Posts by Spartan

گفتم بهت که، به قدمتت نمی‌خوره منو بشناسی. پستتم حرفمو تأیید کرد: رو شناسایی اشتباهت، 60 خط واسه دشمن فرضی که من نیستم و حتی بزرگترهاش که من نمی‌شناسم رجز خوندی. محمدرضا این وسط کیه خدا می‌دونه 😂

راهکار؟ وقتی تهش میخوای بیای بگی «مخاطب من مشخص بود»، از اولش یاد بگیر ننویسی «شمال شرق فلان»، که کل یه ساید نشه مخاطب حرفت. صحبت منم پست قبلی همین بود.

در مورد شخصیت مازیار تندر هم اتفاقا باهات موافقم، زمان ما هم که روبرومون بود زیر و رو می‌کشید و زیرمیزی حرکت می‌زد😁 ولی همین که واضح و فارسی بهت میگم طرف روبروی ما بوده، بعد تو میای به اون تیکه می‌ندازی که با من کل‌کل کنی، بازم مهر تأیید حرف منه که شما کلا داری شوتِ وارونه می‌زنی :))

صحبت دیگه‌ای بود تو خصوصی در خدمتم.

امیر Sp

ماشاالله هم کیفیت بازی از زمان ما پایین اومده، هم سطح کل‌کلهای انجمن. یعنی یه سری یه سور زدن به «فهم اولیه».

پسرجون، یاد بگیر سر کینه و عقده شخصیت از افراد سرورهای قبل، به همه بازیکنان فعلی یک ساید توهین نکنی. تو که نه بودی و نه به سنت قد میده نه به سابقه تراوینت، اینجوری هم که مشخصه از وقتی بازی کردی باختی و سوختی و ساختی و برنده شدن بقیه رو شاهد بودی و کینه به دل گرفتی. صرفا واسه این که بدونی، "آقا مازیار" که میگی، لیدر 3دات بود، و قشر زیادی از شمال شرقی‌های فعلی نقطه مقابل ایشون و رفیقت وگنس بازی می‌کردند. نتیجتا؟ آفرین، یا لفظ نیا جلو بقیه، یا از بزرگترهای سایدت سوال کن کی به کی بوده که رندوم اسم نپرونی.

زارت و زورت هم نکن کف فروم به قواره‌ت نمیاد، چادری چیریکی هم اون خانومیه که رو آواتارت گذاشتی : ))

والا ما هم منتظریم ببینیم تیم دوستان تو شمال شرق چه تصمیمی می‌گیرند و آیا تصمیمشون نهایی هست یا خیر.

اینطوری نشه که با پست‌ها و لحنشون برای بقیه بازیکنان ش.ش هزینه ایجاد کنند و دشمن‌تراشی صورت بدند، بعد یکیشون بره جنوب شرق و یکی بره شمال غرب و یکی بیاد بگه ما حذف می‌کنیم چون کسی نیست و...

و این که از بازیکنان سایر سایدها درخواست داریم که تصمیمات و حرکاتِ هیجانی عده‌ای رو، به اسم کل ش.ش ننویسند. این ساید رو نه کسی خریده، و نه تا جایی که من میدونم نماینده‌ای داره، نه سندش به اسم کسیه. دوستان از جانب خودشون و تیمشون صحبت می‌کنند، نه از جانب کل ش.ش.

ارادت،

امیر

سرزمین عجایبه این سرور : ))

آقا، 24 ساعته بازی شروع شده. این همه تنش و تیکه و تهدید و "اگه ساید شما فلان کنه، ما بهمان میکنیم" واسه چیه؟ خواهشا مشکلات و دعواهای سرورهای قبلی رو تو همون سرورها نگه دارید.

بازیتونو بکنید رفقا، مولتی‌تونو غارت کنید، برید واسه دهات دوم و سوم، ایشالله به وقتش تو سر هم می‌زنید : )).

دوست باشید، آفرین.

آقا قسمت شد، با تیم اجنبی‌مون صحبت و مذاکره و گیس‌کشی کردیم، تصمیم بر این شد که شمال شرق در خدمت هم‌وطنهای عزیزمون باشیم.

فقط ما اولین باره با نژاد هان‌ها بازی می‌کنیم، و هیچ مسئولیتی در قبال شلم‌شوربای ماحصله نمی‌پذیریم.

اردت خدمت همگی،

بریم برای یه بازی جذاب.

پی‌نوشت: تیم ما محدود به اکانتمون هست. از اتحادهای شمال شرقی اگه کسی خواست، گردن بگیره مارو. حداقل منابع وارد شدن به یه اتحادو بگیریم : ))

یعنی فکر کنم خود خدا فقط بدونه چقدر دلم برای یه فضای تراوین ایرانی، با انجمنش و تو سر و کله زدن‌های سیاست و دیپلماسیش، تنگ شده.

یادش بخیر، از اون سرور اول تراوین ایران، ماجرای جاج و نکسوس و تری‌دات سروک، فروم نوشتم. تا سرور 8 که اخرین سرور من بود و با والس و تری‌دات تموم شد.

یادش بخیرهای اول رو بگم، برسم به حرفم.

نیما فرزان عزیز، نیما سلیمی گل، روحت تا ابد شاد برادرم. هنوز به یادتم و چت‌های یاهومون رو هیچ وقت فراموش نمیکنم.

محمدرضا عسکری، البرز، آیدین نصیری، سروک، خیلی دلتنگتونم. همکارای مدیریت انجمن قدیمی، امین آمونی، به همین شکل. علیرضا Kinder، سعید Sam Sam، فریال، و از این طرف پویان که یه مدت دوال بودیم، پیمان، و میلاد، مولتی‌هانتر مشکوک :D عجیبه اون نسل انگار سوشیال مدیا نداره کسی.

تو این سال‌ها فقط سرور خارجی بازی کردم. اونطور که دیدم، گویا تراوین تو ایران مثل سابق نیست، که یه سرور بزنی 10 هزار نفر بریزن توش. ولی، علاوه بر همین کم جمعیت بودن احتمالی سرور، 2 مورد رو تو تاپیک‌های اینجا دیدم که باعث میشه یه کمی دو دل باشم برای بازی تو یه سرور ایرانی:

- آقا زمان ما، مولتی‌اکانتی ننگ بود :D یعنی ملت هزار تا سوراخ سمبه رد می‌کردن که کسی نفهمه مولتی‌اکانتی اومدن تو بازی. اونم چی، نهایت یارو با 10 اکانت میومد. چندین و چند مورد تو همین فروم دیدم که اعضا علنا اعلام کردن «ما و مولتی‌هامون رو هم 150 نفریم» : )) چنین وضعیتی، واقعا اگه تو هر سروری حکم‌فرما باشه، به ضرر امثال ما و تیممونه. 10 ساله تو سرورهای خارجی جرأت نداریم یه پسوورد بگیریم واسه کسی حمله بزنیم!

- یه موردی که تو سرورهای ایرانی مد نبود، و از زمان گروه پیمان و علی‌جون و میلاداینا مد شد، قرارمدارهای قبل از بازی بود. یکی، دو تا از تاپیک‌های اینجا رو که می‌خوندم، اینطور به نظر میاد که تو سرورهای ایرانی، ملت با متا و دوست و دشمنِ از قبل تعیین شده میان تو :D یعنی NE از قبل با NW بسته، با هم میان تو بازی، بعدشم اعلام میکنند. این وسط SE و SW یا باید متا اجبازی ببندن که 2 به 1 نشن، یا 2 به 1 بزنند که بازی رو لوس میکنه.

از اون نسل اول و بی‌نظیر تراوین ایران، با کسی در ارتباط نیستم من. ولی میتونم تیم غیر ایرانی خودم رو بیارم تو این سرور. فقط این دو مورد بالا، همونطور که نوشتم، یکمی باعث میشن دو دل باشم. حالا گفتگو بره جلو، تا ببینیم.

ارادت همگی،

سخنگوی والس : ))))

امیر Spartan