بات برای فروش موجود شد
هرکی خواست یک نقطه بفرسته
برای بچه های Ne پنجاه درصد اوف خورده😎
بات برای فروش موجود شد
هرکی خواست یک نقطه بفرسته
برای بچه های Ne پنجاه درصد اوف خورده😎
تو از گروه قبلی که صد و اندی بودیم که میگفتی ۸۰ ۹۰ نفرشون تو آورده بودی مثلا خودت وقتی انداختیمت بیرون با تیپا میخواستی ببریشون با خودت نتونستی یکی شو کم کنی درس عبرت نشده برات گند گویی نکنی نوب
بیشترگفتم جواب نمیدم دیدم نمیشه .
راستش فروشنده هستم ولی مصرف کننده نه . متاسفانه جنس هایی که مصرف میکنید معلومه از موتوری میگیرد خواستی بگو واست بفرستم
.
چرا قربون عکس پروفایلم بشی بیا قربون یه چیز دیگه بشو . تو خودت اکانت فیک یه نفر دیگه ای .
سرور جنوب شرق برده . حتی اگه ایمیل دست مملی باشه . در کل باخت سنگین دادین. فقط با بیرون کردن مملی از سایدتون برد کردین . حالا هی بیا پنجشنبه جمعه کن .
یه لطفی در حقم بکن من واقعا حال این فروم سمی ندارم نمیخوام پست بزارم دلیل اصلی پست گذاشتنم بعضی از اخراجی های جنوب غرب بودن که الان به اینجا کشید . دوست داشتی آیدی یا شماره بزار جای دیگه صحبت کنیم . متاسفانه من هر پستی میزارم بعضی از اخراجی ها میان تلگرام .... میگن سر همون بهتره دیگه پستی نزارم .
در آخر تشکر ویژه از پلیر های شمال شرق که در این سرور حضور داشتن
آخرین پست منه چرا که پست ها داره به سمت بی احترامی کشیده میشه و دوست ندارم به کسی بی احترامی کنیم . شاید یه روزی با همون شخص تو ساید بازی کردم و اینجوری قشنگ نیست .
پ.ن:تراوین فقط یک بازیه
پ.ن: اگه به کسی بی احترامی کردم معذرت میخوام
(به جز ۳ نفر )
بفرست عزیزم فقط زیر ۱۰۰ گرم نباشه قربون اون چیز دیگه تم بشم من
902 383 4005
یکی بیاد منو گردن بگیره
فیک کدومتونم خودم خبر ندارم
یک سوال اسم اکانتت چی بود تو گیم ببینم اصلا ارزش داره باهات بحث کنم 😂
اون کسیم که واندر زد شما نبودی خودش میدونه کی بوده تازگی در تلگرام صحبت کردیم ولی متاسفانه گفته اسمش برده نشه . خوب گفتی سوزش برای جنوب غرب این بود شد برنده متا ولی از اون به بعد شمال شرق هر کاری کرد واندر ۱۰۰ نکرد . این سرور مثل اینکه مملی برنده شده
سوزش این که خیلی بیشتره
( بد جوری بازیچه شدین )
رضا بیا تحویل بگیر هی میگم به این بچه مچه ها پسورد نده آه 😑 میان رو اکانت همه چیزو بهم میریزنم وگرنه ما لانچ میکردیم رو واندر Ne
تو دیگه شیشه رو رد کردی چسب میکشی احساس میکنم
اکانت مال ما بوده ما خودمون لانچ کردیم بعد تو میگی کسی دیگه زده Lollllllllllllllllll
از بابت نخاله ها هم یکم صبرو باش تا پنجشنبه چیزی نمونده یک عکس قشنگ برات میزارم بفهمی کی برده کی نبرده
در نهایت چون به احتمال خیلی زیاد سرور آخرم بوده
😒😒😒
ما اونقدر ها بدرد نخور نیستیم به خدا ما رو دور ننداز
تازه بهت عادت کرده بودیم
پ.ن:خدا یکی یار یکی دلبر و دلدار یکی توتال فقط تریدر
ماشالله از تایمی که تو بازی بودیم فروم نویسان پر کار تر شدن 😂
داره جالب میشه دهن باز کنین ببینیم دیگه چی دارین بگین بی چشم و رو ها
مگه اولین بار Ne و Se از اول بازی تو جنگن بودن شما جنگی خوب بازی میکنین ما دف و اندگیم چند تا از پلن اول بازی تون موفقیت آمیز بود کلا؟؟؟
تو خودتون چی دیدین واقعا که یک ساید ۱۲۰ نفره حاظره باشه براینکه از زیر ۴تا اتک در بیاد پول ، زمان ، زحمت ۴ ماه پلیراشو بفنا بده که واندر تو ساید دیگه ۱۰۰ بشه اسم ها هم یکی نباشه ؟🍌
شیشه نزنین تو توهمات گیر میکنین
اون رضا تون صنعتی سنتی قاطی میزنه فکر میکنه مملی اینور هنوز 🤣 نزن بچه جان زوده برات
یک بی ..... ی برا اینکه خودشو نگر داره تو تیم مثل اشغال پرتش نکنیم بیرون یک زری زده پشت پرده
سر پیازه ته پیازه ؟
همش تقصیر ادریس نزاشت همون تایمی که امید درخواست ایمیل های تورج اینا رو کرد واندر تون رو چرخ نکنیم کتیبه رو هم نبریم
باید برین پای ادریس و ماچ کنین
ای داد بیداد اسم های اتحاد ها هم یکی شد
با تشکر از همه خوانندگان فروم.
ان شاالله آخرین پست من در این تاپیک بود.
کجا چنین شتابان ۴ماه تحمل کردی این بازی و فروم رو ۱ روز دیگه هم واستا چیزایی جالبی بچه ها قرار رو کنن
من تازه تخمه خریدم بشینم پای فروم
بیشترجالبه که آقا رضا یه جا میگه که شمال غرب قوی ترین ساید بازی بود. اما هم خودش قبلش گفته که شمال شرق به اندازه کل غرب دفاع و همر داشته و آقا مصطفی (دوستان میگن یوسف زیر چادر) اومده میگه که شمال شرق قوی ترین بوده.
خیلی خوبه که قوی ترین باشی اما واندر تو ساید کناری صد بشه
قوی ترین باشی اما هر چند وقت یه دونه از این لینکا داشته باشی
آخ آخ فشار اومده نه 😘اشکال نداره عزیزم این نیز بگذرد
بزرگ میشی یادت میره
شما فعلا افتخارتون این باشه تعیین کننده این باشی که واندر تو کدوم قسمت شرق قرار ۱۰۰ بشه
راستی کو اون حسابدارتون مگه ما ۳۳ روز عقب نبودیم مگه قرار نبود لول ۷۵ و نبینیم. Ezzzzzzzzz
اره دایی من هر چند ساعت یک بار میایم رو واندر تون چکاپ میکنم یک موقعه راه رو کج نرین شیطونا 😂🤣 نمیخواستم ریا بشه نگفتم بهتون اما همیشه حواسم بهتون هست 😘
چهارم همینکه شمال شرق با اونهمه ادعای اول سرور الان داره به برابر شدن با غرب افتخار میکنه خودش یعنی تحت فشار بوده :دی
نگاه باز رفتی از موتوری جنس گرفتی نکن خواهر من نه چیز برادر من نکن این کاراتوزشته به خدا
برابری ؟؟
Lollllllllllllllllll
چیتون میخوره به ما دوتا سایدی با هم ۴۰ ۵۰ میل دف کشیدی که ۲۰ میلش برده است 🤣😂 اما بازم نرسیدی به دف ما
تعداد واندر زن که فکر کنم دوبل دوتا ساید واندر زن داریم
هولدر ی هم که میگم جعفرمون برا هولدرتون یک دوره خصوصی بزاره که حداقل بدونه نقشه که میاد یک دونه جا بزاره برا نقشه نه اینکه بره بعد از چند ساعت بیاره نقشه رو اکانت 😂😂😂😂
۳ تا واندر تون که زیر ه. واندر متا مون ۱۰۰ میشه مدال واندر ۲ هم که ماله Ne
بچه هاتون هم جدیدا دارن Nw Sw. میکنن این بود حرف های امام این بود بازی پاک( اول سرور رید توافقی ، به قول بچه های خودتون ۷تا اکانت خریدین 🤣😂)
متا تون هم از پشت پرده میاد میگه بیایین متا کنین با ما فقط اسم اتحاد و عوض کنین بسته 😂🤣😂😂
همین واقعا ؟؟ آنقدر از شروط متا پایبندی متا تهعد متا تون مثلا به رخ ما میکشیدین همین
حالا شما دقیقا با کدوم ماشین حسابی حساب کردی Ne برابر ه با غرب 🤔🤔
یک چیز از غرب کف رفتم ببینم کی زود تر پیداش میکنه چی بوده 😉
ماشالله ماشالله آخر سرور باز فعال شدن بچه هاتون خوشم میاد کم میارید دیس رو میندازین پشت هر پست
اونی یکی دیگه تونم قشنگ معلومه فشار روشه برین بهش آرام بخش بزنین از خوردنی رد کرده. 🤣😂
جوجو جون تو که صحله با بزرگترات بیا بیابون ببینم چی میگی توی ۱۰۵ روز بازی ۱۰ روز شو میگم ما تعطیلات بودیم به خاطر استراتژیک بازی تو اون ۹۵ روز جرات اسکات کشیدن از اکانت من نداشتین الان زبون باز کردی نوب بدو خونه تون
بیشتردوست عزیز اگر در آرامش جواب میدی با هم وارد مکالمه بشیم. تشکر بابت رعایت این موضوع پیشاپیش
شما یعنی ۱۰ تا کپی که با هم میخورد رو توی ۲-۳ روز به حالت عادی برمیگردوندین؟!
بعد این منابعی که خرج میشد از کجا میومد؟!
دف سازی/همر سازی یه بخشی از ساید باید متوقف بشه تا خرج این قسمت بشه درسته!؟
یا مثلا تعداد زیادی اکانتی داشتید که کل منابعش سر ریز میشده و بی استفاده بوده و در نهایت اینجا به کار اومده؟!
در هر صورت در هر ۲ مورد یه بخشی از منابع ساید با این پلن ها نابود شده.
شما این مقطع از سرور برو هزینه برگشت منابع کپ هایی که زدی رو حساب کن ببین ارزش بازسازی داره یا نه؟! یکی از عکس هاتم کراپ ۸ به ۶ بود شیطون
اینم جواب آبرسانی که هی میگید.
با اینکه تسلطتون در کیریلوید بیشتر از ماست.
البته شاید فقط در مورد دف کوردی بوده
مجبور کردید؟! آفرین
بله با توجه به حضور کمترین تعداد رمر داخل ساید های شرقی باز هم تصمیم منطقی گرفتیم.
و با توجه به محاسبات و پیش بینی های قبلش ۲ساعت سختی داشت و بدون سختی طولانی هندل شد.
به عنوان هولدر غرب شاید بیشترین تعداد خمره رو ساختم و دیدم. چه این سرور چه سرور های مولتی دار
توی ۱۴ دقیقه حداقل ۱۵ میلیون منبع رو رسوندید
اونم با ظرفیت اولیه محدود
انبارا رو ساختی منابعم این سر ریز نشده
کل منابعم توی این تایم رسیده
یعنی دقیقه ای ۱ میلیون منبع حداقل
جالبه
دست خوش
پستت طولانی. بود نتونستم همشو بخونم کیریلوید و برو با ادریس صحبت کن من سر در نمیارم
اما نکنه فکر کردی انبارش ش شده بوده ۸۰۰ تا 🤣😂
بیشتراز بین همه اینا فقط یکی جنوب غرب بود. که اونم گفتم نوش جونتون. داشتی جنوب غربو مسخره میکردی رفتی از شمال غرب لینک آوردی که بارها معلوم شده اکانت دارید یا جاسوس دارید.
بیا یه قراری بذاریم. هر بار پست میذاریم من یه عکس میذارم که جنوب غرب شمال شرقو زده یا دفاع کرده. تو هم یدونه بذار که شمال شرق جنوب غربو زده یا دفاع کرده. ببینیم که بیشتر لینک داره
برای شروع یه چیز خیلی کوچولو میذارم
ع الان شد دیگه اینا Nw ن ما Sw یم 🤣😂
شما ها نبودین فروم پاره کرده بودین ما متاییم ما همه با هم هستیم متا باید این طوری باشه متا باید اون طوری باشه (مگه اتحاد هاتون کنف نیست ) چه زود زیرشون کشیدی زشته به خدا به خاطر ۴ تا کپ از متات چشم پوشی کنی Lol
نمیدونم کدوم قسمت حرف منو متوجه نمیشی ما مثل هم نیستیم
من هیچ اسکرین نگر نمیدارم قشنگم اینایی هم که برات فرستادم رفتم گروه های واتساپ و زیرو کردم پیدا شدن 😂
اما تا جایی که ذهنم یاری میده اکانت بایگوش تون دیوار شده بود رو اکانت محسن همینقدر بسته برات دلبندم
پ ن: چه زمونه ای شده آدم ۳ ماه حرف از متا بزنه بعد به خاطر ۴ تا کپ بکشه زیرش 😂
بیشترعه تو رو اکانت اولد گاردی؟
میگم چرا تو و رضا همیشه با هم تو فرومید : دی حله عزیزم
احتمالا این ادبیات جدید رضا هم ناشی از همنشینی با شما بوده ، وگرنه رضای چند سال پیش که من میشناختم بچه مودبی بود
ما قبل نقشه کپ زدیم ، خمره واندر زدیم ، چیف میکردیم ، شما الان داری برامون لینک کراپ زدن تو لول 80 به بالای واندر رو میدی !دمت گرم
الان رو نصف کتیبه ها هم بزنی سبز برمیگرده ، بازی وارد مرحله آخر شده ، شما دیر شروع کردی
اره عزیزم گارد هم ماله ماست اما اکانت همر مون یکم دیگه میاد سر وقتت انشالله(yeahyoucan)
شما چند سال پیش رضا مد نظرته ؟؟؟
میگم دیگه هر چیزی تو تایمش قشنگه اون تایمی که شما زدین کپ ها رو. ۲ ۳ روز به حداقل های خودش برمیگشت اما کپ های که من زدم هنوز همون پاپ هست بعدم گفتم تو پست قبلی من مثل شما ها عقده ای نیستم قرمز کنم بزنم ۱۵ کراپی فلان کراپ لاک شد +مجتمع ابرسان 🤣😂 این کپ زدن ها ماله تایمی که شما رو مجبور کردیم مرتاض یونیک و بردارین و فشار گندم منفی رو تازه متوجه بشین اره دایی هرچیزی سر جای. خودش قشنگه 😘
منظورت از خمره همون خمره ای که دقیقا توی ۱۴ مین خودم ریکاوریش کردم ؟؟؟
چیف هم منظورت چیف ساید ویلیج هاست دیگه که مثل کنه دور واندر ما چسبیدین اما کل دستاوردش همون بود که فیدر مونو چیف کردین اما ما که اومدیم دور واندر Nw ده گرفتیم منجر به چیف واندر مرکزی Nw شد ما مثل هم نیستیم عزیزم
از زمانی که یادمه تک برده رو اکانت holy گذاشتین که مثلا بیایین چیف کنین ده هاشو که همونم نتونستین یکی. قوپی اومده بود holy روز آخر صفحه ۳وم امار و میبینه چی شد ؟ 😂🤣😂
بیشترحتما درست میگی شما
میدونی کلا من زیاد آمار چک نمیکنم دقت نکرده بودن به این موضوع که شما میگی
پی نوشت : همرهاتون هر زمان خواستن بیان قدمشون روی چشم ، هر اتفاقی در قالب بازی باشه ما ازش استقبال میکنیم
پی نوشت دگر : سوزش پاکسازی اول سرور انگار هیچ رقمه برطرف نمیشه
دیدی بازم مغزت ارور داد نگفتم امار گفتم مدال
امار مال کل سرور هست مدال مال اون تایم از بازی هست
بعدش پز حیون کشتن تونو میدی بهمون Lol
الان داری جنوب غربو مسخره میکنی؟
کلا این مدت یه کپ ته سایدی رو چند روز پیش موفق شدید بزنید که نوش جونتون. بقیه حملاتتون که اکثرش گزارش هم نگرفته.
حداقل ۱۰ برابر این چیزی که تو فروم گذاشته شده لینک هست که شمال شرق همه جوره خورده. اما به خاطر کیفیت فاجعه فروم کسی حوصله نداشت بذاره اینجا. چون تنها چیزیکه تهش بلدید فحشه.
شما راست میگی 😉
اصلا کنترول دست شما
شما بشین صندلی جلو
دیگه چی میخوای 🤣😂
آخه بگم از موتوری جنس نگیر
بگم ساقی تو عوض کن
چی بگم بهت پسر خوب
فقط یک اکانت و بهت میگم بقیه اش پیشکشت
یک اکانتی داریم به اسم پلنگ این پلنگ ما ۵۶۰۰ کاتا مونده بود براش همرشو دیوار کردین (تبریک بهتون) من با ۵۶۰۰ کاتا خالی فقط ۵ تا کراپ.لاک تون کردم برو نگاه کن اتحاد تو بعد بیا اینجا بلبل زبونی کن عمویی هنوز ۳۰۰ ۴۰۰ تاش مونده نزار امشب با همون ۳۰۰ ، ۴۰۰ تا بیام سر وقتت 😂🤣
گوشه ای از این کپ هاتونو نگاه کن
اما یکسری اکانت که به ظاهر جنوب شرق هستن چرا دارن به شکل عجیبی رفتار میکنند؟
آقا ما گفتیم شما ببرید نوش جانتون ،
یکبار بهتون نشون دادیم که دست بسته نیستیم
علاوه بر اینکه به ظاهر جنوب شرقی هستن در باطن هم جنوب شرقی هستن و اینکه شما رفتار بچه ها رو عجیب میبینید به خاطر کوتاه فکر خودتون هست
نه توروخدا آنقدر بذل و بخشش نکن جلو برد مونو بگیرین
احساس میکنم هنوز نمیدونی کت تنه کیه
یادت رفته واندر تو از اون بالا پرت کردیم پایین
هنوز برا دوباره دیگه هم همر هست خواستی بگم بچه ها بیان مهمونی
ما از روز اول درگیر "تراوین" بازی کردن بودیم تا روز آخرش که میشه دیروز.
والله شمال شرق اولش که کیسه بوکس جنوب شرق بود و دفاع کرد ... قبل کتیبه ها هم که رفتین تو لک ... بعد کتیبه هم داستان مشخصه که ما همیشه اونجا مهمونی بودیم ! نمیخوام زیاد اتفاقات سرور رو باز کنم چون لینک زد و خورد ها کمی تا قسمتی هست توی فروم
این سرور بازی ۴ بخش داشت
یک بخش مهاجمین بودن Se اندکی Nw
یک بخش مدافعین بودن Ne
یک بخش ترسوهای که شبانه از اتحاد اخراج میکنن Sw
یک بخش مزرعه دارانی که احساس خود بزرگ بینی دارن Sw
ما حداقل تو یک و نیم جبه تو جنگ بودیم مثل ۸سال دفاع مقدس. 🤣😂 که از مدال ها هم میشه فهمید چقدر موفق بودیم توش. نیاز به گفتن نیست
شما چی کار کردین تو تایم قبل کتیبه وبعد کتیبه تا قبل متا ؟؟؟؟
اها اره یک کار کردین بخش شماره ۳ 😂 ترسو های بلا
بعد متا هم که کلا کار تون چند تا کراپ لاک کردنبود که ماشالله چقدر هم بهش میبالیدین شاخ قول شکستین بولد شده فروم میومد
که اونم تا دلت بخواد جبران کردیم برات تو چند شب انقدر ازتون کپ زدیم خودمون خسته شدیم اما عقده ای نبودیم 😉
یکی از بچه ها از اتاق فرمان داره میگه به پلیر alamout بگین برگرده دیگه چیفش نمیکنم آخه دف سازم مگه میره تعطیلات. XD:
مرد برگرد تو دف کشیدی بدی واندر نه اینکه ببریشون تعطیلات 🤣😂
من نمیدونم چه اصراریه هی متای شرق رو میخوان جدا از هم صدا کنن ، ما از اولش به متای غرب احترام گذاشتیم ، تبریک گفتیم و غرب صدا زدیم .
متای شرق هم شما هر چی دوست داری صدا کن مهم نظر پلیر های متا هست که متا رو قبول دارن و شما بالا بری پایین بیای رو هم همر بلند نمیکنن😉
همونطور که وسط سرور پلیر ها راضی به شکوندن متا نبودن ، اخر سرور هم راضی به شکوندنش نیستن .
تلاشی که از زمان متای ما تو فروم کردین رو تو بازی میکردین شاید متای شما میبرد .
ولشون کن بزار هرچی میخوان بگن بگن تو دلشون نمونه
اینا خوب با قوانین اینجا اشنا نبودن فکر میکنن مثل کامه وگرنه ۳به۱ زده بودن کجایی کاری
ندیدی اول کتیبه ها سریع ریختن فروم کتیبه ما خرابه چشمان کار نمیکنه عزیزانم اینجا اسپید تراست باس بسوزین و بسازین
وگرنه احمق ما هم خراب بود کسی چیزی گفت نه طرف ۱۰۵ بار احمق یونیک چیف کرده جنگ نشده اما لام تا کام حرف نزد چون میدونست اسپید تراس