سلام و عرض ادب خدمت همه ی شما عزیزان و بزرگواران
پست خودمو با این شعر از امضای داش علی شروع میکنم :
پوریای ولی گفت که صیدم به کمند است ////// از همت داوود نبی بخت بلند است
افــتـــادگی آمـــوز اگــــر طـــالــــب فـــیــضــی ///// هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
تبریک عرض میکنم به هر 4 ساید که تو این شرایط سخت جامعه یک سرور دیگه کنار هم خاطره سازی کردن.
الهی الحمدلله که این سرور رو سفید شدم و خجالت زده ی دوستانم در جنوب غرب نشدم .
طبق عادت قدیمی پست خودمو به چند بخش تقسیم میکنم ...
بخش اول : اکانت C H i P Z که بود و چه کرد ؟
اول از همه باید بگم جای امیرخان خیلی خالی بود رو اکانت و اگه این پیامو میخونی بدون خیلی دلم برات تنگ شده دکتر.
روز اول که با احمد و علی در مورد ساخت اکانت تو این سرور صحبت میکردیم ، احمد خیلی زیاد علاقه داشت که اکانت هجومی باشه و من بالاخره تونستم قانعش کنم که با توجه به وقت کم و بدون مولتی واقعا نمیشه اکانت هجومی خوبی ساخت ، بدون مولتی میشه ولی بدون وقت واقعا نمیشه و ترجیح بر این شد که اکانت رویه ی دفاعی به خودش بگیره. نژاد هم مجبور شدیم توتن ورداریم چون احمد به شدت عاشق توتنه ، جوری عاشق توتنه که میگفت به کل بچه ها بگو توتن بیان و جنوب غرب کلا توتن باشه :دی علی ای حال نژاد انتخاب شد و به همراه احمد و علی اکانت استارت خود .
ماحصل اکانت چیپز چه بود ؟
پاپ : رنک 10 سرور و رنک 2 اتحاد که اگه یکم سفت میگرفتیم این روز های آخر میتونسیم خیلی راحت به رنک 5 سرور برسیم.
دفاع : رنک 4 دفاع سرور با گرفتن 4 میل پوینت دفاع.
هجوم : ساخت 3 همر جنگی که یکیش روی واندر جنوب شرق لانچ شد.
بخش دوم : ساید شمال غرب ، شجاع و جنگی
95 درصد شمال غرب این سرور دوستانی بودن که باهاشون حداقل یه سرور بازی کرده بودیم و خیلی دوست داشتم بیان جنوب غرب و خیلی هم باهاشون صحبت کردیم که بیان ولی متاسفانه تصمیم خودشونو گرفتن و ما رو تنها گذاشتن . صرف نظر از پتانسیل اکانتی که داشتن به شدت روحیه جنگی بالایی داشتن و اگه قبول میکردن جنوب غرب بیان به جرات میتونم بگم جنوب غرب نیاز به هیچ متایی نداشت . در هر صورت رفتن شمال غرب و یه کاری کردن که هر 4 ساید قوی ظاهر بشه و حتی جنوب غرب در اوایل سرور ساید چهارم سرور بود. حالا شاید سوال پیش بیاد که خب چرا با شمال غرب متا نکردید و دو ساید شرقیو تنها نزاشتید ، به دو علت :
1: شمال غرب به شدت نسبت به ما گارد داشت و قبول نمیکرد که بخواد توی متای ما حضور داشته باشه
2: شمال غرب تنها تمرکزش زدن شمال شرق بود و اگه متا میکردیم و در برهه ای میگفتیم جنگو به سمت جنوب شرق ببریم قطعا با حرف هایی مثل شما اومدید که شمال شرق وینر شه و مستعمره ی شمال شرق شدیم و ... روبرو میشدیم و متا از درون پودر میشد و تنها زمانی میتونی با یه سایدی متا کنی که هیچ گاردی و هیچ ذهنیت منفی نباشه ...
امیدوارم سرور بعدی شما ها رو توی جنوب غرب ببینم تا بدون هیچ گاردی برای یه هدف یعنی جنوب غرب یکپارچه و قوی تلاش کنیم .
بخش دوم : ساید جنوب شرق ، چرچیل زمانه ات را بشناس
جنوب شرق این سرور به مراتب نسبت به سرور های گذشته عملکرد ضعیف تری داشت ، به نظرم روی شمال غرب قمار کرد و قمارش نگرفت . پلیر های با تجربه و پاکاری داره جنوب شرق و واقعا ساید خوبیه اما شاید به قول فرهاد لازم باشه یکم سیاست های ساید ها تغیر کنه تا بازی جذاب تر بشه . اما علت اینکه گفتم چرچیل به خاطر این چیزا نبود بلکه به خاطر این حرکت آخرشون بود ، حقیقتا روزی که این حرکت آخرو زدید من تو دلم خندیدم و گفتم واقعا جنوب شرق فک کرده با کیا طرفه که این حرکتو داره میزنه ؟ و روزی که همر ها لانچ شد و اون حرف ها اومد کف فروم ، به جنوب شرق دست خوش گفتم و تحسینشون کردم ، حالا یا بازم قمار کردید یا از روی شناختی که داشتید این حرکتو زدید ولی در کل خیلی خوشم اومد از این حرکت آخرتون .
در مورد ایلیا هم بگم که به نظرم پلیر با علم و پاکار و مستعدیه ، تنها انتقادی که میتونم بهت بکنم اینه که زیاد درگیر حواشی میشی و آتیشت خیلی تنده ، با همین آتیش تندت رقیب میتونه بهت فرمون بده . اگه این تندی خودتو بتونی کنترل کنی واقعا بی رقیب میشی . علم و شجاعتی که داری اگه با تجربه و تامل ترکیب بشه میشه بهت لقب ترمیناتور داد !
بخش سوم : شمال شرق ، غول مرحله آخر
هرسروری که سایدی با شمال شرق متا بست وینری خودشو تضمین کرد ، تنها راه مقابله با شمال شرق سه به یک کردن روی این سایده یا دو ساید غربی متا کنن و دو ساید شرقی متا نکنن یا اینکه مثل من تلاش کنید پلیرهای شمال شرقو ازشون بدزدید :دی فعلا مملیو دزدیدم اگه خدابخواد سعی بر اینه دو سه تا دیگه هایجک کنم :دی
همتون رفیقای منید و خیلی خوشحالم که کنارتون بازی کردم این سرور و یه وینری دیگه هم با هم آوردیم . ماشالا همتون پای کارید و پر تلاش و حرفه ای و باتجربه .
اسم کسیو نمیارم چون میترسم کسی از قلم بیفته ولی اسم یه پلیر جدیدو میخوام بیارم ، ریرا ، رنک یک سرور بعد خواهد شد از اون روز بترسید که بخواد مثل بابا مامانش پلی بده ، سهیل و سیمای عزیزم قدم نو رسیده مبارک باشه ، برای هرسه تای شما بهترین ها رو آرزو میکنم .
بخش چهارم : وطنم جنوب غرب
هرچی دارم ساختم خودم ، از اینکه دیوار دیروز امروز شده پلم ، از اینکه تو تیمم کسی نمیزنه دورم ، سلامتی همشون اول همون خودم ، نتیجه داد انتخاب خوب ، بعد از این همه خطا و اشتباه لوس ، قول دادیم به همدیگه ته قصه باشه نور ، هی هل دادیم همو از تو جایگاه به زور ...
از روز اولی که تراوین بازی کردم جنوب غرب ریجستر کردم و بهش جوری تعلق خاطر دارم که نمیتونم هیچ جای دیگه ای به غیر از منفی منفی بازی کنم . تعصب این سایدو میکشم و براش از هرچیزی میگذرم . براش تلاش کردم و کلی حرف و فحش خوردم به خاطرش ولی فدای یه تار موی گرگ واحه ی جنوب غرب ...
دم اونایی که موندن گرم ، تو سخت ترین شرایط جنوب غرب موندید به پاش و ازش یه ساید قوی ساختید ، دمتون گرم با مرام ها ، دم همتون گرم که این سرور جنوب غرب بازی کردید و بهترین بودید ، جنوب غرب به داشتن شما به خودش افتخار میکنه . بهترینید و بهترین بمونید برای جنوب غرب .
به ترتیب پاپ اکانت میخوام تشکر کنم چون همتون به اندازه ی وسع خودتون تلاش کردید برای جنوب غرب ، تراوین بازی تیمیه و اگه یکی نخواد اون چرخ دنده ی خودشو بچرخونه تیم جلو نمیره .
مملی این سرور وقتی بهت گفتم بیا جنوب غرب خیلیا بهم گفتن تو سایدو فروختی به شمال شرق ولی امروز دیدن تو جوری برای جنوب غرب تلاش کردی که خیلیا که ادعای جنوب غربی بودن میکنن مثل تو تا الان تلاش نکردن برای این ساید . دمت گرم که اومدی جنوب غرب و نمیزارم از این ساید بری حتی لازم باشه میبرمت تو همون اب نمای ایران مال غرقت میکنم :دی فقط کسایی که باهات بازی کرده باشن میدونن تو چه نعمتی هستی برای یه ساید .
مهدی اینفینتی این سرور که باهات بازی کردم تازه فهمیدم چرا اسمتو گذاشتی اینفینتی ، نامحدودی برای ساید ، تو هر زمینه ای میشه روت حساب کرد .
احمدو علی یار وفادار من ، خیلیا رفتن شما موندید پیشم ، شما میدونید من چی کشیدم و شما میدونید که چقدر عاشق جنوب غربمم . همیشه پشتم به شما ها گرم بود تو هر سروری که بازی کردیم . جدا از بحث اکانت تو کارای ساید بی نظیرید . یکی از قشنگ ترین خاطره هامون مربوط میشه به زمانی که ساعت 3 شب ادریس بهم زنگ زد که پلن دارن میان بیا کمک ، منم زنگ زدم به علی بیدارش کردم از خواب گفتم برو دیسکورد شمال شرق ببین چی میخوان علی هم با اینکه صبح باید میرفت پادگان تا صبح بیدار موند و دف جابجا کرد و اون دیوارهای خوشگلو ساختن .
محسن تاج کبیر ، رنک یک تولید سرور قبل از کاتا شدن کپش ، چقدر تو منو حرص دادی :دی دمت گرم که این سرور برای جنوب غرب تلاش کردی
شایان و خسرور که در واقع بی حاشیه ترین ولی در عین حال کارآمدترین بودن در ساید . چقدر شما خووووبیییید اخه . دمتون گرم که موندید به پای ساید . چجوری از مولتی اون همرو کشیدید ؟ من از اکانت اصلیم نمیتونم چنین همری بکشم :دی
هادی و حسین که عالی بودن و در خدمت ساید . چقدر بی حاشیه بازی میکردن ، این نوع پلیر برای هر سایدی غنیمته
تیم فلفل هم که دیگه نگم براتون ، یه سایدو ریخته بودن تو یه اکانت :دی ناصر کلاهبردار ، مصطفی فلفلی ، ابی ، اکبر ، آرش ، محسن روانی ، امیر . یکی از یکی بهتر و یکی از یکی حرفه ای تر . خیلی خوشحالم که به جنوب غرب برگشتید ، ازتون کلی بازی و اخلاق یاد گرفتم . دمتون گرم که هستید برای جنوب غرب .
ممدسیگار دوست داشتنی ، حرف گوش کن ترین لیدری که دیدم :دی یعنی نشد من یه بار به ممد زنگ بزنم بگم فلان جا نیاز داریم بهت و بم بگه نه . چقد تو عشقی آخه پسر .
تیم کاپیتان که به معنای واقعی کلمه یه ساید بودن . مگه میشه آرش کاپیتان و رضا رویال و سجاد33yed و مسعود و علی و پویا رو یه اکانت باشن و اون اکانت یه ساید نباشه ؟ به قول علی فقط به این تیم میشه گفت یااااا ابلفضللل . ( رضا جان و مسعود عزیز قدم نو رسیده رو بهتون تبریک میگم ، ایشالا همیشه در کنار هم سالم و شاد باشید )
حامدطوطی ، کاکوی دوست داشتنی من ، اصلا کاری به اکانتی که میسازی ندارم با اینکه همیشه یکی از بهترین اکانت های دفاعی سایدو داری ولی همین که باهات تو یه ساید پلی بدم بهم یه آرامش خاصی میده . خیلی خوشحالم که این سرور هم اومدی پیشم . اگه بخوام چند نفرو نام ببرم که بهم حس نوستالژیک بدن قطعا یکیش تویی کاکو .
علی کیوتین که برام همیشه یادآور رفیقش ممد کیوتینه ، امیدوارم دوباره بتونم یه سرور با ممد بازی کنم ...
تیم تگزاس ، پر حاشیه ترین ، رو اعصاب ترین ، با عشق ترین ، دوست داشتنی ترین :دی میلاد تگزاس ، میلاد یاکوزا ، مهدی و سدممد ، ترکیب سمی این تیم این دوتا میلادن . عین بمب ساعتی میمونن هر لحظه ممکنه منفجر بشن :دی ولی امان از روزی که این دوتا میلاد بخوان سفت بازی کنن ، یه سایدو میچرخونن دوتایی .
مهدی مستر نینجا ، با دوتا بچه همین که اومدی ریجستر کردی برام یه دنیا ارزش داره ، خیلی وقته با هم رو یه اکانت بازی نکردیم ، دلم برای تیم مترسک تنگ شده :دی
ایرج اسلیم شیدی که این سرور فقط یه جلسه اومد دیسکورد دید من نیستم اکانتو لاگ اوت کرد رفت :دی اگه میدونستم اینقد به من وابسته ای اون جلسه رو هرجور شده شرکت میکردم :دی دمت گرم که اومدی این سرور جنوب غرب ولی قول بده یه سرور جدی تو جنوب غرب بازی کنی ...
یه تشکر هم میکنم از منصور من جی عزیز ، بهرام اموکسی سیلین ، رامتین ، علی ولکانو و بقیه ی بچه هایی که این سرور اومدن ولی به هردلیلی نتونستن تا انتها همراهی کنن . خوشحالم که این سرور هم کنار ما بودید
یه تشکر ویژه هم دارم از ممدتوهمی و متین و میلادیاکوزا که برگشتن به خونه . درو این سری قفل میکنم روتون که جایی نرید :دی
دم همتون گرررم
خیلی دوستتون دارم
همیشه شاد باشید و پرانرژی و واندر زندگیتون صد بشه
اگه بی ادبی کردن ، دل کسیو شکستم ، کسیو ناراحت کردم و کل کل و شوخی بدی کردم ازتون عذر میخوام.
پست خودمم با این شعر تموم میکنم :
هرکسی بد ما به خلق گوید ///// ما چهره ز غم نمیخراشیم
ماخوبی او به خلق گوییم ///// تا هردو دروغ گفته باشیم
یا حق
یوسف