Posts by Sadegh WaNTeD

یه دونه اسکرین بدی کافیه

گفتم اگر کاتا از من دیدین یعنی دارم میام برای دیستروی کامل اون ناتار

اصلا شما ؟

لیدر سایدی مگه که بخوای صحبت داشته باشی ؟

به جا یه دونه ، دو تا فرستادم تلگرامت :)

نه گلم اتفاقا فرمودی اگه از من کاتا دیدین ینی دارم میام اقامت و دیوار بزنم که منم خدمت حضورتون عارض شدم مرحمت بفرمایید و ناتار های ساید ما رو اقامت نزنین ما خودمون انجام وظیفه میکنیم

شما لیدر سایدی؟ چقدر جالب

چجور لیدری هستی که دوال اکانتت حرف بارت میکنه و نسق کشی میکنه و باید بهش جواب پس بدی؟ :)

پ.ن : گل منو اذیت نکنین ... :D

عشقم چند تا از این اسکرین ها واست بزارم از سمت اکانت خودت؟

مگه خودت اول بازی نگفتی اگه کاتا دیدین رو ناتار هاتون دارم اقامتگاه میزنم سوتفاهم نشه؟

اول اسکرین بده این ده وقتی ناتار بوده شمشیر سبز غارت میشده یا شمشیر زرد بعد بیا درباره این چیزا باهم صحبت میکنیم :)

من همیشه موافق پلن رفتنم چه دیوار چه رد بشه و همیشه ساید اس ای از این رویه حمایت کرده

افشین منتال عشقم به نظرم کم کم دیگه باید گرم کنی :D

ظاهرا اینجایی که ریپلای کردم تو لفافه گفته شده وعده صادق نزدیکه :D

سلام و عرض ادب به همه دوستان

دوستان عزیز شمال شرق . این حرکتی که انجام میدید یک حرکت بسیار زشت و ناپسنده :)

ما هم میتونیم چیف کنیم و دفاع کنیم . با این میزان لاست از هر همری اتفاقی برای همر نمیافته اما کار درستی نیست ناتار چیف کنی و طوری دفاع بریزی که ۳۰ تا رعد ازش رد نشه .

اگر از سر ناآگاهی هستش و لیدراتون بهتون یاد ندادن خبر بدید یک کلاس توجیحی برگزار کنم واستون . اگر از دشمنی و عمدی بوده هم همیشه این رو بخاطر داشته باشید این مدل حرکت ها رو هر کسی میتونه انجام بده

ولی چرا این سرور اینقدر عجیب غریبه؟

یه اکانت هست دیفالتش تو se هست کپ و بقیه دهاش مختصات واندر 100 100 nw هست ولی تو اتحاد NE داره بازی میکنه

و عجیب تر اینکه اکانتایی که تو nw بودن رفتن اتحاد sw (اصلا شما بگو دو تا اکانت تو nw باشه)

پ.ن : یادش بخیر سرور پیش میگفتم ممد گرم کن دارم میام الان با خوده ممد رو یه اکانتیم لامصب کولر زده اصلا اهل گرم کردن نیست :(

ببین چقدر بی اهمیت بوده که حتی اقامتگاهم نزدم براش😂

نمیدونم چرا یاد اون قضیه یخ افتادم که همه درجریانن :D

خیلی وقته از اون حالت کل کل خودم دور شدم و دارم رفاقت رو تجربه میکنم

رضا جان سخت نگیر یه سری حرفا اگه نباشه بازی حال نمیده

الان واقعان انتظار داری بیان تو سرور تست ؟‍‍‍!!!

تا زمانی که بات حذف نشه پشمک های مجازی واسه خودشون جولان میدن ادعاشون هم .......

بات رو حذف کنن ببینیم چی به چیه !

بعد خنده دارش اینه بات مجازه ولی چپ و راست کپچا میاد !!!

خشم مانی :D

انتظار داشتم به احترام سلام علیکی که از قدیم بینمون بوده حرمت نگه داری مانی جان

از آخرین باری که بهت زنگ زدم و باهم حرف زدیم مدت زیادی نگذشته

نکنه تو رو دیوار کردم که تو نامه های داخل سرور اونجوری آمبول شدی؟

چه سرور تست چه سرور غیر تست من شخصا نه بات دارم نه مولتی

پ.ن : یوسف جان امیدوارم تک تک کلماتی که بهت گفتم یادت بمونه و تو سرور هر کاری خواستی انجام بدی اول به حرفای من فکر کنی :D

آقا این چه وضعیه

من به شدت اعتراض دارم

تو سرور تست هم به ما نمیخورن

یکی بیارین حالا که به ما بخوره.. :D

ممددددد... لفظ نیا حاجی ما شانس نداریم

انقدر چکمه یونیک افتاده کنارم که بجای کچمی تیم بهم میگن چکمه تیم :D

حاضرم گیچ یونیک بیوفته چکمه نیوفته :D خسته شدم ازش

ولی مرتاض یونیک دوست دارم با جنگ

چکمه افتاد کنارت تو برندار من میام برمیدارم :D

چکمه و مرتاض اس دبل احمق و چشمان اس ای

ینی گرم کنیم؟ :D

تیغ تیز قلمو مجبور میکنید از قلاف در بیارم

حالا این وسط شما ظهور کردی من متوجه نمیشم
    هیچ کدوم از این سرور ها بیابون نبوده و اگر بیابون شده جوری زدیم که بیابون بشه گل پسر! شما اگر عرضه داشتی همون سرور ها رو حضور پیدا میکردی ( اگه بودی که بدجوری زدیمت و الان فشاری شدی اگر نبودی هم که نه مال اظهار نظر کردن درموردشونی و نه صلاحیتشو داری ) نه الان که تا دیدی تیم ما دچار مشکل شده و ساید ضعیفه بیای زبون باز کنی یه جماعت رو بزدل خطاب کنی!!!!

عمو فدات قلم تیزه جیزه باهاش بازی میکنی اوف میشی کار دست خودت میدی

قلمتو بکن همونجایی که باید بکنی (تو قلاف) جای دیگه هم اگه دوست داشتی میتونی من شخصا مشکلی ندارم ( خارج از قلاف مثلا)

من یه بزدل رو هوا انداختم چرا شما برداشتی؟ چرا شما به خودت گرفتی؟ اصلا چرا به جماعت نسبت میدی؟

شما رو دور از جون کلمه بزدل ، نباید بزدل خطاب کرد

الان انجمن حمایت از بزدل ها تشکیل شده و از من شکایت کردن که چرا همچین توهینی بهشون کردم حالا باید برم جوابگو باشم

من شخصا از اونجایی تیم ما بازی نمیکرد منم بازی نمیکردم

این سرور کاملا اتفاقی و با 7 روز تاخیر اومدم سرور

جریان سرور های پیش رو که شنیدم کلی حسرت خوردم که جماعتی میومدن تو سرور واسه ما 15 کراپ بکشن چند تا سروره زبون باز کردن

شما اگه خیلی عرضه داشتی و جیگر بازی کردن تو سرور جلوی تیم ما رو داشتی و روی تیمت غیرت و تعصب داشتی همون موقع که دیدی سایدت ضعیفه میومدی تو سرور و با عرضه ای که از خودت سراغ داری ساید ضعیفتو جمع میکردی و سر و سامون میدادی

شما تو این سرور آی نفس کش گفتین ما اومدیم نفس کشیدن یادتون رفت :D

عقاب از کلاغ نمیترسه

کاتا کردن ناتار اس دبل برام اهمیتی نداره برادر. اینکه چرا به ساید ان ای دارند نسبت میدند! این سرور ان ای تو سایدش هم فعال نیست چ برسه تو فروم

البته فروم که چ عرض بکنم! فقط بحث های سرور قبله که به نتیجه هم نمیرسه

اینکه یه عده بیاند هر غلطی بکنند و بعد نسبت بدند به ان ای من نمیپذیرم. چ باشم تو سرور چ نباشم!

تو باغ ای؟!

اینکه یه عده بزدل که عادت به صد کردن تو سرور خالی و غریب گیر اوردن بچه های ما دارن و وقتی تیم میبینن جلوشون فرار میکنن و شبانه روز تو فروم میگن ما نیستیم و غلطای قبلی رو گردن نمیگرن و میندازن گردن بقیه و میخان از دکل ما بالا برن من نمیپذریم

این ناتار ساید ما رو کی به شما نسبت داده که شما اومدی وسط فروم؟

چرا خود گیرتون روشنه؟

پ.ن : ممد نوب پاشو باهم گرم کنیم 3>

الان ناتار اس دبل را کاتا کردید چرا دارید حرفو میپیچونید!! جواب بدید چرا ناتار کاتا کردید تو مختصات یونیک اس دبل

شما پلیر ساید اس دبل هستی؟

وکیل مدافع ساید اس دبل هستی؟

یا ماساژور ساید اس دبل هستی؟

پ.ن : ممد نوب سرد کن :(

یه عده ای اومدن انبار ناتارو زدن. حذف کردن رفتن. یا شاید هنوزم باشن داخل سرور.

به هر حال فکر میکنم این عکس بدون توضیحات اضافه در پاسخ شما کفایت کنه. تاریخش هم در زیر درج شده

ارادت

ایلیا جان حقیقتا متوجه منظور حرفت و عکسی که گذاشتی نشدم پس ترجیح میدم من سکوت کنم و پارسا بیاد بحثو ادامه بده

پ.ن : ممد نوب داری گرم میکنی ؟ :D شرطمون بر قراره هنوز؟