نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 |

• پست توسط Juventus ().

پست حذف شده توسط Supervisor: اسپم ().
  • پست توسط best toten ().

• پست توسط M.Nn ().

• پست توسط Juventus ().

• پست توسط best toten ().

• پست توسط Erphan ().

• پست توسط M.Nn ().

• پست توسط M.Nn ().

• قدرت جنبه میخواد جنبشو نداری میکشنت پایین پسر خوب

فدای سرت میرم پی زندگیم !! همچین آش دهن سوزیم نیست تراوین بازی کردن
    بجای قهر کردن و اتحاد عوض کردن میموندی میکشوندی پایین تو میشدی لیدر
    فکر میکنی ما بدمون میومد؟ و برای قدرت در سرور اسپیدترا با تو شروع به جنگ میکردیم؟!
    نه به ولله

یکم میرفتیم جلو اعتماد سازی میکردیم بعد یهو چشم باز میکردی میشدی امین مجموعه مثل خیلی های دیگه....

من کلا از قهر کردن بدم میاد، کسی که قهر کنه کلا گارد دارم... مشکل از نظر ما حل شده بود و ما کوتاه اومده بودیم یهو صبح پاشدیم دیدیم همه رفتن بیرون بعد فروم پست گذاشته شد.... بعد اتک اومد.... بعدم که تایمر زدی بعدم همه چی از کنترل خارج شد

با همه اونایی که رقیب بودم الان تو یه اتحاد بازی میکنم

سارنگ بگیر تا بچه های اکسفورد
    فروم سارنگ اینا که به خاطرات پیوست

برو فروم سرور نرمال راند قبلو بخون ، کل کل ما با اکسفورد و سامان امپریال
    با محسن توپاک با زاوش ....

الان تو روشون نگاه میکنم شرمنده میشم ( از حرفایی که اون راند بهشون زدم ) - محسن یادته هی دژکوب دژکوب میکردم ؟ :)

همر من صفر شد اون راند دوبارم کراپ لاک کامل شدم

ولی الان همه باهم رفیقیم یه مجموعه هم بازی میکنیم

قطعا با توام بعدا شاید به این نقطه رسیدیم و به این روزا خندیدیم ولی فعلا که قسمت نیست :)

به هرحال برای اینکه نگی بهنام خیلی قدرت طلبه و دیکتاتور ظالمی هست حاضرم یکبار دیگه فرصت بدم این مشکلو حل کنیم باز نظر خودته :)
    اگه دوست داشتی رو مد رومن نامه بزار باهم حرف بزنیم

• مانی عزیزم

سلام

ممنون ار نصایح دلسوزانت. آویزه گوش میکنم

مانی جانم

امیدوارم حالت بهتر از روزی باشه که بهم زنگ زدی و نیم ساعت سعی کردی این پلیر ساده ساید رو متقاعد کنی اکانتش رو از رو حذف در بیاره و وقتی بخاطر جعفر (تاکید میکنم فقط بخاطر جعفر) اکانت از رو حذف در اومد نه فقط تو دیگه از هیچ کدومتون خبری نشد، که چی شد، که چرا میخواستی حذف کنی و چرا نکردی (شما لیدرهای مشتی)

برا شما رضا اشکبوس و مملی و محسن و بقیه مهم نیستن

شما فقط میخواید به هدفی که دارید برسید و بعد برید پزش رو بدید

بله مانی جان

من انتخاب کردم با وجود مشغله ای که اکثر بچه ها میدونن یه گوشه بشینم و بازی خودمو بکنم اما گویا اونی که آگاه نیست شمایی نه من! چون هرجا که لازم شد از نیمچه اعتباری که داشتم مایه گذاشتم تا ساید بره جلو

که سو تفاهم ها برطرف بشه. فقط یه خط قرمز داشتم اونم هتک حرمت و فحاشی بود. حقیقتا دلم نمیخواد اتفاقات گذشته رو کالبد شکافی کنم اما شما نمیتونی برای کسی تایین تکلیف کنی که نظر بده یا نده. حداقل درمورد من نمیتونی مانی جان

اگه امیرحسین پول گلد شمارو داده نوش جونت داداش

اگه مملی هم پول گلد کسی رو داده بازم نوش جونش

من نه اینوری بودم نه اونوری

هرکدوم از این دو بزرگوار اگه ادعایی دارن به من یا بچه های تیم ما ۱ دونه گلد دادن تشریف بیارن جلو

راستش برام عاره این چیزا و حرفا، زشته، متوجه ای که

هرکی هم هرچی هزینه کرده ده برابرش رو برداشته و یا منافعش منتفع شده یا از این طریق که اسمش رو زبونا بیوفته ارضا شده. منتی نیست عزیزه دلم

ما که کمبود نداریم فدات شم بخوایم خودمونو تو چش کنیم.

هرموقع لازم باشه کمکمونم میکنیم منتها از این بعد باید برای چند نفر آگهی هم بدیم که کی و چیکار کردیم برا سایدمون

نمیدونم چرا شما چند نفر فکر میکنید آگاه شهر فقط شمایید

بابا بخدا ماهم چند تا چیزو میدونن. منتها منافعمون از جایی تامین نمیشه که جانب دارانه قضاوت کنیم

ضمنا مانی جان. شما که نیستی اینجا اما برا منه رضا ساید فقط شمال شرقه. عرق داریم. دعوا میکنیم. تو سر هم میزنیم. اما خاکمون رو نمیفروشیم. تعصبش رو میکشیم. خاکش رو میخوریم. برای مایی که بقول شما پلیر ساده ایم همین بس که کنار رفقامون اینجا عشق کنیم. ما بقیش دیگه مهم نیست. که کی چی بگه

البته که اگه بزارن

اگه بزارید

بوس بهت مانی

• درود بر دوستان خوبم

دوستان فروم به مدت 24 ساعته تعطیله

از بس پلنگه چشم قشنگه و بچه خوشگل قربون صدقه ی هم رفتن و از اونورم، دوستان توی این گرونی مواد غذایی مورد نیاز بدن رو تقدیم به هم کردن، ادمین بنده خدا خسته شد هی اسپم پاک کرد و بن کرد(یه کار درست انجام دادی،همین بود ادمین^^^^ ااااا محسن تو بن شدی. نمیدونستم.8o8o) این وسط خودشم بن کرد.

تا 24 ساعت آینده که ادمین خستگیش در میره فروم تعطیله

پ.ن1: داداش سعید، نمیدونم ادی چه خنگی زده، ولی بازم گردنش میگیرم.:D:D

پ.ن2: مانی پارتیزان ماچ بهت:*:*

پ.ن3: افسانه ها شروع نکردن به انتخاب هدف؟:/:/

پ.ن4: <3<3lee ببین چه سمی هستی لامصبببببببببببببببببب. <X<X

پ.ن5: ادی سگ بزنت تو پست منو نخون.||||

شادی زی مملی وار. (وگنس جونم اگه ما بهت بگیم مل مل ناراحت نمیشی؟؟؟!!!)

ارادتمند همه دوستان خوبم، محمد Patriot

بزرگترین نابکاری آنست برای آنکه برترین باشیم، دست به ویرانگری چهره دیگران بزنیم.

• جدید

درود و‌خسته نباشید

بهنام جان واقعیتش خیلی بی کیفیت شده همه چیز ، از کیفیت کتابهامون و فیلمهامون بگیر تا فروم تراوین. تراوین واسه من پنجاه درصد لذتش به فرومشه ولی این سرور اصلا دوست ندارم فروم پستی بذارم با وضعیت حال حاضر، سرور قبلی هم اجبار داشتم که بعضی مواقع پست بذارم وگرنه همونجا هم کهیر میزدم بعد از گذاشتن پست، در واقع اخرین سروری که ذوق میکردم بیام فرومش همون سرور شش هفت سال پیش بود.

همین فروم رو ببین بالای نود درصد پستها در مورد سرورای قبلی همین اسپید تراس که دوتا ساید با مجموع ۵۰ پلیر روبروی بیابون بازی میکردن و الان دارن واسه تقسیم فتوحات با هم دعوا میکنن :دی

یه سرور یه تیم قوی خواست شکل بگیره همین دوتا ساید باهم متا کردن تیمی شکل نگیره ولی خب نتیجشو که داریم میبینیم تیمهای خودشون پاشیده شد و تیم ایمورتال شکل گرفت ، درکل بیخیال فروم بریم تو همون سرور که داره حال میده اونجا اقلا

پ ن: قدیم میگفتن فروم شبیه مهدکودک گلها شده وقتی میریخت بهم ، الان بیشتر شبیه باغ وحشه، داخلش از صدای حیوانات هست تا محتویات داخل شلوار که اونم مال حیوانات بزرگتره و ما در هر دو‌ موردی که الان ملاک هست بازنده ایم

در این دنیا برای کفری کردن آدمهای رذلی که میخواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند, راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

• جدید

پ.ن: مانی بازم حرفت درست نبود که.قرار نیست بریم انگار

یعنی چی که قرار نیست بریم ؟
    من سر حرف تو با جعفر شرط بستم . اگر حذف نکنیم باید اکانت رو بدیم . یه چیزی هم روش بدیم

از من میشنوی حذف کن که حذف نکنی دادنیا رو باید بدی :D

• جدید

سلام و عرض ادب

دوست داشتم این بحث بین پلیرهای شمال شرق تموم بشه بعد این پست رو بزارم که فکر نکنن تو این وضعیت میخوام از آب گل آلود ماهی بگیرم.

باید از اینجا شروع کنم که توی این چند صفحه دیدم مملی داخل حرفاش اسم جعفر رو آورد.

کلا اسم جعفر در عالم تراوین برای من همون جعفر الدرز بوده که بعد از پایان اون سرور دیگه ازش خبری نداشتم.

به همین‌خاطر رفتم و از دوستان‌ پرسیدم این جعفر کیه؟ گفتن بله همون جعفر الدرز خودمونه

حقیقتا قلبن خیلی خوشحال شدم، چون تنها کسی که بعد از این همه سال هنوزم دلم میخواد صدای زیباش رو بشنوم و اون خاطره تیم اسپیک الدرز رو برام زنده کنه، شخص ایشونه

بعد که یکی از دوستان گفت کل شمال شرق رو ایشون میچرخونه بیشتر خوشحال شدم. از اون طرفم خیلی ناراحت شدم که بعد از این همه سال حالا که پیداش کردم توی ساید روبروی من حضور داره.

برگشتم اینجا دیدم یکی گفته ایشون حتی بلد نیست یه جلسه دیسکورد بزاره و دارن سر لیدری ایشون یه بحث‌هایی میکنن.

من‌ نمیدونم این بع بعی ها و نسل زِد جدیدالورود تراوین کی و از کجا وارد دنیای تراوین شدن اما اون جعفری که من‌ میشناختم حاضرم به خاطرش هرچی بع بعی، بچه خوشگل و نسل زِد جدید الورود تراوین هست رو بریزم تو یه ساید دیگه اسم اتحادشون هم بزارن 'خواستار غلتک مَدرومن' با همین اکانت مَدرومن مثل امحاء کردن شیشه های مشروبات الکی با غلتک از روی همشون رد بشم ولی فقط همین شخص رو از اونجایی که هست با فرش قرمز بیارم پیش خودمون.

به قول بچه خوشگل من نگاهم از بالا به پایین هست اما با این وجود، جعفر تنها شخصی بود که حاضر بودم پشت دستش بشینم بازی کردن و با‌شخصیت بودن رو ازش یاد بگیرم.

یه مجموعه الدرز که تریلی اسم و رسم خیلی‌هاشون رو نمی‌کشید برای ایشون احترام قائل بودن و با برنامه جعفر جلو‌ میرفتن. علیرضا بنیتو که بهتر از اون توی این بازی وجود نداشت خیلی جاها به همین اقا رجوع میکرد.

بعد حالا یکی که مطمئنم هنوز اکانت خودشم نمیتونه رو اصول بالا بیاره در خصوص چنین ادمی اظهار فضل میکنه یا بازی بلد بودن مملی وگنس رو نقد میکنه و خودش رو در حد و اندازه چنین آدمایی میدونه.

شما بهتره برید تمرکزتون رو بزارید رو اکانت خودتون که واحه دوم و سوم کپتون رو بگیرید، لزومی نداره جلسه دیسکورد بیاید، اونی که فرمون دستشه خودش بلده چجوری کشتی شمارو هدایت بکنه.

مجموعه ما با این حجم و پلیر هنوز یه جلسه دیسکورد نرفته که احتمالا مشکل از بهنام باشه نمیتونه جلسه برگزار بکنه برامون.

پیشنهاد به دوست عزیزم جعفر و دکتر اسپارتان:

ما دیگه از فروم تارگت انتخاب نمی‌کنیم شما خودتون هر کدوم از این بع بعی ها گردن درازی کردن و گوش به فرمان نبودن رو از مجموعه بندازید بیرون که تو پلن اول براشون نسخه بپیچیم شر اینارو از سرتون کم‌ کنیم.

باتشکر

پ.ن ۱: جعفر من‌ اکانتت رو‌ نمیدونم داخل بازی بهم اطلاع بده.

پ.ن ۲: به اخر پستم که رسیدم یادم‌افتاد خب بع‌بعی‌ها که این اسم‌هایی که گفتم رو نمیشناسم چجوری منظورمو بهشون حالی بکنم!؟ بهترین راه برای فهم این قضیه اینکه برگردی بالا و دوباره قسمت آبی رنگ رو بخونی

• جدید

دوستان و دشمنان گرامی خواهشمندم به حذف به عنوان یک آپشن نگاه نکنید خواهشا، سرور قبل هم ما مجبور شدیم 3 ماه بشینیم به جای تراوین، Sims بازی کنیم، استدعا می‌کنم...

پ.ن: من حاضرم جای شما همه دادنی هارو بدم، اما شما بمونید و بازی کنید 😊

Arman // Winterfell

B R A V E

ddddd_w3ol.png

Did you teach him wisdom as well as valor, Ned

she wondered

Did you teach him how to kneel

The graveyards of the Seven Kingdoms were full of brave men who had never learned that lesson

• جدید

داداش ماهیگیری چیه

بیا کوسه و هشت پا داریم اینجا

دمت گرم ک به این سطح از هوش و ذکاوت رسیدی که داخل شمال شرق خبریه ، لازم نبود هم این همه پستت رو طولانی کنی

اینجا الان سه دسته شدیم ما کجای کاری تو !!

تو کدوم دسته رو میخوای بهت بدیم ؟؟؟

بیا دسته جعفر رو بهت میدیم که در کنارش بیای از بازی کردن هم لذت ببری چون شیفته جعفری میگم هاا وگرنه دسته های باقی مونده هم خوبه

اگه موافق بودی خبر بده که دعوتنامه بفرستیم واست

پ ن : برا اولین بار ماچ به دانیال 😍😍

• پست توسط M.Nn ().