آنقدر فکر کردی واشر زدی گل من سعی کن دیگه فکر نکنی 😘
حکایت توتال تونه ، هر وقت یک سوزن زدی به خودت بعد بیا جوالدوز بزن به بقیه
پینوشت:دیگه باید یک جور سیر نگر تون داریم یا نه ؟
آنقدر فکر کردی واشر زدی گل من سعی کن دیگه فکر نکنی 😘
حکایت توتال تونه ، هر وقت یک سوزن زدی به خودت بعد بیا جوالدوز بزن به بقیه
پینوشت:دیگه باید یک جور سیر نگر تون داریم یا نه ؟
بیشترمن واقعا متوجه نمیشم رو چه حساب به خودتون اجازه میدین به بک آپ روز قبل منتقل کنین. مگه مسخره شما هستیم؟
شاید ما دیشب وسط یه پلن بودیم و برامون دیگه منطقی نیست دوباره همون فرآیند تکرار بشه.
بزارین یه اسپویل از وضعیت کتیبه های چند ساعت آینده بکنم.
تنها انبار کوچیک شرق، در شرف رفتن به ده خمره واندر ج.ش با 1500 دونه اسکات هست.
احمق یونیک 500دونه اسکات داره.
احمق کوچیک 250گرم هم 200تا اسکات داره.
از این 3تا اگه همین الان 3تا دمپایی ول داده بشه، احتمالا یکیش بیاد.
مگه سیمز داریم بازی میکنیم که به بک آپ روز قبل منتقل میکنین؟ خدایی گرفتین مارو ؟
🤣😂
انقدر اسپویل نکن اونا همیشه همونو دارن موقعه اتک شو باس بیایی موز بر میدارین یا نه
معماری کوچیک یادت رفت راستی ۹۰۰ تا اسکات داشته
تحریف تاریخ ممنوع
تنها جایی که دفاع کردید که بر طبق شواهد با تقلب بوده. بقیه جاها شخم خوردید. لینک کراپ لاک کپ های مصریتون دو یه صفحه عقب تر موجوده. تازه با دمپایی های مصریمون زدیمتون.
.
ع راست میگی جون ما طبق گفته خودت تحریف تاریخ ممنوع
وگرنه میتونی رجوع کنی به دیوار های شمال شرق در چند صفحه گذشته با واندر زن هاتون لینک در نیومده
ماشالله چه نوشابه ی هم برا هم باز میکنه جنوب و شمال غرب 🤣😂
شما تهش. بتونین همون کپ های که ول کردن و بزنین وخوشحال باشین وگرنه یادمون نرفته چندتا همر واندر زن زدین که یک واندر زن شرق بپره اما چی شود یک آناناس گنده دادیم دستتون که نتونستین حتا ریپورت بگیرین 😘
اصلا مورد نداره ماجلو خوشیتونو نمیگیرم خوش باشین شیطون های پاک باز 😉
ماشالله کم اسکات نکشیدین از بقیه تارگت ها خودتون میدونین ریل تون هر کدوم از کپ های که پلیر داشت میبود ۱۷۰ک مزدور دوباره میومد آناناس و میدادیم دستش بره خونشون توشله بازی 😄
؟! زشته همش شمال غرب رو دفاع کنیدا ! مارو هم تحویل بگیرین حس بدی بهمون دست میده اینجوری.
واقعا هنوز متوجه نشدی ؟ آنقدر سخته فهمش برات شما ها رو آدم حساب نمیکنیم قربونت بشم باید حتما این طوری تو روتون بگیم تا بفهمین
اسکی داری میری شیطون ها مواظب باش لوبیا خوردم 😘😉
بیشترداداش دمت گرم، خلاصه و مفید گفتی، من فقط میخوام یه چیز کوچیک اضافه کنم:
این حجم از «افتخارآفرینی» تو پلنهای ساید شمال شرق، رسماً درس بزرگی برای همهی ما بود.
طبق صحبت های اقا احسان عزیز :
پلن گسترده ی شرق که شامل ۲ تا جابجایی کتیبه و موز برداشتن بود و دو تا چنج کپ که یکیش اکانتیه ک کپش تو ان ای بود و در نهایت اینکه دیوار شدن رو بشه تو یه پکیج به اسم «پلن گسترده» فروخت، واقعاً هنر میخواد!
ولی جدا از همهی اینا، اون آخرش رو هنوز هضم نکردم.
چجوری یه نفر روی یه اکانت با ۴ تا ده، پاپ در حد روستای علیآباد کتول، بدون گرفتن لینک، دیوار میشه؟
داداش تو جواب بده، ما قول میدیم گوش بدیم و لذت ببریم :دی
تک هیرو کتیبه بره از اکانت ۲۳ تا ده 🤔🤔جلل خالق مگه داریم
یک چیزی جالب تر یک ساید با همر های واندر زنش. بیاد رو هر تارگت لینک نگیره مگه میشه
سایز همر ها اصلا قابل مقایسه هست ؟؟ که ما ریپورت نگرفتیم شما هم نگرفتین 🤣😂
پاک باز های شیطون منتظر بن شدن اکانت های داخل پلن تون هستیم
تابلو کدوم ساید ریخته فروم روحیه بده 🤣😂
ارزش نداشتین حتا لینک بزاریم فروم
تا جای که ذهن من یاری میده کسی پلن میره رد میکرد میومد لینک میزاشت نه اینکه با اون حجم همر بیایی بری تو دیوار لینک حتا نگرفته باشی بعد بیایی بدو بدو فروم 🤣
راجب خوش خیال که باید بگم شما ها بودین منتظر چیف واندر شمال شرق 🤣😂 باشه ۳ بار
چی تو خودتون دیدین واقعا اون شرق ه میاد با کمترین تلفات یکی از واندر مرکزی غرب رو چیف میکنه نمیتونین حتا پسش بگیرین
واقعا این حمله بی هدف و خنده دار چی بود رو واندر شمال شرق؟
ولشون کن بزار خوش باشن برا خودشون ۳۶ تا همر کردن دیوار لینک هم نگرفتن 😂 فشاری شدن با این کار مثلا میخوان فشار و بردارن
اون یکی دیگه شون سواد اندازه ۳وم ابتدایی رفته ماشین حساب کاسیو گرفته حساب کتاب کرده ، عزیزم اون ماشین حساب مهندسی قربونت بشم بلد نیستی باهاش کار کنی دست نزن بهش ته سواد همون ۲×۲ ه.
دستت خورده دکمه هاش این طوری حساب کردی 😘
نظرت چیه اصلا بریم سال بعد بیاییم شاید تا اون موقعه واندرمون آپ شده بود 😆
پ.ن : اینا مگه نگفتن ساید ما دیگه فعالیتی نمیکنه تو فروم 🤔 باز پر کار شدن شیطونا 😉
اها شما ها حرف از دهنتون که نمیزنین از جای دیگه در میاد حرف هاتون برا همونه
نندازیمون یک موقعه بیرون رستم جان
شما عرضه دوتا اکانت و نداشتی از اول سرور ای پی نندازی پانیش خوردی سرش حالا قوپی میایی برا ما ۵۰۰ تا اکانت 😂 ریجستر میکردی
سلام
میشه به مناسبت فرا رسیدن ایام مبارک رمضان و تبریکش به همگی از ادمین درخواست کنیم یکروز گندم منفی نداشته باشیم؟😂
سربازای ما ناشتا میرن سرکار برمیگردن خونه گشنه تشنه تو این سرما گناه دارن :دی
سربازای تو که صحری خورده با چکمه اومدن سمت کار اما
سرباز های ما سفید مفید زیاد دوست داشتن دیگه نزاشتن برگردن
دوتا اکانتی که اول سرور مال ایلیا بود داشت کیف میکرد تو تاپ برا خودش بن شد چند ساعتی یک پانشی خورد چی میشه این وسط گل من 😘
میسوزه نه 😂😂؟
بشینین برمیگرده
انشالله این جمعه میایید
مدریت محترم هنوز فکری به حال فروم نکرده
خیلی ها راضی ن لیمیت روزانه داشته باشه فروم
بیشترکلا برام سوال بود که یکی مثل تو توی اون جلسه چیکار میکنه که جوابمو گرفتم، فکرم نمیکنم خودت رکورد کرده باشی یا با ایده خودت رکورد کرده باشی ولی نفس عمل فرقی نداره. چون 2 3 تا لایک بزرگتراتونم تو این پست دیدم جوابتو میدم.
اولا اون رو من نگفتم یکی دیگمون گفت ولی بله گفت هر حرفی هم زده شده حرف 4تامون بوده حالا ادامه داستان.
وقتی برای اولین بار تو یه جمعی میشینی میبینی ویسای 4تا ادم رندمی که فک میکنی رفیقای اون جمعن پخش میشه رو میشنوی اگر عاقل باشی گرا دستت میاد که طرف حسابت کیه. هومن و رضا میتونن شهادت بدن که بارها گفته بودم بهشون اقا اینا با تاریخ و اسم افراد ویس ملتو طبقه بندی دارن، نعمتم که صدتا سرور با شما بازی کرده میدونست داستان چیه. پس مو به موی اون حرفایی که زدیم رو میدونیم کجا زدیم و چرا زدیم نمیخواد تو سر و تهشو بزنی اینجا ول بدی.
دوم اینکه به دور از ادب و معرفته یه جمعیو تو روم شخصیتون دعوت کنید، صادقانه باهاشون حرف بزنید و تهش بخواید با ویس تهدیدش کنید. بدا به حال کسایی که تو وقت دوستی با شما صحبت میکنن و یه روزی ارتباطشونو قطع میکنن، معلوم نیست چه خوابی براشون دید. ما که طرفمونو میشناختیم، صد در صد هم پای حرفایی که اون شب زدیم هستیم اینو برا بقیه گفتم.
در اخر دوست به نسبت محترم تهدید گر! تنها خواهشی که ازت دارم اگر خواستی ویس رو پخش کنی لطفا کلش رو پخش کن. جواب زایده های ذهنت تو همون ویس هست ولی یا نفهمیدی یا دوست نداشتی بفهمی کلشو بذار شاید یکی تو فروم دلش به حالت سوخت جوابتو داد.
صرفا جهت اینکه خیالت راحت شه مهدی ناممون که ستون سایدمونه، هنوز داره به جون ما غر میزنه پس کی بلغزم. نترس عزیزم هنوز نلغزیده
موفق باشی
سوالت رفع شد انشالله بسلامتی ؟؟
ببخشید دیگه تفکرات ذهنی تو یکی رو بهم میزنم اما تا امروز کسی خبر نداشت از اون ویس
دوست ؟؟؟ منو تو هیچ صنمی با هم نداریم من به کسی که خارج از بازی باهاش ارتباط داشته باشم میگم دوست ،همتون enemy تشریف دارین
هر کس خواست میتونه یک نقطه بندازه کف تلگرام براش آپلود کنم ۱:۴۶:۰۱ تایمه رکورد
طرف حسابم کیه ؟؟ نکنه اون شب پوتین و بایدن و کیم جونگ اون رو ویس بودن ما خبر نداشتیم
خیلی این بازی رو جدی گرفتی ،خودتو دست بالا بیا پایین با هم بریم عمو ، یک بازی تحت وب ه با یک مشت عدد و رقم بیش نیست
اگه توی بازی یکم سنگین تر مثل Dota & Wow لیدر میشدین دیگه خدا رو هم بنده نبودین
تو یا تهدید نمیدونی چیه یا خیلی پاستوریزه ای که اینا برات تهدید به حساب میاد
تو اون پست گفته شده ما میدونیم مولتی دارین خودتون هم میدونین پس به بازی تون ادامه بدین تمام تمام
زین پس جواب ابلهان خاموشی است.
بقیه سایدها هم وقتی این حرکت رو دیدن، الگوبرداری کردن
خوب خداروشکر شما قبول دارین مولتی دارین 🤲🤲
ما تعداد اعلامی مون تو جلسه قبل ساید ۱۱۹ تا ۱۲۵ تا بود که گفتیم شاید بعضی ها نیان کم بشیم یا بیان زیاد
که پیشنهاد فرهاد و برای دوتا اتحاد ۴۰ تای رد کردیم
که فرهاد سریعا گفت که اره ما مهدی کلتی داریم که دستش میلغزه
خوبم لغزیده ماشالله ماشالله سایدی که فکر نمیکردن به ۸۰ نفر برسن که میان همچین پیشنهادی میدن یک دفعه ۱۳۰تا اکانت رجیستر میکنن 🤣🤣
خوش بینانه حساب کنیم ۵۰ تا مولتی دارین
خداروشکر من کل ویس اون شبو رکورد کردم کسی نمیتونه زیر حرف هاش بزنه پس شامورتی بازیتونو بزارین کنار بزارین ببینم این مهدی نامتون مثل سرور قبل میتونه دف بده واندر یا بلخره گیر میوفته 😂
پ.ن: سخنگو شمال شرق بیا ۲ تا پست بزار فشار رو از رو بچه هاتون بردار البته مواظب باش خودتم زبر فشار از حال نری
آخه تو مال فشار دادن نیستی که عموی تو نه ها همتون
هر سری میخوام بیام جواب تو بدم رضا پروف تلگرام تو نشونم میده میگه آخه ارزش داره این از دیابلو بدتره ولش کن
در سکوت حذف تو بکن برو درم ببند 👋
پ.ن: به نظرم مهم ترین مدالی که عیار بازیکنان رو مشخص میکنه ، مدال پیشرفت هفته دوم هست که به اکانت وگنس اختصاص پیدا میکنه
بازیکن این اکانت رو نمیشناسم ولی توی ذهنم
اونو به عنوان یه بازیکن باهوش نوشتم
واقعا خسته نمیشی چی میزنی پرهام بگو ما هم استفاده کنیم به خدا چشمام درد گرفت از بس اومدم تو فروم اسم تو رو دیدم
حالا کاش کنار این همه فکت و اکت و حرف و حدیث چیزی یاد داشتی
تو تیمت سروری که Nw بودم پیش ما بودین چی داشتین که من ندیدم این حجم از پلیر بودن تونو من سد کاظم مو میزاشتم بازی کنه با یک چینگش همه تونو جر میداد
بسته دیگه دوست عزیز سرمون درد گرفت بیا پایین
ادمین یک تعدیل خودکارمون نشه ؟؟
بات که نداریم یک تعدیل بزار برامون