Posts by R!TAL!N

درود به همه ی شما دوستان عزیز

من تو عمر تراوینی خودم هرکاری کردم فقط و فقط برای جنوب غرب و دوستانی که تو این ساید داشتم بوده .

برای اینکه حسن نیت خودمو ثابت کنم زین پس در قامت یک سرباز برای جنوب غرب بازی میکنم .

امیدوارم جنوب غرب یکپارچه بشه و واندر توی خاک جنوب غرب صد بشه امیدوارم همه ی ما برای این هدف تلاش کنیم و منم برای این هدف تمام تلاشمو میکنم .

پ.ن : محمد جان همیشه برام عزیز بودی و هستی و با این پستی که گذاشتی برام عزیز تر از قبل شدی .

یا حق

یوسف

درود بر شما دوستان

در مورد اون مهر تایید که گفتی،یه جمله ای بود که به اون واسطه میخواستم برسونم که رسوندم ...

اگه شما میگفتی که میخوای بیای قطعا ما هم یه جور دیگه ظاهر میشدیم چون فکر میکردیم نمیاید اصلا این سرور و نمیخواستیم بیایم تا اینکه ممد ام ام ای زنگ زد با تیمش میخواد بیاد اس دبل ، ما هم در حد رفع نسخی اومدیم تو سرور .

سلام عرض شد.
    ما یسری بی طرفیم که از دور نگاه میکنیم ولی این جمله شما نظرمنو جلب کرد

بنظرم شروع با جنگ داخلی موضع مناسبی برای اثبات عشق ورزی به ساید نیست :دی (یوسف جان با شما هم هستم)
    فقط امیدواریم از عشق زیاد دوباره با جنوب شرق نبسته باشید!

پ.ن: پوریا نه پویا*

ایلیا جان این بنده خدا رو زیاد جدی نگیر ...

شما و تیمت قدم رو چشم ما گذاشتید و اومدید تو جنوب غرب و اولین کاری که کردید چی بود ؟ اولا قبل اومدن به ما گفتید دارید میاید دوما اومدید و با ما مرج شدید تا توی گرفتن ۱۵ کراپا به مشکل نخوریم و ... این نشون از حرفه ای بودن شماست ، حالا این دوستانی که منافع ساید فقط براشون مهمه چی کردن ؟ به تیم ما و تیم شما دهن کجی کردن و برای خودشون اتحاد زدن و بازی کردن و کراپ گرفتن ! کسی که ساید براش مهمه به نظرت چنین کاری میکنه ؟ چقد پتانسیل اکانت های ساید سر این مهاجرا هدر رفت ؟ اونم تو این سروری که جنوب غرب حداقل از نظر تعداد تنه میزنه به جنوب شرق ! اونم وقتی که به قول خودشون ما واسطه فرستادیم برای صحبت کردن !

من برات بهتر توضیح میدم جمله آقا شاهین رو ایلیا جان، ما عاشق جنوب غربی هستیم که یوسف داره چون یوسف منبع هر سرور ما رو تامین میکنه.
    یوسف انسان بسیار خوش‌قلب و بخشنده ایست. دوست داریم یوسف <3

یوسف سلطان فارم های نامنظم سرور

ناتار از تو ناتاری کردن یاد گرفت یوسف

سایهَ‌ت از سر جنوب غرب کم نشه عشق <3

آرمان جان ( اگه درست گفته باشم ) علت کینه طوزی شما نسبت به خودمو نمیدونم ، آیا من باشما مسئله ی خاصی دارم ؟ چون من حقیقتا شما رو نمیشناسم ، خوشحال میشم سروری که با شما به مشکل خوردمو بگید تا شاید یادم اومد کی هستید !

به به آقا شاهین

همیشه دوست داشتی تو تراوین حسابت کنن ولی هیچ وقت تو تراوین مهره ی مهمی نبودی ، نیستی و نخواهی بود ...

جنوب‌غرب بزرگ داره ولی بزرگش تو نیستی ، برو از چارنفر بپرس از جنوب غرب کیو میشناسی اگه تو ده نفر اول بودی بیا من خودم قرضتو به اون بنده خدا میدم که حداقل مدیونش نباشی ...

اون روزی که سرور پیش تو گروه لیدری اددت کردم یادته ؟ یادته چجوری تو رو جلوی همین داداشیات بزرگت کردم ؟ اون روزی که قرار شد توتال انتخاب کنیم و خودم گفتم شاهین توتال بمونه رو یادته ؟ اگه تو رو امروز تو همین تیم بریو میشناسن از صدقه سری منه ...

میدونی چرا هیچ وقت مهره ی مهمی نبودی ؟ چون همیشه از بغل یه سری اسم ها خواستی خودتو معروف کنی ، قبلا از بغل اسم ما الانم از بغل اسم بریو .

سرور‌ پیش بهت گفتم بازیچه نشو ولی شدی چون کلا آدمی هستی که دوست داری بازیچه شی . الانشم بازیچه هستی خودتم میدونی که دارم حقیقتو میگم ولی نمیخوای قبول کنی چون آدمی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی آدمی که خودشو زده به خوابو نه ...

یاحق

یوسف

درود بر شما دوستان عزیز

اونی که اومده پیش شما و گفته از سمت ما اومده ، پیش ما هم اومده و گفته از سمت شما اومده ...

اینکه هدفش قطعا خیر بوده درش شکی نیست ولی قطعا الان به حرف من رسید و پست شما مهر تاییدی شد بر حرف من !

شما حتی جرات اینو نداشتید تو اعلام آمادگی بگید میخواید بیاید الان برای ما میخواید پایان جنگو مشخص کنید ؟

مردیم و ندیدیم یه سرور sw جنگ داخلی نشه

بعد قبل هی تبلیغ میکنند بیاید sw میخایم فلان کنیم و بیسار کنیم

جمع،کنید بابا ....

بهت یاد ندادن تو کاری که بهت ربطی نداره دخالت نکنی ؟ برو ساید خودتو جمع کن یه بار دیگه هم بخوای در مورد جنوب غرب اظهار نظر کنی مختصات لانچو از منفی منفی میارم رو مثبت مثبت که بری به همون هی دی بازی کردنت برسی .

یا حق

یوسف

رتالین‌جان یه سرور صفرتون کردن دیکه این‌کارا چیه؟؟ لطفا بایگوشو یکی بگه کدوم ساید میره؟

مهدی جان ( اگه اشتباه نکرده باشم )

این دوستاتون ته تهش بتونن طبل هیئت سرکوچشونو پاره کنن ...

اگه به سواستفاده از اعتماد و یه شبه اخراج کردن اکانت ها میگی پاره کردن که خب صحبتی با هم نداریم ...

تاریخو نمیشه تحریف کرد عزیز دل برادر

ننگ با رنگ پاک نمیشه

میدونی فرق ما با این دوستاتون چیه ؟

اینکه ما دعوت به مبارزه میکنیم و دوستاتون بلدن از پشت خنجر بزنن ...

خلاصه که اره عمو فدات شه ، شما برو همون دنبال بایگوش بگرد ، تو بازی که بهت ربطی نداره پشتک نزن !

ننه من غریبم بازی های ناشی از سوزش :) شما اگر بزن بودید می موندید و میزدید ... نه اینکه نمونده باشین ... موندین ولی نتونستین بزنین ! مثال ؟ Tazik مثال ؟ Elibanoo ! بقیه تون رو هم که قبل هر عملی خوابیدیم روتون :)

تناقض اونجاست که داستان بی نوایان و دلسوزان اس دبلیو تعریف میکنین ولی همون دلسوزان که جنوب غرب رو از خودشون بیشتر دوست داشتن رفتن توی شمال شرق و نشستن با تمام قوا بازی کردن که در نهایت باعث باخت شمال شرق هم شدن :)

فدای درک و فهمت حاصل خیر کننده ی خاک.

خرده ای بهت وارد نیست من باب درک چیزی که گفتم ، مطمئنم درک چنین چیزی برات خیلی سنگینه ، البته رو شما جور دیگه حساب میکردم ، فک میکردم میتونید درک کنید ولی خب گویا زیادی بهتون بها دادم تو ذهن خودم !

مهم هم نیست ما برای اثبات خودمون به شما این کارو نکردیم و الانم نیازی نداریم به تایید شما ! ما برای منفعت جنوب غرب این کارو کردیم .

توتالتون آقای شاهین خان شیرکش که فرمودن سرور بعدی میاید . پس حرفی نمیمونه تا سرور بعدی .

پذیرا هستیم ...

ویس جدید چیزی نداری بزاری ازمون یا سبزی پاک کردنت تموم شد ؟ :دی

پ.ن : جنوب غرب این سرور میتونست حداقل تو متای وینری باشه یا حتی تو ساید خودش واندرش صد بشه ، چقد اصرار کردم دو تا تیمو مرج کنیم و اینقد تیمم تیمت نکنیم ، حیف که خراب کردید سر هیچ و پوچ

یا حق

یوسف

آهاااا پس آمرداد عاشق چش و چال ما بود که اومد با ما متا کرد ؟ ما که نه دف داشتیم نه همر چرا اومدی با ما متا کردی ؟ بهنام جان فقط این سوال منو جواب بده که آمرداد اومد گفت با ما متا کنید وگرنه حذف میکنیم یا نه ؟ این حرفو زد یا نه ؟

برای من که دیگه قمپز در نکن دورت بگردم .

اون سروری هم که روبروتون بودیم چرا رفتی با شمال شرق متا کردی ؟ اونم وقتی که ان دبل همه رفته بودن و اس دبل هم که به قول تو هیچی نبوده ، دیگه متا کردنت با ان ای چی بود ؟؟؟

ولش کن این حرفا رو ...

همینجا اعلام کن آمرداد + بریو سرور بعدی میان ، برای من اما و اگر نکن ، مگه نمیگی ما هیچی نیستیم پس دیگه این ترسا برای چیه ، شما که یه دست و یه پاتم ببندی باز ما رو میزنی دیگه این همه ترس برای اعلام امادگی چیه ؟

یوسف حاجی مگه تایممونو از سر راه اوردیم ناز اینارو بکشیم زیرلفظی بیایم کدومشون خروجی خاصی دارن همشون تو فاز حذف غارت خودکارن برعکس بگو طرف وقتی اعلام حضور نمیده تیمشو جمع کنه از لیدری سایدای دیگه بازی رو خراب نکنه با همون تال والیا بره تورنومنت کام مثلا به ویتنامیا بگن ما پلیر ساده ایم :))

ایلیا جان من که میدونم اینا نمیان ، فقط میخوام همینو بهشون ثابت کنم که فقط لب و دهنن ، وگرنه هم من میدونم هم خودت میدونی هم خودشون میدونن که بیان جوری چکی میشن که مجبورن با اکانت فیک بیان فروم :دی

پ.ن : لب و دهن فقط لب و دهن

یا حق

یوسف

مازیار بزرگوار

پ.ن : یوسف عزیز شما هم شدی 4 امین نفر اگه قصد اومدن داشتیم به شما هم خبر میدیم بتونی خودتو اثبات کنی با زدن ما ! کس دیگه نبود./؟

نه دیگه بهنام فروید عزیز این نشد که ...

پیشنهاد من خیلی مشخصه

اگر و اما و زمین خوب باشه و توپ گرد باشه و هوا افتابی باشه و اینا رو بزار کنار .

همینجا اعلام کن سرور بعدی آمرداد + بریو میاد و هل من مبارز و محکم بگو

یا حق

یوسف

درود به همه از جمله بهنام فروید :دی

چیه بهنام جان گردو خاک به پا کردی :دی الان ایلیا مجمع الامراض شده و تو سالم سالمی ؟ بی خیال عزیزم دیگه سنی ازت گذشته کمتر رو بیار به اینجور توهین ها !

اینگار دو قورت و نیمتون هم باقیه !!! اگه تونستی تو اس دبل با آرامش بشینی بازی کنی علتش این بود با تیمی به جنگ داخلی خوردید که جنوب غربو از خودشون بیشتر دوست دارن ! به خاطر جنوب غرب تو اروم ترین حالت ممکن رفتیم از سرور ، نمیدونی در مورد چی دارم صحبت میکنم چون درکی از این چیزی که میگم ندارید ! چون به قول محمد اینقدر بازی بلد هستید که اگه جای ما بودید اونقدر بازی بلد بودید که حداقل انبار و با گلد تخریب میکردید ! اینکه یکی مثل من این کارو نکردمو میزاره رو بازی بلد نبودن من ! واسه همین میگم درکی از این موضوع ندارید ! ما جنازمون هم خاک حاصلخیز میشه برای سایدمون که توش درخت بیاد بالا !

اون زمانی که رفتید با اس ای صحبت کردید ، چیزی به اسم شورای لیدری وجود داشت که اون شخصی که رفت با اس ای صحبت کرد اصلا هیچ کاره بود تو شورا ، پس بیخود کرد که رفت صحبت کرد بدون اجازه شورا ! سر همینم رفیقتون فشار خورد و شروع کرد فحش دادن و سارنگ جا اینکه فرد فحاشو کیک کنه منی که فحش خوردمو کیک کرد :دی بعد هم که در کمال خونسردی اومدید پی وی گفتید میخوای بری برو ولی گیتارو ( اکانت هولدر واندر ) با خودت نبر !

دستاوردتون هم که تو این سرور این بود که با شمال غرب به اجبار متا کنید ، با جنوب شرق نپ کنید ، به شمال شرقم بگید تولوخدا مارو نزن گوناه داریم :دی نقشه هاتونم که از صدقه سر همینی دارید که الان بهش میگید سایکو !

کل برنامتون هم این بود متای شرقو بهم بزنید بعد میاید خودتونو با مایی مقایسه میکنید که تو اون سرور ها هر هفته اس ای پلن میومد رومون و شمال شرق مختصاتشو از مثبت مثبت به منفی منفی تغییر داده بود !

بهنام جان تو اون وینری هایی که آمرداد آورده یکیشو مدیون همین تیم پیشوا هستی که باهاتون متا کردیم ، یادته که اومدی گفتی تو رو خدا متا کنید باهامون وگرنه حذف میکنیم میریم !

یکیشم که از ترس تیم مسترز رفتی با شمال شرق متا کردی همون سروری که از باگ سرور هم استفاده کرده بودین و به منبع لایزال الهی وصل بودین ، واسه همین راحت همر خرج میکردین و ریکاوری میکردین و تموم نمیشدین !

کلام آخر اینکه :

جای این همه اولدرم بولدرم سرور بعدی کل آمرداد + تیم بریو که باهاشون داداشی شدی و جمع کن و بیار . اگه وینر شدی ما دیگه تراوین و مبوسیم میزاریم کنار ، ولی بهت قول میدم جوری از روت رد میشیم که اسم تراوین بیاد جیغ بزنی فرار کنی !

یا حق

یوسف

سلام و عرض ادب خدمت همه ی شما دوستان عزیز

(دوستان میگن یوسف زیر چادر)

کمیل جان این چندمین باره که شما یا دوستانتون اکانت های دیگه ی فرومو به بنده نسبت میدید ، تا قبلش چیزی نگفتم چون برام مهم نبود چی میخواید بگید ، اما این چنین حرفیو هیچ وقت ساده از کنارش رد نمیشم !

وقتی دارید حرفیو میزنید بدونید مخاطبش کیه ، شما که شمایی بزرگتر از شما هم نمیتونن چنین حرفی به من بزنن چون هیچ رقمه این لفظ شما به بنده حتی نزدیک هم نیست !

تو سرور هایی که کسی جرات پست گذاشتن نداشت با همین اسم خودم پست میزاشتم ، این سرور که در مقابل اون سرور ها شوخی بیش نیست .

نه از شما نه از گنده تر از شما ترسی ندارم که بخوام با اکانت دیگه ای پست بزارم .

تا الان از من توهینی نشنیدی حتی زمانی که رفیق فابتون بهم فحش ناموسی داد بهش کوچیکترین توهینی نکردم ! پس انتظار داشتم حداقل هر حرفیو در مورد من به زبون نیاری !

یا حق

یوسف

از اولین نفراتی هم بودم که سر مولتی بازی یه سری رو با گونی پرت کردم بیرون !

یا رب روا مدار که گدا معتبر شود

ویس جدید چیزی نداری ستون برامون بزاری تو فروم ؟

هی میایم سکوت کنیم باز میای داستان سرایی میکنی از گندی که به ساید زدی ...

البته به تو که نمیرسه این چیزایی که میگی کردیتش میرسه به توتالتون شاهین شیرکش مد ظله العالی ، در هرصورت اگه دستاوردی هم داشتید علتش وجود توتالی شاهین خان بوده که اونم از صدقه سر تیم ما بود که ایشونو کردیم توتال ساید که حداقل بعد ما ساید دست ارازل و اوباش نیفته .

قبلا گفتم بازم میگم ما اگه نمیخواستیم بریم مطمئن باش الان اکانتت اصلا تو ساید وجود نداشت که بخوای پز بدی باهاش و بیای اینجا هجویات بگی .

بعد رفتنمون هم بچه ها لطف داشتن پسورد دادن چراغ اتحادو داشتیم ، اگه یکم مثل خودتون میخواستیم برخورد کنیم مطمئن باش جوری دونه دونه خفت میشدید که نمیتونستی سرتو تو فروم بالا بیاری . ولی خب فرق داریم با هم ، میدونی چرا؟ چون لول با لول فرق داره !

اگه با یکی دست میدیم نمیریم شبونه اکانتشو اخراج کنیم روش کاتا لانچ کنیم و بعد بیایم بگیم ما پرتشون کردیم بیرون . اخه میدونی که معرفت در گرانیست به هرکس ندهند ، پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهند .

البته ما که میدونیم از ترس اینکه همین کاری که کردیو سرت بیاریم این کارو خودت زودتر کردی ولی خب حداقل ازش برای خودت و نوه هات افسانه نساز . این لکه ی ننگ برات تا ابد میمونه مثل همون ویسی که گذاشتی کف فروم که مثلا منو خراب کنی :دی یکی دوتا دیگه ویس بزار شاید فرجی شد :دی

مطمئن باش اگه این کارو نمیکردی ما هیچ وقت چنین کاری نمیکردیم باهاتون ، میدونی چرا؟ چون لول با لول فرق داره ...

پ.ن : بهم گفتن اگه حذف کنید برید اینا ازش افسانه میسازن به خورد ملت میدنا ، ما گفتیم نه سایدو نباید به خاطر درگیری داخلی به حاشیه ببریم ! باید میموندیم ببینیم با همون نامردی که کردید کی کیو پرت میکنه بیرون !

پ.ن : اگه به خاطر مولتی بازی میخواستی کسیو پرت کنی بیرون که اول باید دوستاتو پرت میکردی بیرون .

پ.ن : توتالتون با اون سن گول میخوره به نظرت؟ بعد خودمون رفتیم گفتیم برو رید بده بعد خودمونم رفتیم ریپورت کردیم ؟ ار یو کیدینگ می ؟ واقعا این چیزا میاد تو ذهنت یا به خاطر فروم هرچی دروغه میسازی که خودتو تطهیر کنی ؟ اصلا میدونی چرا داشت پوش میشد ؟ میخواست رنک یک همر ساید بشه که دهن شما بسته بشه از بس منم منم میکردید !

پ.ن : ایمیل اکانت دونا رو هم که با روابط عوض کردید بدون اینکه تاییدی از دونا بگیرید و صداشم در نیاوردید !

پ.ن : حمید و خشایار و مجتبی برای شما پلیر محسوب میشه اکبر و اصغر و کلثوم برای ما پلیر محسوب نمیشه ؟ :دی

پ.ن : مخالف مولتی بازی :دی یارو ول نمیکنه :دی گرز گرزدار اکانت مجید آخیل کمرتو بزنه :دی

اینم اینجا‌ بگم ، از الان تا آخر عمرت هروقت خواستی تراوین بازی کنی بهمون بگو بیایم ببینم میتونی مارو پرت کنی بیرون یا نه ...

یا حق

یوسف

مرسی سارنگ جان که ویس و اپلود کردی ، لطفا ویس جلسه ی گوگل‌میت که منو کیک کردی هم بزار ، شما که ریگی تو کفشت نیست اون ویسم بزار .

فک میکنی مثلا الان با این ویس منو خراب کردی و خودتو تطهیر کردی ؟ عزیز من فقط نشون دادی آدم قابل اعتمادی نیستی و دوستات وقتی دارن بهت ویس میدن باید مراقب باشن چون بعدا اگه باهاشون دشمن شدی از همون ویسای دوران دوستی میخوای سواستفاده بکنی علیه اونا ! به خاطر همین میگفتم پخش نکن وگرنه کل تراوین برام اندازه ی پشیزی ارزش نداره .

اون تیکه که استناد کردی بهش کلا برداشت اشتباهت بود از اون چیزی که گفتم ...

یکم بهتر و با دقت تر بخونی متوجه میشی منظورم چی بود ، فک نمیکردم نیاز به زیرنویس داشته باشه و اون پستم و تو بخوای اینجوری برداشت بکنی ...

اگه دوباره خوندی و واقعا متوجه نشدی بگو حتما برات توضیح میدم که متوجه بشی اشتباه برداشت کردی ... البته باید حدس میزدم برات اون متن سنگین باشه . باید همینجوری باهات عامیانه صحبت کنم .

پلیرسایدت مولتی کشیده بود و تو ناراحت بودی ؟ مطمئنی مولتی بود ؟ کسی نفهمیده بود ولی تو فهمیده بودی ؟ توتالتون که ازش جانشینی گرفته بود ، پس جانشینی به توتال میداد یه شما نمیداد ، آمار هم که خودم اومدم به خودت ، به کمیل و محمد گفتم اگه کسی آمار نمیده و کمک نمیکنه بگو اوکی‌میکنمش

سد ممد هم اومد گفت ما حاضریم کمک کنیم ، گفتید نه نه اوکیه همه چی ، شما دنبال بهونه بودید ، شما عادت کردید همه بله قربان گوی شما باشن . همین میلاد و مسعود که این همه باهاشون مشکل داشتید و نخاله خطابشون میکنید چجوری الان تو شمال شرق دارن بازی میکنن ؟

سارنگ یه دست ، من که میدونم اینجا تراوینه ولی ادعا ندارم با یه دست همه رو میزنم زمین که . تو اگه اینقد که میگی شوالیه بودی ، نیازی نبود ما رو اخراج کنی .

سرور‌بعدی با برنامه بیا وگرنه دیگه نیا تراوین

فقطم بیا که ما رو بزنی کل برنامت همین باشه

پ.ن : محسن جان تو کلاسای استاد سارنگ شرکت کردی بهت گفته بود تو یونیک ۱۵ کی دف بزار ؟:دی به نظرم استادتو عوض‌کن چند روز دیگه باید بشینی باهاش سبزی پاک کنی ویس اینو و اونو برای هم پخش کنیدا :دی

متاسفانه منم ویستو دارم بزارم؟؟؟؟؟؟ :)))))))))

شنیدم پارسا لاغونچر هم شما کردی توتال درسته؟ :دی

یوسف سلطان صادرات توتال :دی

بیا محسن جان تحویل بگیر

این آموزشای لیدری این بزرگوارانه

ایلیا هم یاد گرفته ویس پخش کنه :دی

تو هم ویسمو بزار

بقیه هم اگه ویسی ازم دارید بزارید :دی

دور‌ هم نشستیم ویس گوش کنیم دیگه :دی

یه چند کیلو سبزی هم بیارید دور‌ هم پاک کنیم :دی

دوستتون دارم ولی جدی

اگه قول میدید از نزدیک منو دیدید نزنید منو یه بار جمع شیم دور هم خوش میگذره

درود کمیل جان

سلام منو به آیدین برسون و آمار منو از همون آیدین بگیر تا شناختت از من اصلاح بشه ، آیدین و که دیگه قبول داری ؟

مسعود و میلاد و من چند ساله که میشناسم و اتفاقا میلاد اصلا تمایلی به شمال شرق نداشت و این سرور هم بهم گفت اگه با شمال شرق میخوای متا کنی من نیام اس دبل ! منم بهش گفتم نه من قصدم اینه بدون متا بتونیم بازی کنیم و اصلا برای همینم رفتم به سارنگ اینا گفتم بیان که ساید تقویت بشه و کلی هم از تیم شما جلوی اینا تعریف کردم که قدیمی هستن و کاربلد هستن و اگه تیممون یکی بشه باهاشون خیلی اس دبل قوی میشه و ... ولی خب خوب رو سفیدم کردید جلوشون :)

مسعود هم از همون آی آر میشناسم و تا الان ندیدم اصلا سمت و سویی به شمال شرق داشته باشه که بخواد نفوذی اونا باشه . چون حق همینه که دارم میگم و اگه نگم نامردی کردم که دارید اسمشونو میزارید نفوذی و منی که میشناسمشون ساکت باشم.

امیرهانی اینا یه تیم هستن که دژکوب بازی میکردن ، از طریق یکی از دوستام که دژکوب بازی میکرد باهاشون آشنا شدم و تو گروهشون ادد شدم حدودا ۳۰-۴۰ نفر بودن تو اون گروه شایدم بیشتر که بهشون گفتم بیان این سرور اس دبل که بعضیاشون اومدن واسه همینم وقتی میگفت مولتی نیستن من باور کردم که مولتی نبودن ، پلنشون هم اصلا لب مرز نبود میخواستن برن ته مپ کلونی کنن ولی چون ما رزرو ۱۵ کراپ نداشتیم و چند بار مختصاتی که میخواستن و یکی زودتر گرفت مجبور شدن برن اونجا بازی کنن . در هرصورت اونا پلیر همین ساید بودن همر و دفاعشون برای همین ساید قرار بود خرج بشه ، برای همین ساید داشتن بازی میکردن ، دفشون قرار بود بیاد رو همین واندر ، همرشون قرار بود بخوره تو واندر رقیب .

یکم بزرگ شو سارنگ :دی

زشته برات ، جدی شدی شبیه اون بنده خدا که همش‌میگفت بگم ؟ بگم ؟

حتما‌ ویسو بزار

محسن جان این همون لیدریه که باید ازش درس یاد میگرفتم ؟ همینقد بچه که شات و ویس پخش میکنه :دی

هنوز نمیدونه صحبت بین دو نفر هرچی هم که باشه بین همون دو نفره وگرنه اسمش پی وی نبود . با این اسکرین شاتی که گذاشتی فهمیدم کلا علاقه به این خاله زنک بازیا داری :دی احتمالا تو گوشیت یه پوشه به اسم اسکرین شات هم داری :دی احتمالا مهره ی مار هم داری و دلبری :دی

اتفاقا خوب شناخت داشتم ، میدونستم باید چی بهت بگم که ذوق کنی و دوان دوان تیم جمع کنی بیای ، فقط یه اشتباه محاسباتی داشتم اونم این بود که فکرشو نمیکردم اینقد ترسو باشی که بخوای اخراج کنی ، دونا خوب شناخته بود شما رو واسه همین دسترسی و از شما گرفت .

اگه قرار بود بزنیمتون مطمئن باش مثل شما ترسو نبودیم که یهو بزنیم اخراجتون کنیم ، بهتون مهلت میدادیم یه هفته خودتونو جمع کنید و بعد استارت میزدیم جنگو . خیلی ادعای زدن داشتی همین سرور همین کارو میکردی .

پلیر سایدت وقتی از ان دبل اتک خورد اومد ازت تقاضای کمک کرد ، جوابی که دادی چی بود ؟ ما به شما کمک نمیکنیم خودتون جمعش کنید ، بعدم تو گروه ترولش میکردید !

این دیگه درس اول لیدریه که اتفاقا تو این مواقع باید هوای پلیر سایدتو داشته باشی ، مطمئن باش اگه همون موقع از اون پلیر دفاع میکردی و کمکش میکردی همون پلیر پس فردا برای همین ساید اکانتشم میداد .

لیدری کردن ۶۰ نفر که حرفتو بخونن که سخت نیست ، لیدری کردن ۲۰۰ نفر که حرفتو نخونن ولی بتونی تو یه هدف بیاریشون سخته !

همین سرور اگه نموندیم و ول کردیم رفتیم برای این بود که ساید ضربه نخوره . مثل شما هم ترسو نیستیم که یهو اخراج کنیم ، از الان داریم میگیم سرور بعدی بیاید که خب معلومه چرا نمیای :دی

پ.ن : تو که دست به ویس گذاشتنت خوبه داری ویس منو میزاری ، ویس جلسه ای که توش منو کیک کردی هم بزار :دی

پ.ن : لعنتیای وحشی :دی

درود بهنام جان

منم اینجااامااااا :دی حافظه ی تاریخی بدی هم ندارمااااا :دی

این که درون ساید ما چی بود اون سرورو شما که نمیتونی بگی . اینو باید مثلا خوده ناصر کلاهبردار و رضا سورنا و سامان بدبوی بیان بگن که مشکلی بود یا نه . هنوزم معتقدم اگه تیم مسترز جمع شه ، تو بری کل آمرداد و هم بیاری بازم تهش مجبور‌ میشی بری با شمال شرق متا کنی که بتونی جلو مسترز بمونی .

حداقل به ناصری که تو ساید متای شما لیدره احترام میزاشتی و برای خراب کردن من تیمی که خوده ناصر لیدر اصلیش بوده و خراب نمیکردی :دی

بهنام جون من خیلی وقته بی خیال لیدری شدم لیدری تایم و حوصله و پول میخواد که من هیچ کودومشو ندارم :دی دیدی که این سرور هم لیدر نبودم و صرفا پلیر جمع کردم برای ساید .

نه دیگه ایلیا جان ، نمیتونی به همین راحتی حرف خودم و تحریف کنی که ، به قول بهنام من اینجاماااااا :دی

وقتی اومدی بهم گفتی یوسف بزار من توتال شم من بهت چی گفتم ؟ گفتم من حرفی ندارم و هرچی که بچه ها بگن . من کی گفتم توتالیو باید از من بگیری ؟ مگه توتالی ارث بابامه که کسی بخواد از من بگیره من باید بهش اجازه بدم ؟

یوسف جان الان شما چجور به این نتیجه رسیدی ما دو هفته پیش با ای پی شیرینگ‌ یونیک‌ان ای رو زدیم و الان بن شدیم؟ پشت پنلی ؟ سر پیازی؟ همینجوری تو هوا یچی میگی؟

در مورد اون سرور نرمال هم که اوج موفقیت حسابش میکنی بگو‌ دستاوردت چی بود؟ اولا که وسط جنگ‌شمالغرب و جنوب شرق فضولی کردین جوری که هیچکدوم حاضر به متا با شما نمیشدن دوما جنوب غرب رو‌داشتی کل اکانتهای دفساز شمالغرب هم ما تحویل مانی و علی دادیم که اونارو هم داشتین نصف شمال شرقم‌داشتین ولی نتونستین از پس یه جنوب شرق خسته از جنگ بر بیایین که هیچ‌، آخرم به خاطر تقلب اد کردن تروپ نصف اکانتاتون بن شد. الان واقعا چی تو‌خودت میبینی میای خودتو طرف حساب ماها میکنی؟!

جدا خودت خسته نشدی اینهمه سرور اسپیدترا جوری تر زدی تو‌جنوب غرب که پلیرای قدیمی اون ساید میرفتن‌سایدای دیگه، بعد اصلا لول خودتو‌در حد این اسامی حال حاضر جنوب غرب میبینی که باز پیدات میشه تو فروم؟ این شانس رو یبار داشتی که کنار چهارتا بزرگتر کار بلد، لیدری یاد بگیری اونم سوزوندی عزیز

الان شما سر پیازی که در مورد جنوب‌ غرب صحبت میکنی ؟

شما لول‌ تعیین میکنی ؟

جهت بالا بردن لول خودمون باید به شما پیام بدیم ؟

از شما باید اجازه بگیرم بخوام در‌مورد جنوب غرب صحبت کنم ؟ ؟ شما سر پیاز جنوب غربی ؟

شما سر پیاز پلیرای قدیمی جنوب غرب هستی ؟

به غیر از اون تیکه از صحبتم که در مورد زدن یونیک میشد باقیش به شما مربوط میشد که دخالت کردید تو این قضیه ؟

در مورد اون سرور هم که شما رفتی ، میخواستی بمونی و از پس اون تیم از جنگ برگشته بربیای نه اینکه سایدتو ول‌کنی به امون خدا و بری ، این لیدریو از بزرگترای بریو یاد گرفتی ؟

این سرور هم نصف سایدت همون پلیرای جنوب غرب همون سرورن ، همینا نبودن که سایدت این سرور باید میومد یه موز ورمیداشت میرفت

یا حق

یوسف

درود به همه

وقتی یکی دروغ میگه و یکی باور میکنه چند حالت بیشتر نداره :

۱) گوینده دروغگوی خیلی خوبیه

۲) شنونده خیلی زودباوره

۳) شنونده دوست داره که باور کنه

واقعا فکر میکنید ما نفوذی شمال شرق بودیم ؟

بعد استناد میکنید به سرور های گذشته؟

اصلا راه دوری نرید همین سرور پیش به نظرتون اگه ما نفوذی بودیم شمال شرق میومد نقشه های ما رو بزنه بعد اس ای واندرش صد شه ؟

آر یو کیدینگ می ؟

به نظرتون اگه ما این سرور نفوذی شمال شرق بودیم من میومدم به شما پیام بدم که بیاید جنوب غرب بازی کنیم و از اول سرور هی اصرار میکردم که تیم ها رو یکی کنیم ؟ بعد خودمم تموم فکر و ذکرم بشه واندر خودمون ؟

میخواید سرور بعدی برای شمال شرق بازی کنیم تا ببینید اگه قرار باشه ما جنوب غرب و مستعمره ی شمال شرق کنیم سرور چه شکلی میشه ؟؟؟

شما به قول خودتون با این همه سال سابقه نتونستید یه سایدو متحد نگه دارید اونم تو شرایطی که جنوب غرب این سرور خیلی هم سخت نبود متحد نگه داشتنش ! و هنوزم خیلیا باورشون نمیشه ما چجوری نتونستیم سایدو یکپارچه کنیم !!!

سرور نرمال این سایت تیم پیشوا + تیم تایگرز + تیم کلاهبرداران + پلیرهای بدون تیم زیادی تو جنوب غرب بودن سروری که همه میگفتن جنوب غرب جنگ داخلی میشه قطعا ولی نه تنها جنگ داخلی نشد بلکه باعث شد کلی رفاقت جدید شکل بگیره .

علتش این بود که هیچ کسی خودشو برتر از بقیه نمیدید و جای اینکه توی گروه هم سایدی خودشو ترول کنه عین کوه پشت هم سایدی خودش بود ...

شما رو که میبینم یاد یه شعر از حضرت حافظ میفتم که میگه :

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند

چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند

میگید امیرهانی مولتی داشت و شما هم که پرچم دار مبارزه با مولتی هستید و آیدین و سوانز از شما اسکی رفتن اصلا :دی

بعد خودتون اکانت های بچه ها رو میخرید و میگید روش پلیر گذاشتید ! خب همین پلیرها رو میاوردید رو مولتی های امیرهانی میزاشتید دیگه :دی

توتالتون هم که بن شده بود به خاطر پوش میگید گول خورده بود و شما با راهنمایی های به موقع ایشونو در مسیر درست آوردید :دی

میگید شمال شرق با آیپی شیرینگ ازتون جنگ یونیک زد پس خیلی آدمای بدی هستن بعد که میفهمید متای شما هم اینجوری کتیبه زده روزه سکوت میگیرید و کانال وعوض میکنید.

میگید رضا گارد خیلی بی ادبه بعد یادتون میره که پلیرتون که تو فروم فحش خار مادر کشیده بود همتون لایک کردید و گفتید وای عزیزم چقد قشنگ فحش میدی عاشقت شدم .

بعد که ممدتوهمی میگه چرا خودتون فحش میدید یهو کت و شلوار و میکنید میگید اصلا چرا نباید فحش میدادیم و شروع میکنید به تحقیر و توهین و سریع کانال و عوض میکنید که اصلا ما قهریم شما نفوذی شمال شرق بودید .

میخوای میلاد پست نزاره ؟ پس هیییییسسس در مورد ما حرفی نزنید و بشینید بازیتونو بکنید .

پ.ن : ایلیا جان هنوز امضای نامه ی درخواست توتالی برای همین تیمی که میگی شاخ نیست خشک نشده ...

پ.ن : لب و دهن فقط لب و دهن ، این سرور که با پا درمیونی شاهین ما رو نزدید ، خداحفظش کنه بزرگ تیمتونو نزاشت ما چک خور شما بشیم :دی سرور بعدی حتما بیاید پذیرا باشیم .

پ.ن : نفوذی :دی یارو ول نمیکنه :دی

یا حق

یوسف

محمدجان میدونی که برای شما خیلی احترام قائلم و خودت بهتر از من میدونی که نه من دنبال تایید گرفتن از کسی هستم نه شما دنبال تبرئه کردن خودتون . و نه من نیازه که فرافکنی کنم تو فروم و نه شما نیازه که اینجوری واکنش نشون بدید . اصلا دوست نداشتم تو فروم این حرفا زده بشه چون چیزی عاید هیچکس نمیشه . اونقدری حرفه ای هستی که متوجه حرف های این پستم قطعا میشی ، برای همینم وقتی حذف کردم اون پست و بدون هیچ حاشیه ای گذاشتم و انتظارم این بود که تموم این حرف ها پیش خودمون بمونه ، ولی انتظار نداشته باش که هی بیاید و بگید ما این نخاله ها رو با تیپا پرت کردیم بیرون و ما هم ساکت باشیم و هیچی نگیم ! نمیشد یکم پرستیژ خودتون و حفظ کنید و در مورد این چیزا صحبت نکنید ؟

میدونم مجبور شدید صحبت کنید چون میخواستید با استفاده از اکانت های made in china و eminem یک بازی سیاسی با شمال شرق شروع کنید ولی میتونستید روش دیگه ای هم برای بازی سیاسی خودتون انتخاب کنید و نیاز نبود رو جنازه ی ما تف کنید که شمال شرق و ببرید گوشه ی رینگ! حداقل انتظاری که از شما داشتم این بود که حرمت اون چند هفته ای که با هم برای ساید تلاش میکردیم و نگه دارید !!!

الانم چون گفتی ممکنه ساید بره تو حاشیه با این پست ها حرفمو همینجا تموم میکنم و دیگه ادامه نمیدم وگرنه خودت میدونی که همونقد که خودت فروم نویس خوبی هستی منم دستی تو این کار دارم ...

با تقدیم احترام

یوسف

شاهین جان هفت جد و آباد ما رو چیکار داری ؟ :دی

کریم بهرامی فحش نیست که رئیس هیئت فوتبال قم بود بنده خدا .

شاهین جان ما خودمون شما رو کردیم توتال ، اگه ما نبودیم ، این دوستانی که داری سنگشونو به سینه میزنی حتی اسمتم نمیدونستن ...

اگه من فقط میخواستم لیدر باشم که به سارنگ میگفتم دایی جون هرچی شما بگی درسته میلاد و امیرهانی و اخراج کن ، پشت بندش میلاد یاکوزا و امیر فایتر هم اخراج کن ، هر کسی هم جلوت وایستاد اخراج کن فقط منو بزار تو تیم لیدری بمونم ، ولی از اونجایی که تجربه ی لیدری و توتالی دارم چنین چیزی دیگه برام افتخار نیست ولی اینکه نزارم کسی به رفیقم هرچی خواست بگه برام افتخاره ... مثل اینکه جلسه ی اون شب یادت رفت که به خاطر شخص شما اون حرفا رو خوردم که حق نداره فلانی با شما اینجوری صحبت کنه !

شاهین جان به گفته ی خودت به دستور خودت اخراج شدم ، بعد باید به دستور کسی که اخراج شدم اکانت بدم به ساید ؟ ( خنده حضار ) فیلم کره ای زیاد میبینی که طرف میاد میگه امپراطور لطفا منو بکشید ؟

منو زدی اخراج کردی زدی چیف کردی ده هامو بعد مرد بودم میموندم دف میساختم برای ساید ؟ گذاشتی بمونم مگه ؟ :دی

نه تا الان ۲۰۰ کی دف نکشیدم با ۲۰ کی دف شدم رنک ۴ دف سرور پیش :دی

فقط یه سوال : خودت گفتی « به عنوان توتال بهت دستور میدم گروه و اتحاد و جداکنی » یا نه میخوای بگی اینم شما نگفتی من دارم از خودم در میارم ؟

حداقل رو حرف خودت میموندی و بهشون میگفتی یوسف طبق دستور توتال این کارو کرد ...

ولش کن ما زباله ایم ، با زباله ها بحث نکن آقا شاهین شیرکش ...

یا حق

یوسف