Posts by Dona.Hellseeker

منم با شما موافقم. چند روز پیش هم تو فروم مطرح کردم اما مسئول گرامی کلا ندیده گرفتند
    چه تضمینی هست که قوانین برای رفقای صمیمی هم اجرا بشه؟ ما که نمیفهمیم. اگر با یه تلفن از دوستشون ندید بگیرند هیچکسی نمیفهمه.

عامو خودتو خسته نکن. نرود میخ آهنین در سنگ.

برو استراحت تا شروع سرور. بقیه رو هم بده دست خدا;)

همه اینها درست. قوانین وضع شده و قابل اجرا
    اما من برام یه سوال پیش اومده.ادمینهای سرور که دوستان صمیمی بعضی بازیکنها هستند چه تضمینی هست که قوانین رو در مورد یکسری ادمهای بخصوص اجرا کنند؟ مثلا اقای ایکس میاد میگه ساید ما 20 تا پلیر داره اما در واقع اون 20تا پلیر بات روی وی پی اس هستند و هیچکسی هم جز ادمین متوجه این قضیه نیست
    قصد بی احترامی ندارم، فقط به عنوان یک پلیر این حق رو دارم که بدونم همون قوانین برای رفقای صمیمی هم اجرا میشه

مانی گفتی که در حین صحبت برای نپ و ... شمال شرق نقشه هاتونو زد ، ولی یه تیکه رو چون یادت رفت بگی کمکت میکنم یادت بیاد ، پیشنهاد دادم تا لول ۸۰ واندر همدیگه رو نزنیم در عوض پلن و ...

رو هم آزادیم بریم قبول نکردید ، محسن به یوسف پیشنهاد متا داده بودد ، گفتی سیاست لیدرای اس دبل اینه از درگیری ها دور باشیم پتانسیل ۲ ساید گرفته بشه تا ما ۱۰۰ کنیم

سلام. ببخشید بدون اینکه طرف صحبت باشم پست شما رو ریپلای کردم.

این یه قسمت رو مانی به شما گفته؟

سلام و ارادت

این لطف شما رو میرسونه ما فقط وظیفمون رو انجام دادیم و در خدمت ساید بودیم گرچه دست تنها بودیم و حیف شد زحمت همه ی بچه ها اما‌ خب...

بیشترین زحمت رو تو تیم ما‌ محمد رضا عزیز‌ کشید

این سرور شخصا باید تو جنوب‌غرب‌ بچه هایی که بودن رو ببینم بلکه جبران سرور قبل رو به جا بیارن

منتظر حضورت هستم

تیم شما تاج سر ماست. محمدرضا رو بهش دسترسی ندارم ، خیلی مدیون محبتها و کمکهاش هستیم. خیلی پسر گُلیه.

خدایی بودن تیم شما وسوسه م کرد که باشم این سرور یه کمک کوچیکی بتونم بکنم. ناصر رو هم سرش کلاه میزاریم میاریمش^^

شخصا میخوام از شما و تیمتون تشکر کنم. هرچقدر بگم کم گفتم. واقعا به تنهایی اندازه کل ساید هستید. توقعی که نداشتید هیچ، ساپورتی که از طرف تیم شما دیدم تا به حال تو هیچ سروری ندیده بودم. وجود شما توی جنوب غرب باعث افتخار تیم لیدریه. با اینکه قصد بازی ندارم دیگه اما امیدوارم همچنان شما رو در جنوب غرب ببینم. براتون ارزوی موفقیت دارم

دکتر جان پست رو پاک کردم دلیل دیگه ای داشت چون اصلا به اکانت سر نزده بودم از دیشب متوجه نشده بودم. فقط اتک رو مولتی رو صبح دیدم. اندر درگیری تو زندگی شخصیم دارم الان که اگه حذف نکردم فقط به خاطر کمک به سایده. ناراحت هم نیستم خدا شاهده. ادم وقتی یه غم بزرگ داره دیگه این چیزها ناراحتش نمیکنه خوشحال هم نمیکنه
    از همون سرور قبلی که شمال غرب بودیم هم باید متوجه شده باشی که بازی رو اصلا سخت نمیگیرم رضا جان

چه حرفیه اخه گاردطرف امده نیروی کمکی بفرسته اتک داده ۶ساعت دف جابه جا کردیم همر نره تو دف 😂🤣😂😂🤣

اره واقعا. اینکه صفحه حملات به صورت پیش فرض روی غارت تنظیم میشه از این مشکلات زیاد پیش میاره. کاش میشد یه این ایرادات رو برطرف کرد

بنا به دلایلی همچین سروری هیچوقت ران نمیشه

دونا جان ناراحتی نداره سند این بود که تاپ اکانت کینگ اومد رنک یک واندر ان دبل کیلین ‌از طرف شما و ان ای چیف کرد سوال پیش میاد دیکه شما جا ما بودی پیش نمیومد و اینکه سوالی بود دیکه سوال نیاز به سند نداره که🤔

سوال که تکلیفش معلومه. منظور من به اون عزیزی بود که گفت متا قبل سروری بستند.

اتفاقا خیلی قشنگه که در مورد هرچیزی که مبهم هست اول سوال کنیم.

حالا ما لایکش می‌کنیم چرا فشار به شما میاد؟ شما اول برو عروسک پیر خیمه‌شب بازیت رو از SW جمع کن که فرستادیش اونور خودت موندی SE و میخوای حرکت راند قبل رو‌ بزنی که از NE صادر شدی غرب تا دو ساید رو یکی کنی اما تهش یک موز دریافت کردی. این راند هم یکی از این‌ موزها برات کنار گذاشتن، پلیر فاقد کارنامه‌ی دارای ادعا.

در‌مورد لایک هم، حال کردم لایک کردم به قول مجید تورو سننه؟ حتی قبل راند به وگنس پیشنهاد بازی رو یه اکانت مشترک با یک کاتای سنگین کپ دادم اما سین کرد و جواب نداد نامرد :rolleyes:

پ.ن: پونصد مارو بزن بیاد.

بعضی وقتها از اینکه آذری هستم خجالت میکشم امثال شما بی چاک و دهنهای بی نزاکت رو که میبینم
    چقدر بهت فشار اومده که بی دلیل و بی جهت توهین میکنی. تو اصلا عددی نیستی و نبودی که بخوای بدونی من همیشه جام تو جنوب غرب بوده. فقط و فقط به خاطر دوستی 12 -13 ساله که با مانی داشتم جایی که خواست اومدم. به خاطر مانی هم حذف کردم و باز هم به خاطر مانی کتیبه منحصر جنگ اموز رو زدم و تحویل سایدتون دادم.
    دوست عزیزم راست میگه! سرور قبلی اونهمه تهدید و خط و نشون! این گوی و این میدون، الان اومده روز سوم بازی هم هست. زیاد عقب نیوفتادی. تلافی کن ... LoooL
    عوض مو بلند کردن و ژست چپ گرفتن یکم رو سطح ادبت کار کن و کسی رو کلا حسابت نمیکنه از روی فشار مخاطب قرار نده
    این هشتگ رو دنبال کن میفهمی چی بهت گفتم ( البته اگه بلدی از social media مناسب استفاده کنی) #چپ_هرگز_نفهمید

دو تا باگ از صبح توی سرور مشاهده شد:

۱. صف ساخت کار نمیکنه در حالی که منابع لازم برای ساخت توی انبار موجود بود.

۲. قهرمان بعد از لول آپ شدن ، سلامتی اش فول نشد.

این 10 دقیقه یکبار بیرون افتادن از اکانت هم واقعا رو اعصابه. 2 دفعه تا اومدم کلیک کنم روی ارسال افتادم بیرون