سلام و درود به رفقای عزیز.
یک سلام هم عرض کنم به آقا تورج عزیز که دوباره به سرور برگشتند. دوستان در چند مورد سوال کردند که در موردشون توضیحاتی عرض می کنم:
اول:باز هم تهمت های نخ نما وخنده دار به جنوب غرب:
بازهم بعضی از دوستان به جای پرداختن به ساید خودشون و حل مسائل درون سایدی؛ فرار به جلو می کنن و با فرافکنی و تهمت زدن، سعی در پوشاندن برخی اشکالات و ضعف های خودشان و فرار از پاسخگویی به برخی مسائل سایدشون دارند. ببینید عزیزان، وقتی اینهمه اکانت ما تخریب شد ما به کسی تهمت نزدیم. تو همین فروم چند روز پیش هم گفتم فقط یک نفر از داخل ساید خودمون؛ با سواستفاده از اعتماد بقیه دوستان ، متاسفانه به جنوب غرب ضربه زد که سریعا دست به کار شدیم و آن فرد را اخراج و دهکده هاش رو نابود کردیم و شروع به بازسازی اکانت ها کردیم. ضرر خیلی زیاد بود اما باز هم به کسی تهمت نزدیم. شخصا اعلام کردم ضعف در ما بوده که لیست پسوردهامون رو در اختیار چنین فردی گذاشتیم. فقط موضوع پیش بینی عجیب این اتفاق توسط یک نفر هنوز برای ما جای سوال داره ولی با این حال صراحتا باز هم اعلام می کنم این موضوع از ضعف ما بوده و کسی را متهم نمی کنیم. در مورد شخصیت آن فرد هم به احترام روزهایی که کنار ما بودند حرفی نمی زنم.
به صحبت های بقیه دوستان کاری ندارم. اما جناب مازیار عزیز که چند بار عدم مداخله ما در اختلافات سایدشون رو تایید کرده اند حداقل سر حرف خودشان بمانند. اون مرغ آقا جعفره چیه، که باهاش حرفم می زنین، بهتون نگفت قبلا برعکس این موضوع صحبت می کردید؟ کسانی که واقعا هنوز کاملا مطمئن نیستند که ریشه اختلافات شمال شرق کجا بوده؛ بدون هر گونه پیش داوری! لطفا از صفحه ۹۰ فروم شروع کنند و چند صفحه بعد از شروع اختلافات این ساید را در فروم مطالعه کنند. خودشان به راحتی متوجه خواهند شد که موضوع چه چیز بوده است و چه گروهی با مداخله در این ساید؛ دو دسته گی ایجاد کرد.
نکته فنی: دیدید پذیرش ضعف سخت نیست و کسی بابت پذیرش اشتباهش کوچیک نمیشه؟
دوم: درخواست آقا مازیار عزیز:
یادم هست یک بار آقا مازیار درخواست کردند عکس یا لینک برخی از تخریب ها و اکانت ها را در فروم ارائه کنیم. از آنجایی که آقا مازیار برای بنده قابل احترام هستند و حتی بزرگتر از بنده هستند با کمال میل حاضرم عکس ها رو به صورت خصوصی براشون ارسال کنم تا مشاهده کنند.
اما عکس ها داخل فروم ارسال نمی شوند. علتش هم باز تهمت های برخی از رفقامون هست که دفعات قبلی که عکس اکانت یا اتک برای جذابیت فروم گذاشتم به بنده تهمت زدند و عکس را غیرواقعی اعلام کردند. خیلی ساده هست که من به جای ارسال عکس جعلی، می توانستم هیچ عکسی ارسال نکنم! اما خواستم با صداقت رفتار کنم و فروم جذاب و بازار کل کل داغ باشه که برخی دوستان به خاطر اینکه فکر می کردند سوپر همر جنوب غرب تو دهکده میلاد بود و بابت زدنش به خودشون جایزه و کاپ داده بودند شروع به تهمت زدن کردند و به همین دلیل تا اطلاع ثانوی عکسی که خودمون تشخیص بدهیم لازم نیست در فروم ارسال نمی کنیم.
نکته ادبی: کافر همه را به کیش خود پندارد.
سوم: کتییه ها و قوانین جلسه توتال ها:
ساید جنوب غرب همیشه و در همه حال خودش رو به اصول اخلاقی پایبند می دونه و یکی از اصول و ارزش های ما چه در بازی و چه خارج از بازی رعایت اصول اخلاقی هست. اینکه سر قول و قرارمون و پای حرفی که زدیم بمونیم هم یکی از اصول اخلاقی است. پس قطعا ما به آن پایبند خواهیم بود. هیچ کتیبه ای با تک هیرو وارد جنوب غرب نخواهد شد و اگر چنین اتفاقی بیفتد شورای لیدری جنوب غرب ضامن برگرداندن کتیبه به سایدی خواهد بود که کتیبه در آن قرار داشته است. امیدوارم همه توتال ها و لیدرها هم به عهد خود پایبند باشند. در خصوص پابندی به اخلاق هم، به دلیل اینکه لازم نیست همه مثل ما فکر کنند؛ دیگر دوستان را به وجدانشان می سپاریم.
در مورد نقض عهدهایی که آقا مازیار فرمودند که بنده قبلا مطرح کرده بودم و روی صحبتشون به احتمال زیاد با بنده بود عارضم خدمتتون که ما قبلا هم گفتیم که برخی عهدها نقض شده و الانم همین رو میگیم.(مثالهاشم در همان پست های قبلی به وضوح ذکر شده است) اما این باعث نمیشه ما از اصول و ارزش های خودمون عدول کنیم ولو به غلط! بعدا نگید چون پای عهدمون موندیم ورشکسته کتیبه ای هستیما! 
یهو اصولمون رو میگذاریم کنار و...نگم براتون.
(من اگر شکسته عهدم، به وفای خود نگه کن...)
تبصره: اگر دو ساید بین خودشان توافقاتی مبنی بر زدن یا نزدن کتیبه از ساید همدیگر داشته باشند از نظر ما این توافق فاقد هر گونه ایرادی می باشد و به آن توافق احترام می گذاریم. این توافق باید مورد تایید تمام ساید باشد نه یک بخش آن.
نکته کتیبه ای: ما نیازی به کتیبه های سایدهای دیگه نداریم.
چهارم: ارتباطات کتیبه ای:
با توجه به ارتباط بین سایدها و اتحادها ممکن است کتیبه هایی بین سایدهای مختلف جا به جا شود. از نظر شورای لیدری جنوب غرب؛ این موضوع از اتفاقات عادی تراوین می باشد و منعی وجود ندارد لذا با توجه به شرایط دیپلماتیک سرور؛ ممکن است کتیبه ای بین اتحادهای EAST یا بین اتحادهای مسترز و لویال جابه جا شود. حتی امکان دارد کتیبه هایی بین EAST و مسترز جابه جا شود.
تبصره۱: در مورد شمالغرب؛ تصمیم با لیدرهای شمالغرب خواهد بود.
تبصره۲: اگر جنوب شرق در زدن کتیبه های شمال شرق با دادن همر یا خزانه یا هر نوع ابزاری مداخله کند از نظر ما نقض آشکار تعهداتشون هست و عواقبش هم قطعا به نفع هیچکس نخواهد بود. هر گونه توجیه هم در نگاه ما صرفا یک نوع بهانه تراشی برای استعمار سایدی دیگر هست. شمال شرق را به حال خودش بگذاریم تا بازی شون رو بکنند و به تمامیت ارضیشون احترام بگذاریم.
نکته اول: ببر رو تفنگ نمی کشه؛ شکارچی می کشه!
پ.ن۱: از دوستانمون در شمال شرق و از هر دو طرف درگیر خواهش می کنم احترام همدیگر را حفظ کنند و بالاخص حرمت بزرگترهایی مثل آقا مازیار و آقا تورج رو همیشه حفظ کنید. کل کل ها فقط واسه بازی و اتفاقاتش باشه و از خطوط شخصی زندگی افراد فاصله بگیرید لطفا. این فقط یک درخواست دوستانه از برادر کوچترتون بود.
پ.ن۲: دوستانمون از اتحاد لویال، همیشه و در همه حال از حمایت ما برخوردار خواهند بود و ما بر عهد و پیمانمون به شدت وفادار و پابندیم. بعضی از دوستان گفتند در لفافه حمایت می کنید و حمایتتون رو تکذیب می کنید خواستم دوباره تاکید کنم که بدانند به قول یوسف عزیز همچنان سیاست ما صداقت ماست. فکر می کنم همون صفحه ۱۰۰ اینها شخصا این موضوع رو اعلام کردم و آقامازیار هم اگه دوباره نره مرغ فروشی جعفر مرغی؛ همین موضوع رو خیلی قبل ترها تایید کردند که بنده صادقانه از این حمایت صحبت کردم.
پ.ن۳: دقت کردید که روال فرومی رفقامون در اتحاد EAST اینجوری هست که هر وقت می بینن حرفهای رقباشون داره بر کرسی میشینه و به عبارتی کم میارن؛ آقا تیرداد یهو ورود می کنن و میگن آخ آخ آخ چقدر خسته شدیم موضوع رو عوض کنید و یه قصه ای میگن و همه شون هم پشت بندش نقش هاشون تو قصه رو بازی می کنن.
امشب تیردادخان کار داشتند؛ امیروال عزیز زحمت این حرکت رو کشیدند که بدینوسیله از طرف رفقاشون ازشون تشکر می کنم فقط توجه کنید که این روند لو رفته و باید یک روال و ابتکار جدید به کار ببندید. برادر شما که اهل کل کل بودید دیگه چرا؟
پ.ن۴: رفقا میگن اون اکانت ناتار تایم فیک هست چون هویت اکانتش معلوم نیست! پس نبایدم باهاش صحبت کرد. فارغ از اینکه چی میگه و چجوری میگه؛ یک سوال دارم؛ آیا اکانت فرومی owldark دقیقا همین وضعیت رو نداره؟ پس چرا با ایشون صحبت می کنید؟ ایشون کدوم اکانت هستند؟ برخورد دوگانه نداشته باشید. اگر کسی به نفعتون حرف میزنه گمنام هم باشه مربا هست ولی اگه به ضررتون حرف بزنه گمنام باشه زهرماره! چرا؟ چه فرقی دارن این دوتا؟ اگه میخوای بگی اون رو شما میشناسیم خب این یکی رو هم اینها میشناسن! اگه میخوای بگی اون محمد هست خب این هم امیر هست. دقیقا مثل هم! اما برخورد دوگانه!
پ.ن۵: دو روز پیش مطلبی گفتم بدین مضمون که اگر دوباره روند توهین آمیزتون مثل همون(همرت رو نگاهیدم) رو ادامه بدید من دیگه جلوی بچه ها رو نمیگیرم. و یهو رگ گردن چند نفر زد بیرون. دوستان من چرا زمان توهین ها شماها رگ گردنتون لیدوکائینی میشه؟ هیچ حسی نداره؟ چرا اون موقع هیجان زده نشدین؟ چرا متاسف نشدید؟ واقعا متوجه منظور رفیقتون نشدید؟ اما وقتی حس می کنید ممکنه برعکسش اتفاق بیفته رگ هاتون فعال میشه! عجب!
دستور از بالا نباشه صلوات.
مطلب بعدی این هست که باز هم هاله ای از افکار منفی که اطراف ذهن برخی افراد هست بهشون چیره هست و درک مثبت و درستی از قضایا و صحبت ها ندارند.
ببینید هر روز چند نفر بهم پیام میدن که فلانی تو فروم توهین کرده، لیدر فلانی تحقیر و تمسخر کرده؛ فلانی فحش داده و موارد مشابه و میخوان جواب بدن که دایما با مخالفت محکم و قاطع بنده مواجه میشن. خیلی وقت ها هم بهم میگن چرا وقتی لیدرهای دیگه به کسایی که هتاکی می کنن چیزی نمیگن تو واکنش نشون میدی؟ پس بهم حق بدید که از اینهمه توهین خسته بشم و واقعیت رو بهتون بگم که اگر جلوی پلیرهای جنوب غرب رو نمی گرفتم و توهین ها پاسخ داده می شد وضعیت فروم خیلی فاجعه آمیز بود.(اون چه مثال عجیب و داغونی بود که زدی آقا یا خانم ایتالیانو) پس از این به بعد اگر کسی توهین و بی ادبی کرد خودتون بالاخص لیدرها باهاشون برخورد کنید وگرنه فاجعه اتفاق خواهد افتاد. حالا میخواد رگ گردنتون بیرون بزنه یا نزنه، برای من اهمیتی نداره، احترام می گذاریم و باید احترام بگذارید.
شب خوش