بیشترهر چقدر جلوتر می ری بیشتر به این نتیجه می رسم که تو واقعا عقده داری!عقده خودبرتر بینی.عقده حقارت وگرنه چپ و راست توی هر پستت نمی نوشتی بایگوش فلان و بایگوش بیصار.من رستم دستان.
حالا که این موضوع رو مطرح کردی و مشخص شد که مشکلت چیه بزار بیشتر بازش کنم:
در مورد اکانت جنوب شرقی که داخل ساید ده زده بود اول از همه خود تو شروع به جو دادن کردی و شلوغ بازی در آوردی که 10 ساعته که ده زده و شما هیچ کاری نکردی!!!
بعد هم بلند شدی سر خود رفتی با جنوب شرقیا در موردش صحبت کردی و اومدی گفتی رفتم صحبت کردم و گفتن 13 روزه دیگه حذفش می کنن ده رو.
از روز اول لیدر به کتف چپت بود متاسفانه امروز هم چپ و راست میای میگی بایگوش فلان بایگوش بهمان.اصلا من بدترین لیدر تاریخ تراوین به عقیده شما.خودتون چه کارنامه ای دارید؟همه کارهاتون حکیمانه بوده؟ می گفتی من از تو بدم میاد اونوقت می فهمیدیم مشکلت چیه.
هر موقع توی موقعیت من قرار گرفتی می تونی بیای و ایراد بگیری از من.وگرنه بازی کردن نقش لاک غلطگیر و غلط های این و اون رو گرفتن خیلی راحته.
بحث بعدی اینکه کسی نگفت همه برن توی جنوب شرق ده بزنن!مگه فیلم هندیه پسر خوب.شما که توی گروه لیدری بودی داستان رو می دونی چرا دروغ می بافی.
این یه حرفی بود که انداختیم وسط اونم در حد بسیار محدود و تو اول از همه شاکی شدی و گفتی با شمال شرق بستی و با گفتن جمله یه ساید رو ببرید داخل جنگ به ت.خ.م.م از گروه لفت دادی!چرا نباید بهت شک کنن که نفوذی جنوب شرق باشی با این حرکات؟!
کسی زیر گروه نکشید شما بودی که لفت دادی از گروه و ما هم اختیاراتت رو گرفتیم و شما هم قهر کردی رفتی بیرون از اتحاد و بقیه ماجرا ها.
بچه ها به شوخی تمام اتفاقات بعد از کتیبه ها رو گردن من می نداختن از زدن جنگ منحصر گرفته تا چیف واندر شمال غرب.الانم بگردید ببینید چیزی از قلم نیفتاده باشه آخر سروری مدیون نشیم البته اگر ناراحت نمی شید.
این بازی اونقدری ارزش نداره که بخوایم در موردش دروغ هم بگیم.
پستی دیگه نمی زارم.از هیچ کس گله ای نداشتم.هر کسی هم گله ای داره تا الان مطرح کرده و امیدوارم به قدر زحماتتون لذت از بازی برده باشید اما این یه بازیه و اونقدر توش غرق نشید.یه روز برنده ای یه روز بازنده.مهم اینه برنده ها جنبه برد داشته باشن و بازنده ها هم تحمل شکست.
ز کلفت تو چه پرواست سیل حادثه را؟
غبار سد ره کاروان نمیگردد
قدم ز جاده راستی برون مگذار
که تیر راست خجل از نشان نمیگردد
شاد باشید
ببین فیلم نیا بیخودی مظلومنمایی نکن فاز روشنفکری و شاعریت و چیزی بوده که یه سایدو بفنا داده
میگی داخلش نرو 4 ماه با اعصاب و روان و زمان ما بازی شده سر گندکاریات
کدوم یکی از سایدها اومد پلیر خودشو فروخت و ریپورت کرد ؟ تو اینکارو کردی!
اومدی با ارش مارو یارو کشیدی فاز برداشتی سوگند برادری و تری استار و تیم جدید ده روز نکشیده فاز قدرت برداشتی کشیدی زیر ارش ده روز بعد کشیدی زیر من!
اومدی با تیم سی نفره ای مذاکره کردی که سرجمع سه نفر بودن برا اینکه مثلا سایدتو یکپارچه بیاری کپاتو باج دادی!
اومدی دست مذاکره برا دوتا سایدو بستی به ساید سوم هم دستور حمله دادی اسمشو گذاشتی دیپلماسی!
اومدی یه رول معرفی کردی واسه ساپورت که سیستم بخور بخواب راه بندازی دو زار ساپورت ندادی!
اومدی کل خزانه 20 های کتیبه هارو بندازی رو تال وال همشو با خودت ببری دیدی زارت خزانه داریم!
بعد رفتی قایم شدی پیش دوستات کدوم توتال کدوم سایدی تو تاریخ تراوین رفته بشینه یه ساید دیگه چی میگی خدایی؟!
اومدی فاز گرفتی دونا بهت گفته نفوذی جنوب شرق پس من ناراحتم میشینم اندبلیو بعد پاشدی لیدریتو فرستادی بمن بگن نفوذی جنوب شرق خجالت نمیکشی؟
کپ اتیلا دو خونه مرزت بود نرفتی بزنیش لب و دهن پر کردی میخوام ده رنک یک غارتو تو 200 200 سایدم بزنم چطور شمال شرق اره جنوب شرق خاره بعد بهت گفتم بستی ناراحت شدی؟
بایگوش جان بدمون نمیاد از شما اینکه فکر کردی عدد خاصی بودی اذیتمون کردی اخرشم هیچی نشدی چیزیه که دهن مارو باز کرده
حتی ازبچه های ساید که به فناشون دادی یه بارم معذرت خواهی نکردی فقط گذاشتی رفتی !
اخرش شمال شرق و جنوب شرق حسابت نکردن دیدی بستن چون دوزار مذاکره بلد نبودی اومدی دست پیش گرفتی پس نیوفتی نوشتی ما با هیچ سایدی نمیبندیم که گندتو جمع کنی!
حدیث چشم مگو با جماعت کوران