نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 |

• این سرور دوباره فریز بشه سری بعد که از فریز در بیاد همین تعداد پلیر الان که برگشتن هم شاید نثفشون میان

اگه قراره بازی کنیم همینو بازی کنیم

سرعت هم همین بمونه ولی حداقل غارت اتومات رو فعال کنیم که کمتر بخواییم وقت و انرژی بزاریم

فقط روزی یکی دو بار سر بزنیم شارژ بگیریم بریم

لطفا لیدر های ساید های دیگه بیان زودتر نظرشون رو بگن

• سلام به همه بجز مجید :)

از کی تا بحال توی ایرانی جماعت اینقدر به دموکراسی اعتقاد داشته ؟ :))

مگه در زمان استارت دوباره سرور از پلیر ها نظر پرسیدن که الان دارید در مورد سرعت / غارت / فریز شدن دوباره بحث میکنین و نظر میدین :D

نظر شخصی بنده به حذف دسته جمعیه . اینطوری مدیریت محترم هزینه سرور و نیگهداری دیتا و ... رو نمیده . ما هم به زندگیمون میرسیم

توی اتحاد خودمون حداقل ۱۰ - ۱۲ تا پلیر خاکستری هستش که معلوم نیست میان یا نمیان . صد در صد توی ساید های دیگه هم همین وضع هستش .

وسط این وضعیت این همه بحث در مورد شرایط بازی کردن و فریز شدن عجیبه واقعا . برنامه ریزی مال مردم کشوریه که لااقل از یک ماه آینده مطمعن باشن . ما خیلی وقته این آپشن رو نداریم . یکی از اون ناو ها حتی اگر بوق بزنن اینترنت ما قطع میشه

وابدین ^^^^

• درود بر دوستان خوبم.

به امید روزهای خوب برای مردم سرزمینم.

دوستان این سرور میتونست یکی از سرورهایی باشه که رقبای خوبی مقابل هم می مونن.

متأسفانه ناعدالتی هایی در حق هموطنانمون، شرایط رو به جایی کشونده که خیلیا روحیه ی ادامه ندارن.

این یادمون نره اگه هرکدوم از رقبا از ادامه سرور انصراف داد، نذاریم رو حساب ترسیدن و این داستانا.

کری خونی رو میذاریم واسه ی سروری که همه رفقا و رقبا روحیه ی بازی و کل کل داشته باشن.

پیشنهاد میکنم به احترام همه ی بازیکنانی که نمیخوان ادامه بدن، این سرور رو به طور کامل تعطیلش کنیم.

پ.ن1: مانی پارتیزان ماچ بهت.:*

پ.ن2: به امید یه رقابت جذاب با تیمهای رقیب(به جز مملی. چون رقیبم حسابش نمیکنیم دیگه.خخخخ).

پ.ن3: ادی تو رو سگ بزنه. شات چت رو ببر به همکلاسیات نشون بده، برند حساب میشه.:D:D:D.

پ.ن4: ادمین جان هر سروری ران کردی یه بدبختی مارو گرفت. تورو سر جدت بیخیال ما شو. منقرضمون نکنی صلواااااااااات.

شادزی مملی وار.

ارادتمند همه دوستان خوبم، محمد Patriot

بزرگترین نابکاری آنست برای آنکه برترین باشیم، دست به ویرانگری چهره دیگران بزنیم.

• سلام و درود

با توجه به اتفاقات اخیر و وضعیتی که هست با اینکه واقعا دل و دماغ بازی کردن مثل قبل نیست

احتمالا امکان فریز مجدد سرور نیست پس یا باید تصمیم به این باشه که سرور ادامه پیدا کنه یا خیر...

اگر قرار باشه سرور ادامه پیدا کنه بعید بدونم با سیستم قبلی بشه جلو رفت چون اوضاع روحی و اوضاع جمعی جالب نیست و داخل این فضا وقت گذاشتن زیاد بسیار مشکل هست

به شخصه پیشنهاد میکنم و درخواست دارم از ادمین اگر قرار هست سرور ادامه پیدا کنه یک نظر سنجی برای فعال شدن غارت خودکار بزارید اگر اکثریت موافق هستند این قابلیت فعال بشه چون با این شرایط ادامه بازی امکان پذیر نیست....

• درود

به دلیل شرایط حاکم بر سرور و همچنین بلاتکلیفی تیم های دیگر مجموعه Amordad حاضر در اسدبلیو تا اطلاع ثانوی با ساید های دیگر در صلح خواهد بود.

پ.ن: برای خیلی از دوستان تراوین بازی سایدی یا جدی نیست و صرفا سرگرمی جهت گذر اوقات هست.

سپاس

• سلام

مثل اینکه از اونجایی که کپچا لیست فارم رو برداشتن یه عده گذاشتن رو بات غارت اکانتشون رو ما هرچی میگیم به یورشون هم نیست

یا غارت اتومات و بات رو واسه همه آزاد کنید و اعلام کنید این موضوع رو یا کپچا رو برگردونید تا عدالت واسه همه برقرار بشه

بشخصه واسم کاری نداره یه مکرو ران کنم رو وی پی اس بیاد لیستامو هر 1 ساعت بزنه ولی پیشنهاد فعال شدن غارت اتومات رو دادم که عدالت واسه همه برقرار بشه و همچنین یه پولی هم گیر ادمین بیاد

اکانت من رو حذفه اگه تکلیف این قضیه تا 72 ساعت آینده مشخص نشه حذف میشه

موفق باشید

• سلام

با توجه به صحبت های انجام شده و موافقت اس ای بنابر شرایطی که موجوده و اکثرا حس و تایم و حال ادامه ی بازی براشون نمونده تیم ان ای پیشنهاد بسته شدن سرورو میده.با فریز شدن موافق نیستیم بلکه کلا سرور بسته بشه و این سرور بدون نتیجه باقی بمونه.

لذا با توجه به اینکه مدیریت نیازمند تاییدیه از پلیرها میباشد خواهشمندم پلیرهای خودمون و اس ای و مابقی سایدها نیز در صورت موافقت یه تاییدیه تو فروم بدن.

به امید سروری جذاب در آینده

• درود

موافقم

امیدوارم در آینده ی نزدیک که شرایط مملکت و حال و هوای همه مون بهتر باشه مجدد دور هم جمع بشیم و رقابت جذابی رو استارت بزنیم.

• سلام خدمت دوستان عزیز

من هم موافق بسته شدن سرور هستم

واقعا این سرور ادامه دادنش منطقی نیست

پشنهادم اینه که یه سرور دیگه بعد عید استارت بشه تا اون موقع هم تکلیف این جنگ هم مشخص میشه احتمالا

شادزی

• سلام

مسائل زیادی توی مملکت ما سالیان سال هست در جریانه... به جرات میتونم بگم قرن هاست که نور به سرزمین ایران نتابیده ! تراوین برای من یکی دور شدن از دنیای واقعی است. دنیایی که بخاطر جبر جغرافیایی پر از عذاب شده و دلخوشی های ما یکیش همین گیم هست. در هر صورت توی این سرور با اینکه توی قسمت عمومی تمام موضوعات 1 هستیم. تولید، جمعیت، امتیاز فرهنگی، همر زیر 10 (5 موتوره با کلاه خود داره میسازه) و کاتای 3450 (بیگ کاتای سرور) ، هزینه و وقت زیادی که متحمل شدیم من و حامد، مشکلی با بسته شدن سرور ندارم. یک بازیکن ساده هستم. این موضوع رو باید لیدرها بیان بگن، ولی واجب دونستم به عنوان یک دردکشیده و شکنجه شده از این وضعیت نظر شخصی خودم رو بیان کنم. شادزی

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• سلام خدمت همه دوستان

بنده هم موافق مختومه شدن این سرور به دلیل شرایط موجود هستم ، امیدوارم که به زودی شرایط بهتر بشه و ایران بشه کشوری که حس و حالش غم و اندوه نباشه ... آرزوی سلامتی برای همه دوستان

• سلام خدمت همه دوستان

بنده هم موافق مختومه شدن این سرور به دلیل شرایط موجود هستم ، امیدوارم که به زودی شرایط بهتر بشه و ایران بشه کشوری که حس و حالش غم و اندوه نباشه ... آرزوی سلامتی برای همه دوستان

درود به همه دوستان

منم موافق مختومه شدن سرور هستم

امیدوارم دفعه بعد در شرایطی بهتر بتونیم باز دور هم جمع شیم و بازی کنیم.

مانا باشید.

• قرن هاست که نور به سرزمین ایران نتابیده

انقلاب ما انفجار نور بود xD

ضمن تبریک به مملی و حامد عزیز بابت اکانت خوبشون جا داره از بچه های شمال شرق تشکر ویژه کنم بابت اینکه این مدت من و ادی رو تحمل کردن

واقعا بازی در کنارشون یه تجربه بی نظیر بود و حس بودن توی یک خانواده داشتم نه فقط یه تیم تراوین
    مطمعنا اگه عمری باشه و سرور های بعدی بخوام بازی کنم با افتخار در کنار همین تیم بازی میکنم

همچنین از تیم های دیگه هم تشکر میکنم که این سرور حضور داشتن ولی متاسفانه قسمت نبود تا آخر بازی کنیم و همرامون رو بمالیم به دفاع همدیگه ^^

در آخر از مدیریت محترم اسپیدترا تشکر میکنم بابت زحماتی که این مدت کشیدن <3

• درود به همه

به نظرم خیلی تصمیم خوبی بود

تو این مدت که سرور باز شد کلا دو بار رفتم رو اکانت و فهمیدم عمق این احساس خیلی عمیق و دسته جمعیه که انگار هممون حس و حال هیچیو نداریم چه برسه تراوین ...

با بچه ها هم که صحبت کردم نظرشون رو حذف بود...

به امید روز های بهتر برای هممون

مراقب خودتون باشید

همتونو دوست دارم

پ.ن : تو عمرم کلا دو بار از جنوب غرب رفتم که هر دو بار سرور ناتموم موند...

گویا قسمت نیست جایی جز جنوب غرب بازی کنم ...

پ.ن : تشکر از بچه های خوب شمال شرق که منو تحمل کردن ، میدونم تحمل کردن من خیلی سخته :دی

یا حق

یوسف

• سلام
    حقیقتا دیگه اون جذابیتی که اول بازی برام وجود داشت دیگه نداره ،
    دلم میخواست یوسفو بخورم - الان دیگه دلم نمیخواد
    دلم میخواست بهترین لیدر جهانو سر به سرش بزارم - الان دیگه دلم نمیخواد
    دلم میخواست ایلیا رو اذیت کنم قهر کنه بازم واسم - الان حسش دیگه نیست

و خیلی دلم میخواست های دیگه

حقیقتا اگه قرار به تصمیم گیری باشه ما هم با اینکه سرور بسته بشه و در همین نقطه خاتمه پیدا کنه مشکلی نداریم ، ولی اینکه بیوفته رو دور تند و غارت خودکار دوباره بیاد تو سرور ( اینو نیستیم ) - دلایلم هم کامل و واضح به مجید توضیح دادم ، توضیحشم از حوصله جمع خارجه

• چقدر تو نچسبی آخه اه اه اه....

تیم ما هم تصمیم بر مختومه شدن سرور داره

واقعا سرور هیچ جذابیتی دیگه نداره

تنها حسنش این بود از خیلی از مسایل دورمون میکرد که بنظرم الان وقت دور شدن نیست

به امید حال خوب برای همه