عرض سلام حمید جان
یکسری انتقادات با کلام شیوا بیان کردی
جا داره ما هم از جانب جنوب شرق به چندتاشون پاسخ بدیم و کمی انتقاد از شمال شرق و جنوب غرب جهت افزایش کیفیت بازی در سرورهای آینده انجام بدیم.
در مورد بازی سالم.
جنوب شرق با تعداد 49 اکانت و 22 پلیر
جنوب غرب با تعداد 66 اکانت و 10 پلیر (تقریب به بالا)
شمال شرق با تعداد 87 اکانت و 20 پلیر (ما 6 عضو ذکر نشده هم اضافه کردیم مانند پرهام پی اچ، ادریس ناتار، شایان زولتریکس و ...)
از امار بالا میتوان دو نتیجه گیری کرد
1- در ذکر نام پلیرها کوتاهی شده
2- جنوب شرق بازی سالم تری انجام داده
پ.ن: متاسفانه از شمال غرب بررسی انجام نگرفته چون ساید متا بودند.
در مورد جنوب غرب.
1- پیشنهاد میشود مسئول کتیبه ساید شخص حرفه ای تری انتخاب شود. یا حتی از پلیر ساید دیگر تقاضای کمک شود! چرا که بار اولشان نیست
2- پتانسیل بسیار بالایی برای اندگیم داشتند (6 همر واندرزن) که بدلیل مدیریت ضعیف موجب افول ساید شدند! دفاع ساخته شده در جنوب غرب برده بوده که نشانگر عدم تلاش برای زیرساخت اندگیمی این ساید هست.
انتقاد با توهین و کل کل متفاوت هست و. دوستان صرفا داخل هر پستشون تعدادی توهین نثار میکردند که در خور پاسخ مناسب نبود.
در مورد پلن دد من هم چند نکته خدمت شما عرض میشود.
1- با توجه به تعداد بالای چکمه داخل ساید و متا ما امکان کاهش زمان پلن از 4 ساعت به 2 ساعت رو داشتیم که بالطبع دفاع کمتری جمع میشد.
2- زمان لانچ پلن ساعت 9 بوده و یک همر دیگر هم به پلن اضافه شد که تا استپ شه لانچش 3-4 ساعت به تعویق افتاد.
3- با واندرهای سطح 0 شمال شرق و تعداد کم همر باقی مانده ایشان تنها تارگتهای ما معماری یونیک و همر شما بودند. که ترجیح دادیم و میدیم این افتخار نصیب تیم The old Man باشه!
4- ما رقیب رو شایسته و در خور دونستیم که تعداد بالایی واندرزن ساختیم، انتظار بیشتر از ما بوده و پلن انجام شده به این دلیل بوده که زحمات بچه های خودمون هدر نره. ضمن اینکه در صورت امکان یک همر هم از ساید رقیب بگیره.
5- با اینحال هم ما هم شما واقف هستیم که اگر الویت پلن دیستروی دهکده بوده تمام کاتای همر بصورت یکجا لانچ نمیشده.
تعداد 5 واندر به سطح 80 رسیده بودند و با تعدی 2 واندر زن شمال شرق واگذاری نقشه تاثیری نداشته!
ضمن اینکه پلیرهای شمال شرق بازی رو تبریک گفتند و جای سوال داره که آیا بعد تبریک کتیبه زدن در شان ایشان هست یا خیر؟
امتیاز دفاعی شمال غرب با با چهار واندر اصلی به ازای هر اکانت(37) 1.76 میلیون پوینت
امتیاز دفاعی جنوب شرق با یک واندر اصلی به ازای هر اکانت(20) 1.53 میلیون پوینت
امتیاز دفاعی شمال شرق با چهار واندری اصلی به ازای هر اکانت(50) 400 هزار پوینت
با این ارقام میتوان نتیجه گرفت که به نسبت تعداد کم اکانت و واندر بیشترین پوینت دفاعی رو داشتیم!
قبول ضعف از قدرت نشات میگیره که نتیجه نهایی آن پیشرفت خواهد بود.
با اینحال طی چندین پست از تیم حاضر The old Man تشکر شده و طبق شناخت قدیمی ما از سرورهای ای ار تیم بسیار قدرتمندی هستند.
نسبت دادن این ضعف به اوامر سایدی مربوط هستند که طی چندین سرور اخیر به عنوان پلیر شمال مشاهده کردم و هم اکنون با حضور شما در ساید از آسایش خاطر بیشتری برخوردار هستم و اینجانب امیدوار است که به رفع آنها بپردازید.
پ.ن: تلاش من بر اعلام حقیقت و فاقد کل کل بوده و بسیاری از انتقادات رو وارد نکردم. اگر خاطری آزرده شد تقاضای حفظ متانت و آرامش فروم رو دارم