اعلام آمادگی برای سرور تابستانه با سرعت 3x [بدون بات و مولتی]

• هر جوری که بازی میکنید قابل احترام هست

فقط از مدیریت یه خواهش میکنم لطفا آی پی وی پی ان رو ببند به بهونه مسخره همه از وی پی ان استفاده میکنند اجازه مولتی کشی ندید

بنظرم اهمیتی هم نداره کدوم ساید میبره یا میبازه هر تیمی که بیشتر بود یا بهتر بود ببره سر جدتون تلفن دستتون نگیرید بخواید الکی یکی رو برنده کنید یکی رو بازنده

مورد بعدی باگ آباده همچنان وجود داره من فیلی تو آباده ها ندیدم حیوانات هم رندومایز ظاهر نمیشد

اگر متایی هم میکنید اینقدر وجود داشته باشید بیاید بگید متا کنید نه اینکه با یه ساید متا کنید با دو تا ساید دیگه نپ !

برای ساید شمال شرق هم آرزوی موفقیت میکنم خیلی از دوستام اونجان ولی ترجیح میدم تو ساید دیگه ای به بازیم ادامه بدم برد و باخت هم برام وافعان اهمیتی نداره

شاد باشید پارتیزان

• سلام همگی

امیدوارم‌ همتون سلام باشید (جز مجید)

چون سارنگ اینا اعلام حضور نکردن پس ما یه سرور باقی مونده عمرمون میذاریم برا همون روز که با تیمش بیاد.

این سرور فقط تشویق میکنم تخمه میخوریم فروم می‌خونیم .

پیر شدیم رفت تف تو این زندگی .

امیدوارم سرور خوبی باشه

مجید داره برمیگرده

بو neقوی میاد

سالار مظلوم نمایی نکن نکبت

امیدوارم swخودشو به بهترین نقطه اش برسونه

شاد باشید

• با توجه به اینکه تیم NE هم تصمیم به حضور گرفت و دیدیم ساید SE تقریبا خالی هست برای زیباتر شدن بازی و اینکه بازی 4 ساید داشته باشه تصمیم گرفتیم این سرور رو در خدمت بچه های SE باشیم

یه سرور خواستیم بریم بیرون اس ای

گویا قسمت نیست😂

• با سلام و احترام ؛

سرور هم اکنون آغاز شد

میتوانید به مبارزه بپردازید .

لینک سرور :

Tx3.Speedtra.Com

این تاپیک هم اکنون غیرفعال میشود و برای بحث و گفتگو میتوانید به تاپیک نقد و بررسی مراجعه کنید.

با آرزوی موفقیت برای بازیکنان عزیز

مدیریت اسپیدترا