سلام رفیق خوبم
دیگه فعالیت دوستان شمال شرقی در منطقه غربی تازگی نداره و چند سروری هست که عادت کردیم که سمت شمال نقشه حکومت واحدی داشته باشه.
این موضوع هم در حقیقت نکته منفی ای نیست به هر حال حضور کم تعداد پلیر های شمال غرب و حضور پر اعداد و منسجم ربع شرقی وقوع چنین مسئله ای رو اجتناب ناپذیر کرده
در خصوص وضعیت متا و ساید بندی های بازی خیلی زوده که بخوایم نظر بدیم ولی منم مثل شما موافق ایستاده مردن هستم !
درسته که هیچ موقع سیاست از دل فروم بیرون نمیاد اما تاثیر گذشته ادم ها در تصمیم گیری در مورد آینده بی تاثیر نیست !
پ ن 1 : یوسف جان خیلی به اینده سرور فکر نکن سعی کن در زمان حال زندگی کنی و لذت ببری بالاخره شما سابقه درخشانی در نرمش قهرمانانه داری هنوز خیلی زوده که دنبال جبهه بندی باشی
پ ن 2 : اگر بحث مدال هست منم تبریک می گم انشا الله در تارک پروفایل بدرخشه براتون
بیشتر
درود حسین جان
نرمش قهرمانانه لازمه ی یک سیاست درسته !
همیشه اصل برای من منافع ساید بود و همیشه منافع ساید خودم و به هرچیزی ترجیح دادم ، یک قهرمان زمانی نرمش قهرمانانه انجام میده که نخواد خاک شه ...
سیاست درست همینه که یک مکانیسم ماشه همیشه وجود داشته باشه ...
چون دو نفر توافق کردن با هم ازدواج بکنن دلیل نمیشه طلاق نباشه ! تفکرات با لباس سفید اومدی باید با لباس سفید بری خیلی وقته منسوخ شده از جامعه حسین جان ...
پ.ن : امیدوارم با سیاست غلط بالانس سرور بهم نخوره ! فقط کافیه یکم دید درست داشته باشی .
پ.ن : ایلیا جان من که میدونم اون نظر شخصی شما بود ولی من میدونستم دارم کجا رو هدف قرار میدم ...
پ.ن :یه دیالوگی کلاه قرمزی داره خیلی قشنگه :
کلاه ﻗﺮﻣﺰﯼ: ﭘﺴﺮﺧﺎﻟﻪﺟﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺮﺯﻥ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﯼ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﺪﺍﺧﻼﻗﻪ؟
ﭘﺴﺮﺧﺎﻟﻪ: ﺑﭽﻪﻫﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﻥ بهش ﺳﺮ ﺑﺰﻧﻦ.
ﮐﻼﻩ ﻗﺮﻣﺰﯼ: ﺍﺯ ﺑﺲ ﺑﺪﺍﺧﻼﻕ ﺑﻮﺩﻩ ﺗﻨﻬﺎ ﺷﺪﻩ!
ﭘﺴﺮﺧﺎﻟﻪ: ﺷﺎﯾﺪﻡ ﺍﺯ بس تنها ﺑﻮﺩﻩ ﺑﺪﺍﺧﻼﻕ ﺷﺪﻩ!
خلاصه که همیشه یه سوزن به خودت بزن و یه جوالدوز به دیگران ...
پ.ن : آرش جان نمیدونم چرا نمیتونم نسبت به پستت مثبت فکر کنم !
یا حق
یوسف