با سلام خدمت اهالی سرور و به عنوان اخرین پست طبق معمول :
سلام بچه ها خاطرتون باشه تو گروه تلگرامی گفتم این اکانت همر یک سرور میشه :دی
باز انتخاب خودتون هست که داخل بازی بمونید یا خیر ولی از طرف مجموعه ما Respect
با سلام خدمت اهالی سرور و به عنوان اخرین پست طبق معمول :
سلام بچه ها خاطرتون باشه تو گروه تلگرامی گفتم این اکانت همر یک سرور میشه :دی
باز انتخاب خودتون هست که داخل بازی بمونید یا خیر ولی از طرف مجموعه ما Respect
یوسف جان یه سوال دارم ازت ، شما گفتی اگر پرچم مبارزه با مولتی بازی رو کسی بالا ببره اولین نفر پشتشم درسته ؟ طبق منطق من اولین نفر خود شما باید بیای بگی آقا ایول ، داره درست میگه ، چرا باهاش برخورد شده وقتی حرف حق زده ؟ فرد متخلف از هرسایدی باشه باید بن بشه ... منطقم نمیگه وقتی گفتی من جان فدای مبارزه با مولتیم ، بیای بگی تو ساید شمام هست پس چیزی نگین 🫠 حقیقتا ازت پستی مشابه با پست افشین انتظار داشتم ، نه مبنی بر حذف ( هرچند خودم دیگه داخل این ساید نخواهم اومد ) اما مبنی بر اینکه این فرای موضوعات رقابتی ، قانون باید رعایت بشه !
الان سوال من از شما اینه به نظرت نحوه برخورد با این موضوع ، مطابق با وعده های داده شده در قبل سرور بوده یا خیر ؟ شما با این شیوه موافقی یا به نظرت باید برخورد طبق وعده ها انجام میشده ؟ موضوع رو لطفا خیلی منطقی و فارغ از حذف و برد و باخت جواب بده
درود بر شما
خداروشکر یکی یه پست گذاشت و منو کوت کرد و توش خبری از کینه به من نبود که مشخصه واقعا برات سواله چرا یکی مثل من از این حرکت حمایت نکرد .
قبل شروع صحبتم یه بار دیگه این جمله رو میگم " مولتی ، مولتیه ، چه ازش رید بری چه باهاش دف و همر بکشی"
اگه این جمله رو قبول داری بریم برای ادامه صحبت ...
نکته ی اول :
هنوز هم میگم اگه کسی پرچم مبارزه با مولتی بازی رو بالا ببره اولین نفر پشتشم ، شما خودت همین الان یه اتحاد بزن و اسمشو بزار ؛ کلین ، سفید ، آنتی مولتی یا هرچی که دوست داری و اون اتحاد فقط اکانت حقیقی باشه ، یعنی اگه ۲۰ نفریم تو گروه تلگرامی یا واتساپی ۲۰ تا اکانت هم تو اتحاد داشته باشیم و بگو هرکسی که پایه ی این حرکته بیاد تو اتحاد و با باقی اتحاد ها اعلان جنگ کن ، شما همین الان این اتحادو بزن ، نامردم اگه لفت ندم از اتحاد شمال شرق و نیام تو اتحادت ...
نکته ی دوم :
قطعا میگم و باز هم بلند میگم وقتی تو سایدتون مولتی هست نباید ادای مبارزه با مولتی بازی بگیرید !
واقعا با جانماز آب کشیدن مشکل دارم...
خیلی واضحه این حرفم ، به قول معروف رطب خورده کی منع رطب کند...؟
من وقتی خودم الان تو شمال شرق اکانت مولتی میبینم ، چجوری میتونم بیام بگم شما چرا مولتی دارید ؟
نکته ی سوم :
من با اصل این موضوع مشکل دارم نه با فرعیات ، دوستان شما با اصل موضوع مولتی مشکلی ندارن و در فرعیات مشکل دارن ، یعنی نمیگن چرا شما مولتی دارید میگن چرا ازش رید کردید !!!
سوالم از شما اینه ، اگه شمال غرب از این مولتی ها رید نمیکرد و ازشون همر میکشید و مستقیم لانچ میکرد اشکالی نداشت و شما اعتراض نمیکردید ؟ من با همین مخالفم و میگم نباید چون یکی تو تقلب لو رفته بهش بگیم تو متقلبی و کسی که لو نرفته ، بهش بگیم تو نخبه ای چون یه جوری تقلب کردی کسی نفهمید ...
نمیدونم چقد تونستم منظور خودمو برسونم
پ.ن : من چرا باید از پست هایی که توش فحش بود اسکرین شات بگیرم که بعدا یکی گفت بهم سند نشون بده بهش اسکرین شات نشون بدم آخه ؟! ولی تا جایی که من دیدم فحش به ناموس ادمین و با چشمای خودم دیدم ...
پ.ن : قاتل قاتله ، با جفتش مخالفم هم اونی که لو رفته هم اونی که لو نرفته ، ولی وقتی داداشت قاتله و چون لو نرفته نمیتونی نادیده بگیری قتلشو و بیای بگی همسایم که قاتله و لو رفته رو چرا اعدام نکردید و حبسش کمه ، پس لطفا برو داداشتو لو بده بگو اینم قاتله و جفتشو با هم حکم اعدام بده ...
پ.ن : مهربان جان اتحادو بزن اگه نیومدم تو اتحادت و جلوی مولتی بازا نجنگیدم بی شرفم ...
آره اصلا کلش از کپی که 85 خونه فاصله داشته باهاش اومده :دی
حتی اگه 100 خونه دور تر هم باشه با 5ک گرزی میتونسته ساعتی 30ک منبع از کپ خودش غارت کنه
توی کام هم هیچوقت بن اول پانیش تروپ نمیزنن بن اول 30 درصد پانیش ساختمونه حالا شما اگه لنگ تخریب 30 درصد ساختمون اون اکانتا هستید بگید تا از طریق ادمین پیگیر بشیم
قبلتر هم گفتم بازم میگم انتظار دارید اون اکانت غارتگر حذف مدیریتی بشه یا پانیش تروپ بخوره یکیتون واضح بیاد بگه ؟!
چون تو هیچ سرور تراوینی ندیدیم بن اول بیشتر از 30 درصد پانیش ساختمون بزنن به اکانتی که غارت توافقی کرده !
حالا واقعا 30 درصد پانیش ساختمون به اکانت VIVA.NW میزد ادمین ینی شما راضی میشدید؟!
یا انتظار برخورد سخگیرانه تر از قوانین کام و تورنومنت دارید؟!!!!
اصلا تکلیفتون با خودتون هم مشخص نیست :))
اول بفهمید با خودتون چند چندید بعد بیایید فروم ادای مظلوما رو دربیارید
اینقدر عصبی نشو پوستت خراب میشه :دی
دلیلی واسه عصبانیت ندارم من
خیلی کم اهمیت تر از چیزی که فکر کنیده واسم اینکه حذف کنید یا حذف نکنید
فقط مثل یوسف منم از جا نماز آب کشیدن و استاندارد دو گانه شدیدا بدم میاد و آلرژی دارم بهش ![]()
در کل مختارید هر کاری دوست دارید با اکانتاتون بکنید ولی اگه 1 درصد به زحمت های خودتون و هم تیمی هاتون احترام میذاشتید باید اون همرا رو استفاده میکردید چندتا همر و کپ از ما دیتسروی میکردید کلی دف هم میکشتید بعد حذف میکردید
این حداقل کاری هست که به احترام هم تیمی هاتون که میخوان بازی کنن میتونید انجام بدید
یه هیجانی هم به بازی ما اضافه میشه این وسط 4 تا لینک میاد تو فروم حداقل دارید میرید با یه خاطره خوب برید ![]()
حتی اگه 100 خونه دور تر هم باشه با 5ک گرزی میتونسته ساعتی 30ک منبع از کپ خودش غارت کنه
من میگم نره تو میگی بدوش؟:دی
میگم دیوار شده کل نیروهاش بعد میگی 5ک؟ :دی
قبلتر هم گفتم بازم میگم انتظار دارید اون اکانت غارتگر حذف مدیریتی بشه یا پانیش تروپ بخوره یکیتون واضح بیاد بگه ؟!
چون تو هیچ سرور تراوینی ندیدیم بن اول بیشتر از 30 درصد پانیش ساختمون بزنن به اکانتی که غارت توافقی کرده !
حالا واقعا 30 درصد پانیش ساختمون به اکانت VIVA.NW میزد ادمین ینی شما راضی میشدید؟!
یا انتظار برخورد سخگیرانه تر از قوانین کام و تورنومنت دارید؟!!!!
اصلا میخونی من چی نوشتم؟
اینجا نه کامه نه جای دگه اینجا اسپید تراس قوانینشم همین عکسه که قبل سرور گذاشتن نمیدونم در مقابل چی مقاومت میکنین!
دلیلی واسه عصبانیت ندارم من
خیلی کم اهمیت تر از چیزی که فکر کنیده واسم اینکه حذف کنید یا حذف نکنید
اصلا خیلی معلومه :دی
این پستم اضافه نوشتم خوش گذشت
قوانینشم همین عکسه
همونطور که توی قوانین نوشته شده استفاده مکرر از یک حساب برای غارت باعث مسدود شدن هر دو اکانت میشه
اون دوستمون هم استفاده مکرر نداشتن و تا شروع کردن استفاده ریپورت شدن و اکانت های زیر غارت بن شدن
در آخر اگر مشکل یا ابهامی با قوانین بازی دارید میتونید از طریق نامه خصوصی با مولتی هانتر صحبت کنید
اگر هم با قوانین اسپدترا کلا مشکل دارید از اول نباید توی این سایت بازی میکردید که الان طلبکار باشید جوری که انگار به زور اوردنتون توی این سایت بازی کنید
پست آخر بود در مورد این موضوع ![]()
بیشتر
خب بابت تاخیر در ارائه مدرک پوزش میطلبم.خواستم پیاز داغش زیاد بشه.
منتهی من هنوز ندیدم 3 تا رومن ریدر پشت سر هم تو رید باشن.برای من جالب بود برا شما چطور؟
ویس رومن
مد رومن
ویلد رومن
=))))))
شادزی ممل واری :ایکس
مولتین همشون ![]()
تو ساید شریف شما که 95% اهل دود و دم نیستن و جزو مردمان شریف سرور هستن، یک نفر هست که تحصیلات عالیه داره و خودشو جزو نوابغ ایران زمین میدونه ....
برای همین به خودش اجازه میده ساید خودشو رو مبرا کنه از بی شرفی و به بقیه بگه بی شرف!!
ایشون شب ها واسه کارهای خصوصی در خدمت ادمین محترم سرور هستن.... و من باب بیشرف های سرور بحث و تبادل نظر میکنن
بنظرم از ظرفیتش استفاده کن بده اون ریپورت بده قطعا نتایج زیبایی برات به ارمغان میاره
از این ادم خود بزرگ بین که بگذریم که هر جملش ستایش خودشه! و ادم وقتی پستشو میخونه حالش بهم میخوره ![]()
حقیقتا من موافق کاری که بچه های ج غ دارن انجام میدن نبودم و تمام تلاشمو دارم میکنم این حذف رخ نده ولی هربار که تلاشم داره نتیجه میده یه چیزی میاد کف فروم خودم کرک و پرم میریزه!![]()
و میمونم به بچه ها چی بگم و این قضیه رو چجوری ماست مالی کنم....
بعد درسته این عادت کثیف رو که حرفهای خصوصی رو منتشر کنیم ما نداریم، با این حال آ مهدیِ گل حی و حاضر هست، که من همون شب، ساعت 2، 3 صبح!، که رسیدم خونه، نفر اول به ایشون مسیج زدم و درخواست کردم با هر بیشرفی، از هر ربعی که داره تخلف میکنه، به شدیدترین نحوی که قوانین بهش اجازه میده برخورد کنه. ایشون هم همون کله صبح، ما رو شرمنده مرام و احترامش کرد، دقیقا قوانین و پروسهی برخورد رو توضیح داد.
ادمین محترم
من به عنوان لیدر اصلی یک ساید یک بار به شما پیام ندادم،شمارتم ندارم!! کلیه مکاتبات ساید مابه عهده اشکان ، هرچیم بخوایم به شما بگیم اشکان میگه بهت
چرا باید شماره شمارو هر پلیر عادی و سیاهی لشگر تو سرور داشته باشه و به شما پیام بده ؟؟
هرچقدر شما به من بگی فقط پیام دادنه و اینا در تصمیم گیری من اثری نداره من نمیتونم قبول کنم برای همین توجه شمارو به دیدن فیلم Focus با بازی ویل اسمیت و دقیقا اونجایی که بازیگر اصلی فیلم ( ویل اسمیت ) داره تعریف میکنه چجوری توی قمار تونست 5 میلیون دلار پولو بزنه به جیب جلب میکنم!
یا یه قسمت بازکن ارتباط با ما، شمارتو بزار همه بتونن زنگ بزنن و نقطه نظرهاشون رو بهت بدن!! یا اگه اینکارو نمیکنی واسه اعتبار بیزینس خودتم شده حداقل این 4 5 ماه شمارتو عوض کن این سیم کارتتم خاموش کن!
خواهشا گند نزن به بازی
من تو کتم نمیره یه آدم سیاه لشگر زنگ بزنه مسعول اصلی سایت و باهاش درد دل کنه، نزار ما هم بزنیم به سیم آخر

تو حرف که میزنی، من با این تیکه پست خودم عشق میکنم : )))
بعد بلد هم نیستی بیای ماهی بگیری. یعنی قلاب رو میگیری دستت، سه کیلو گِل میریزی تو یه فنجون آب، بعد انقدر ناشی و ضایع و کَمی، که قلابت رو زاااارت میکوبی تو صورت خودت.
بیا ببینیم این دفعه چه افتضاحی به بار آوردی لیدرررررررررررر.
مولتین همشون
تو ساید شریف شما که 95% اهل دود و دم نیستن و جزو مردمان شریف سرور هستن، یک نفر هست که تحصیلات عالیه داره و خودشو جزو نوابغ ایران زمین میدونه ....
این که تو چشِمِ تو یکی پسر. یعنی عشــــــــــــــــــــــــــــــــــقِ دنیا رو میکنم که 60 صفحهست به در و دیوار میکوبی خودتو سرِ یه کلمه که من نوشته بودم. جات خالی دو و وَریات که میگن تو جمع خودتون چطوری از من حرف میزنی که بیشتر میخندیم به کَم بودنت.
سایدِ شریفِ ما، 95% حداقل، پاک و بدون کثافتکاری بازی میکنند. این رو هم سه بار بخون، چهار بار بسوز.
نقل قولبرای همین به خودش اجازه میده ساید خودشو رو مبرا کنه از بی شرفی و به بقیه بگه بی شرف!!
چِش که داری؟ سعی کن قسمتهای مغزت که وظیفهشون «فهم» هست رو هم فعال کنی، ببینی چی نوشتم:
درخواست کردم با هر بیشرفی، از هر ربعی که داره تخلف میکنه، به شدیدترین نحوی که قوانین بهش اجازه میده برخورد کنه.
کلمهی «بیشرف»، به متقلبها و متخلفین میزنه تو این جمله، اون هم از هر چهار ربع. در این حد هم قدرت حلاجی و درک نداری؟
بعد حرف سر متخلف و متقلبه، به تو چرا برخورده؟ تو از چی ناراحتی این وسط؟
تپهی فحاشیها و توهینهای تو رو ده تا فرومنویستون هنوز نشده از ذهن ملت پاک کنند، یه عبارت «متخلفِ بیشرف» دیدی بدو بدو اومدی اینجا کولیبازی؟
جدی تو چرا انقد ضایعی؟
نقل قولاز این ادم خود بزرگ بین که بگذریم که هر جملش ستایش خودشه! و ادم وقتی پستشو میخونه حالش بهم میخوره <x
کمتر از اونی واسم که بگم مثال بزنی. ولی بازم این که اینجوری بیچارهوار «درگیرِ من» بودنت رو نشون میدی، راضیم میکنه.
حقیقتا من موافق کاری که بچه های ج غ دارن انجام میدن نبودم و تمام تلاشمو دارم میکنم این حذف رخ نده ولی هربار که تلاشم داره نتیجه میده یه چیزی میاد کف فروم خودم کرک و پرم میریزه!
و میمونم به بچه ها چی بگم و این قضیه رو چجوری ماست مالی کنم....
تو یکی که خیلی تلاش کن. از اول سرور به اعتبار و اتکا به سارنگ و بچههای برِیو به بقیه توهین کردی، تیکه انداختی، فخر فروختی، نگاهِ از بالا به پایین داشتی، دَریوَری گفتی. جنوب غرب حذف کنه تو میمونی و شمال شرق و شمال غرب و ایلیا و بچههای تیمش.
فقط التماس کن بمونن بچهها. اون وقتی که میخوای صَرفِ یه جوابِ چِرتتر از این پستت، به این پست من بکنی رو هم، بذار برا خواهش و التماس.
نقل قولادمین محترم
من به عنوان لیدر اصلی یک ساید یک بار به شما پیام ندادم،شمارتم ندارم!! کلیه مکاتبات ساید مابه عهده اشکان ، هرچیم بخوایم به شما بگیم اشکان میگه بهت
چرا باید شماره شمارو هر پلیر عادی و سیاهی لشگر تو سرور داشته باشه و به شما پیام بده ؟؟
آیکیو، نابغه!
اون قلاب ماهیگیری رو در بیار از تو چِشِت، که تو نه بلدِ این کاری نه سوتیگرفتن و جَو برگردوندن یاد داری.
تلگرامتو باز کن، مسیج بزن به آیدی Speedtra_support.
تایپ کن سلام. اون کسی که جواب سلامتو میده، مهدی ادمین سایت هستش. منِ پلیر عادی از این طریق گلد میخرم. منِ پلیر عادی از این طریق درخواست دادم به متخلفین بیشرف، که تو شاملشون نمیشی ولی بهت برخورده، رسیدگی بشه.
ایشون لطف کرد جوابِ من رو محترمانه داد، و توضیح داد که رِوالِ رسیدگی به چه صورته.
اگه این که آدمها در شرایط عادی به هم احترام میذارن برات عجیبه، مشکل از خودته که احترام کم میبینی.
نقل قولهرچقدر شما به من بگی فقط پیام دادنه و اینا در تصمیم گیری من اثری نداره من نمیتونم قبول کنم برای همین توجه شمارو به دیدن فیلم Focus با بازی ویل اسمیت و دقیقا اونجایی که بازیگر اصلی فیلم ( ویل اسمیت ) داره تعریف میکنه چجوری توی قمار تونست 5 میلیون دلار پولو بزنه به جیب جلب میکنم!
منم کتابِ Flowers for Algernon رو به تو پیشنهاد میکنم. تو سطحِ هوش با یارو مو نمیزنی.
نقل قولیا یه قسمت بازکن ارتباط با ما، شمارتو بزار همه بتونن زنگ بزنن و نقطه نظرهاشون رو بهت بدن!! یا اگه اینکارو نمیکنی واسه اعتبار بیزینس خودتم شده حداقل این 4 5 ماه شمارتو عوض کن این سیم کارتتم خاموش کن!
عالم و آدم این آیدی رو دارن. تو خودت هم قطعا داری و یا دیدیش، منتها زیادی بدو بدو اومدی مثلا سوتی بگیری، شصتت خورد تو چِشِت که خورد تو قلابت، یادت نموند.
این پستی که داری میخونی رو یکی واسه من نوشته بود، یعنی اگه یکی اینجوری منو خوااار و خفیف میکرد با یه پست، میرفتم پشت سرمم نگاه نمیکردم.
تو روت بیشتر از این حرفهاست و بازم میای پَرت و پلا میگی. بیا بگو ببینم دیگه چی داره از حرص، جونتو به لب میرسونه.
فعلا که تو جمع شستمت و ناکاوت، پهنت کردم رو رخت.
حالا بدو دنبال تحصیلات من.
با سلام خدمت همه دوستان،
نمیخوام حرفهای تکراری بزنم. فکر میکنم هیچ تیمی بیشتر از ما دغدغه بازی سالم رو نداشته و سرش بحث نکرده اما لازم میدونم نکاتی رو یادآوری کنم.
بیشتردرود بر شما
خداروشکر یکی یه پست گذاشت و منو کوت کرد و توش خبری از کینه به من نبود که مشخصه واقعا برات سواله چرا یکی مثل من از این حرکت حمایت نکرد .
قبل شروع صحبتم یه بار دیگه این جمله رو میگم " مولتی ، مولتیه ، چه ازش رید بری چه باهاش دف و همر بکشی"
اگه این جمله رو قبول داری بریم برای ادامه صحبت ...
نکته ی اول :
هنوز هم میگم اگه کسی پرچم مبارزه با مولتی بازی رو بالا ببره اولین نفر پشتشم ، شما خودت همین الان یه اتحاد بزن و اسمشو بزار ؛ کلین ، سفید ، آنتی مولتی یا هرچی که دوست داری و اون اتحاد فقط اکانت حقیقی باشه ، یعنی اگه ۲۰ نفریم تو گروه تلگرامی یا واتساپی ۲۰ تا اکانت هم تو اتحاد داشته باشیم و بگو هرکسی که پایه ی این حرکته بیاد تو اتحاد و با باقی اتحاد ها اعلان جنگ کن ، شما همین الان این اتحادو بزن ، نامردم اگه لفت ندم از اتحاد شمال شرق و نیام تو اتحادت ...
نکته ی دوم :
قطعا میگم و باز هم بلند میگم وقتی تو سایدتون مولتی هست نباید ادای مبارزه با مولتی بازی بگیرید !
واقعا با جانماز آب کشیدن مشکل دارم...
خیلی واضحه این حرفم ، به قول معروف رطب خورده کی منع رطب کند...؟
من وقتی خودم الان تو شمال شرق اکانت مولتی میبینم ، چجوری میتونم بیام بگم شما چرا مولتی دارید ؟
نکته ی سوم :
من با اصل این موضوع مشکل دارم نه با فرعیات ، دوستان شما با اصل موضوع مولتی مشکلی ندارن و در فرعیات مشکل دارن ، یعنی نمیگن چرا شما مولتی دارید میگن چرا ازش رید کردید !!!
سوالم از شما اینه ، اگه شمال غرب از این مولتی ها رید نمیکرد و ازشون همر میکشید و مستقیم لانچ میکرد اشکالی نداشت و شما اعتراض نمیکردید ؟ من با همین مخالفم و میگم نباید چون یکی تو تقلب لو رفته بهش بگیم تو متقلبی و کسی که لو نرفته ، بهش بگیم تو نخبه ای چون یه جوری تقلب کردی کسی نفهمید ...
نمیدونم چقد تونستم منظور خودمو برسونم
پ.ن : من چرا باید از پست هایی که توش فحش بود اسکرین شات بگیرم که بعدا یکی گفت بهم سند نشون بده بهش اسکرین شات نشون بدم آخه ؟! ولی تا جایی که من دیدم فحش به ناموس ادمین و با چشمای خودم دیدم ...
پ.ن : قاتل قاتله ، با جفتش مخالفم هم اونی که لو رفته هم اونی که لو نرفته ، ولی وقتی داداشت قاتله و چون لو نرفته نمیتونی نادیده بگیری قتلشو و بیای بگی همسایم که قاتله و لو رفته رو چرا اعدام نکردید و حبسش کمه ، پس لطفا برو داداشتو لو بده بگو اینم قاتله و جفتشو با هم حکم اعدام بده ...
پ.ن : مهربان جان اتحادو بزن اگه نیومدم تو اتحادت و جلوی مولتی بازا نجنگیدم بی شرفم ...
یوسف جان با احترام نظر شما راجب مولتی بازی ساید ها و سبکشون خیلی کلی و فاقد اعتباره.
وجود مولتی در سرور یا مجموعه ما به معنی تاییدش از سمت لیدری یا شخص من نیست. مطمئن باش من شخصا اگر هم موردی در مجموعه خودمون دیدم، تذکر دادم که "این راهش نیست و هر کس تخلف کرد باید تاوانش رو بده" و با آغوش باز از شدیدترین برخوردها با متخلفین (حتی در مجموعه خودمون) استقبال میکنم. نه این سرور بلکه ۳ سرور هست که این جزو اصول بنیادین مجموعه ماست. یادمون نره پلیر های جنبش سوانز خیلی وقت هست که جزو شاکله های اصلی تیم ما هستند و حضور مداوم اونا به نظرم میتونه تایید کافی باشه.
اگر اعتراضی از سمت بچهها دیدی، نسبت به متخلف نبود، بلکه نسبت به نحوه برخورد مولتیهانتر بود. به نظر من، مشکل اصلی عدم شفافیت قانونه. سوتفاهم و حس تبعیض دقیقاً جایی شکل میگیره که قانون خاکستری باشه. اگر از روز اول توی قوانین ریز به ریز نوشته میشد که "بار اول اکانت ریدر اخطار میگیره و اکانت ریدشده بن میشه"، هیچکس اعتراضی نمیکرد. اما وقتی قانون شفاف نیست، اون پلیری که سالم بازی کرده حس میکنه کلاه سرش رفته! پیش خودش میگه: "اگه میدونستم هزینهی تخلف فقط یه اخطار سادهست، منم این کار رو میکردم یا یه اکانت مخصوص رید میکشیدم بالا!"
برای اینکه سرور کمحاشیهتری داشته باشیم، مولتیهانتر بهتره که تکلیف آینده رو روشن کنه وگرنه که بروز اتفاقات مشابه اجتناب ناپذیر خواهد بود. فردا سر کتیبهها اگر تک هیرو جابجا شد چه حکمی داره؟ اگر توی پلن، آیپی مشترک افتاد چی؟ وقتی قانون شفاف باشه، پلیر انتخاب میکنه که با تقلب بازی کنه یا پایبند به اصول باشه. اینکه پلیر مختارانه و با آگاهی، اخلاق رو انتخاب کنه ارزشمنده، نه اینکه به خاطر ابهام قوانین حس کنه اگه سالم بازی کنه عقب افتاده.
بعد درسته این عادت کثیف رو که حرفهای خصوصی رو منتشر کنیم ما نداریم، با این حال آ مهدیِ گل حی و حاضر هست، که من همون شب، ساعت 2، 3 صبح!، که رسیدم خونه، نفر اول به ایشون مسیج زدم و درخواست کردم با هر بیشرفی، از هر ربعی که داره تخلف میکنه، به شدیدترین نحوی که قوانین بهش اجازه میده برخورد کنه. ایشون هم همون کله صبح، ما رو شرمنده مرام و احترامش کرد، دقیقا قوانین و پروسهی برخورد رو توضیح داد.
اینکه وسط بحث فنی و قوانین بازی، پای شرف رو وسط میکشی، نشون میده کاملا موضوع رو اشتباه گرفتی. تخلف توی بازی اسمش "چیت" یا "مولتی بازی" یا ... هست، اسمش "بیشرفی" نیست! ما هیچکدوممون در حدی نیستیم که بخوایم سر یه سرگرمی مجازی، شرف و انسانیت کسی رو زیر سوال ببریم. شاید فردی تمایل داشته باشه که به خاطر بازی یا همر یه مقدار زیر آبی بره اما این دلیل نمیشه که شخصیت آدم هارو زیر سوال ببریم. این ادبیات شما از خود اون تخلفی که داری محکومش میکنی، زنندهتره. "شرف" آدمها حرمت داره!!! لطفا تو انتخاب کلمات دقت بیشتری کنید!!!
موفق باشید
پ.ن : قانون باید بازدارنده و شفاف باشه.
تو روت بیشتر از این حرفهاست و بازم میای پَرت و پلا میگی. بیا بگو ببینم دیگه چی داره از حرص، جونتو به لب میرسونه.
فعلا که تو جمع شستمت و ناکاوت، پهنت کردم رو رخت.
حالا بدو دنبال تحصیلات من.
مردک دو دقیقه نیست گفتم خودشیفته هستی که دوباره تاکیید کردی که ادم خودبزرگ بین و خودشیفته هستی! ( حداقل میذاشتی کلامم خشک بشه بعد دوباره مهر تایید میزدی بهش )
مردک فحش نیستااا:دی
به مرد کوچک در لفظ عامیانه میگن مردک!!
یه پست در ریپلای یکی دیگه نوشتم
دوان دوان اومدی نقطه به نقطه کوت کردی جواب دادی اونوقت من تو حرصم؟![]()
![]()
![]()
کاهو سکنجبین بخور هم خنکت میکنه هم اروم !
توکاریم که به تو ربطی نداره دخالت نکن ، خطاب پست من اصلا تو نبودی.... انقدرم فهم نداری بفهمی تو کاری که بهت مربوط نیست دخالت نکنی؟ یا یادت ندادن؟
پ.ن: بنظرم ببند، تو حرف نزنی فروم جای بهتری هست ... چیزایی که تو مراودات روزمرت استفاده میکنیو لازم نیست ما بدونیم !! حالمونو بیشتر از این بهم نزن دیگه![]()
پ.ن : جایی که ما ازش اومدیم به کسی مولتی بازی میکنه بهش میگن مولتی باز نه بی شرف!!
سلام و عرض ادب
پستت رو کامل و با دقت خوندم مرتضی جان. در مورد یک سری مسائل باید جدی حرف بزنیم.
امیرجان، منت گذاشتید
نقل قولولی جان امیر بیا خیلی پینگ-پنگیش نکنیم.
من یه پرانتز همین اول باز کنم؟ شمال شرق خیلی زیاد، خیلی زیاد، بازیکن شریف و بدون حاشیه و تقلب-نکن داره. به راحتی میتونم بگم بالای 95% بچههای اینجا، اهل دود و دم و مولتی و بات و اسکریپت نیستن! اینو جدی میگم؛ که اگه این درصدی که میگم چیزی جز این بود، امثال مایی که رقبایی مثل شما انقدر زیاد بهمون لطف دارند، نمیتونستیم وایسیم اینجا و در کنار مجموعه بازی کنیم.
ببینید من از نزدیک کنار شما بودم و خیلی هم خوب میدونم شما برای خودتون اصولی دارید و بهش پایبندید (البته تو ir در جریان شیطونیهای بیرون از بازی هم بودم و حتی توی فروم!)
شما هم بهتر از من میدونید (چون دیدم در این زمینه متخصص هستید) روان هیچ انسانی لوح سفیدی (در این سن البته) نیست که بخواد خودش رو از هر تخلفی مبرا بدونه اما شخصا سعیام اینکه روی اصول اخلاقی پا نزارم ولی نمیتونم تضمین بکنم که در قامت یک انسان عاری از هر گونه تخلف باشم و این رو از هر انسان دیگهای هم نمیتونم بپذیرم (حتی شما و نفرات سایدتون).
ما هم داخل سایدمون به اندازه شما پلیر بیحاشیه، شریف، بدون دود و دَم، بات و اسکریپت داریم(به جز خودم!).
و به همین خاطر هیچ مشکلی بابت مجازات شدن (در ابتدا) شخص خودم، پلیرهای ساید خودمون و هر اکانت دیگهای در سرور ندارم. اتفاقا از شما هم خواستم پیگیری بکنید که دیگه به قول این بعبعی بازیگوش بعدا نگید 'شما خودتون فلان بودید! ادا در میارید!'
نقل قولعزیز دلم، مگه من نفر اول از شمال شرق نیومدم و لیدرِ کل شمال غرب رو وسط فروم بازخواست نکردم؟
بله دقیقا! بنده دیدم که شما با پستتون پیگیر موضوع شُدید و جای خوشحالی داره اما خب از اونطرف بازم این نحوه پیگیری که الان فرمودید خودش شک و شبهه بوجود خواهد آورد (مقصر رو شما نمیدونم)، مدیریت نباید در این حد به مسائل و افراد داخل سرور ورود کنه و نزدیک بشه!
نقل قول
اصلا فکر نکن مرتضی جان، که اگه توضیحات و برخوردها از دیدِ ما عادلانه و منطقی و قانعکننده نبود، ما پیگیری بیشتری نمیکردیم و بیخیال ماجرا میشدیم
این یکی رو واقعا چنین فکری نمیکنم چون مطمئنم.
نقل قول
بگو ادمین کجای قوانین رو رعایت نکرده، چشم، هم ما چیزی یاد میگیرم، هم قاطعانه پیگیر میشیم
این مورد رو بهنام توضیح داد قبل از این پست من.
نقل قولخدا خیرت بده، از اون زمانی که جوابِ سوال بچههای ما رو،
این شکلی میدادید، مگه چقدر میگذره؟
مگه وقتی خودِ من از خودت و مهربان و سارنگ توقع داشتم فحاشی ناموسی رو محکوم کنید و، مهربان اومد دقیقا وسط رو گرفت و «مظلومنمایی» رو محکوم کرد و خود شما گفتی «گرگِ باروندیده» فلان و سارنگ کلا چیزی نگفت، ما خردهای گرفتیم؟
ببین امیر جان!
بهنام دقیقا یکی از سه نفری هست که من شخصا به خاطرش میام و کنارش بازی میکنم، نمیخوام از اتفاقی که دفاع بکنم چون خودش اینجا حاضر هست و از پس خودش برمیاد (ترجیح میدم پشت سرش ازش دفاع بکنم)
ولی اتفاقا ایشون یکی از افراد مد نظر من هست که اگر بخواید در خصوص حد و مرز بازی باهاش حرف بزنید، میشه رو حرفش حساب کرد و برای کل مجموعه ما قابل احترامه
نقل قولمن که بازم رسما و علنا میگم، منِ بازیکنِ عادیِ شمال شرق طرف شمام، مدیریت باید، باید، باید با هر بیشرفی، از هر ربعی که داره تخلف میکنه، به شدیدترین نحوی که قوانین بهش اجازه میده برخورد کنه.
دروغ چرا!؟
من اصلا مشکلی با غارت این عزیزان نداشتم و ندارم، وقتی لینکها به فروم اومد هم برام مهم نبود و نیست درسته کسی بخواد مارو 'پشت کربلا' حساب کنه (مثل دوستان شمال غربی) صدامون در میاد ولی این غارته از نظر من اصلا تغیری در روند بازی ایجاد نخواهد کرد (به چشم آوانس براشون در نظر میگیرم).
اما نحوه برخورد مدیریت برام مهمه (نه توی فروم بلکه توی بازی و خارج از اون) و کلا بحث سر این قضیه بالا گرفت.
و طبق چیزهایی که من از دوستان از سرورهای قبلی میشنوم احتمال اینکه اتفاقهای بدتر رو شاهد باشیم کم نیست مگر اینکه از همین الان مدیریت محترم تضمین بده که قرار نیست اتفاقهایی از قبیل بردن کتیبه به روشهای سامورایی، آی پی نداشتن وسط پلن، کم و و زیاد شدن تروپ، لو رفتن پلن، گلد رایگان و این دست مسائل که انگار اگر اتفاق بیوفته نباید تعجبی بکنیم
نه من دوسدارم بازی اینجوری باشه نه خود شما و نه هیچکس دیگهای که داره وقت و هزینه خودش رومیزاره. پس ضرر نمیکنیم اگر دوباره دوباره روی این موارد تاکید کنیم تا از اتفاق افتادنشون پیشگیری بکنیم.
باتشکر
پ.ن ۱: بنده فقط به عنوان یه پلیر ساده (به قول اون دوست شیطونم "دوال") و در قالب نظرات شخصی خودم، اینجا پستی انتشار میدن.
پ.ن ۲: پرشیا جان تعجب نکن، شما تازه با 'اینگروه خشن' آشنا شدی (بزودی برای آشنایی بیشتر با کارکرد این ناوگان جنگی تارگت میپذیریم).
سلام.
خجالت بکشید خدایی. مثل بچه ها دارین پاتونو زمین میکوبین و انگشت اتهام به سمت هم میگیرید.
انقدر همش زدین ما اخر نفهمیدیم شما دنبال چی میگردین! قوانین فروم؟ توافق بین سایدها؟ قوانین بازی؟ نارسیست نشون دادن اسپارتان؟ نهضت مرده سوانز؟
من شخصا فکر نمیکنم قوانین فروم، ارتباطی با قوانین داخل بازی داشته باشه. و بعد از شفاف سازی (تکرار) قوانین فروم، داره به درستی اجرا میشه.
بنظرم هرجا در خصوص قوانین بازی شبهه ای وجود داره میتونید بصورت شفاف لیست کنید و اینجا قرار بدید شاید برای ما هم سوال بود یکسری مسائل.
مثلا من واقعا خودم نمیدونم مگه تک هیرو کتیبه زدن مشکلی داره؟
اگر دنبال چیز دیگه ای میگردید هم که حرفی نمیمونه. خوش باشید
پ.ن: شرافتمندانه زندگی کردن به معنای شرافتمندانه بازی کردن نیست
بیشتربا سلام خدمت همه دوستان،
نمیخوام حرفهای تکراری بزنم. فکر میکنم هیچ تیمی بیشتر از ما دغدغه بازی سالم رو نداشته و سرش بحث نکرده اما لازم میدونم نکاتی رو یادآوری کنم.
یوسف جان با احترام نظر شما راجب مولتی بازی ساید ها و سبکشون خیلی کلی و فاقد اعتباره.
وجود مولتی در سرور یا مجموعه ما به معنی تاییدش از سمت لیدری یا شخص من نیست. مطمئن باش من شخصا اگر هم موردی در مجموعه خودمون دیدم، تذکر دادم که "این راهش نیست و هر کس تخلف کرد باید تاوانش رو بده" و با آغوش باز از شدیدترین برخوردها با متخلفین (حتی در مجموعه خودمون) استقبال میکنم. نه این سرور بلکه ۳ سرور هست که این جزو اصول بنیادین مجموعه ماست. یادمون نره پلیر های جنبش سوانز خیلی وقت هست که جزو شاکله های اصلی تیم ما هستند و حضور مداوم اونا به نظرم میتونه تایید کافی باشه.
اگر اعتراضی از سمت بچهها دیدی، نسبت به متخلف نبود، بلکه نسبت به نحوه برخورد مولتیهانتر بود. به نظر من، مشکل اصلی عدم شفافیت قانونه. سوتفاهم و حس تبعیض دقیقاً جایی شکل میگیره که قانون خاکستری باشه. اگر از روز اول توی قوانین ریز به ریز نوشته میشد که "بار اول اکانت ریدر اخطار میگیره و اکانت ریدشده بن میشه"، هیچکس اعتراضی نمیکرد. اما وقتی قانون شفاف نیست، اون پلیری که سالم بازی کرده حس میکنه کلاه سرش رفته! پیش خودش میگه: "اگه میدونستم هزینهی تخلف فقط یه اخطار سادهست، منم این کار رو میکردم یا یه اکانت مخصوص رید میکشیدم بالا!"
برای اینکه سرور کمحاشیهتری داشته باشیم، مولتیهانتر بهتره که تکلیف آینده رو روشن کنه وگرنه که بروز اتفاقات مشابه اجتناب ناپذیر خواهد بود. فردا سر کتیبهها اگر تک هیرو جابجا شد چه حکمی داره؟ اگر توی پلن، آیپی مشترک افتاد چی؟ وقتی قانون شفاف باشه، پلیر انتخاب میکنه که با تقلب بازی کنه یا پایبند به اصول باشه. اینکه پلیر مختارانه و با آگاهی، اخلاق رو انتخاب کنه ارزشمنده، نه اینکه به خاطر ابهام قوانین حس کنه اگه سالم بازی کنه عقب افتاده.
اینکه وسط بحث فنی و قوانین بازی، پای شرف رو وسط میکشی، نشون میده کاملا موضوع رو اشتباه گرفتی. تخلف توی بازی اسمش "چیت" یا "مولتی بازی" یا ... هست، اسمش "بیشرفی" نیست! ما هیچکدوممون در حدی نیستیم که بخوایم سر یه سرگرمی مجازی، شرف و انسانیت کسی رو زیر سوال ببریم. شاید فردی تمایل داشته باشه که به خاطر بازی یا همر یه مقدار زیر آبی بره اما این دلیل نمیشه که شخصیت آدم هارو زیر سوال ببریم. این ادبیات شما از خود اون تخلفی که داری محکومش میکنی، زنندهتره. "شرف" آدمها حرمت داره!!! لطفا تو انتخاب کلمات دقت بیشتری کنید!!!
موفق باشید
پ.ن : قانون باید بازدارنده و شفاف باشه.
درود اشکان جان
حقیقتا بدور از هر کلکلی همیشه برای شما و تیم شما احترام خاصی قائل بودم و یکی از علت های اصلی کل کل های تاپیک های قبلیم این بود که بتونم شما رو دوباره بیارم تو سرور چون واقعا به نظرم حضور شما و تیم شما سطح اون سرورو بالا میبره ، همونطور که واقعا دلم میخواد یه روزی دوباره تو یه سروری با آیدین هم بازی بشم ...
حقیقتا حس میکنم داریم وارد یه چرخه ی باطل میشیم ، چون نه من متوجه حرف شما میشم نه شما متوجه حرف من ، من سودی نمیبرم از متوجه نشدن و امیدوارم شما هم سودت در متوجه نشدن نباشه ...
اشکان جان فکر کن که هر دوی ما موافق اینیم که دزدی کار بدیه ، حالا فکر کن رفیق من دزده و دزدیش لو رفته و رفیق شما هم دزده ولی لو نرفته ، رفیق منو به ۶ ماه حبس محکوم کردن و شمایی که مخالف دزدی هستی اعتراض میکنی و میگی طبق قانون اسلامی باید دست دزد قطع بشه و دادگاه داره کمکاری میکنه که مخالف حکومت زیاد نشه ...
حالا من اومدم و گفتم اشکان جان رفیق خودتم دزده ها ، شما میگی باشه منم مخالف دزدی هستم و هر وقت لو رفت اونم باید دستش قطع شه و چون لو نرفته من کاری ندارم که دزدی میکنه و من از شما میپرسم اگه رفیق منم لو نمیرفت شما مشکلی نداشتید ؟
پیشنهاد من به شما چی بود ؟ گفتم اشکان بیا ما با هم دوست بشیم و به این دوستامون بگیم اگه میخوای تو گروه ما باشی باید دزدیو بزاری کنار .
شما چه جوابی بم دادی ؟ شما فرمودی :
عمل دزدی توسط رفیق ما به معنی تاییدش از سمت شخص من نیست. مطمئن باش من شخصا اگر هم موردی در رفیقم دیدم، تذکر دادم که "این راهش نیست و اگه لو بری باید تاوانش رو بدی" و با آغوش باز از شدیدترین برخوردها با رفیقم توسط قانون (در صورت لو رفتن ) استقبال میکنم.
همچنین فرمودی :
اگر اعتراضی از سمت من دیدی، نسبت به رفیق دزدت نبود، بلکه نسبت به نحوه برخورد قاضی بود. به نظر من، مشکل اصلی عدم اجرای قانون بریدن دست توسط قانونه .
امیدوارم با این مثالم تونسته باشم عمق مطلبو ادا کرده باشم ...
خلاصه صحبت من اینه تا وقتی تو ساید خودمون مولتی هست نمیتونیم به مولتی داشتن یکی دیگه اعتراض کنیم !
پیشنهادم همچنان پابرجاست ...
یوسف جان اصلا یه بازی اونقدر ارزشی نداره که بخوایم همچین چیزی اصلا راجع بهت بگیم ، من یه بار تو ساید شما بودم و فقط با خودت و پارسا در ارتباط بودم که بهم هم خوش گذشت و خیلیم در جریان اتفاقات سرورای بعدی نیستم...
ببین بحث این نیست که اینجا هست اونجا نیست ، بحث اینه وقتی یه چیزی واضحه چرا برخورد نمیشه ؟ همه میدونیم تو هر چهارتا ساید مولتی بازی میشه و دست کسی هم نیست که بتونه جلوش رو بگیره به جز یک قدرت بالاتر از پلیرها ! حرف اینه که چرا طبق نوشته های خودش عمل نمیکنه ؟ من کاری به آی آر یا داتکام ندارم ، هرجا قانون خودش رو داره ... قانون این سرور چی بود ؟ در صورت مشاهده ، هردوطرف بن میشن ، این رو نه مهربان نوشته نه یوسف ، ولی مهربان و یوسف اگر ببینن که این قانون نوشته شده ولی اجرا نمیشه ، چجوری باید مطالبه کنن این درخواست رو ؟ به نظرت اگه ۴ تا اکانت اصلی بن شه برخورد بهتریه ، یا مولتیایی که ثمرشون رو رسوندن ؟ تو خودت میتونی اعتماد داشته باشی به کسی که قبل بازی قول برخورد داده ولی الان به روشه "همینه که هست و من هرکاری میکنم درسته" داره کارهاش رو جلو میبره ؟ حقیقتا من خودم پشیمونم از اینکه دوباره رجیستر کردم
یکی از چیزایی که هم که باعث شده که برخورد نشه اینه که مطالبات سایدی بررسی میشه ، ساید ایکس میبینه به نفعشه که الان طرف حق نباشه ، درحالی که همین مشکل میتونه بعدا برای خودش پیش بیاد ! قبول داری کثافط کاری خیلی راحت تر سالم بازی کردنه ؟ هممون میتونیم ، اما یسریامون نمیخوایم ! پس نباید سایدی بررسی کنیم
نظر شمارو جلب میکنم به خصومت شخصی ناتار با من
۲ ده مختلف
یک تارگت
کمتره بی لاست
بیشتره لاست داده
تکلیف خصومت شخصی من و با ناتار مشخص کردید که کردید وگرنه خاک کل سرور رو به توبره میبندم😂😂😂
بدلیل همین ۳ لاست رعد از امشب تصمیم میگیریم که ماهم بهونه کنیم اینو حذف کنیم یا اگه ببینیم خیطه دنبال چیزای دیگه باشیم😎
پ.ن: مرتضی جان از رقابت توی رید با شما لذت میبرم. تا باشه از این رقابتا. و به شدت از انتخاب تارگتتون استقبال میکنم فقط مراقب باش به کاهدون نزنی رفیق😝😘
ارباب فقط مملی
توتال فقط تریدر
نفهم فقط ادریس ناتار
ببعی فقط ادی
مشنگ فقط دنی
دلبر فقط جعفر
پ.ن: یچیزی و از الان بگم
پست های من ۹۹ درصد فاقد محتوای خاصیه. مگر اینکه یه بحث جدی بخام بکنم پس فان باشید همه نبودید هم به درک.🤣
سلام به همه دوستان عزیزم در هر چهارساید
به دلیل تخطی از قوانین و مسدود بودن اکانت فروم باعث شد هر کس هر طور دلش میخواد موضوع رو تحلیل کنه و تهش هم همه چیز به بیراهه رفت . یکسری دوستان عزیز هم تا دیدند آب گل آلوده سریع قلاب به دست نشستن تو فروم برای شکار ماهی.
به نظرم من حق داشته باشم ماجرا رو از POV خودم یکبار روایت کنم ، اگر هم اشتباه میکنم شما به کم تجربگی و بزرگی خودتون ببخشید
" ماجرا از اونجایی شروع میشه که یکسری مدرک مستند از تخلف دوستان عزیزم در ساید شمال غرب میرسه به دست ما ، ما هم طبیعتا ریپورت این اکانت ها رو به ادمین میدیم ( حدود 10 روز پیش) . بعد از گذشت سه چهار روز و پیگیری مداوم میبینیم هیچ اتفاقی نمیفته ، هر چقدر هم میگیم آقا چی شد میگن "بررسی میشود" و تمام.
وقتی بعد از کلی پیگیری مستقیم هیچ نتیجه ای نمیگیریم مجبور میشیم مورد رو تو فروم، بارها هم میگیم آقایون خانمها موضوع رو شخصی نکنید ، داستان سر کل سروره . ادمین وظیفه داره کل سرور رو کلین نگه داره ، اگر ما هم تخلف کنیم بیاد بن کنه استقبال میکنیم اما باز هیچی نمیشه تا بعد کلی جنجال چند تا مولتی بن میشه و موضوع تموم میشه.
اما خبری از بن اکانت های اصلی نمیشه .
بعد هم ماده تبصره از قانون میارن که شما نمیتونید حرف بزنید اینجا ، برادر من ما مگه اول مستقیم موضوع رو نگفتیم ؟ مگه با مستندات کامل نیومدیم پیشت؟ چی شد؟
من خودم به شدت آدم قانون مداری هستم و قبول دارم این که برخی شهروند ها تخلف کنن جز اجتناب ناپذیر یه جامعه هست اما حقیقتا نمیتونم چشم خودم رو روی این رفتار حاکم ببندم . تو قوانین هم دقیقا نوشته شده ( ملاک اول تشخیص و نظارت شخصی مولتی هانتر بر روی کلیه موارد در یک اکانت می باشد) ، یعنی مولتی هانتر خودش شخصا تصمیم گرفته برخورد نکنه و هر کس که داره به برخورد نکردن اعتراض میکنه رو قلع و قمع کنه. صادقانه من دیگه اعتماد ندارم که بشه تا آخر سرور عدالت رو تو سرور جاری بمونه.
پست خداحافظی از سرور ، پستی که فقط توش گفتم حس میکنم موندن تو این سرور توهین به خودمه و برای همه دوستان در سرور آرزوی موفقیت کردم! "
پی نوشت 1 : شرمنده همه دوستان عزیزم در مجموعه ایمورتال هستم ، میدونم این تصمیم آسیب بزرگی میتونه بهشون بزنه اما واقعا تحمل این اتمسفر برام غیر ممکنه . مطمئن هستم شما به بهترین شکل ممکن سرور رو ادامه میدید و براتون آرزوی موفقیت میکنم.
پی نوشت 2 : گاهی سعی کنید مسائل رو شخصی نگاه نکنید ، اگر شما سرمایه دلاری دارید و دلار داره میره بالا الزاما چیز خوبی نیست .
پی نوشت 3 : خواهش میکنم پست من رو با اوردن این ساید و اون ساید به حاشیه نبرید.
پی نوشت 5: آدم ها رو میشه وقتی بین وجدان و نفع خودشون تو دو راهی هستن شناخت . اگر براتون اهمیتی داشت این موضوعات پیش اومده یکبار تو خلوت خودتون ببینید حق رو به کی دادید و بعدش چطوری رفتار کردید
در انتها تشکر میکنم از همه عزیزانی که کنار من در این تصمیم بودند ، میدونم خیلی هزینه کرده بودید و وقت گذاشته بودید
و یه عذرخواهی بزرگ از سارنگ عزیزم که بدون هماهنگی باهاش این تصمیم رو گرفتم اما اینقدر مرام داشت که تمام قد پشت من ایستاد ، خیلی بهت مدیونم
اگه سکه دو رو داره
اسیر دست بازاره
نه عشقی داره تو کارش
نه مهری داره بازارش
تو که سکه نبودی یار بودی… ![]()
الان تیم ایلیا اینا زودتر این اسمو گذاشتن باید بزنن آمرداد شعبه دیگری ندارد؟
یا مثله این رستوران ها جفتشون باید بگن شعبه اصلی ماییم؟