نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 |

• به تو که نمیرسه بخوای راجب واندر جابه‌جا شده حرفی بزنی

اما جهت اطلاعات عمومیت بالا بره ما تا ساعت ۱۱ شب با بچه های متا تو دیسکورد داشتیم حرف میزدیم همه هم خبر داشتن قرار شب جابه‌جای اتفاق بیوفته Lolllll:

کمک هم کردن تازه اما به خاطر عده ای محدود از نخاله های Se و Ne تو اون شرایط چنج شد بازم دم هولدرمون گرم با کمترین لاست جمعش کرد

دمتون گرم، مرسی که اطلاعات عمومی منو بالا بردی عزیز :دی

در این دنیا برای کفری کردن آدمهای رذلی که میخواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند, راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

• اما جهت اطلاعات عمومیت بالا بره ما تا ساعت ۱۱ شب با بچه های متا تو دیسکورد داشتیم حرف میزدیم همه هم خبر داشتن قرار شب جابه‌جای اتفاق بیوفته Lolllll:

ویس اون شبم رکورد کردی؟ LOOOOOOOL

• داداش تو همونی نبودی جاسوس دوجانبه بودی؟

چن سال پیش بود فکنم

• دید از این سرور عکس دورهمی با کیک در نمیاد:D

چقد خوبه که خاطرات تلختون رو از یاد نبردید

این سرور هم نتیجش وقتی مشخص میشه که اخرین خشت واندر گذاشته بشه

تا کیکشو نخوردید جلو جلو شکر نکنید

حداقل باید ۶ ماه دیگه صبر کنید تا شاید بتونید خاطرات مارو تجربه کنید ❤️

• ویس اون شبم رکورد کردی؟ LOOOOOOOL

ویس که زیاده اونم هست

آدم از یک سوراخ هیچ وقت دوباره گزیده نمیشه

مطمئن باش هر جا تو فضایی مجازی حرفی زده بشه منم باشم رکورد شده دوست داری بشنویی که آدرس بفرستم بیایی پیشم با هم گوش بدیم تنهایی کیف نمیده 😘

• شمال شرق در تنگنا ولی سر خم نمی‌کند

در میان گرداب تنگناها و سختی‌های بی‌رحم، شمال شرق چون کوهی سترگ و استوار ایستاده است. هر دشمنی که به خیال تسلیم کردنش پا به میدان می‌گذارد، در برابر اراده پولادین و روح شکست‌ناپذیرش سردرگم می‌شود. زانو زدن برای او هرگز راه نبوده؛ این سرزمین به گذشتگانش آموخته است که حتی در تاریک‌ترین شب‌ها نیز آتش ایمان و غرور را زنده نگاه دارند.

هر شمشیر که بر زمین می‌افتد، هیزمی است بر آتشی که در دل این دلیران می‌سوزد. آن‌ها در قلب تنگناها نه فقط برای پایداری بلکه برای فتح، برای اثبات بزرگی قدم می‌نهند. شمال شرق، نماد مقاومت و اقتدار است؛ جایی که شکست یک واژه ناشناخته‌ست و پیروزی تنها نتیجه‌ی تلاش بی‌وقفه است.

در برابر طوفان‌ها سر خم نمی‌کنند، چون می‌دانند افتخار و آزادی فقط از آن کسانی‌ست که با خون دل و عزم پولادین می‌جنگند و هرگز زانو نمی‌زنند.😎

• ویس که زیاده اونم هست

آدم از یک سوراخ هیچ وقت دوباره گزیده نمیشه

مطمئن باش هر جا تو فضایی مجازی حرفی زده بشه منم باشم رکورد شده دوست داری بشنویی که آدرس بفرستم بیایی پیشم با هم گوش بدیم تنهایی کیف نمیده 😘

خب دیگه فکر کنم حالا برا خودتون مشخص شد چرا کسی حسابتون نکرده باهاتون متا ببنده شما به متای روز اخر بازی خودتونم اعتماد ندارین ویسش رکورد میگیرین :)))

• سلام همگی

به نظرم جو فروم به بی راه داره میره.

توهین دوست ندارم اصلا.

از بچها خودمون خواهش میکنم که ادامه ندن.

ازبقیه هم که تیکه انداختن عذر خواهی میکنم نبودم جواب بدم چون کم فروم میام چون فروم نویس خوبی نیستم در کل وقتی نیستم جواب هم نمیدم که دیر جواب دادم طرف مقابل ناراحت نشه .

فقط برا این چیزا که گفتین من سعی میکنم چیزایی که به من مرتبطه رو جواب بدم .

از بابت هزینه که حس کردم گفتین چون پارسا قهرمانش رنک یکه که برید خدارو شکر کنید قسمش دادم خرج زیاد نکنه والا الان رنک یک پاپم بود اثر هنری هم خاطره میشد واسه بقیه .

که خداروشکر گوش کرده .

بعد خود دوستتون گفت تیم ۶۰ نفرشون نیاز به خرید داره که اونم ما قبول کردیم.

یه موقع بد نباشه ۶۰ نفر آدم به یه رنک یک قهرمان گیر دادنه.

در رابطه با کوری فرار پناهندگی اینا که گفتین .

آخرین سروری که من swبودم یادتون هست تنها موندم جلو ۶۰ خورده ای اکانت همش جنگی بازی کردم اکانتمم خورد نیومدم بهونه بیارم گفتم دمشون گرم زدن.

پس ترسیدن فرار اینا به من نمیخوره.

حالا موضوع دوم خودتون دارین میگین تو seریجستر کردینه نصف کمتر آمدید sw تا اینجاش اوکی به فرض منم میومدم sw .

کاری به قضیه یوسف ندارم .

خودمو دارم میگم. یا به قول اون دوستمون تیم دونفره.:d

و جز محلات ما میزدیم در جا سویچ میکردین پیش seکه کمک کمک اونموقع من و چندتا از اکانت دوستام باید درگیر میشدم با چند تا اکانت خدا می‌داند.

بعد رفیقام کجان تو ne.

رفیق و تیم شما کجا تو seاحسنت یعنی پلن باختی یا درگیری برا خودتون درست نکردینه یه دعوا از پیش برده تعیین کردین انتطار داشتین من بیام وسط دعوا بزنید بگید زدمش که نقشتون خورد زمین. .

در رابطه با sw که خودتون (سارنگ گفته من نمیدونم پستشم هست)که چندتا اکانت جنگی فرستاده sw که اونجا پا نگیره پس نگین غصه خوار sw هستین گیر به یوسف بدین شما مستعمره بودن اون ساید یه پله جلو بردین .

من اعلام آمادگی که پست گذاشتم نوشتم swیا neمسله اینه است چون تو این چند سرور همیشه neبودم.

پس پناهندگی هم بهنام جان منطقی نیست درسته .

در کل دوست عزیزم من فروم کم میام برا همین جواب ندادم سکوت این حرفا هم الکیه .

صحفه اول پاپم نگاه کنید می‌بیند اکثراً از خودتونه پس خرج بیشتر مشخصه کی کرده .

میخواین بگید دهکدهاشو با اثر هنری نزده اونم درسته

در کل این آخرین سرور منه چه بزنم چه بخورم با دل خوش میرم از این بازی بیرون .

با تیم شما هم فک نکن مشکل خاصی دارم فقط از یه پسره داشتین فوش ناموس داد به علی از اون خوشم نمیاد درگیری ما هم سر همین بوده تا سرور پیش فکر میکردم دوستدار swهستین آمدید توش ولی این سرور برعکس هر چی که فکر میکردم عمل کردین که اصلا فکرمو راجب شماها عوض کرد .

• سلام و درود دوستان

این سرور هم مثل اون سرور قبل که بچه های آکسفورد با آمردادی ها زد وخورد داشتن و به بهترین شکل داشت پیش می‌رفت که متاسفانه متای شرق تشکیل شد و جذابیت بازی رو از من و خیلی ها گرفت، دقیقا همون اتفاق افتاد، امثال من چون به اون متا معترض بودیم می تونیم الانم اعتراض کنن بقیه دوستان عزیز به نظرم حق ندارن اعتراض کنن چیزی که عوض داره گله نداره.

صد حیف که این سرور تیم آکسفورد نیومدن واقعا محسن توپک چرا؟ اگه میومدن شمال غرب الان شاهد بهترین سرور اسپیدترا بودیم

این سرور هم بچه های شمال شرق سعی می کنیم تا جایی که می تونیم بمونیم و بجنگیم و تا وقتی که ذ رین سرباز مون مونده بجنگیم( یه هفته دیگه خودم اولین نفر حذف می کنم )

امیداورم بتونیم سرور رو برا جنوب جذاب کنیم

پ. ن: ادی جان حال که توتال شدی گلد برسون.

پ. ن1:محمد جان الان که توتال شده گردنیرت باید بیشتر بشه منم میام یه گوشه کارو بگیرم.

پ. ن2: سالار خدا رو شکر برگشتی امیدوارم با صبر بیشتر غمت رو فراموش کنی رفیق.

سعید ایتالیانو

• خب دیگه فکر کنم حالا برا خودتون مشخص شد چرا کسی حسابتون نکرده باهاتون متا ببنده شما به متای روز اخر بازی خودتونم اعتماد ندارین ویسش رکورد میگیرین :)))

تو که هر روز پرتت میکنن بیرون از ساید یا میری برا خودت اتحاد میزنی با مولتای خودت پلی میدی که از این حرفا نزن جوجو 😂 اون که حساب نمیشه همیشه تو بودی و هستی

همین بس که از تاپیک اعلام امادگی تا اخر گیم همه میان برا Ne رجز میخونن و میخوان هر جور شده بزننش (متا هفته ۳ بازی ۱×) بسته ما هم که جزئی کوچیک از این ساید پراز شیرانیم افتخار می‌کنیم

مثل بعضی ها تو سارمی منتظر نمی‌مونیم یکی سوارمون کنه 😏

• درود سعید جان، شما به ما لطف داری، سرور قبل هم یادمه بعد متا دلسرد شدی و بیخیال سرور شدی.

در مورد تیم آکسفورد که به خاطره ها پیوست عزیزم چون اکثریت دوستان سالهاست ترک تراوین کردند، در مورد خودم بله این سرور هستم بهمراه چندتایی از بچه های آکسفورد سرباز مجموعه بی نظیر IMMORTAL هستیم.

چنتا دیگه از دوستان هم که قبلا همبازیمون بودن در آکسفورد الان سایدهای شمالی هستند.

یک نکته هم بهت بگم اگر کل آکسفورد این سرور حضور داشت و در شمال غرب هم بود با توجه به اخلاق کاری و اجتماعی بسیار عالی دوستان سیاست گذار و فروم نویس شما در شمالشرق، اون شانس متای شمال رو که الان در دسترس دارید هم از دست میدادید.

البته همیشه ارادتمند شما هستم سعید جان

در این دنیا برای کفری کردن آدمهای رذلی که میخواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند, راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

• از قدیم میگفتن زمان همه چیو ثابت میکنه ، چقد درست میگفتن ...

یه زمانی یه عده ای از دوستان سنگ تیم بریو و نه به سینه ی خودشون بلکه به سر ما میزدن که ؛ ببینید چقد به فکر جنوب غربن ...

خداروشکر نمردیم و دیدیم چجوری به فکر جنوب غربن ...

فقط چند فرم از علاقه این عزیزان به جنوب غرب :

البته همونطور که بارها اعلام شد ما از همون اول در غالب یک تیم وارد بازی شدیم و صرفا یکی کردن اسم ها مونده بود . حالا اگر کسی ناراحت شده از این قضیه کاملا برای ما فاقد اهمیته

ما از اول قرار بود هممون تو ج ش پلی بدیم ولی به دلیل مدیریت سخت مجموعه و همین طور نقشه و 15 کراپ های محدود تصمیم گرفتیم یه ربعو بهش تجاوز کنیم و تصرف کنیم که فکرم میکردیم حداقل اول بازی با اون سرمون گرم باشه که نشد

در مورد اعلام زودهنگام هم کافی بود یه نگاه به ۱۵ کراپی‌ها مینداختین تا همه چیز مشخص بشه. این قضیه از روز ۵ بازی و لند مهاجرا یه جورایی بارز و نمایان بود اما خب دقت بیشتری نیاز داشت.

به زبان کاملا فارسی دارن میگن جنوب غرب مستعمره ماست فقط برای اینکه یکم بهشون حال بدیم یه اسم مشترک گذاشتیم چون اونم زیاد مهم نیست تهش میگن آمرداد وینر شده .

پ.ن : اشکان جان ما نمیخواستیم یه ساید از ۴ ساید ، تو این سرور به این خوبی به خاطر جنگ داخلی از دور رقابت کنار بره ، اگه میموندیم تو جنوب غرب میگفتن شما به خاطر کینه ی خودتون دارید جنوب غربو وارد جنگ داخلی میکنید ، پس ترجیح دادیم جنوب غربو بسپاریم به اینایی که ادعا میکردن ساید براشون مهمه .

پ.ن : فکر میکردم شاید به خاطر حضور ایلیا تو جنوب غرب ، اون ساید بتونه تکی بیاد جلو و سرور بدون متا ببینیم ولی خب گویا اشتباه میکردم .

پ.ن : سایدی که میتونست خودش مدعی وینری باشه شده بازیچه ی دست آمرداد که به قول بهنام بهش تجاوز بشه ...

پ.ن : بردن یا لذت بردن مسئله این است ...

پ.ن : این وینری به شما واقعا لذت میده ؟

• همین بس که از تاپیک اعلام امادگی تا اخر گیم همه میان برا Ne رجز میخونن و میخوان هر جور شده بزننش (متا هفته ۳ بازی ۱×) بسته ما هم که جزئی کوچیک از این ساید پراز شیرانیم افتخار می‌کنیم

حالا از افتخاراتتون بگم

سرور قبلی که نبردین. ما صد کردیم

قبلی ترشم نبردین. اس ای صد کرد

قبلی تر قبلی ترشم که نبردین. ما صد کردیم

قبلی تر قبلی تر قبلی ترشم نبردین.ما صد کردیم

نمیدونم چی باعث شده فکر کنید برا شما رجز میخونیم خود شاخ پنداری دارید :دی

یکم جلوتونو نگاه کنید از خودتون بپرسید چرا کسی دوست نداره باهاتون مذاکره کنه کجای راه رو اشتباه رفتید.؟

1- خفت رو مرتاض 2- لابی 3- متای زودهنگام 4- رکورد ویس جلسه 5- بلند کردن رو واندر متا 6- استعمار جنوب غرب 7- استعمار شمال غرب و...

• چرا فکر میکنی برا زدنت به کمک نیاز داشتیم؟:دی

شما نهایتا میشدید نیابتی رفیقاتون تو شمال شرق. اخرشم سنگ جنوب غرب رو به سینه میزدید یا نقشه هاتون میرفت یا رو 99 واندرتون داون میشد :دی

اصلا بمن بگو سروری بوده شما با ج.ش بازی کنید یا همیشه رفتید پیش رفیقاتون تو ش.ش؟
    ما حداقل چارتا سرور با ش.ش مذاکرات داشتیم.

سنگ اسدبل را به سینه میزنم برای شمال شرق من یک #جنوب_غربی هستم

• چرا فکر میکنی برا زدنت به کمک نیاز داشتیم؟:دی

شما نهایتا میشدید نیابتی رفیقاتون تو شمال شرق. اخرشم سنگ جنوب غرب رو به سینه میزدید یا نقشه هاتون میرفت یا رو 99 واندرتون داون میشد :دی

اصلا بمن بگو سروری بوده شما با ج.ش بازی کنید یا همیشه رفتید پیش رفیقاتون تو ش.ش؟
    ما حداقل چارتا سرور با ش.ش مذاکرات داشتیم.

سنگ اسدبل را به سینه میزنم برای شمال شرق من یک #جنوب_غربی هستم

درود ایلیا جان

بله بوده

سرور یک راند چهار ir. با همین آمرداد متا بودیم که اگه اشتباه نکنم اصلا استارت رفاقت من با اشکان و بهنام از همون سرور بود .

تو اسپیدترا هم با جنوب شرق چند سرور یا متا یا نپ بودیم که تاپیک هاش موجوده ...

با شمال شرق و شمال غرب هم چه توی ir. چه تو اسپیدترا هم تو جنگ بودیم هم تو متا و نپ ...

پ.ن : چقد جای تیم مسترز تو جنوب غرب خالیه ...

• درود یوسف جان

صبحت بخیر :دی

مخاطب بنده شما نبودی

شمارو رفیقت شخصا میخواد بخورتت :دی

اما اخرین باری که ما با ایشون متحد شدیم شمال غرب بودن و ما جنوب شرق بودیم که وقتی اومدیم واندر جنوب غرب رو چیف کنیم از شمال غرب براشون کلین کردن.

جنوب غرب هم با شمال شرق متا بود اون سرور.

این کجاش متحده متعهده؟

• پ.ن : بردن یا لذت بردن مسئله این است ...

پ.ن : این وینری به شما واقعا لذت میده ؟

سلام یوسف جان عشقم دوباره شاخ شدی :P

قبل از اینکه بیای به بقیه گیر بدی تعداد برد هاتو با لذت یا بدون لذت بگو

فک کنم دوبار اون ساید برنده شده ( دوبارشم شما کاره ایی نبودی )

یکبارش که ( من نبودم ممکنه اشتباه بگم ) با لباس مملی داماد شدی ، یبارم که هرچی فرومشو بالا پایین کردم با لباس ایلیا و ممد بریو داماد شدی

غیر اینه؟ اخرش اومدی حس گنگستر گرفتی و هنوزم که هنوزه میگی ربعی که مدعی پیروزی بود ( شما تو اون پیروزی تهش 2 تا پست فروم دادی ولی اگه جای ممد کوشیان من یا سارنگ نشسته بودیم اونم نمیدادی )

به نظرم قبل اینکه بیای به بقیه گیر بدی و عملکردهاشون رو زیر سوال ببری ، رزومه خودتو این سرور ( جای دور نمیریم ) مرور کن

1- احساس شاخی کردی حریف طلبیدی

2- دیدی هوا پسه فرار کردی و الان در تبعید داری شعار اپوزیسیون میدی ( که مردم شریف ج غ ، من رهبر شما هستم ولی با ظلمی که به من شده ناچار شدم فرار کنم به پا خیزید ، منطقه خودتون رو به دست بگیرید ، اینا ظالمن..... :D:D:D )

شما با افتخار اولین نفری هستی که تاریخ تراوین ایران تو فروم قبل شروع سرور فرار کردی از ترس خوردن و این ننگ تا عمر داری رو پیشونیت میمونه

میمودی با همون 4 نفر که شمارو لیدرشون میدونن بازی میکردی تهش این بود میخوردی دیگه بهتر از این بود بهت بگن یوسف فراری

حالا بریم سراغ بحث شیرین مستعمره بودن یا وابسته بودن

تقابل من با شما چند سرور بوده :

یک سرورش که روبروی همین سارنگ و تیمش بودیم، که اون سرور فک کنم دارایی شما و تیمتون اخر سرور در حد 20ک دفاع بدون نیرو هجوم شاید هر ده 1ک یا 2 ک ** غیر اینه؟ ( روزبه ایی که اون سرور با شما بود این سرور با ماست فروم هم میخونه میتونه بیاد شهادت بده )

سرور بعدی زمانی بود که ایدین و سوانز بودن ، اونجا پیشرفت کردی 200ک دفاع داشتی به من گفتی واندر مشترک گفتم همر واندر زن داری؟ یا دف مثل ما در حد 15 میلیون داری؟ گفتی نه گفتم پس همین واندر مرکزی اس ای رو صد میکنیم ! هیچ تلاشی تو بازی نکردید نه کسیو زدید نه دفاعی کردید ، چند بار کتیبه لو دادید چه رو ناتار چه رو پلیر بعد منم قطعا قبول نمیکنم واندر مشترک باشه ، همین که اسمتون رو اخر بازی اوردم و دکتون نکردم خودش کلی بود

سرور بعدش همین مسترز و تیمش بودن که شما هم چسبیدی به اونا ، که مثل کتلت گذاشتیم رو ماهی تابه سرختون کردیم !

یک سرورم که با سارنگ اینا دعواتون شد ، پرتتون کردن بیرون شدی نیروی نیابتی ساید دیگه و هنوز که هنوزه نیروی نیابتی هستی، البته نیروی نیابتی کله خره ولی شما تهش یه سیب زمینی سرخ کرده هستی که اخرشم خورده میشی

این سرورم تو فروم گفتم پخ در رفتی

کل رزومت سرورهایی که من بودم اینا بوده ، بنظرم حق داری به خودت بگی من مستعمره بودم چون واقعا بودی ( البته ما هیچ وقت این لفظو بکار نبردیم هرجا گفتی خودت گفتی )

من سرور قبل مثل بچه ادم رفتم با بچه های اس دبل بازی کردم بنظرم تجربه خوبی بود، از همه نظر کارشون رو خوب انجام دادن ( هیچ کسم به من نیومد بگه چون تو یکی از لیدرهای امردادی ولی چون رفتی زیر لیدری سارنگ و ممد بازی کردی امردادو مستعمره کردی )

این سرورم قضیه همینه ما با هم سرور قبل بیشتر دوست شدیم و یک رقیب مشترک پیدا کردیم:D:D ( البته هنوز فروم نیومده مارو تهدید کنه )

اومدیم دوستانه باهم بازی کنیم تخمین اولیمون از پلیرهامون تقریبا 2 اتحاد فول بود ولی بمرور که رفتیم جلو هی بچه ها زیاد تر شدن دیگه حدی رسید که اصلا به صلاح نبود که تو یک ساید باشیم چون منابع یک ساید محدود هست و ممکنه بود بعضی بچه ها دلسرد بشن برای همین ساید ج غ انتخاب شد که بهش نفوذ کنیم

برای همین دو ساید بازی کردیم ولی لیدری مجموعه یکپارچه هست ولیدری جدا نیست که من تصمیم بگیرم ممد کوشیانم تصمیم بگیره من برم بهش اعلام کنم، تصمیم میگیرم همو قانع میکنیم که راه درست اینه نه اون

الانم بنظرم زیاد حرص نخور من بهت قول میدم قبل کتیبه صفرت کنم8) ان ای هم بهتره زیاد طرفداری تورو نکنه و تحویلت بده اون سرور گذشت که ان ای میومد میگفت میتونم میکنم ( البته اونی که میگفت میتونم میکنم غیب شده :/ بیا یکم تهدیدمون کن سلطان دلمون برات تنگ شده )

• چقد خوبه که خاطرات تلختون رو از یاد نبردید

این سرور هم نتیجش وقتی مشخص میشه که اخرین خشت واندر گذاشته بشه

تا کیکشو نخوردید جلو جلو شکر نکنید

حداقل باید ۶ ماه دیگه صبر کنید تا شاید بتونید خاطرات مارو تجربه کنید ❤️

والا ما تا جایی که خاطرات رو مرور میکنیم 4 سروره حداقل واندر تو شمال شرق و حتی مرز شمال شرق 100 نشده :/

ما اگه می‌خواستیم سر هر سرور وینری خزپارتی بگیریم ‌و کیک بخوریم الان دیابت داشتیم <X

در هر صورت روحیه و اعتماد به نفست رو تحسین میکنم رضاجان ، بلاخره ما دوست داریم دنبال شکارمون بدوییم :D

• از بابت هزینه که حس کردم گفتین چون پارسا قهرمانش رنک یکه که برید خدارو شکر کنید قسمش دادم خرج زیاد نکنه والا الان رنک یک پاپم بود اثر هنری هم خاطره میشد واسه بقیه .

که خداروشکر گوش کرده .

بعد خود دوستتون گفت تیم ۶۰ نفرشون نیاز به خرید داره که اونم ما قبول کردیم.

یه موقع بد نباشه ۶۰ نفر آدم به یه رنک یک قهرمان گیر دادنه.

سلام محمد جان ، با اون بخش حرفات که گفتی فروم به سمت و سوی جالبی نمیره موافقم و توهین از هیچ سمتی جائز نیست ! مهمم نیست شخصا برام در جواب توهینه یا شروع کننده توهین ، هرکسی به هر دلیل برای یک بازی مجازی توهین کنه به دیگری کاملا کار ناپسندیه و اگر دقت کنی تعداد محدودی هستند که هر سرور همین کار رو انجام میدن و بقیه رو از فروم دلزده میکنن !

اما این تیکه از حرفات برام جذاب بود :rolleyes: پارسا از آدمای بامعرفت و مشتیه روزگاره و قبلا باهاش همسایدی بودم یکبار و همون یکبار دیدم که چجور آدمیه ... اتفاقا تو بازی نامه نگاری هم کردیم زوج و فرد کردیم یسری چیزارو :) ولی دیدگاهت برام جالبه از سه جهت !

جهت اول : چرا فکر میکنی تو همین سرور داخل سایدهای دیگه کسایی نیستن که این خرج ها براشون اصلا رقمی نیست ؟ فک میکنی واقعا هرسایدی حداقل یک یا تعداد بیشتری پارسا موجود نداره ؟ :/ هرکسی هرچقدر خرج کرده به خودش مربوطه و چقدر هم داره به خودش باز مربوطه ، ولی ماشالا سرور پر از دوستانیه که هزینه های بسیار سنگینی میکنن و نوش جونشونم باشه ایشالا که بیشتر داشته باشن و تو کارای لذت بخش خرجش کنن ! ولی خیلی جالب نیست فخر مادیات کسی رو به بقیه بفرستیم

جهت دوم : شما فروم رو مطالعه کنی میبینی یکی از ساید خودتون اومده نوشته شمال شرق یک دهم جنوبیام هزینه نکرده ! منم جوابشو دادم و خوشبختانه حراجیو حفظم ;) میدونم کی چی میخره و قیمتاشم دیگه دستمه :D کسی گیر نداده چرا خرج میکنن چند نفر ، ما خودمونم تو حراجی فعال بودیم و خرجم کردیم و به خودمونم مربوطه ، ولی نمیایم داستان ببافیم که نه ما هیرومون سره کلاسای ریاضی 2 لول آپ شده و ده جدیدارو با قوانین فیزیک کوانتوم زدیم و پمادم با گیاهان جنگل های آمازون درست کردیم ! صرفا جواب داستان سرایی دوستتون بود و کسی هم اسم پارسا رو نیورد ، از هر ساید 5 اکانت خیلی فعال در حراجی هست که شمال شرق هم مستثنی نیست و برای هیچکس هم مهم نیست ، پس شما یه مطالعه کن فروم رو و ببین قضیه چی بوده :thumbup:

جهت سوم اینکه : حرف خودت درباره پارسا نقض حرف هم سایدیته ، پس عجیبه که نخواستی قبول کنی و حتما باید پست میزاشتی به چه دلیل که حرفش نقض بشه در باطن و کمک به اون در ظاهر رو نمیفهمم

در هر حال سرور جذابی میشه احتمالا ، زیادم درگیر متا نباشید ، بیاین همو بزنیم حال کنیم ، فان و لذت رو استفاده کنید نه خشم و نفرت

پ.ن : پارسا جان من منظورم شخص شما نبوده اگر اینجوری برداشت شده من عذر میخوام ، گفتم چند قهرمان اول بازی