Posts by AMIREMUN

حس میکنم غرب داره دل قلوه میده به هم

ایشالا از مدالی که با رم ها گیرت آمد راضی باشی

سلام ، والا دل که هیچ یه ساید دیگه بود که پا هم میداد ولی ما قبول نکردیم :)

من راضی ام فقط کاش بیشتر بود یه مدال هم گیر تو میومد بی حساب میشدیم^^

ولی این رسم عیادت مریض رفتن نبود:(

3-یکسری از افرادی که تو فروم آمادگی تریپ فیلسوف و متفکر داشتن با استارت سرور سویچ کردن روی فاز داوووشم چنگیز که اینم خوبه:دی

عزیزان با جمله این فقط یه بازیه شروع میکنن وسطای سرور فحش و میکشن به همدیگه:(

بله ، اینو دیگه همه میدونن که شما برای سلامتی تون بازی میکنید :D

سلام

من سنم قد نمیده که همه عزیزان رو بشناسم . شما پلیر SE بودی و وینر شدین?

فقط نمیدونم چرا ۲-۳ صفحه اخیر فروم داری به خودت فشار‌ وارد میکنی

از لحن ناصر به صورت کامل مشخصه چقدر فشاری شده

لحن گفتار خبر میدهد از سر درون

(با کمی تغیر^^)

یه چیزی تو شما هست که خیلی خوبه , شما میدونید ما نه وینر شدیم و نه متا وینر

همین الان شما از خیلی از همسایدیاتون جلوترین ایولا

تو اگه تحلیل و آنالیز بلد بودی که وضعت این نبود!

فک کنم 5-6 ساله تو اسپیدترا یدونه وینری حتی نداری بعد واسه ملت تحلیل و آنالیز میدی بیرون؟

وضعش چیه دقیقا خیلی اکانتش به من نزدیکه من نمیبینم.

مگه شما تنهای با اکانت خودت تاحالا وینر شدی عزیزم؟

من تازه واردم ,این اتفاق افتاده تا حالا؟

از موقعی که من باهاش بازی کردم ب اک دفساز داشته که تو بدترین حالت رنک 2 اتحاد میشده (خودم به جز یک یادم نمیاد ولی محض اطمینان میگم 2)

سرور نرمال هم همر داشت که رنک یک بود قبل از حذف.

مولتی بازیش رو نمیدونم خوبه یا نه اگر ملاکتون اونه که حق با شماست.

ناصر و بقیه دوستان رو نمیدونم ولی من خودم فشار خوردم , نه به خواطر اینکه شانس وینری(هر چقدر هم کم) از ما گرفتین

به خواطر اینکه شانس وینری خودتون رو از خودتون گرفتین?(

تا حقمون رو پس نگیریم اروم نمیگگیریم.

ولی با این همه باگ که سر تا سر بازی رو گرفته مدیریت نمیخواد یه تغیر و تحول اساسی ایجاد کنه ؟

بعد همونطور که واندر رو یه لول پایین اوردین , درصد قهوه خونه همر امیرمون رو هم حساب کنید تلفات رو لحاظ کنید و پوینتشم بدید.

وایسادم بدو بیا . سر راه آرش کاپیتانم سوار کن بیار کشتی بدون کاپیتان حرکت نمیکنهاماده

الان ارش باید بنویسه اماده اید بچه ها ؟

من و تو بگیم بله ناخدا:D

خسته نباشید به بقیه بچه ها رو اخر سرور میگیم فعلا ما میریم از بازی چایی میزاریم :P

یه خدا قوت هم بگیم به مختار و محمد عزیز و بازیکنای خوبه شمال شرق .

دوستان شمالشرقی لطف میکنن با لینک اتکا بدرقمون کنن؟

به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقیست

دوستان عزیز این سرور هم برای من به پایان رسید . همینجا جا داره تبریک بگم برد جنوب شرق رو و اکانت من تحویل بچه های جنوب شرق داده شد .

خوبی یا بدی دیدین حلال کنین

یا حق خدا نگهدا

بدون من میری ؟

ببین محتوا و لفظ ادبی فروم دیگه مناسب من نیست , صبر کن منم برسم با هم بریم.

این سرور با اینکه وقت نداشتم و قبل از سرور بهت گفتم فقط میام رو اک اصلی .......................نمیدونم چطوری سرم کلاه گذاشتی که رو 4 تا اکانت بودم .X/

خودت هم که هی ول میکردی میرفتی تور کویر.

با این حال 2.5 میل دف کشیدم و 5 تا لنگ دمپایی که با این حجم از مولتی بازی انگشت کوچیکه دوستان هم حساب نمیشم.:(

یه خسته نباشید اساسی بگیم به محمد رضا یویو عزیز که خودش یه تنه یه ساید بود

از ارش عشق داداش که کلی زحمت کشید روی اکانتا

و ممد نوب با ادب عزیز که نمیدونم چرا ندیده و نشناخته دوستش دارم ولی خب دارم

ناصر هم که تازه اومده پس خسته نیست .

این سرور از اونجایی که ایلیا نیومد دیگه واسه ما دفسازا انگیزه ای نموند . پس اگه زود داریم میریم بدونین خیلی هم دیر داریم میریم (استاد امیر خیابانی شدم)^^

اکانتا هم تحویل ساید داده شد دیگه بریم تا سرور بعد که ایلیا هم باشه.

مانی جان 3 روز با اسدبلیو نپ هستیم. میخوان پلیر بیارن، حذف کنن، توافق کنن ایکس بره بالا، بیان اس ای یا هرکاری 3 روز فرصت دارند.

داداش از همین الان بزن نمیخواد سه روز دیگه

3 روز فرصت دارید هرکار میخواید بکنید. بسه حالمونو به هم زدین.

ما هی میگیم بسملا هی میگه 3 روز وقت دارین.

من میگم اینا خوششون اومده رجز خونی تو شهر خلوت ناصر, تو میگی نه.

فقط هر جا رو خواستین بزنین بگین تا اگه دسترسی داشتیم به اون اکانت بریم رو اکانت و دف تو ده رو جابجا کنیم که قشنگ لینک سبز هم بزنین

چرا جاخالی ندادی!؟

خزانم 19 بود کتیبه نمیومد;)

ناصر از ایلیا یاد بگیر کلمه های ( فقط / بگین /اگه ) رو بزرگ بنویسی که با کله نکوبن به دیوار بعد بگن چرا خالی نکردی.

من از ایلیا میخوام یاد بگیرم یچیزی رو :

لن اکانت بغبغو، از همرهای سنگین مهاجم و استپ سوار به تیرانداز تغییر یافت تا در صورت نیاز، به عنوان دفاع شناور ساید نقش ایفا کند.

به ترکیب مزدور و تیرانداز ما کی بگیم بهش دف شناور و کی بگیم همر ؟

4 ک کاتا باشه میشه دف , 150 تا باشه میشه همر؟

گیج شدم. میخوام هر سرور یچیزی یاد بگیرم هی گیجم میکنین.

اگر باج گیری به حساب نمیاد و بچه 5 ساله خطاب قرار نمیگیرم من هم با افزایش سرعت مخالفم.

سرور رو 2 ایکس شروع کریدم با همین سرعت ادامه میدیم بازم با همین سرعت تموم میکنیم.

بالفرض که کل جنوب غرب با ناصر رای یکسانی داشته باشن (که خیلی بعید میدونم) باز هم اکثریت موافق افزایش سرعت سرور هستن.

اقا محسن عزیز والا تو جنوب غرب از کوچیک و بزرگش کسی حرفی بزنه همه پشتش هستن و میگن چشم

اینجا اونجایی نیست که رو حرف لیدرشون حرف بزنن:|

سلام امیرجان خسته نباشی زحمت کشیدی

داداش من که چلنج دادم بهتون ترشی نندازید گفتم نزنید تهش قاب میشه 60 روز بازی یه همر نزدید تقصیر من چیه؟

اره دو برابرتون واندرزن داشتیم امیرجان ساید شما 6-7 تا واندرزن داشت اکانت رونان به تنهایی 5 تا با ابله کوچک!

ممنون شما هم خسته نباشی برای زحمتی که این سرور کشیدی

قطعا قبول کردن چلنج در فاصله 24 ساعت وقتی نزدیک به نقشه ها بودیم کار معقولی نبود

اینکه اس دبل و ان ای خیلی محافظه‌کارانه بازی کردن کاملا مشخصه من نمیدونم چندتا واندرزن داشتیم در مقابل شما ولی تعداد بیشتری رو روی واندر شما زدیم

شاید اگر() دوستان تشخیص بهتری از پتانسیل اس ای داشتن یخورده بازی جذابتر میشد تا اینکه اخر بازی بشینن نگاه کی واندرتون میرسه به 30 بعد دو تا واندرزن لانچ کنن

به تجربیاتم اضافه شدممنون از راهنمای خردمندانتون این سرور که نشد سرور بعدی ایشالا از خجالت هم درمی‌آیم 😂😂🤣

ابراهیم باور کن منم تازه فهمیدم 😂 ولی مثل اینکه دوستان میگن فرقی نداره

سلام ممد جان

این حرف ها رو دو سرور قبل به سایدتون زدم وقتی تهمت زدین قبل از نقشه ها ما اومدین رو واندرتون و دف بک دادیم . خواهشا اول این نسخه رو به هم تیمی های خودت تجویز کن و بگو جریان چی بوده بعد بیا برای سایدهای دیگه تجویز کن . امیدوارم شما هم تو ساید خودتون گشته باشین و اون کسی که رمز واندر که سیو ترین رمز اکانت تو سایدتون بوده رو پیدا کرده باشین .

خدایا شکرت که اینقدر زود بقیه رو سیاه میکنی

تقصیر ممده(دلربا)

- 6 کتیبه از ناتار اسدبل بلند شد یه کتیبه از اس ای برد اسدبل

- حدود 50 مولتی دوبار در بازه ارلی و اندگیم کاتا شدند 5 تا مولتی اسدبل کاتا کرد

- بیش از 5 واندرزن دیستروی، چیف یا خفت شدند 0 واندرزن اسدبل زد

- ربودن 2 کتیبه از اسدبل 0 تا اسدبل از اس ای زد

سلام با تشکر از امار شما(نمیدونم درسته یا نه)

کدوم واند زن و خفت میکردیم؟

مگه واندرزن دارید؟

اگه دارید میشه یکیش رو روی واندر اس دبل بزنید والا کلی وقت گذاشیم دف کشیدیم اخر هم دو تا واندر زن نزدین

یدونه واندر هم دارین روزی یه بار صفر میشه همر ساز ها هم باید همرشون رو ترشی بندازن

سلام به همه دوستان ( مثلا به جز 4/5 نفر کسی منو مشناسه:D)

امیدوارم این سرور بعضی از دوستان سعی کنن کمی هم از بازی لذت ببرن و فقط فکر بردن نباشن مخصوصا لیدرا .) برای مثال توی جلسه میرن قرار میزارن که کسی خفت نکنه همرا بمونن واسه اندگیم فرداش نیان خفت) .