Posts by SED-MAMAD

پی نوشت: سید محمد ، درسته اومدی دعوا اما تو قلب من جا داری عزیز

من فقط جواب پی نوشت میدم به بحثهای دیگه ای که گفتی هیچ کاری ندارم در صورتی که روش نقد زیادی دارم و به نظرم خیلی جاها اشتباه میکنی

شما خودت میدونی چقدر برام عزیزی و اگه الان اتفاقی افتاده و توی جنوبغرب فقط و فقط و فقط به خاطر گل وجود خودته

میگن یک روزی یک بنده خدایی رو جایی میبرن که دوست نداشته

بعد باهاش کاری میکنن که دوست نداشته

بعد که کارشون باهاش تموم میشه بنده خدا از جاش بلند میشه و شلوارش رو میتکونه و میگه از فردا کلا برنامه همینه :)))))

ده دیفالتش پاپش به ۵۰ رسیده (البته به ۴۰ هم رسیده بود ولی پاپ زد باز)

بعد میاد میگه اصلا درد نداشت :))))))

چقدر خوبی تو (اگر اشتباه نکنم ایمان)

چرا هر یه ساعت غارت خودکار مسخره بازی چیه ماکزیموم که ۲۰ کی هست غارت خودکارم کردین هر یه ساعت یک چه فایده داره

حتی دستی هم نمیشه رید داد

انقدر هم ثانیه اش زیاده آدم حوصله اش نمیکشه حساب کنه چند دقیقه منظورشه :)))))

من سرور بعدی تو جنوب غرب هستم هر گسی هم ادعا داره بیاد

تا ببینیم کت تن کیه ...

لات کوچه خلوت نباشید اون چیزی که شما آرزو دارید واسه من و امثال من بارها خاطره شده میزنم میزنم هم راه نندازید بزن بودید از یجاتون معلوم بود ...

سلام شاهین جان وقتت بخیر

ببخشید عزیز یک سوالی برای من پیش اومد شاید به خاطر تجربه کمم توی تراوین باشه نمیدونم

امکانش هست شفاف کنید که اونهایی که بزن هستن از کجاشون معلوم میشه؟

این رو برای این میپرسم که بعدا تو بازی به اونجای دوستان توجه کنم اگر کسی بزن بود باهاش کل کل نکنم

شخص من برای هر دوی شما احترام زیادی قائل هست بهتون هم گفتم که با توجه به شناختی که از شما دو عزیز و یوسف دارم میتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم بحث خیلی زیاده و واقعا نمیخوام کشش بدم دوست دارم بازیتون رو انجام بدین و از صمیم قلب براتون آرزوی بهترین ها رو دارم

دیشب زباله خطاب شدن ما ها خیلی بهم فشار آورد چون اصلا انتظارش رو نداشتم

امیدوارم پیروز هر چیزی که براش تلاش میکنید باشید و به مقصودتون برسید

سلام سید جان ما حدود 45 روز هست داریم بازی میکنیم اما چون دلمون با ساید هست هیچکدوممون نه حذف کردیم نه چیزی. تمامی برنامه های سایدیمون هم بر مبنای اصول بازی خواهد بود و نه رفیق بازی

تبریک به شما ایلیا جان!!

در آخر هم میخوام یک نکته رو خیلی کلی بگم

اینکه کاسه کوزه ها سر یک نفر شکسته بشه راحت ترین کار ممکن هست

اینکه همه میان میگن جنوب غرب بد عمل کرد چون یوسف بد عمل کرد اصلا تو کت من یکی نمیره

سرورهای قبل بودم شاهد این قضیه بودم که حتی برای کتیبه کسی آنلاین نمیشد و همه فقط رمز اکانت میدادن و میگفتن بزنید ( از زیر کار شونه خالی میکردن)

اصلا عادت شده بود پسوورد گذاشتن و گفتن اینکه من پسوورد دادم دیگه چی میخوای

همیشه یوسف دلش میخواست به صورت شورایی امور رو ببره جلو ولی کسی نمیومد که نظری بده ولی بعد از اینکه مشکلی میومد همه ماشالا پیر تراوین میشدن و شروع به نقدهای تند میکردن

به شخصه نظرم اینه که تلاش یوسف برای زنده نگه داشتن جنوب غرب واقعا ستودنی بوده و هست

همین که این سرور فارغ از اینکه از چه اتفاقی افتاده این همه پلیر توی جنوب غرب اومده و این بازی جون تازه ای گرفته برای من جذابه

هیچ وقت یک نفر مشکل و باعث و بانی تمام مشکلات نیست سعی نکنید از یوسف آدم بده داستان رو بسازید

خدا رو شاکرم که این سرور حذف کردم...

چند روز بود چندتا از دوستان زنگ میزدن فروم رو دیدی چه خبره؟
    هی میگفتم بابا من حذف کردم دیگه کاری ندارم ول کنین.

امشب دیگه فضولیم گل کرد اومدم ببینم چه خبره

چندیدن بار گفتم باز هم میگم و تاکید میکنم اکانت های جنوب غرب که حذف کردن همه بابت عدم حفظ حرمت و بی ادبی هایی بود که انجام شده بود

هدف ما بازی کردن و فاصله گرفتن از مشکلات روزمره هست و بود و خواهد بود دیگه حوصله نداریم به مشکلاتمون توی زندگی مشکل جدیدی اضافه کنیم !

لطفا از حذف اکانتهای ما دستاورد نسازین چون دستاوردی نبوده

سارنگ جان من قبل از حذف اکانتها هم بهت گفتم کار به جایی کشیده شده بود که ما احساس کردیم بودنمون توی سرور مهر تاییدی هست بر کارهایی که انجام شده و با حذف اکانت اعتراض خودمون رو نشون دادیم (چندتا نمونه اش اینه که یکسری پول به رخ میکشیدن میگفتن چون من گلد دارم پس من باید اینکار رو بکنم و برخورد یک بام و دو هوای شما بود که قانون برای همه هست جز ما و رفیقامون)

این همه حجمه از حذف اکانت ماها درست نیست انصاف داشته باشید

وقتی یک دفعه و به دلخواه خودتون یکسری اکانت ها رو از اتحاد اخراج و بعد فارم میکنید و اکانتهای دوستان ما هم جزوشون هست باید توقع ری اکشن از ما رو داشته باشید

نیاید توی فروم بگید همه مولتی بودن و این داستان ها (ما میتونستیم جنگ داخلی راه بندازیم و زد و خورد کنیم و در نهایت هیچکس به هیچی نرسه ولی ترجیح دادیم حذف کنیم تا بقیه از بازی لذت ببرن)

یک زمانی همه اون دسترسی ها دست ماها بود و اختلاف نظرات هم در اوج بود ولی هیچوقت کسی رو از اتحاد اخراج نکردیم چون ارزش قایل بودیم برای همه

صرف اینکه با یکی دو نفر به مشکل خوردین این حق رو بهتون نمیداد که اونها رو از اتحاد اخراج کنید

شما یک شبه تمام دسترسی های اتحاد رو گرفتین همه رو اخراج کردین بعد شروع به زدن کردین

پ.ن: اسکرین شات زباله ها به دستمون رسید دوست عزیز - مرسی که به دوستات انقدر احترام میزاری!!!!!!!! (خدا رو شکر من باهات رفاقتی ندارم)

پ.ن: کاش حداقل تو یک رو بودی و این همه داستان درست نمییشد به ما اسکرین حذف اکانت میدی بعد ۱ ساعت مونده به حذف کنسل میکنی (خیلی مردی بابا)

اینم بگم راستی چند شب قبل لیست فارم زدن خیلی رو مخم رفته بود و توسط کدهایی که بچه ها از قدیم توی فروم گذاشته بودن و با استفاده از چت جی پی تی تونستم به یک کدی برسم که به راحتی براتون ناتار ادد کنه

ویژگی های این کد اینه که ناتارها رو بر اساس جمعیت و فاصله دلخواه شما فیلتر میکنه و توی لیست شما قرار میده

فقط چند نکته رو باید رعایت کنید

حتما با مرورگر گوگل کروم وارد بازی بشید

۱- به پروفایل ناتار برید

۲- دکمه F12 رو بزنید و توی پنجره باز شده تب consol رو باز کنید

۳- محتویات فایل تکست رو کپی کنید و ENTER

۴- ازتون اطلاعات لازم گرفته میشه (مختصات دهکده - کمترین فاصله - بیشترین فاصله - کمترین پاپ - بیشترین پاپ)

۵- در آخر ازتون یک لیست آیدی می خواهد

برای داشتن لیست آیدی باید به لیست فارمتون رجوع کنید توی صفحه لیست فارم دکمه F12 رو بزنید و به تب NETWORK برید در تب NETWORK زیر شاخه FETCH/XHR رو انتخاب کنید بعد دکمه سبز رنگ کنار لیست فارمتون رو بزنید تا لیست باز بشه بعد براتون یک مقدار LIST ID ظاهر میشه اون LIST ID نیاز هست (تمام این مراحل رو به ترتیبی که گفتم انجام بدید)

(یادتون باشه توی یک پنجره جدید این کارها رو انجام بدید یا از قبل لیست آیدی آماده داشته باشید)

هر بار که یک لیست پر شد بهتون میگه که لیست تکمیل شد لیست فارم جدید بسازید

بعد از ساختن لیست فارم جدید و زدن دکمه اوکی ازتون لیست آیدی رو میخواد

انقدر این روند ادامه پیدا میکنه تا درنهایت بهتون میگه که لیست ها تکمیل شده

فایل ها

• add natar.txt

(5.81 kB, دریافت شده 187 بار, آخرین دفعه دریافت: )

مولتی بودن

اگر اشتباه نکنم شما باید پلیری به نام ایمان جباری باشی

ایمان دوست عزیز با فونت بولد قرمز نوشتن اینکه مولتی بودن درست نیست

گفتن بخشی از حقیقت هم بعضی وقتها بی تفاوت از دروغ گفتن نیست!

برای تمام دوستان توی فروم میگم که قضیه کاملا روشن بشه و جای شک و تردیدی نمونه

اس دبل به شدت دارای بحران هست و الان وارد فاز درگیری داخلی شده

اختلاف سلیقه بین افراد باعث شد ساید کاملا دو دسته بشه و این وسط هر قورباغه ای مشغول به ابو عطا خوندن بشه

چندین سرور هست که دارم پلی میدم توی اسپیدترا و همه سرور ها توی ساید اس دبل بودم

همیشه ملاک انتخاب اس دبل برام متانت و ادبی بود که توی اس دبل بود (توی بقیه سایدها افتخار پلی دادن نداشتم و این گفته من خدایی نکرده دلیل بر بی ادبی بقیه دوستان در بقیه سایدها نیست)

تحت هیچ شرایطی هیچکس به خودش اجازه نمیداد که فحاشی بکنه و با بی ادبی و قلدری کارش رو پیش ببره

ولی توی این سرور شاهد قلدری و فحاشی در اس دبل بودیم

بعد از حمله اتحاد *** وچیف برخی از دهکده ها این اختلاف به اوج خودش رسید

و یکسری از اکانت ها به صورت ناگهانی از اتحاد اخراج شدن و زیر رید رفتن

شخص سارنگ و محمد کوشا و کمیل بسیار برای من عزیز و قابل احترام هستن ولی این وسط برخی از افراد به تعبیر دوستان عنصر نامطلوب موفق به برهم زدن ساید و ایجاد دو دستگی شدن

و با قلدری کردن و استفاده از الفاظ نا متناسب میخواستن شخصیت خودشون رو به شدت به رخ ما بکشن

درنهایت احساس من این هست هرکسی که در این سرور در اس دبل بمونه داره مهر تاییدی به این قضیه میزنه که میشه به خاطر یک بازی فحاشی کرد و بی ادب بود و ...

فلذا تصمیم به حذف اکانت خودم گرفتم و این سرور از جمع دوستان مرخص میشم

تصاویر

• Screenshot 2025-01-24 013918.png

سلام ایلیا جان

در رابطه با دهکده های بدون اکانت بله حق با شماست توی آمارها فقط اتحادها لحاظ شده بودن

من با اکسل وکپی پیست اطلاعات اتحادها از صفحه اتحاد به این آمار رسیدم و راه دیگه ای بلد نیستم برای جمع آوری دیتا

اگر دوستان کسی بلد هست بهم بگه ممنون میشم که بتونم دیتاهای بهتری داشته باشم

در رابطه با استفاده از کلمات معظم و معزز و کبیر صرفا جنبه فان داشت و نه چیز دیگه ای

و من چون از لب تاب استفاده میکنم وقتی زبان رو فارسی میکنم اعداد هم فارسی میشه

در کل ممنون بابت تحلیلی که داشتی استفاده کردم

سلام خدمت همه دوستان وهم بازی های عزیز

دیدم توی فروم جای چندتا آمار و گزارش خالی هست با اینکه کم تجربه هستم توی بحث گزارش های تراوینی برای اینکه فروم یکمقدار حرفه ای تر بشه از کل کل بیاد بیرون تصمیم گرفتم چندتا گزارش آماده کنم

اگر گزارش ها مشکلی داره به بزرگی خودتون ببخشید

ممنون میشم راهنمای کنید تا بشه گزارش های بهتری بگیرم که همه استفاده کنیم

نمودار اول مربوط به تعداد دهکده های هر اتحاد هست که به تفکیک ساید میشه:

۱- ساید NE تعداد ۲۱۹ دهکده

۲- ساید NW تعداد ۱۹۳ دهکده

۳- ساید SE تعداد ۱۵۱ دهکده

۴- ساید معظم و معزز و کبیر SW تعداد ۱۳۴ دهکده

نمودار دوم نمودار جمعیتی هست که به تفکیک ساید میشه:

۱- ساید NE با جمعیت ۳۹.۴۴۱

۲- ساید NW با جمعیت ۳۵.۱۰۱

۳ ساید SE با جمعیت ۲۶.۱۲۹

۴- ساید معظم و معزز و کبیر SW با جمعیت ۲۳.۱۹۳

حالا اگر بخوایم نسبت جمعیت به دهکده رو بررسی کنیم

ساید NW تعداد ۱۸۱ به طور میانگین جمعیت هر دهکده هست

ساید NE به طور میانگین ۱۸۰

ساید SE به طور میانگین۱۷۳

ساید معظم و معزز وکبیر SW به طور میانگین ۱۷۳

نمودار بعدی نمدار غارت اتحادها هست که به تفکیک ساید میشه

ساید SE تعداد ۲۵.۵۶۹.۴۸۰

ساید NW تعداد ۲۱.۱۹۳.۱۲۲

ساید NE تعداد ۱۸.۳۳۴.۴۹۰

ساید معظم و معزز و کبیر SW تعداد ۶.۸۵۳.۰۱۰

نمودار بعدی نمودار پوینت حجومی اتحادها هست که به تفکیک ساید میشه:

ساید SE تعداد ۹۲.۶۲۹

ساید NW تعداد ۷۷.۸۷۰

ساید NE تعداد ۶۶.۰۷۷

ساید معظم و معزز و کبیر SW تعداد ۱۸.۹۲۳

و در آخر این نمودار نسبت منابع به دست اومده از پوینت حجومی هست

(تقسیم منابع غارت شده به پوینت حجومی)

ساید معظم و معزز و کبیر SW بابت هر پوینت حجوم ۶۸۷ منبع به دست آورد

ساید NW بابت هر پوینت حجوم ۶۳۱ منبع به دست آورد

ساید SE تعداد بابت هر پوینت حجوم ۶۲۶ منبع به دست آورد

ساید NE تعداد بابت هر پوینت حجوم ۵۷۲ منبع به دست آورد

پ.ن ۱: آمار جمعیت و دهکده ساعت ۱۹:۰۰ گرفته شده

پ.ن ۲ : آمار غارت و پوینت حجوم ساعت ۰۰:۰۰ گرفته شده

سلام

نرمال به نظرم دیگه خیلی حوصله سر بر میشه ۲ ایکس بهتره

مپ ۲۰۰

کنفدراسیون باشه

ناتار شیرده نباشه

نیرو بسازه ناتار

گلد گرون نشه

قوانین رید مثل قوانین تراوین باشه

اینکه میگم گلد گرون نشه واسه اینه که اگر ناتار شیرده نباشه باید دهکده جدید رو با گلد بالا کشید و مصرف گلد به شدت زیاد میشه

پس یا ناتار شیرده و گلد گرون یا ناتار اذیت کن و گلد ارزون

پشماااااااام

چه تحلیلی تا حالا از این دید به قضیه نگاه نکرده بودم

ایرانی اصیل یعنی همین چقدر دقیق هزینه رو حساب کرد :)))))

باریکلا

مخلصیم سید بزرگوار :D

والا من خیلی خسیس تر از خرید وی پی اس هستم :))))

من با فیلتر شکن ۲ تا مولتی آوردم بالا

و تقریبا اگر اشتباه نکنم ۳ تومن خرج کردم تا حالا فکر کنم تا انتهای سرور ۷-۸ تومن بشه

---

من خب سقف هزینه ای که میکنم همون ۷-۸ تومن هست بیشتر بشه واقعا هزینه نمیکنم

خیلی هنر کنم برای سرور بعدی اگر سفت و سخت بگیرن ۲ تا مولتی با ۲ تا وی پی اس جدا بیارم بالا

----

ولی کل حرفم اینه که وقتی هزینه زیاد بشه و برخورد باشه قطعا مولتی بازی کمتر میشه

البته که دانشم در رابطه با سیستم و این داستان ها کم هست ولی فکر کنم بشه که با آدرس MAC سیستم یا همون آدرس سخت افزاری بازهم جلوی خیلی چیزها رو گرفت

حتی یادم هست یک سری که سرور کام داشتم پلی میدادم مولتی هانتر فقط به خاطر اینکه یک اکانتی رو فقط من رید میدادم (مولتی خودم بود با وی پی اس) باهام برخورد کرد و پانیش زد بهم

منطقش هم این بود چرا این اکانت تروپ نساخته و چرا فقط وقتی تو حمله میکنی جا خالی میده

---

مخلص کلام اینکه ما نهایتا بتونیم با خرید گلد گرونتر با توجه به اینکه هزینه داره سایت برای ادمین محترم و باید سود براش داشته باشه همراهی کنیم باهاشون

وگرنه که اگر بخوان حتما میشه و حتی ایده هایی که حتی ما توی خواب هم نمیبینیم به ذهن این دوستان اهل فن میرسه

پی نوشت هم اینکه بهت زنگ میزنم جواب بده سرویس کردی ما رو - خط ۹۱۲ رو سیو کن انقدر اذیت نکن من رو

عرض ادب و احترام خدمت دوستان

به نظر من بهترین کار همون گرون شدن گلد و بحث بررسی آی پی هست

معمولا مولتی بازها یک وی پی اس میخرن و توی اون بات میزنن و هرچی مولتی دارن ادد میکنن

اگر با داستان آی پی برخورد جدی بشه برای هر اکانت مولتی یک وی پی اس جدا باید خریداری بشه که هزینه زیادی تحمیل میشه به پلیر

درسته که همیشه افراد متمولی هستن که خرج کردن براشون مشکلی نداره ولی با توجه به اینکه تراوین بازی تیمی هست و یک عده محدود نمیتونن وینر بشن حتی با خرج کردن زیاد پس فکر میکنم ساده ترین راه حل موثرترین راه حل هست

شما فرض کن یک نفر ۳۰ تا مولتی با یک وی پی اس بالا میاره ویک دفعه ۲۹ تا از مولتی ها بن بشن و یا پانیش جدی بخورن

فقط باید اراده برخورد باهاش باشه

سلام خدمت همه دوستان

سه تا سرور قبلی به دلیل مشغله زیادی که داشتم نتونستم درست و حسابی پلی بدم

به امید خدا تو این سرور اگه مشکلی پیش نیاد با تمام قدرت در خدمت جنوب غرب هستم

امیدوارم بازی جذابی باشه و در نهایت بتونیم وینر بازی باشیم

تاریخ سرور بالاخره کی شد؟

29 شهریور یا 5 مهر؟

رای گیری 50 - 50 بود من دیدم

پی‌نوشت: اکانت‌هایی که تاپ رید اول و دوم هستن اما هیچ اثری ازشون توی هجوم نیست، خودتون خجالت نمی‌کشید؟ ناسلامتی یه ماه اینجا دم از مبارزه با مولتی زدید.

چقدر زیبا نوشتی این تیکه رو

همه میشینن میگن مولتی بده واااای

همه شاخ و شونه میکشن ما خیلی شاخیم بی مولتی

بعد قبل اینکه سرور ران بشه و اکانت اصلی خودشون بیاد اکانت مولتی رجیستر شده و آماده هست