Posts by Spartan

سلام پارسا جان،

چون سکوت کرکننده‌ای فروم رو فرا گرفت بعد از پست شما،

چند روز پیش بعد از ماجرای اعلام حذف عمومی شما، من با تیم مدیریتی تماس گرفتم و ازشون در مورد امکان تموم کردن سرور و ایجاد یک سرور جدید پرسیدم که حداقل همه بتونند بیان. دقیقا هم با شما یکی بود [و هست] نظرم: این سرور اتلاف وقته. حتی میتونید ببینید که اکانت Spartan بدون اعلام عمومی رو حذف بود و فقط رودرواسیِ شدید داشتنِ من با عزیزانی که ازم خواستن در خدمتشون بمونم ما رو اینجا نگه داشت. خلاصه طی تماس من با تیم مدیریت، دوستان اعلام کردند که نیمه‌کاره رها کردن سرور به لحاظ فنی ممکن نیست، و نهایت میشه سرعتش رو بالا برد که زودتر تموم شه.

منم به شخصه ترجیحم به ادامه ندادن به بازی هست. یعنی حجم عجیبی از حوصله‌م سر رفته که تو کل دوران بازیم بی‌سابقه بوده واقعا. فکر میکنم منطقی باشه از مدیریت سایت درخواست کنیم هر جوری میشه sanity هممون رو نجات بده و سرور رو زودتر تموم کنه. به هر نحوی که به لحاظ فنی براش مقدوره!

فقط چندتا نکته هست که به نظرم باید دسته‌جمعی بهشون فکر کنیم:

1: سرور بعدی، تیمهایی که الآن هستند، کامل برمیگردند یا خیر؟ اگه قراره از همین جمع محدود یه سری بگن "اووون همه وقت گذاشتیم واسه بازی، تهش نصفه‌نیمه تموم شد، ما دیگه نیستیم" که باز همین آش و همین کاسه میشه. حتی اگه یه سری دیگه بیان.

2: سرور بعدی، تیمهایی که الآن نیستند، کامل تشریف میارن یا خیر؟ اگه قراره همون دلایلی که مثلا تیم شمال شرق رو کامل به این سرور نیاورد، همچنان پا بر جا باشه، که خب باز همین آش و همین کاسه میشه.

3: قراره این سرور واقعا تموم بشه و یه جدیدش رو بازی کنیم، یا قراره هماهنگی‌ها و جبهه‌گیری‌ها و روابطِ میانِ اتحادهای این سرور رو حفظ کنیم و صرفا ببریم یک سرور دیگه؟

4: مشکلمون با این سرور، خداوکیلی، 3 ربعی بودن بازی هست، یا خودمون (خودتون؟ خودشون؟ خود ایشان؟) هم از منبع نامحدود و گلد نسبتا نامحدود و باتی که به جامون بازی میکنه و اون «یک‌نواختی» هست که خسته شدیم؟

به یه دوست عزیزی، که دلیل حذفم رو پرسیده بود، شرایط تراوین ایران (و سرورهای غیرایرانی که بازی کردم رو) توضیح دادم و با اینجا براش مقایسه کردم.

تراوینِ عادی، روال بازیش اصولا به یک شکله، اسپیدترایی که من میبینم، یه شکل دیگه:

تراوین شما یک اکانت درست میکنی، باید بشینی پاش و وقت بذاری و لیست غارت درست کنی و مدیریتش کنی چون چیزی به اسم منبع نامحدود نیست.

اسپیدترا شما اکانت میسازی، مولتی‌ها رو بالا میاری و بات رو ران میکنی و واحدها رو میذاری زیر غارت اتوماتیک تا مولتی‌ها به حد نساب برسند، بعد پیش به سوری غارتِ میلیونی تا انتهای سرور.

تو تراوین جنگهای زودهنگام با دور و وری‌هات داری و تلاش میکنی فارم نشی و حمله کانتر میکنی و رو غارتت حساسیت به خرج میدی که الکی نیرو از دست ندی. کلی میزنی و میخوری و طرح میزنی و پلنِ زودهنگام میریزی که معمولا نمکِ خودش رو داره و جذاب میکنه اوایل بازی رو.

تو اسپیدتراشما یا همسایه کناریت، خودِ «آتیلا زودپز»عه که 18 سرور باهاش بازی کردی و همین الآن تو تلگرام بهت مسیج زده، که خب طبعا نمیتونی بهش حمله کنی، یا یه دهکده جدید ایجاد شده که تا میای با ذوق و شوق یه دور بهش حمله کنی، سریع از آتیلا زودپز یه پیغام دیگه تو تلگرامت میاد، چون در واقع مولتیِ اونو زدی :)))) تجربه شخصیِ خود من، تو 45 روز بازی تو اسپیددترا، یک بار حمله شدن بهم بود که اونم ماجرای زده شدنم توسط شمال شرقی‌ها بود.

تو تراوین، چند هفته بعد، اتحادها تشکیل میشند. اصولا، کلا، کم پیش میومد در تراوین ایران (و حتی سرورهای خارجیِ امروز) که یک ربع بازی کاملا هماهنگ بیاد. شما مدت نسبتا کوتاهی بعد از تثبیت اکانت و اتحادت، باید بزنی سر و کله اتحادهای بغلی تا اتحاد خودت برنده بشه و ربعت رو یک‌دست کنی. اینم خودش پلن و برنامه‌ریزی و کارِ گروهی و همفکریِ هجومی و دفاعی میخواد. این هیجان دوم.

تو اسپیدترا، خودتی و هم‌تیمی‌های قدیمیت. لیدر و پلنر و لانچر و دف-کورد و دفساز و هجومی-باز و غارت‌زن و شوگرِ ربع هم همه از قبل مشخصن.

تو تراوین، میری برای کتیبه و جنگ‌های کتیبه‌ای بین ارعاب (/ربع‌ها؟ رابعین؟ اربعین؟ ربعون؟) و کم‌کم شاید به متا و انتخابهای سیاسیت فکر کنی.

تو اسپیدترا، شما عملا لازم نیست دست به سیاه سفید خاصی بزنی تا کتیبه. یا اگه شانس بیاری، تا وقتی که یکی بهانه بده دست ربعت که یه اعلام جنگ کنی. که اونم باز اعلام جنگ نمیکنی چون ربع‌هایی که درگیر جنگ نیستند ممکنه زیادی قوی شن. (بعد تو این کمبودِ آپشنهای سیاسی، یک ربع بازیه که سر نخواستنِ متابندی با لیدرهاشون دعواست علنا :))) یعنی جریان یا 3 به 1 باید بشه، که خب همین سرور 3ربعیه الآن! یا یکی از 3 ربع دیگه باید جام زهر رو سربکشه و با آواتارشون دست دوستی بده. که چیزی که من شنیدم و میبینم، لا حانَ حینُک، هَیهاتَ! غُرّی غَیری!)

و نهایتا، تو تراوین یه سری ریزه‌کاریهای از-بیرون-کم-اهمیت که به بازی آدم هدف میدن و نمیذارن حوصله‌ت سر بره این وسط هست، مثل لو نرفتن دهکده همر نان-کپ، که مثلا نمیتونی بی‌مهابا باهاش غارت کنی چون لو میره، یا نمیتونی پاپش رو زیادی بالا بیاری چون لو میره، یا مثلا مدیریت گندم خودت، یا چالش واسه هماهنگی دفاعِ محدود و بعضا انتخابِ نقاط استراتژیک‌تر و مهم‌تر برای دفاع، یا غارت بهینه تو یه ربع فعال و غیره، که بازم باعث میشه «فرد» و «افراد» و نه «بات» و «بات‌ها» پویا بمونند و از یک‌نواختی در امان!

که تو اسپیدترا، چون منابع و دفاع تا حد خیلی زیادی نامحدودن، شما هر فیدرت یه همره تقریبا، همسایه هم «تیمور مفت‌بر»عه که هفته‌ی سوم بازی، چهل و دو و نیم میلیون دفاع کارآزموده ساخته. همین امروز با ایلیا حرفش بود، که چطور شد که من بعد از چیفِ این دهکده آخریم، یه گردان دهکده همر از هر چهار ربع دیدم که دارن راست راست وسطِ روزِ روشن، غارتش میکنند.

همه‌ی این مراحلِ عادی تو تراوین هستند که بازی رو تبدیل به «بازی» میکنند. سوالم اینه که گیریم سرور جدید ایجاد شد و هر 4 ربع هم کامل اومدند (که الآن دیدم محسن همین بالا این قضیه رو منتفی دونست). ولی تو سرور جدید هم، 45 روز اول، قراره همین حرکت این سرور رو تَکرار کنیم؟

حالا پیشنهاد من برای فرار از این وضعیت و بالا بردن ضریب سرگرمی چیه؟ (پیشاپیش عذرخواهی میکنم که رک عرض میکنم!)

• آقا سرورِ 3 نژاده پیدا کنیم، جمع کنید بریم دات کام. یه سرور بیاید سوباسا و کاکرو و واکی و ایشیزاکی، کنار هم بشینیم، یه ربع بازی رو کامل قرق کنیم، بدون مولتی و منابع و گلد و دفساز نامحدود، بازی کنیم عشق کنیم!
    • اگه با پیشنهاد بالا موافقید یا حداقل جذاب به نظر رسید، خب چه کاریه گند بزنیم تو زحمت‌های مدیریت اسپیدترا؟ :)))) همینجا از مدیریت درخواست میکنیم سرور بعدی رو 3 نژاده ران کنه، خودمون/خودتون/خودشون/خود ایشان، بیاید تراوین واقعی بازی کنید و لذتش رو ببرید!
    • سرور بعدی، سه ساید فعلی این بازی، بیخیالِ شمال شرق و گذشته و حرکاتِ افراد و لیدرهای خاص بشید و اجازه بدید دیپلماسیِ اون سرور، از صفر و بدون پیش‌زمینه آغاز بشه.
    • شمال شرقِ این سرور، راست و حسینی بیان و اعلام برائت کنند از یکی دو لیدرشون که خودشون و خودهاشون میدونند بقیه ربع‌ها به خاطرشون دستِ متا سمت این تیم دراز نمیکنند. حیفه به خدا تیم 40، 50 نفره، به خاطر نهایت 5 نفر، از رو اول تو لیستِ سیاهِ دیپلماسیِ بقیه باشند.
    • اگه مدیریت سایت ترتیبی داد که تعداد مولتی و قدرتِ بات محدود بشه، نیاید تهدید کنید که نمیاید یا کامل نمیاید!

یا

میتونیم بشینیم همین سرور رو، هر چند کِسِل‌آور و خسته کننده، با بی‌میلی تموم کنیم. و سرور بعد هم روال همین سرور رو ادامه بدیم. چون انجام مکررِ یک کار، ممکنه یه روزی، یه جایی، نتجیه‌ی متفاوت بده!

ببخشید طولانی شد.

--

من چون نمیدونم، صرفا از روی کنجکاوی می‌پرسم یوسف جان،

بروزرسانی چه ضرری به ساید شما زده؟

فکر میکنم مشکل لود سرور برای همه بوده و سریع برطرف کردن

و این که با بازگشت سرور به مثلا 5 روز قبل، چه ضرری جبران میشه؟

ادمین جان خسته نباشی. قبلا وب‌سایت سنگین اداره کردم و میدونم جابه‌جایی سرور و مدیریت اسکریپت روی سرور جدید و باگ‌گیری و کارهای جانبیش اصلا کار کمی نیست و وقت و انرژی زیادی می‌طلبه. احتمالا هم چند روزیه درست و حسابی نخوابیدی و با بچه‌های برنامه‌نویسی سایت شدیدا درگیر بودی. بازم خسته نباشی.

تا این لحظه که دارم تایپ میکنم مشکلی ندارم من. سرعت سایت و لود مپ و رفت‌آمد و نیروها و غارت‌خودکار، همه‌شون درست و بدون مشکل به نظر میان.

سلام به همگی

چند روزی نبودم و حجم کاری بالا هم اجازه نمیداد فروم بیام. چند باری اسم من اومده.

نه والا فقط وقتی ناتارهای جنوب شرق رو کاتا کردی اسمتون اومد جاوید جان. تا قبلش خبری نبود زیاد.

نقل قول

این حرکت به هر دلیلی که بوده کاملا از نظر ما فول هست و همینجا به نمایندگی از طرف همه بچه های شمال شرق عذرخواهی میکنم و امیدوارم این حرکت تا پایان سرور از طرف هیچ سایدی تکرار نشه. پیشنهاد من حذف تارگت کاتای انبارها از ناتار هست.

ممنون از عذرخواهیتون.

پیشنهاد ما «رو بازی کردن» هست. یعنی جای این که ادمین یا یکی از بالا بیاد و راه‌های رفتن زیر میز رو ببنده، خودمون، خودتون، یک سرور هم که شده، نرید زیر میز. این بالا به خدا هواش بهتره، احساس گناه نداره، نگرانی از لو رفتن نداره، اتفاقی هم نمیفته که آدم مجبور شه با اکانت جدید بیاد فروم خودشو بفرسته مسافرت :دی کلا Rate of failureش خیلی کمه بالای میز. پیشنهاد میکنم امتحان کنید.

نقل قول

تا الان چند پلن روی اکانت برادرز صورت گرفته که تمامی پلن ها با موفقیت دفاع شد و دهکده ها چیف نشد. در زمانی که پلن های روی برادرز ناموفق بوده اعلام میکنم که بنده روی اکانت برادرز این سرور لاگین هم نمیکنم چ برسه به بازی.

«پلن» که یکم غلوه جاوید جان. الحمدالله انقدر محبوبیت دارید شرق و غرب و شمال و جنوب، هر بازیکنی 10ک نیرو داره و نمیدونه چی کار کنه، میخواد بیاد سمت شما. انشالله اگر قسمت شد و ما یه روز پلن زدیم، میبینید که 4 تا موج از 2 اکانت نخواهد بود.

نقل قول

شما که دست به چک کردن آی پی و مکتون خوبه میتونید چک کنید:)

به محمدعلی آواتار بفرمایید این صحبت رو در فروم مطرح کردید، امیر اسپارتان بهش سلام مخصوص رسوند :D:D

لقبش رو شاید عوض کرده ایشون و چند سالی هست به اسم دیگری شاخته میشه، ولی حافظه من خیلی خوبه جاید جان، خیلی زیاد. تضمین میدم در زمینه‌های «دست به پنل‌» بودن و «دنبال مولتی‌هانتر بدو» بودن و «پیشنهاد رشوه به ادمین بده» بودن، تو کل تاریخ سرورهای آی‌آر، فقط پ.ک.ه از محمدعلی آواتار بدتر بود. ولی پیشنهادات میلیونی محمدعلی عزیز، قدیم و جدید، آمارش هست. کلا سمت این مبحث نرو برادر جان.

نقل قول

فقط یه اتحاد واسه زدن میمونه، دنبال بالانس سروری یا دنبال لذت بردن از سرور؟!حداقل بگو 3 به یک سوم کردیم.

کاشکی فقط یه بار از خودتون سوال میکردید چرا انقدر همه دنبال زدن و تسویه‌حساب باهاتون هستند. خیلی دوستانه میگم، برای یک بار هم که شده، توهمِ "نه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه اینا از این که ما همش می‌بردیم دلخورن" رو بذارید کنار، و واقعا تأمل کنید، ببینید چرا انقدر نا-محبوبید. از خودتون بپرسید چرا طیفِ اکثریت بازیکنان شمال شرق دشمنِ شخصی ندارن، ولی اسم شما و 2، 3 نفر از اعضای تیم مدیریتتون که میاد، همه دنبال اکانتهاتون میگردن. شاید نتیجه‌ی این تأمل، «چون بیش از حد زیر میز بودیم» شد. از ما گفتن.

--

این تیمی که این سرور حضور نداره 5 سرور متوالی جلوی آدم فضایی ها واندر 100 نکرده دو به دو هم 100 کرده سه به یک هم 100 کرده و اینکه الان حضور نداره یه موقع کسی برا خودش توهم نزنه , آقای اسپارتان دوست عزیز یه توصیه دارم برات , راجع به شمال شرق میخوای حرف بزنی اول فروم سرورای قبل رو ببین , اکانتایی که پاپشون صفر و منفی شده رو بشمار بعد لحن صحبتت رو انتخاب کن اسمت نره تو دفتر یادداشت سرورای بعدی

حداقل داستانِ برد سرور قبلیتون رو، نوشته‌های دوستان تو همین تاپیک کامل و شفاف و واضح توضیح میده:

محمدعلی RIRA، با پول و رشوه، همرهای واندرزن و زحمات بچه‌های یک ساید رو به فنا داده، و خیلی ناباورانه، هوادارانش ریختند اینجا که "شمای قربانیِ این کثافتکاری، بیخود کردی چند ساعت به اکانتت سر نزدی و به موقع نفهمیدی"!!!

مطمئنم در مورد بردهای سرورهای قبلیتون هم حرف و حدیث زیاده. و خدای من شاهده نمیدونم چطور میشه این همه بازیکن شریف، همچنان زیر چتر این فرد کثیف بازی کنند.

و بعد جالبه شما، که پستهای هم‌تیمیها و لیدرها و شخص ریرا، از اول بازی همین سرور رو بر علیه‌تون کرده، تشریف آوردید اینجا و از الآن برای من تو سرور بعدی خط و نشون می‌کشید.

فعلا گویا وقتِ تسویه حسابِ گندکاریهای سرور قبلیتون و بی‌ارزش‌کردنِ زحمات کلی آدم فرا رسیده دوست من. تسویه بفرمایید، ما سرور بعدی هستیم در خدمت : ))

--

یک توافقی صورت گرفته بود در مورد دیفالتهای شمال شرق. که ما به عهد خودمون وفا کردیم

و من چه افتخاری میکنم این وسط، چه اون عزیزی که ما رو از آی‌آر یادشه، و چه اون دوستی که این سرور با ما آشنا شده، هرگز نتونسته بگه من در قالب لیدری و یا بازیکنی، حرفی زدم و پاش نموندم. «اعتبار» به نظرم کلمه‌ی خیلی بزرگیه، و افسوس، افسوس، و هزار افسوس که برای بعضی از لیدرها و بعضی از بازیکنان شمال شرق این کلمه حتی پشیزی هم ارزش نداره.

این ماجرا رو من همینجا برای شمال غربی‌ها و جنوب غربی‌ها کامل توضیح خواهم داد تا عملکرد و سیاست ساید شمال شرقی رو متوجه بشند. بماند که خود این دوستان از این دو ساید، از اول سرور با ما تماس گرفتند و در مورد کُلیَّتِ اعتبارِ مجموعه‌ی لیدرشیپ شمال شرق هشدار دادند. من ولی چون خودم شخصا تجربه منفی نداشتم، نخواستم اجازه بدم «شنیده‌ها» رو قضاوتم تاثیر بذاره، و حتی وقتی تصمیم گرفتم با جنوب شرق به بازی ادامه بدم، رفتارم رو با تمام حسن نیت و دوستی و برادری با شمال شرقی‌ها ادامه دادم، تا خدایی نکرده پلی خراب نشه. حیف واقعا. «اعتبار» به نظرم کلمه‌ی خیلی بزرگیه، و افسوس، افسوس، و هزار افسوس که برای بعضی از لیدرها و بعضی از بازیکنان شمال شرق این کلمه حتی پشیزی هم ارزش نداره.

من توی همین فروم که اعلام کردم ادامه‌ی کار با این تیپ مدیریت دوستان برام ممکن نیست، نوشتم که

ولی این تغییرِ رَویه از دید ما کاملا دوستانه هست و به همین خاطر، من همینجا در انجمن، به دوستان شمال شرق تضمین شخصی میدم که از الآن تا آخر سرور، به جز در مقام دفاع، از سه دهکده‌ی شمال شرقی من، هیچ حمله‌ای روی دهکده‌های پلیرهای NE TEAM، کتیبه‌ها، و واندرهاشون صورت نمیگیره.

بعد از این هم هر کدوم از بچه‌های شمال شرق نامه زدن و ازم خواستن فارمشون رو، مولتی‌شون رو، دهکده‌ی سومِ چهارمین مولتیِ اکانتِ فلان بازیکنشون رو نزدم، نه نگفتم

با این که تو همین پست بالا به صراحت نوشتم فقط با بچه‌های اتحاد اصلیِ NE TEAM کاری ندارم، ولی بازم نه نگفتم. اگه موردی جز این بوده بیاید بگید.

وقتی لیدرهای شمال شرقی نامه زدن و با «امیر جان» و "داداش - برادری" خواستن تضمینِ ثانوی بگیرن، بازم تو حرف و عمل بهشون حسن نیتم رو ثابت کردم. حتی یه دهکده‌ی مولتی رو وسط چیفش بودم، به خاطر اثبات این حسن نیت بیخیال شدم و نخواستم پلی رو خراب کنم. اگه موردی جز این بوده بیاید بگید.

نقل قول

منتها. صبح امروز از خواب بیدار شدیم دیدیم که بعله! اینها حتی به شمال شرقی ها هم رحم نمیکنند و به یکی از دهکده ها حمله شده.

چه زمانی؟ زمانی که بازیکن اتحادش رو جابجا کرده و تا 12 ساعت نمیتونه دفاع دریافت کنه و چراغش سبز بوده.

توسط چه کسی؟ از لیدرهای شمال شرق.

به چه کسی؟ پلیر با سابقه که این سرور لیدر جنوب شرق هستند.

حالا طنز قضیه رو بگیر ایلیا.

کِی حمله شده؟ درست 2 روز بعد از اعلام آتش‌بس ما با شمال غربی!

بهانه‌شون برای این حمله‌ی چیپ چی بود؟ والا نامه زدیم به یکی از لیدرهاشون، اول که اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت پیگیری میکنه. حتی میزانِ حاشا تا این حد بود که آیدیِ تلگرامِ مهاجم رو هم از خودمون گرفتند که مثلا باهاش صحبت کنند : )) بعد اومدن و گفتند مهاجم چون تو گروه تلگرامی نبوده، نمیدونسته حمله به من مجاز نیست

بعد که مسیج دادیم آقا، 3 موج شد 4 موج! همون لیدر جواب فرمودند که "بله موج چهارم رو در جریانم، برای چیف داره میاد امیر جان. به هر حال حضور شما یه تهدید برای ایشون هست"

یعنی درست دو روز بعد از اعلامِ نپِ ما و شمال غرب، دوستان به این تیجه رسیدند اکانتی که کوچکترین تهدیدی برای شمال شرق ایجاد نکرده، تهدید به حساب میاد.

بعدشم که مهاجمشون گندم‌زار زدند و اقدام به چیف فرمودند : )). پس درس کوچیکی بهش دادیم تا شاید یاد بگیره اگه میخواد انقدر سطحِ پایین رفتار کنه، حداقل چیف کردن رو یاد بگیره قبلش.

البته این کانتر نبود دفاع بود چون ظاهراً قرار بوده از دهکده های شمال شرقی اکانت اسپارتان فقط دفاع بشه.

بهرحال حرکت قشنگی بود تبریک بهتون!

همچنان تو سیاست، خیلی، خیلی زیاد جای کار داری جاوید عزیز. پستی که نقل قول کردی دقیقا داره نشون میده جنوب شرق پای حرفش ایستاده و این شما بودید که کارشکنی کردید.

البته تقصیر شما هم نیست. پرهام، اوایل سرور، اومد و از «زیر چادری بودن»ِ یه عده تو شمال شرق حرف زد، که من اون موقع به عنوان بازیکنِ شمال شرق، و کسی که اصلا شناختِ بقیه رو از معلوم‌الحالهای شمال شرق نداشتم، شدیدا به پستش اعتراض کردم. ولی الآن وقتی مشخص میشه دوستانی که با ترس از بقیه، و به لفظ گفتند از سرور تشریف بردند، ولی الآن پشتِ اسمی دخترانه تو بازی مخفی شدند و یک شبه اکانتشون رو میارن بین 5 نفر اول، و هم‌زمان کارشکنی‌های معروفِ مجموعه مدیریت شمال شرق آغاز میشه، کاملا مشخصه شما هم سمبلِ اون بالا هستید و خطِ مشی از جای دیگه و پشت اسمهای دخترانه تعیین میشه.

«اعتبار» به نظرم کلمه‌ی خیلی بزرگیه، و افسوس، افسوس، و هزار افسوس که برای بعضی از لیدرها و بعضی از بازیکنان شمال شرق این کلمه حتی پشیزی هم ارزش نداره.

--

غرض از این پست هم این بود که اعلام کنم این سرور جنوب شرق توسط شورای لیدری اراده میشه؛

مسئول سیاست خارجیمون هم امید عزیز از اکانت x3x هست؛ و از این به بعد مواضع رسمی ساید هم فقط توسط من و امیراسپارتان گرامی در فروم اعلام میشه؛ مرسی که خوندید

منونم از رضای عزیز که این موارد رو مطرح کرد.

مایلم جهت اطلاع خوانندگان و بازیکنان عزیز،

و در راستای عمل به سیاست «شفافیتِ عملکرد در بازی» که نقش مهمی در دستورالعمل‌های جنوب شرق ایفا میکنه،

با خوشحالی به اطلاع دوستان برسونم که طبق موافقت شورای لیدری جنوب شرق و در نتیجه‌ی مذاکراتی که با دوستانِ سایدِ شمال غربی داشتیم،

بین این دو ساید، تا زمانِ دو روز بعد از کتیبه‌ها، پیمانِ «آتش بس» و یا N.A.P بسته شده. طبق تضمینی که در همین رابطه به ساید شمال غربی دادیم، تا دو روز بعد از پیدایشِ کتیبه‌ها، هیچ حمله‌ای از مجموعه‌ی اتحادهای تحت کنترل جنوب شرق به سمت شمال غرب روانه نخواهد شد.

سیاست همیشگیِ جنوب شرق تعامل و همکاری برای هر چه جذاب‌تر شدنِ بازی بوده، و این سیاست کماکان ادامه خواهد داشت.

عضو و سخنگوی شورای لیدری جنوب شرق،

امیر Spartan

اوه اوه. گنده‌ی لات‌مجازیها، گنده‌لاتِ حیاط خلوت اومد.

با این نوع جواب دادن استاد اسپارتان احساس میکنم دیابلو پشت اکانتش نشسته و میخواد بچه های شمال غرب رو یکی پس از دیگری فحش کش کنه😂😂

هر کدوم از یکی خاطره بد داریدا. یکیتون یاد آیدین میفته دردش میاد، یکیتون اسم یه حسن و حسین نامی رو آورد، خودتم دیابلو مثکه خاطره بد برات گذاشته : ))

فحش و توهین شخصی و ناسزا و حرفِ لِول پایین و ادیبات لات‌مجازی، فقط از ساید خودتون بلند میشه پسر جون. فقط یکی پیدا شده دونه دونه نقاشیتون میکنه و میندازه رو بند، بدتر عصیان میکنید.

نقل قول

قربون شکل ماهت برم مگه نمیگی ما هرز نویس و چرت و پرت نویسیم؟

خب حداقل ما پستامون کوتاهه

مثل تو شیشه نمیزنیم بیایم ۴۰سطر بنویسیم و در نهایت بگیم نه هرزنویسان به بهشت نمیروند😂

بعد از گل به خودی برای ما میگه

لول😂👌

نچ. توام تو نوشتن و کل‌کل ضعیفی. یعنی فکر کن علنا اومدی نوشتی "هاااااااااار هاااااااااار ماها چرف‌نویسیم؟ هرزنویسیم؟ باشه قبول، ولی به جاش توام طولانی نوشتی، آینه آینه". چقدر سخیف. چقدر ضعیف. چقدر ضایع. چقدر سطح پایین. اه.

نقل قول

سرور قبلم یکی بود میگفت با من از جایی که بزرگ شدم سخن نگو

امارشو در اوردیم دیدی فکر کن یکیم به به عجب جایی هم بزرگ شده😂 نکنه خودتی؟😂😂😂

ماچ به لپات گوگولی😂

خب نوش جون تو و سرور قبلی. چی کار کنم؟

ماچ و بوسم راه ننداز گلم، یه دفعه منم ماچ و بوست میکنم خیلی زشت میشه واست.

نقل قول

تورو پسرامون ماچت میکنن،هنوز به مرحله ای نرسیدی که بخوای با دخترامون پسرخاله بشی جیگر

دختر و پسر ندارید، اکیپ چهار نفره لایق احترام نیستید. دختراتونم حرف چاله‌میدونی نزنن، بدتر نمیخوره تو صورتشون جلو جمع. معادله ساده‌ایه.

نقل قول

لفظ جون دفعه بعدی بکار ببری داستان فرق میکنه ها.اینطرفم خداروشکر همه پیگیریم.شرق و مرکز و غرب و جنوب

همه طرف هستیم

برو پی کارت بزونقره پشت ابگرمکن

الحمدالله لفظِ «من چاله‌میدونِ لات کوچه‌خلوتم» بزرگ و کوچیک نمیشناسه، اکیپی منفور و حال به هم زنه لحنتون : )) جمعش کن برو دنبال بازیت بچه، بچه‌های شمال شرق که تیمشون کامل نیست بازم براتون خاطره بد و عقده و کینه به جا بذارن، وگرنه میدونم از سایدشون شوتتون میکردند بیرون. بچه‌های جنوب غرب که کلا حسابتون نمیکنند، نهایتش جنوب شرق بیاید دهکده بزنید، میدم یه مولتی بزنید غارت کنید، شاید آخر این هفته غارتتون جای یک چهارم ما، شد یک سوم. رقت‌انگیزید به ولله.

--

نه دیگه شد داستان رونین. جایی که به نفع هست رو انتخاب میکنی. با آیکیوی بالاتر از ناتارت پست رو از اول بخون و ببین که اولین جمله من در واکنش به گستاخ خطاب قرار دادن اعضای ساید من بود

جمله‌ای که به قول خودت سوزوندت، این بود:

نقل قول

خلاصه که جاوید عزیز، اختصاص دادنِ یک پست به شما، اونم جایی که هرزنویسی و گستاخی موج میزنه، به نظرم کار درستی نبوده. عذرخواهی من رو تو جمع پذیرا باش.

اینجاام خیلی کلی به جو فروم اشاره شده، و حقیقت ساده‌ای ام هست. حالا این که حرفی که رو زمین بوده رو برداشتی و اینطوری دردت گرفته، علتش رو باید از خودت پرسید.

نقل قول

چهار تا اسکرین گذاشتن از بخش آمار خود بازی شد تحلیل و کل کل بازیکنان سایدهای رو به رو شد گستاخی؟

این که جوری حال همه رو به هم زدید که فقط همه بیخیال فروم شدن و دونه دونه مسیج مبزنن «ولشون کن، اینا همینن ارزش ندارن»، یعنی گستاخی.

این که تو هر پستی که بهتون ربطی نداره و مخاطب نیستید، وسط میپرید و با لحن چاله‌میدونی با همه حرف میزنید، میشه گستاخی.

این که p greenتون با 2 تا «ز» اضافه میکنه به پستش و شعورش رو به رخ همه میکشه، میشه هرزنویسی.

این که خودتون میاید و هر چی از دهنتون در میاد به فرد با شخصیتی مثل ایلیا میگید، تا کسی بهتون میگه بالا چشمتون ابروئه، میخواید نسیم شمالی بیارید سمتش، هرزنویسیه.

مثال بازم خواستی، یا مثل وِرررر وجک خواستی دونه دونه نقل کنم، بگو،

نقل قول

دوست در ظاهر عزیز، نه خودت و نه پست های قبلی شما پشیزی هم برای من ارزش نداشت. ولی وقتی به اعضای یک ساید میگی گستاخ و هرز نویس این نشون دهنده میزان گستاخی و هرزی مکانی هستش که توش رشد کردی و قطعا باید پاسخت داده میشد. اگر معنی این دو کلمه برات روشن بود هیچوقت اونارو به یک جمع اتلاق نمیکردی فقط بخاطر این که محتوای پست هاشون مطابق میل شما نیست.

بیا برو رد کارت بچه جون : )) اونجایی که من رشد کردم، تو سه تا ویزا میخوای از قاره‌ی کنارش رد شی. شعور و شخصیت و فرهنگ خانوادگی رو اصلا وسط نکش که 4 نفر آدم حال یه سرور رو به هم زدید.

معنی این دو کلمه هم که آتیشت زده مثل روز روشنه: لحن تو و 3 تا رفیقات تو فروم.

نقل قول

در واقع این شما بودین که اول مارو خطاب قرار دادید و حالا حالا ها باید بگذره تا به حدی برسی که برای اولین بار مورد خطاب من قرار بگیری.

در واقع شماهایید که یکی یکی پستی که مخطابش نیستید رو quote میزنید، وقتی نقاشی شدید «آینه آینه» میکنید و «من که دیگه جواب نمیدم» میشه سرمشقتون. بدبختانه، 2 صفحه بعدش بازم پیداتون میشه! پی.گرین که اینجوری شد، وِروجک همینطور، پیشبینی میکنم خودت هم بازم پیدات شه.

نقل قول

در مورد فونت هم اگر ذره ای علم نگارشی داشتی میدونستی که اغلب بسترها سایز 14 رو به عنوان فونت ایده آل انتخاب کردن حالا شما عادت داری کوچیک تر باشه مشکل از خودته.

آخه نیست که ادبیات خاصی یاد دارید و گرامر و همزه و کسره و هکسره میدونید چیه، اندازه فونت هم باید استاندارد باشه : ))

هر پستتون رو 3 تا مترجم باید بیاد نگاه کنه انقدر که گنگ و اجق و جقه. سایز هم دیدی بزرگ بهتره، بگو بزرگش کنم واست قشنگ ببینی.

نقل قول

آیناز ازت اسم اکانت میپرسه؟ شما خودت با پای خودت از اسپیدترا میری.

تا دو دقیقه پیش که

نقل قول

لیدرهای سایدها خیلی فهمیده تر از این حرف ها هستند که با چهارتا پست پلیر و اکانت های شخصی، نه سخنگوی رسمی یک ساید با ساید دیگه ای درگیر بشن.

تارگت انتخاب کردن از فروم و جنگ با ساید دیگه تا نیم ساعت پیش که نشونه نفهمی بود. الآن آیناز جون اسم اکانت خواسته همه ووش ووش در ریم؟

عین خودت که روز چهارم بازی اومدی نوشتی «همرهای جنگیم بی‌تارگت موندن» و هنوز که هنوزه ملت از هر سه ساید مسیج میزنن میخندیم؟ بعد کسی میگه این تیپ حرف زدن چاله‌میدونیه، به تیریج قباتون بر هم میخوره!؟

نقل قول

در مورد لینک شدن پروفایل بازیت به امضات چرا فکر میکنی در حدی مهم هستی که یکی بیاد روی تصویر لینک دار امضات کلیک کنه؟

پسرجون، سلطانِ گل به خودی، چرا انقدر فسنجون میزنی به هم‌سایدی‌هات؟ اگه من در سطحش نیستم واسه چی دنبال منید؟ اگه هستم چرا کوربازی در میارید؟ اگه نیستم ولی هستم چرا اکانت میخواید؟ اگه هستم ولی نیستم تو چرا اینجایی؟ اینجا کجاست اصلا؟

نقل قول

این آخرین ریپلای من به شما بود. و به پرهام و آیناز هم همین پیشنهاد رو میکنم.

خدا خیرت بده. برو پس کارت وقت نگیر.

نقل قول

پ.ن: تکبر با گدایان در میخانه کمتر کن / که اینجا مور بر هم می‌زند تخت سلیمان را

پی‌نوشت: ای چراغ هر بهانه، از تو روشن از تو روشن.

ای که موهای قشنگت منو آشتی داده با من

(نفر بعدی رپلای داد «ن» بده.

پ.ن: این آخرین ریپلای من بود

تو که شیطون بلای دو عالمی، یه روز در میون رو حذفی، بعد نیستی، بعد هستی، بعد میای میگی دیگه به ما جواب نمیدی، بعد جواب میدی.

یاغی سلطانِ گل‌به‌خودی زدن و کوبیدن به ساید خودتونه، شما خودت سلطان حذفها و «دیگه جواب نمیدم اه» های غیر منظم.

با تو ولی حال میکنم.

--

خدا رو شکر یکی دیگه‌ظون اومد، تز داد، جواب گرفت، قول داد دیگه کاری به کار ما نداشته باشه : ))

میریم تا نفر بعدی.

همین که 2500 کلمه مینویسی و توش 2499 بار (بچه های شما) میاری یعنی بچه های ما خوب میدونن دستشون رو کجا گذاشتن :)

پسر با این نتیجه‌گیریت، فسنجون‌ها رو با میرزاقاسمی، مستقیم کردی تو ظرفِ کباب کوبیده.

بله عزیز جان، هر جا حرفِ «لات‌بازی»، «گستاخی»، «به گند کشیدنِ جَوِ فروم» و این دست حرفها باشه، فقط باید گفت بچه‌های شما.

نقل قول

توی گروه خصوصی میخواستم بگم فعالیت رو کمتر کنن اما چون از این فشار خوشم اومده تشویق هم میکنم تا ببینی و بسوزی!

من که یه پست گذاشتم با 4 تا دونه عکس از پاپ و تاپ10، بعدشم دیدم نگرفتی، برات توضیحش دادم. این شما و هم‌پالکی‌هات هستید که پست هنوز نشست نکرده، بدو بدو نقل میزنید و بحث رو هرز میکنید. خیلی، خیلی، خیلی فروم‌نویس‌تر و باتجربه‌تر از شما باید بیاد و «سوزش» ایجاد کنه.

همین که پای هر پست من 14 تا دیسلایک از شمال غرب میاد، معلومه هیزم و آتیش کجاست رفیق.

نقل قول

لیدرهای سایدها خیلی فهمیده تر از این حرف ها هستند که با چهارتا پست پلیر و اکانت های شخصی، نه سخنگوی رسمی یک ساید با ساید دیگه ای درگیر بشن.

دِ آخه پسر خوب، آقا نعمت عزیز که هم‌اسم داییِ منم هستی، وقتی اینو می‌نویسی، یعنی اعضای خودتون که میان به ایلیا میگن «یا تو فروم چیزی نگو یا سایدتو میزنیم» نفهمن!

چرا اینجوری گل به خودی میزنی عزیز من؟ چرا؟ زشته خب تو جمع اینطوری هم‌سایدی‌هات رو کردی تو خمره رنگرزی!

نقل قول

در مورد فعالیت زیاد با هر نوع محتوایی در فروم هم جوابم یک جمله ست: به تو ربطی نداره!

این شما بودی که با همین فونت خوشگلت از من پرسیدی چرا تحلیل زدم و، از بقیه پرسیدی چرا تحلیل میخوان و، بازم به من خرده گرفتی که چرا از تاپ10 و آمارِ 5 صفحه اول حرف زدم!

من که پست شما رو پاسخ ندادم که تفتیش کنم. نقل قول از من زدی، پاسخ دادم عزیزم. حالا با فونت 96 بنویس اینو، بازم داری گل به خودی میزنی.

نقل قول

میزان سطحی و لول پایینت از پروفایل نویسی اکانت بازیت مشهوده، واضح تر بگم فکر کنم یکی هستی مثل حسین فستر. البته باز حسین میدونه کجا حرف بزنه و کجا حرف نزنه. بدرود

وقتی اینطوری یکی یکی‌تون نقل میزنید، و تو جواب اول، بحث رو بی‌چاره‌وار شخصی میکنید و به توهین و چرند رو میارید، بدجوری هیزم و آتیش سِرّ درونتون رو لو میدن.

پروفایل من از روز اول همین بوده، تا روز آخر هم هست.

حالا شما رو چیش دلخور کرد، متوجه نمیشم. صادقانه‌ش رو هم بخوای، اهمیتی نداره برام.

و این که حسین فستر رو هم نمیشناسم.

پی‌نوشت: این که میگم همه چیز رو باید تا آیکیو ناتار پایین بیارم همینه‌ها! 3 هفته‌ست رو عکس امضام کلیک کنی، میری رو اکانتِ بازیم! خدایا گیر کیا افتادیم آخر عمری؟

--

بدیِ قضیه اینجاست که فونتهاتون بولد و صداتون بلنده، ولی آیکیوی کار رو باید تا حد ناتار پایین بیارم تا بعضا کوچیک‌ترین موارد رو متوجه شید.

مثل اونی که به سابقه‌ی ما تیکه انداخته بود و تو یه پی‌نوشت از سابقه‌مون نوشتم، بعدش ریختند وسط که "هاهاهاااااااااااا حرف از سابقه حسااااببهههه؟ اصلا معلوم نیست چرا از سابقه‌ت حرف زدی".

مثل اونی 4 دقیقه بعد از هر پست جوابِ یک طرفه میداد و بین "بازی رو کثیف نکنید"، "ماام بلدیم بازی کثیف رو"، "اصلا چیزی به اسم بازی کثیف نداریم"، "میتونیم، میکنیم، میتونی، بکن" در تناقض بود و با پستهای خودش تناقضش رو علنی کردیم، بعد اومد گفت "یووهااهااا من که عمرا جواب نمیدم، اصلامعلوم نیست چرا پستهای منو نقل کردی"

تو پست قبلی هم که بعد از 3 صفحه تهدیدهای چاله‌میدونیِ دوستان، پستی که به زبانِ یه بچه‌ی تراوینی نوشته شده رو دقیقا به سایدتون انداختم، و 2 ساعته از 3 جناح دیگه مسیج میزنند که دمت گرم کلی خندیدیم رو هم، خودم باید بیام براتون توضیح بدم : )) وگرنه یکیتون حق به جانب میاد و بدتر "اینا دیگه کیَن" بودنتون رو تو چشم بقیه میاره!

تا حالا ندیدم این شکل از به درجه‌ی Group Fail نائل شدن رو!

چهار تا اسکرین گذاشتن از بخش آمار خود بازی شد تحلیل و کل کل بازیکنان سایدهای رو به رو شد گستاخی

عزیزجان، از اون دو چشم استفاده بهینه کن، پست قبلی رو بخون

کلمه‌ی تحلیل رو 3 بار توش استفاده کردم،

نقل قول

از پستهای «شاخِ من تیزتره، دنبه‌ی من خفن‌تره» که عبور کنیم، شاید بشه یه تحلیلِ تراوین 101 بریم.

این، باورم نمیشه باید توضیحش بدم، دقیقا خطاب به هم‌سایدیهای شماست. «تراوین 101» یعنی کلاس اولِ تراوین. یعنی "دارم یه چیز مبتدی میگم که دوستان متوجه بشن". خب؟

نقل قول

من اون ابزاری که همیشه برای آنالیز مپ استفاده میکنم رو، نتونستم برای این سرور استفاده کنم. برای آنالیز تعداد مولتی و حسابِ پتانسیلِ درون-سایدیِ هر جناح، علی‌الحساب به همین مینی‌مپ بسنده کنید تا تحلیلِ دقیقشو بیارم خدمتتون :دی

این دفعه‌ی دوم، که نوشتم این تحلیل نیست، صبر کنید تا ابزارشو فراهم کنم،

نقل قول

همونطور که گفتم، با همین تحلیلِ اجمالی، میشه قدرت یک اکانت، و یک ساید، و قدرتِ هجومی و دفاعیِ یک جناح رو، حداقل به بقیه، یه مقدار تخمین زد.

اینم دفعه‌ی سوم، که باز مستقیم خطاب به هم‌سایدی‌های جناب هستش، که علنا نوشتم "تو این اعداد مشخصه باید ماستتونو کیسه کنید، بشینید سر جاتون".

پس این که من «تحلیل» گذاشتم و نتیجه‌ش شده یه چیز مبتدی، ادعا و درکِ سطحیِ شماست. چون من دقیقا یه چیز مبتدی و سطحی برای ساید شما نوشتم، و خیلی فاجعه‌وار همونم نگرفتید!

نقل قول

شما زحمت بکش میلیون و هزار رو از هم تفکیک بده نیاز خاصی به اسکرین شات گذاشتن و تعیین اول دومی سایدها نیست. کل این پست رو با یک نگاه به نقشه کوچیک و تاپ10 میشه متوجه شد.

میلیارد و میلیون رو دقیقا برای هم‌سایدی‌های شما شرح دادم که بیست‌چهاری چمباتمه زدن تو فروم و "آهای! کاری نکنید که نسیممون رو در بدیم سمت جنوب شرق" راه میندازن پسر خوب : ))

یعنی وقتی تو پاپ هیچ‌جای 100 نفر نیستید، وقتی تو غارت یک سوم و یک چهارمید، وقتی تو تعداد اکانت یک سومید، بشینید سر جاتون و بازیتونو بکنید و لحنِ چاله‌میدونی و حال‌بهم‌زنتون رو بذارید کنار. این رو هم نگرفتید؟ یعنی انقدر واضح بود و نفهمیدید؟

نقل قول

دوستانی که مدام میگن یکی بیاد تحلیل کنه تحلیل کنه دقیقا منظورشون از تحلیل چیه؟

هر چیزی به جز لاطائلات و لات‌بازی‌های هم‌سایدی‌های شما قبوله. باور کن بالای نود درصد حاضرن بشینیم در مورد تعداد دهکده‌های ناتارها حرف بزنیم تا این جَوِ متعفن رو تحمل کنند. میگی نه؟ تعداد افرادِ فعالِ فروم رو بشمار.

نقل قول

شما بیار تحلیل کن که 20 روز دیگه چه سایدی با چه سایدی درگیر میشه تا بگیم تحلیل کردین. در غیر این صورت این پست بلند بالای شما هم فرقی با بقیه نداره. یک اسپم دیگه ست منتها طولانی تر

از الآن تا کتیبه‌ها، شمال غرب دست به دامن شمال شرق و جنوب غرب میشه که بیاید جنوب شرق رو بزنیم، چون ما زورمون نمیرسه.

شمال شرقیها ولی چون یادشون نرفته اوایل چه پستهایی در موردشون می‌نوشتید و چقدر بی‌ادبانه باهاشون حرف می‌زدید، و از یک طرف میدونند متای شرق بعید نیست، احتمالا بی‌دلیل وارد جنگ نمیشن. جنوب غرب هم، چیزی که من از تیمشون دیدم، اهل این بچه‌بازی‌ها تا قبل از واندر نخواهد بود. نهایت باید بیاید به پستهای فروم گیر بدید و یه جنگِ مسخره راه بندازید.

به اینم نمیگن تحلیل، میگن پیشگویی : )) و پیشگوییِ هر کسی تو این مقطع، درصدِ خیلی زیادی هست که غلط باشه و اصلا درست نباشه. همینی که من نوشتم هم، شامله.

--

تو این پست میخوام یه نگاه به آمارِ کلی اتحادهای داخل بازی داشته باشم،

یه عذرخواهیِ عمومی صورت بدم،

و یه نتیجه کوچیک بگیرم.

از پستهای «شاخِ من تیزتره، دنبه‌ی من خفن‌تره» که عبور کنیم، شاید بشه یه تحلیلِ تراوین 101 بریم.

اصولا قدرت یک اکانت، و یک ساید، و قدرتِ هجومی و دفاعیِ یک جناح، در تراوینِ عادی از 2 جا هست: غارت و منابع. که خب چون ما ایرانی هستیم و اساسا با نُرمِ هیچی حال نمیکنیم، تو سرورهای ما یک عنصرِ تعیین‌کننده‌ی سومی هم هست: تعداد مولتی‌ها.

میتونیم یه نگاه به آمارهای مهم هفته پیش داشته باشیم:

تو بحث غارت:

do.php?img=194133

که جنوب شرق و دوستان قابل احترامِ جنوب غربی، رقابت تنگاتنگی دارند. رتبه‌ی اول به نظرم به جنوب شرق تعلق بگیره، ولی فرق 200هزارتایی اونقدر زیاد نیست که تفاوتی در کلیتِ «داشته‌»ها ایجاد کنه.

جایگاه سوم با حدود یک میلیارد منبعِ کمتر، حدودا یک سوم غارت جنوب شرق، به شمال غرب میرسه.

و نهایتا بچه‌های شمال شرقی که اختلافشون با ش.غربی‌ها، کمتر از 200هزارتاست و اونقدر زیاد نیست.

تو بحثِ منابعِ تولیدی، یا پاپ، بیاید یه نگاه به 100 اکانت اول بازی داشته باشیم (صحفه 1 و 2 و 3 و 4 و 5)

تو بیست اکانت اول:

do.php?img=194127

جنوب غرب 10 نماینده

جنوب شرق 7 نماینده

شمال شرق 2 نماینده

و شمال غرب 1 نماینده

تو بیست اکانت دوم:

do.php?img=194128

جنوب غرب 9 نماینده

جنوب شرق 10 نماینده

شمال شرق 0 نماینده

شمال غرب 1 نماینده

تو بیست اکانت سوم:

do.php?img=194129

جنوب غرب 6 نماینده

جنوب شرق 7 نماینده

شمال شرق 4 نماینده

شمال غرب 3 نماینده

تو بیست اکانت چهارم:

do.php?img=194130

جنوب غرب 6 نماینده

جنوب شرق 9 نماینده

شمال شرق 3 نماینده

شمال غرب 2 نماینده

تو بیست اکانت پنجم:

do.php?img=194131

جنوب غرب 10 نماینده

جنوب شرق 7 نماینده

شمال شرق 1 نماینده

شمال غرب 2 نماینده

در مجموعه، از 100 بازیکن اول:

جنوب غرب 41 نماینده

جنوب شرق 40 نماینده

شمال شرق 10 نماینده

شمال غرب 9 نماینده

و نکته‌ی همین تعدادِ اندکِ نماینده‌های شمال‌غرب، این هستش که از تعداد 9 نفر، 7 نفرشون بین رتبه‌های 40 تا 100 هستند و فقط پاپ 2 بازیکنشون زیر رنک 40 هستش.

من اون ابزاری که همیشه برای آنالیز مپ استفاده میکنم رو، نتونستم برای این سرور استفاده کنم. برای آنالیز تعداد مولتی و حسابِ پتانسیلِ درون-سایدیِ هر جناح، علی‌الحساب به همین مینی‌مپ بسنده کنید تا تحلیلِ دقیقشو بیارم خدمتتون :دی

do.php?img=194140

با یه نگاهِ اجمالی،

تعدادِ جنوب‌شرقی‌ها بیشتره،

انسجامِ جنوب‌غربی‌ها بهتره،

و دو ساید شمالی تقریبا پا به پای هم، انسجام و تعدادِ مشابهی اکانت دارند.

مجموعا تو بحث غارت و تولید منابع:

جنوب شرق اول،

جنوب غرب دوم،

و شمال شرق و شمال غرب تقریبا مساوی بین سوم و چهارم هستند.

همونطور که گفتم، با همین تحلیلِ اجمالی، میشه قدرت یک اکانت، و یک ساید، و قدرتِ هجومی و دفاعیِ یک جناح رو، حداقل به بقیه، یه مقدار تخمین زد.

من چون فروم رو یه جمعِ عمومی میدونم و خودم رو در قبال نوشته‌هام مسئول، شدیدا و شدیدا لازم میدونم از جاویدِ عزیز، بابت این پست عذرخواهی کنم. من طبقِ تجربه پنج، شش ساله تو تراوین قدیم و لیدرشیپِ ده، پونزده ساله تو سرورهای خارجی، برام عجیب بود که جاوید در جایگاه یک لیدر، پستِ تندی خطاب به ایلیا نوشته بود و همینجا عموما ازش انتقاد کردم و تلویحا به بی‌سیاستی هم متهمش کردم. ولی از اون موقع، چون فحش و ناسزا و توهین و تیکه و بی‌سیاست‌بازی‌ئی نبوده که از جانب یک ساید به خصوص ندیده باشم، واقعا به این نتیجه رسیدم که جاوید، نسبت به استانداردهای‌ نداشته‌ی یک سری، پست و لحنش خیلی هم عادی بوده :دی

خلاصه که جاوید عزیز، اختصاص دادنِ یک پست به شما، اونم جایی که هرزنویسی و گستاخی موج میزنه، به نظرم کار درستی نبوده. عذرخواهی من رو تو جمع پذیرا باش.

و وای که اگه خیاطی با سوزنِ بزرگ، یا به عبارتی گنده‌دوزی، جرم بود تو فروم.

--

عادت به پستِ «صرفا تایید میکنم» نوشتن ندارم معمولا، و ترجیح میدم پستم حرفی برای زدن داشته باشه.

ولی واقعا، واقعا، واقعا این پست رو باید ده بار خوند و بهش فکر کرد، و مجددا خوند و بهش فکر کرد، و مجددا خوند و بهش فکر کرد.

تا ابد respect مهربانِ عزیز، چقدر درست و دقیق نوشتی.

و دقیقا همینطور که اشاره کردی، به نظرم موضوعِ حرفِت «فراجناحی» هستش و کاشکی واقعا در موردش گفتگویی عمیق‌تر، به جز «شما که جنوب شرقِ 3 سرور پیش پسووردِ ناصر ناتار رو دادی به چیفِ واندرزنِ تِیمور کلنگ، و اون اتک زد به نونوایی لِول هشتِ اکبر مجنون، حرف نزن» و «میتونیم پس انجام میدیم، توام برو انجام بده» ایجاد بشه!

شخصا وضعیت سرور رو که نگاه میکنم، حق میدم به یه سری که چمباتمه بزنند تو فروم و دنبال رقیب و نفس‌کش بگردن. اینجا هم اشاره کردم،

نقل قول

انگار بعد از تراوین آی آر، دوستان به این نتیجه رسیدن که تراوین، کل‌کل و میدگیم و اندگیمش خوبه، ولی بازی کردن و اکانت بالا آوردن و غارت‌بازیش، نه!

و مشکل اصلی اینه که چون تعداد کمه، نمیشه دو تا سرور ایجاد کرد، که آقا شمایی که از روز اول میخوای بازی کنی و عشق کنی و اکانت بیاری بالا برو این‌طرف، شمایی که میخوای یه بات بزنی و رو مولتی رید بری و بعد از 4 ماه بیای بگی 17 تا سوپرهمر بالا آوردی، بیا این‌طرفی.

حالا راهِ حل من چیه؟

یکیش میتونه این باشه که خیلی فَرا-سایدی و فرا-جناحی، از خودمون سوال کنیم هدفمون از بازی چیه. اگه واقعا با این رَویه داریم کیف میکنیم و باحاله و سرگرمیه، گه خب ادامه بدیم. ولی اگه واقعا احساس میکنیم «تفریح»ِ بازی اون چیزی که باید باشه نیست و حوصلمه‌مون سر میره و داریم تو فروم دنبالِ هیجانِ از بین رفته‌ی بازی میگردیم، خب بشینیم و به یه جمع‌بندی برسیم و ببینیم چرا اینطوریه!

و بی‌پرده و صریح و رُک، اینکه هر 4 ساید، یه سرور، یا واقعا بیخیال بات و مولتی و این مسخره‌بازی‌ها بشن، یا سوسول بازیِ «چرا ساید ما دهکده زدید بی عدبا؟ تمامیت عرضی ما چی پس؟» و «اژدر چیکو گفته کتیبه از ساید من بزنید همرهای جنگیم پایتخت مولتی‌هانتر رو 0 میکنند» و این تیپ مسخره بازی‌ها رو بیخیال شن.

به قولی دیگه، تو مدرسه‌ای که خشونت و قتل رو خودمون آزاد کردیم، اگه کسی مدادمون رو بی‌اجازه برداشت، فریادِ "واا اسلاما" سر ندیم!

به همین راحتی.

--

بدیِ کفِ فروم نشستن و حق به جانب به همه پریدن و مفتشِ همه‌چیز بودن و تو همه کاری دخالت کردن و زیاد از حد حرف زدن، چی میتونه باشه؟

این که آدم خودشو، جلوی همه، تبدیل میکنه به یه کوه، دقیقا یک کوه، تناقض و پارادوکس که پر از حرفهای چیپ، متناقض، و بی‌معنیه. میگید نه؟ این سِلف-مِید شلم‌شوربا رو ببینید.

به کلیت پستت کاری ندارم چون تو سرورای اسپید ترا بازی نکردم به جز این سرور
    سپاس گذار میشم اگر بحث سرور های پیش رو تموم کنن چون حقیقتا واسه ماهایی که نبودیم جذابیت خاصی نداره 🌹

یه جا خواهش میشه کسی از سرور دیگه حرفی نزنه، چون "ما نبودیم و علاقه نداریم".

دوست عزیز اینجا فروم سرور ۲ ایکس هست شروعش هم ده روز پیش بوده نه من توی سرور های قبل بودم و نه برام جذابیتی داره که بخوام اون رمان رو بخونم

؛ به منم مربوط نی منو سه ننه من فقط برام سوال شد آیا افتخار محسوب میشه یا نه ؛ برای رزومه ام میخواستم 🤣

مجددا "من که نبودم، علاقه ندارم"، با چاشنی"به من مربوط نیستااااا، فقط میخوام بدونم سابقه واسه شماها افتخاره؟ هاهاهاهاها".

نقل قول

لطفا برای من از اسپید ترا صحبت نکن اگر سنت قد بده حتما منو می‌شناسی از تواناییام هم در جهت بازی کثیف اطلاع داری

از همینجا دارم هشدار میدم به ساید ها لطفا بازی رو به سمت کثیف بازی نبرید

سپس زااارت بیخیال فرمول بالا میشیم : )) و خودمون از سابقه‌مون میگیم، و این که سرورهای قبل هم بودیم اتفاقا. خیلی هم افتخاره. در ضمن از هنرمون در راستای بازی کثیف هم رونمایی میکنیم.

و این که زیر همون خط، تز میدیم که "بازی کثیف، بده".

نقل قول

البته خاک ش ش ارتباطی به بنده نداره اما کاش حد و حدود هارو مشخص میکردیم که فردا کسی شاکی نشه !

مجددا، "به من مربوط نیستاااااا"، ولی "حد و حدود خوبه".

راجب اون سرور و افراد فاقد اهمیت نظری ندارم علاقه ای هم به گذاشتن پست راجب سرور های گذشته ندارم

در همین حد بدون ش ش ی دونه یونیک زد اون سرور اونم من خود سر لانچ کردم اوردم دادمشون :))

اون سرور هم شما حذف کردید و ما وین کردیم تمام.

اولش با "از سرور قبل چیزی نمیگم" شروع میکنیم، بعدش اتفاقا چیزی میگیم. گور پدرِ consistency : ))

نقل قول

150 ک سیلور میزنید رو اثر هنری ؛ نون هم میخره برا خونه ؟ سر کار هم می‌ره ؟ 😁

اینجا باز هم [احتمالا با این که به ما مربوط نیست]، تلویحا سوال میکنیم که چرا نقره خرج کردن بعضی‌ها، حد و حدود نداره. به هر حال یه سری چیزا، منصفانه‌ش خوبه.

نقل قول

لابد موقع کتیبه ها هم اگر کاتایی از این اکانت رفت رو کتیبه ها جهت بردنش به اس ای از نظر شما بازی کثیفی صورت نمیگیره درسته ؟

در این صحنه، این بازیکنِ وروجک، در مورد «بازی کثیف» سوال میکنه. همچنان یه سری چیزا، «کثیف»ش بده.

در اینجا بازیکنِ آماده به نبرد، ، با لباسِ جنگی آبی میاد و میره رو تشکِ کُشتی، اونم وسط فروم، و خاطرات سرورهای قبلی و سابقه‌ی خودش رو با سایز 172 فرو میکنه تو چشم و چال ملت، و بیخیالِ سخنرانی‌های خودش در رابطه با "نه ه ه ه بچه‌های بد، از سرورهای قدیم نگید خووووو" میشه. و به ناگه به این نتیجه میرسه که سرورهای قبلی هم حضور داشته، و ملت از جلوش فرار هم کردند تازه :D

نقل قول

اگر شما تو سی چهل سالگی وقت داری 18 ساعت بشینی پای تراوین تهش به همون ندارم و نداشتن میخوری ؛ ما نه مثل شما بیکاریم نه علاف ! سرگرمیمونو داریم کار و زندگیمونم داریم

اگه این مدل بازی کردن رو دوست نداری با ی خدافظی خوشحالمون کن « رمان نویس »

پ.ن باز اسم اینول اومد مریداش ریختن تو فروم

و ناگهان لحنِ "عِفا کثیف‌کاری بده! تمیزکاری خوبه! "، تبدیل میشه به "ما گندی که دوست داریمو داریم میزنیم، چون زیادی مهمیم و سرمون شلوغه، نمیخوای خدافظی کن".

قسمت طنزش اینجاست که فردی که چمباتمه زده کفِ فروم و بیست‌چاری به همه‌ی پستهای همه‌ی افرادِ همه‌ی سایدها، زیر 10 دقیقه جواب میده، همین فردِ "دِ آخه من بیزی‌ام" هستش و به «بیکاری و علافی»ِ بقیه تیکه میندازه.

یعنی یه سریو نیازی نیست کسی نقاشی کنه جلوی جمع و پهن کنه زیر آفتاب، خودشون جلو ملت شوت‌بکو میزنن!

حالا راه حلش این که اینجوری خودمونو سوژه‌ی خاص و عام نکنیم چیه؟

- اگه قراره در مورد موضوعی بگیم "به من مربوط نیستااا اصلا منو سننه"، خب از اول نپریم وسط. چه کاریه!

- اگه میخوایم به بقیه هشدار بدیم که کثیف بازی نکنند، زیر همون پست نگیم "البته میدونی که من تو کثافت‌بازی استادم".

- اگه حد و حدود خوبه، همیشه خوبه. نه فقط "حد و حدود خوب است تا قبل از آن که پای بازیِ کثیفِ منِ وروجکِ شیطون‌بلای سر-شلوغ وسط آید".

- «بازی کثیف» رو نمیشه selective تعریف کرد. ینی جایی که به نفعمون نیست بیایم اخ اخ و تف تف کنیم، 4 تا پست بعدش که به نفعمون میشه بگیم "همینه که هست، نمیخوای خدافیظی کن".

- کلا نخود هر آش نشیم. که اینجوری رنگمون نکنند.

- اگه میخوایم از کلمات «علاف» و «بیکار» استفاده کنیم، روزی 40 تا پستِ اسپم و بی‌معنی و لوس و متناقض نذاریم.

پی‌نوشت: خدا بگم چی کارت کنه آیدین. معلوم نیست چه گندی زدی، چی کار کردی هزینه‌ش رو ندادی، یه بار اسمت رو آوردیم در قالب خاطره‌بازی، 3 صفحه بعد ملت هنوز طلبشون از تورو، از ما میخوان. حالا بیشتر از 10 ساله باهات حرف هم نزدم حتی : ))

خیلی جالبه که این بحث امروز اینجا هم پیش اومد، چون من از صبح ایلیا رو داشتم کچل میکردم سر همین موضوع :D و فکر میکنم تا حد زیادی هم موفق شدم.

واقعیت اینه که به نظرم این بازی، تراوین نیست. حتی یک لحظه هم نیست. حتی یک ذره.

انگار بعد از تراوین آی آر، دوستان به این نتیجه رسیدن که تراوین، کل‌کل و میدگیم و اندگیمش خوبه، ولی بازی کردن و اکانت بالا آوردن و غارت‌بازیش، نه!

واسه همین به اکانتی که روزی 26 ساعت فعاله نامه میزنی، طرف بعد از 39 ساعت، دقیقا 39 ساعت، خودش آنلاین میشه و جواب میده.

خدا بیامرزه پدر مولتی و بات‌بازی رو. اگه نزنی و نداشته باشی، که من نمیزنم و ندارم، رقابت واقعا سخته و تازه تهشم باید بیای جوابِ کل‌کلِ «حیدر کیلر بویز»، 14 ساله از تهران رو، که بات پریمیوم و 56 تا مولتی همر کشیده رو، تو فروم بدی. طرفم فقط همون اوایلشه که لحنش «درود بر شما که تنهایی و مردونه بازی کردیی، ما راستش زیاد وقت نداشتیم» هستش، تهش میشه «کردیم، زدیم، خوب کاریم کردیم، عرضه داشتی میکردی و میزدی».

امروز اتفاقا یه تاپیک طنزی رو میخوندم تو فروم، که ببینم نتیجه‌ی بحثش به کجا رسیده بود. تو کل 3 صفحه، به نظرم حرف حق رو Shadows زده بود، که قاطیِ ایده‌هایی مثل "آقا فلان قانون رو بذارید"، "به نظرم یه غول بذارید دم در ورودی سرور، همه رو تفتیش کنه"، و "به نظرم ادمین 24 ساعته بشینه مدیریتِ مهدِ کودک بکنه"، اومد نوشت:

این یعنی یه طرز دید درست و کاربردی، که متاسفانه من اراده‌ای برای عملی شدنش نمیبینم و تو همون تاپیک هم فکر میکنم کمترین توجه به حرفش شد. اصولا هم راحت‌تره سرِ مامور شهرداری داد و بی‌داد کنیم، که ساحلِ خزر چرا سطل‌آشغال‌های بیشتری نداره و جریمه‌‌ی آشغال ریختن سنگین‌تر نیست، تا این که سعی کنیم خودمون آشغال نریزیم!

شاهد از غیب رسیده‌ش هم، اثر هنریِ فردِ سطحی‌نگر و سطحی‌نویس فرومه، که همین بالا جوابش "اگه نمیکنید یا پول ندارید یا لوازمش رو" هستش!

خلاصه که فکر نمیکنم وضعیت به این زودی‌ها تغییری بکنه. خیلی ساده‌تره با روزی 2 ساعت وقت گذشتن رو اکانت، بیایم اینجا و کرنایِ لات‌بازی و شاخ‌بازی و "من چه خفنم" سر بدیم، تا این که واقعا بشینیم و وقت بذاریم و از چیزی که خودِ واقعیمون ساختیم مایه بذاریم.

رَویه‌ی شخصی من، مورد دومی بوده، هست، و خواهد بود. سلیقه‌ی هر کس فرق میکنه به هر حال.

--

دوتا مسئله ؛ الان آیدین بزرگتون بود !

اون بنده خدا می‌گفت مولتی بازی حرامه ولی ی اکانت با دوتا جانشینی مولتی محسوب نمیشه ! بماند که تو همون فروم تراوین مورد عنایت قرار گرفت بسیار ؛

والا آیدین «بزرگِ من» نیست. کلا خودش بازیکن و انسان بزرگیه‌ها، ولی چون نه مرجع تقلید منه، نه با من ارتباطی داره، نه ربط داریم به هم، من متوجه نشدم باید با این اطلاعاتی که دادی چی کار کنم! الآن حرفی از مولتی‌اکانتی بود؟ آیدین پست گذاشته بود؟ من با آیدین پست گذاشتم؟ آیدین با من پست گذاشت؟ من وکیل آیدینم؟ اون وکیل منه؟ اون اصلا اینجا هست که وکیل بخواد؟ یا شما 50 سطر پست رو بیخیال شدی، چسبیدی به یک اسم اول و یک عددِ انتهای پست و صرفا خواستی چیزی در جواب بگی؟

نقل قول

مورد دوم بازدید پروفایل جزو افتخارات محسوب میشه ؟ اخه من نمی‌دونستم گفتم اگه میشه بزارم تو لیست افتخاراتم فروم بعد فیلتر اکانت مدیریت من بیشترین بازدید داشت عدش یادم نیست البته ؛ اسکرین هم ندارم ازش چون فکر میکردم چیز زیاد مهمی نیست ؛

میدونی عزیز جان، وقتی شمای نوعی، از پستی که حدود 2000 تا کلمه داره، 1998 تا کلمه رو ول میکنی، یه کلمه «آیدین» رو اون اول میبینی و بعد از رو یه عدد که تهِ اعماقِ پی‌نوشتِ پست، خطاب به شخصی به خصوص نوشته شده، سطحی‌ترین برداشت ممکن رو میکنی و خیلی حق به جانب پاسخی میدی که قشنگ ماست و قیمه رو با شیرموز و سس مایونز قاطی میکنه، واقعا تعجب میکنه آدم.

برای پاسخ به مخاطبِ اون قسمتِ پی‌نوشت، لازم دیدم تعداد بازدیدهای اون پروفایل رو عنوان کنم. مشکل شما کجاشه؟ شمای وارسته و بزرگمرد و عابد و زاهد، صحبت بازدید پروفایل رو نکن جایی. من چی کار کنم الآن؟!

به امید سروری توپ

دیروز همان فرداییست که ما پریشب منتظرش بودیم

میونِ پستهای دوستانِ اولترا کل‌کل، و شخم‌زن‌های سرورهای قبلی، و لفظ بازی یه سری از دوستان با استفاده از «الفبای فارسی» که در عین حال به زبانی به جز فارسی نوشته میشه ("در حد من نیستی زاپاتا، که اگه بودی حکم پیک نمیشد، هِه!")، من یه خاطره و تحلیل از سیاست فروم ارائه میدم خدمتتون، یه تحلیل از وضعیت کلی سرورِ مخلوط به چند تا توصیه‌ی صمیمانه، و نهایتا یه تصمیم شخصی رو هم همینجا اعلام میکنم.

اول، یه فلش‌بک بزنم به 14، 15 سال پیش.

اوایلِ زمانی که ما پاتال‌ها بازی میکردیم، اون زمانی که انجمن تراوین ایران 24 هزارتا کاربر و بالای هزار کاربر فعال داشت، کانسِپتِ «عدم ایجادِ هزینه برای ساید در فروم» موضوع جدی‌ای بود. خصوصا به دلیل شناخت خوبی که از جَو کلّی تراوین وجود داشت و خب همه میدونستند خیلی مواقع یه پست میتونه باعث تغییر روابطِ دو یا چند ساید یا اتحاد بشه. اصولا هم یه عرفِ نانوشته‌ای وجود داشت که لیدرهای اصلی خیلی تو کل‌کلهای روزانه شرکت نمیکردند و به بقیه سایدها تیکه نمینداختند و اگه حرفی، دفاعی، حمله‌ای چیزی بود، یا سخنگوی ساید میومد و «رسما» اعلام میکرد، یا خود پلیرهای سایدها جواب هم رو میدادن. اینطوری لیدرهای اصلی همیشه plausible deniability (انکار موجه) داشتند، به این صورت که اگه لیدر یه ساید میگفت "ما با شما متا نمیبندیم چون بازیکنانتون تو فروم به ما بی‌احترامی کردن"، خیلی ساده میشد با یه لبخندِ ملیح و "حق با شماست ولی به هر حال فروم نمکِ بازیه" و "از این به بعد میگیم توهین نکنند" قضیه رو جمع کنی و طرف رو بشونی پای میز مذاکره. حالا طرف اگه بازم گیر میداد، دستِ لیدرِ این‌سمت باز بود که بگه "ببینید اینا چقدر بچه‌ن، سرِ 4 تا کل‌کلِ فرومیِ بینِ پلیرهای عادی میخوان متا نبندن" و تازه توپِ بی‌سیاستی رو مینداخت تو زمینِ مقابل. این سیاست، خصوصا وقتی که یه ساید تو موضع ضعف بود فوق‌العاده جواب میداد: خاصیت این سیاست همین بود که یه جورایی میشد به پلیرهات آزادی کامل بدی تو فروم که تقریبا هر چی میخوان بگن، و فرداش با یه "عه؟ جدی می‌فرمایید؟" و یه "میگیم تکرار نکنند" انگار نه انگار.

و خوبیِ دیگه‌ش این بود که وجهه‌ی لیدر اصلی یک ساید، که نماینده‌ی یک مجموعه هست، قاطی کل‌کل‌های روزانه فرومی با خورشت فسنجون یکی نمیشد و فرداش هم کسی نمیومد بگه "لیدر مجموعه‌تون اگه جای فروم‌بازی، رو هماهنگی سایدتون و اکانت خودش وقت میذاشت، الآن وضعتون این نبود".

دوم، فلش‌فوروارد به انجمن اسپیدترا.

که این ایجاد هزینه، خصوصا تو لحن و کلام لیدرهای شمال شرق، از [باورم نمیشه که اینو دارم تایپ میکنم]، تاپیکِ اعلام آمادگی شروع شد. یعنی من یه پست "منم میام" گذاشتم، رفتم یه دستی به آب زدم و برگشتم، دیدم جوِ سروری که هنوز شروع نشده سه به یکه : )))))

هزینه اول، لحنِ "ما میایم، زیاد هم میایم، قوی هم میایم، هیچ‌کاری هم نمیتونید بکنید، پیش به سوی یه بردِ متوالی دیگه"

هزینه دوم، لحن "ما اومدیم، زیاد هم اومدیم، قوی هم اومدیم، هیچ کاری هم نمیتونید بکنید، پیش به سوی یه برد متوالی دیگه"

هزینه سوم، لحن "ما هستیم، ولی خسته‌ایم. واسه همین تعداد کم، رفاقتی بسته‌ایم. پیش به سوی یه سرور جذاب که شاید ببریم شاید نبریم"

هزینه چهارم، لحن "ما نیومدیم، واسه همین میریم کلا. هر کی اومده حذف کنه با ما"

سلسله سیاست‌های اشتباهی که باعث شد من این توصیه رو خدمت دوستان عرض کنم:

اینطوری نشه که با پست‌ها و لحنشون برای بقیه بازیکنان ش.ش هزینه ایجاد کنند و دشمن‌تراشی صورت بدند، بعد یکیشون بره جنوب شرق و یکی بره شمال غرب و یکی بیاد بگه ما حذف می‌کنیم چون کسی نیست و...

و این که از بازیکنان سایر سایدها درخواست داریم که تصمیمات و حرکاتِ هیجانی عده‌ای رو، به اسم کل ش.ش ننویسند. این ساید رو نه کسی خریده، و نه تا جایی که من میدونم نماینده‌ای داره، نه سندش به اسم کسیه. دوستان از جانب خودشون و تیمشون صحبت می‌کنند، نه از جانب کل ش.ش.

چون نه عرض اندام زیادی و "داااش ما کلا اومدیم یک به 4 بزنیم به علاوه ادمین و مولتی" اون اول صورت خوشی داره، نه "اوه مای گاد ما یه ساید ضعیفیم، یعنی اصلا نیومدیم، منظور این که کلا نیستیم".

افسوس که دوستانی که یه روزی خواهشِ ورود به والسِ سرور 8 رو داشتند و، تو همین اسپیترا باعثِ محروم شدنِ تراوین از بزرگی مثل EyeDean شدند اما، زیادی غرق در پیروزی‌های متوالیشون بودند و، ندیدند، نخوندند، و نشنیدند.

سوم، خودکشی سیاسی (و یک فلش‌بک دیگه)

یادش بخیر، زمان اتحاد والس سرور 8، اون اوایل که سر اکانت محک آرماما با 3داتِ شمال غرب جنگ شده بود و واقعا نمیدونستیم وقایع سرور به چه شکلی رقم میخوره، من که اون موقع نماینده‌ی مجموعه تو فروم بودم از فریار خواستم یه میتینگ بذاره تو ریدکال، یه MM هم ارسال کنه، و به همه بگه با بچه‌های NE و SW، دو سایدِ غیر درگیر، تو فروم کل‌کل نکنند و یا خیلی ملایم رفتار کنند :دی خودم هم چند بار به فعالینِ فروممون توصیه کردم که جایی که لازم نیست، دشمن‌تراشی نکنند و بهانه الکی به کسی ندن. حکم عقل همین بود: وقتی زورت نمیرسه، خصوصا وقتی دلیلِ منطقی براش نیست، نیازی نداره با همه خودتو درگیر کنی و ماجراجوییِ الکی راه بندازی.

ولی خب وقتی طرز فکر افراد، «اتفاقا ساید واسه ماست، ارث پدری‌مون هم هست» باشه، وقتی طرزِ فکرشون "ما که قبلا بردیم، دیگه مهم نیست که 50، 60 نفر آدم اونجا دارن وقت و پول و انرژی میذارن و بازی میکنند" باشه، وقتی لحن و بیان و نگاهِ از بالا به پایینِ پوشالی یک سری با بقیه سایدها، تغییری نمیکنه که هیچی، بدتر هم میشه، نتیجه‌ش میتونه برای یک ساید «زیانِ غیر قابل جبران» باشه:

ایلیا

با کسب بردهای متوالی سرورهای قبلی انگیزه لازم بازی در خیلی از پلیرها نبود

که یعنی گور بابای بقیه‌ای که الآن و در این سرور دارن وقت و پول و انرژی میذارن. "تیم ما با بوق و شیپورِ افراد منفور اومده، با بوق و شیپور همون افراد نصف شده، الآنم که کسی پیاز هم واسه ش.ش رنده نمیکنه، با بوق و شیپور میگیم که سرور قبلی بردیم شما باختید، قهر قهر قهر".

یا سطح و لِوِلِ دیپلماسیِ این هاراگیری وسط فروم:

نقل قول

واسه حرف یکی مثل تو تره هم خورد نمیکنیم.

که من یکی رو کامل دچارِ «excited delirium» کرد :)))

بعد از 15 سال فروم نوشتن، هنوز ندیده بودم لیدرِ یه سایدِ نصفه‌نیمه و ضعیف، که شدیدا، حتی به قیمت زمین گذاشتنِ شیپورِ اولدورَم بولدورَمِ شخصی، باید دنبال دیپلماسی و جمع کردن متحد و هوادار باشه، 9 روز بعد از بازی، به لیدر یه ساید دیگه رسما بگه [ما، یعنی کل مجموعه‌مون]، تره هم واست خرد نمیکنیم.

یعنی حتی سروکِ مرحوم هم به اردشیر پاکزادِ 3دات تو سرور یک، اینجوری مستقیم نگفت تره هم واست خرد نمیکنم. به علیرضا درادیس گفت که بیاد تو فروم بگه‌ها، ولی شخصا مستقیم نگفت =))

نقل قول

یادت نره رجیستر برای واندر 100 کردن دیر شده ولی برای 100 نشدن تو ساید دیگه اصلا دیر نیست زودم هست.

کلاسِ درسِ فرستادنِ پیغامِ دیپلماتیک برای کل سرور : ))

با مفهمومِ "آقا رسما و علنا، از این تیم ما بخار خاصی بلند نمیشه. نهایت اگه خواستید، به عنوان یه نیروی مخرب، و نه بیشتر، رو ما حساب کنید. مرسی اه". و همچنان گور بابای اکانتهای غیر متصل به تیم ما، که دارن همر میکشن و از بخت بدشون گیر 'تیم' و مدیریتِ تراز اولِ ما افتادند.

نقل قول

سرور قبل سایدتو به فنا دادی این سرور حد و حدودتو رعایت کن ببین داری با کی و چجوری حرف میزنی. واست رنگی رنگی هم کردم که دوست داشته باشی.

و برگِ زرینِ نهاییِ دیپلماسی، که آهنگِ پس‌زمینه‌ی فروم رو، با ریتم بخونید، به «دیگه پَشم به آدم میمونه؟ نه والا - دیپلماسی جایی میمونه؟ نه بالله» تغییرِ ابدی داد و همانند باران، بارید به هر چی شانسِ متا با یه ساید بازی بود :دی

چهارم، حالا ما این وسط چه تصمیمی گرفتیم؟

با توجه به شناختی که از سرور پیدا کردیم، با توجه به مواردِ بالا و نگرشِ غیر قابل تغییر دوستان و صحبتهایی که عرض شد، و با توجه به این که، به جز «عدم علاقه به وجودِ منفی در مختصاتِ دهات‌ها»، دلیلی برای ادامه‌ی بازی در شمال شرق نمیبینیم و انگیزه هم نداریم، تصمیم گرفتیم اکانت رنک 1 شمال شرق، Spartan رو، در مجموعه‌ی جنوب شرق قرار بدیم، و دهات‌های بعدی رو هم ببریم همون سمت. خدا رو شکر تو این مدت، با کلی آدم حسابی و دوستِ خفن تو شمال شرق آشنا شدیم، ولی در حال حاضر با این وضعیت لیدرشیپ، متاسفانه ادامه‌ی همکاری باهاشون ممکن نشد. ولی این تغییرِ رَویه از دید ما کاملا دوستانه هست و به همین خاطر، من همینجا در انجمن، به دوستان شمال شرق تضمین شخصی میدم که از الآن تا آخر سرور، به جز در مقام دفاع، از سه دهکده‌ی شمال شرقی من، هیچ حمله‌ای روی دهکده‌های پلیرهای NE TEAM، کتیبه‌ها، و واندرهاشون صورت نمیگیره.

امیدوارم در سرورهای بعدی، بازم تو مختصات مورد علاقه‌م، + +، بازی کنم.

ارادت،

امیر Spartan.

پی‌نوشت: بالا تا پایین سرور شخصیتِ فردِ فحاش فروم رو میشناسند؛ فردی که موفق شده خودش رو در لیست «کلا به این جواب نمیدم»ِ خیلی‌ها، از جمله من، قرار بده. ولی صرفا در راستای پایان دادن به کنجکاویِ عجیبِ این فرد در مورد سابقه‌ی تراوینیِ من، و همچنین در راستای فرستادنِ "خدا بیامرزه جد و آبادتو" به سازنده‌ی سایتِ Archive.org، سایتی که کل دنیای اینترنت رو به تفکیک سال و ماه و ساعت ذخیره کرده، این لینک اکانت Spartan تو فروم اصلی تراوین، عضو شده در سال 2009، با حدود 17 هزار بازدید پروفایلش. مربوط به دقیقا 15 سال و 8 روز پیش. یعنی به قولی 5487 روز قبل. یعنی 180 ماه و 8 روز اِگو. اینم اسکرین‌شات از همون لینک، برا کاغذ دیواری اتاقت. حالا شما، بدون بالا رفتن از اسم شخص ثالث، لینک بذار از عقبه و سابقه‌ی خودت.

وقتی مبنای حرکات یک فرد خودخواهی و خودکامگی و تصمیمات هیجانی باشه، همین میشه.

طرف با اولدورَم بولدورَم و ادعا اومده شمال شرق، یه لشکر آدم رو با انگیزه جنگ با ما آورده تو بازی، بعدشم تا دیده این کاره نیست حذف کرده رفته.

بعد طنز قضیه اینجاست اونقدری درایت به خرج نداده که بی سرو صدا بذاره رو حذف. بلندگو برداشته اومده وسط فروم داد و بی‌داد که ما داریم میریم، به شصت نفر هم پیغام و پَسغام که این سرور خبری نیست حذف کنید و یه موج ناامیدی و ناهماهنگی هم ایجاد کرده. بچه‌بازی، بچه‌بازی، بچه‌بازی.

من از بچه‌های شمال شرق که فروم رو می‌خونند و قصد دارند بمونند و بازی رو ادامه بدند، درخواست دارم که یه نامه داخل بازی برای من ارسال کنند تا یه حلقه‌ی هماهنگ ایجاد بشه ببینیم کی به کیه. ممنون میشم.

امیر Sp

یه خواهش میشه از همه داشته باشم؟

دوستان باور کنید یه سری هستند، از شمال شرق ما تا بقیه سایدها، که لزوما با این که کی به کیه و اسامیِ سرورهای قبل آشنایی ندارند.

خواهش این که یه جوری تیکه متلک بندازید و لفظ‌بازی کنید که ما هم بفهمیم چی میگید :دی

الآن این پست رو، که به فارسی نوشته شده و ریپورت هم گذاشته، من خدایی متوجه نمیشم چی نوشته و متلکِ نویسنده به کی و کجاست.

یعنی 500 تا دونه مزدور انقدر بزرگ بود که با 4 تا پاراگراف متلک بیاد فروم؟

دوستان شمال شرقی که تمایل دارند از بازی لذت ببرند و صرفا تراوین بازی کنند درهای جنوب شرق براشون باز هست.

کسانی که با تیم خاصی نسبیت دارند یا خصومت دارند یا گلد خودشون رو ندارند پیام ندهند ما برای تفریح و اهداف خودمون بازی میکنیم.

والا فعلا منتظریم ببینیم از دوستان کی میره و کی میمونه و بعدش چند نفریم :D

تیم و اکانت ما که قطعا هست و به بازی ادامه میده. فقط امیدواریم حذف دسته‌جمعی طوری باشه که شمال شرق خیلی تضعیف نشه؛ که اگه شد هم ما باز هستیم اینجا :D

پی‌نوشت: مازیار عزیز، تو سروری که خودم بودم و وقایعش رو به خاطر دارم و در بطن تیم مدیریت بودم، به شاهد ثالث نیازی نیست. موفق باشید.

امیر Sp

سلام تنها سروری که من لیدری کردم تریدات رو سرور 8 بود

با ان ای بستیم کسی که زیر رو رو کشید ان ای بود نه ما

در مورد زیر رو رو هم برو از بزرگترهای اون سرور بپرس که حتی امار همری که خلاف توافق از سمت ما یکی از بچه ها لانچ کرد رو اس ای رو کی داد به لیدرهای اس ای که دف کنن چون حرف زده بودیم و پاش واستادیم برو بپرس سر یک حرف فریار بخاطر احترام به حرفش در حالی که بسته بودیم با اس ای که دو ربع دیگه رو شخم بزنیم کی باعث شد حرف رقیبش شهید نشه

سلام مازیار جان. قصدم شخم زدن 10، 12 سال پیش نبود، و احساس میکنم از حوصله‌ی جمعی که شاید 95% اونجا نبودن خارج باشه موضوع. ولی حق با شماست، تو جمع حرفی زدم و تو جمع باید پاسخگو باشم. در خدمتیم.

زیر و رو کشیدن رو به این خاطر عرض کردم که،

یک، اگه یادتون باشه، فلسفه اصلی سرور 8 از همون اولش، رویارویی ما و تیم شما بود. در واقع یه Rematch بود بین 3دات و مجموعه‌ای از باقی‌مونده‌های تیمهای مقابل شما، که تبدیل به والس شد. کمااینکه از گرند پلیر داشتیم، از جاج داشتیم و غیره. از اوایل تا اواسط همون سرور شخص شما، لیدرهای شاخه‌تون، بازیکنان بزرگتون، و همچنین بازیکنان تاثیرگذارتون، چه عمومی و چه خصوصی حرفتون این بود که «آقا ما اومدیم واسه مقابله با والس». والس هم دقیقا همین ایده داشت که اومده برای مقابله با 3دات.

حتی یادمه ما به فریار گفتیم با شما مستقیم صحبت کنه، که آقا اگه قراره با ساید دیگه‌ای هماهنگ بشه و دنبال متا باشیم و روال عادی یه سرور، مردونه طی کنیم با هم، اگه هم قراره تک به تک بزنیم و بعد از کتیبه‌ها متابازی کنیم، اونم مشخص باشه.

دقیقا یادمه صدای فریار رو مازیار جان، که اومد RaidCall، گفت شخصا با مازیار صحبت کردم، قرار شد تک به تک بزنیم همو تا زمان کتیبه‌ها، و بعد از اون، طبق شرایط سرور هر ساید دنبال متا باشه. یادمه اینو مازیار جان، انگار که دیروز بود. فکر میکنم 3 هفته بعد از همون تماس، خود شما، رسما تو فروم اعلام کردید با شمال شرق متا بستید و 3، 4 ماه تموم 2 به 1 والس رو می‌زدید. خود شما تشریف آوردید فروم، و گفتید «آقا دیپلماسی یعنی همین، می‌خواستید سیاست داشته باشید». حالا این که تهش متاتون به هم خورد و شما به این نتیجه رسیدی شرِ آشنا (ما) بهتر از شرِ غریبه‌ست و دوباره یه نیمچه همکاری بین ما و شما شکل گرفت رو کاری ندارم. ولی اون 4 ماهی که 2 به یک زدید، وقتی اطمینان داده بودید بازی تک به تکه، مصداق صحبت من در این انجمن بود.

دو، تو همون 2 به یک هم بازی سایدتون «رو» نبود. یه روز اعلام می‌کردید متاتون صرفا رو کاغذه، فرداش می‌دیدیم از دو طرف حمله میاد. می‌گفتید دفاع رد و بدل نمیشه بینتون، می‌دیدیم میشد. یه روز معلوم میشد دوال لیدر ما جاسوستون بوده. یه روز لیدرتون میومد خواهش از ما، که «آقا من با مازیار و 3دات به مشکل خوردم، تا ابد دیگه نمی‌خوام 3داتی باشم، منو راه بدید این‌ور». یا اون جریان اکانت آرماما. یعنی یه شلم‌شوربایی درست کرده بود سایدتون که، معذرت می‌خوام، کُرک و پشم ما ریخته بود که آقا اینا چرا اینجوری می‌کنند : )) تهشم که اومدید فروم و اعلام کردید «همینه که هست، می‌زنیم، 2 به یک هم می‌زنیم، بتونیم 3 به یک هم میزنیم، عرضه داشته باشید، شما ام بزنید».

چند ماه اول اون سرور رو یادتون اگه بیاد، مشکل کامل حل میشه.

ولی بله، خاطرم هست که بعدش که دیدید شمال شرق براتون قابل اعتماد نیست و کاری که با ما کردید رو می‌خوان با خودتون بکنند، ازشون رو برگردوندید و چندجا برای والس مرام گذاشتید.

نقل قول

اون پرهام رنگی اگه حرفی میزنه چون تو حدی نیست که جواب بدم به سبابه پای چپم حساب میشه اما امیرجان تو همین فروم یا زیر و رو کشیدن من رو براش مثال میاری یا مثل مرد عذرخواهی میکنی در غیر اینصورت مشخص میشه با اون پسره رنگیه هیچ فرقی نداری

پرهام رو راستش اندازه شما یادم نیست مازیار جان. یادمه تو سیاستِ تراوین، اصلا فرد قابل اعتمادی نبود. و اینو هم خوب یادمه که مابین کل‌کلهای فروم، سعی کردیم بهتون بگیم اینو، که «اینا سیاستشون همینه‌ها، تو هر سروری بودن، 6 ماه اول با یکی متا زدن، یه ساید رو 2 به 1 زدن، آخر سرور به بهانه‌ای متاشون رو به هم زدن و با ساید دست‌نخورده متا بستند». که بازم ساید شما فکر میکرد میخوایم پیوندِ تراوینیتونو به هم بزنیم و حرفمونو باور نکردید، تا آخرش که دقیقا همین شد.

پی‌نوشت: صادقانه و بدون متلک میگم، از این که اونقدری اعتبار برام مونده که مستقیم جواب دادین و جواب خواستین، خوشحالم.

پی‌نوشت2: چون شما بزرگترین و احترامتون واجب، من بابت استفاده از اصطلاح «زیر و رو میکشید» ازتون معذرت می‌خوام. جمله‌م رو هم اینجا تصحیح میکنم:

"در مورد مازیار تندر هم اتفاقا باهات موافقم، زمان ما هم که روبرومون بود سیاستش مشخص نبود و پنهانی حرکت می‌زد" :D

ارادت دارم مازیار جان. دلتنگتون بودم.

امیر Sp