Posts by R!TAL!N

درود دوستان

امیدوارم حال دلتون خوب باشه .

یه سرور دیگه هم تموم شد و چیزی جز خاطرات توی ذهن ها نموند .

تبریک میگم به ساید جنوب شرق که کاملا مستحق این برد بودن .

و خسته نباشید میگم به ساید شمال شرق و جنوب غرب که تلاش کردیم که بازی جذاب تر بشه و تا اخرین لحظه از جنگ دست نکشیدیم .

امیدوارم که سرور بعدی جذاب تر باشه

تا درودی دیگر بدرود

یوسف

درود دوستان

با حرف دوستان کاملا موافقم ، به نظرم اگه قراره کنفدراسیون برداشته بشه پس تبادل نیرو و منبع فقط مربوط بشه به ۶۰ نفر اون اتحاد ! در غیر اینصورت راه برای بازی ناسالم عملا باز میشه و شاهد حواشی بیش از پیش هستیم !

به نظرم قوانین کام اینجا اجرا بشه و اگه قراره قانونی از قوانین تراوین اصلی دسخوش تغییر بشه فقط برای سخت تر شدن مولتی بازی باشه ، ایا برداشتن کنفدراسیون به سخت تر شدن مولتی بازی کمکی میکنه ؟

یا حق

یوسف

براحتی با کمی درایت و تفکر می تونستند یک بازی حرفه ای کنند و به عنوان یک تیم حرفه ای تراوین خودشون رو به رخ بکشند ، ترجیح دادند که مضحکه فروم باشند

img_20241128_084332_4qow.jpg

راس میگه دیگه چرا خودتونو مضحکه میکنید مگه نمیدونید نمیشه کپ و چیف کرد ؟ :دی

ااااا اون ۱۳ کی کاتا چی میکنه ؟ سرعتشون کم بود نتونستن فرار کنن ؟:(

فرشید جان تلاش خوبی بود ولی یکم قدیمی بود این کارا رو من تو نرمال میکردم دیگه خیلی وقته جواب نمیده یکم خودتو اپدیت کن .

پ.ن : حرف خوشگلام بمونه برای اخر بازی :دی

درود نوری جان

میتونی از این به بعد به جای یوسف ریتالین بهم بگی یوسف متالین ولی به نظرم از این به بعد هم به جای نوری باید بهت بگیم بوری ، البته قافیه های دیگه هم داشت ولی خب خیلی باهات شوخی ندارم در همین حد بود :دی

اخه استاد مگه من شما رو مجبور کرده بودم بیاید ازمون نقشه بزنید ؟ میخواستید بشینید سر جاتون همون مذاکره نپ واندر خودتونو با ما ادامه میدادید! دو سه سروره که شمال شرق تو سیاست افتضاح داره عمل میکنه و جنوب شرق عالی ، حتی همون سرور هم که اس دبل و ان ای متا بودن با اینکه اس ای باخت ولی تو پست اخر فرومم نوشتم اس ای تو سیاست برنده بازی شد . دیروز داشتم فکر میکردم چی شده که ان ای تو سیاست اینقدر ضعیف شده بعد متوجه شدم واقعا حضور آقا مازیار بود که سیاست ان ای رو اینقد قوی کرده بود ، به نظرم برید دست به دامن اقا مازیار بشید که برگرده حداقل فقط سیاست سایدو بدید بهش ...

پ.ن :فروم نویسی فقط به کل کل و جواب دادن به همه پست ها نیست که ، فروم نویس باید بتونه با یه پستش نتیجه سرور و تغییر بده !

درود دوستان

با توجه به صحبت هایی که با تنی چند از دوستان داشتم من باب استارت سرور بدون مولتی و دیدن این حجم از ذوقشون برای این سرور ترغیب شدم که در این راه مصمم تر از قبل پا بزارم .

منتهی چند تا مطلب هست که باید در نظر بگیریم .

قبل از هرچیزی از مدیریت تقاضا دارم تحت هر شرایطی حتی خالی شدن کل سرور و حذف دست جمعی چهار ساید ! بازم رو همین قانون حذف و بن و پانیش مقتدرانه پافشاری کنه چون این سرور براش میتونه حکم کاشت داشته باشه ...

علی ای حال بریم سراغ چند نکته در حد نظرسنجی ...

اول اینکه به نظرتون سرعت سرور چند باشه ؟

نرمال یا ۲ ایکس یا ۳ ایکس ؟

۵ نژاده باشه یا ۳ نژاده ؟

مپ ۴۰۰ باشه یا ۲۰۰ ؟

قوانین کنفدراسیون برداشته بشه یا نه ؟

قوانین مربوط به رید ۱۰ اکانت برداشته بشه یا نه ؟

ناتار ها شیرده باشن یا نه ؟

ناتار ها ساخت نیرو داشته باشن یا نه ؟

گلد گرون بشه یا نه ؟

قوانین رید از اکانت ها به چه صورت باشه ؟

و سایر مواردی‌که به ذهنتون میرسه

یا حق

یوسف

⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️

دونای عزیزم

درگذشت پدر بزرگوارتان را تسلیت عرض می‌نماییم .

انشاءالله روح ایشان قرین رحمت حق تعالی قرار گیرد.

از خداوند متعال برای شما و خانواده گرامیتان صبر و شکیبایی آرزو داریم .

از طرف تیم لیدری و اعضای جنوب غرب

⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️

من نگرانیم ادمین نیست نگرانی من یکی مثل خوده تویی که چارتا پلیر مولتی باز سایدت بگن یهو ۱۰۰ تا اکانتو میزارن رو حذف نمیگی فدای سرم بزارید رو حذف تک اکانت بازی کنید. ، میگی باشه بریم به ادمین فشار بیاریم که عدالت و رعایت نمیکنی و اگه بازم بن کنی دیگه بازی نمیکنیم تو سرورت .

اول ببینید خودتون چقد میتونید جلوی چنین حرکتی بمونید و پشت ادمین باشید بعد از ادمین انتظار داشته باشید پشت شما بمونه و مولتی ها رو بن کنه

درود مجدد

خب همینجا میبینیم که ذهیت های مایی که یه هدف مشترک هم داریم متفاوته

عده ای معتقدن گلد نباید گرون بشه عده ای معتقدن گلد باید گرون بشه عده ای به چیزای دیگه اعتقاد دارن ...

ما اول باید بدونیم هدف هممون مشترکه ، میخوایم تو سروری بازی کنیم که مولتی نباشه .

اولا چنین چیزی هیچ وقت امکان پذیر نیست ، نهایتش مثل کام بخوان برخورد کنن که بازم تو همون کام مولتی بازی میشه . از طرفی هم باید در نظر بگیریم اینجا اسپیدتراست و ادمین اگه براش توجیه اقتصادی نداشته باشه سروری ران نمیکنه ، در ثانی اینم در نظر بگیرید اتفاقا برای ادمین یه اکانت بدون مولتی که پاپ بازی میکنه خیلی بیشتر از ده تا مولتی براش سود داره . ولی به شرطی که سرور واقعا شلوغ باشه .

من مطمئنم اگه یه سرور بدون مولتی بخواد استارت بخوره قطعا پلیر خوبی جذب میشه . ولی مشکل اینه نباید تجربه ی تلخ سرور نرمال اینجا مجدد تکرار بشه .

اول ببینید میتونید دوستای خودتونو قانع بکنید که اگه ادمین مولتی هاشونو بن کرد نیان بگن ساید ما میزاره رو حذف ؟ و اگه این حرفو زدن خودتونم چون رفیق شماست میاید ازش حمایت میکنید یا خودتون میزنید تو دهنش که دیگه ازین حرفا نزنه ؟! تجربه ثابت کرده همه قبل شروع سرور میخوان سرور بدون مولتی باشه ولی وقتی سرور استارت میخوره یادشون میره که چی میخواستن! تجربه ثابت کرده تو این موارد کسی جلوی مولتی باز نمیمونه و همه پشتش میمونن که آره اگه بن کنن مولتی های ما رو ما میزاریم رو حذف !

پس اگه میخواید سرور بدون مولتی داشته باشید اول ببینید میتونید جلوی دوستای خودتون بمونید یا نه !

پ.ن :

فقط بحث گلد میمونه که به نظرم نمیتونیم انتظار داشته باشیم پلیر بیاریم تو سروری که گلدش گرون باشه ، پس ترجیحا گلد گرون نشه بهتره که همه پلیر ها بتونن اکانت خوبی بسازن نه فقط اونایی که پولدار ترن

یا حق

یوسف

درود برپسرعموی عزیزم

پسرعمو یه چند تا سوال داشتم ازت :

۱) این سرور چند تا مولتی داری ؟

۲) این سرور چقد خرج برای وی پی اس و مولتی هات کردی ؟

۳) این سرور چقد خرج کردی تا الان ؟

حالا فک کن گلد گرون بشه و ایپی هم باهاش برخورد جدی بشه . با این فرض در مورد سرور بعدی چند تا سوال میکنم :

۱) چند تا مولتی میسازی ؟

۲) چقد خرج برای وی پی اس و مولتی هات میکنی؟

۳) کل سرور چقد خرج میکنی ؟

آقا دوباره بحث های قبلی رو راه نندازید. ما فقط رای میدیم که میخوایم. دیگه ران کردن و مدیریتش با ادمین محترمه. خودش میدونه چطور باید ران کنه. فقط ما بگیم میخوایم. به هرکسی هم که می‌شناسید بگید بیاد رای بده. همین. فقط تعداد آرا بره بالا دیگه ادمین دست بکار میشه. بقیشو ولش کنید. فقط تعداد آرا بره بالا. به همه بگید بیان رای بدن

فک کنم یادت رفته سرور نرمال همین سایت با همین وعده استارت خورد ! کلی هم رفتیم به همه گفتیم بیان ! یه کانال خودم زده بودم ۳۰۰ نفرو توش ادد کرده بودم که آقا بیاید یه سرور یدون مولتی بالاخره داره ران میشه ...

نتیجه چی شد ؟ اگه یادت نیست برو همون تاپیکو بخون .

قبلا از این وعده ها زیاد شنیدیم ...

فک نکنم قصد خودت صرفا بدون مولتی بازی کردن باشه ...

اگر هر ساید فقط یک اتحاد ۶۰ نفره بتونه رجیستر کنه چی؟

بعد یهو دیدی یکی اومد تو یه ساید ۶۰ تا اکانت ساخت ظرفیتشو با اکانت فیک پر کرد ، بعد چی کنیم ؟

پراکنده باشیم سخته کنترل کردن و هماهنگی تیم ، و اگه اولین اتک رو ساید X بره قطعا ساید X موضع میگیره که چرا اولین اتک رو ما اومد شما قصدتون بدون مولتی بازی کردن نیست و فقط اومدید که کمک کنید به ساید Y . و اگه تارگت بعدی بره رو ساید Y ، قطعا ساید Y موضع میگیره که شما چرا ما رو تارگت کردید چون نگاه کنید که ساید Z مولتی بیشتری داره و اگه قصدتون مبارزه با مولتی بازیه باید ساید Z تارگت باشه ، بعد تارگت بره رو Z میگن شما وارد بازی سیاسی ساید Y قرار گرفتید و دارید برای سایدX بازی میکنید و الی آخر ...

من نظرم اینه یه تیم تشکیل بدیم و تو یه ساید بازی کنیم مثلا شمال غرب ( چون چند سروره که بدون پلیره تقریبا!) و اعلام کنیم کسی که مولتی بازه تو این ساید نیاد چون یا باید خودشو با قوانین ما وفق بده یا تارگت اول ما قرار میگیره

البته اینم بگم که بازم همون داستانایی ک گفتم احتمالا برقراره ولی خب میتونیم در جهت منفعت ساید خودمون تارگت خودمونو مشخص کنیم ( با توجه به کتیبه یا چیزای دیگه ای که سایدای دیگه دارن ) ...

نظرتون چیه دوستان ؟

درود وگنس جان

به شدت با سرور بدون مولتی موافقم اما به نظرت میشه واقعا؟!

اولا به هیچ وجه نمیتونیم کاری کنیم که هر شخص یک اکانت داشته باشه ، راهکارش چیه که نشه دور زد؟

دوما مپ کوچیک خیلی خوبه چون اگه تعداد اکانت کم باشه بهتره مپ هم کوچیک باشه اما کی میتونه تضمین بده که چنین مپی باگ نده تو سرور ؟

سوما گلد گرون کردن خوبه حداقل باعث میشه ادمین دلگرم باشه به ران کردن اما واقعا فک میکنی برای کسی که مولتی میکشه سخته تهیه ی چنین گلدی ؟یا قراره کسانی که وضع مالی ضعیفی دارن نتونن بازی کنن ؟!

به نظرم اگه میخواید بدون مولتی بازی کنید فقط یه راه داره اونم ایجاد تیمی مثل سوانزه که فارغ از نتیجه و ساید های دیگه برای خودشون بدون مولتی بازی کنن ، اما اونم مشکل داره و اولین مشکلش اینه که این تیم باید یه ساید انتخاب کنه و وقتی داخل یه سایدی یعنی ناگزیر وارد جریانات سیاسی سرور میشی متوجه منظورم ک هستی ؟ مگر اینکه یه توافقی صورت بگیره که مثلا این تیم میخواد تو فلان ساید بازی کنه و اگه کسی میخواد مولتی بازی کنه تو این ساید نیاد به هیچ وجه ! و اگه کسی بیاد تو این ساید اولین تارگت این تیم خواهد شد !

یا حق

یوسف

درود بر شما

از اونجایی که ما همر زیاد داریم ترجیح دادیم جهت کمک به مناطق کم برخوردار واندرشونو کلین کنیم ، اگه شما هم طبق دستور عمل وزارتخونه تو مناطق کم برخوردار هستید طی یک نامه به بنده درخواست خودتونو کتبا ارائه بدید تا نامه ی ابلاغ کلین کردن واندر شما هم ارسال بشه

یا حق

یوسف

سلام. کسی هست از هر سایدی من رو گردن بگیره؟ نیازمند بونوس اتحادم. جنوب غرب و یا شمال شرق و یا جنوب شرق‌. اولین اتحادی که دعوت بفرسته من میرم.

الان امیر میاد دیسلایک میکنه زنگ بزنم 😂

پ.ن: کیا دوباره پسورد اکانت فروم رو یادت رفت اکانت جدید ساختی ؟ 🤣

سلام وگنس

بیا پیش خودم ، هرچی باشه با هم نون و نمک خوردیم .

تنها مسئله ی من فقط داخل سایده منه ، اونم بیا با بچه های ساید با هم حلش میکنیم .

دعوت ارسال شد

میگم سرور اینجوری قشنگه

هیشکی با هیشکی نپ و متا نباشه

همه همو بزنن

بهتر نیست؟

همه همو بزنن ؟

ما امروز یه ۶ کی گرزی و ۱ کی کاتامون خفت شد ۳ روز عزای عمومی اعلام کردیم تو گپ .

ما رو معاف کنید از زدنتون

ما فعلا توانمون در درگیری در حد تشویق کردنه

مثلا بگیم پشت دروازه میگن عدس پلو جامی تیمتو وردارو برو

بعد بگیم ان ای حمله کنی سوراخو پیدا میکنی

بعد بگیم روی قلب من نوشته اس ای سرور عشقه

بعد بگیم شمال شرق سرور جنوب شرقه

در همین حین تخمه و پاپکورن بخوریم :دی

واحه فیدرت بود برادر من

خالی کن بگیرمش 😘

مهدی اون فیدر حکم کپ و برای ما داره

از دار دنیا دلمون به همون واحه خوشه اونم از ما داری میگیری :(

۱ آبان ✋️

روز تولدمه میخوای کادو بدی ؟ 😍

بخدا قسم ک منو ندیدی و نمیشناسی وگرنه واقعا خوشحال میشم بیایی فیس تو فیس جلوم وایسی و حرفت رو تکرار کنی چون بعد از زدن حرفت حرف زدن کلا یادت میره اونایی که منو دیدن میفهمن چی میگم

از اونجایی که من سهیل و دیدم میتونم حرفشو تایید کنم و بگم که به هیچ عنوان کسی نمیتونه باهاش فیس تو فیس شه البته نه به خاطر گنگ بودنش بلکه به خاطر قدش :دی

من یه بار خواستم با سهیل فیس تو فیس شم ، فیس تو ناف شدم :دی

پ.ن : بچه های جنوب شرق اومدید مهمونی ما هم که میزبان بدی نبودیم دیگه واحه کپ ما رو ازمون نگیرید دیگه :(

درود حسین جان

نرمش قهرمانانه لازمه ی یک سیاست درسته !

همیشه اصل برای من منافع ساید بود و همیشه منافع ساید خودم و به هرچیزی ترجیح دادم ، یک قهرمان زمانی نرمش قهرمانانه انجام میده که نخواد خاک شه ...

سیاست درست همینه که یک مکانیسم ماشه همیشه وجود داشته باشه ...

چون دو نفر توافق کردن با هم ازدواج بکنن دلیل نمیشه طلاق نباشه ! تفکرات با لباس سفید اومدی باید با لباس سفید بری خیلی وقته منسوخ شده از جامعه حسین جان ...

پ.ن : امیدوارم با سیاست غلط بالانس سرور بهم نخوره ! فقط کافیه یکم دید درست داشته باشی .

پ.ن : ایلیا جان من که میدونم اون نظر شخصی شما بود ولی من میدونستم دارم کجا رو هدف قرار میدم ...

پ.ن :یه دیالوگی کلاه قرمزی داره خیلی قشنگه :

کلاه ﻗﺮﻣﺰﯼ: ﭘﺴﺮﺧﺎﻟﻪﺟﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺮﺯﻥ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﯼ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﺪﺍﺧﻼﻗﻪ؟

ﭘﺴﺮﺧﺎﻟﻪ: ﺑﭽﻪ‌ﻫﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﻥ بهش ﺳﺮ ﺑﺰﻧﻦ.

ﮐﻼﻩ ﻗﺮﻣﺰﯼ: ﺍﺯ ﺑﺲ ﺑﺪﺍﺧﻼﻕ ﺑﻮﺩﻩ ﺗﻨﻬﺎ ﺷﺪﻩ!

ﭘﺴﺮﺧﺎﻟﻪ: ﺷﺎﯾﺪﻡ ﺍﺯ بس تنها ﺑﻮﺩﻩ ﺑﺪﺍﺧﻼﻕ ﺷﺪﻩ!

خلاصه که همیشه یه سوزن به خودت بزن و یه جوالدوز به دیگران ...

پ.ن : آرش جان نمیدونم چرا نمیتونم نسبت به پستت مثبت فکر کنم !

یا حق

یوسف