پست توسط Edris ().
پست حذف شده توسط Supervisor: اسپم - آخرین اخطار . ().
بیشترسلام دقیقا ما هم همین صحبت رو کردیم گفتیم اکانت Mad Roman هم رجیستر شمال شرق نبوده که ما رفته باشیم کنار ایشون
این نشون دهنده این هست که هماهنگی برای تاسیس دهکده سوم وجود نداشته. طبیعتا برای جنوب یکپارچه پیشگیری میتونست بهتر از درمان باشه
چرا این رو میگم؟ چون مختصاتش رو برای محمد هم قبل ارسال فرستادم!
اما آیا ما به شما نامه زدیم که برو شمال غرب و با حضور ما دیگه نمیتونی تو این ساید بازی کنی؟:دی
اخه بهنام بدش نمیاد با رسول تورک ببنده =)))
این برخورد ما بوده اونم برخورد شما
درود خدمت دوستان اول بابت لحنم عذر خواهی میکنم اولش عصبی بودم که نزدیکم یه ده دیگه زده شده...ولی بعدش دقت کنین نوشتم از یه طرفی هم خوبه دلیلش این بوده که اگر اونجا مشکلی پیش میومد تو یه اتحاد بودیم میتونستیم به هم کمک کنیم.....برای خالی کردن حیون ها زودتر رید اونجا راه میوفتاد...دیدگاه ما این بوده ولی شما چی....شما اومدین که جای ماروتنگ کنین اینه که دیدگاه ها باهم فرق میکنه
( هرچه بگندد نمکش میزنم وای به روزی چه بگندد نمک )![]()
![]()
درود
مجموعه افسانه ای AmordaD به فروش میرسد
جهت خرید پیشنهادات خود را ارسال نمایید
میگفت که از کوزه همان تراود که در اوست![]()
یکی بیاد اگر دعوا تمام شد یدونه تحلیل بذاره ما هم بیرون بازی متوجه اتفاقات توی بازی بشیم از بس چیپس و ماست خوردیم خسته شدیم
درود
مجموعه افسانه ای AmordaD به فروش میرسد
درود
چراغ های مجموعه افسانه ای AmordaD به فروش میرسد
درود خدمت همه عزیزان
امید که خوب و عالی باشید
درود
چراغ های مجموعه افسانه ای AmordaD به فروش میرسد
خسته نباشید واقعاً... به این میگن یه مجموعه منسجم! حتی رول پلیرها هم سریع و با دقت مشخص کردین. صرفا واسه پیشنهاد، رولها رو جدا بذارید واسه فروش؛ اینجوری فروشنده برد میکنه. با پول چراغ، رولها رو هم میخره : )
ما حدود ۱ ماهه اتحاد زدیم، هنوز حوصلمون نشده حتی نقش پلیرها رو مشخص کنیم
سرور نرماله، فعلا ماشین رو خلاص کردیم توی سراشیبی؛ خودش داره میره و ما هم لذت میبریم
سارنگم که شیشه جلو رو کشیده پایین، کیف میکنیم با هوای پاییزی : )))
سپاس
پ.ن : ایلیا جان، حق برندینگ یادت نره ها. داری با اسم ما جنس رو میفروشی، پورسانت ما هم بذار کنارآآآآ : ))) ۸۰ ما ۲۰ شما : )))
ماشین رو خلاص کردیم توی سراشیبی؛ خودش داره میره و ما هم لذت میبریم
داداش این ویروس جدیده رو نگرفتین؟
یعنی فقط ما باید ویروس میگرفتیم مریض میشدیم؟
سگ تو هوای پاییزی😒😒
هرکی هم شیشه رو میده پایین بی معرفته😒😒
پ.ن : بهنام نَخَبَر ؟
پ.ن : هعی... ما پست میذاشتیم به حالت تهدید میگفتن این بیتربیته و بیشعوره الان این نوع پست گذاشتن شد حرف های صادقانه و رک راست و نوع پست گذاشتن خودتون شد اخ اخ و بد؟ اخرم ما بیشعور بودیم😂 امان از چرخش روزگار امان
سلام رضاجان، ایشالا بلا به دور
بیشترداداش این ویروس جدیده رو نگرفتین؟
یعنی فقط ما باید ویروس میگرفتیم مریض میشدیم؟
سگ تو هوای پاییزی😒😒
هرکی هم شیشه رو میده پایین بی معرفته😒😒
پ.ن : هعی... ما پست میذاشتیم به حالت تهدید میگفتن این بیتربیته و بیشعوره الان این نوع پست گذاشتن شد حرف های صادقانه و رک راست و نوع پست گذاشتن خودتون شد اخ اخ و بد؟ اخرم ما بیشعور بودیم😂 امان از چرخش روزگار امان
والا فضا بین بچهها اونقدر گرمه که اون ویروسه هم میفهمه اینجا جاش نیست و دووم نمیاره : ))) اون شیشه هم واسه همین پایینه. جمعمون اونقدر گرمه و چویی هم به راهه که سرمایی نفوذ نمیکنه، فقط یه هوایی میخوره به کلهمون.
شمام بفرما بالا تو ماشینِ ما جا هست. چویی گرم حالتو جا میاره.
سلامت باشید
پ.ن : بهنام یه چویی دیگه واسه من و سارنگ بریز دوبلش کنیم
ما حدود ۱ ماهه اتحاد زدیم، هنوز حوصلمون نشده حتی نقش پلیرها رو مشخص کنیم
سرور نرماله، فعلا ماشین رو خلاص کردیم توی سراشیبی؛ خودش داره میره و ما هم لذت میبریم
والا هم ما افسانه ها هم شما جاودان ها فارمیم فعلا فقط زیبایی کارو رعایت کردیم :دی
تازه یه هفته ای هم میشه ول کردیم
البته اینکه اتحاد مارو برند خودتون بدونید عجیبه که بیاید به برند خودتون این همه کج دهنی کنید :)))
مال دنیا ارزش نداره ما 1 درصدم نمیخواستیم ولی چون انقدر اصرار کردید مردونه 80 رو پذیرفتیم این وسط شماهم مرد باشید یه مرامی بزنیم ببینیم چی پیش میاد
پ.ن: ویدیوهای پلنمون رو گردن میگیرید بسازید یا خودمون انجام بدیم :دی
فعلا شاد باشید مجموعه قدرتمند AmordaD بدلایل مراحل اداری ثبت برند یکم از فروم فاصله میگیره شاید با پست اموزشی اومدم پیشتون
های هانی!
خبر مبر یوخده!
مشغول لایف تایم زندگی هستیم،روزی یکبار میایم اینجا میبینیم یکی رخت خواب انداخته اینجا دراز کشیده با زیر شلواری ، لایف تایمشو اینجا میگذرونه چندشمون میشه میریم تا روز بعد ، باز میایم میبینیم این اینجاس که ... دوباره چندشمون میشه
تازه هرکی هم اینجا رد میشه میپره روش زور گیری میکنه! حتماااااا هم باید جواب همرووووو بده
به هرحال هرکی یجور لایف تایم داره :دی
سلام وقت بخیر
بخش دوم تحلیل سرور 15 گندمی ها و صاحبان آنها
از اونجایی که توی سرور تراوین یا چیزی مشابه تراوین با همون قوانین که شباهت زیادی توی ماهیت اصلی بازی تراوین داره (از لحاظ آمار و ارقام، الان سرور کام در روز 25 تاپ غارت مشابه ما، و در قسمت آمار مشابه ما رو دارد) میشه گفت این سرور جز چند مورد جزئی مثل گرافیک و جوایز کاردان تقریبا فرقی با همتای کام خود ندارد.
خوب داشتم میگفتم در سرورهای تراوین کمبود منابع به شدت احساس میشه. چه برای همر چه برای دفاع چه برای ارتقای دهکده و حتی ساختن یک کارگاه سطح 20 و شارژ 3 موتوره حتی ! مشکلات زیادی هست. از این رو منابع هر ساید باید به بهترین شکل ممکن استفاده بشن. چطور؟
پخش 15 گندمی ها یکی از مهمترین بخش های بازی هست. شخصا وقتی میخواستم سایدی رو مدیریت کنم از قبل سرور با بازیکنان صحبت میکردم. تیم ها مشخص بود و شیت ساید در میومد. مشخص بود بازیکنان هجومی چه کسانی هستند و بازیکنان دفاعی چه کسانی. فاکتور های سئوالات این بود:
سبک بازی : دفاعی ؟ هجومی ؟ هیبرید ؟ جنگی ؟ اکانت ساپورت
نژاد : رومن گول توتن هون مصری
تعداد بازیکنان روی اکانت: 1-2-3-4- ....
شماره تماس هر بازیکن
اگر تیمی اومده بودن که تعداد اکانت های تیم شما و نژاد اونها
زمان آنلاینی شما در طول روز
(این شیت به مرور زمان تکمیل و تکمیل تر میشد، فقط شروع بازی این بود)
اینجوری میشد مشخص کنید هر بازیکن دقیقا کجای نقشه باید باشه. به عنوان مثال مرزبندی رو توضیح میدم مثلا بازیکنی که میخواست جنگی بازی کنه رو دو قسمت میکردم. بازیکنی که وقت زیادی داره و تیم اومدن و بازیکنی که وقت کمی داره و قوی ظاهر نخواهد شد. اینجوری میدونستم مثلا روی مرز جنوب شرق چه کسانی رو بفرستم و روی مرز شمال غرب چه کسانی رو... معمولا روی مرزی که میخواستم قوی ببندم (جنوب شرق) یک یا دو بازیکنی که استعداد داشتند ولی تایم کمی داشتن رو میفرستادم، چند وجهه خوب داشت. یکی اینکه بازیکن یاد میگرفت و قوی میشد توی سختی هایی که قراره بکشه و دلیل دوم هم اینکه رقیب خیلی تمرکز روی این بازیکنان میکرد و اینجوری بازیکنانی که زمان آنلاینی بیشتر و تعداد افراد بالاتری داشتن راحت تر بازی میکردن و موقع پلن تاثیر بیشتری داشتند، همچنین نزدیک (زیر 25خونه) بازیکنان جنگی که در مرز هستند دو دفاعی میذاشتم که اون هم باز فاکتوربندی های مخصوص خودش رو داشت. اینجوری مرز بسته میشد. این میشد استفاده بهینه از 15 گندمی های مرز... دیگه همرهای اند گیم و جنگی های سنگین و واندر و دفاعی های بزرگ و کتیبه و موضوعات خیلی بیشتر بماند برای آموزش لیدری فصل چینش ساید
حتی جای دیفالت هارو هم میشه درست بست. حتی برای فارم واحه های ساید میشه به بهترین و بهینه ترین شکل ممکن جاگذاری کرد بازیکنان رو که تا به امروز این موضوعات رو پیاده سازی نکردم توی اسپیدترا.
حال با این توضیحات امیدوارم متوجه شده باشید که مهمترین بخش روزهای اول لیدری هر ساید بهینه استفاده کردن 15 گندمی ها و جاگذاری های بازیکنان ساید هست. پس حالا بیایم نگاه اجمالی به 15 گندمی های 150% این سرور و نحوه توزیع اونها داشته باشیم. فکر میکنم تنها یک فاکتور نشون میده که صاحبان این 15گندمی ها لیاقت داشتن اونها رو دارن یا نه ! اون هم تعداد دهکده هست. الان کسی که صاحب یک 15 گندمی 150% باشد حداقل باید 4 دهکده داشته باشد. چه همرساز باشه چه دفاعی باشه چه اکانت ساپورت باشه چه جنگی... حداقل دو واحه باید گرفته باشه. چون نتیجه گیری تراوین بر اساس ورودی منابع هست. به عبارتی ورودی منابع مساوی است با خروجی تروپ شما ، چه دفاعی چه هجومی. ورودی منابع میتونه از غارت و یا تولید و یا هردو باشد، پس تعداد دهکده ملاک خوبی است.
جنوب شرق لایق 11
جنوب شرق نیاز به رسیدگی 6
جنوب غرب لایق 11
جنوب غرب نیاز به رسیدگی 12
شمال شرق لایق 8
شمال شرق نیاز به رسیدگی 11
شمال غرب لایق 4
شمال غرب نیاز به رسیدگی 12
شاید براتون سئوال شده باشه خوب چرا آمار انقدر متفاوته و یک ساید 150% بیشتری نسبت به یک ساید دیگه دیگه. خیر اینطور نیست. برای اینکه مثلا از جنوب غرب و مجموعه جنوب غرب رفتن توی شمال غرب 15 گندمی ها رو تصاحب کردند. ملاک تحلیل هم پخش 15 گندمی ها توسط اتحادها است.
نتیجه گیری: اینطور که مشخصه جنوب شرق بهترین عملکرد رو داشته نسبت به مدیریت اتحاد های دیگه... نا گفته نماند بیشترین آمار نیاز به رسیدگی در جنوب غرب متعلق به مجموعه جدا شده ایلیا میباشد. میخواستم آمار 125% ها رو هم در بیارم که دیگه منصرف شدم کلا... چرا که آمار 150% خوب نبود در کل سرور... در این بین ممکنه بعضی از این 150% ها واحه مشترکی باشن که نمیتونستم همه رو چک کنم و فاکتور بگیرم. خطای 5% وجود دارد.
پیشنهاد: بهترین کار برای جبران هدر رفتن منابع بسیار مهم ساید بهتر است مدیریت ها دست به کار بشن. با بازیکنان صحبت کنند و خلع های آنها رو پر کنند. شاید صاحب این 15 کراپ های ارزشمند مشکلی داشته باشند اعم از وقت و یا گلد. پلیر بفرستید. گلد بخرین براشون و این موضوع بسیار بسیار مهم رو رسیدگی کنید.
پی نوشت: تحلیل قبلی در روز 23 سرور بود نه روز 15. مدیریت اگر امکان ویرایش هست جمله اول رو ویرایش کنید.
قسمت بعدی بررسی تاپ غارت و تحلیل بازیکنان ریدر
شادزی
درود بر دوستان خوبم.
فروم چنان خلوت بود که ترسیدم تنهایی بیام.
بیشترنتیجه گیری: اینطور که مشخصه جنوب شرق بهترین عملکرد رو داشته نسبت به مدیریت اتحاد های دیگه... نا گفته نماند بیشترین آمار نیاز به رسیدگی در جنوب غرب متعلق به مجموعه جدا شده ایلیا میباشد. میخواستم آمار 125% ها رو هم در بیارم که دیگه منصرف شدم کلا... چرا که آمار 150% خوب نبود در کل سرور... در این بین ممکنه بعضی از این 150% ها واحه مشترکی باشن که نمیتونستم همه رو چک کنم و فاکتور بگیرم. خطای 5% وجود دارد.
پیشنهاد: بهترین کار برای جبران هدر رفتن منابع بسیار مهم ساید بهتر است مدیریت ها دست به کار بشن. با بازیکنان صحبت کنند و خلع های آنها رو پر کنند. شاید صاحب این 15 کراپ های ارزشمند مشکلی داشته باشند اعم از وقت و یا گلد. پلیر بفرستید. گلد بخرین براشون و این موضوع بسیار بسیار مهم رو رسیدگی کنید.
پی نوشت: تحلیل قبلی در روز 23 سرور بود نه روز 15. مدیریت اگر امکان ویرایش هست جمله اول رو ویرایش کنید.
قسمت بعدی بررسی تاپ غارت و تحلیل بازیکنان ریدر
شادزی
دوستان عزیز در اتحاد فوق افسانه ای آمرداد، مشغول الذمه اید اگه فکر کنید که این بنده خدا داره دست و پا میزنه که گلد ساپورتتون بشه، شاید شاید گردنش بگیرید.
راستی تا یادم نرفته، فرمایش کرده بودین که از توی فروم هدفهاتون رو انتخاب می کنید، خدائیش اهدافتون رو اطلاع رسانی کنید.![]()
![]()
پ.ن1: مانی پارتیزان، بخدا دوستت داریم، ماچ بهت
(رضا جون خودت نون مارو آجر نکن.)
پ.ن2: داداش سعید اینجام شروع کنم به عذرخواهی و ادی رو گردن بگیرم؟ ![]()
![]()
پ.ن3: آقا یکی مملی رو گردن بگیره. دهنمونو آسفالت کرد با تحلیل هاش. # تف به پاچه خواری.
شادزی مملی وااااارر
به به آدم لذت میبره وقتی میبینه دوستان حتی کپ های مولتی های خودشون رو اولویت بندی کردن، واقعا باید آموخت از این تدبیر و درایت
پ.ن : علی الحساب دیسلایک بزن، کار دیگه ازت بر نمیاد 😊
من فقط به عنوان یه پلیر ساده تو nw خواستم بهتون بگم که تاریخ تمدید ویزاهاتون تو سرزمین مهمان نواز nw رو به پایانه قبل اینکه ریجکت بشین خواهشن اقدامات لازمرو انجام بدین!
در یک صبحگاه پاییزی ، مأمورین مهاجرت سرزمین مهمان نوار NW برای دیپورت بچه ها وارد عمل شدن
نتیجه زیاد باب میل نبود ![]()
اولین دفاع کاتای سرور ، اونم خارج از مرز های میهن ![]()

+ 7 موج از این حالت برای تخریب

با مأمورین مهاجرت شمال غرب خوش میگذره.
بیشتردر یک صبحگاه پاییزی ، مأمورین مهاجرت سرزمین مهمان نوار NW برای دیپورت بچه ها وارد عمل شدن
نتیجه زیاد باب میل نبود
اولین دفاع کاتای سرور ، اونم خارج از مرز های میهن
+ 7 موج از این حالت برای تخریب
با مأمورین مهاجرت شمال غرب خوش میگذره.
دروود به همه دوستان
اول از همه. تبریک میگم به شما مهاجرین عزیز بابت همکاری تیمتون ولی حقیقت ماجرا بنده و تیم لیدری نه اطلاعی راجب این اتکا داشتیم نه در جریان بودیم و این اتکا توسط نیروهای خودجوش بسیج مردمی😀 صورت گرفته و صبح که متوجه شدم واقعا تعجب کردم ولی بازم بهتون تبریک میگم قطعا اشتباه از جانب ما بوده!
در رابطه با مامورین مهاجرتم خدممتون عرض کنم که به علت آلودگی هوا فعلا سفارت بسته است و در اسرع وقت کارهای اداری شما عزیزان انجام میشه🙏🏼 ☺️
در اخرم یه نکته خیلی مهم رو خواستم ذکر کنم چیزی که مشخصه بچههای ما تکلیفشون مشخصه و با این اتکها هم نشون دادن که حرفشون با عملشون یکیه امااا چیزی که نمیتونم بپذیرم اینکه چند نفر بدترین الفاظ بهم نسبت میدن و همدیگرو تهدید میکنن اما در عمل رفتار متفاوتی انجام میدن و خوش خرم در کنار دوستان دشمن نماشون بازی میکنن و این به نظرم بدترین نوع ضعف رو نشون میده
مانا باشید ماندگار نه🙏🏼😉
پ:ن: ماسک بزنیدن
دوستان دشمن نماشون
آقا شما اگر بزنی که بزن به دوستی و دشمنی بقیه چیکار داری شما، مگه شما سرور رو شروع کردی با این مایندست که قراره در ساید دیگری درگیری داخلی اتفاق بیافته و ما به این ترتیب به فلان متا دست پیدا میکنیم
اگر سنگینه برات بازی که ی دستکش دستت کن و خیلی واضح بگو ما نیاز به کمک داریم و لنگ متا موندیم تا به چشم اون دوستانِ دشمن نمای ما بیای
بیشتردروود به همه دوستان
اول از همه. تبریک میگم به شما مهاجرین عزیز بابت همکاری تیمتون ولی حقیقت ماجرا بنده و تیم لیدری نه اطلاعی راجب این اتکا داشتیم نه در جریان بودیم و این اتکا توسط نیروهای خودجوش بسیج مردمی😀 صورت گرفته و صبح که متوجه شدم واقعا تعجب کردم ولی بازم بهتون تبریک میگم قطعا اشتباه از جانب ما بوده!
در رابطه با مامورین مهاجرتم خدممتون عرض کنم که به علت آلودگی هوا فعلا سفارت بسته است و در اسرع وقت کارهای اداری شما عزیزان انجام میشه🙏🏼 ☺️
در اخرم یه نکته خیلی مهم رو خواستم ذکر کنم چیزی که مشخصه بچههای ما تکلیفشون مشخصه و با این اتکها هم نشون دادن که حرفشون با عملشون یکیه امااا چیزی که نمیتونم بپذیرم اینکه چند نفر بدترین الفاظ بهم نسبت میدن و همدیگرو تهدید میکنن اما در عمل رفتار متفاوتی انجام میدن و خوش خرم در کنار دوستان دشمن نماشون بازی میکنن و این به نظرم بدترین نوع ضعف رو نشون میده
مانا باشید ماندگار نه🙏🏼😉
سلام به شما دوست عزیز
واقعا متاسفیم که شما نمیتونی بپذیری ما هنوز همدیگه رو تیکه پاره نکردیم :دی اصلا خط قرمز ما اینه که نتونستیم شما رو قانع کنیم و شما نپذیرفتی !!
این موضوع قطعا نشانه ضعف ماست و این حملات شما نشانه شجاعت و بی باکی شما
ما ممکنه دوست داشته باشیم بزنیم همدیگه رو ، ممکنه نزنیم به خودمون مربوطه قطعا پلنمون چیه ، همونطور که پلن شما به خودتون مربوطه و امیدوارم بهترین پلن رو چه تو بازی چه فروم پیش بگیرید.
هر جا هم حس کردی مسیرمون اشتباهه به کم تجربگیمون ببخش
سلام و درود خدمت دوستان جدید و قدیمی
اااا سالها بود فروم از نزدیک ندیده بودم
احتمالا منو نمیشناسید یا اگرم قبلا میشناختید بخاطر ندارید ![]()
بالاخره یه سرور نسبتا شلوغ دیدم
امیدوارم سرور خوب پیش بره و بازی خوبی رو شاهد باشیم
سخته که ببینم بچه های قدیم تو ساید های دیگه بازی میکنن ولی خب ![]()
سپاس از همتون
بیشتردروود به همه دوستان
مانا باشید ماندگار نه🙏🏼😉
رضا جان سلام امیدوارم بهت سرور خوش بگذره
بنظرم با توجه به پویایی و قدرت نظامی سایدهای جنوبی شما جهت زدن ده در ساید شمال غرب به سفارتخانه های جنوب مراجعه کنید تا ناهماهنگی و دلخوری پیش نیاد بهتر هست
هوا هم ظاهران خوبه جنوب نم نم بارون میاد ماسک هم نمیزنن