بریم سراغ بازیمون
و اما پلن: از نگاه یک فرد بی طرف (ان شا ا...)
با عرض خسته نباشید به دوستانم در جنوب شرق بابت لانچ های بسیار زیاد. واقعا دست مریزاد به اینهمه لانچ عموما دقیق و خوب. یه خسته نباشید هم به تیم دفکوردی جنوب غرب بابت زحمت و تلاشی که انجام دادند. واقعا دمتون گرم رفقا.
جسارتا لینک و بعضا عکس اتک های موفق جنوب شرق رو دیدیم و بنده فقط به ذکر اتک های موفقشون بسنده می کنم و از عکس دیوارها یه چند تایی براتون آپلود میکنم.
تارگت ها: ۱۵ تارگت ریل وجود داشت. و البته به تعداد بسیار بالا فیک که بیانگر زحمتی بود که دوستان لانچر در جنوب شرق کشیده بودند. از این تعداد ۱۲ تارگت مورد هدف قرار گرفت و سه تارگت بدون هیچ خسارتی توانست دفاع کند. البته در جاهایی هم که تارگت ها مورد هدف قرار گرفتند در دهکده های مهم تر تلفات سنگینی به همرها وارد شد ولی به دلیل عبور همرها کاتاها توانستند به تارگت مورد نظر ضربه بزنند.
(امیدوارم اشتباه نکنم تو اعداد)
تارگت مهم آسیب دیده:
۱) دهکده خفتر از اکانت milad با حدودا ۹ک شوالیه.
۲) دهکده کپ اکانت RAGNAR که خوشبختانه قبل از اتک ها نیروهاش پارک شده بود. (اشکان جان چقدر خوش شانس بودی که با۷۰۰ سرباز رد شدی!!)
۳) کپ اکانت marwell که گندمزارهاش خورد
۴) کپ اکانت Zarah گندمزاراش خورد
۵) دهکده اسکاتر pay-back که اسکاتاش به خاطر برداشتن تیک گریز توسط پلیر آسیب جدی دید.
نکته: بقیه تارگت ها به راحتی بازسازی می شود. دهکده ای که گندمزارش ۱۵ بوده و الان ۸ هست میشه تو دو روز مرتب کرد. اما پنج تارگت فوق مهم تر بودند واقعا. البته این از ارزش کار پلنر و لانچر کم نمی کنه و توانست ساید رو با زدن کراپ ها عقب بندازه و ضرر و خسارت بزنه. شکی در این نیست. بازسازی مستلزم منابع و گلد و زمان هست.
اما واقعا بقیه تارگت ها انقدر برای جنوب غرب کم اهمیت بودند که حتی بعضی از آنها خالی بودند.
نتایج آماری: پلن تیکی تاکا و سواحل لبنان
جمع پوینت هجومی مهاجم:
۳۲۳۷۵۶
جمع پوینت دفاعی مدافع:
۳۲۰۳۰۱
به نظر می رسد طبق آمار تلفات دو طرف درگیری در این پلن در یک سطح بوده است. دو موضوع را هم باید در نظر گرفت.
اول: گندمزارهای کپ های که تخریب شد.
دوم: این واقعیت که نیروی دفاعی به راحتی قابل بازیابی است اما ساخت همر و کاتا به زمانی خیلی بیشتر نیاز دارد.
و اگر بخواهیم منصف باشیم (فارغ از بهانه هایی مثل گندمزارها با یه پوش بالا میان و این همر اضافه بود و از گندمخورش خلاص شدیم!)
باید بگوییم این پلن به صورت مساوی به اتمام رسید و همچنان نبرد قدرت بین جنوب غرب و جنوب شرق ادامه دارد.
نکات کلی پلن:
۱) تعداد زیاد فیک ها که کار را برای تیم دفکوردی مدافع سخت کرده بود. البته افراط در برخی موارد اشتباهاتی هم در پی داشت ولی در کل لانچ ها نمره خوبی گرفتند.
۲) انتخاب تارگت ها باز هم بیشتر از کپ های مدافعین و مصری ها بود. هم مهاجم و هم مدافع می دانستند که دهکده های مهم و اکانت های قوی تر مورد حمایت دفاعی سنگین قرار می گیرند.
۳) جابه جای خوب دفاع در جنوب غرب نسبت به پلن قبلی جنوب شرق ؛ بیانگر تقویت کار تیمی و یک تمرین جدی و محک سنگین برای تیم دفاعی جنوب غرب بود.
۴) ظاهرا جنوب شرق علاقه زیادی به اجرای پلن در آخر هفته ها دارد. فکر متاهلین هم باشید دوستان.
۵) حضور نیروهای دیگر سایدها در دهکده های سایدهای درگیر قابل توجه بود.
۶) نکته عجیب اینکه در حین پلن جنوب شرق حملاتی هم به صورت تک نفره یا دونفره به بعضی اکانت های جنوب شرق از سمت جنوب غرب انجام شده است و جامعه آماری جالبی از این حملات دیده می شود.
پوینت هجومی جنوب غرب
۲۰۷۴۰۶
پوینت دفاعی جنوب شرق
۲۰۸۳۴۳
که اینجا هم نمی توان گفت کسی برتری خاصی داشته است.
۷) سبک بازی جنوب شرق برخلاف روزهای اول سرور از ایتالیایی به برزیلی تغییر کرده است. با توجه به بند ۶ نمی توان جنوب غرب را ایتالیایی تصور کرد ولی حداقل می توان گفت برزیلی هم بازی نمی کند.
(بی طرف بودن تمام شد)
عکس برخی از دفاع های انجام شده.

اینها عکس هایی بوده که دوست عزیزم آقا پارسا زحمت کشید برام فرستاد و اینجا قرار دادم تا ببینید.
و البته تیم دفکوردی جنوب غرب یه جاهایی هم منتظر پذیرایی بودند که متاسفانه یا خوشبختانه مهمان نیامد.
مثلا:

طبیعتا دهکده ای که فوق العاده با ارزش باشد آن هم در پلنی که ۲۴ ساعت حدودا زمان برد خالی از دفاع نمی ماند دوستان و اینچنین از آن دفاع می شود و اینسرت های فراوانی برای حفظ آن به کار می رود.
نماز وحشت رو کجا خوندی آقا اشکان؟ تو دهکده (قد قامت الصلاه)؟ اون که تو سه سوت هم رو سرت خراب شد هم چیف شد هم دوباره خراب شد. لابد باز هم اهداف دیگه ای داشتی عزیزم. میگم یه وقت زشت نباشه تو دو روز سه بار یه لیدر چیف بشه؟

باز هم از دوستانی که از هر دو ساید درگیر زحمت کشیدند تشکر می کنم و امیدوارم سرور همینجوری گرم و جذاب باشه و حواشی بر متن پیشی نگیرند.
پ.ن۱: یه وقتهایی فکر می کنم اگر جای حکام کشورها پلیرهای تراوین حاکم بودند دنیا چه شکلی بود؟
پ.ن۲: اشکان سرلشکر آماده باش. میخوام شام بیام سمت اکباتان. اگه گذاشتم راحت بری سرور فینال.
پ.ن۳: بازی دیگه زیادی داغ شده. داغ داغ. کم کم تنوری هم میشه فکر کنم.
پ.ن۴: این نظرات شخصی بوده و قابل نقد می باشد.
پ.ن۵: تشکر ویژه اینبار از خانم المیرا استاد بزرگوار و دوستانمون از اکانت دفاعی قدرتمند Iran .
پ.ن۶: نمیری امیر که هم اسکات ها فنا شد هم نیروی هجومی پارک شده. اون تیک رو چرا باید برداری؟
پ.ن۷: پلن بیشتر از تیکی تاکا به ضربه ایستگاهی از فاصله ۲۷ متری شباهت داشت. حالا چرا تیکی تاکا؟
پ.ن۸: من شخصا دوستون دارم و ممنونم که هستید و داخل این سرور تو این شرایط کرونایی سرگرم هستیم.
پ.ن۹: یه تشکر ویژه از مسولین سایت اسپیدترا که این فضا رو برامون مهیا کردند که بتونیم دور هم بازی کنیم و لذت ببریم. ممنون که تحملمون می کنید و با اینکه همیشه بهتون غر می زنیم و بعضا تهمت هایی هم زده میشه بازم حوصله می کنید.
پ.ن۱۰: از ادمین محترم تقاضا دارم وجود بات را بررسی کنند. نمیخوام به کسی یا سایدی تهمت بزنم. ولی خیلی عجیبه که ۶ اتک از اکانتی دقیقا با فاصله ۸ دقیقه روی ناتار چیف شده میاد. این نظم عجیب بعید به نظر میاد از انسان بربیاد و به ربات-رباط بیشتر شباهت داره.
سپاسگذارم