سلام یوسف عزیز
آخرش نگفتی بذاره یا نه؟ یه بار تو گروه عمومی گفتی آره قشنگ دیدی نتیجش چی شد ، بعد اون وویس آیا کسی حق رو به شما داد؟ اینجا هم داستان همینه
این صحبت ها رو تا با سارنگ قبل شروع سرور و همون اول انجام داده بودی ، مگه سارنگ اومد همون موقع جایی نشر داد؟
وقتی میخوای روایت رو وارونه بکنی ، حرفی که زدی رو بزنی زیرش ، خودت رو محق نشون بدی بقیه رو ظالم ، وقتی میای صد تا چیز غیر واقعی رو یه جور به هم میدوزی باورپذیر بشه و خودت رو تبرئه کنی مثل الان همین میشه دیگه .
میدونی چرا سارنگ روی اون پیامها و وویس تاکید داره؟ چون جواب همه چیزهایی که الان دارید روش مانور میدید رو خودت با زبون خودت گفتی . چون خودت تو گروه عمومی گفتی وویس رو سارنگ بذاره همه افراد حاضر تو ساید جنوب غرب شنیدند ، برای همینه وقتی وقتی میاید تو فروم پست میذارید لایکش از شمال شرق و رفقاتون میاد و دیسلایکش از کل پلیرهای جنوب غرب!
این که برای جواب به فرافکنی ها مدرک رو کنه در شان لیدر با تجربه نیست اما اینکه دم کتیبه بعد اینکه مدتهاست رفته بیاد چپ و راست پست بذاره و برای ساید قبلیش حاشیه ایجاد کنه در شان لیدر حرفه ای هست؟
یه چیزی هست بهش میگن راز ، اون باید دفن بشه
یه چیزی هست بهش میگن حقیقت ، اون باید آشکار بشه
شما نمیتونی با توجیه های این مدلی حقایقت رو تبدیل به راز کنی
عزیز دلم دیدگاه بالا به پایین؟
من خودم که قبل از شروع سرور شما رو نمیشناختم ، غیر اینه؟ مگه تو جلسه اولیه همه جوره به شما اعتماد نکردیم ؟ هولدری واندر رو مگه نگفتیم شما به عهده بگیر؟ حتی نگفتیم ایمیل اکانت بده ، صد در صد اعتماد که شما هولدر باش
مگه غیر از این بود که شورای لیدری اولیه از 7 نفر 4 نفر رو شما معرفی کردید؟ مگر نه اینکه هر مسئولیتی که شما فرمودید میتونید عهده دار بشید با کمال میل پذیرفتیم؟
داستان از اونجایی شروع شد که شما متاسفانه از لحاظ فنی پتانسیل اون مسئولیت ها رو نداشتید و ساید شروع کرد به آسیب دیدن.
اساسنامه ای که خود شما هم تصویبش کردی رو پلیرها زیر پا میگذاشتند ( رفیق تریدر عزیز ) و جای اینکه اشتباهشون رو قبول کنند تو گروه عمومی عربده کشی میکردند؟
شما به عنوان لیدر با میلاد که اول سرور اونهمه سعی کرد حاشیه ایجاد کنه و به تمام قوانین ساید دهن کجی کرد چه پاسخی دادی؟ اختلافات رو به عنوان مسئول حل اختلاف چطوری حل کردی؟
دید ما اصلا از بالا به پایین نیست ، بلکه رو ادعای بدون پشتوانه حساسیم ، وگرنه شما خارج از بازی همه جوره عزیز دل هستی
شبونه؟
نمیدونم چرا خیلی علاقه داری حقایق رو به شکل عجیبی بچرخونی ، بیا برات تایم لاین بدم
جلسه تیم لیدری با شما و بقیه دوستان ( که پلیرهایی مثل هانی و میلاد نیومدن) و اینکه ما صد بار تاکید کردیم اگه میخواید لیدری بگیرید بگیرید ، ما بالاسر کار باشیم با کسی مماشات نمیکنیم و شما قبول کردی ، اما گفتیم پلیرهای حاشیه ساز حتما باید باشند پس جلسه دوم رو ترتیب دادیم
جلسه عمومی ساید که با حضور همه پلیرهایی که دوست داشتن باشند تشکیل شد و اونجا هم بارها گفتیم آقا ما بی مسئولیتی رو نمیتونیم قبول کنیم ، اخلاقمون تنده ، رو استانداردهامون سخت گیریم شما بیاید ساید مال شما ما مشاوره میدیم ، باز چی شد؟ نتیجه مثل قبلی ، ما باشیم شما هم همه جوره همکاری میکنید
بعد تو اتحاد ام ام شد که دوستان ما دیگه با کسی مماشات نخواهیم کرد ، تخطی از قانون ، عدم همکاری به سخت ترین شکل ممکن پاسخ داده میشه
وقتی بارها کارهایی در راستای چوب لای چرخ گذاشتن پیشرفت ساید انجام شد ، وقتی هانی عزیز یک تنه داشت ساید رو به فنا میداد دیگه مجاز ندونستیم بیش از این اجازه بدید ساید ضربه بخوره .
شبونه هم کسی اخراج نشد ، غروب بود
در مورد جنگ داخلی هم که تو پست قبلیم گفتم
من هم نه رستم هستم نه ادعایی دارم ، تمام تلاشم رو کردم پلیرهایی که تو سایدم دارن زحمت میکشن بتونن بهترین نتیجه رو بگیرن .
مگه غیر از اینه که شاهین عزیز رو خود شما معرفی کردید؟ خود شما هم پیشنهاد توتالیش رو دادید؟ خود شما هم رای دادید؟ ما هم موافقت کردیم
بعدها تو جلسات مشخص شد که شاهین عزیز بر خلاف شما کل فکر و ذکرش موفقیت سایده و جایی که حس کرد شما توانایی اداره ساید رو ندارید جلوی شما وایستاد؟
الان هم داره تمام تلاشش رو برای موفقیت ساید میکنه ، از کمک به پلیرهای تازه کار بگیر تا تصمیم گیری های بزرگ ساید
نکته جالبش اینه که حتی جلوی توتال ساید وایستادن خودتون رو هم دارید جوری تحریف میکنید که مظلوم قضیه باشید!
پی نوشت:تازه دیدم شاهین عزیز خودش جواب شما رو داد پس بحث تصمیمات توتال رو ادامه نمیدم
تو دنیای واقعی ، حتی تو دنیای مجازی خارج از اسپید ترا من مخلص تک تک شما هستم ، اما اینجا بحث مسئولیت ما در قبال کلی پلیر که وقت ، انرژی ، پول و زندگیشون رو گذاشتن وسط و به من نوعی به عنوان لیدر اعتماد کردند وسطه .
با هم دوست باشید برای زمانیه که هیچ کس آسیب نبینه اما من تو شرایطی که سایدم به هزار دلیل از بقیه سایدها ضعیفتره نمیتونم اجازه بدم حق پلیر من با جمله ( با هم دوست باشید) پایمال بشه . هر جا حس کنم به سایدم و پلیرهام خدشه ای وارد بشه قطعا تمام قد هستم در مقابلش
نه عزیزم ، نه تهدید میکنیم نه کری میخونیم ، ما صرفا تلاش میکنیم تا در نهایت سرور هر کسی کنار ما بازی کرد بگه دمشون گرم ، صدشون رو برای ساید گذاشتند
در نهایت اگر از طرف من یا پلیرهای محترم سایدم بی احترامی به کسی شده من ازش عذرخواهی میکنم ، اما دلیل نمیشه اگر جایی خواستند به هر بهانه ای حقی از ما ضایع کنند یا حقیقتی رو وارونه کنند آروم بشینم تماشا کنم