نه یادش نرفت، بلکه اصلا نمیدوست! یعنی بلد نبود اساسا. مهدی عشقی بنده خدا کلی حرص خورد تا یه امام زدن یادش بده. فارغ از خندهدار بودنِ قضیه، جدا این یک معیار برای سنجش هوش هست! کسی که چیز به این سادگی رو باید ده بار بهش گفت، چطور یادش میمونه کارگاه چه شکلیه که روشن نگهش داره؟ چطور میتونه گندم منفی هندل کنه؟ کار تیمی رو چطور درک میکنه؟
میگم اشتباه شده، میگی خودم رو زدم به خواب. میخوای برم سرور بورکینافاسو یه اکانت به اسم "پسر بد" بسازم تا همه من رو با سامان بد بوی اشتباه بگیرن؟
آره برداشت، ولی گذاشت سر خودش! طرف ساده بود فکر کرد از من کلاه برداری کرده، و واقعا هم کلاه من رو برداشت، اما گذاشت سر خودش =))) در نتیجه این اون نبود که از من کلاهبرداری کرد، این من بودم که سرش کلاه گذاشتم. شما هم بینصیب نمیمونی نگران نباش :دی
راستی! بذار ببینم، قضیه چیه؟ اگر یادم باشه اولش گفتی دخالتی نمیکنم و اینا! شما مگر همون ناصر کلاهبردار کبیر، اسطورهی جنوب غرب نیستی؟ یا من اشتباهی دارم کلا سر کلاهبردار دیگری میذارم؟ الان شما فازت چیه؟
نگران منی و داری تلاش میکنی من رو از خواب بیدار کنی،
سنگ حسین واقعی رو به سینه میزنی،
سنگ حسین فیک رو به سینه میزنی،
آتش خوارج شمال شرق رو فوت میکنی گُر بگیره؟
حس میکنم کلاهمون داره میره توی هم..
عزیزان هفتتیر کش که یک انشای زیبا و حماسی نوشته شده توسط لولی 7 ساله از تهران رو سیم سکند اومدید کپی پیست کردید رفتید، لطفا تشریف بیارید این سه سوال بنده رو به طور جدی پاسخ بدید ممنون میشم خیلی:
1. تهمت شما به ما، دوستی ما با امرداد و پیشنهی این دوستی پیش از سرور هست، آیا به برعکس این سناریو هم فکر کردید؟ یعنی به دشمنی شما با امرداد و پیشینهی این دشمنی پیش از سرور؟
2. یک شب در جلسهای بسیار محترمانه آقای حسین خان از جانب بزرگ جمع شما آقا تورج معرفی شد به عنوان نمایندهی شما در تیم لیدری تا اختلافاتی اگر هست حل کنن و ساید به یاری خدا جلو بره و یک دست باشه، و شما هم پذیرفتید، درسته؟ چه شد که ایشون یک شبه اون امام خندهدار رو زدن که ما داریم ساید رو مستعمره میکنیم و بعد هم اتحاد جدا تشکیل دادید؟
3. رفتارهای مشکوک شما از زمانی شروع شد که تیم شمال غرب رفتن روی حذف، آیا این بدین معنا نیست که شما با چنین پیش فرض ذهنی اومده بودید سرور که با شمال غرب امرداد رو بزنید؟ و حالا که ورق برگشته قافیه رو تنگ دیدید و همون سناریو که متوجه خودتون هست رو به ما چسباندید؟
برخی از شماها سن و سالی ازتون گذشته، در جامعه محترم و وزین هستید و تلفنی هم افتخار شنیدن صدای شما رو داشتم، به جای کپی پیست کردن بیانیههای مضحک، بیایید این سه سوال رو جواب بدید. اسم نمیبرم، اما بودن کسانی که تلفنی با آقا مازیار و بنده مخلصم چاکرم کردن و بعد یهو اینجا شروع کردن نه به دیکتاتور سر دادن 
...