سلام و درود رفقا
عارضم خدمتتون که سرور از دسترس خارج شده و ما فرصتی پیدا کردیم که به فروم سر بزنیم. مطالبی دیدم که برام جالب بود و بعضا عجیب!
اول:
با عرض پوزش در زمان ای ار یکی از قدرتمند ترین ساید ها اس دبلیو بوده
سرور هفت قدیم حکم ران مطلق سرور بود
سرور دو و نه هم قدرت زیادی داشت!
سرور های اسپید هم پلیرهای فوق حرفه ای داشت!
این که الان شاهد ضعف ساید اس دبلیو هستیم بخاطر کم تجربه بودن لیدر های ساید هست و البته اگه پلیر های قدیمی ساید برگردند شاهد چالش برسر لیدری خواهند بود
یک سری از پلیر ها رو اسم میبرم شاید حافظه ات یاری کنه
علی ویسکی،ماهان هلسیکر،ارش و ارمین استیل،دکتر امید ،ایدین اندوار،صادق صمدی،فرزاد و حمید،رضا سورنای عزیز،پارسای دوست داشتنی،امین ام اف ام،تیم ونوم،تیم کینگ نادر،بچه های تیمno1که فقط از این جمع من موندم!تیم سه تفنگ دار،خیلی های دیگه هستند که هنوز نمیدونند توی ایران سرور هست
بهتر این تیم حال حاضر ساید رو با تیم های قدیمی جنوب غرب مقایسه نکنیم
بیشتر
کسری جان گفتنی ها رو گفت. فقط خواستم یادی کنم از دوست و همراه قدیمی خودم امین ام اف ام عزیز. چقدر دلم براش تنگ شده. با اون پاترولش 😜چه خاطره هایی که نداشتیم باهم!(لعنت بهت آرش که داری می خندی!) چه حالی کردیم تو اجتماع پلیرها تو پارک آب و آتش! یادش به خیر. حس پیرشدن بهم دست داد.
سلام
بریم مقداری لینک نگاه کنیم
اول با چیف شدن دیفالت محبوب دل ها دکتر نوید اونم بدونه دف
.

لینک بعد رو با یه خفت کوچولو شروع کنیم
.
.

خفت شدن پکا اونم در تایمی که رویه اکانت بود
خفتر 40 مین تو راه بود از منابعی که اومد معلومه 2 دقیقه قبل رویه همون ده بوده خیلی عجیبه باشی و ببینی و خفت بشی
.
.

دوستمون انگار نمیخواد درس بگیره و فقط یکم اسکات ریخت رویه دهش و شب بعدش باز خفت شد
.
.

یه فیک چیفر با تک هیرو برایه چیف و بردن کتیبه رویه اکانت Hermes رفتیم اما دفکورد خیلی ساده گول خورد و منتظر مهمون نوازی از ما بودن و اینم از دفی که برایه ما ریختن
.
.

بچه هایه اس ای بیایین چشمان این اس دبلو پس بدید من دلم میسوزه برایه این اسکات هاشون که اینجوری دارن تلف میشن
.
.

دیشب هم بخاطر فیک رو اکانت Hermes احتمال دادم اسکات بخورم هرچی در دسترس بود گذاشتم براش
.
.

چشمانو بدید نه بخاطر خودشون بخاطر این اسکات هایه ناز
تا جمع آوری لینک هایه جدید خداحافظ

بیشتر
ادی و لطیف و امیر فایتر و میلاد عزیز دمتون گرم. همچنان به جاروکردن ادامه بدین تا پلن کتیبه بعدی رو با کمترین تلفات بهتون بدم. فقط بگین چی دوست دارین؟
امیر فایتر و ادی اگر اون شب جفتتون نخوابیده بودین و اسکات رو بهم می دادین الان....می فهمین که؟ خخخ
عمولطیف بزرگ ما عزیز ما تاج سر ماست.عشقی به مولا.
بریم بعدی....
گل پسر اون فیکها برای پیدا کردن دهایی بود که دارن چهار موتوره شارژ میکنن
آقایون دوستان این کثافت کاریا چیه دیگه. تکلیف سرور که مشخص شده. تبریک به ساید مورد نظر. یک ساید دیگه هم که از طولانی شدن سرور منفعت میبره. ولی دیگه واقعا برای بیرون کردن پلیرهای یک ساید از سرور، کاری جز خرید اکانتای اون ساید و کوبیدن همرشون به خودشون (مرتاض کوچک) بلد نیستید؟؟؟؟؟
پیمان عزیزم شما قطعا یکی از بهترین های جنوب غرب هستین و می دونی که شخصا قبولت دارم. ولی این حرفهایی که بهت گفتن برو بگو رو نباید می گفتی. چون برای فهمیدن اینکه کدوم دهکده اصطبل بزرگ داره قدیما ماهم ۱دونه کاتا لانچ می کردیم اما اون دوران گذشت. الان اکانتی تو ساید هست که همه دهکده هاش اصطبل بزرگ داره. عملا این پلن منتفی هست. ولی باز هم بنده به فکر و ایده تون احترام میگذارم.
سعی می کنم اون تهمت خرید و کوبیدن اکانت رو هم بزارم به حساب هیجان زده شدنت. کی الان واسه اکانتی تو جنوب غرب حاضره پول بده؟ وقتی با ۸ک استپ میشه جارو کرد چرا باید کسی پول اکانت بده؟ هر چی میگن که نباید بیای تو فضای عمومی مطرح کنی.
راستی اگه با بچه های تیم قدیمتون محمد و علی هستین بهشون سلام برسون. شما تیم معرکه ای هستین. کاش تو ساید دیگه ای بودین.
اون گل پسرم خوب اومدی پیمان 😘😜

قضیه این آیپی مشترک رو چجوری میشه
توجیه کرد؟
اتک بدون اسکات همراه با آیپی مشترک
علی آقا زد کینگ
آقا یوسف ریتالین
نکنه پرهام پسورد پکارو داد به سامان بد بوی؟
خداییش عقلا یه کاری میکردین تو این سرور
یه اثری از خودتون به جا میذاشتین
میگفتین ما فلان کارو برای این ساید انجام دادیم
دونه دونه بچه های جنوب غرب رفتن رو حذف
خادم جنوب غرب جارو کشید به سر جنوب غرب
تاپ لیدر معروف که اگر اولین دفکورد ایران نباشه
حداقل سومیش هست ، سایدش جارو شده
ولی از ادعاش کم نشده و همچنان تا آخر سرور
به ساخت گرزی ادامه میده
بیشتر
سلام پرهام جان.
داداشم شما خوب موقعی رفتی. چون یکی دو روز پیش یه همر جنگی از اس دبل به خودشون کوبیده و اگه بودی الان..... .
حق با شما بود اوضاع جنوب غرب وخیم تر از اونی بود که ما فکر می کردیم.
راستی خوشحال میشم با افتخار همین جا رسما ازت دعوت کنم که اگر قابل بدونی در تیم تایگرز پذیرای شما باشیم.
پنج شنبه یادت نره....
سلام و عرض ادب خدمت همه ی شما عزیزان و بزرگوران
سلامی به بلندای دیوار جنوب غرب
دیشب شاهد آزاد کردن گندم خور های شمال غرب در جنوب غرب بودیم ...

پ.ن : از اونجایی که سطح فروم خیلی خیلی بالاست و همه تحلیل گرن باید اینجوری پست بزارم که اذیت نشید !
پ.ن : اینم لینکی که دوست داشتید ...
پ.ن : کسی که پلیر اس دبل نیست برا اس دبل سینه چاک نده !
پ.ن : شرافت ؟!
و اما آخرین پ.ن این پست و مهمترین اون :
ای کاش شمال غرب میدونست که داره چه راهیو میره ... این ره که تو میروی به ترکستان است ...
یا حق
یوسف
بیشتر
و اما حرف آخر.....
یوسف عزیزم دوست گلم و رفیق و همراه سرور قبلی بنده؛ باز هم عرض می کنم شما انسان شریف و خوبی هستی ولی هیچ وقت کاریزمای لازم برای لیدری یک ساید رو نداشتی و ظاهرا نخواهی داشت.
یوسف جان شما میگی راه ما به ترکستان هست! درست. شما درست میگی. اما راه درست کجا بود؟ متا با جنوب غرب؟ بله قطعا. وقتی حریفی به قدرت اس ای وجود داره راه درست همین هست.
ولی .....یوسف جان مگه نخواستیم به این سمت بریم؟ یوسف عزیزم مگه من حتی بهت نگفتم دو هفته فرصت و همفکری میدم که شما ریکاوری کنید و درگیری با اس ای رو می کشم به سمت شمالی ها!
دیگه از این بالاتر چی می خواستی؟
با اینکه شما همین سرور نقض عهد کردی!
با اینکه تو مجموعه تون کسانی داری که سرور قبلی که باهم بودیم آمار اکانتامون رو به حریف می دادن!
با اینکه پسوردها داستان درست کرد!
با اینکه بارها ثابت کردید که قابل اعتماد نیستید!
باز هم.... باز هم.... باز هم......
من قلبا و صادقانه جلو اومدم و به درخواست نپ شما جواب مثبت دادم. گفتم کتیبه رو برای ایجاد حسن نیت جابه جا کن تا من شرایط رو کاملا مهیا کنم.
گفتم این وسط پلیری شیطنت کرد و یه غارت زد باعث نشه لیدرها نپ رو بشکنن. باید سعه صدر داشت.
گفتم با اینکه بچه های شمال غرب خیلی دلخورن و اصلا موافق متا با جنوب غرب نیستن ولی رو حرف من حرفی نمی زنن. حتی ناصر و صادق اگر من بگم قبول می کنن.
و قرار شد صادقانه و از روی حسن نیت کنار هم باشیم.
یوسف جان ....
وقتی در قبال وقت و هزینه عده ای پلیر مسئول هستم حتی اگر دلم نخواد باید تصمیم درست رو بگیرم.
اگر یک کلمه اینها دروغ هست شما بگو دروغه!
اما چی شد؟
شما دو ساعت نشده اومدی گفتی ظاهرا شرایط در شمال غرب برای متا مساعد نیست! ولی این کلام صادقانه نبود چون در اصل شرایط در جنوب غرب مساعد نبود. چون شما نمی تونی حرف آخر رو بزنی. پلیر یا پلیرها حرف شما نپذیرفتند. بعد شما به جای اینکه بگی پلیرها زیر بار نپ نمیرن اومدی میندازی کردن ما! من گفتم حرف من رو همه شمال غرب قبول می کنن اما حرف شما پلیرهاتون قبول ندارن!
پلیر قهر کرد! و شما تسلیم خواسته شون شدین.
و مکررا از کلمه (موفق باشید) استفاده کردید یعتی ابن بحث از نظر شما تمام شده هست.
بعد الان کی راه به ترکستان برده؟ ما؟ یا شما؟
یوسف جان اگر بعضی حرفها رو اینجا نمیگم به حساب نفهمیدن نگذار. رفاقت و نجابت اجازه نمیده. وگرنه....
عزیزم....
شما حریف پلیرتون نشدید! درسته!
همان پلیری که وقتی بنده تو جنوب غرب بودم از اتحاد اخراجش کردم و تا پایان اجازه ندادم تو اتحاد اصلی بیاد.
پس وقتی می گم کاریزمای لیدری منظورم همین چيزهاست. شما ساید رو فدای پلیر کردی. الان چی شد؟ یک پلیر راضی شد ده نفر حذف کردند! بهتر نبود همان جا قدرت و صلابت لیدری رو حفظ می کردی و می گفتی من رفتم حرف زدم و باید حرفت اجرا بشه؟ نهایتا یک پلیر از اتحاد می رفت ولی بقیه نفرات می فهمیدن حرف آخر را لیدر می زند و بس!
دوست عزیزم....
اگر می خوای لیدر باشی باید بدونی همه رو نمیشه راضی نگه داشت. ممکنه تصمیماتت به نظر کسی یا کسانی درست نباشه ولی شما لیدر هستی و تصمیم آخر را میگیری. قبل از ورود به مذاکره باید با دوستانت صحبت کنی که بعدش به مشکل نخوری.
یوسف جان...
شاید از برخی حرفهام خوشت نیاد و بعضا حتی دلخور بشی. ولی وقتی تجربه ت بیشتر شد متوجه خواهی شد که راه رو بهت نشون دادم.
آره دوست گلم.
ما راهی رو رفتیم که شما تصمیم گرفتی بریم. یه جورایی مجبورمون کردی به این راه بریم.
از دیوار کردن اون همرها هم می دونم خوشحال هستین و بهتون تبریک میگم. اما هیج کس ندونه شما که می دونی خودم بهتون گفتم کجا ریل هست! و چرا زیر چشمان بهتون اتک زدیم. بعد از اون هم هر چی زدیم دقیقا خورده وسط خال.
دوست من شما مسئول وقت و هزینه پلیرهای زیادی هستی. فقط به فکر راضی نگه داشتن یکی دونفر نباش.از پتانسیل پلیرهای قدیمی مثل پرهام و پیمان بیشتر استفاده کن.
و......
لیدر باش و حرف آخر رو بزن.
پ.ن۱: یه دمت گرم به دوستانمون در شمال شرق بابت بازی جانانه و زیباشون.
پ.ن۲: با دوستانی که برد رو تبریک میگن کاری ندارم. اما کنفدراسیون شمال تا سرباز آخر مردانه خواهد جنگید و روزی که واندر حریف ۱۰۰ بشه یا ما آخرین سربازمون کشته بشه بهشون تبریک میگیم. می دونیم حریف به شدت قدرتمند هست و شانس بیشتری داره اما ما تلاشمون رو می کنیم و با قدرت مبارزه می کنیم.
پن۳: میگن واندر جنوب غرب چیف شده بوده! بازم میخواین چیفش کنم؟
پ.ن۴: محمد دیابلو همر جنگی به درد یکی از فامیلاتون میخوره من واندر زن میخوام. قطعا تو هیچ پلنی قرارت نمیدم. حالا یا با گرزی هات دف بچین یا واندرزن تحویلم بده. همینه که هست.
پ.ن۵: خیلی ها با ۴۵ مولتی به گفته خودشون دو سه هفته اول تاپ غارت بودن اما الان کجان؟ تاپ غارت چی میگه راستی؟ اونم تاپ غارت سالم و پاک!
پ.ن۶: رفقای عزیزم در جنوب غرب که بارها کنار هم بازی کردیم. من واقعا سعی کردم غرب رو متحد کنم ولی اجازه ندادن. همه کاری کردم اما نشد.
پ.ن۷: محمد توهمی عزیز شما ما رو کاتا کن ولی من دوست دارم. ترجیح میدم با قلبت چیفم کنی.
پ.ن۸: دوستمون سوال خوبی کرد. سرور از دسترس خارج شده! الان من که از همه جا منبع ارسال کرده بودم واسه یک دهکده که انبارهاش طبیعتا پر شده و داره سرریز میشه گردن کیه؟ ها؟ کی جوابگوئه؟ جدیدا دیدین همرها موقع برخورد با قهرمان غیب میشن؟ خیلی باحاله! نه؟
به همه تون پیشاپیش چارشنبه سوری و عید باستانی رو تبریک میگم و امیدوارم سالی بابرکت و بهروزی داشتهباشید.
گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم
چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی