بیشترسلام بر همه دوستان عزیز
اول از همه خیلی خوشحالم که مجدد فرصتی پیش اومد کنار تک تکتون بازی کنم ، چه اونا که دوستمون دارن چه اونایی که از ما خوششون نمیاد
لازم دونستم چند تا نکته رو مطرح کنم :
اول اینکه ما هیچ وقت با هیچ کس خصومتی نداشتیم ، هر آنچه بوده صرفا اتفاقات سرور بوده . این سرور هم علیرغم اینکه چندین بار دوستان عزیز چه در تاپیک آمادگی سرور چه همین تاپیک و چه جاهای دیگه شمشیر رو از رو بسته بودن برای ما ، از روز اول هر کسی که اومد ما گفتیم تمام اون حرف ها رو فراموش کردیم و میخوایم دوستانه پلی بدیم . گفتیم یکی دو هفته صبر میکنیم اگر مطمئن شدیم طرف مقابل نیت بدی نداره مخلص شما هم هستیم ، اما به محض خروج از حمایت هدف تیم مقابل مشخص شد . نه تنها کلی به خودتون ضرر زدید بلکه وجهه هر کسی رو هم که میخواست کدورت از بین بره خراب کردید.
میلاد عزیز
شما ( مجموعه شما) خواسته بجنگه ، تمام تلاشش رو هم کرده . هر جا تونسته فراخوان داده ، سه برابر ما اکانت جمع کرده . به هر کی اومده گفته میخوایم بریو رو بزنیم و کلا پلن بازیش روی همین ریخته وگرنه کاتا چند دقیقه بعد خروج از حمایت معنی خوبی نداره .پلیر سرخود هم نزده که بگید خبر نداشتید . منتها شما دیوار شدید ، ما هم چند جا رو زدیم دیدیم هر چی میزنیم برمیگرده ، تمایلی هم به ادامه این بازی بچگانه نداریم . منتها انتظار داریم یک موضع مشخص کنید و مثل مرد وایستید پاش نه اینکه دیدید اوضاع پسه بگید کی بود کی بود من نبودم
محمد کوماتسو عزیز ، سارنگ ، شاهین ، آرمان و هر فرد دیگه ای که توی تیم ما بوده و هست قسمتی از این تیمه . هر کدوم از این عزیزان هر زمانی تو سرور باشند اکانت من متعلق بهشون هست .ما خط کشی بین افرادی که افتخار هم بازی بودن باهاشون رو داشتیم نداریم .
سارنگم هست ، منتها هیچ وقت خودش رو قاطی این بازی بچه گانه نکرده و نمیکنه . این قضیه پاشیم بریم فلانی رو بزنیم برای ما از بعد مدرسه تمام شد ، ما منطقی با قضایا برخورد میکنیم.
یوسف عزیز
قلبا دوستت دارم ، پسر خیلی خوب و خوش قلبی هستی اما متاسفانه گاهی اصرار زیادی به بودن در جایگاه هایی که شاید تخصص و وقتش رو نداشته باشی داری .
واقعا خودت خندت نمیگیره از اینکه میگی چرا با شما کراپ ها رو هماهنگ نکردیم؟ میتونم بپرسم چرا شما با ما هماهنگ نکردی؟ شما اومدی ما رو بزنی بعد میگی چرا هماهنگ نکردیم؟
مهاجر برگشت خورد پتانسیل ساید به فنا رفت؟ اونوقت کشیدن شیره کلی اکانت برای کاتا ارلی گیم خیانت به پتانسیل ساید نبود؟ اینکه کلی اکانت اتحاد شما که از قضا از روز اول رجیستر کردن هنوز ده دو نگرفتن چی؟ مسئولش کیه؟ اونا پتانسیل ساید نیستن؟ حالا جالبه کل کپهای ما تو مختصات مرکز و حتی خاکستری هست ، یعنی مهاجر برگشت هم بخوره فوقش 2-3 ساعت اکانت عقب میوفته . برای پوشش ضعف هاتون دنبال بهانه های الکی نباشید
شما شاهین عزیز رو معرفی کردی به ما ، گفتی پلیر قدیمی جنوب غرب ، آدم درجه یک و خفنی هست . پیشنهاد دادی توتال بشه و شد . سرور پیش هم تا آخر پای سایدش وایستاد. اینکه به خاطر رفاقت حاضر نشد پشت به مسئولیت ها و سایدش بکنه رو شما به عنوان عیب میبینی من حسن میبینم . برای من افرادی که مسئولیتشون رو بر منافع شخصی ترجیه میدن بسیار محترم هستن .
اگر هم میگی شاهین اون آدمی که گفتی نبوده یعنی شما سرور پیش میخواستی با آوردن شاهین و فرستادنش بالا برای لیدری پوست خربزه زیر پای ما بذاری دیگه ، درسته؟ چطور سرور پیش یکی از بزرگان و قدیمی های جنوب غرب بود الان کسیه که هیچ کس نمیشناسه؟ تو این چند ماه حافظه ها ریست شده؟
در نهایت
اگر مایل هستید مثل مرد برای ساید بازی کنید و قبول کنید که هر کس به اندازه تخصص ، تجربه و وقت خودش مسئولیت قبول کنه دست دوستی ما به سمت شما هست ، اگر هم نظر دیگه ای دارید باز هم ما هستیم تا بزنیم تو سر هم
سلام همگی
من که نیستم تو سرور.
کاریتونم ندارم ولی سه تا پست گذاشتم گفتم اگه میایید بگین منم بیام .
یه سرور برا شما گذاشتم کنار بیام .
حوصله رفتن اسکرین گرفتن اینا هم ندارم میتونی تو آمادگی این سرور تو فروم تست بری بخونی که میدونم خوندی .
این که الان امدید میگید ما از اول بودیم قشنگ مسخره کردن شعور بقیه است.
در رابطه با اون دوست قدیمیون هم که قبل از اینکه تراوین باشه تراوین پلی میداده .
گفتن میایی گفتم نمیصرفه برا یه نفر حتی ریجستر کنم.
درباره مدیریتم که گفتی سرور پیش نشون دادین .
با دوتا ساید جفتی نپ متا بودین با ز ازتون کتیبه به تعداد لازم زدن .
اگه nwجنگ نمیشد که اصلا دف به واندر شما نمیدادن که جز واندر هم باشید کدوم مدیریت .
اونی که بهش میگی بدون نقشه بدون کتیبه شاهین آقا.
یادت رفته تو توتالیت به جز اکانت خودت به یه کار دیگه نیومدی فرستادمت جلسه به عنوان بزرگ نتونستی یه جلسه با ناصر رو اداره کنی ۱۰ نفر بردی با خودت تو جلسه باوا حداقل یه حرمتی حالیت شه.
تا صبح بنویسم برات چه کردی الان کشیدی زیرش. فک نکنم من تا حالا باهاتون صحبتی کرده باشم . ولی هر وقت خواستین بگین میاین مم یه سرور میام ببینیم میکشین به کتیبه ها یا نه .
به یوسفم اول سرور گفتم وقتی اعلام آمادگی نباشه بزنیش میگه نبودیم کامل .
بزنت میگه دیدی آمدیم(که دوتاش جز بازیه زد خورد میگم )
الان به خاطر swباید بسازید باهم نه دعوا کنید اگه میخواستید بزنید باید ته یه مپ ساید بی طرف میرفتین .
که اگه جواب میدادین صد در صد همینو میگفتم که بریم یه ور مپ که ساید بهم نریزه .
الانم نه تراوین برام سودی داره نه تاثیری تو زندگیم داره ایشالا دوتا تیمتون موفق شه
این پستم نذاشتم کسی ازش سو استفاده کنه گذاشتم که بدونی اعلام میکردین ما هم با چند نفری که میشناسیم میومدیم توش مولتیم نبود قشنگ میشد .