Posts by tavahomiroll

سلام همگی

سارنگ جان یک سوال شهاب تک اکانت بوده از اول هم؟ من میدونم هم تو میدونی که نبوده.

پس چرا نگفتی تو اون سرور که شهاب استارت بازیش با سه اکانت زده ؟

میخوای از خودش بپرسم ویسشو بذارم اینجا .

داداشی اطلاعت من درسته.

قدمت رفاقت من با این اشخاص ۲۰ سالو رد کرده بعد تو بهم میگی اطلاعات اشتباه.

شما راستشو گفتی ولی همشو نگفتی نمیتونستی اکانت بندازی بیرون.

تو فروم ادمین پیگیری کنی .

نکردی چون سودش اونجا به نفعت بود.

ستار بچه محل ما نیست این از مورد اول اصلا نمیشناسمش در رابطه به نیاز شهاب هم.

که من میشناسمش میدونم کارش چیه. با نیاز غریبه اس.

پس دلم نمیاد بگم انداخته بهش .

دلیل swامدنشون من بودم بعد فهمیدن من رفتم neکه دیگه شل کردن هر چیم گفتم پلی بدین واسه سایدتون نکردن .

داداش دیدی گفتم همه دارن اینم عکس seو swکه در امد حالا اینوریا میگن پوش سایدی بود .

دنبال چین نمیتونید بدون مولتی پلی بدید چون باید اسمتون گنده باشه. (منظورم با شخص خودت نیست عزیزم) پس ول کنید این مظلوم نمایی ها رو پلی بدین بره تا صبح بگید.

ادمین مولتیاتون حذف کنه اکانتارو ول میکنید میرید خلوت میشه .

یعنی الان شما قبول کردید پنصد نفر تو سرور دارن پلی میدن ؟

بیخیال تو رو خدا با خودتون صادق باشید

حریف قابل احترامی هستی ولی خوب تو تیم خودتم هست پس اینکارا چیه .

شاد باشید

سلام همگی

من فقط یک نکته داشتم.

آقا سارنگ بهتون نگفتن تو دو سرور پیش که روبرو هم بودیم. اگه اشتباه نکنم یک پلیر رضا نامی که تو تیمتون هم بود هفت اکانت رفیقا منو خرید ۶ میلیون نشستن پلی دادن بعد آمدن گفتن اینا پلیر دارن در صورتی که پلیر اکانت پیش من داشت پولشو خرج می‌کرد :d

همه مولتی دارن همه هم میدونن فقط موضوع گردنه که کسی نمیگیره

پس الکی نیاین فشار رو خودتون ور دارین خبری نیست .

اولین لانچ افسانه نه ها هم که شروع بشه یه ریپورت بخوره مثل سرور های گذشته .

بن بخورن می‌فهمیم ای وای من دیدی چی شد همه داشتن .

من طرفداری نمیکنم از این حرکت چون خودمم هم دو ساعت یک بار دارم لیست میزنم و سخته واقعا .

ولی از طرفی. کسی حق اعتراض داره که خودش نداشته باشه

به تارتاروس هم گیر دادید برا ریدش مجید آمد گفت پسورد میدم کسی دیگه گردن نگرفت .

سلام همگی .

حقیقتان اگر رو تک اکانت باشید.

در طول روز شاید یک بار اتفاق بیوفته گپچا بیاد ولی هر تعداد جانشین که عوض کنید.

این تعداد ۱ زیاد میشه و ممکنه تو ده دقیقه ۱۰ بارم بده به خاطر اینه .

البته این تجربه منه باز بقیه هم نظر بدن شاید من اشتباه میکنم.

سلام همگی

حس میکنم چیزایی که دوست داری اتفاق بیوفته تا جنوب شرق ببره رو امدی کامل گفتی.

بعد یه جور گفتی که اینگار اصلا جنوب شرق اینارو نمیخواد برا منفعت بقیه امدی نصحیت کردی در کل فک کنم خودتم دوباره بخونیش خودت خندت میگیره

#سیاست نخ نما 😂😂😂

نمیدونم کی نوشته بود با منابع قهرمان دو باره میریم دهکده میزنیم این منابع که میگید یهو تو هیرو در میاد مصرف میشه ایا؟

یا اگر اشتباه نکنم اسمش میشه هزینه البته اگر اشتباه نکنم 😂😂😂

با سلام خدمت همه

از اونجایی که تارگت تو فروم انتخاب میشه

من خیلی وقته پست نذاشتمه .

ولی مثل اینکه انتخاب شدمه اخه خدایی جا قطع بود نصف اکانت تو se

میدونم به موضع ربط نداره ولی خواستم جو یکم عوض شه واقعا بد شده .

هر کی از دید خودش حق باهاش من فک میکنم یکم کر کره فروم بکشیم پایین تا جو آروم شه بهتره ولی باز همتون بزرگ ترید خود دانید .

بذارید لینک بیاد بهتره

با سلام خدمت همه

الان این همه دهکده زدین جفت من چیکار ایقد که ازبقیه سایدا امدنه جفتم از ne نیومده چکی چیزی پاس نکردم پیشتون 😂😂😂 بعد صاحب دعوا نیومده بقیه امدنه خدا ازتون نگذره 😂😂 در کل خوش آمدید جغد در حال ابدیت هست

سلام همگی

به نظرم جو فروم به بی راه داره میره.

توهین دوست ندارم اصلا.

از بچها خودمون خواهش میکنم که ادامه ندن.

ازبقیه هم که تیکه انداختن عذر خواهی میکنم نبودم جواب بدم چون کم فروم میام چون فروم نویس خوبی نیستم در کل وقتی نیستم جواب هم نمیدم که دیر جواب دادم طرف مقابل ناراحت نشه .

فقط برا این چیزا که گفتین من سعی میکنم چیزایی که به من مرتبطه رو جواب بدم .

از بابت هزینه که حس کردم گفتین چون پارسا قهرمانش رنک یکه که برید خدارو شکر کنید قسمش دادم خرج زیاد نکنه والا الان رنک یک پاپم بود اثر هنری هم خاطره میشد واسه بقیه .

که خداروشکر گوش کرده .

بعد خود دوستتون گفت تیم ۶۰ نفرشون نیاز به خرید داره که اونم ما قبول کردیم.

یه موقع بد نباشه ۶۰ نفر آدم به یه رنک یک قهرمان گیر دادنه.

در رابطه با کوری فرار پناهندگی اینا که گفتین .

آخرین سروری که من swبودم یادتون هست تنها موندم جلو ۶۰ خورده ای اکانت همش جنگی بازی کردم اکانتمم خورد نیومدم بهونه بیارم گفتم دمشون گرم زدن.

پس ترسیدن فرار اینا به من نمیخوره.

حالا موضوع دوم خودتون دارین میگین تو seریجستر کردینه نصف کمتر آمدید sw تا اینجاش اوکی به فرض منم میومدم sw .

کاری به قضیه یوسف ندارم .

خودمو دارم میگم. یا به قول اون دوستمون تیم دونفره.:d

و جز محلات ما میزدیم در جا سویچ میکردین پیش seکه کمک کمک اونموقع من و چندتا از اکانت دوستام باید درگیر میشدم با چند تا اکانت خدا می‌داند.

بعد رفیقام کجان تو ne.

رفیق و تیم شما کجا تو seاحسنت یعنی پلن باختی یا درگیری برا خودتون درست نکردینه یه دعوا از پیش برده تعیین کردین انتطار داشتین من بیام وسط دعوا بزنید بگید زدمش که نقشتون خورد زمین. .

در رابطه با sw که خودتون (سارنگ گفته من نمیدونم پستشم هست)که چندتا اکانت جنگی فرستاده sw که اونجا پا نگیره پس نگین غصه خوار sw هستین گیر به یوسف بدین شما مستعمره بودن اون ساید یه پله جلو بردین .

من اعلام آمادگی که پست گذاشتم نوشتم swیا neمسله اینه است چون تو این چند سرور همیشه neبودم.

پس پناهندگی هم بهنام جان منطقی نیست درسته .

در کل دوست عزیزم من فروم کم میام برا همین جواب ندادم سکوت این حرفا هم الکیه .

صحفه اول پاپم نگاه کنید می‌بیند اکثراً از خودتونه پس خرج بیشتر مشخصه کی کرده .

میخواین بگید دهکدهاشو با اثر هنری نزده اونم درسته

در کل این آخرین سرور منه چه بزنم چه بخورم با دل خوش میرم از این بازی بیرون .

با تیم شما هم فک نکن مشکل خاصی دارم فقط از یه پسره داشتین فوش ناموس داد به علی از اون خوشم نمیاد درگیری ما هم سر همین بوده تا سرور پیش فکر میکردم دوستدار swهستین آمدید توش ولی این سرور برعکس هر چی که فکر میکردم عمل کردین که اصلا فکرمو راجب شماها عوض کرد .

با سلام

امیدوارم تو این شرایط اقتصادی بد همدیگه رو درک کنیم و تو بازار یهو آمار عجیب غریب برا خرید وسیله قهرمان یا قفس پماد نبینیم .

با تشکر از کسایی که درک میکنن .

همه تون هم میدونید بابت خرید تیم ما هیچ وقت هیچ مشکلی نداشته .

ولی این سرور سیاست تیم ما خرید سنگین انجام نمیده در حد بقیه فقط .

سلام همگی

بنده خدا منم که نوشتم میام از کی بترسم شما ها.:d

اون پستی که از من گذاشتی . میدونی که اعلام آمادگی کدوم سروره ایشالا .

همون که خوندیش ولی اعلام حضور نکردی .

همون سرور لا چادر امدی اعلام حضور نکردی .

فقط خواستم بدونم اون پست خوندی که خونده بودی اعلام حضور نکردی.:d

پس به بقیه نگو ترسو با پست خودت زدمت. خواستی آمار زد خوردمون هم که تو سرور که جلو هم بودیم مشخصه .

که من ادم سرور ی که گذشته باشه نیستم هر چی بوده همونجا بوده . ایشالا که زده باشی .😂

الانم که امرداد آمده .

که خوش آمده خوشحال شدم اتفاقا رقیب قابل احترامی هستن.

رفتین با اونا بیاین.

منم که تا پست گذاشتین گقتم میام نپرسیدم کی هست کی نیست این از شما .

امیدوارم به اسم تیم خودتون بیاین دیگه درسته . یا به اسم بقیه میخوای خون کنی قاتل زنجیره ای😂

اون داداش کوچیکم که پست گذاشته . بچه بازی که در می‌آوردم لطیف هیچ وقت تو ذوقم نمیزد تازه پر بالم میداد .

هر چی بگی باز برات لایکش میکنم قشنگم .

سلام همگی

من که نیستم تو سرور.

کاریتونم ندارم ولی سه تا پست گذاشتم گفتم اگه میایید بگین منم بیام .

یه سرور برا شما گذاشتم کنار بیام .

حوصله رفتن اسکرین گرفتن اینا هم ندارم میتونی تو آمادگی این سرور تو فروم تست بری بخونی که میدونم خوندی .

این که الان امدید میگید ما از اول بودیم قشنگ مسخره کردن شعور بقیه است.

در رابطه با اون دوست قدیمیون هم که قبل از اینکه تراوین باشه تراوین پلی می‌داده .

گفتن میایی گفتم نمیصرفه برا یه نفر حتی ریجستر کنم.

درباره مدیریتم که گفتی سرور پیش نشون دادین .

با دوتا ساید جفتی نپ متا بودین با ز ازتون کتیبه به تعداد لازم زدن .

اگه nwجنگ نمیشد که اصلا دف به واندر شما نمیدادن که جز واندر هم باشید کدوم مدیریت .

اونی که بهش میگی بدون نقشه بدون کتیبه شاهین آقا.

یادت رفته تو توتالیت به جز اکانت خودت به یه کار دیگه نیومدی فرستادمت جلسه به عنوان بزرگ نتونستی یه جلسه با ناصر رو اداره کنی ۱۰ نفر بردی با خودت تو جلسه باوا حداقل یه حرمتی حالیت شه.

تا صبح بنویسم برات چه کردی الان کشیدی زیرش. فک نکنم من تا حالا باهاتون صحبتی کرده باشم . ولی هر وقت خواستین بگین میاین مم یه سرور میام ببینیم میکشین به کتیبه ها یا نه .

به یوسفم اول سرور گفتم وقتی اعلام آمادگی نباشه بزنیش میگه نبودیم کامل .

بزنت میگه دیدی آمدیم(که دوتاش جز بازیه زد خورد میگم )

الان به خاطر swباید بسازید باهم نه دعوا کنید اگه می‌خواستید بزنید باید ته یه مپ ساید بی طرف میرفتین .

که اگه جواب میدادین صد در صد همینو میگفتم که بریم یه ور مپ که ساید بهم نریزه .

الانم نه تراوین برام سودی داره نه تاثیری تو زندگیم داره ایشالا دوتا تیمتون موفق شه

این پستم نذاشتم کسی ازش سو استفاده کنه گذاشتم که بدونی اعلام میکردین ما هم با چند نفری که می‌شناسیم میومدیم توش مولتیم نبود قشنگ میشد .

سلام همگی

امیدوارم‌ همتون سلام باشید (جز مجید)

چون سارنگ اینا اعلام حضور نکردن پس ما یه سرور باقی مونده عمرمون میذاریم برا همون روز که با تیمش بیاد.

این سرور فقط تشویق میکنم تخمه میخوریم فروم می‌خونیم .

پیر شدیم رفت تف تو این زندگی .

امیدوارم سرور خوبی باشه

مجید داره برمیگرده

بو neقوی میاد

سالار مظلوم نمایی نکن نکبت

امیدوارم swخودشو به بهترین نقطه اش برسونه

شاد باشید

سلام خدمت همگی

خسته نباشید میگم به همه ی تیم ها

این پست دلی هست و خارج از هر سایدیه وصرفا جهت یاد آوری خیلی چیزاس که از بین رفته.

برد باخت دوست دارم ولی برام هیچ وقت مهم نبوده .

از اول شروع میکنم این آخرین سروری بود که پلی دادم چون دیگه نه تایم نه انگیزه ای برا این بازی دارم .

در یک صورت میام که تیم حال حاضر swباشه که میامsw برا ضد خورد درون سایدی و میرم حالا یا بزنیم یا بخوریم .

من که نمیتونم بگم swتیم ضعیفی بوده .

این سرور با این که خودم خوشم نمیاد ازشون.

بی وجدانیه و من آدمش نیستم .

ولی تیم قبلی swمقایسه یا مسخره میکنید اینو در نظر بگیرید که اون سرورا swبا seوnw تو جنگ بود و دوتاش میومدن برا کتیبهاش .

درصورتی که تو این سرور با seنپ بود با nw متا sw یه neبود که دوتا کتیبه تو تایم کتیبها زد ازش با دو مین اختلاف سومی هم جمع کرد .

مقایسه بدی کردید یا بی انصافی بدی کردید .

هر چقد تو فروم خوب بودید تو بازی ضعیف عمل کردید .

بریم سراغ بعدی یه تشکر ویژه میکنم از بچها با حال neکه تو این مدت خیلی واسه من زحمت کشیدن .

یه چیزی میگم .

دو تا پلیر هست که واقعا فک نکنم عیبی بشه روشون گذاشت یکی ادریس یکی نیما که واقعا بودن در کنارشون هم افتخاری بود برام .

واقعا برا آخرین سرورم خاطره خوبی ساختید برام دمتون گرم

از دنیم خیلی ممنونم که واقعا آخر سرور زحمت کل اکانت روش بود و من لاگین نکردم حتی دمت گرم عزیز دلم .

از بچها تیم خودمون پدی که این سرور آشنا شدیم تشکر میکنم .

موفق شه تو سرورا آینده بهش نگفتم هنوز.

که دیگه نیستم .

آخریش هم همه میدونن پارسا خیلی زحمت کشید برا من اگه تشکر ازش نکردم ازش مثل بقیه چون خانواده قضیه اش فرق میکنه پارسا واقعا مثل داداش کوچیک نداشتم میمونه برام .

رولبک هم خو داستانش مثل پارساس ولی پارسا ببیننت از هفت جهت به هفت نقطه ... و ادامه داستان .

بعید میدونم به کسی بی احترامی کرده باشم که معذرت بخوام ازش .

ولی اگه با حرف راستم یه موقع ناراحت شدید اونم شرمنده .

یه نصحیتم برا خفترا دارم البته اگه قابل بدونید تو این نسل از تراوین دیگه خفت معنا نداره دلیلشم خودتون خوب میدونید (چراغ و این داستانا که مد شده) البته اگه وجدانی مونده باشه تو تراوین.

یه روزی همتون از تراوین میرین این بازیم میمیره ولی اگه یه روز خواستین بگین بی تقصیر بودین نگین.

چون سیاست بد شما قدیمیا بوده که پلیر جدید نیومده پس به قدیمی بودنتون افتخار نکنید چون هیچکاری واسش نکردید.

گردن ادمین هم نندازید .

مغازه دار چیزی که مشتر ی میخواد میاره نه چیزی که بدرد میخوره.

فقط خنده همین.

حرفات همیشه بو دروغ میده .

مثل همون که این سرور امدی پی ویم بعد رفتی گفتی من امدم پی ویت لاتیش پر کردی.

ولی یادت رفته چته هنوز هستش منم میتونستم بزنم تو ذوقت اسکرین چته رو بدم بهت .

ولی گفتم شاید به یه نون نوایی رسید بذار استفاده کنه .

منم گفتم گناه داره بذار حال کنه.

اون دوستانم کسی نبوده من بودم سرور بعدی بیا با هم صحبت میکنیم.

واسه تخم مرغ داشتن باید از خودت چیزی داشته باشی نه که پشت سر بقیه کف بزنی بنده خدا.

واقعا یا حد خودتو امثال خودتو فراموش کردیه که میایی دروغ بهم میبافی. اخه کسی هم اگه تو رو میشناسه صدقه سر همونه که بهش میگی جاسوس

ادم نمیدونه با کیا رفاقت کنه واقعا .

اکانت royan .

bloodneer و چنتایی دیگه فاصله خونشون تا خونه ما پنج دقه اس اگه دنبال جاسوس بود ساید ما کل اکانتاشونو با یه زنگ هر جا که میگفتم میزدن ولی چتاش هست چقد تشویقشون کردم گفتم حتی اگه گفتن منو بزنید نگید رفاقتی نمیزنیم بازیشون خراب نکنید .

ذات هر کس به خودش ربط داره

اکانت Iran با هفت اکانت دیگه خریدیدن اون مولتی حساب نمیشه بیخیال باوا خیلی بهتون ثابت کردم.

تبل تو خالین

فکر کنم رو واندر شمال شرق نیاز نباشه واندرزن لانچ کنیم ! روزی یه ریپرت بدیم ناتار 100 میکنه :))

پ ن: آدمین محترم پانیشات بجای تنبیه فرد خاطی، تشویق میکنه. دزدای اصلی رو هم که نمیتونی دیتکت کنی! احسنت به این مدیریت

سلام همگی

یعنی میخوای بگی از ناتارم نمیتونی ببری.!

میخوای ناتارم ریپورت کن شاید بردی.!

نه عزیز دلم

ما از اونچه شما فکر میکنید خیلی منطقی تر هستیم . اگه خلافی صورت نگرفته باشه ما هرگونه کاری که به جذاب تر شدن بازی کمک کنه تحسین میکنیم

سلام همگی

دوست عزیز بذار این حرفتون قبول نکنم

اگه خواستین منطقی بودنتون بسنجید

پیشنهاد میکنم لایک خفت خودتون صفحه پیش ببینید که هم ما لایک کردیم هم خودتون

و لایک پست چیف واندر که ما کردیم ببینید حتی خود شما هم لایکش نکردید

از اونجایی که قبلان هم بهتون گفتم تو پستاتون فقط قشنگید .

قصد جسارت و ناراحتی کسی ندارم ولی چیزی که نیستید لازم نیست راجبش صحبت کنید . یا بگید هستید .