با سلام خدمت تمام دوستان عزیز و دشمنان عزیزتر .
این پست رو میخواستم بعد از حذف شدن اکانت بذارم ولی چون قرار شد ک بچه های ساید بیان دهکده ها رو چیف کنن ممکن چند روز عقب بیفته این اتفاق پس گفتم پست رو بذارم
اول از همه یه سری از دوستان لطف داشتن به من و از الفاظ دروغگو و چرچیل و ... استفاده کردن . خواستم به این عزیزان بگم ک من اونا رو میبخشم و امیدوارم کائنات هیچ جوابی در مورد تهمت هاشون بهشون نده .
صرفا جهت اطلاع دوستانی ک کامل منو نمیشناسن بگم ک الان چند سالی هست ک من دارم روی روح و خودآگاه و ناخودآگاه خودم کار میکنم و انواع مراقبه ها رو انجام میدم جهت پاکسازی روحم و ارتباط خودآگاه با ناخودآگاه . و همچنین انرژی درمانی و ... کسایی ک کمی اطلاعات از این موضوع ها داشته باشن میدونن ک اولین لازمه اون نگفتن دروغ هست و وقتی شما یه دروغ بگو حداقل ۳ ماه مراقبه لازم داره تا بتونی اثرات منفی اون دروغ رو از روح و ناخودآگاهت پاک کنی .
زمانی ک پست رو در مورد مملی نوشتم از دوستان خواهش کردم کسی جز مملی ریپلی نکنه ولی یه عده همچین رگ گردن کلفت کردن برای مملی ک هر کی ندونه فکر میکنه اون ها هم تو تماس بودن و یه کال چند نفره بوده .
با وجود اینکه اون حرف ها رو در مورد مملی من شنیده بودم ولی باز هم جرات نکنم مستقیم بگم و فقط به صورت سوال پرسیدن بود
جواب این پست آره درست هست یا نه غلط هست و اشتباه میکنی .
ولی به جای این اومدی میگی بهم دروغگو .
مثلا اگر الان یکی از شما سوال بپرسه راسته میگن الان تو تو فلان شهر هستی تو جوابش میدی ک ن نیستم یا بهش میگی دروغگو ؟
رو ادبیاتت کار کن مملی جان و فرق بین جمله خبری و جمله پرسشی رو بدون .
وقتی این ری اکشن رو دیدم حس کردم خبرهایی ک رسیده احتمال داره درست باشه .
ادامه پست رو بعدا میذارم فعلا خیلی زیاد شد و خودم هم درگیرم .
ادامه دارد ...