با سلام و احترام
ما بردیم! حقمون بود و بردیم!
یکی از با برنامه ترین شمال شرقی ها بودیم. با تجربه های خوب از سرورهای قبلی
پر تنش بودیم. پر حاشیه بودیم ولی همگی یک هدف داشتیم. وینر شدن!
در صورتیکه همه فکر میکردند با رفتن مملی به جنوب غرب متای شمال شرق و جنوب غرب پیش از سرور بسته شده قضیه کاملا بر عکس بود. موضع شمال غرب که کاملا مشخص بود. جنوب شرقی هم سایدی نبود که با ما متا بکنه بنابراین عملا این دو ساید اگر با هم متا نمیکردند هم سو و یک جهت در جریان سرور حرکت میکردند. فقط جنوب غرب بود که پیش از سرور شایعاتی توسط افرادی مبنی بر بستن متای دو ساید جنوبی بود. این ها را گفتم که بگم روزی که سرور را شروع کردیم با فرض 3 به 1 شدن روی شمال شرق استارت زدیم.
ما با برنامه اکانتها را چیدمان کردیم. اکانتهای ne king که به درخواست ما قرار شد بیشتر بر روی واندرزن داشتن کار بکنند. بنابراین به مختصات های بالای نقشه کوچ کردند.
با توجه به ساعت بالای آنلاینی شمال غرب اکانتهای شاخصی مثل mig mig، Attila، a3pick با مدیریت و پلنری ادریس بود. با اضافه شدن مانی پارتیزان به تیم شمال شرق و باز گذاشتن دست ما در انتخاب سبک بازیش. طبیعتا با توجه به آنالیز سرور اگر بازی ارلی گیم را میباختیم امید و شانسی برای بازی میدگیم و اندگیم نبود. بنابراین مانی هم به تیم هجومی شمال غرب اضافه شد.
از این طرف در سمت جنوب شرق اکانتهای محمد توشی و علی فلوید و همچنین اکانتهایی مثلguard، BrotherS، napi و بعدا اضافه شدن اکانتهای ne king به مرزی جنوب شرق برتری ما را هم در مرز جنوب شرق حفظ کرد.
قرار گرفتن اکانتهای دفاعی پشت دو جبهه هجومی مثل the queen, kalak, kolak chal, nokhod, togo, XYZ, merlin,quard, yeah you can در چیدمان اکانتها لحاظ شد.
در چیدمان اکانتها هولدری واندر هم در نظر گرفته شد و با قرار گرفتن مجموعه تیم تندر و اکانت Parham-p.h در محدود 100/100 آینده نگری برای بحث هولدری واندر نیز انجام شد. همچنین واندر مرزی شمال شرق و شمال غرب بعنوان واندر دوم شمال شرق در روزهای اول شروع سرور برنامه ریزی شد و با قرار گرفتن اکانتهایی در کنار این واندر نشون دادیم چقدر هماهنگ شده و با برنامه بودیم. واندر مرکزی شمال غرب در جریانات سرور اتفاق افتاد و وجود همرهای شاخص در نزدیک اون واندر عملا واندری تضمین شده برای ما را میداد.
برنامه ما جمع کردن شمال غرب تا قبل از کتیبه ها بود که با تلاش و همت ادریس نیما و مانی و امیرحسین این اتفاق افتاد. بازی اول سرور را ما با اقتدار بردیم. شمال شرق برگشته از جنگ باید میرفت سمت دو ساید جنوبی. پیشنهاد متا با جنوب غرب تنها گزینه پیش روی ما بود که پذیرفتیم و باید هم میذیرفتیم. اتک های مرزی ما با اس ای نشوندهنده سطح بالای دفاع در ساید اس ای بود.
زمان کتیبه ها شد. ساید جنوب شرق در مختصات کتیبه های ما ده زد. گفتیم عجب ساید با برنامه ای هست. مجید پرشیای عزیز مدیریت کتیبه ها را پذیرفت . برنامه ریزی چند روزه و چندین ساعته با وجود زندگی متاهلی و بچه، به خوبی توسط این پلیر ارزشمند انجام شد (این موضوع را کسانی که مثل من و مجید زن و بچه دارند متوجه میشند که چقدر سخته زمان گذاشتن برای تراوین!)
کتیبه ها آزاد شدند. برنامه ریزی مجید دقیق بود. ایده بستن مختصات یونیک با مهاجر عالی بود. البته مجید تنها نبود نیما ادریس و امیر حسین هم در کنارش بودند. اگر کسی بازم بود و اسمشو نیوردم من عذرخواهی میکنم از همینجا ، روز آزاد شدن نقشه ها من نبودم بنابراین در جریان نیستم.
از کتیبه ها برامون مشخص شد اس ای بی برنامه بود! مختصات نقشه های خودشون را نبسته بودند. از نظر من مسئول کتیبه در اس ای هر کسی بود بیشتر به فکر بزرگ شدن و جنجال ایجاد کردن بوده تا منافع ساید خودش. ما اگر کتیبه ای از ساید دیگه زدیم اول کتیبه های خودمون را برنامه ریزی کرده بودیم.
زد خورد اس ای با اجرا پلن کپ مولتی ما انجام شد امیر حسین اجرا کرد. ادریس پوشش گندم داد. با توجه به سطح سرور و دفاع بالا هر پلنی به احتمال زیاد منجر به شکست میشد. اس ای هم 3-4 بار پلن زد که دفاع شد.
اینها را گفتم که تا مشخص بشه ما برنامه ریزی دقیقی برای
این سرور داشتیم. واندر جنوب غرب توسط پلیرهایی از شمال شرق پیرو برخی مسائل خورده
شد. متای ما از سر رفاقت و دوستی چندین ساله بوده و با این مسئله کوچک بهم که
نخورد هیچ قوی تر هم شد. در نهایت واندر متا 100 شد.
دوست دارم در ابتدا از امیرحسین تریدر عزیز تشکر بودم.
بازیکن پرفکت و با اخلاق. امیر حسین در همه جای سرور بود. زمانی که دفاع نبود امیر
حسین کمک کرد. زمانی که کپ مولتی ها خورد امیر حسین به بچه ها کپ میداد. آرام کردم
جو در مواقعی که تنش زیاد بود. خلاصه آچار فرانسه ساید شمال شرق بود. خیلی زحمت
کشید دمش گرم!
تشکر از ادریس برای این ساید زحمت زیادی کشید و از خواب و
خوراکش گذشت. در مورد کارهایی که کرده بود قبلا پست گذاشته بودم مضاف بر اینکه در
مورد نقشه ها هم اگر نبود به مشکل میخوردیم. اکانت میگ میگ که برای ساید خیلی همر
زد به شایستگی در رتبه مهاجمین قرار گرفت.
مجید پرشیای عزیز برای ساید ما خیلی زحمت کشید. در کشیدن
اکانت اسکات که همیشه زحمتش با مجید بود تا همرهای واندرزن زیاد که البته با نبودش
قدرت همرها کمتر شد. و جمع کردن کتیبه و دفکوردی اتکها. جدای از اون مجید اگر هیچ
کاری هم برای ساید نکنه همواره با تجربیاتی که داره ارزشمنده. صادقانه میگم اون
اشتباه دفاعی که در مورد برادرز اتفاق افتاد اگر ریل اونجا میبود فدای یک تار مو
مجید بود چون مجید انقدر برای ما کار انجام داده که با از دست رفتن یک همر واندرزن
از من چیزی نشنوه!
اکانت a3pick آرین و آرگین عزیز مثل همیشه درخشان. سبک بازی جنگی انتخاب این دو
پلیر بود ولی متاسفانه شرایط سرور جوری شد که علارغم میل باطنیشون به سمت ساخت همرهای
واندرزن بیشتر حرکت بکنند. دفاع بی نظیر اونها در اولین اتک چوکور که دفاع شخصیشون
هم بود نقش کلیدی در برتری ما نسبت به چوکور شد.
مانی پارتیزان واقعا نمیدونم اسم اکانتش چیه! خخخخ خیلی برای ساید ما زحمت کشید هزینه کرد. صحبتها
و دلسوزی های زیادی داشت البته غر هم همیشه داشت. مانی جان اگر حرفی بین ما بوده
از همینجا ازت عذرخواهی میکنم به توصیه تو میخوام گوش بدم و گوشیمو دیگه روی
تراوین خاموش بکنم. برات آرزوی موفقیت دارم.
اکانت درخشان Attila فوق العاده بود. اکانت همیشه در خدمت ساید نیمای عزیز به همراه موری، سیروان و امیر. اکانت اتیلا هیچ مولتی رید نمیرفت . غارتش تماماً از ناتار بود در تمامی سایدها هم حرفی برای گفتن داشت. تیم the mob سرور قبلی از مجموعه برادرز که با اضافه شدن موری عملکرد فوق العاده ای داشتند.
اکانت BrotherS دانیال و نیما عزیز خیلی زحمت کشیدید این سرور کمترین وقت را من
داشتم بخاطر مسائل سایدی و زحمت اکانت بر دوش شما دو عزیز بود.
تیم هولدری واندر محسن جامی عزیز و دوست داشتنی، مسعود، هادی مالگانی عزیز. خیالمون از واندر و پوشش منابعش راحت بود.
تشکر از جعفر که مثل همیشه با تجربه و منطقی هست و برای هر سایدی که بخواد برنده بشه یک جعفر شرط لازمه.
مهران های عزیز و دوست داشتنی با عملکرد های مثل همیشه عالی
. هر چی مهرانه دوست داشتنیه.
تشکر و تقدیر میکنم از تورج عزیز به همراه ساناز خانم.
افتخار آشنایی با شما برای من این سرور اتفاق افتاد. در بحث واندرزن خیالمون بخاطر
حضور شما راحت بود هر چند اون اتفاق ناخوشایند افتاد ولی زحمات شما در بحث نقشه ها
و جنگ مرزی با اس ای کاملا دیده شد. امیدوارم در ادامه بهترین اتفاقات برایتان
بیفته.
تشکر از رضا گارد و مصطفی بابت دفاع خوبی که کشیدند عملکردتون
بسیار خوب و عالی بود. بزرگترین همر
واندرزن گول سرور که جای درست خرج نشد.
سیما خانم و سهیل عزیز انتظاری جز این هم از شما دو نفر
نمیرفت مثل همیشه بودید. نفر اول پاپ و نفر اول دفاع با انویل های فوق العاده و
دیدگاه فوق العاده حرفه ای.
تشکر از علی ونگارد و سجاد عزیز اکانت kazz همر واندرزن محشری
بود و همچنین پلن فوق العاده در زدن کتیبه
تشکر از محمد توشی خاکی و دوست داشتنی و علی فلوید عزیز این
سرور افتخار دادند در کنار ما بودند. محمد در تمامی پلن ها تا ساعت ها داشت پوشش
میداد و منابع جابجا میکرد. خیلی برای ساید زحمت کشید دمش گرم!
پرهام عزیز و حرفه ای، مثل همیشه انتظار دیگه هم ازش
نمیرفت. فوق العاده ای پرهام جان چه تو همر چه تو دفاع رتبه 2 مدافعین
مجی سامورایی عزیز و فروم نویسی خوبش که من شخصا خیلی پست
هاشو دوست دارم. افتخار دادی داداش
سالار عزیز اوایل سرور غارتی داشت ولی در ادامه به دلایل
مشکلاتش کمتر با ما بود. سالار توتال همه ماست.
تشکر از امید گیدورا، مجتبی، جمال از اکانت nokhod ، رضا آبادان عزیز اکانت feydos
علی تری عزیز از اکانت kolak chal که مثل همیشه عالی و کار درست هست.
تشکر از نوری با جنبه و کار درست . اکانت فوق العاده و دیدگاه درست به بازی.
سپاس از امین سایلنس عزیز، رضا اشکبوس که از ما جدا شد، علیرضا ایران، افشین عزیز، پوریا ، پویان حجت عزیز
تشکر از حمید شاه دامادمون شخصا قبولت دارم خیلی. مهدی مرلین عزیز که قراره به من پیام بده دیسکورد هنوز نداده، سهیل نپی عزیز که در میان سرور رفت! کیا عزیز، نعمت و محمد
مازیار عزیز این سرور در کنار ما نبود ولی در گروه لیدری
کنار ما نظر میداد ممنون ازش. ارزشمند هستی آقا مازیار.
پ.ن: ادریس عزیز بعنوان شخصی که چند سالی از شما بزرگتره میخواستم بگم از نظر بازی فوق العاده هستی. هوش بازی بهمراه همت خیلی خوبی داری قطعا پلیر موفقی هستی و خواهی بود. خواهشا کمی در رفتار و کلامت دقت و تمرکز بیشتری بکن. درسته که شما برای این ساید زحمت زیادی کشیدی ولی شرایط زندگی دیگران جوری نیست که به اندازه شما وقت بگذارند. خیلی مسائل نباید گفته بشه! خیلی مسائل باید از کنارشون گذشت فقط! برای خیلی مسائل باید لحن تغییر بکنه. زندگی اصلا ارزش اینا نداره که بخواهی با همه از سر جنگ وارد بشی.
برای تمامی دوستانم در تمامی سایدها آرزوی موفقیت دارم. آخرین پست من در فروم بود امیدوارم سطح گذشت همگی کمی بالاتر بره.