سلام و عرض ادب
من دلیل این همه حساسیت رو نمی فهمم . خیلی براتون مهم بود پیام خصوصی میفرستادین و راحت حل و فصلش میکردیم . اما شما دوست دارین که مسئله رو الکی بولد کنید.
من یه سوال ساده پرسیدم و گفتم فقط از مسئولین شمالغرب میخوام یه روشنگری کنن . نه پیش داوری کردم نه چیزی . فقط شبهه ای که پیش اومده بودو مطرح کردم اما ایشون یه پست گذاشت که بعدش یکم همگی به فکر فرو رفتیم :
بعد از اینکه خیالشون راحت شد ( لب مرز بودن اکانت ) دعوت داده شد و امید خدا اکانت خوبی تحویل ساید بدم
این جمله ایشون بود که یکم این قضیه رو بلد کرد ...
.این مسئله ربطی به ساید NW و تیم لیدریش نداره .
خیلی هم عالی . خب پس ریجستر کردن این اکانت در جنوب با هماهنگی تیم لیدری نبود . بعد فرمودید :
در نهایت اعلام میکنم که مصطفی گرزی پلیر NW و تحت حمایت کامل ساید قرار داره
من اشتباه برداشت میکنم یا واقعا شما معتقدید درسته که این اکانت از قبل هماهنگ نکرده بود با تیم لیدری در این باره ولی حالا که افتاده رو مرز و از قرار معلوم اکانت خوبی هم هست تحت حمایت کامل ساید شماست ؟ شما که اینجوری دقیقا جمله ایشونو تایید کردید !
ولی در حال حاضر اعلام میکنم که مختصات 0 46- خاک NW محسوب میشه و هر گونه اقدام علیه دهکده مذکور اقدام علیه ساید NW محسوب میشه.
این مختصات دقیقا با چه محاسباتی خاک شمالغرب میشه ؟ لطفا بفرمایید ما هم یاد بگیریم ! رسما خاک جنوبو زدید به نام خودتون ؟!
یه اکانت در جنوب ولی در اتحاد شمالغرب راحت غارت کنه و دهشو بکشه بالا و همرشو بسازه و ما هم بگیم چون اقدام علیه این ده اقدام علیه شمالغربه پس نباید کاری کنیم ، چون اگه کاری کنیم میشیم دشمن شمالغرب !
قراره بقیه دهکده هاش رو توی NW بنا کنه
بهترین تصمیمی که میشد گرفت همین بود منتهی میرسیم به جمله بعدی شما که فرمودید :
راجع به ده پیش فرض اکانت هم طی چند روز آینده نظرمون رو اعلام میکنیم
من اصلا متوجه نشدم ! یعنی الان مثلا ممکنه شما بیاید و بفرمایید تصمیم گرفتید که ده دیفالت اونجا بمونه ؟ ما هم بیام بگیم ممنونم که منت سر ما گذاشتید و بقیه ده های این بزرگوارو تو خاک جنوب نزدید !
پ.ن1 : امیدوارم به خاطر این مسائل کوچیک جبهه گیری ها ایجاد نشه .
پ.ن2 : گره ای که با دست باز میشه رو با دندون باز نمیکنن !
پ.ن3 : امیدوارم داستان سرور یک راند 4 تکرار نشه !:دی
پ.ن 4 : :دی
پ.ن : جغرافیا زمان ما راهنمایی اجباری بود.دبیرستانم داشتیم یه جغرافیا.تنها چیزی که ازش خوب یاد گرفتم شمال جنوب شرق غربش بود :))) الان اصول جغرافیا منو از بنیاد زیر سوال بردی