سلام به همگی
دوستی پرسیده بود ارزش داره با لاست ؟ بی لاسته
بخوای یادت میدم توام رنک ۱ بگیری
😂
سلام به همگی
دوستی پرسیده بود ارزش داره با لاست ؟ بی لاسته
بخوای یادت میدم توام رنک ۱ بگیری
😂
بیشتروی پی ان ؟!
مولتی هانتر بررسی می کنه نتیجه اش مشخص می شه .
برای ما که خیلی واضحه . ولی خوبه دیوار حاشاتون بلنده
اگر هم کسی از شمال شرق لاگین داشته رواکانتی در جنوب شرق قطعا کار اشتباهی بوده اگر متوجه شدید مولتی هستش حتما گزارش بدید خودمون باهاش برخورد می کنیم .
فرقه ی ما هنوز براش اسم انتخاب نکردیم بزودی رونمایی میشه .
تلاش شما بازی رو برای ما جذاب تر می کنه
سینا تراوین بازی کردنتم مثل مافیا بازی کردنته چرا 😂😂😂😂😂😂😂😂
خیلی جالبه اینجا میبینمت 🤔
چه برخوردی میکنین ؟ اسم تو ذهنه ما زیاده اگر لازم شد بگین بگیم 😂😂😂😂
نوب عزیز
همینکه این اکانت به اندازه واندرزن های شمال شرق باعث استپ واندر شد، نشون میده همه چیز رو.
احترام به جنوب شرق هست که به بچه سال هایی مث شما جوابی نمیدیم عزیز
همینکه میگی مولتی هام نشون میده که تراوین بازی نمیکنی مولتی رو باتم میکشه بالا
خوبی ؟ سالمی ؟ بچه سال ؟
ببین پدر بزرگ 😂 شما نباید میومدی رنک ۱ یعنی اومدی از همه چی ساید چه مولتی چه حمایت چه هر چیزی استفاده کردی الان اومدی اینجا پست میزاری بچه سال ؟
کاش شما هم اکانتتو اول سرور میدادی بات بکشه بالا 😂 بیشتر دف میداد
آقا لطفا به ۱۲۳۴ دیگه توضیح ندین سنشون بالاس دور از حوصلشونه
😂😂😂😂😂
سلام به همگی
خسته نباشید میگم به تمام پلیر ها در هر سایدی سرور خوبی بود
تشکر میکنم اول از همه از حسین شدو عزیزم داداشم مثل همیشه وقتی با شما پلی میدیم خیالمون راحته ❤️🙏🏼
تشکر میکنم از رضا و شهروز دمتون گرم نبودین ۱۵ تا ده فیکس میشدیم باز 😂😂😂🙏🏼
آقا مهدی کلت دمت گرم داداش شما خودت یه سروری تنهایی ❤️
میلاد جان لطف کرد و کلی زحمت کشید ❤️
ممد نوب ، رضا ، فرهاد ، هومن دمتون گرم کنار شما بودن خیلی لذت بخشه❤️
ماشالا میگم به داداش سعید شدو ، عمو رضا گارد ، عمو کامل سوپر دف کشیدن دمتون گرم ❤️
آرش افکت عزیزم که بازی براش تو یه لول دیگست بی حاشیه همر میکشه لانچم نشد نشد 😂❤️ دمت گرم
ایلیا ایلیا ۱۰۰۰ بار کفتم بیا این اکانته خودته گوش نکردی دوست داشتنی هستی و با عشق 😂❤️
بچه های اکانت سعید اس خسته نباشید میگم ماشالا داشتین 🙏🏼
متین داداش ❤️
و امید x3x پیر مرد خسته نباشی این ۱۰۰۰ بار ما دیگه پیر شدیم آقا ول کنیم بازی رو 😂😂😂❤️
و در انتها از تمامی دوستان در هر ۳ ساید فعال بازی تشکر میکنم خسته نباشید میگم دوستان NE ,SW ,SE هر کی از قلم افتاد
عمو رضا گفتم اون روزم بهت ماشالا داری داداش اکانت گارد قشنگ سوپر بود دادا
خیلی مشتی هستی من پشتت گفتم داداش تو روتم میگم شما به شدت قابل احترام چه در بازی چه بیرون بازی و پلیر عالی هستی باز هم بهت تبریک میگم امیدوارم واندر زندگیت ۱۰۰ بشه رضا جان 🙏🏼
همش شد تبریک میگم تشکر میکنم خسته نباشید میگم 😂😂😂😂😂😂 آقا کسی جا موند بگه پست تکمیلی بزارم 🙏🏼
خیلی بد نوشتم متوجه نشدی چی میگم یا شاید نخوندی
امثال ما ؟
گله ؟
جایگاه فوش ؟
مدرک دانشگاهی تو ؟ من واسه دخترت آرزوی موفقیت کردم
اخه به ما مربوط نیست که تو داری مینویسی یکی درمیون داری پست میزاری مجبوریم بخونیم ببینیم چی شده
شوخی میکنی دیگه ؟؟؟؟ نمیخوای دوباره بخونی ؟
مجید جان یک بار گفتم همه بلدیم اینجوری حرف زدنو
درخواست کردم یکم با صبر بیشتر پستاتو بزاری کدورتی نمونه این که به ما مربوط نیستو این که تو چیزایی که به امثال شما ربطی نداره وووو …
نفهمیدم دوسته عزیزتو باور کنم یا بقیه حرفاتو
نکن آقا بزار سرور با لبخند تموم شه 🙏🏼
سلام به همه
اول تبریک میگم به رضای عزیز گرفتار شدی داداش این گرفتاری شیرینه به پای هم پیر شین ایشالا زندگیتون پر از شادی 🙏🏼❤️
دوم از مجید خواهش میکنم لطف کنه عکس پروفایلشو عوض کنه ایشالا دانشگاه رفتنش ولی با این سطح از بی ادبی درست نیست عکس این بچه رو پروفایل باشه
میدونی بی ادبی کردن کاری نداره همه بلدن هممون به اندازه کافی یاد گرفتیم استفاده نکردنش مهمه
با ما مشکل داری با اس دبل مشکل داری با ساید خودتون مشکل داری هر چی هم دوس داری داری میگی
الان ما بودیم بن میشدیم ها ولی شما به کجا وصلی نمیدونم 😂
NW رو از اول سرور ما ندیدیم رضا جان کل شمالو یه ساید در نظر گرفتیم داشتین تمام کتیبه هاشونو میبردین متایی نبود ؟
اومدین تمام نقشه های سایدشونو زدین بعد مثلا چی میخواستین بیان بگن ارباب دستور چیه ؟ 😂
پن : بی ادبی واسه بازی ؟
پن : متا از قبل ؟
آقا ۱۰ تا نقشه معذرت 😂😂😂😂
یاد اون داستان قدیمی افتادم گل آقا که ما حسی کلیک کنیم ازتو بهتر میشه برنامه هامون
تبریک بگیم یا زوده ؟
نور الله خودتو خسته کردی وقتمونم گرفتی ایلیا رو اکانت ماست اطلاعات غلط بهت دادن فکر کنم
سلام به همگی
دوستان بابت لاستی که روی ناتاری که من چیف کردم دادین واقعا معذرت میخوام از همگی متاسفانه نتم قطع شد و نتونستم هیرو رو بک کنم یک دنیا شرمنده از تمامی دوستان توی هر سایدی
اگر باید منابع هم بفرستم امر بفرمایین انجام وظیفه کنم واقعا شرمنده 🙏🏼
پارسال مگه فقط مولتی نمیزدین ؟ سرور دیگه ران شده به ما نگفتین ؟
این بنده خدا چی میگه آقا یکی ترجمه کنه احساس میکنم پرهام گرین پست میزاره 😂
پرهام جان دوست دارم ها ولی پستاتو نمیفمیدم 😂
سلام به همگی
از اول سرور پست نزاشتم
امیدوارم سرور خوبی بوده باشه تا اینجا
یادم میاد سر یه جمله حسین فستر همه اینجا داشتن پیرهن پاره میکردن که چرا زشت حرف زده
این بنده خدا رو کسی نیست بهش تذکر بده ؟
پ.ن : NE مگه دسته رضا گارد نیست ؟ 🤔 پس اینا کین ؟
آیا درباره کاتا کردن ناتار ها میدونی ؟
بسم الله الرحمن الرحیم
خیر من خودمم صبح جمعه فهمیدم اصلا بازی کاتا داره
و در آخر من مسافرت هستم اکانت دوسته خوبم آقای فیکیان مسیج خواهند گذاشت 😂😂😂😂😂😂
پ.ن والله مکس امینی 😂
سلام سرور ۱ ایکس ۹ ام استارت شه عالیه
کارت به دکتر کشید ؟
ای بابا خیلی ناراحت شدم !
بخاطر تو رفتم گل پسر اخه پروندت زیره دستمه
بیشتربیشتر نیاز به مترجم دارم حرفاتو ترجمه کنه گل من ! دلار 50 تومنی بهت فشار آورده اینقدر پریشان حرف میزنی یا اینکه سطح بازیت داره رونمایی میشه ؟؟؟
1- برآیند اکانتت رو با رسم شکل تو این سرور بگو مثلا یه لینک 2 کی گرزی بیار نشون بده رو آباده دفساز اتحاد مولتی شمال شرق لینک زرد گرفته باشه ! سبز پیشکش
2-تو سرور 5 ایکس با این همه حجم مولتی و ..... چرا تا آخر سرور مرتاض یونیک رو واندرت بود مسیر کردن بلد نبودی انبارات چرخ شه ؟؟ یا با کاربرد کتیبه استحکام سه ایکس آشنایی نداشتی
3- چرا اصولا تک واندر اصلا بازی کردید !!! کدوم ساید تو کدوم سرور تک واندر بازی کرده که شما دومیش باشید!
4-پلو پلیری دیگه حجم کاتاهای دو تا همرت که از اول سرور جنگ روش بود چرا یکیش 16 کی بود اون یکی 18 کی کاتاهات با اکانت پرچمدار که بعد از 6 روز از آزاد سازی کتیبه ها بهش جنگ بزرگ دادیم برابری میکرد !
5- چرا تو عصری که همه دیگه یه سرچ ساده میتونن بکنند افتخارات یه بنده خدای دیگه ای رو به اسم افتخارات خودت میای اسکرین میزاری توفروم که ضایع شی
جواب همبن 5 تا سوال رو بده
😂
دکتر گفته بهت بخندم همه دارن جوابتو میدن دیگه واقعا از من جواب میخوای یا هارد 😂😂😂😂
دلار بشه ۱۰۰ تومنم خوبه یعنی میتونم پولتو بدم بشینی برام فارم بکشی دات کام جایی گنده اومدی بگی من خارج خونه هم داشتم
عسلم سرچ کردن بلدی یا باید فارسی باشه این پستای دوستانو بخونی جواب همه سوالات هست 😂😂😂😂😂
باختید اینو که دیدی یا فارسی هم نمیتونی بخونی ؟
بیشترته افتخارتون تو سرور های دات کام همین 1 میل اتک پوینت بوده ! اونم تو سرور مقدماتی تورنومنت تو ترکیه !
یک دهم اولین اتک موفق ! 4 نفر رفتید جاسوس کشیدید حالا اون جاسوس ها رو با گرزی کشید یا شوالیه دی
سه ایکس بعدی هم 18 روز دیگه شروع میشه قبلش کلاس های فوتو شاپ رو برید حتما باز برامون مدال تقلبی بزارید
ماحصل اکانتتون چی بوده ؟؟؟ دیوار روی dead man عملا بود و نبودتون تو سرور فرقی نمیکردا !! تاثیرگزاریتون در حد خرس و گراز تو آباده بود اونم تو استارت سرور نه بیشتر
باشید سرور بعدی ببینمتون
هر وقت یاد گرفتی واندر چیه ! تاثیر کتیبه استحکام چیه ! برای یه ساید تک واندر نگیری جوری واندرتو نزنن که یه هفته سایدی که از سر دلرحمی و خراج زیر سایه اتون راه دادتون صبر نکنه که بتونید برسید بهشون به واندر همون سایدی که الان میگید پرچمید همر نکوبید لیدر اون اتحاد رو شاکی نکنید التماس نکنید ایمیل واندر رو چنج کنید ما افتخار بگیریم از یه جا نه بیشتر فقط از یه جا بتونی لینک زرد بگیری نه قرمز بیا صحبت میکنیم
بوس
با یه روان پزشک حرف بزن
آقای افتخار تو الان افتخارت چیه ؟ ۱ دونه کتیبه زدین اونم ادی واستون زد ۶۰ تا واندر داشتین بدونه نقشه بعد تو الان داری به ما بازی یاد میدی
اصلا واندر قرار بوده رو اکانت میکاسا باشه گفتیم شما لگن فروشی کاری از دستت بر نمیاد واندرو بیاریم رو رونان چشتو باز کنی میبینی همرو ما اولیشو انجام دادیم
تو بیا به سرور عرب که نه یه سرور عشایر یه اکانت بساز رنک بگیر من دیگه حرف نمیزنم درباره بازی
سرور فان ۵۰۰ ک گلد 😂
پسر خوبی باشی بی ادبی نکنی واسط وی پی ان میگیرم با خودم میبرمت سرور دات کام جایی داشتی گنده میومدی بگی من خارجم دیدم 😂
پارتیزان هم معنی کلمشو نمیدونی فکر کنم تو سیم خاردارای دور اکانتتو وصل کن نمیخواد پارتیزان باشی
آقا تبریک میگم به تیم se دمتون گرم خیلی خوب بود بازی کنار شما
تبریک میگم به بچه های nw بازی با تیم cukur افتخاری بود حیف حریف نداشتیم تو سرور واگرنه بیشتر حال میداد
میلاد تگزاس عزیزم رفتی بی انگیزه شدیم داداش
سلامتی اون بچه سالی که متوجهنمیشه
الان واندر کدوم متا داره ۱۰۰ میشه دقیقا
ما پرچمیم با بچه های cukur ما بازی رو بردیم این کودک هی میاد اینجا فشار میخوره چرت میگه
عسلم خونریزی میکنی ها میشی عسل خونی 😂
آقا من یه مافیا دیگه پیدا کردم من به سامورایی تارگت میزنم قبضش میاد دره خونه مانی 😂
من چی هستم از بزرگترات بپرس بهت میگن 😂
به مشت اسم حفظی یاد گرفتین میاین میگین فلانی فلان سرور
چرا بی ادبین نمیفهمم هرچی میگم تربیت چیزه خوبیه شما به ما بی ادبی میکنین بعد ما بن میشیم شما ول میگردین 😂😂
تو نصف همر مارو میکشیدی من واقعا نمیومدم دیگه بازی کنم
سری بعد بی ادبی حس کنم منم بد میشم یهو خب ؟ احترام بزار بهت احترام بزارم گل پسر
شما بگو کی کجا من بسازم اکانت یوزر پس بدم خودت مدال نصب کنی پروفایل 😂خوبه ؟ قبلتو
آقا هی نگین گلد ساپورت ما گلد ۲ تا اکانت رو دادیم رونان و بانو شریل که نمیتونست بخره
بچه ها هم احترام میزارن به ما چون هم ما احترام نگه میداریم هم سنو سال رو رعایت میکنیم
ایلیا خدا بگم چیکارت کنه گفتم نزنیم پوینت بگیرن گفتی گناه دارن 😂
آقا من اشتباه میفهمم با این بنده خدا واقعا بی ادبه پست هاشو نمیفهمم اصلا من
بعد تو کی هستی که ما باید به تو ثابت کنیم مدال های بالا ماله ماست یا نه
تشکر میکنم از آرش افکت که همر بالای ۵۰۰ ک گرز لانچ کرد شما دیدی همر خوب چیه
کل ساید ۱ تارگت بیشتر نداره نه واندری نه چیزی بعد میخواستین دف نکنین
دوتا پست قبل میگیم بازی رو ما بردیم ۱۰۰ نفر میان میگن فان بودیم بازی نکردیم ۴ تا همر دیوار کردین همه اینجان 😂
بیشترمنتظریم آقا مهدی در سرور اسپیدترا رکورد دات کام خودش رو بعد چند سرور بزنه🤣
پروفایل دات کامی که موجی براتون گذاشت برا صغیر تا کبیرتون بسه در حد بحث دات کام نیستی خوشگل پسر
فعلا گلدایی که میندازن جلوت رو حلال کن به قول کاربری زیرپرهنت رو بنداز زیر شلوار کردیت آقا آقا کن تا سهمیه گلدت قطع نشه
پ ن - دستکش بپوش دستات تاول نزنه
امضا
قاتل یوگی
شما تراوین بازی میکنی دوست عزیز
کی گلد میندازه
رکورد کدوم سرور
دقیقا چی میخوای بگو تقدیم کنیم