نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 |

• رضا جان سلام امیدوارم بهت سرور خوش بگذره

بنظرم با توجه به پویایی و قدرت نظامی سایدهای جنوبی شما جهت زدن ده در ساید شمال غرب به سفارتخانه های جنوب مراجعه کنید تا ناهماهنگی و دلخوری پیش نیاد بهتر هست

هوا هم ظاهران خوبه جنوب نم نم بارون میاد ماسک هم نمیزنن

• پست توسط partizan ().

پست حذف شده توسط Supervisor: اسپم ().
  • رضا جان سلام امیدوارم بهت سرور خوش بگذره

بنظرم با توجه به پویایی و قدرت نظامی سایدهای جنوبی شما جهت زدن ده در ساید شمال غرب به سفارتخانه های جنوب مراجعه کنید تا ناهماهنگی و دلخوری پیش نیاد بهتر هست

هوا هم ظاهران خوبه جنوب نم نم بارون میاد ماسک هم نمیزنن

دورود بر آقا مانی عزیزو دوست داشتنی

حقیقتا ما چند باری مراجعه داشتیم به سفارت خانه های جنوب متاسفانه تایم های خوبی نبوده و اکثرا دوستان خواب بودن ما هم گزارشمونو رو دهکدشون جهت بازدید گذاشتیم ولی چشم در اسرع وقت خدمتت میرسیم ;)

راجب هوا هم بله تو جنوب همه چی عالیه ولی اینجا اقتصاد فلجه (غارت) ساید رو به خشکسالیه و کشاورزی بشدت ضعیفه(پاپ)

همچنین معادن طلا و نقره هم موجود نیست و کهولت سن بیداد میکنه

_ولی در اثر نبود اینها یسری رفاقت بدور از بی ادبی و با رفتاری شبیه به یک خانواده با فرهنگ هنری ایران قدیمی وجود داره که باعث شده در برابر این آلودگی هوا وتهاجم دشمنان غربی بیشمار با شرایط برابری که نداشتیم سر خم نکنیم پس توصیمان به این هست که ماسک بزنیم !

شب و روزگارتون خوش

پ.ن:دم اونایی گرم که تو سختیا کنار رفیقاشون وایسادن نه روبروشون

پ.ن: اونی که نمیزنه تخمشو افت خورده ولی اونی که دیر میزنه سپیداره

مرد دلیر به هنگام ستیز و نبرد همراهانش را نمیشمارد.

• سلام به همه با کلی ترس و لرز

چرا ترس و لرز ؟

جونم براتون بگه که مثل اینکه تو جنوب جلسه ای برگزار شد تو قهوه خونه مرکزی جنوب شرق که بهنام گفت :

«هیچی بابا، من بودم، اشکان فرصت ، سارنگ پونصد ، مرتضی جرات، آره و اینا خیلی بودیم، ایرج آقامون هم بود.»

سروش استورم : «ایرج ؟! کدوم ایرج؟»

بهنام : «ایرج اسلیم شیدی ، میش ناسیش؟آره؟ از ما نه, ازاونا آره، که بریم کپ زنی. تو نمیری به موت قسم اصلا ما تو نخش نبودیم، آره نه گاز دنده ، بالاخره ما هم گفتیم باشه بریم بزنیم ، آشیخ حمیدرضا بمب نامرد هم کلیپشو ساخت ، ما هم دیدیم باحاله و اینا گذاشتیم تو کانال که اره و اینا اولتیماتوم دادیم ،چشام باز کردم دیدم تو بمیری هیشکی نموند برامون ، حالا ما به همه گفتیم میزنیم، شمام بگین میزنن، آره،خوبیت نداره. واردی که!»

اره خلاصه از وقتی بچه ها کلیپو دیدن کلی حساب کتاب کردن دیدن قرعه واسه فرداس! امشب آروم نداریم ...

همش میترسیم نکنه بخوابیم فردا صبح بیدار شیم ببینیم کپی برامون نمونده و هممون تو حالت "کجاییم؟" و "چی شد" گیر کنیم .

خلاصه که ما با کلی خواهش و منت از هیرو که برو دو تا موش بکش مگه چی تو از تله موش کمتره کراپ آپ کردیم ، ما رو نزنید گوناه داریم ...

شاد باشید

یوسف

• سلام

یوسف حدودا اواسط اردیبهشت 1404
    فاز : عقاب

oghab(1).gif

نمونه ایی از سخنرانی های اون زمان :

همینجا اعلام کن سرور بعدی آمرداد + بریو میاد و هل من مبارز و محکم بگو

یا حق

یوسف

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یوسف حدودا اواسط آبان

فاز : یکی منو گردن بگیره

tarso.gif

نمونه ایی از سخنرانی ها :

پ.ن : بهنام جان ما که هیچ وقت ادعای بزرگی نکردیم و همیشه کوچیک همه مخصوصا شما بودیم

یا حق

یوسف

یک ماه بود زبونشو موش خورده بود :دی نمیدونم رفت چی خورد دوباره زبونش وا شد !!

پ.ن بنظرم قبل از بل بل زبونی تو فروم نگاه به حرکات گذشتت بکنی بد نیست، از چکی کردن ما رسیدی به اینکه کوچیک مایی الان دوباره جو گرفتت!

• سلام

بهنام به نظرت چرا بوسف بعد از سوال من گفت بیاین به سرورای قبلی‌نپردازیم!؟

سوال من در واقع راجع به این این سرور بود

من هر روز به این مسئله فکر میکنم

یوسف یه واندرزن موثر داره و فقط یه واندر رقیب مونده داخل جنوب غرب

یوسف میزنه!؟

پا روی قلبش میذاره!؟

یا نمیرنه و پشت میکنه به ساید جدیدش؟!

پا روی کدوم قلبش میذاره؟! قبلی یا جدیده؟!

یوسف قلبش دریاست

بیخیال یوسف

اینو بگو اول بعد بپرداز به بقیه مسائل

سارنگ و بقیه مسائل ثانویه ان

• پست توسط Eilya ().

• پست توسط Majid.Persia ().

• با سلام به همه عزیزان

دوست عزیز خدابیامرزمون از اکانت EfriTe (که به تازگی از اتحاد آمرداد دروغین خارج شده) تصمیم گرفت دیشب شام رو مهمون سفره‌ی مجموعه iMMoRTaL باشه. ما هم رسم مهمان‌نوازی رو به جا آوردیم و سعی کردیم با نمایش سرعت‌عمل بچه‌ها، در دفاع از دهکده‌ای که فاصله زیادی هم با مرزهای اصلی جنوب داشت، تدارک شامی درخور شان ایشون ببینیم.

موج اول:

موج دوم:

این دفاع جانانه، حاصل همکاری و هماهنگی تک‌تک بچه‌های ایمورتال هست که نشون دادن در زمان چالش، همه یک مشت واحد میشن.

خسته نباشید میگم به تیم دفاعی و همه عزیزانی که در کسری از ثانیه در شب جمعه هماهنگ شدن. این تازه شروع نمایش قدرت ماست. 8)

موفق باشید

• آقایون ادمین من این سرور نبودم 2 روز اومدم تفریحی بازی کنم واقعا حالم خرابه الان، انقدری که تو این 2 روز دوچرخه و اتوبوس دیدم وسطه میدون انقلاب نمیدیدم والا، این کپچا قراره تا آخر این سرور ادامه داشته باشه ؟!

Arman // Winterfell

B R A V E

ddddd_w3ol.png

Did you teach him wisdom as well as valor, Ned

she wondered

Did you teach him how to kneel

The graveyards of the Seven Kingdoms were full of brave men who had never learned that lesson

• مهرداد جان شما فکر کن قهرمان های مولتی هست

شما فکر کن همه ما مولتی لیدر هاییم

دقیقا همین فکرو میکنیم برادر

دیگه همبازی و همسایدیتون اعتراف کردن عزیز

فقط دفاع جاجانه ای که فرمودین خنده دار بود

موفق باشین

• با سلام به همه عزیزان

(که به تازگی از اتحاد آمرداد دروغین خارج شده) تصمیم گرفت دیشب شام رو مهمون سفره‌ی مجموعه iMMoRTaL باشه.

درود و خسته نباشید خدمت مدافعین.

جدا از هماهنگی و قدرتنمایی شما برای چینش سفره ای که در نهایت توسط خودمون مشخص شد کجا نذری میدن، این تیکه از پستتون نظر من رو جلب کرد.

نام اتحاد ما "امرداد" در فرهنگ لغوی پارسی به معنای جاودان هست، و مبنای نام گذاری اتحاد ما اصالت فرهنگی این کلمه میباشد.

جاودان های دروغین (ایمورتالز) هستند که برای پیاده سازی دیپلماسی و تحت پرچم اوردن تیم ها و افراد مختلف به ظاهر بیخیال اصالت و ریشه تیمشون شدند اما در نهایت با همین اسم فقط ورژن باکلاسش اتحاد خودشون رو تشکیل دادند!

پ.ن: نگوییم خخخخ بگویم لول تا خارجی ها را همراه کنیم

• قبل از نوشتن خیال دوستان رو راحت کنم،

هدف من از نوشتن این پست ایجاد هرج و مرج، شورش، براندازی، کتک‌کاری، گیس‌کِشی، دعوا، نزاع، خشونت، پرتاب کفش و گوجه و بادمجون، باز شدنِ پای افراد به فروم پس از چندین سال، متلک‌شنیدن از دوزاری‌های خود-شاخ-پندار، عصبانی کردنِ علما، بالا بردنِ تنش بین اساتید و عرفا، ایجادِ تساوی بین استقلال و پرسپولیس، و کلی هدف و نیتِ شوم و خبیثانه و مرموزانه و پشت‌پرده‌ی دیگه‌ست.

به مغزتون خیلی فشار نیارید «امیر Spartan پست گذاشته چی بهش بچسبونیم؟»، اصلا هم زحمت نکشید بیاید اینا رو نسبت بدید به ما. خودم نوشتم امضا کردم :)).

من هنوز باورِ قلبی‌ئی دارم، که بر مبناش مطمئنم یه دوربین مخفی بزرگ از سمت جاودانه‌ها/نمیرها/نامیراها/ایمورتالز/کلیپ‌سازهای PMC/سخت-جان‌ها یا هر اسمی که باهاش راحتید و سرش دعوا نیست، به سمت بقیه ما گرفته شده.

وگرنه تنها explanationعه منطقیِ بعدی، اینه که ما وارد سریال شبهای برره یا قهوه تلخ شدیم، و خیلی جدی باید بشینیم پای یادگیریِ تهیه کردنِ نوچوفسکو توسط دوستان!!!.

حالا، مراحلِ تهیه این نوچوفسکو، چیزی که من فهمیدم، این ریختیه که:

1: یه اکانت رو به حذف، به ما حمله می‌کنه.

2: اکانت مذکور، علی رغم ادعای ما که فقط به کاخ سفید اعلان جنگ نفرمودیم، چندین و چند بار رو دهکده‌های ما رفته و اومده. ولی ما اینو تو فروم جار نمیزنیم!

پیام بازرگانی: از منجنیق تو حملات این اکانت خبری نیستا. چهارتا اسب و یه قهرمان داره تِپ تِپ میره میاد.

3: در یک حرکتِ جاوید-برگ‌ریزان، تصمیم میگیریم که دفاع بریزیم جلوی این اکانت.

پیام بازرگانی: اکانته رو به حذفه!!!

4: دفاع می‌کنیم. با مقداری جک و جونور، 19 تا قهرمان، و شوالیه و شوالیه سزار (از اینجا تا برره، اسمایلیِ خنده قرار بدید :دی)

پیام بازرگانی: اکانته رو به حذفه!!! رو به حذفه و اینو همه میدونند!

5: نوچوفسکوی ما آماده‌ست!

مهم‌ترین قدمِ این شاهکار، اما، مرثیه‌سراییِ فرومیش هست.

6: شیپور بزنید! فریاد بکشید! بخروشید! بجوشید!

دفاعِ حماسی! نشوندنِ دشمنانِ نامیراها سرِ جاشون! ببینید! عبرت بگیرید! ما چٌنین می‌جنگیم! اقتدار! مقتدرانه!

پی‌نوشت: اونقدری این روایت طنزِ لوسی بود که نشه جدی در موردش چیزی نوشت. مقصرینش مقصرن، من تقصیری ندارم وگرنه :دی

پی‌نوشت: آقا اینم بگم، تمام مدت، هنگامِ نوشتنِ این پست، من از شدتِ حسادتِ جسارت و شجاعت و اقتدار و هماهنگی و دلیری و یک‌پارچگیِ تیمِ دفاعی، ناخن‌هام رو تو دستام فشار می‌دادم. سرِ چسبوندنِ این تیپ لاطائلات به ما هم وقت تلف نکنید.

پی‌نوشت: راستش اول فکر کردم کلیپِ تبلیغاتیِ «ترشیِ اسپانیاییِ بدر» ساخته شده و رسیده به بازی‌های اسپیدترا. بچه‌های شمال شرق بهم رسوندن که قضیه کاملا جدیه و تایمری انداخته شده و گیسی می‌خواد کشیده شه :دی

پی‌نوشت: من قراره کپ عوض کنم بچه‌ها. جدی میگم. سمتِ ما نیاید خدایی نا امید میشید بی‌دلیل :)))).

-- امیر Sp