اقا سعید فرمودند خجالت بکشید توهمی سرور قبل خفت میکرد تشویق میکردید و....وقتی من میگم تو این سرورها سیاست و دیپلماسی در حد دمبلان گوسفند ارزش داره برای همینه 50 نفر اینجاییم این سرور روبروی همیم سرور بعد کنار هم نمیشه که با هرکی یک سرور متا بودی سرور بعد چیزی در موردش نگی فقط رسم مردونگی اینه اسرار هرکی رو که یک سرور کنارش بودی سرور بعد فاش نکنی.
اگر اشتباه نکنم مازیار باید باشید شما من همچین حرفی زدم ؟
سرور پیش یکی از لیدرهای سایدی که توشم چقدر عکس پروفش رو عوض کرد منو به تمسخر گرفت ؟ خودتون چقدر لذت بردید . این سرور باهاش هم پیمان هستم من نمیگم جبهه نگیرید ولی دیگه نه با کلمه نوبه سگ و فحش ناموسی که قبل تر شاهدش بودیم
متحدی یه اصولی داره رقابت یه اصول دیگه . لازمه لیدری فقط بلد بودن بازی نیست بیشتر حرف زدن باید بلد باشی .
منظورم شما نیستید خدایی نکرده منظورم به کسایی هست که با بی ادبی دارن جواب میدن (انسان از بی ادبی به جایی نرسید حقا که ادب وظیفه انسان است )
اما در مورد چالش بازی بی مولتی ما یه راهی رو شروع کردیم و اینکه توقع داشته باشیم کسی سنگ جلو پامون نذاره خیلی احمقانست پس منتقدین راحت باشید.
ما گفتیم بدون مولتی بازی میکنیم داریم میکنیم ولی به شما که قول ندادیم این کا رو کنیم که بخوایم به شما ثابت کنیم یا رضایت شما رو جلب کنیم . شاید هفته دیگه نظرمون عوض شد مولتی کشیدیم اصلا از کجا معلوم ولی فعلا با همین فرمون قبل جلو میریم.
این یه چالش برای خود ماست و خودمون خودمون رو آخر سرور قضاوت مکنیم ببینیم تونستیم از عهده این چالش بر بیایم یا نه شما چرا اینو کردید پیراهن عثمان ؟
همسایمون میگفت من با پول کارگری بنز خریدم همسایه روبروییش میگفت دروغ میگی تو دزدی کردی دوس داشتم بهش بگم تو رو سننه اگر با پول کارگری خریده دمش گرم اگرم دزدی کزده دزد بهتری از تو بوده ( دیوانه همه را به چشم خود بیند )
پ/ن: من سعید نیستم کوچیکت سجاد ملقب به سید هستم سرور بعد منتظر حضور یه تیم هستم اگر نیان حتما میام شمال شرق هوامو داشته باشید:)
پ.ن : اقای تندر فقط دو خط بالا جواب شما بود بقیش جواب منتقدان جنوب غرب بود
پیروز و دنباله دار باشید