یعنی فکر کنم خود خدا فقط بدونه چقدر دلم برای یه فضای تراوین ایرانی، با انجمنش و تو سر و کله زدنهای سیاست و دیپلماسیش، تنگ شده.
یادش بخیر، از اون سرور اول تراوین ایران، ماجرای جاج و نکسوس و تریدات سروک، فروم نوشتم. تا سرور 8 که اخرین سرور من بود و با والس و تریدات تموم شد.
یادش بخیرهای اول رو بگم، برسم به حرفم.
نیما فرزان عزیز، نیما سلیمی گل، روحت تا ابد شاد برادرم. هنوز به یادتم و چتهای یاهومون رو هیچ وقت فراموش نمیکنم.
محمدرضا عسکری، البرز، آیدین نصیری، سروک، خیلی دلتنگتونم. همکارای مدیریت انجمن قدیمی، امین آمونی، به همین شکل. علیرضا Kinder، سعید Sam Sam، فریال، و از این طرف پویان که یه مدت دوال بودیم، پیمان، و میلاد، مولتیهانتر مشکوک
عجیبه اون نسل انگار سوشیال مدیا نداره کسی.
تو این سالها فقط سرور خارجی بازی کردم. اونطور که دیدم، گویا تراوین تو ایران مثل سابق نیست، که یه سرور بزنی 10 هزار نفر بریزن توش. ولی، علاوه بر همین کم جمعیت بودن احتمالی سرور، 2 مورد رو تو تاپیکهای اینجا دیدم که باعث میشه یه کمی دو دل باشم برای بازی تو یه سرور ایرانی:
- آقا زمان ما، مولتیاکانتی ننگ بود
یعنی ملت هزار تا سوراخ سمبه رد میکردن که کسی نفهمه مولتیاکانتی اومدن تو بازی. اونم چی، نهایت یارو با 10 اکانت میومد. چندین و چند مورد تو همین فروم دیدم که اعضا علنا اعلام کردن «ما و مولتیهامون رو هم 150 نفریم» : )) چنین وضعیتی، واقعا اگه تو هر سروری حکمفرما باشه، به ضرر امثال ما و تیممونه. 10 ساله تو سرورهای خارجی جرأت نداریم یه پسوورد بگیریم واسه کسی حمله بزنیم!
- یه موردی که تو سرورهای ایرانی مد نبود، و از زمان گروه پیمان و علیجون و میلاداینا مد شد، قرارمدارهای قبل از بازی بود. یکی، دو تا از تاپیکهای اینجا رو که میخوندم، اینطور به نظر میاد که تو سرورهای ایرانی، ملت با متا و دوست و دشمنِ از قبل تعیین شده میان تو
یعنی NE از قبل با NW بسته، با هم میان تو بازی، بعدشم اعلام میکنند. این وسط SE و SW یا باید متا اجبازی ببندن که 2 به 1 نشن، یا 2 به 1 بزنند که بازی رو لوس میکنه.
از اون نسل اول و بینظیر تراوین ایران، با کسی در ارتباط نیستم من. ولی میتونم تیم غیر ایرانی خودم رو بیارم تو این سرور. فقط این دو مورد بالا، همونطور که نوشتم، یکمی باعث میشن دو دل باشم. حالا گفتگو بره جلو، تا ببینیم.
ارادت همگی،
سخنگوی والس : ))))
امیر Spartan