تیغ تیز قلمو مجبور میکنید از قلاف در بیارم
حالا این وسط شما ظهور کردی من متوجه نمیشم
هیچ کدوم از این سرور ها بیابون نبوده و اگر بیابون شده جوری زدیم که بیابون بشه گل پسر! شما اگر عرضه داشتی همون سرور ها رو حضور پیدا میکردی ( اگه بودی که بدجوری زدیمت و الان فشاری شدی اگر نبودی هم که نه مال اظهار نظر کردن درموردشونی و نه صلاحیتشو داری ) نه الان که تا دیدی تیم ما دچار مشکل شده و ساید ضعیفه بیای زبون باز کنی یه جماعت رو بزدل خطاب کنی!!!!
عمو فدات قلم تیزه جیزه باهاش بازی میکنی اوف میشی کار دست خودت میدی
قلمتو بکن همونجایی که باید بکنی (تو قلاف) جای دیگه هم اگه دوست داشتی میتونی من شخصا مشکلی ندارم ( خارج از قلاف مثلا)
من یه بزدل رو هوا انداختم چرا شما برداشتی؟ چرا شما به خودت گرفتی؟ اصلا چرا به جماعت نسبت میدی؟
شما رو دور از جون کلمه بزدل ، نباید بزدل خطاب کرد
الان انجمن حمایت از بزدل ها تشکیل شده و از من شکایت کردن که چرا همچین توهینی بهشون کردم حالا باید برم جوابگو باشم
من شخصا از اونجایی تیم ما بازی نمیکرد منم بازی نمیکردم
این سرور کاملا اتفاقی و با 7 روز تاخیر اومدم سرور
جریان سرور های پیش رو که شنیدم کلی حسرت خوردم که جماعتی میومدن تو سرور واسه ما 15 کراپ بکشن چند تا سروره زبون باز کردن
شما اگه خیلی عرضه داشتی و جیگر بازی کردن تو سرور جلوی تیم ما رو داشتی و روی تیمت غیرت و تعصب داشتی همون موقع که دیدی سایدت ضعیفه میومدی تو سرور و با عرضه ای که از خودت سراغ داری ساید ضعیفتو جمع میکردی و سر و سامون میدادی
شما تو این سرور آی نفس کش گفتین ما اومدیم نفس کشیدن یادتون رفت
عقاب از کلاغ نمیترسه