همر نبود دیگه که بخواد بزنه به دف
میخوان بزنن به پایتخت ناتار دف هارو
نوری چرا نمیری به زندگیت برسی و ازش لذت ببری بزاری ما هم از خوندن فروم لذت ببریم
لدت ببرید دیگه من میام که دیسلایک کنید حداقل
بیاین از هم تقذیر تشکر کنید دیگه
والا میگید دف جمع کنید ما بزنیم میگیم بزنید میگید تارگت ما میدیم بعد میاید اسکات میزنید میگم هیچ جا دف نداره همش رو واندره
میاین دابل اسمات از دهکده میزنید خدایی چی میزنید میگم واندر2میل دف داره اسکات میزنید
خودم ریختم برگام مونده داستان چیه یکی توضیح بده واقعا چرا اخه
با اینکه اعلام شده پینت که به خودتون میزنید پاک میشه ظرف 3میل پوینت گرفته
از مهدی و رسول عزیز خواهش میکنم تمام این پینت هارو پاک کنه
تا این مجرها هم برای سرور های بعدی ادامه پیدا نکنه
سلام و خسته نباشید. هدف من از بازی کردن توی این سرور، آشتی دادن جنوب غرب بود و بس. هدف دیگه ایی نداشتم. تو جلسه به محمد و ایلیا گفتم. قبل ترش به یوسف و سید گفتم، قبل ترش به یه سری از بازیکنان هم گفته بودم. امیدوارم به این هدف رسیده باشم. در هر صورت یک وین به وین های مکرر خودم اضافه کردم. تشت آب سرد برا اونایی که نمیتونن ببینن. خوش گذشت
پی نوشت: ایلیا خیلی نوبی، شادزی
پیرو پست قبلی باید بگم واقعا من هیچکاری توی این سرور نکردم. جز چندتا آموزش و چندتا زنگ و جلسه هیچکاری نکردم. تمام کارای مدیریتی رو ایلیا و محمد کردند. من هم وسط سرور دقیقا ول کردم و فقط میومدم نگاه میکردم و میرفتم (چون برد واضح بود). تمام کسانی که توی جنوب غرب بودند بردن و من هیچ چیزی رو به نام خودم نزدم. قطعا از کوچکترین اکانت تا بزرگترین شخص توی تیم مدیریتی تو این برد به نوبه خود سهیم هستند. خسته نباشید میگم به تیم لیدری و تمام بازیکنانی که وقت گذاشتن و تلاش کردند.
شادزی
شاهد کوبیدن انبوهی از دف،و همر به خودی هستیم برای گرفتن پوینن دف
امیدوارم رفرش کنند
تارگت بعدی ما 01 موناکو
خب اینم معماری یونیک.
با این حساب 7 یونیک بازی متعلق به جنوب غرب هست.
#New_RecorD
🤣😂🤣😂😂 فقط همین
کلا ۱۰ نفر تورو هست از ۳تا ساید که هیچ کدوم همر ندارن شما چطوری هروز ۱نیم میل پینت دف بهتون اضافه میشه
لعنتی های رکورد زن یکم ارومتر رکورد هارو بزنید
اون گوشه هی مینویسه پوینت ها کم میشه برای شما هست ها فردا ناراحت میشید قهر میکنید
نزنید به هم
از اول واندرها همر به شما نخورده به جز همرهای ان دبل که داشتن حذف میکردن همش قطاری خورد
یه چندتا اسکرین از اتک ها بزارید حیف اینجوری 🤣😂🤣
#New_RecorD
و این داستان هم به سر رسید . . .
تبریک به همه دوستان عزیزم که در هر چهار ساید که افتخار آشنایی و همبازی شدن باهاشون رو داشتم ، صد شدن واندر بدون وجود تک تک شما عزیزان ارزشی نداشت.
شاید برازنده باشه اگر بگم این برد مبارک همه پلیرهای محترم سرور که یک سرور بدون فحاشی ، توهین ، از بین بردن حرمت ها و دوستی ها رو داشتیم.
یادمون نره این فقط یک بازیه ، بازی میکنیم که مشکلات رو فراموش کنیم و شاید بهانه ای باشه که چند تا رفیق جدید پیدا کنیم ، خاطراتمون رو با رفقای قدیمی مرور کنیم و حالمون خوب بشه .
امیدوارم تو این روزهای سخت ، واندر زندگیتون هر روز بره بالا و بالاتر و هیچ اتکی نتونه بیارتش پایین ❤️
و تشکر ویژه از تک تک رفقای عزیزم تو جنوب غرب که به تیم لیدری اعتماد کردید ، زحمت کشیدید ، شب بیداری کشیدید ، هر جا کمک خواستیم کنارمون بودید
دم همتون گرم ، گل کاشتید🌹🌹
و در نهایت
حرفی شبیه میبینمت،
تا بعد،
به امید دیدار…
حرفی که نجاتم دهد
از هراس دوباره ندیدن تو!
به من که عمری
لبریز بودهام از سلامهای بی جواب
هرگز نگو خداحافظ…
“یغما گلرویی”
پوریای ولی گفت که صیدم به کمند است
از همت داوود نبی بخت بلند است
افتادگی آموز اگر طالب فیضی
هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
قصه ی این سرور هم باهمه ی خوبی و بدی هاش به سر رسید ...
خیلی خوشحالم که این سرور تو جنوب غرب بودم و یه سرور کاملا دراماتیک بود برای جنوب غرب .
سروری که هیچ کس اولش فکرشم نمیکرد جنوب غرب وینر بشه ولی شد ...
تشکرمیکنم از همه ی دوستانی که تو جنوب غرب بودن و کمک کردن ، قطعا این پیروزی بدون کمک تک تک این اعضا میسر نبود.
من همیشه برام این مهم بود که واندر تو ساید جنوب غرب صد بشه و خیلی خوشحالم که این سرور بودم و دیدم این پیروزیو .
از ایلیا تشکر میکنم که این سرور اومد جنوب غرب و کاری کرد که تا عمر دارم تو تراوین پشتش هستم . به نظرم اسم اکانتتو از این به بعد بزار ترمیناتور که کاملا برازندته .
همچنین تشکر میکنم از مملی با اینکه نبود ولی خشت اولو گذاشت و دیدم که چقدر بهم فحش داد که این اختلاف حل شه :دی
این برد و حق داری به اسم خودت بزنی هرچند که ازت ناراحتم که یهو گذاشتی رفتی ولی خب میدونی که دوستت دارم .
همچنین تشکر میکنم از تیم خوب بریو و همچنین عذرخواهی میکنم ازشون که این اختلاف ها بوجود اومد و دیدم این سرور که این تیم هم چیزی نمیخواست جز وینری جنوب غرب . کاش میشد برگشت به عقب که نزارم اون اختلاف ها بوجود بیاد ولی به قول معروف ماهیو هروقت از آب بگیری تازه است ...
همچنین تشکر از میلاد تگزاس ، مسعود چاینا ، مهدی مسترنینجا ، سینا و امیر و پژمان فایرمخ ، ممد کینگ ،احمد تازیک ، علی علیوس ، محمد طوفان ، حافظ عزیز ، حمید خان فتاحی ، حامد مراوا ، محمد جهان آرا ، آرمان پاورفول و امیرهانی و امیریل و مهرداد و محمد و علی و باقی بچه ها اگه اسمشون یادم نیومد عذرخواهی میکنم
همچنین از محمد Mr.Oaa و کامیار عزیز که این سرور باهاشون آشنا شدم و امیدوارم که سرور بعدی هم بیان جنوب غرب.
و همچنین از پیمان لرد و سدممد تشکر میکنم که این سرور افتخار اینو داشتم باهاشون رو اکانت برادرهود بازی کنم .
متاسفانه این سرور هرسه تا وقتمون خیلی کم بود و نشد که اکانت جونداری بسازیم ولی به امید خدا اگه عمری باشه و بتونیم سرور بعدی هم بازی کنیم یه رومن خفن از ما خواهید دید ...
به امید اینکه جنوب غرب همیشه تو اوج بمونه .
و در نهایت
A NEW ERA IN SW
یا حق
یوسف
عرض ادب خدمت عزیزان اهل فروم و گل های تو خونه
به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقی ..
با حسب این سرور مجموعه ما تو چهار ساید بازی کرده و برنده شده
و میتونم به جرعت بگم جنوب غرب بازیکنان بسیار پرپتانسیل و با استعدادی داره فقط نیازمند این هست که افرادی این پتانسیل رو درک کنند و به نمایش بگذارند. این دقیقا کاری هست که ما این سرور انجام دادیم. جنوب غرب با جنگ داخلی، کپهای گرفته شده بدون هماهنگی و ساید سوم بازی رو برنده 3به1 بازی کردیم و رقبا تک تک حذف اکانت کردند.
جنوب غربی که یکزمانی نقشه نداشت برای آپ کردن واندر خودش، کتیبه یونیکش میرفت یک ساید دیگه و بسیاری حواشی دیگه که پرداختش بهش دور باطله.. این سرور به قدری پیشرفت کرد که حتی افتخار میزبانی چندین پلیر از شمال شرق و جنوب شرق هم داشت.
بازیکنی که اکانت خودش رو حذف قرار داده بود یکروز صبح بهمون پیام داد که جنگ یونیک رو زدم اوردم :)) و همچنین مدال مهاجمین هم دریافت کرد.
یکی دیگه از بچه ها گفت زدم کتیبه جنوب شرق بیاد رفت چکمه اورد :)))
چرخش کتیبه ها انقدر بدون دردسر بود که بعد چند روز به خود پلیرها سپرده شد، تمامی اکانت های جنوب غرب انبار خوردند، با دورترین تارگت بازی نهایتا 3 ساعت فاصله هر همر بود و بسیاری موارد دیگر
حقیقتا فکر نمیکردم که بازیکنان جنوب غرب دل خوشی از من داشته باشند و زمانی که جنوب شرق بودیم کتک کاری های زیادی داشتیم :دی
اما شکر خدا این سرور تمام همکاری خودشون رو در عرصه های مختلف نشون دادند.
فلذا تمامی دوستان ما در جنوب غرب در این برد شیرین سهیم هستند و امیدواریم که واندر زندگیشون هم صد بشه.
ممنون و سپاس بابت سرور خوبی که کنار شما تجربه کردیم
بریم سراغ تشکرات.
اولین تشکر از میلادجان تگزاس برای دعوت به جنوب غرب
دومین تشکر از مملی جان که تا کتیبه ها لیدری یکی از شاخه هارو تقبل کردند و از تنش ها جلوگیری کردند
و سومین تشکر از مجموعه خوب بریو که سرور قبل با این پلتفرم اشنا نبودند اما ثابت کردند جزو بهترین تیم های تراوین باز ایران هستند و بسیاری از مواردی که سرور قبل برایشان دردسر ساز بود اعم از مختصات بندی کتیبه ها و همرهای رینبو ریدی این سرور به خوبی پیاده سازی کردند. خروجی که این تیم با 13 اکانت در اختیار جنوب غرب گذاشت رو هیچ تیم دیگری حتی توانایی انجام نصفش رو هم نداره! اونهم بدون مولتی و کلاسیک ...
چهارمین تشکر از آرش جان کاپیتان که با وجود حال نامساعدش پشتوانه اصلی ما برای جنگ نیابتی با شمال غرب بود که منجر به ربودن دو یونیک و دیستروی یک واندرزن شد.
تشکر از عزیزانی که حتی با تنش هایی که میونمون وجود داشت به مدیریت و دانش ما به این بازی اعتماد کردند و ثمره اش رو دیدند
تشکر از اقا یوسف که این سرور مارو راه داد اسدبلیو :دی
در اخر هم تشکر ویژه از رقبایی که ایستاده تا انتها موندند
از مجموعه خودمون
از اقا سیاوش گل مسئول اهنگری ساید که اهنگری بیشتر از 200 تا انویل رو با اینکه پیک کاریش بود اکی کرد (رنک 1 پاپ)
علی و امیر و علیرضا که با اختلاف پرچمدار غارت سرور بودند و خفنترین رومن ادوار رو با بازی پارتیزانی بدون مولتی ساختند (رنک 1 مهاجمین)
محمد عزیز که حدود 5 میل دفاع و مسیر برامون اکی کرد (رنک 2 دفاع)
حافظ که دوتا واندرزن فوق العاده خفن ساخت و تو خیلی از پلن ها کمک یار من بود (رنک 10 مهاجمین)
اقا میلادگل که همر یک سرور رو کشید و اخر سرور هم همرش وال نشد و بزودی قراره بره خدمت (رنک 2 مهاجمین)
صالح عزیز که بدلیل شرایطشون اواخر سرور نتونستند کنار ما بازی کنند (رنک 3 مهاجمین)
علی جان اموزگار که اشتباهی داخل اندبلیو رجیستر کرد و همونجا برامون واندر زن کشید :دی (رنک 7 مهاجمین)
امیررضا که دفاع شناوری که ارلی گیم ساخت تو بازه حذف اکانت ها نجاتمون داد
حسین نکست عزیز که بعد واگذاری اکانتشون به ما ملحق شدند و از هیچی تاکتیک ساختند (رنک 1 غارت دو هفته اخر)
هومن عزیز که بهترین استفاده از چشمان یونیک رو انجام داد (واندر 4 بازی)
حسین عزیز که 4 میلیون دف و دوتا همر جنگی خفن تحویل داد.
و آقا علی گل بهترین دفساز دو سرور اخیر با اختلاف. دیوار چین روبروی همرهای رقیب (رنک 1 مدافعین)
از مجموعه اسدبلیو
سینا لوسیفر و امیرجان فایرمخ که از کام کنار ما بازی کردند و افتخار دادند چندتا چیز بهمون یاد دادن :دی
مسعود جان چاینا یکی از فسیل های این بازی که بهترین همر رومی سرور رو ساخت و چند میلیون دف هم کنارش گندم داد و تحویل داد
پارسای با استعداد که سرور قبلی تو شمال غرب اذیتش کردم ولی از دلش در اوردم و این سرور به خوبی ظاهر شد
سهندپرزیدنت که میدونیم بود و دلش همیشه پیش اسدبلیو هست و این سرور سعی کردیم خوشحالش کنیم :دی
محمد طوفان عزیز از قدیمی های تراوین که قراره توتال سرورهای اینده باشه. :دی
حامد مراوا که بدون هیچ مولتی و کمک خاصی یک واندرزن ساخت برای ساید
و دیگر اسامی که ممکنه برخی خاطرم نباشند، آرمان، محسن، علیرضا، علی علیوس، طاها، حمیدرضا، احمدرضا، میلاد، مهرداد، مهرشاد، سهیل و ..
از مجموعه بریو
عمو کمیل، رضا، فرهاد، احسان، محمد، سارنگ (واسه لانچا :دی)، آرمان، احسان، شاهین، رضا، حسین، محمد سیگار، امیررضا، پویا و خب خیلیای دیگه :دی
مهمانان گلی که داشتیم
محمد عزیز که از خود بچه ها بیشتر حواسش به ساید بود.
کامی عزیز که علی رقم حرفهای رقبا به لیاقتش رسید.
و محسن عزیز که دفاعش رو تماما به واندر فرستاد
رقبا هم که خدمتشون ارادت داریم
علی ونگارد، حسین پنگوئن دوست داشتنیم، پارسا سایرس که یکم شیطنت کرد، نوری (ورژن میوتش البته)، رسول تورک، نیما، مهدی لوسیفر، مانی پارتیزان و ممدتوشی، محسن توپاک، سالار، جعفر، سپهر، بهنام، ممدنوب، عرفان و دسطلا، آینازی که نبود، حمید، شهروز، مهربان، میلاد، ایفنیتی (دو ده کردنت رو دوست داشتم) و الباقی عزیزان
دیگه نشد 3 به 1 بشه رو جنوب شرق شرمندتون :))
و در نهایت از تیم مدیریتی برای افزودن ساختمان بیمارستان در این سرور و کم شدن باگها.. گرچند هنوز ناتار داره بازی رو خراب میکنه
پ.ن: 25 ایکس هم برنده شدیم
پ.ن2: سروش و ناصر و اونیکی ناصر جاتون خالی
پ.ن3: دفعه اخرتون باشه مفتبری میکنیدااا :))
رکوردهای جدید: واندری که بدون توفق یه کله صد شد و جمع اوری کل یونیک های بازی.
پیر شدیم دیگه :دی
موفق باشید و خسته نباشید خلاصه
آرزوی سروری مهیج برای همه عزیزان😘
اولین پست تایپیک و ...
سلام به بیکاران و معتادان گرامی
موافقید یه نظر سنجی انجام بشه راجب سرور بعدی ؟
با سلام و احترام ؛
امیدواریم با چالش ها و هیجانات بازی سرور خوبی را تجربه کرده باشید.
این تاپیک بسته شد.
برای جنگ آوری دیگر میتوانید به تاپیک سرور های دیگر مراجعه کنید.
کانال اطلاع رسانی اسپیدترا :
موفق باشید.