم تراوینِ آی‌آر یک جور ذوق و سلیقه می‌خواست خودش. البته کسانی که سلیقه‌ی این کار رو داشتن می‌دونستن که یک جمله‌ی کوتاه از یک پستِ مفصل - با منطقِ بخصوصِ خودش - رو جدا کردن و ریپلای زدن و ازش نتیجه گرفتن، یک خطای خیلی ساده هست که بقیه‌ی خوانندگان فرم حتما متوجه‌ش می‌شن.

بعد منی که از اولین سرورِ همون آی‌آر فروم نوشتم، فقط من یکی!، این نکته رو متوجه نشدم، تا شمای محقق علمی بیای و بگی :)).

نقل قول

شما بیشتر از نوشتن لذت می‌بری گویا. اسیرِ خودت هستی، همین‌طور اسیرِ گذشته. این می‌شه که وسوسه می‌شی از یک سری رفتارِ زشت و عجولانه، تلاش برای ساید خراب کردن و تنش داخلی ایجاد کردن و حواشی رو به فرم کشوندن، یک حماسه‌ی شاعرانه بسازی و مدیحه سرایی کنی - اون هم با چاشنیِ نوستالژی بازی. منظورم لزوما سرور آی‌آر نیست، بلکه تلاش برای مقایسه کردنش با این سرور هست..

من، این تیکه از پستم به زندگی شخصیم تو دنیای واقعی مرتبطه، چند ماه دیگه دکترای روان‌شناسیم رو میگیرم.

پیشنهادِ جدیم به حضرت‌عالی، و امثال حضرت‌عالی، اینه که یا اونقدر یاد بگیرید و بلد بشید و، معذرت می‌خوام، عرضه داشته باشید، که بتونید تو بِستَر همین انجمن و تو چهارچوبِ مرتبط بهش پستی رو بخونید و جوابِ مرتبط بدید،

یا پاتون رو از گلیمتون درازتر نکنید، حرفِ اضافه‌تر از توانایی‌تون نزنید، و میرزاقاسمیِ بیشتر از بشقابتون میل نفرمایید.

به صورت تیمی، زدید تو تحلیل و بررسیِ قصد و نیت و هویت و فکر و اهدافِ من،

به صورتِ تیمی گند زدید،

به صورت تیمی Fail شدید.

نامه تمام.

-- امیر Sp

با این شرایط از لحاظ اکانتی ایمورتال مجبوره با ((۱۷۰ اکانتش در برابر ۲۶۰ اکانت)) دشمنانش بایسته که بسیار هیجان انگیز برای شخص خود من هست اما احتمال شکست اش خیلی بالاست برای ایمورتال. برای همین الان شاهد یک رقابت دیپلماتیک جذاب بین شمال شرق و ایمورتال بر سر جذب این بندگان خدا خواهیم بود. 8)

«رقابتِ دیپلماتیک جذاب»؟

چند نمونه از ادبیات فاخر، منشِ لیدری، فهمِ دیپلماتیک، و شعورِ نوشتاری دوستان رو در مورد ایلیا و بچه‌های تیمش، شمال شرق، و کلا همه!، با هم بررسی کنیم، و در آخر هر کس پیش خودش تخمین بزنه که میزانِ محبوبیت و مقبولیتِ دوستان بین بقیه، در چه سطحی هست.

مرتضی هم بخواد من بهش اجازه معذرت خواهی نمیدم :)

در اینجا لیدر مجموعه، نشون میده که طرفدارِ گفتگو، دیالوگ، و برخوردهای دیپلماتیک از جانب بازیکنانش هست.

نقل قول

یسری ادم هر سرور هر غلطی دلشون خواسته کردن فک کردن اینجا هم تری استاره جفت پا بیان هرکار میخوان بکنن

در اینجا بزرگ-لیدرِ مذکور، ضمن احترام به ایلیا و مجموعه‌ش، قابلیتِ خودش در «رصد» کردنِ بی‌طرفانه‌ی وقایعِ هر سرور رو به نمایش میذاره.

نقل قول

معذرت بخوایدم ما کوتاه نمیایم

دِ گرِیت لیدر، در اینجا، ضمنِ نشون دادنِ منشِ لیدری، نشون میده که در مقابل تغییراتِ ناگهانی، و جریاناتی که ممکنه منجر به بحران بشن، کاملا انعطاف‌پذیر و بزرگ‌واره.

نقل قول

به نظر من اشکان دیگه جواب ایلیارو نده این هر سرور رفته همین بساط رو داشته ، یه سرور میخوره دیگه میفهمه ما تری استار نیستیم :)

در اینجا سوپریم-لیدرِ با سیاست، نشون میده که درهای دیپلماسی رو همیشه باز میدونه.

نقل قول

من 2 بار تو این قضیه کوتاه اومدم بسشونه دیگه

و همچنان انعطاف‌پذیره.

نقل قول

یه پیشنهاد کوچیکم به ان ای دیگه بحث لودگی و مسخره بازی گذشته اکانت هایی که اون اتحاد ددارید اگه مایل بودید بکشید بیرون ما 12 شب عکس میگیریم یکی یکی سراغ اون اکانتا میایم، یهو نشه که الان نوک پیکان سمتتون نیست بیاد سمتتون ، من سرم درد میکنه واسه دعواااها :)

در اینجا مثلا-لیدر، ضمنِ مجدد-نشون دادنِ احترام و مَنِش لیدری نسبت به ربعی که 120 تا پلیرِ حقیقی داره، کاملا نشون میده که چه ادبیات و شخصیتِ والایی در پسِ این کَلامِ دیپلماتیک خُفتیده.

نقل قول

پ.ن: پرهام یادته جوری زدیم بهت از پس کلت زد بیرون شروع کردی فحش دادی؟ الان باز دم در اوردی؟

در اینجا لیدرمون با شعارِ «من که شخصیتمو ریختم بیرون، چرا کامل نریزم؟» تصمیم گرفتن دایره‌ی توهینشون رو +1 کنند، و به یه بازیکن دیگه هم بی‌احترامیِ عمومی نسبت بدند.

اما وایسید! کسی تکون نخوره! این نهضتِ ادبیاتِ فاخر ادامه دارد!!!

سلام و عرض ادب

بچه خوشگل خاطرم هست....

اوه مای گاد! بازیکنِ همون لیدر، در ادامه‌ی نهضتِ «چاله‌میدون، از منزلِ ما تا کفِ فروم»، پستش رو با ادبیاتی دیپلماتیک نسبت به ایلیا (یا یکی از اعضای تیمش؟) شروع میکنه.

بازیکنِ همون سوپریم-لیدر، ضمنِ خاطره‌سازیِ مفید برای خوانندگان، درهای بارانِ رحمتِ تهدید و ارعاب رو بر روی ایلیا و مجموعه‌ش باز میکنه.

چتر بگیرید! چتر بگیرید تا در امان بمانید!!!

نقل قول

این اکانت چوپان گله ست بچه خوشگل

Mad Roman

خودت و بع بعیها بدونید چوپان کجاست که هرچی مشکل دارید بدونید با کی باید تسویه‌ کنید

پلیرِ لیدرِ خِرَدمند، با ادامه دادنِ توهین‌های سخیفِ کاملا دیپلماتیکش، ایلیا و 30 تا بازیکنِ حقیقی رو گوسفند خطاب میکنه. جلوی همه. تو جمع. وسطِ فروم.

نقل قول

پ.ن ۱ : نامبر ۱۱ هنوز ماه اول تموم نشده، مولتی ها رو زدی فک‌کردی تا اخرش روال همینه!؟ بع بعی های بازیگوش رو زودتر میبریم برای پشم چینی

پ.ن ۲ : بنظرم تا ما هنوز گرم‌ نشدیم برید تیم خوب جمع کنید بیارید

بازیکنِ بافرهنگِ لیدرِ فرهیخته، با تقلیلِ انجمنِ اسپیدترا به قلیان‌خانه‌ی درِ منزلشون، ضمن توهین به فرد یا افرادی، برای شخص یا اشخاصِ دیگری هم خط و نشان میکشه.

من این پست رو همینجا تموم میکنم.

شما، تخمین‌ بزنید که شکستِ چنین ویترینی از کلاس، شخصیت، و ادبیاتِ فاخر، در دنیای دیپلماسی، چقدر سخت هست.

ارادت،

-- امیر Sp

پیشاپیش عرض کنم که این پست، حاویِ مقدار قابل توجهی خاطره‌بازی هست.

و این خاطره‎‌بازی، واقعا، دارم جدی میگم!، تقصیر محمدعلی شد.

ماجرا مال 2008، 2009 هستش.

تراوینِ رسمی ایران. اولین سرور رسمی. همون موقع که اینترنت ADSL تقریبا تازه اومده، یاهو مسنجر بی‌نهایت مُده، بلاگفا بی‌نهایت رو بورسه. و تراوین رو بازی کردن، روی گوشی‌هایی که تو بازاره، تقریبا غیر ممکنه.

نمیدونم جز همین آقا محمدعلی خودمون کسی از اون نسل مونده باشه یا نه. ولی بازگوییِ ماجرایی که اتفاق افتاد رو، برای بازیکنان سرورِ فعلی، خالی از فایده نمیدونم.

حوصله کنید، یه چایی بریزید، بیاید بشینید دور آتیش، قصه رو تعریف کنم خدمتتون.

سرور یک ایران، راند یک. ورژنی از تراوین که قهرمان نداره:

5b9927_25s3.gif

دهکده داخلی این شکلیه:

7f1327_25s7.gif

و مَپِش هم این ریختیه:

cdc127_25s8.gif

هزاران بازیکن فعال.

سرور پر از اسطوره و بلدِ بازی و فروم‌بازه.

جنوب شرق و شمال غرب، اتحاد 3دات رو داریم. اولین، منظم‌ترین، قوی‌ترین اتحادِ تراوین ایران. لیدرکلشون، خدا رحمت کنه، نیما سلیمی (فرزان)، کلِ سرور رو علمش و شرافتش و بازیکن بودنش قسم میخورن. خودش و آیدین نصیری، یه نابغه‌ی واقعی، جنوب شرق بازی می‌کنند.

شمال غربِ 3دات دست اردشیر پاکزاد و یه گروه از نسل اولِ 3داتی‌ها (از جمله محمدعلی)ست، که تا سالها بعد، از جمعشون لیدرهای بزرگی در خواهد اومد.

شمال شرق دستِ نکسوسی‌های افسانه‌ایه. جمعِ بازیکنانِ وحشتناک بزرگی که تا آخرین سالهای تراوین آی‌آر، ادمین کل فروم و مولتی‌هانتر و ساپورت باقی موندن.

و جنوب غرب، تیمِ ما، اتحاد جاج، به لیدریِ افشین گاد، لیدری بی‌نهایت محافظه‌کار.

حاشیه خیلی زود وارد سرور شد: درست وسطِ جنجالی‌ترین میتینگِ حضوریِ تاریخِ تراوین، وقتی لیدرهای نکسوس و 3داتِ ش.غرب میشینند مذاکره، 3داتِ ش.غرب همرهاشون رو روی اکانتهای لیدر-نکسوسی‌های حاضر در میتینگ لانچ می‌کنند! بچه‌های نکسوس، که تو قدرتِ بازی تقریبا برابر با 3دات هستند، برای نشون دادنِ عمقِ «چیپ» بودنِ این حرکت 3داتی‌ها، یک‌جا حذف می‌کنند و از بازی میرن.

شمال شرق؟ تضعیف-شده و شدیدا تحت تاثیر حذفِ بچه‌های نکسوس.

جنوب شرق؟ 3داتِ اوجِ قدرتِ نیما. شاخه‌ی «3دات-آرمی»، جنگجوهای مخوفِ 3دات، هم همونجان.

شمال غرب؟ 3داتِ اوجِ قدرتِ اردشیر و محمدعلی و بچه‌های تیمشون.

جنوبِ غرب؟ اتحاد جاج، به لیدریِ افشین گاد، لیدری بی‌نهایت محافظه‌کار.

این وسط یه اتفاق عجیب تو سرور میفته که سرنوشت بازی، و شاید چندین سرورِ بعدیِ تیمهای حاضر رو، کاملا عوض میکنه:

ظهورِ چراغ-خاموشِ اتحادی به اسم «گِرند» در جنوب شرق، درست کنار گوشِ 3داتِ نیما و شاخه‌ی آرمی‌ش، و اعلام جنگِ مستقیمشون به کل مجموعه 3دات!!!

سِروک، رهبر این اتحاد، و نفرِ دومشون علیرضا دِرادیس، با سیاستِ 3داتی‌ها، نگاهِ از بالا به پایینشون، رفتارشون با بچه‌های نکسوس، و یک سری پارتی‌بازی‌های فرا-تراوینی‌شون، شدیدا مشکل دارن. و بازیکنانی پیدا شدن که حاضر شدند مقابلِ این اتحادِ قوی، تک و تنها، ایستادگی کنند.

نگاهِ 3داتی‌ها به اعلام جنگِ این اتحاد نوظهور، شاید پوزخندی مغرورانه‌ست. نگاهِ باقیِ سرور بهشون، نگاهِ شکاکِ «اگر زمانِ نکسوس بود، شاید!» هست و بس.

3داتِ مغرور، تو فروم رسما اعلام میکنه که برای زدنِ گرند، شاخه‌های اصلی و شاخه‌ی آرمی رو وارد بازی نمیکنه: نیازی نداره. زورش میرسه. 3داته! اوجِ قدرته!

و همون‌جا به بعده که همرهای گرند، مستقیم یکی بعد از دیگری رو فیدرها و پایتخت‌ها و دِه-‌همرهای 3دات-آرمی فرود میاد و ورودِ گزارش‌هاش به فروم، کل سرور رو به لرزه میندازه. گرند بی‌مهابا می‌تازه، محال‌ترین کار ممکن رو شدنی میکنه و پایتخت‌های بزرگترین بازیکنایِ 3دات رو جلوی کل سرور آسیب‌پذیر نشون میده: باقیِ شمال شرق، شجاعتِ گِرَند رو می‌بینه و تصدیق میکنه؛ سروک و تیمش حالا دیگه تنها نیستند.

و آخرین ربعِ بازی؟

اون جنوب غربِ دست‌نخورده‌ی محافظه‌کار که کلی همر داره؟

چه انتخابی میشه کرد، وقتی شجاعتِ یه اتحادِ نصفه‌نیمه داره رو صحنه‌ی غیرقابلِ تصورترین جنگ ممکن، می‌رقصه و می‌جنگه و آقایی می‌کنه؟

جنوب غرب متای رسمی با شمال شرق و گرند رو اعلام میکنه و وارد جنگ میشه. بردن از 3داتِ افسانه‌ای، اون تیمِ از-بیرون-شکست‌ناپذیر، حالا دیگه خیلی هم دست‌نیافتنی به نظر نمیاد.

رقصِ شجاعت ادامه پیدا میکنه.

و واندر؟ تو شمال شرق، یادگارِ نکسوس، جاویدان، 100 میشه.

-- امیر Sp

من قبلش یه اعتراف بکنم؟ توقعم خیلی بیشتر بود ازت سارنگ جان. یعنی داشتم فکر میکردم که اگه یکی تو کالیبرِ خودت بخواد نقل قول بزنه و جلوی همه به من بپیچه، از چه زوایایی میتونه پستم رو تحلیل و نقد کنه. چندتا نکته باحال رسید به ذهنِ خودم؛ با دیدن اسمت حتی امیدوار هم شدم که یه چالشِ فرومیِ جذاب هم برام ایجاد کنی.

ولی نتونستی. اصلا نتونستی. و صادقانه، اگه موردِ احترام یک مجموعه نبودی و ادب حکم نمیکرد، در راستای عمل به پی‌نوشت آخریِ پست قبلیم، جوابی به پستِ سراسر مغلطه و متلک و صحبتهای بی‌ارتباط-به-مَنِت نمیدادم.

بیا ببینیم چراشو:

امیر اسپارتان عزیز !

قلم زیبایی داری و مشخصاً خودت به این مسأله واقفی که داری ازش در چه جهت و به چه عنوان استفاده میکنی اما چیزی که من باهاش مشکل دارم استاندارد دوگانه شما در برخورد با مسائل -نیمه مشابه- هست ... بیشتر توضیح میدم

من از تعریفت از قلمم صمیمانه سپاسگزاری می‌کنم، ولو این که تعریفت فقط یه Back-handed compliment باشه.

تو قسمت سبز رنگ، شما دچار مغلطه‌ی «استناد به نیت»، یا «نسبت‌دادنِ انگیزه» شدی. من تا جایی که خودم میدونم، از قلمم فقط برای نوشتنِ نظر شخصیم استفاده کردم. ممنون که ذهن من رو نمیخونی و «جهت» و «هدف» و «عنوان»، اون هم با مُهرِ خیالیِ «مشخصا» که خودت صادر کردی، به ما نمیچسبونی.

نقل قول

خوب حالا با این فکت میریم سراغ استاندارد دوگانه شما :

تو گفته های قبلیم توضیح دادم که ما دو تیم جدا در دو ساید مختلف نبودیم و ترکیبی از سه تیم برای یک ساید در این سرور بودیم اما بریم ببینیم واکنش شما به بستن از قبل سرور توسط رفیق های قدیمی تون در قدیم چی بوده :

درسته که این پست تو تاپیک اعلام آمادگی سرور بوده و درسته که طبق گفته ی خودت توش ثبت نام نکردی اما مشتت نمونه ی خرواره برادر ... نهایت اعتراضت اینه که پیمان و علی جون و میلاد اینا از قبل میبندن و میان تو سرور (خنده ملایم ، خنده ی ملایم)

بی‌شوخی کاشکی یه تحقیق در مورد من کرده بودی سارنگ. قسمتی از پست من که از من نقل زدی که توش دارم خاطره میگم، بخش انتقادیه عزیز جان. من خودم تو تیمی بودم که 8 ماهِ تموم، 2 به یک مقابلِ همون تیم میلاد و پیمان و علی‌جون که در مودش حرف زدم و نقل قول زدی، بازی کرد. اونا نقطه مقابل ما بودن، نه هم‌تیمی. دوست و رفیق چیه؟ کدوم مشت؟ نمونه‌ی چه خرواری؟

خنده‌ی ملایم؟ میخواستی بعد از 12، 13 سال از اون سرور، تو پست اولم، جایی که 99% پلیرهاش نبودن و یادشون نیست، جایی که حتی اسمش تراوین نیست و من حتی یک نفر رو نمیشناختم، یه‌کاره بیام فحش بدم به رقبای اون سالهام؟ خوبی؟

نقل قول

تو یکی دیگه از همون موارد بستن تو سرور 2 ایران تیم الدرز رسماً یه تیم لیدری (نریمان و دوستان) رو فرستاد جنوب شرق تا لیدری رو دست بگیرن و در راستای منافع الدرز بازی کنن ، پستت رو توی فروم اون سرور ندیدم برادر ؟! اتفاقاً دست راست نریمان (آقا مرتضی واروار) رو هم من توی لیست ثبت نامی های شمال شرق این سرور دیدم !

اینجا شما دچار مغالطۀ Whataboutism میشی.

ضمن این چشمت روشن که اشخاصی که میگی رو شناختی، ولی من نمیشناسم برادر. تو اون سرور و فرومش هم نبودم.

بعد جذابه، خیلی محق اومدی یقه‌ی ما رو گرفتی که چرا تو فرومِ سروری که بازی نکردم و آدمای توش رو هم نمیشناختم، نظر ندادم؟ جدی میگی؟ جانِ امیر گرفتی ما رو؟

نقل قول
    تاریخچه ی تراوین ایران پره از همچین مواردی که تصادفاً نوک پیکانش هم همیشه شما و رفقاتون بودین ... من هیچوقت ندیدم شما بیای و مرثیه سرایی کنی در باب مردن روح سرور و خاله بازی شدن ! (الان نیا بهم نگو که من تو سرور های ایران بازی نمیکردم و فقط سرور خارجی)

اینجا شما دچار مغلطه‌ی «گناه به همراهی»، یا «Guilt by Association» شدی.

من و رفیقام کیاییم دقیقا؟ با کی کار داری؟ چرا فکر میکنی صِرفِ این که من 4 روزه اومدم شمال شرق این سرور، و الآن به رَویه‌ی تیم شما معترض شدم، باعث میشه بتونی من رو در درجه‌ی اول "با رفیقا"ی فرضی جمع‌بندی، و در درجه دوم ملزم کنی که در مورد تمامیِ مسائلِ مشابهِ تاریخِ تراوین نظر بدم؟

همینجا کفِ فروم، یه چیز بگم خیالت راحت شه سارنگ جان؟ من از 2007، 2008 که تو تراوین ایران بودم، تا همین الآن که اینجا که خدمتتم، تا حالا نشده تو تیمی باشم که از-قبل-هماهنگ-شده با ربعِ دیگری، یا از پیش-متا-بسته با ربع دیگری، یا از قبل-از-سرور-قرار-گذاشته با تیم دیگری، وارد سروری شده باشه. تا حالا نشده، مطلقا.

نقل قول

علی ایحال تو سایت و سروری که قدیمی هاش نمیتونن دوزار رو حرف خودشون بایستن ، کاری که سرور قبل خودشن کردن رو منع میکنن ، سطح فرومش در حد بعع و عرعر و اسپمه ، برای مایی که همه چیزمون رو حسابو کتابه نسخه نپیچ برادر.

نشد دیگه. دیگه تویی که 10 خط آب‌خربزه ریختی تو نیمرو و با میرزا قاسمی هم زدی و، برداشتی من رو با تمامیِ رقبات تو همه‌ی سرورهایی که بازی کردی هم‌تیمی معرفی کردی و سعی کردی از این آشِ شلم‌شوربات نتیجه‌گیریِ مثلا منطقی کنی و در نهایت به مقامِ معظمِ Fail نائل اومدی، به دوزار سه‌زارِ جای وایسادنِ ما تیکه ننداز.

نقل قول

شوپنهاور بمانی اسپارتان

خوش گذشت

نتونستی رفیق. خیلی ناامیدکننده به سنگ زدی. اونم پشت سر هم.

خوش باشی.

-- امیر Sp

پی‌نوشت: دیدم بچه‌های شمال شرق دلشون میخواد تو این متا/مشارکت/مبادلت/گستردگیِ تیمی یا هر چیزی که اسمش هست، سهیم باشند.

این کلیپ رو تا انتها عنایت بفرمایید :)))

خدا رو شکر، اگه تهران و ایران ابری نیومد و درخت و چمن و کود و سَدی آبیاری نشد،

ابرهای تیره و سیاه از سمت جنوب به سرورِ این بازی اومد، و ببارید به بازی، و ببارید، و بارید، و بارید، و بارید، و باررید.

و خدا رو شکرتر، که ماها یه سرور در میون با بیل، میکوبیم به آبِ استخرِ ویلای اسپیدترا. با شعارِ «هِه! ما شجاع بودیم که کلنگ برداشتیم زاخارا، وَرنَه شووماها میخواستید تا آخرِ سرور یَلَلی تَلَلی کنید، خرج کنید سور و ساط بیارید و مزه به راه کنید و منقل و کبابی بیارید و بشینید حال کنید! هِه!». و کاری هم به اون صدای، شاید عقل، شاید منطق، نداریم که از اون گوشه‌ها یادآوری میکنه «ولی مگه واسه همین عشق و حالش نیومده بودیم این ویلا؟».

من از بعد از جریاناتِ اون سرور 2 ایکس بدون مولتیه، که اومدم اعلام آمادگی کردم و تهشم اتفاقاتی افتاد که خودم و تیمم نیومدیم، خدمتتون تشریف نداشتم. این سرور رو هم جاتون خالی دلتون نخواد، سه، چهار روز هستش که اومدم.

ولی اون سرور قبل قبل‌تریه بود؟ مربوط به بهار 2024؟ حَی و حاضر تشریف داشتم.

فکر میکنم، چشمی بخوام حساب کنم، 90% بچه‌های این سرور هم اونجا بودن. همونجایی که جنوب شرق با شمال غرب نپ بست، با جنوب غرب متا بست، و سرور خاله‌بازی شد. یادتون میاد؟ دلسردیِ اکثریتیِ بچه‌های اون پیمان صلحِ بزرگ، که دلسردترینشون خود من بودم و نفر اول حذف کردم رو، یادتون میاد؟

ریزشِ عجیب و غریبِ بازیکنای همون پیمان صلح، که چپ و راست یا اکانت ول کردن یا بیخیال شدن، و دل‌چِرکینیِ اکثریت نسبت به سیاست‌های لیدرهای اون بازی رو، یادتون میاد؟

مسیج زدن‌های همه به مهدی، چه خصوصی چه تو همون تاپیک، که «بِرار جان سیاست‌مدارهای بازی گند زدن، بیا سرعت سرور رو زیاد کن بریم سرور بعدی» رو یادتون میاد؟

تازه اون قضیه که کسی تاب نیاورد تا آخرِ خاله‌بازی وایسه، مال بعد از کتیبه‌ها بود، روی یه سرور 2 ایکس. این سرور نرمال هست، و هنوز هفته‌ی سومش هم نرسیده.

ولی خدا رو شکر. ماهادل و جرئت داریم. ماها موفق شدیم 3 تا اسم رو بکوبیم رو یه متنِ بک‌گراندِ cheap و کلیپش کنیم و، تن و بدن همه رو با ابهتِ جاودانمون بلرزونیم، هه 😎

ماهابا شعارِ «حرفِ مرد یعنی سیخ! قولِ مرد یعنی راست!»، هفته‌ی سومِ مهمونی، وسط همون ویلا، مزه‌ها رو ریختیم تو سینک و جوجه‌ها رو ریختیم تو آب و، کوبیده‌ها رو ریختیم تو فسنجونا، و محکم‌تر و محکم‌تر با بیل‌های تیزمون به آب استخر کوبیدیم،

چون تونستیم.

-- امیر Sp.

پی‌نوشت: من از جانب شمال شرق صحبت نمی‌کنم.

پی‌نوشت دو: دوستانی که پیگیر خرجِ بچه‌های شمال شرق هستند، از اکانت BOOM درخواست کنند لیست حراجی‌شون رو منتشر کنند.

پی‌نوشت: پیشاپیش عرض کنم که سیاستِ شخصیم تو فرومِ این بازی، «پاسخ، فقط به حرفِ حساب!» هستش. دیگه این حروف رو، با کرامتِ خودتون، چنان بخوانید که خود دانید.

واقعا این حمله بی هدف و خنده دار چی بود رو واندر شمال شرق؟

حالا به این شدت هم نه!

ولی منم دوست دارم پلنر (یا پلنرهای) این حمله‌ها بیان چند نکته رو توضیح بدند:

1: هدف از این حمله‌ها چی بود؟ به چه نیتی لانچ شدند؟ دنبال چه دست‌آوردی بودید؟

2: لانچ حملات کامل و طبق برنامه انجام شد؟ چند درصد؟

3: این پلن رو موفقیت‌آمیز ارزیابی میکنید؟ اگه آره، چند درصد؟

4: اگه بازم برمیگشتید مثلا 3 روز پیش، همین حمله‌ها رو با همین outcome لانچ میکردید مجدد؟

ارادت،

امیر Sp

سرور جذابی به نظر میاد بچه‌ها، سر این قضیه خرابش نکنید به نظرم.

شمال شرق، یه نفر از لیدرشیپتون بیاد صاف و ساده بگه "واسه هماهنگی بیشتر، به یه نفر دادیم 3 تا همر لانچ کنه، آی‌پی مشترک خورد! ببخشید، خلاف عرف و قانونِ این سرور عمل کردیم، تکرار نمیشه."

متای غرب، بیخیالِ این «حق علیه باطل» بشید تورو خدا. یه وقت‌هایی یه اردک، فقط یه اردکه. یه تصمیمِ عُقَلایی بگیرید سر این کتیبه دو طرف، بازی رو ادامه بدید به نظرم.

امیر Sp

یه سلام و عرض ادب داشته باشم به رفقا و رقبا،

و قهار-قلمان و کل‌کل‌کنندگان و غول‌های مجازی و پَته-رو-آب-بریزها و گنگسترها،

و هم‌چنین لیدرها و پلیرها و سخن‌گوها،

و نهایتا زاخارهای زیرِ پلِ رومی! (خدا میدونه ربط این یکی رو خودمم نمیدونم هنوز :))) ).

ما متاسفانه سر یه اشتباه الکی تو همون بحبوبه پست اعلام آمادگی، ممکن نشد که این سرور در خدمت باشیم. به نظرم یکم حیف شد، از این نظر که سرور جذاب و پر زد و خوردی به نظر میاد و چهار ربع بازی هم تقرییییبا (و نه کاملا، و نه حتی دقیقا!)، بگی نگی تو یه رِنج هستند.

ولی در عوض شخصا این شانس رو داشتم که از بیرون بشینم، پست‌ها رو بخونم و کلی «بُکُن - نَکُن» جدید یاد بگیرم. که فردا روزی اگه سرور جدیدی بود و، عمری هم بود و، ما هم بودیم و، اعتمادی هم باقی مونده بود، با تجربه و شناختی-بیشتر-از-قبل از بچه‌های اسپیدترا وارد بشیم.

که مثلا درصد توهم چه کسی خیلی بالاست و ممکنه با پستهای نسنجیده و لحن طلبکار، جو حاکم بر فضای عمومی رو کامل متشنج کنه،

که مثلا تو رفاقت با چه کسی باید دقت کرد، چون فردا اگه ازت دلگیر بشه ممکنه اسکرین‌شات و حرف خصوصیت رو منتشر کنه،

که مثلا تو کدوم گروه باید دقت کنی چی میگی چون رکورد میشه و حریم خصوصی اونجا معنایی نداره،

که مثلا کدوم لیدر با کت و شلوار و لحن رسمی و خیلی خیلی بزرگوارانه، تو روز روشن «حقیقت» رو در پیشگاه «مصلحت»، ذبحِ شرعی میکنه،

یا سخنگوی کدوم ساید اصلا موقعیت‌سنج و سیاست‌مدار نیست و، چندین و چند بار که می‌تونسته با یکم خلاقیت و یه اعلام موضعِ صحیح، جَو فروم رو کاملا برگردونه و فشار موجود رو از روی ربعش برداره، درگیر بحث‌های شخصی و اشتباه شده و دروازه خالی رو نزده.

حالا، از بیرون بازی چه شکلی به نظر میاد؟

* شمال شرق مثل اکثر مواقع، و با یه اختلافِ شاید 10-15 درصدی، قوی‌ترین ربع بازی هست.

* جنوب شرق مثل اکثر مواقع، ایضا ایضا ایضا ایضا ایضا ایضا ایضا، دومین‌قویترین ایضا ایضا هست : ))

* شمال غرب این سرور تغییر کرده گویا. به نظر میاد قوی‌تر از سرورهای قبلیِ اسپیدترا، و زیر پرچمِ «3داتِ مِید-این-چاینا»، تونستن خودی نشون بدن و سر میزِ بزرگترا، یه صندلی برای خودشون بذارن اون‌ گوشه!

* جنوب غرب، حداقل به ظاهر، حداقل از بیرون، یه «همون سفارش همیشگی» تو قهوه‌خونه‌ی خلوت-ولی-نوستالژیکِ شهره، که ممکنه حتی سه ربعِ دیگه‌ی بازی رو یه مقدار تو انتخابشون برای متا، معذب کنه.

بهترین، یا شاید جذاب‌ترین، حالتِ متا-بندیِ این بازی،

از نظر من میتونه این باشه که غرب متحد شه، و دو ربعِ شرقی هم تکی بازی کنند. یه حالتی مثل 1 در مقابل 1 در مقابل 1 و نیم!

حالتی که به نظرم محتمل هست اتفاق بیفته،

ادامه‌ی زد و خوردهای مرزی بین دو ربعِ شرقی هست، تا یه جایی که جنوب شرقی‌اینا، با شمال غرب متا میبندن و، شمال غرب با یه بهونه‌ای که خیلی قضیه رو تابلو نکنه (مثلا "پستهای فلان عضوتون تو فروم که به ما توهین کرد"، یا "فلان عضوتون هم مولتی داشت، هم به تمامیت ارضی ما بی‌احترامی کرد" :دی)، خیلی سوسکی وارد دعوا میشه و بازی نهایت 1 در مقابل 2 در مقابل جنوب غرب میشه.

الآن اگه 13 الی 16 سال پیش بود،

و من شمال شرق بودم، و شخصا تو سیاست یا فروم‌نویسیِ اتحادم نقشی داشتم،

اکیدا به بچه‌های اتحادم توصیه میکردم هر پستی رو جواب ندن، هر حرفی رو تو فروم مطرح نکنند، هر روز هم لباس‌های نو بپوشن و حموم برن و مسواک بزنند و با بچه‌های محل کل‌کل نکنند، چون احتمال می‌دادم یه روزی تنگِ غروبِ آسمون، همسایه واحد غربی، خیلی رندوم بدو بدو بیاد این‌ور دعوا، که "پسرتون دیروز بو میداد، تازه پریروز با جوراب پاره دیدیمش، واسه همین مجبور شدیم با کوچه بقلی متا ببندیم" :دی

اگه جنوب شرق بودم،

سیاست، سیاستِ «دااااااااادِ بلندِ مظلومیت، وسط میدون شهر» میشد.

کاری که دقیقا زمان 3داتِ سرور 8 انجام می‌دادیم، که "آقااا ما حقیم، اینا باطلن، ما با سیاست پاک و منزه و مظلومانه اومدیم، ولی اینا چربیِ ماکارونیِ دیشب هنوز رو پیرهنشون معلومه". دو هدفِ واضحِ این سیاست هم، ترغیب اتحادهای غیرِ درگیر به پیوستن به اتحاد ما، و تکریه(؟)شون برای پیوستن به رقیب بود (احساس میکنم هم اون سرور، و هم سرورِ اولِ آی‌آر، این سیاست خیلی خوب جواب داد.)

و نهایتا اگه شمال غرب بازی می‌کردم،

اعضای اتحادم، به خصوص جَوون‌ترهای اولترا کل‌کلِ گانگستر رو، قویا توجیه می‌کردم که قاطیِ لات‌بازی و ابرازِ شور و شوقِ جوانی، برای اتحاد هزینه‌تراشی نکنند و اجازه بدن گیس‌کشیِ شرقی‌ها خیلی شیک و بدون دخالت ما، شروع بشه و ادامه پیدا کنه!

اضافه کنم، این پست صرفا منم، که از بیرون و با استناد به لینکها و پستهای فروم، دارم بلند بلند فکر میکنم!

اضافه کنم، خرابِ تعریف «قدرت قلم» دوستمون شدم خداییش : )))

آقا دمتون گرم اگه تا اینجا خوندید!

ارادت،

امیر Sp

من احساس می‌کم یه موضوعی که نسبتا واضح و مبرهنه، خیلی جذاب، تبدیل شد به بحثی که قاتل بروسلی رو هم میشه توش پوشش داد!

پیشنهاد می‌کنم موافقین و مخالفین، بیاید به نَفْسِ قضیه نگاه کنیم، شاید اینطوری راحت‌تر تونستیم وجه مشترک پیدا کنیم.

بیاید ریشه‌ی بحث رو، روی این اساس بذاریم: «مولتی اکانتی بد است».

خب کاری که بده، معمولا، خیلی شفاف، یه «چرا» پشتش داره.

«مولتی اکانتی بد است، چون به فردِ مولتی‌اکانت، برتریِ تعریف-نشده-در-قوانینِ-بازی، در مقابل فردِ بدونِ مولتی‌اکانت می‌دهد». تا اینجا همه موافقن؟ عقبیا؟ جلویی‌ها؟

این سرور، که تصمیم گرفته شده که کسی مولتی نداشته باشه، پیش‌فرضِ من یکی و [فکر می‌کنم] خیلِ عظیمی از بازیکنان رو به این سمت برده که «هر شخص، فقط یک اکانت، در راستای اهدافِ خودش، و اتحادش، و ربعش!».

ایده‌ای که، نسبتا هم حق‌به‌جانب، داریم می‌شنویم ولی، این هستش که "نچ! من و صالح و ذبیح، 3 تا اکانت می‌سازیم، ولی صالح و ذبیح فقط واسه دفاع رسوندن به اکانت من میان! و این کار مولتی‌اکانتی نیست!". که صادقانه نظرمو بگم، هست! و این «دنبالِ کلاه‌شرعی بودن» دوستان، از الآن، یکم نگران‌کننده‌ست!

دقیقا فرقش با مولتی‌اکانتی چیه این روش؟ دقت کنید، مشکل صرفا «مولتی‌اکانتی بد است، چون آیپی و سیستم مشترک، پیف پیف!» نیست. گفتیم قرار بذاریم که کلا ایده‌ی «چند اکانت در خدمتِ یک اکانت بودن» برداشته بشه این سرور!!! وگرنه مجدد می‌پرسم، این که من از طریق تغییر آی‌پی 3 تا اکانت بسازم و دفاع خودم‌و تأمین کنم، با این که از دو نفر از دوستام بخوام این کار رو انجام بدن، چه فرقی داره؟

بازم تأکید می‌کنم، کسی با «یکی برای همه» مشکلی نداره. هر کسی مجازه هر مقدار که دوست داره از اکانت خودش به هم‌اتحادیِ خودش، نیرو و منبع بفرسته.

ولی لطفا اگه کسی از شما و مجموعه و اتحادتون از الآن قصد دارید «همه برای یکی» بازی کنید بگید. یعنی افرادی رو وارد بازی کنید که صرفا، صرفا، و فقط و فقط صرفا برای نفع رسوندن به یک اکانتِ مشخص بازی می‌کنند.

ولی بیاید همگی مراقب باشیم، که یه موقعِ راهی-به-سوی-یک-کلاه‌شرعی‌یی رو هموار نکنیم، که از کنارش 40 تا راه و 50 تا کلاه‌شرعیِ جدید هم بشه ساخت و همون آش بشه و همون کاسه.

وگرنه فردا ذبیح میاد میگه "اکانتِ خودم بود، صرفا ساختم واسه غارت شدن توسط صالح، به کسی هم ربطی نداره".

و صالح میاد میگه "اکانت خودم بود، صرفا ساختم واسه دفاع فرستادن به ذبیح، به کسی هم ربطی نداره".

پس ربیع هم میاد میگه "من رفیقی نداشتم که بیاد واسه حال‌دادن به من اکانت بسازه، پس خودم آی‌پی و سیستم تغییر دادم، به خودم حال دادم".

طبق منطق صالح و ذبیح، فردا روزی، کسی حق نداره بیاد به ربیع گیر بِدِه‌ها، از ما گفتن.

ارادت،

امیر Sp

چه جنب‌‌و‌جوش باحالی می‌بینم برای این سرور!

چقدر خوبه با هم‌دلی همه، کاری کردیم که قراره تعداد زیادی از علاقه‌مندانِ تراوین، دوباره دور هم جمع بشن!

در راستای این که همه آگاهی داشته باشند که هر ربع چقدر بازیکن داره و وضعیت تیم‌ها چه شکلیه، دوست دارم چند نکته رو اینجا بگم و برم!

اول، صمیمانه، صمیمانه‌تر، و حتی خیلی صمیمانه‌‌تر!

تشکر میکنم از همه‌ی کسانی که لطف کردند، منو شرمنده‌ی معرفتشون کردند، و بعد از این پست که نوشتم دوست دارم این سرور بیام، منو به مجموعه‌شون دعوت کردند. اسم از کسی نمیارم که سوءتفاهمی پیش نیاد، فقط بدونید مهمون‌نوازیتون ارزش بسیار زیادی داره برام، و خوشحال میشم حداقل یه سرور در کنارتون بازی کنم.

دوم، جذابیت بازی و احترام به وقتِ سایر بازیکنان، اولویت ماست، حتی شما دوست عزیز :دی!

بعد از دعوت بچه‌ها، تصمیم گرفتم صبر کنم و اجازه بدم تیم‌های قدیمی‌تر و پایبند-به‌-یک‌-ربع‌-به‌خصوص-تر، بیان و اعلام آمادگیشون رو انجام بدن، تا با توجه به شرایط سرور انتخاب مقصد کنم. این وسط چالش‌هایی مثل «کجا بریم که یه حداقلِ تاثیر رو تو روند بازی داشته باشیم»، «کجا بریم که بازی، فرسایشی و از-پیش-مشخص-شده نشه»، «کجا بریم که یه حداقل آزادیِ عمل و انتخاب رو، چه برای خودمون و چه برای تیممون، داشته باشیم»، و از همه مهم‌تر، «کجا بریم که از روز اول، حاشیه زیاد دورمون نباشه» هم بود، که تو تصمیم‌گیری لحاظ شدند.

سوم، شیرفرهاد، دوری از خاک برره، و سحرناز!

که نهایتا دو تا تصمیم گرفتم،

یکی این که از یک سری از دوستانِ صمیمیِ خودم درخواست کنم منو تو این سرور همراهی کنند و کنارم باشند، که قبول کردند و در مجموعه ما حضور خواهند داشت،

و دوم،

قصد دارم از طریقِ اندک کانال‌های ارتباطی قدیمی و جدید، یه فراخوانِ رسمی بدم و از بچه‌های قدیمیِ تراوین آی‌آر که بعضا بنده رو یادشونه و دوست دارند تو یه سرور دیگه، خاطرات قدیمیشون رو تجدید کنند و بدون مولتی و بات خوش بگذرونند، دعوت کنم تشریف بیارند و در کنار ما در ربع شمال غرب حضور داشته باشند!

شخصا امید زیادی به این سرور دارم و فکر میکنم بازی جذابی پیشِ رویِ همه‌مونه.

انشالله که همین امر هم محقق خواهد شد!

ارادت زیاد،

امیر Sp