دروودی بی انتها به عزیزان هر 4 ساید سرور....

علی چپ چیست؟!!!
در لغت بمعنی: زمانی که می خواهیم از زیر کاری در برویم یا شرایطی رو به نفع خودمان تغییر بدیم اصطلاحا می گوییم خودم را زدم به کوچه ی علی چپ!.
اما میشه تعریفی دیگر ازش کرد:
زمانی که میخواهیم از زیر بار عملی خفت بار فرار کنیم و وضعیت رو به نفع خودمان تغییر بدیم و یک جمع کثیر یا قلیلی را هالو فرض کنیم بهش میگن خودش و زده به کوچه علی چپ!
-----

فروم زمانی بار فنی رو شاهد خواهد بود که اساتید محترم رقیب اول سعی کنند در جایگاه لیدری شخصیت خود و احترام را حفظ کنند.دوم که ته ته تههههههش تراوین یک بازیه و زد و خورد و برد و باخت عواملی از بازی.همچنین خفت های دلچسب! یاد بگیریم خوردیم زدیم خفت شدیم تهمت و انگ نزنیم.
اینروزا حتی خارج از بازی هم سعی میکنید توپ و بندازید زمین ما:دی
-----
سید بزرگوار، سجاد عزیز، دایه عزیزتر از مادر برای جنوب غرب عزیزمان
عارضم به خدمتتان که 3 تا واژه برات مثال میزنم:
بفرما | بنشین | بتمرگ
به عبارتی میشه گفت این 3 واژه معنی یکسانی در عمل دربر میگیره(نشستن) و اینکه از کدومش استفاده کنیم نوعی بیانگر ادب و شخصیت و خلق و خوی ماست.
بنظرم من وقتی خطابت کردم از واژه بفرما استفاده کردم دلیلشم انگشت اتهام و انگ زدایی شما و دوستانتون در جنوب شرق بود که اگر پاسخی دریافت نمیکردید تا به الان از کاه کوه ساخته بودید. اما دایه ی عزیز توقع میره در جایگاه لیدری با سابقه(طبق گفته خودتان) زمانیکه اشتباهی انجام میدید از روی حرص و عصبانیت وسط مکانی عمومی فریاد نزنید و از واژه بتمرگ استفاده نکنید. پس لطفا بنشین سرجات و بازیتو بکن و شرفت رو سر بازی به باد هوا نده. مرسی اه.

-----
صحبت از مرد و مردونگی کردی سید جان:
از همین تریبون بهت میگم جوخه انتحار متای SW.NE مرد نیست اگر در خاک شمال غربی که به توبره بسته ای، اجازه بده خواب و خوراک داشته باشی.:ایکس.
همچنان دوستت دارم.در جریان باش.

-----
و اما مورد آخر:
بحثی تکراری و بی فایده برای اساتید جنوب شرق(ناموس جنوب شرق):
شمارو به دیدن دیالوگی ماندگار از پلیر جذاب و سلام خوری ملس(هنوزم سلام بهت میدن بچه ها) جناب آقای صادق مایک شینودا دعوت میکنم:
forum.speedtra.com/index.php?attachment/4531/
داداش زحمتت ندادیم.خودمون اونجا بنگاه معاملاتی راه اندازی کردیم.ولی اگر امری باشه حتما بهت ابلاغ میکنم نیازی نیست درخواست بدی.

خوش گذشت.
مراقب سحر و بعد سحر و دم صبح و قبل ظهر و بعد ظهر و قبل افطار و بعد افطار و سر شب و بعد نیمه شب سایداتون باشید.
شب بخیر.