Posts by M.Nn

اگه به ما ربطی نداره چرا بدو بدو اومدین فروم 🤔

شما شام درست کردین در شئان اون بنده خدا اون میل کرده چه به فروم

با تیتر (این تازه شروع نمایش قدرت ماست )🤣😂

نکشی مون قدرت مندان

پس قبول داری قهرمان مولتی هاست 😆

بچه ها شمال منتظرن بفرمایین ولی ما شام نمیدیم عادت نداریم به مهمون های ناخونده چیزی بدیم

اما یک دیوار هست میتونین بیایین ببوسینش 😘

پی‌نوشت: اون آی‌پی مشترکم که فیلتر شکن بوده صدرصد وگرنه افسانه و ای پی زدن 🫣

تو هم یکی هستی مثل مل مل

۲۵ ایکس هاتم حساب کن بزار بیو ت

سرور قبل که ما بودیم جرأت اسکات کشیدن از مرتاض گارد و حتا نداشتی عمویی

تو ۲ ساعت واندر زن تونو چیف کردیم چه کردین ؟

یونیک و زدیم چه کردی ؟

متا زود هنگام هم داریم تماشا میکنیم

تونستیم کردیم میتونی بکنی بسم‌الله

اون واندر هم که بتو نمیرسه حرف بزنی واش واندر یک یارو باید تو لول ۹۸ استاپ میکرد تا ne آپ کنه اما از یارو انتظار بیش از این نبود پس زدیم و خواهیم زد

تو میتونی دوباره بری واندر خاکستری بگیری نقشه هم ندی به هم اتحادیه هات با مولتی هات پلی بدی. Lollll

خب دیگه فکر کنم حالا برا خودتون مشخص شد چرا کسی حسابتون نکرده باهاتون متا ببنده شما به متای روز اخر بازی خودتونم اعتماد ندارین ویسش رکورد میگیرین :)))

تو که هر روز پرتت میکنن بیرون از ساید یا میری برا خودت اتحاد میزنی با مولتای خودت پلی میدی که از این حرفا نزن جوجو 😂 اون که حساب نمیشه همیشه تو بودی و هستی

همین بس که از تاپیک اعلام امادگی تا اخر گیم همه میان برا Ne رجز میخونن و میخوان هر جور شده بزننش (متا هفته ۳ بازی ۱×) بسته ما هم که جزئی کوچیک از این ساید پراز شیرانیم افتخار می‌کنیم

مثل بعضی ها تو سارمی منتظر نمی‌مونیم یکی سوارمون کنه 😏

شمال شرق در تنگنا ولی سر خم نمی‌کند

در میان گرداب تنگناها و سختی‌های بی‌رحم، شمال شرق چون کوهی سترگ و استوار ایستاده است. هر دشمنی که به خیال تسلیم کردنش پا به میدان می‌گذارد، در برابر اراده پولادین و روح شکست‌ناپذیرش سردرگم می‌شود. زانو زدن برای او هرگز راه نبوده؛ این سرزمین به گذشتگانش آموخته است که حتی در تاریک‌ترین شب‌ها نیز آتش ایمان و غرور را زنده نگاه دارند.

هر شمشیر که بر زمین می‌افتد، هیزمی است بر آتشی که در دل این دلیران می‌سوزد. آن‌ها در قلب تنگناها نه فقط برای پایداری بلکه برای فتح، برای اثبات بزرگی قدم می‌نهند. شمال شرق، نماد مقاومت و اقتدار است؛ جایی که شکست یک واژه ناشناخته‌ست و پیروزی تنها نتیجه‌ی تلاش بی‌وقفه است.

در برابر طوفان‌ها سر خم نمی‌کنند، چون می‌دانند افتخار و آزادی فقط از آن کسانی‌ست که با خون دل و عزم پولادین می‌جنگند و هرگز زانو نمی‌زنند.😎

ویس اون شبم رکورد کردی؟ LOOOOOOOL

ویس که زیاده اونم هست

آدم از یک سوراخ هیچ وقت دوباره گزیده نمیشه

مطمئن باش هر جا تو فضایی مجازی حرفی زده بشه منم باشم رکورد شده دوست داری بشنویی که آدرس بفرستم بیایی پیشم با هم گوش بدیم تنهایی کیف نمیده 😘

درود و خسته نباشید

اون پست ماست در خصوص متای سرور قبل شما، یک بار هم نه دوبار تبریک گفتیم متای ۲۴۰ شرق در برابر ۱۰۰ شمالغرب ، بله شرق بود ۱۰۰ صفحه در مورد متاش حرف میزد، چون بین خودشون اختلاف بود، اخرم که شبانه واندر و ایمیل و هولدر عوض شد.

بنظرم برنامه رو عوض کنید بزنید تو کانال تفرقه انداختن شاید

به تو که نمیرسه بخوای راجب واندر جابه‌جا شده حرفی بزنی

اما جهت اطلاعات عمومیت بالا بره ما تا ساعت ۱۱ شب با بچه های متا تو دیسکورد داشتیم حرف میزدیم همه هم خبر داشتن قرار شب جابه‌جای اتفاق بیوفته Lolllll:

کمک هم کردن تازه اما به خاطر عده ای محدود از نخاله های Se و Ne تو اون شرایط چنج شد بازم دم هولدرمون گرم با کمترین لاست جمعش کرد

که همون سرور هم تیم Brave مقابل این دوستان بود ولی انقدر غربتی بازی و ننه من غریبم در نیوردن ^^

اره دایی تو که راست میگی

شرق بود که فقط ۱۰۰ صفحه راجب متا زود هنگام حرف می‌زد 😂

یا ما بودیم زیر بالشتی نپ بسته بودیم با جنوب شرق

ما حداقل ۳ ۴ هفته زدیم تو سر کله هم عشق کردیم با رفیق هامون بعد متاش کردیم نه که هر سرور میایین جنوب غرب از ترس اینکه جنگ مرزی داشته باشین جر بخورین یا نپ پشت پرده میکنین یا متا هفته سوم ۱x

فکر میکنم اولین تفاوتش با متای مورد علاقه شما یکی شدن اسم اتحاد ها بود.

در ادامه سایر تفاوت ها هم خواهید دید.

پینوشت : متای برادری جنوب رو تبریک میگم❤️

اون که مورد علاقه شما بود نه ما از روزی که متا شدیم ما گفتیم لحظه اخر اسم ها چنج میشه که شد اما شما هی میگفتین اسمتون یکی نیست پس متا نیست 😂

سایر تفاوت هاش 🤔 منظورت واندر مشترک که میخوای بگیری :)

تو از گروه قبلی که صد و اندی بودیم که میگفتی ۸۰ ۹۰ نفرشون تو آورده بودی مثلا خودت وقتی انداختیمت بیرون با تیپا میخواستی ببریشون با خودت نتونستی یکی شو کم کنی درس عبرت نشده برات گند گویی نکنی نوب

بفرست عزیزم فقط زیر ۱۰۰ گرم نباشه قربون اون چیز دیگه تم بشم من

902 383 4005

یکی بیاد منو گردن بگیره

فیک کدومتونم خودم خبر ندارم

یک سوال اسم اکانتت چی بود تو گیم ببینم اصلا ارزش داره باهات بحث کنم 😂

اون کسیم که واندر زد شما نبودی خودش می‌دونه کی بوده تازگی در تلگرام صحبت کردیم ولی متاسفانه گفته اسمش برده نشه . خوب گفتی سوزش برای جنوب غرب این بود شد برنده متا ولی از اون به بعد شمال شرق هر کاری کرد واندر ۱۰۰ نکرد . این سرور مثل اینکه مملی برنده شده :) سوزش این که خیلی بیشتره 8o ( بد جوری بازیچه شدین )

رضا بیا تحویل بگیر هی میگم به این بچه مچه ها پسورد نده آه 😑 میان رو اکانت همه چیزو بهم میریزنم وگرنه ما لانچ میکردیم رو واندر Ne

تو دیگه شیشه رو رد کردی چسب میکشی احساس میکنم

اکانت مال ما بوده ما خودمون لانچ کردیم بعد تو میگی کسی دیگه زده Lollllllllllllllllll

از بابت نخاله ها هم یکم صبرو باش تا پنجشنبه چیزی نمونده یک عکس قشنگ برات میزارم بفهمی کی برده کی نبرده

داره جالب میشه دهن باز کنین ببینیم دیگه چی دارین بگین بی چشم و رو ها

مگه اولین بار Ne و Se از اول بازی تو جنگن بودن شما جنگی خوب بازی میکنین ما دف و اندگیم چند تا از پلن اول بازی تون موفقیت آمیز بود کلا؟؟؟

تو خودتون چی دیدین واقعا که یک ساید ۱۲۰ نفره حاظره باشه براینکه از زیر ۴تا اتک در بیاد پول ، زمان ، زحمت ۴ ماه پلیراشو بفنا بده که واندر تو ساید دیگه ۱۰۰ بشه اسم ها هم یکی نباشه ؟🍌

شیشه نزنین تو توهمات گیر میکنین

اون رضا تون صنعتی سنتی قاطی میزنه فکر میکنه مملی اینور هنوز 🤣 نزن بچه جان زوده برات

یک بی ..... ی برا اینکه خودشو نگر داره تو تیم مثل اشغال پرتش نکنیم بیرون یک زری زده پشت پرده

سر پیازه ته پیازه ؟

همش تقصیر ادریس نزاشت همون تایمی که امید درخواست ایمیل های تورج اینا رو کرد واندر تون رو چرخ نکنیم کتیبه رو هم نبریم

باید برین پای ادریس و ماچ کنین

با تشکر از همه خوانندگان فروم.

ان شاالله آخرین پست من در این تاپیک بود.

کجا چنین شتابان ۴ماه تحمل کردی این بازی و فروم رو ۱ روز دیگه هم واستا چیزایی جالبی بچه ها قرار رو کنن

من تازه تخمه خریدم بشینم پای فروم

آخ آخ فشار اومده نه 😘اشکال نداره عزیزم این نیز بگذرد

بزرگ میشی یادت میره

شما فعلا افتخارتون این باشه تعیین کننده این باشی که واندر تو کدوم قسمت شرق قرار ۱۰۰ بشه

راستی کو اون حسابدارتون مگه ما ۳۳ روز عقب نبودیم مگه قرار نبود لول ۷۵ و نبینیم. Ezzzzzzzzz

اره دایی من هر چند ساعت یک بار میایم رو واندر تون چکاپ میکنم یک موقعه راه رو کج نرین شیطونا 😂🤣 نمیخواستم ریا بشه نگفتم بهتون اما همیشه حواسم بهتون هست 😘

چهارم همینکه شمال شرق با اونهمه ادعای اول سرور الان داره به برابر شدن با غرب افتخار میکنه خودش یعنی تحت فشار بوده :دی

نگاه باز رفتی از موتوری جنس گرفتی نکن خواهر من نه چیز برادر من نکن این کاراتوزشته به خدا

برابری ؟؟

Lollllllllllllllllll

چیتون میخوره به ما دوتا سایدی با هم ۴۰ ۵۰ میل دف کشیدی که ۲۰ میلش برده است 🤣😂 اما بازم نرسیدی به دف ما

تعداد واندر زن که فکر کنم دوبل دوتا ساید واندر زن داریم

هولدر ی هم که میگم جعفرمون برا هولدرتون یک دوره خصوصی بزاره که حداقل بدونه نقشه که میاد یک دونه جا بزاره برا نقشه نه اینکه بره بعد از چند ساعت بیاره نقشه رو اکانت 😂😂😂😂

۳ تا واندر تون که زیر ه. واندر متا مون ۱۰۰ میشه مدال واندر ۲ هم که ماله Ne

بچه هاتون هم جدیدا دارن Nw Sw. میکنن این بود حرف های امام این بود بازی پاک( اول سرور رید توافقی ، به قول بچه های خودتون ۷تا اکانت خریدین 🤣😂)

متا تون هم از پشت پرده میاد میگه بیایین متا کنین با ما فقط اسم اتحاد و عوض کنین بسته 😂🤣😂😂

همین واقعا ؟؟ آنقدر از شروط متا پایبندی متا تهعد متا تون مثلا به رخ ما میکشیدین همین

حالا شما دقیقا با کدوم ماشین حسابی حساب کردی Ne برابر ه با غرب 🤔🤔