بیشترسلام خدمت همه عزیزان
اول از همه تبریک و خسته نباشید جانانه میگم خدمت بردارای گلم در ساید ان ای که الحق فوق العاده بودند برد حقشون بود. چه بچه هایی که از روز اول سرور حضور داشتن چه رفقای تیم فونیکس (که همینطور که امیرحسین تریدر عزیز گفتن سرورهای زیادی مقابل هم بودیم و رقیب سنتی ما محسوب میشن و جدای رقابت رفقای بسیار دوست داشتنی هستند.) که با ورودشون ورق بازی رو به نفع سایدشون برگردوندن و عملکرد فوق العاده ای در کنار سایر دوستان شمالی داشتن. دمتون گرم ایشالا سرورهای آینده مجددا در کنار شما سرور جذاب تری رو تجربه کنیم.
خسته نباشید سوم خدمت دوستان عزیزم در ساید جنوب شرق که با تعداد کمی که بودیم ( فک کنم به زور ۱۵ ۱۶ نفر میشدیم) عملکردشون واقعا فوق العاده بود مخصوصا رفقای همر کشمون که اساتید من هستن و عااالی بودن در این زمینه. عذر خواهی میکنم که حضور کمرنگی داشتم و مشغله اجازه نداد بتونم کمکی بکنم ایشالا سرور بعدی جبران کنم.
تیم ما بنا به دلایلی این سرور نبود اما از اونجایی که نمیتونم روی امید عزیزو زمین بندازم با یه هفته تاخیر اومدم و با تمام مشکلات شخصی و نداشتن تایم سعی کردم کمک کوچکی داشته باشم که حاصلش دمپایی اکانت drunk prophet بود.
راجب سرور حسین عزیز مفصل صحبت کردن و من فقط چند نکته اضافه کنم. نمیخوام تقصیر گردن کسی بندازم یا ضعف های ساید خودمونو بپوشونم و به هیچ عنوان
قصد بی ارزش کردن زحمات دوستان عزیزم در شمال شرقو ندارم اما یکی از دلایل عدم موفقیت تیم تعداد کم خودمون و اتکا ی بیش از حد به حرف های تیم متامون بود.
نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت که توصیه ای که به لیدرای ساید داشتم گوش داده نشد و خودشون تجربه ی سرور پیش رو دوباره تجربه کردن
این سرور در جنوب غرب فاصله ی بین حرفایی که زده شد و کارایی که انجام شد به قدری زیاد بود که اسمشو نمیشه گذاشت تغییر برنامه،صرفا یک سری لاف و ادعای بزرگ بود(از سیاست کلی سایدشون که عدم مولتی بازی بود گرفته تا صحبتای مطرح شده فی مابین دو ساید) که گوش بچه های مارو پر کرد چرا که بعد از متا و تقسیم وظایفی که انجام شد قرار بر این بود که ساید غربی متا وظیفه بازی جنگی رو به عهده بگیره و ما برای اند گیم بازی کنیم اما عملا هیچ حرکتی از ساید غربی ما ندیدیم و زمانی متوجه اشتباهمون شدیم که دیگه کار از کار گذشته بود و شمال شرق به درجه از قدرت و انسجام رسیده بود که هر حرکتی عملا با شکست مواجه میشد. متاسفانه این عمل نکردن به وظایف از سمت ساید غربی باعث شد عملا درموضع ضعف قرار بگیریم و همین عامل یکی از علل شکست ما بود.
البته به هیچ عنوان قصد جسارت به پلیرهای محترم جنوب غربو ندارم چرا که تقصیری ندارن مطابق برنامه ی لیدریشون جلو رفتن و باز هم بهشون خسته نباشید میگم.
خیلی نمیخوام به حواشی بیشتر بپردازم و جدا امیدوارم دوستان به اندازه نصف زبان بازی و سیاستشون تفکرشون نسبت به بازی رو به روز کنن.
در پایان خسته نباشید به رفقای گلم در جنوب شرق:
امید پیرمرد دوست نداشتنی خودم، حسین کینگ بالا برادر مودب و دوست داشتنی. ارش افکت با شخصیت و اروم و کار بلد. کسری همیشه خسته، ارمان عشقم، اشکان سرلشگر غرغرو، مهدی کلت زحمت کش، فرامرز سلطان دف خاورمیانه و حومه، سعید اس بزرگوار، محمد جواد عزیز، علیرضا اونجرز، محمدرضا سوشیانت عزیز و سایر دوستان که اگر کسی رو از قلم انداختم عذر میخوام.
پ.ن: آیا شاهد بازگشت BellA CiaO خواهیم بود؟
پ.ن: آقا فرهاد مرسی که هستی همیشه داداش
پ.ن: رضا جان بی صبرانه منتظر برگشتت هستیم رفیق
پ.ن: ممد نوب آماده باش.
پ.ن: پارسا جون بلخره کنار هم بازی کنیم بچه محل.
به امید روزهای خوش برای همه دوستان
این بشه تجربه که همیشه پلن b داشته باشید اگر لیدر هاتون لیدر بودن بعد از دیدن وضعیت sw سریعا اقدام میکردید خوشحالم که این سرور تجربه ای کسب کردید
جنوب شرق مدعی هست که 40 میلیون فقط اشکان دف داشت و sw هیچی نداشت از مدیریت خواهش میکنم در قسمت مدافعین اتحاد ما رو از رنک یک بردارن گویا ما دفی نداشتیم
یه سرور بدون مولتی تست کنید بعد قضاوت کنید