نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت ۲ برابر | آغاز ۶ دی ماه ۱۴۰۳ |

• ببین فیلم نیا بیخودی مظلومنمایی نکن فاز روشنفکری و شاعریت و چیزی بوده که یه سایدو بفنا داده

میگی داخلش نرو 4 ماه با اعصاب و روان و زمان ما بازی شده سر گندکاریات

کدوم یکی از سایدها اومد پلیر خودشو فروخت و ریپورت کرد ؟ تو اینکارو کردی!

اومدی با ارش مارو یارو کشیدی فاز برداشتی سوگند برادری و تری استار و تیم جدید ده روز نکشیده فاز قدرت برداشتی کشیدی زیر ارش ده روز بعد کشیدی زیر من!

اومدی با تیم سی نفره ای مذاکره کردی که سرجمع سه نفر بودن برا اینکه مثلا سایدتو یکپارچه بیاری کپاتو باج دادی!

اومدی دست مذاکره برا دوتا سایدو بستی به ساید سوم هم دستور حمله دادی اسمشو گذاشتی دیپلماسی!

اومدی یه رول معرفی کردی واسه ساپورت که سیستم بخور بخواب راه بندازی دو زار ساپورت ندادی!

اومدی کل خزانه 20 های کتیبه هارو بندازی رو تال وال همشو با خودت ببری دیدی زارت خزانه داریم!

بعد رفتی قایم شدی پیش دوستات کدوم توتال کدوم سایدی تو تاریخ تراوین رفته بشینه یه ساید دیگه چی میگی خدایی؟!

اومدی فاز گرفتی دونا بهت گفته نفوذی جنوب شرق پس من ناراحتم میشینم اندبلیو بعد پاشدی لیدریتو فرستادی بمن بگن نفوذی جنوب شرق خجالت نمیکشی؟

کپ اتیلا دو خونه مرزت بود نرفتی بزنیش لب و دهن پر کردی میخوام ده رنک یک غارتو تو 200 200 سایدم بزنم چطور شمال شرق اره جنوب شرق خاره بعد بهت گفتم بستی ناراحت شدی؟

بایگوش جان بدمون نمیاد از شما اینکه فکر کردی عدد خاصی بودی اذیتمون کردی اخرشم هیچی نشدی چیزیه که دهن مارو باز کرده

حتی از‌بچه های ساید که به فناشون دادی یه بارم معذرت خواهی‌ نکردی فقط گذاشتی رفتی !

اخرش شمال شرق و جنوب شرق حسابت نکردن دیدی بستن چون دوزار مذاکره بلد نبودی اومدی دست پیش گرفتی پس نیوفتی نوشتی ما با هیچ سایدی نمیبندیم که گندتو جمع کنی!

حدیث چشم مگو با جماعت کوران

• یه عکسی همینجوری هم تو دسکتاپ از Aloneboy031 بود گفتم بزاریم که جو عوض بشه D:

تویی‌که از پسر تنها صحبت میکنی اونجوری که فکر میکنی هم تنها نبوده

والا تنها بود اینجور دف نمیکشید

یه چی‌بوده که تونسته دف بکشه

رو این بوده که تونسته دف بکشه

اخه با ناتار

رفته بیابون خودش تنها با ناتار

ولی شکار شد

• درود خدمت همه عزیزان

وینری بلوک شرق رو به همه کسانی که براش زحمت کشیدن تبریک میگم.

سرور از لحاظ کیفیت عالی نبود ولی بهتر از قبلیا بود، تفاوتش یه چیز مثل دوی سرعتی با ماراتن، سرور به شدت فرسایشی بود.

اول اینکه دف ان ای به تنهایی از متای غرب رو واندر مرزی بیشتر شد شما چه نیازی به متا داشتید واقعا؟

سرور ها تموم میشن ولی این رفاقت ها هستند که باقی می مونند :) توام باید پای آرمین می موندی :دی

ش.ش: cyrus - holy - ne deff - mig mig - کیلی

دف ما این سرور استفاده نشد ^^

خب اندراحوالات سرور بگم براتون :

شمال شرق :

با وضعیت سمی که تو فروم دیدم بیشتر از همیشه قدردان پلیرهای شمال شرق هستم که یکدل و به دور از حاشیه و درگیری نهایت تلاش شون رو کردن.

(افرادی سمی در یک مجموعه(ساید یا اتحاد) مثل ویروسی در بدن هستند، همون لحظه که شناسایی شون کردین باید ریشه کن بشن حتی اگر بهاش حذف چند اکانت از ساید باشه، آرامش شمال شرق رو مدیون تصمیمات قاطع مبنی بر اخراج نخاله ها در زمان درست هستیم).

جنوب شرق :

پیروی حق بر باطل. زمین زدن یک شخص متوهم در ساید خودش ^^ مخلص همه رفیقای قدیمی مخصوصا توتال شون هستیم. سعید دهن سرویس مدال های روی ایمیلت از تازه دوماد شونم بیشتر شده ها :D^^

شمال غرب :

یک ساید با بیشترین پتانسیل موجود ولی با بدترین مدیریت ممکن. اگر خوب مدیریت میشد 2 ب 1 هم شاید میتونست برنده بازی باشه. به شخصی که توتال شد و در راس قرار گرفت خیلی راحت میشه خرده گرفت و بد و بیراه گفت و اون رو مسئول این اتفاقات دونست اما علی رغم نتیجه نهایی و با وجود این همه تیم مختلف با سلیقه های متفاوت جرات شو داشت و پا پیش گذاشت. هیچ کاری نکردن و انتقاد کردن از افرادی که در راس امور هستند همیشه راحت ترین کار هستش.

جنوب غرب :

اگر درگیری و اخراج هم اتحادی و کثافت کاری اول سرور شون رو فاکتور بگیریم، اسپید ترا بعد از سالها شاهد یکی از منسجم ترین تیم ها بود.

یه حساب سر انگشتی کردم میخواستم تشکر کنم باید اسم حدودا 96 نفر رو می آوردم، همه عزیزان بلوک شرق عذرخواهی و تبریک بنده رو پذیرا باشید.

پ.ن: 112 روز سرور طول کشید یه سریا نبودن، الان بازی تموم شده توی فروم زنده شدن! دادا کجا بودی ؟ قبر می کندی ؟

پ.ن 2: حیدر حیدر کنان اومدی وسط فروم عربده میکشی به فکر سرورای بعدی تم هستی که تک ده نشی ؟

پ.ن 3: علی گشتم نبود، نگرد نیست. ایشالله سرور بعد با چکمه یونیک اختصاصی واندر زن خوشکل تر میکشی :D

پ.ن 4: عاموی باختی بدم باختی ...

پ.ن5 : هر عملی عکس العملی دارد. جلسه با شورای لیدری شمال شرق رو بدون خدافظی ترک کردن تاوان داره عزیزم :)

باشد که رستگار شوید.

• توتالتون آقای شاهین خان شیرکش که فرمودن سرور بعدی میاید . پس حرفی نمیمونه تا سرور بعدی .

پذیرا هستیم ...

جنوب غرب اینقدر بزرگ داره که تو پذیرا نباشی جیگر ..

با تیمت بیا با هر کی دوس داری بیای بیا شخصا میخوام بیام بزنمت و برم .. یجورایی برات افتخاره ولی میخوام از الان بگم بهت که صغری کبری نچینی دیگه هم پست نمیزارم ...

با دور وری هات بیا ببینیم کت تن ه کیه ... خلاص

• سلام خدمت دوستان

الان برای شما شد افراد سمی برای ما شد هم اتحادی؟؟؟

اگر تصمیم سارنگ نبود جنوب غرب بعد کتیبه هارو نمیدید . شخصی که سارنگ و تیمش دعوت کرده بود و بهشون گفت در امور ساید دخالتی نداره تو جلسه گفت ساید های دیگه فقط حرف منو گوش میکنن و هر نوع دخالتی در ساید داشت البته اونم از اربابش دستور گرفته بود . اربابی که از سایدتون بیرون کردین .

از کثافت کاری نگو که تو تاریخ اسپیدترا هیچ سایدی به اندازه شمال شرق این سرور کثافت کاری نکرده نیازی نیست یکی یکی بیان کنم کافیه پست های قبل تر ببینی .

........................................................................................................................................................................................................................................................................................

اینکه میگید ایمیل واندر 100 شده در خاک جنوب شرق دست شما بوده واقعا مهمه؟؟؟ الان مگه کسی میدونه ایمیل اکانت من یا هر پلیر دیگه ای چی بوده؟ مهم اینه در خاک کدوم ساید بازی کرده و برای سایدش بازی کرده یا نه . مهم اینه چندین سرور شمال شرق در خاکش واندر 100 نکرده . مشخص بود کدوم متا وینر میشه پس تصمیم درستی بود واندر در ساید جنوب شرق 100 بشه چرا که شمال شرق از اول سرور هر حرکتی زد تا جنوب غرب مستعمر خودش کنه (ارسال پلیر و .......) و حقش نبود .

پلیر های شمال شرق در همین فروم خیلی دنده دادن تا همر های باقیمانده غرب به واندر جنوب شرق بخوره که به در بسته خوردین .

شمالشرق سایدی هست که در یک سرور قبل تر که با جنوب غرب متا بود و دید واندر جنوب غرب داره 100 میشه واندرزن بهش زد تا وینر بشه بعد این ساید بقیه ساید هارو به کثافت کاری متهم میکنه؟همه ساید پاک بازی نکردن ولی سایدی مثل شمال شرق حقی نداره ساید دیگه متهم کنه .

سعید کستل الکی باخت نمیده شک دارم ایمیل برای شما باشه فقط اینجا مطرح نمیشه تا کدورتی بینتون پیش نیاد.

................................................................................................................................................................................................................................................................................

یک سوال : دقیقا جنوب غرب سرور های پیش با کی در گیر بوده؟ شمال غرب که همیشه حیاط خلوت بوده . ساید های شرقی که همیشه با هم درگیر بودن و ساید های غربی مستعمره خودشون میکردن . این سرور ساید های شرقی دیدن غرب قوی اومده مخصوصا شمال غرب از ترس اینکه بعد سال ها وینر از ساید های غرب نباشه متا کردن .بعد شاهد جنوب غرب بودیم که با کمترین پتانسیل حرکت های قشنگی میزد تو این سرور بیشتر کراپ های شرق صفر شدن و شاهد پلن های قشنگی بودیم که بازی برای شرق هم قشنگ تر کرده بود . ولی جنوب غرب سرور پیش ایا پلنی رفت؟ اصلا تاحالا کراپ لاکی کرده؟اصلا حرکتی کرد؟ فقط سرور پیش دید نقشه هاشو شمال شرق زده مقداری از دفشو داد جنوب شرق که اونم دفی نبود .

......................................................................................................................................................................................................................................................................................

در اخر از تک تک پلیر هایی که در سرور حضور داشتن تشکر میکنم . اسپیدترا چند تا پلیر مشخص داره هر سرور 1000 تا پلیر اضافه نمیشه که پس بهتره با حرکت های فول خودتون خراب نکنید .

پ.ن: ایلیا دلیل اینکه نیومدی اس دبل همین تیم یوسف نبود؟

پ.ن: مثلا منی که رفیقشون بودم به یه 15 کراپ فروختن . منم طرف ساید گرفتم و کنار گذاشتمشون .

تو نه ساید داری نه غیرت یه تیکه گوشت فروخته شده ای

که حتی دشمنم روش شرط نمی بنده

• دوستان پست قبلیم که پاک شددرصوورتی که جز کلمه خر یا الاغ که اونم به کسی نسبت ندادم راجب داستان گرگ و شیر و الاغ بود

ولی با نقی های اسپیدا ترا بحث الکی نکنید مخصوصا چندی از جوان ترها که زودتر عصبی میشن ، نقی ها حرف زیاد میزنن

نقی ها اگه سلام هم بکنی میگن نه تو با لهن بد سلام کردی و دیسلایک میکنن

• الان برای شما شد افراد سمی برای ما شد هم اتحادی؟؟؟

از لحاظ سمی بخوای حساب کنی مقایسه فیل و فنجونه، به چشم نمیاد از شما :دی

از کثافت کاری نگو که تو تاریخ اسپیدترا هیچ سایدی به اندازه شمال شرق این سرور کثافت کاری نکرده نیازی نیست یکی یکی بیان کنم کافیه پست های قبل تر ببینی .

اره

توتال ما مولتی رید میرفت

توتال ما هم سایدیشو ریپورت میکرد

دفکورد و کمک دفکورد ما رو همه اکانتا لاگین میکرد

:دی بیخیال جک

سعید کستل الکی باخت نمیده شک دارم ایمیل برای شما باشه فقط اینجا مطرح نمیشه تا کدورتی بینتون پیش نیاد.

دسته مملیه :دی

همه بازی خوردیم ازش

صبر کن سرور بعد تو پروفیلش ببین

مهم اینه چندین سرور شمال شرق در خاکش واندر 100 نکرده .

جدی به این چیزا فکر میکنین؟ :دی

تو این سرور بیشتر کراپ های شرق صفر شدن

خیلی عقبمون انداخت این کارتون :دی

پ ن:ما خوشحال، شما هم خوشحال.دیگه چرا انقدر میاید توضیح میدید هر سری :دی لذتشو ببرین

پ ن: کبیر فقط ادریس ناتار

• از لحاظ سمی بخوای حساب کنی مقایسه فیل و فنجونه، به چشم نمیاد از شما :دی

یه سرور کنار دوستان اخراجی جنوب غرب بازی کنی میفهمی اسید چیه 8o

اره

توتال ما مولتی رید میرفت

توتال ما هم سایدیشو ریپورت میکرد

دفکورد و کمک دفکورد ما رو همه اکانتا لاگین میکرد

:دی بیخیال جک

شاهین شیر کش اول سرور اونم به گفته رفیق های چند سالش مولتی امیر هانی از اخراجی های ساید رید داد که خودشون شاهین ریپورت کردن . چقدر این حرکت شاهین تو روند بازی تاثیر گذاشت . اصلا همرشو دیدی ؟ بنظرت اون همر با مولتی فارم ساخته شده بود؟ خودتم میدونی کدوم اکانت های مولتی فارم میکردن 10 نفر رو یه اکانت جمع میشن مولتی رید میدن بعد فاز پلیری برمیدارن .

اگر منظورت اینه شاهین کسیو ریپورت کرده فکر نکنم این حرکت زده باشه یا من خبر ندارم .

اگر نیاز هست تک تک پیام هایی که دفکورد ما اقا پویا عزیز به من تو پی وی دادن برای ارسال دف واست بفرستم . هیچ گونه دسترسی به رمز اکانت من یا هر دفسازی نداشتن . ولی شمال شرق که اصلا بات داشته شما این حرف بزید خنده داره اونم که وگنستون گفته .

راستی این شمال شرق نبود هر پلنی که میرفت بیشتر اکانت هاش بن میشدن؟؟؟ این همه جنوب غرب پلن اومد بن شدیم؟

بازم میگم شمال شرق هر نوع کثافت کاری تو این سرور کرد .

مثلا سرور بدون مولتی بود ولی حجم مصری هایی که کراپ لاک کردیم ببین اگه مولتی نبودن پس چی بودن؟ اکانت که پلیر روش باشه بد ترین حالت هر 1 ساعت چک میشه .

خود من یه دمپایی داشتم که بالای 10 بار برای کراپ لاک کردن مصری های شما بلند شد سالم برگشت و ترشی شد نگرش داشتم برای سرور بعد 8o.

دسته مملیه :دی

همه بازی خوردیم ازش

صبر کن سرور بعد تو پروفیلش ببین

این بد شد که . این همه تلاش کردین تا طرف از ساید بندازین بیرون .

بعد این همه پست گذاشتین تا طرف خرابش کنید آخرشم مملی برد؟ پس شما چرا خوشحالین . خرابش کریدن که

جدی به این چیزا فکر میکنین؟ :دی

اگه واقعا از شمال شرق خبر داشته باشی چندین سرور شمال شرق دنبال اینه واندر در ساید خودش 100 کنه الکی نیاید بگید نه . این سرور از دستون در رفت وگرنه راه داشت واندر جنوب شرق میاوردین پایین .

خیلی عقبمون انداخت این کارتون :دی

از فشار پست های قبلیتون که معلومه :P

شکی نیست بالاخره یه سرور در کنار هم پلی خواهیم داد چه دوست داشته باشی چه نه .با اینکه برای من باعث افتخاره کنار هر پلیری بازی کنم و ازش درس بگیرم :saint:

پ.ن:حیف حمله سایبری شد وگرنه شمال شرق نون شب هم نداشت .

پ.ن: کبیر فقط کوروش کبیر بهتون نمیاد فاز بردارید

پ.ن:یکی این جنتی تراوین از برق بکشه اینقدر سس گفت سرمون درد گرفت 8o

بی غیرتی و ساید فروشی خیانتیه که نه فراموش میشه نه بخشیده

• ی سری بودن تو این سرور تو ساید ان دبل این اغا پرادعا اکانتش که اونهمه ساید روش حساب کرد کتیبه گرفت زد حذف کرد الانم اومده اینجا لایک و دیسلایک میده بعد اومده پست اغا یاکوزا رو تو اس دبل لایک میکنه اخه تورو چ ب اینکارا فراری

ترسو نباشیم

پرادعا نباشیم

فراری نباشیم

لب و دهن نباشیم8)

• شمالشرق سایدی هست که در یک سرور قبل تر که با جنوب غرب متا بود و دید واندر جنوب غرب داره 100 میشه واندرزن بهش زد تا وینر بشه بعد

قبل از اینکه بیای جفنگیات ببافی به هم، کمی اطلاعات کسب کن در مورد راندها. طبق توافقات اون راند قرار بود واندر در NE صد بشه. حرفی بود که توتال ساید آقا جاوید به ما گفته بود چون تیم ما بالکل از سیاست کناره‌گیری کرده بود و اداره ساید دست ایشون و اطرافیانشون بود. وگنس نه تنها به صورت غیرمستقیم دف مرتاض ساید متای خودش رو خالی کرد تا پنج شش واندرزن تیم ما خفت بشه، بلکه به قول خودش مبنی بر صد شدن واندر در NE هم عمل نکرد، اومد داخل دیسکورد ما و به تمامی پلیرهای شمال‌شرقی‌ فحاشی‌های شدیدی کرد و گفت واندر رو تو SW صد می‌کنم. عملا متایی در کار نبود. من و رضا زدیم واندر SW رو و لذت هم بردیم. خیلی خوش گذشت! اتفاقا خوشحال شدم دیدم هنوز سوزش اون جریان برقراره.

سیاستمدار انسان‌ ها را به دو دسته تقسیم می‌ کند؛ ابزارها و دشمنان.

پست 1 بار ویرایش شده،, آخرین بار توسط Yaghi ().

• اون دوستانی که فکر میکنن من به شاهین شیر کش مصری دادم رید بده و خودم ریپورتش کردم سخت در اشتباهن یا اینکه اصل ماجرا رو میدونن و دارن خودشونو میزنن نفهمی

من ۱۵ساله شاهین میشناسم هر سرور هم که بودم تا جایی که شده تو خط شاهین پلی دادم

این سرور من خیلی زود همر استارت کردم عکس هاش موجود تو تل پیام بدید بفرستم همه چیم رنک یک بود ،شاهین گفت خیلی عقبم ،اون زمان من هنوز روش تعصب داشتم جوری که بخاطرش تو بازی هرکاری میکردم ,خودم پوشش دادم مصری رو هم با امیر هانی هماهنگ کردن بردن بیرون رید داد ،برخی دغل دوستان ریپورتش کردن تا بگن تیمی که با تگزاس هست مولتی باز و ...

من خیلی باید سستخول باشم خودم منابع بدم یکی کپشو بکشه بالا که به رفیق خودم پوش بده بعد برم رقیق خودم ریپورت کنم که تمام تلاش های خودم هدر بره🤣🤣

کافر همه را به کیش خود پندارد ،

ما آدما تو مسیر زندگی با خیلیا آشنا میشیم و سلام علیک میکنیم اما در آخر این خونواده هست که تا ته خط هست، من خیلیا رو تو این بازی خونواده می‌دونم و میدونستم.

اونایی که معرفت مارو دیدن میدونن چی میگم

امیدوارم این سرور بهتون خوش گذشته باشه و تجربه های جدیدی کسب کرده باشید

این بازی مثل جهان هستی میمونه ازش باید درس گرفت

واسه من از این بازی فقط رفاقت هاش میمونه ،امثال امیر فایتر ک وقتی فهمید شهرشونم کلی تلاش کرد که من یه وعده برم مهمون خونشون باشم، یا ناصر کلا بردار که حتی از اینکه نرفتم پیشش ناراحت شد ازم ،

خلاصه که من مخلص همه بچه های با معرفت ام هرجای ایران

معرفت دوستان زیاد شامل حال من شده دیگه نیاز نیست دونه دونه اسم ببرمتون عشقید

ایزد پشت و پناه تک تکتون

• حالا که فروم یکم ساکت شد یه مطلبی که تو این چند روز به ذهنم رسید رو میگم بهتون

تو این چند سرور حتما دیدید که ساید شمال شرق همیشه شلوغ بوده و یه جورایی با متا کردن با هر سایدی توازن رو به هم زده

تاحالا از خودتون پرسیدید چرا این قدر شمال شرق اسپیدترا شلوغه

چرا ما کم نمیشیم؟

دلیلش رو تو این ۲۰ صفحه فروم میشه فهمید

۴تا پست از بچه های ne که تبریک گفتند به متا برای برد با اینکه واندر تو ساید خومون ۱۰۰ نشده

ولی بقیه لیدرها و بزرگان سایدهای دیگه

جوری به هم میپرید و برای یه باخت تو یه بازی بی ارزش

من نوعی اصن میگرخم بیام سرور بعد ساید شما

همین الان سرور دیگه ج غ یارکشی و جنگ داخلی

ش غ جنگ داخلی یار کشی

ج ش جنگ داخلی و باز پس گیری تاج تخت توسط امید

خب نکنید این‌کارو

به خاطر ساید خودتون

از ادمین تقاضا دارم سرور بعد انتخاب ساید فقط به صورت تصادفی باشه

• قبل از اینکه بیای جفنگیات ببافی به هم، کمی اطلاعات کسب کن در مورد راندها. طبق توافقات اون راند قرار بود واندر در NE صد بشه. حرفی بود که توتال ساید آقا جاوید به ما گفته بود چون تیم ما بالکل از سیاست کناره‌گیری کرده بود و اداره ساید دست ایشون و اطرافیانشون بود. وگنس نه تنها به صورت غیرمستقیم دف مرتاض ساید متای خودش رو خالی کرد تا پنج شش واندرزن تیم ما خفت بشه، بلکه به قول خودش مبنی بر صد شدن واندر در NE هم عمل نکرد، اومد داخل دیسکورد ما و به تمامی پلیرهای شمال‌شرقی‌ فحاشی‌های شدیدی کرد و گفت واندر رو تو SW صد می‌کنم. عملا متایی در کار نبود. من و رضا زدیم واندر SW رو و لذت هم بردیم. خیلی خوش گذشت! اتفاقا خوشحال شدم دیدم هنوز سوزش اون جریان برقراره.

نیازی نیست چیزی مثل شما بیام ببافم . ول مثل اینکه شما زیاد میبافی . اون سرور حضور داشتم اگر قرار بود واندر در آن ای ۱۰۰ بشه تهش این بود اس دبل واندر متوقف میکرد .

اون کسیم که واندر زد شما نبودی خودش می‌دونه کی بوده تازگی در تلگرام صحبت کردیم ولی متاسفانه گفته اسمش برده نشه . خوب گفتی سوزش برای جنوب غرب این بود شد برنده متا ولی از اون به بعد شمال شرق هر کاری کرد واندر ۱۰۰ نکرد . این سرور مثل اینکه مملی برنده شده :) سوزش این که خیلی بیشتره 8o ( بد جوری بازیچه شدین )

ادامه بحث کردن با شما حکم صحبت کردن با کسیه خودشو زده به خواب . هر کاری کنید باخت دادین . دیگر هیچ گونه پستی جواب داده نمیشود . از ادمین درخواست دارم سرور بعدی زودتر استارت بزنه 😁

پ.ن:قبل شروع سرور جدید جلسه بزارید تا هیچ سایدی هیچ گونه نپ و متایی نکنه.

• اون کسیم که واندر زد شما نبودی خودش می‌دونه کی بوده تازگی در تلگرام صحبت کردیم ولی متاسفانه گفته اسمش برده نشه . خوب گفتی سوزش برای جنوب غرب این بود شد برنده متا ولی از اون به بعد شمال شرق هر کاری کرد واندر ۱۰۰ نکرد . این سرور مثل اینکه مملی برنده شده :) سوزش این که خیلی بیشتره 8o ( بد جوری بازیچه شدین )

رضا بیا تحویل بگیر هی میگم به این بچه مچه ها پسورد نده آه 😑 میان رو اکانت همه چیزو بهم میریزنم وگرنه ما لانچ میکردیم رو واندر Ne

تو دیگه شیشه رو رد کردی چسب میکشی احساس میکنم

اکانت مال ما بوده ما خودمون لانچ کردیم بعد تو میگی کسی دیگه زده Lollllllllllllllllll

از بابت نخاله ها هم یکم صبرو باش تا پنجشنبه چیزی نمونده یک عکس قشنگ برات میزارم بفهمی کی برده کی نبرده

• گفتم جواب نمیدم دیدم نمیشه .

راستش فروشنده هستم ولی مصرف کننده نه . متاسفانه جنس هایی که مصرف میکنید معلومه از موتوری میگیرد خواستی بگو واست بفرستم 8o.

چرا قربون عکس پروفایلم بشی بیا قربون یه چیز دیگه بشو . تو خودت اکانت فیک یه نفر دیگه ای .

سرور جنوب شرق برده . حتی اگه ایمیل دست مملی باشه . در کل باخت سنگین دادین. فقط با بیرون کردن مملی از سایدتون برد کردین . حالا هی بیا پنجشنبه جمعه کن .

یه لطفی در حقم بکن من واقعا حال این فروم سمی ندارم نمیخوام پست بزارم دلیل اصلی پست گذاشتنم بعضی از اخراجی های جنوب غرب بودن که الان به اینجا کشید . دوست داشتی آیدی یا شماره بزار جای دیگه صحبت کنیم . متاسفانه من هر پستی میزارم بعضی از اخراجی ها میان تلگرام .... میگن سر همون بهتره دیگه پستی نزارم .

در آخر تشکر ویژه از پلیر های شمال شرق که در این سرور حضور داشتن

آخرین پست منه چرا که پست ها داره به سمت بی احترامی کشیده میشه و دوست ندارم به کسی بی احترامی کنیم . شاید یه روزی با همون شخص تو ساید بازی کردم و اینجوری قشنگ نیست .

پ.ن:تراوین فقط یک بازیه

پ.ن: اگه به کسی بی احترامی کردم معذرت میخوام

(به جز ۳ نفر )

• . این سرور مثل اینکه مملی برنده شده :) سوزش این که خیلی بیشتره 8o ( بد جوری بازیچه شدین )

توهمات ناشی از مصرف شیشه (مت‌آمفتامین) یکی از شایع‌ترین و خطرناک‌ترین عوارض این ماده محرک قوی است. این توهمات می‌تونن بسیار واقعی به نظر برسن و فرد رو از نظر روانی دچار اختلال جدی کنن. انواع توهماتی که ممکنه فرد تجربه کنه شامل موارد زیره:

1. توهم دیداری:

• دیدن افراد یا اشیاء غیرواقعی
    • دیدن حشرات روی پوست (که به اون "توهم پوست خزنده" می‌گن و باعث خاروندن شدید بدن میشه)

2. توهم شنیداری:

• شنیدن صداهای غیرواقعی مثل صدای صحبت دیگران، زمزمه، توهین یا تهدید
    • باور اینکه کسی داره اون رو کنترل یا تعقیب می‌کنه

3. توهمات فکری و پارانویا:

• فکر اینکه دیگران قصد آسیب یا قتلش رو دارن
    • باور به اینکه پلیس، دولت یا افراد خاصی اون رو زیر نظر دارن
    • حس اینکه کسی ذهنش رو می‌خونه یا کنترل می‌کنه

4. توهم لمسی:

• حس کردن حرکت یا وجود چیزهایی روی یا زیر پوست

5. رفتارهای ناشی از توهم:

• خشونت ناگهانی
    • خودزنی یا آسیب به دیگران
    • فرار از خانه یا مخفی شدن بدون دلیل واضح

اگر کسی دچار این توهمات بشه، احتمال داره دچار یک حالت روان‌پریشی شبیه به اسکیزوفرنی بشه. این حالات می‌تونن حتی بعد از قطع مصرف هم ادامه پیدا کنن و نیاز به درمان روان‌پزشکی فوری دارن.

• بفرست عزیزم فقط زیر ۱۰۰ گرم نباشه قربون اون چیز دیگه تم بشم من

902 383 4005

یکی بیاد منو گردن بگیره

فیک کدومتونم خودم خبر ندارم

یک سوال اسم اکانتت چی بود تو گیم ببینم اصلا ارزش داره باهات بحث کنم 😂

• اون کسیم که واندر زد شما نبودی خودش می‌دونه کی بوده

تهش این بود اس دبل واندر متوقف میکرد .

این سرور مثل اینکه مملی برنده شده :) سوزش این که خیلی بیشتره

انقدر سبک‌مغزی که متوجه دست‌ انداختن و‌ مزاح بودن قضیه نمیشی. عذر می‌خوام جدی گرفتمت. شما درست می‌فرمایید.

سیاستمدار انسان‌ ها را به دو دسته تقسیم می‌ کند؛ ابزارها و دشمنان.

• اکانت مال ما بوده ما خودمون لانچ کردیم بعد تو میگی کسی دیگه زده Lollllllllllllllllll

همینجوری تاریخ تحریف میشه ها :دی

من متوجه شدم ایشون 90درصد اطلاعتشون ناقصه و فقط یک چیزی شنیدن

حرف هایی هم که از روی کم اطلاعاتی زدن باعث سوتفاهم شده

مثل پلیر خودمون که سنگ ارباب میزد به سینه :دی

پ ن:طبق گفته دست های پشت پرده(فراماسون) شمال شرق سرور بعد باید 100کنه.اونموقعه من 100درصد میفهمم که ما مهره ای بیش نیستیم برای سرگرمی بزرگان :دی

• سلام خدمت تمام خوانندگان فروم،

این پست برای شفاف‌سازی اتفاقات این سرور و سرورهای گذشته نوشته می‌شه؛ جایی که متأسفانه تهمت‌های زیادی به من زده شد.البته مطمئنم که مخاطبین این فروم از اون دسته نیستن که فریب دروغ‌ها و بازی‌های بچگانه‌ی یه عده آدم فرصت‌طلب رو بخورن.بعد از چند هفته غیبت، برگشتم و فروم رو کامل خوندم. دیدم همون آدم‌هایی که وقتی من حضور داشتم، جرأت حرف زدن نداشتن، حالا که نبودم، برگشتن به همون دروغ‌گویی‌ها و تهمت‌پراکنی‌های تکراری.اما وقتی حضور داشتم و با منطق و سند جوابشون رو دادم، سکوت کردن و فرار کردن.با همه‌ی این شرایط، تصمیم گرفتم برای آخرین بار جواب دروغ‌هایی که توسط یه عده پاک‌نما گفته شده رو بنویسم.این پست آخرین پاسخ من خواهد بود و بعد از اون، هیچ واکنشی به دروغ‌ها، فرافکنی‌ها و کل‌کل‌های بی‌ارزش نخواهم داد.خیلی از دوستان نزدیکم گفتن چیزی ننویسم، چون سطح ما با این افراد چه داخل بازی، چه بیرون از اون، زمین تا آسمون فرق داره. اما چون اعتقاد دارم سکوت مقابل دروغ یعنی تأیید اون دروغ، این پست رو می‌نویسم—و تمام.

شماره 1: انتخاب توتال همیشه‌غایب چطور اتفاق افتاد؟

شروع این سرور با جمع کردن تیم توسط من بود. از کل تیم حدود ۱۰۰ نفره، امیرحسین فقط به ۸ نفر زنگ زد—که از اون ۸ نفر، دو نفرش رو خودم قبلاً هماهنگ کرده بودم و قرار بود بیان.یعنی در مجموع، فقط ۶ نفر رو خودش آورد. باقی افراد، کل تیم اصلی، توسط من دعوت شده بودن.گروه شورا رو با ترکیب من، جعفر، امیر و مجید تشکیل دادیم.

اما بعدش، یهو امیرحسین اومد گفت بیاید فلانی رو بیاریم، اون یکی رو هم بیاریم... رضا گارد، مانی، ادریس، مصطفی و هر کسی که خودش باهاش هماهنگ کرده بود، یکی‌یکی اومدن تو شورا.

همزمان من شروع کردم به برنامه‌ریزی برای ساختار ساید:

• نحوه پخش کراپ‌ها
    • آموزش غارت
    • ساختار تیمی

همه این موضوعات رو توی گروه نوشتم و از همه خواستم اگر موردی هست اضافه بشه، بگن تا آماده‌اش کنیم برای جلسه عمومی.

دو روز کامل وقت گذاشتم، روزی چند بار پیام رو پین کردم تا کسی ازش غافل نشه.

تا اینکه روز جلسه رسید. هنوز جلسه درست شروع نشده بود که مانی گفت: "بیاید توتال انتخاب کنیم!"

سؤالم واضحه:

اگه قرار بود توتال انتخاب بشه، چرا تو این دو روز کسی هیچی نگفت؟ چرا تو گروه مطرح نشد؟ اصلاً توتال رو تو جلسه عمومی انتخاب نمی‌کنن؟ و اصلاً جدای از اینا، کی امیرحسین یا رضا پارچه قرمز رو اصلاً داخل آدم حساب می‌کنه که بخواد توتال بشه؟

من با ادب و احترام گفتم: "توتال نمی‌خوایم. می‌تونیم شورایی مدیریت کنیم. هر کسی یه بخش رو بگیره دستش، اگه کسی هم توی کار ساید فعال بود، به شورا اضافه شه."

اما همون‌جا با مخالفت سریع و هماهنگ یه‌سری از بچه‌های شمال‌شرق روبرو شدم—که انگار از قبل همه‌چی رو با هم هماهنگ کرده بودن. در نهایت، فقط جعفر، مجید و محسن از بین شورا به من رأی دادن. و به این ترتیب، توتالی که از قبل بین خودشون تعیین شده بود، انتخاب شد. البته این قصه ادامه داره... تو که هر سرور یه رنگ می‌گیری، اینم بذار کنار باقی‌رنگ‌هات!

شماره 2: داستان شیت، دروغ‌ها و تماس‌های پشت‌پرده

خوشحالم که تمام دروغ‌هایی که تو گروه عمومی گفتید تا منو بین بچه‌ها خراب کنید، الان یکی‌یکی دارن رو می‌شن. از اون طرف هم تلفن به دست، به همه عالم و آدم زنگ می‌زنید—از جمله مجید—که بلکه بتونید چند نفر رو سمت خودتون بکشید و برای سرور بعد یه تیم جمع کنید. ولی چیزی که من مطمئنم اینه که: هیچ‌کدومتون اون جرات، شخصیت، یا ظرفیت ساختن یه تیم واقعی رو ندارید. اگه بخواید برگردید هم، سرور بعد هیچ‌جایی تو اسپیدترا ندارید. چون همه شناختنتون.حالا هم شروع کردید فریاد زدن که: "ممل شیت فروخته!" 😄 خواهشاً... بس کنید. شیت رو باز کردم، دیدم همه‌ش با رنگ‌های ادریس پر شده. کاری که کردم فقط این بود: همه‌شو ریمو کردم. نه فروختم، نه فرستادم، نه به کسی دادم.همه اون دروغ‌هایی که پشت سرم گفتید همین‌جا جوابش داده شد.

شماره 3: ماجرای حمله به مرتاض و تهمت خیانت

داستان از اینجا شروع شد که من خیلی ساده رفتم توی جنوب‌غرب برای بازی.تعدادمون کم بود—حدوداً ۲۰ نفر—ولی با کمک هم سعی کردیم ساید رو سر پا نگه داریم.

دوستان لطف داشتن و ازم خواستن مسئول هماهنگی‌های ساید باشم.در ادامه، جنوب‌غرب با شمال‌شرق متا شد و روند بازی ادامه داشت…تا اینکه یه روز امیرحسین به من زنگ زد و گفت: "یه حمله از جنوب‌شرق روی مرتاض ما اومده. همرهای تورج و دار و دسته‌ش هم خوابن.

به نظرت جا خالی بدیم یا بذاریم صفر بشه؟"همون لحظه دوزاریم افتاد که این تماس یه بوی بد می‌ده. چرا؟ چون امیرحسین در طول سرور حداقل ۱۰ بار از تیم مرتاض، مخصوصاً تورج و محمدکینگ‌لول، دلخور شده بود و این اختلاف رو بارها علنی کرده بود. پس کاملاً مشخص بود که داره سعی می‌کنه منو بندازه وسط ماجرا و خودش کنار بکشه.

چند بار سؤال رو تکرار کرد. جواب من چی بود؟ "چه اون همرها باشن، چه نباشن، ما این سرور رو می‌بریم." در نهایت گفتم: "فقط می‌تونم از یه نفر در جنوب‌شرق بپرسم که این اتک واقعیه یا نه." گفت: "بپرس."

منم زنگ زدم به مهدی کلت و گفتم:

"این اتک واقعیه؟"

مهدی گفت:

"آره. چرا می‌پرسی؟"

گفتم:

"می‌خوان بدونن جا خالی بدن یا نه؟"

مهدی هم گفت:

"اونجا پر از همره!"

و تأیید کرد که اتک واقعی هست. از مهدی کلت همین‌جا دعوت می‌کنم بیاد و تأیید کنه این صحبت‌ها رو. منم زنگ زدم به امیرحسین و گفتم: "ریل هست." و رفتم دنبال کارم.

اما چی شد؟ بعداً فهمیدم خود امیرحسین هم به مجید زنگ زده بوده که همرش رو بکشه عقب، و خودش هم دفاع رو خالی کرده بوده! من این موضوع رو تازه دو ساعت بعد از لند اتک فهمیدم. اما نکته‌ی اصلی اینه: من که توی جنوب‌غرب بودم

حمله از جنوب‌شرق اومده بود و دفاع توی شمال‌شرق انجام می‌شد من اصلاً پسوردی نداشتم، نقشی هم نداشتم. با چه منطقی تهمت خیانت رو به من ربط می‌دید؟فقط چون یه تماس گرفتم برای پرسیدن واقعیت اتک؟واقعاً اینه سطح بازی‌تون؟

تاریخ دقیق اتک مشخصه.

اگه فقط لیست تماس‌هام رو از همراه اول بگیرم، دقیقاً چی دیده می‌شه؟

1. امیرحسین دوبار به من زنگ زده – یعنی اتک رو دیده و برای مشورت زنگ زده.
    2. بعد از اون، من به مهدی کلت زنگ زدم تا بپرسم اتک واقعی هست یا نه.
    3. بعدش مجید با من تماس گرفت.
    4. در نهایت، من دوباره به امیرحسین زنگ زدم.

همین یه لیست تماس ساده، کاملاً نشون می‌ده که نقش من فقط یه واسطه بوده برای تأیید اطلاعات.

نه پسورد داشتم، نه بک کردم، نه دستی در دفاع داشتم.

شماره 4: دروغ عدالت و واقعیت چرخش کتیبه‌ها

در مورد چرخش کتیبه‌ها... جون مادرتون دیگه واقعاً حرف نزنید. واقعاً فکر می‌کنید کسی نمی‌فهمه چرا "جنگ‌آموز" می‌ره روی همر مصری؟ چون مال شماست! یا مال ادریسه، یا مصطفی، یا از حلقه خودتونه. هیچ‌کس دیگه حق نداره یه کتیبه مهم بگیره؟ عدالت فقط برای خودتونه؟ بعدش چی؟ مرتاض کوچک و چندتا کتیبه انحصاری دیگه، با پوش و نیرنگ و لابی بین خودتون تقسیم می‌شه و اسمش رو می‌ذارید استراتژی؟ بسه دیگه، واقعاً بسه! بچه‌هایی که دارن اون‌جا بازی می‌کنن، فکر می‌کنن دارن زیر پرچم عدالت ممل بازی می‌کنن. فکر می‌کنن تصمیم‌ها با انصاف گرفته می‌شن.ولی نمی‌دونن پشت پرده چه خبره... نمی‌دونن شما با دروغ و کثافت کتیبه‌ها رو چرخوندید و بازی رو لجن‌مال کردید.

واقعاً متأسفم.

شماره 5: ماجرای پخش ۱۵ کراپ‌ها – وقتی دزد داد عدالت می‌زنه

وااااای خدا… ببین کی اومده درباره پخش ۱۵ کراپ‌ها حرف می‌زنه! تو و مصطفی؟! همونایی که دقیقه ۹۰ خودتونو از گروه اصلی جدا کردید تا بهترین ۱۵ کراپ‌های ۱۵۰٪ رو برای خودتون بردارید؟ اسکرین چت رفیقت هست—همونی که بعدش از عصبانیت قهر کرد، فحش داد، و لفت داد. حالا می‌خوایید نقش مظلوم بازی کنید؟ از کل ساید، ۱۲–۱۳ تا کراپ ۱۵۰٪ داشتیم… که ۷ یا ۸ تاش افتاد تو جیب خودتون! چی موند؟ اونایی که موند، امیرحسین با تماس تلفنی یکی‌یکی داد به رفیقاش! بعد اسمش رو گذاشتید پخش منصفانه!

واقعاً خنده‌داره. من اصلاً پخشی نکردم، چون چیزی هم دستم نبود که پخش کنم. همه‌چی از قبل توسط خودتون بین خودتون تقسیم شده بود. حتی یه لیست کامل از اکانت‌ها هم نداشتم. قرار بود چی بشه؟ قرار بود امیرحسین و ادریس کمک کنن تا شیت رو تکمیل کنیم—نکردن. قرار بود لقمان عکس اکانت‌ها رو بده—نداد. حتی روز اول بازی هم هیچ‌کس تماسی نگرفت. من با پیگیری شخصی، روز سوم بازی تازه تونستم عکس بگیرم. همون روزی که باید کراپ‌ها پخش می‌شد! ۱۵ کراپ‌های ۱۵۰٪ رفت روی هون و توتن، بعد اکانت پارسا حتی نتونست یه کراپ درست بگیره! بعد حالا اومدی از پخش حرف می‌زنی؟!

شماره 6: کتیبه‌ها، جلسه‌های پوشالی، و نخودی‌های همیشه مدعی

بریم سراغ کتیبه‌ها! شماها که همه‌چی یادتون می‌ره، بذار یادتون بیارم. جلسه چی شد؟ قرار بود یه گروه دفاعی تشکیل بشه که وظیفه‌ش هماهنگی کتیبه‌ها باشه. کجا بودید؟

هیچی اجرا نشد. هیچی تشکیل نشد. خودم بودم که ۱۰ روز مونده به کتیبه‌ها گفتم "اگه نمی‌زنید، من برنامه‌ریزی رو شروع می‌کنم." همه گفتید باشه، باشه، بزن… اما چی شد؟چی شد اون پلن‌هایی که قرار بود بچرخونید؟ چی شد اون زحمت‌هایی که مسئولیت گرفتید انجام بدید؟ هیچی نشد. روز کتیبه‌ها کی موند وسط میدون؟

فقط جعفر. تنها کسی که کار کرد، زحمت کشید، پیگیری کرد، و ایستاد. کنارش کی بود؟ نیما. اونم نه به خاطر اینکه مسئول بود، به خاطر اینکه از سر "عشق" بازی می‌کنه، نه مثل شماها که دنبال پُست و لایک و اعتبار قلابی‌اید. بقیه‌تون چی؟ همتون کشیدید کنار، فرار کردید، و بعدش شروع کردید به "داد بیداد کردن تو فروم" که چرا فلان نشد و بهمان نشد. شما زالوهای عقده‌ای فقط بلدید ادعا کنید، نه اینکه کاری انجام بدید. تازه چرخش کتیبه‌هاتون هم دیدنیه... همون همر مصری که جنگ‌آموز رفت روش، بعدش چیف شد.

ادامه پست بعدی

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.