نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت ۲ برابر | آغاز ۶ دی ماه ۱۴۰۳ |

• اخر هر سرور این بحث رو داریم همیشه :

فلانی نوبه من خوبم

خواهشا همدیگه رو نوب خطاب نکنید

چون اگر طرفتون نوب باشه

پس شما نوب تری که داری باهاش بحث میکنی

طرف مقابل رو هرچی بالاتر بیاری ، سطح خودت هم بالاتر دیده میشه

به جز یک نفر من از همتون اکانت و کارای خفن دیدم ،

جای پایین اوردن همدیگه

بیاید برنامه ها و هدفگذاری ها رو انالیز کنید

استراتژی های اکانت و نژاد های مختلف

سیاست های اتحاد

سیاست های فروم

و ...

اخر بازی یسری همر ترشی شد

به نظرم اونایی‌که عکس‌گذاشتن فقط، روی واندر در حد یک لول تاثیر داشتن

الباقی بلا استفاده بودن عملا

توانشون همین بود مشکلی نیست

ولی مشکل اصلی دف زیاد بود!

غارت خودکار

امتیاز فرنگی‌

و مورد مهم دیگه اینکه قرار بود ناتار بدون استوپ ساختمون و دیوار بسازه!

به نظرم اگر ظاهر شدن حیوون به صورت یکدفعه باشه و ساختمون و تروپ سازی ناتار درست شه

امتیاز فرهنگی استاندارد باشه

همر هایی که حتی جنگ اموز نگرفته باشن هم روی واندر تاثیر گذارن

جدای از این ، کل بازی میتونیم شاهد زد و خورد باشیم نه اینکه فقط بشینیم ببینیم تهش چی میشه

• من سرور بعدی تو جنوب غرب هستم هر گسی هم ادعا داره بیاد

تا ببینیم کت تن کیه ...

لات کوچه خلوت نباشید اون چیزی که شما آرزو دارید واسه من و امثال من بارها خاطره شده میزنم میزنم هم راه نندازید بزن بودید از یجاتون معلوم بود ...

• من سرور بعدی تو جنوب غرب هستم هر گسی هم ادعا داره بیاد

تا ببینیم کت تن کیه ...

لات کوچه خلوت نباشید اون چیزی که شما آرزو دارید واسه من و امثال من بارها خاطره شده میزنم میزنم هم راه نندازید بزن بودید از یجاتون معلوم بود ...

سلام شاهین جان وقتت بخیر

ببخشید عزیز یک سوالی برای من پیش اومد شاید به خاطر تجربه کمم توی تراوین باشه نمیدونم

امکانش هست شفاف کنید که اونهایی که بزن هستن از کجاشون معلوم میشه؟

این رو برای این میپرسم که بعدا تو بازی به اونجای دوستان توجه کنم اگر کسی بزن بود باهاش کل کل نکنم

• آمرداد تا این لحظه هیچ تصمیم واسه بازی نداره ولی اگه نظرمون عوض شد قطعا اطلاع میدیم

پ.ن: مانی جان اگه لحن اون چت ها رو شما به صورت التماس تصور کردی واقعا باید بهت شک کرد ، اون لحن هایی که ما داشتیم صحبت میکردیم ، سیستم بااااااید بدی بود نمیخوامو نمیتونمو نمیشه نداریم - همینه که هست بود
    هرچند من میزارم رو حساب اینکه خودتم باورت نمیشد همچین چیزی من رو کنم ، سیستم تدافعی قبل که داشتی بر اساس دروغ پیش میبردی ( به من میگفتی دوال اکانتی ) تو پست الانتم همون سیستمو ادامه دادی وگرنه باج دادن که چیز بدی نیست ! ( ج ا ا هم کلی باج داره میده )

اشکالی هم نداره بالاخره نباید بزاری یه تراوین بهت بخنده قطعا تو این 5 سال کلی قپی اومدی و خودتو شاخ نشون دادی

علاقه ای به بحث پینگ پنگی ندارم این جا هم فروم سرور دو ایکس هست نه تحلیل مسایل حضور اتحاد معظم امرداد در پنج سال پیش !!

این قسمت سیستم بایدی بود ! رو هم که خیلی واضح و بشدت رد میکنم بحث معاوضه کتیبه بود که همونطور که خودت هم میدونی کتیبه های لازممون رو برداشتیم احمق ها رو دادیم جنوب غرب چشم یونیک و چکمه بزرگ رو در ازاش قرار بود جنگ بزرگ بگیریم در مورد چت داخل گروه امرداد هم بایدی ندیدم با اینکه حضور نداشتیم تو اون گروه

کلا بحث این بود اینو بدیم اونو بگیریم !!

منو خوب نمیشناسی من باختن با عزت رو به بردن با ذلت ترجیح میدم یه مزیت بزرگ داره میدونی چیه خیالت راحته تبدیل به باختن با ذلت نمیشه هر اتفاقی که بیافته

رو همین اساس تک اکانت به سه اتحادم باج نمیدادم برعکس شما !

بنظرت من باید به سروری که پنج سال پیش حذف کردم فکر کنم یا کسی که آخرین سرور حضور تیمش بوده ؟!!

• سلام خدمت همه عزیزان

پیشاپیش از طولانی شدن پست عذرخواهی میکنم

اول از همه از عزیزان غربی تشکر میکنم که با اضافه شدنشون به این سرور باعث جذابیت بیشتر سرور شدن

ساید nw که قوی ترین ساید بازی قبل از کتیبه ها بود ولی متاسفانه قدر پتانسیل خودشون رو ندونستن و sw هم یکی از تیم های نسبتا خوبی بودن که دیدم ولی یه انتقاد بهشون وارده ، امثال یوسف ریتالین سرورها باعث خالی نبودن sw بودن ، اسم جاسوس گذاشتن براشون منصفانه نیست ، اینکه بگید میلاد تگزاس تو میتینگ وینری شمال شرق بوده پس جاسوس بوده به دور از اخلاق هست ، ما اگر میخواستیم جاسوس داخل شما بفرستیم کافی بود ۵ تا پلیر بفرستیم که کل ۶۰ تا اکانت ساید و تیمتون تا آخر سرور درگیرشون باشن نه انثال یوسف که نجابت به خرج دادن و حذف کردن تا دو دستگی نشه ، هر کسی که به این بلوغ فکری رسیده باشه که اختلافات داخل بازی باعث دشمنی خارج بازی نمیشه با این فکت کسی رو جاسوس نمیکنه ، ما در عین حال که این سرور با ممدکوماتسو و سارنگ و ... رقابت داشتیم میتینگ وینری شرق تشریف بیارن بالای سرمون میذاریمشون ، قبل به اختلاف خوردن sw طی صحبت با مجید آخیلیوس گفتم بهش این ۲ تا تیم رو مشکلشون رو حل کن نذار به اختلاف بخورن ، به خود میلاد تگزاس هم گفتم ممدکوماتسو پلیر خوبیه کار رو بسپرید دستش بذارید جمع کنه ساید رو ، علتش هم خیلی واضحه ، اون تایم هم با se درگیر بودیم هم با nw ، ساید sw هر چقدر قوی تر میشد به نفع ما بود در مورد متا هم با ممد کوماتسو صحبت کرده بودم در کل به نفع شمال شرق میشد ، تا اینکه مسئله made in china پیش اومد ، اگر میخواستم شخصا تصمیم بگیرم دعوتش نمیکردم ولی تعدادی از پلیرای شمال شرق که سرورهای قبل توی sw پلی میدادن شناخت داشتن ازش و همینطور ممد توشی و ادریس و آرین که مید این چاینا نزدیک کلونی اینا بود درخواست کردن دعوتش کنم حرف بچه ها هم همیشه اولویت داشته برام ، اگر بازهم سرور به عقب برگرده بازهم به خواست بچه ها دعوتش میکنم

در رابطه با متا کمتر صحبت میکنم قبلا پست تکمیلی گذاشتم از تورج ، ساناز خانوم ، حسین tnt ، سعید کستل عزیز ، روزبه ، ادریس ، محمدپاتریوت ، عرفان و ... تشکر ویژه میکنم که هم همه جوره خودشون پای موندن و هم ما به خاطرشون تا آخرین لحظه پای متا موندیم

این سرور درس عبرتی برای مملی و امید شد ، از تمام قول و قرارهای پشت پرده و کثیف مملی با امید و ... خبر داشتیم ، از پشت کوه نیومدیم فقط هر چیزی زمان خاص خودش رو میخواد ، مثل چیف بک واندر شمال شرق ، هر کسی بخواد با ما شطرنج بازی کنه میکشیم زیرش باهاش شطرنج برره ای بازی میکنیم امیدوارم که هر جفتشون درس عبرتی شده باشه براشون

از پلیرهای شمال شرق که سنگ تموم گذاشتن

ادریس و جعفر که وجودشون برا هر سایدی نعمته ، نیما آتیلا و موری و ممد توشی که درجه ۱ تو بخش هجومی بودن ، رضا گارد ارتش تک نفره فروم ، هر ۲ تا مصطفی هم مصطفی ۶۶۶۹۹۹ هم مصطفی yeahyoucan که بیشترین زحمت های مربوط به کتیبه ها و پوشینگ رو کشیدن ، پارسا لاغونچر و ممدتوهمی که وجودشون ساید رو زیباتر کرده بود ، مانی پارتیزان که واقعا یه اسطوره هست ، بهنام هولی اسطوره دف سازی ، نیما وارمستر و تیمش که درجه ۱ بودن تو همه چیز ، افشین منتال و علیرضا ایران یکی از بهترین اکانت های مصری سرور ، محسن جامی و دانیال و علی ترای و سیروان و امیر و جاوید هم که ستون های همیشگی شمال شرق هستن ، از حسام ۲۵۰ گرم و امیدردکوت و سالار و هادی مالگانی ، علیرضا و پویان و فرزاد یکی از پرفکت ترین کلونی های شمال شرق ، ممد دی جی و ممد کینگ و ...

اگر اسمی از قلم افتاده معذرت میخوام

از تمام پلیرهای تیم قدرتمند فونیکس ، سهیل گرندپا و سیما خانوم پلیرهای همه فن حریف بهترین در دف سازی و پاپ و همر و ... ، کاوه و استاد بابک عزیز تاج سرمون ، رضا اشکبوس یکی از بهترین رومن هایی که تا حالا دیدم رو کشید ، امیرحسین نایت دراگون و مهرداد شرف و امین سایلنس سه تفنگ دار ، سامان گرس که فقط دو هفته اول بود و اکانتی کشید که تا مدت ها بعد ول شدن اکانتش تولید ۱ سرور بود ، سجاد یونیک و علی ونگارد عزیز پلیرهای حرفه ای بی حاشیه ، علی جون و میثاق رفقای قدیمی ، علی مهری عزیز که حکم استادی گردنمون داره ، ادریس ناتار و رضا گارد و ...

در نهایت چون به احتمال خیلی زیاد سرور آخرم بوده یه مسئله ای رو شفاف سازی میکنم و مخاطبم ناصر کلاهبردار هست بقیه دوست نداشتن نخونن

ناصر جان بارها توی فروم این سرور گفتی شمال شرق سرور قبل با زدن نقشه های sw کثیف بازی کرد ، سرور قبلش که متا بودیم یادت باشه مسئول لانچ تمام همرهای ۲ ساید متا من بودم ، تمام پسوردها طبیعتا روی مرورگر سیو بود ، پسورد اکانت amiremun از خود پلیرش بپرسی ، پسورد همون سرور بود ، am1234 ، کل اختیارات اتحادتون هم روی این اکانت بود ، خیلی راحت میتونستیم نقشه هاتون رو نزنیم ، همراتون هم به ما نمیخورد ، لحظه آخر اگه داشتید وینر میشدید کل اکانتاتون اخراج بشه و ناتار واندرتون رو بیاره پایین ، ما برای وینر نشدن شما ۲ راه داشتیم ، بازی تمیز با زدن نقشه هاتون ، بازی کثیف با اخراج اکانت هاتون که به وینری خودمون ختم میشد ، شمال شرقی که ما پلی میدیدم تا به الان بازی کثیف نکرده و بعد از این هم بازی کثیف نخواهد کرد

• مانی جان اگه سروری تصمیم بر این شد که بازی کنیم شمارو هم دعوت میکنم تا تنفر اون سرورت رو بتونی خالی کنی

یه سروری چند سال پیش پلی دادید کسی هم نبوده فکر کردین خبریه... لطفا کمتر پست بذارید درموردش چیز خاصی نبودین

فقط وقتی میخواستی رو ما ۳ به ۱ کنی از ترس خوابمون نمیگرفت

ما روی مانی تعصب داریم ، قطعا قبل از اینکه تصمیم بگیرید بازی کنید ، شمال شرق باید تصمیم به بازی نکردن گرفته باشه که با خیال راحت تصمیم بگیرید پلی بدید (چون طبق عقبه ی تیمتون همیشه سرور های خالی از تیم های خوب بازی کردین)

میدونید که با وجود تیم اصلی شمال شرق یه مقدار داستان غم انگیز میشه برای شما افسانه ها

پس بهتره تو مبحثی که در حدش نیستید وارد نشین

• سلام خدمت دوستان

یک سوال : اصلا چرا نپ یا متا میکنید که بعدش این پست هارو بزارید ؟

بهتر نیست نپ یا متایی صورت نگیره و ۴ ساید با هم درگیر شن ؟ اصلا بزاید ناتار ۱۰۰ کنه . خدایی از این سبک بازی لذت میبرید ؟ فقط ۴ تا همر بکشید دف روش بریزید غارت اتومات فعال کنید برید لالا.

لطفاً برای سرور بعدی هیچ سایدی متا نکنه (البته باز پشت پرده بعضی از دوستان با تماس متا میکنن )

پ.ن:کسایی دارن نصیحت میکنن ازشون چیزی ندیدیم

پ.ن: تا دیروز طرف اخ بود الان طرفشو میگیره :D

پ.ن: جمله معروف بعضی ها (انشالله سرور بعد)

• ناصر جان بارها توی فروم این سرور گفتی شمال شرق سرور قبل با زدن نقشه های sw کثیف بازی کرد ، سرور قبلش که متا بودیم یادت باشه مسئول لانچ تمام همرهای ۲ ساید متا من بودم ، تمام پسوردها طبیعتا روی مرورگر سیو بود ، پسورد اکانت amiremun از خود پلیرش بپرسی ، پسورد همون سرور بود ، am1234 ، کل اختیارات اتحادتون هم روی این اکانت بود ، خیلی راحت میتونستیم نقشه هاتون رو نزنیم ، همراتون هم به ما نمیخورد ، لحظه آخر اگه داشتید وینر میشدید کل اکانتاتون اخراج بشه و ناتار واندرتون رو بیاره پایین ، ما برای وینر نشدن شما ۲ راه داشتیم ، بازی تمیز با زدن نقشه هاتون ، بازی کثیف با اخراج اکانت هاتون که به وینری خودمون ختم میشد ، شمال شرقی که ما پلی میدیدم تا به الان بازی کثیف نکرده و بعد از این هم بازی کثیف نخواهد کرد

ممنون امیرحسین جان بابت توضیح کاملی دادی . حضور ذهن ندارم ک دقیقا از واژه کثیف بازی کردن استفاده کرده بودم یا ن ولی اگر اون موقع از این واژه استفاده کردم معذرت میخوام چون منظورم من از اون حرکتتون عدم احترام به وقت و هزینه پلیرهای ساید مقابلتون بود . ولی الان با این توضیحاتی ک دادی بهت میگم کثیف بازی کردی .

کثیف بازی کردن یعنی سواستفاده کردن از اعتماد یه نفر . وقتی با این جزییات داری در مورد اکانت امیرمون حرف میزنی یعنی صد در صد در زمان بازی بارها لاگین داشتی رو اکانت . ک اینکار میشه سو استفاده از اعتماد کردن پلیری ک سرور قبل به لیدرش اعتماد کرده بوده و پسوردش رو داده بود بهش . اگر اینکار اسمش کثافت بازی نیست میشه بگی چ اسمی میشه روش گذاشت تا ما هم یاد بگیریم ؟

برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کن نه به نبض او .

• میخوای بدونی چرا بین کل سرورهایی که بازی میکنی همه علاقمند و مجذوب حرف شما میشن؟ بنظر من بخاطر شعارها و حفظ ظاهرهایی که انجام میدید نیست که خب راحت باشید احتمالا الان هم یه جواب شعاروار بنویسید به این دلیل و فلان دلیل!

اما نظر مستقیم من رو بخوای بدونی اینه که چرخ دنده های تیمت کار میکنه سارنگ جان!

ایلیا جان هیچ علاقه ای به بحث های رفت و برگشتی تو فروم ندارم ... مخصوصاً بحث هایی که عامدانه یه سری ادعا توش مطرح میشه و وقتی جواب داده میشه نادیده گرفته میشه و ادعا های جدید مطرح میشه ! بحث من و شما توی فروم بسته ـست ... اگر خواستی بحثو میتونیم شخصی تو یه کال دیسکورد یا هر چیزی که خواستی ادامه بدیم ... اما :

قبلش یه چیزی یادت باشه ، من به عنوان یک پلنر فقط به کسی که باهاش پلن میریزم مشورت میکنم و دلایلم رو بهش میگم و نکته بعدی اینه که ایلیا اول باید تکلیف خودش رو با خودش مشخص کنه و از اون موضع با هم صحبت کنیم !

• ایلیا یکی از لیدر های غربه که توی جریان اتفاقات سرور و ساید خودش بوده و اتفاقات غرب و ساید خودش بهش مربوط میشه
    • ایلیا یک شبه لیدر ایزوله شده ست که صرفاً با متای غرب همکاری داشته و در راستای یک هدف مشترک تلاش میکرده

هر موقع تکلیفت با خودت مشخص شد ، بنده در خدمتت هستم.

در مورد قسمتی هم که قرمز کردی صریح و کوتاه بهت پاسخ میدم :

نه شعاره ، نه حفظ ظاهر ... من یا محمد یا هر شخصی دلسوز دیگه ی این تیم وقتی یکی از چرخ دنده ها درست کار نکنه خودش جور اون چرخ دنده رو میکشه ، حتی به قیمت بهم ریختن توازن زندگیش ! فهمیدی ؟ فقط دلیلش همینه و هیچ دلیل دیگه ای هم نداره ... دنبال معجزه نباش !

اگر مسئولیت پذیر باشی بقیه علاقه مند به همکاری باهات میشن.

ولی اقای سارنگ شمایی که زود بهت برخورد و موضع گرفتی من ته سرور فهمیدم که تو فکر میکردی من حسین نامی هستم و سر همین خیلی بهم اعتماد نداشتی اما کاش از حامد اینا امار منو میگرفتی و میفهمیدی من چقدر در کنار تیم و برای تیم بازی میکنم

مهدی / حسین عزیز بنده هنوز هم که هنوزه قانع نشدم ... اونم به دلیل رفتار هایی که داشتی ... نکته ی بعدی که خودت توضیح ندادی اینه که پویا بر اساس آشنایی توی تورنومنت بهت پیام داده بود که ما اکانتی داریم که پلیرش رفته و پلیر میخوایم اما نمیدونست توی سرور هستی و شما هم لطف کردی و بهش نگفتی و دنبال اکانت تو جنوب غرب بودی :)

وقتی پویا بهم گفت ، داستان شما رو توضیح دادم و در نهایت وقتی دیدی پسورد عوض شده زدی به صحرای کربلا و گفتی خخخخ من تو سرور اکانت دارم.

پیشنهادم اینه سرور های بعد اینکارارو نکن و احترام بقیه رو نگه دار که انگ حسین رپر بودن از روت برداشته شه.

این هم آخرین جواب من بهت توی فروم

اگه تونستی تو اس دبل با آرامش بشینی بازی کنی علتش این بود با تیمی به جنگ داخلی خوردید که جنوب غربو از خودشون بیشتر دوست دارن ! به خاطر جنوب غرب تو اروم ترین حالت ممکن رفتیم از سرور ، نمیدونی در مورد چی دارم صحبت میکنم چون درکی از این چیزی که میگم ندارید !

ننه من غریبم بازی های ناشی از سوزش :) شما اگر بزن بودید می موندید و میزدید ... نه اینکه نمونده باشین ... موندین ولی نتونستین بزنین ! مثال ؟ Tazik مثال ؟ Elibanoo ! بقیه تون رو هم که قبل هر عملی خوابیدیم روتون :)

تناقض اونجاست که داستان بی نوایان و دلسوزان اس دبلیو تعریف میکنین ولی همون دلسوزان که جنوب غرب رو از خودشون بیشتر دوست داشتن رفتن توی شمال شرق و نشستن با تمام قوا بازی کردن که در نهایت باعث باخت شمال شرق هم شدن :)

فدای درک و فهمت حاصل خیر کننده ی خاک.

نکته جالب این سرور هم این بود که هیچکس صد شدن این واندر و متا رو گردن نمیگیره !

واندر صد شده ولی نصف اعضای جنوب شرق ازش راضی نبودن و ترجیح میدادن این اتفاق نیوفته / ادعای متا و اعتماد وجود داشته ولی از سه روز قبل تلاش هایی بود که ما واندر جنوب شرق رو بزنیم / هر دو ساید همر هاشون رو تا لول آخر نگه داشتن که در صورت اقدامی از طرف مقابل استفاده کنن / یکیشون قبول کرد چکمه قرض بگیره چون چکمه نداشته تا در صورت نیاز استفاده کنه :) / اسم تا لول های آخر عوض نشد و زمانی که میخواست عوض بشه قبلش به ما اطلاع داده شد که قراره این اتفاق بیوفته ^^

در مورد این قسمت آخر حقیقتاً نیاز نبود ... ما می دونستیم که شما در نهایت به قول و قرار هاتون عمل نمیکنین ولی مشکلی که با فحاش ها و جاسوس های شمال شرق داشتیم خیلی عمیق تر بود که سر اسم بخوایم تارگت عوض کنیم :)<3

به عنوان حرف آخر نقل قول میکنم از بزرگی : ما از دهن حرف میزنیم.

از دهن حرف بزنین تا خوش بگذره ^^

• سارنگ جان وقتی علاقمند به بحث نیستی نیاز نیست به بحثی ورود کنی که داخلش مخاطب نیستی.

بنده منکر مهارت شما در این بازی نیستم اما وقتی ادعا دارید با کی میخوای مشورت کنید؟

مثلا ما بیایم کال دیسکورد و تلگرام یا هرجای دیگه تبادل نظر کنیم نهایتش غیر این هست که موسی به دین خود عیسی به دین خود؟

مگه برای کلونی عموجانی غیراین بود که داخل دیسکورد گفتم یک اکسل بسازید باهم مشترک بزنیم گفتی خودت اکسل رو بساز شیت بهت میدم بعد ده روز با من شیت اکسل هم شیر نکردی؟

مثلا درباره سوییچ کتیبه های زیر واندر ده روز قبل تایم واندر به شما اخطار دادم که نیاز هست مرتاض رو چیفی کنید وگرنه نمیتونید ازین کتیبه بهره ببرید!

شما خیلی انتقاد پذیر بودید که صحبت مارو گوش کردید یا از سر لجبازی میخواستید ساز خودتون رو بزنید؟! در نهایت تونستید ازون مرتاض استفاده کنید؟

مگه شعار شما این نبوده که مثل کار جدا، رفاقت جدا. تراوین جدا رفاقت جدا؟

الان برای چی پشت کسی در میاید که هیچ براوردی برای متای غرب نداشته و همش ضرر بوده؟

فکر میکنی توازن زندگی شما به هم ریخت الان یا ما؟ مثلا کاری داشت روز کتیبه یا روز نقشه بگم درگیر زندگی هستم کی این وسط این گندکاریو جمع میکرد؟

همون چرخ دنده هایی که از جنوب غرب داخل اندبلیو قرار گرفتن نچرخیدن ما این وسط از زندگیمون زدیم خرابکاریشونو درست کنیم که بعد یکی بیاد کمربند قهرمانی ببره این وسط؟

اینکه من نقش قربانی رو قبول کردم و دشمن فرضی یک عده شدم تا به هدف مشترک متا و اتحاد برسیم رو میخوای ایزوله بودن خطاب کنی که به چی برسی؟

بعد هم راجع به اسکلت بندی اتحادهات داخل ارلی گیم فکر کن ببین کی ایزوله بوده. لابد تو پلن انبارهای واندر ش.ش هم 6 تا لیدر شمال غرب ایزوله بودن :)))

مسئولیت پذیری با تظاهر به مسئولیت پذیری بسیار متفاوت هست کسی اجازه نداره رو کار دیگری تبلیغ خودشو تیمشو انجام بده!

در نهایت میگن امید به مملی گفته این سرور من بعدی تو اما انگار یه عده که پای حرفشون میمونند قبل متای غرب به ج.ش گفتند این سرور تو بعدی من :)))

• ننه من غریبم بازی های ناشی از سوزش :) شما اگر بزن بودید می موندید و میزدید ... نه اینکه نمونده باشین ... موندین ولی نتونستین بزنین ! مثال ؟ Tazik مثال ؟ Elibanoo ! بقیه تون رو هم که قبل هر عملی خوابیدیم روتون :)

تناقض اونجاست که داستان بی نوایان و دلسوزان اس دبلیو تعریف میکنین ولی همون دلسوزان که جنوب غرب رو از خودشون بیشتر دوست داشتن رفتن توی شمال شرق و نشستن با تمام قوا بازی کردن که در نهایت باعث باخت شمال شرق هم شدن :)

فدای درک و فهمت حاصل خیر کننده ی خاک.

خرده ای بهت وارد نیست من باب درک چیزی که گفتم ، مطمئنم درک چنین چیزی برات خیلی سنگینه ، البته رو شما جور دیگه حساب میکردم ، فک میکردم میتونید درک کنید ولی خب گویا زیادی بهتون بها دادم تو ذهن خودم !

مهم هم نیست ما برای اثبات خودمون به شما این کارو نکردیم و الانم نیازی نداریم به تایید شما ! ما برای منفعت جنوب غرب این کارو کردیم .

توتالتون آقای شاهین خان شیرکش که فرمودن سرور بعدی میاید . پس حرفی نمیمونه تا سرور بعدی .

پذیرا هستیم ...

ویس جدید چیزی نداری بزاری ازمون یا سبزی پاک کردنت تموم شد ؟ :دی

پ.ن : جنوب غرب این سرور میتونست حداقل تو متای وینری باشه یا حتی تو ساید خودش واندرش صد بشه ، چقد اصرار کردم دو تا تیمو مرج کنیم و اینقد تیمم تیمت نکنیم ، حیف که خراب کردید سر هیچ و پوچ

یا حق

یوسف

• سارنگ جان وقتی علاقمند به بحث نیستی نیاز نیست به بحثی ورود کنی که داخلش مخاطب نیستی.

همون چرخ دنده هایی که از جنوب غرب داخل اندبلیو قرار گرفتن نچرخیدن ما این وسط از زندگیمون زدیم خرابکاریشونو درست کنیم که بعد یکی بیاد کمربند قهرمانی ببره این وسط؟

می بینی ایلیا ؟ دلیل علاقه نداشتنم به بحث با آدمایی مثل تو همینه ... تو همون پست اولم نشون دادم بهت که چرا دارم بهت جواب میدم و تک تک جملاتی که پای مارو کشیدی وسط نقل قول کردم ! اونجا حرفی نزدی اما 2 تا ریپلای بعد باز حرف قبلیتو میزنی. (این همون دور باطله)

اینکه من علاقه به بحث بعد از اتمام سرور نداشته باشم دلیلی بر تحمل تحمت و توهین های بقیه نمیشه.

در مورد بحث باهات هر موقع یکی از اون دو موردی که بهت گفتم رو انتخاب کردی ، میشه باهات صحبت کرد و به یک نتیجه ی درست رسید ولی تا زمانی که اینقدر وقیح باشی به ما انگ اینو بزنی که میخواستیم توی شمال غرب خرابکاری بکنیم ما هیچ حرفی با تو که عقبه ـت معلومه نداریم ! دیگه کیه که ندونه همه تلاش ما یکپارچه نگه داشتن و رسوندن شمال غرب به آخر سرور بود ... جز تو.

این حرفت هات هم الان معلومه دلیلش چیه ... هر چند نخوای قبول کنی ... آخر سرور بعد حرف ما ثابت میشه در موردت که با کی بستی و کجای میخوای بری.

ضمناً تنها کسی که من پلن های مشترک رو باهاش هماهنگ می کردم و نظرش رو می پرسیدم و در جریان تمامی افکار و حرکات من بود ، نیما بود و ما نیازی نداشتیم به بقیه توضیحی بدیم.

موفق باشی و سفید شده.

مهم هم نیست ما برای اثبات خودمون به شما این کارو نکردیم و الانم نیازی نداریم به تایید شما ! ما برای منفعت جنوب غرب این کارو کردیم .

آره مشخصاً از درک ما خارجه ... ادعایی کردین که در حدش نبودین و نتیجه چی شد ؟

• یکی مثل یوسف دمشو گذاشت رو کولش و فرار کرد
    • یکی مثل سد ممد محترمانه حذف کرد و احترامش حفظ شد
    • یکی مثل Tazik و Elibano و Made In China موندن و تا آخرین نفس کرمشون رو ریختن
    • یکی هم با جمعی از دوستان رفتن رو اکانت های شمال شرق و همه ی زورشو زد تا باخت شمال شرقو ببینه

شاهین جان بزرگ ماست و توتال ما توی این سرور بوده ... صد در صد خودش تکی واسه جمع کردن امثال شما هم کافیه ولی همه میدونن ما دو سرور رو پشت سر هم بازی نمیکنیم ... اونم این سایت با این وضع اسفناکش ... خوش بگذره سرور بعدی بهتون.

حق یارت و اینکه یادت باشه زمین سفت جای پشتک زدن نیست.

وقتی میبینم دو نفر که سایه هم رو با تیر میزدن و این یکی میخواست اون یکی رو مستعمره کنه ، اینقدر باهای جی جی باجی شدن و به هم نون قرض میدن بهم خوش میگذره 8)

• مثلا درباره سوییچ کتیبه های زیر واندر ده روز قبل تایم واندر به شما اخطار دادم که نیاز هست مرتاض رو چیفی کنید وگرنه نمیتونید ازین کتیبه بهره ببرید!

سلام ایلیا جان

این نکته که میگی اخطار دادی ما جواب ندادیم؟!

قانع نشدی؟!

ما برات حساب کتابش کردیم.

کدوم قسمتش رو متوجه نشدی؟!

اکانت هولدری وقتی از مرتاض به معماری سویچ میکرد برای فعال کردن دوباره مرتاض، معماری باید یدور چیف میشد و این باعث غیر فعال شدن معماری میشد. همین تایم فعال سازی مجددش یعنی خوردن انبار های واندر

حداقل واندر مرکزی کلا از دور خارج میشد.

من اگر به جای ساید های شرقی بودم توی این تایم نبودن معماری، حتی مرزی رو هم میزدم و سرور همونجا تموم میشد واسمون

دف پشت دیوار و بدون دیوار و دف فرضی روی مرتاض هم محاسباتش گفتیم که چقدر متفاوته.

حالا این فقط واندر بود.

بقیه تارگت های اکانت هولدر هم مبحثش رو باز نمیکنم که هرکدومش زیر معماری موثرتر بود تا مرتاض.

کل سختی سویچ گندم مرتاض به معماری هم ۲ الی ۳ ساعت بود که با حساب کتابا و برنامه هایی که زیر نظر تیم هولدری و لیدری متا انجام شده بود هندل شد.

نمیدونم چرا قبول نمیکنی اینا رو

۲ تا صحبت دیگه هم در زمینه اختیارات من کرده بودی که از نظرم بی انصافی بود اینجا جوابت رو میدم

۱. سویچ دفاع واندر مرزی به خاکستری

به نظر خودت ۴۶ میلیون دفاع اگر بک میشد چقدرش لاست میخورد؟!

برای جابجایی و مسیرهاش چند روز زمان میبرد و چقدرش روی واندر قبل فیکس شدن مسیر لاست میخورد؟!

از نظرم یکار غیر ممکن بود.

واندر مرزی با ۳ تا خمره سنگین اکانت هولدر و چندین و چند خمره از متا داشت ساپورت میشد.

واندر خاکستری این امکانات براش فراهم بود؟!

از نظرم خیر

۲.دفاع واندر مرکزی جنوب غرب

یجوری میگی دف واندر مرکزی از خاکستری کمتر بود،

که انگار کل دفاع ما فقط روی اون واندر بود و جای دیگه نرفته بود.

کل دفاع واندر مرکزی اس دبل، نقشه ها، معماری بزرگ و منحصر، خمره های واندر مرکزی رو جنوب غرب میداد و الباقی دفاعش هم روی واندر مرزی فیکس شده بود که عدد قابل توجهی بود.

این قضیه هم منت نیست، توافقی یود که توی جلسه متا با حضور لیدرهای متای غرب انجام شد و هر ۲طرف به بهترین شکل به قول هاشون توی این زمینه عمل کردن.

ایلیا جان به عنوان یه دوست این نصیحت رو بشنو چون پلیر قابلی هستی ولی هنوز برای لیدری تجربه کافی رو نداری

سعی کن یه سرور فقط به عنوان پلیر و هماهنگ کننده تیم خودت بازی کنی و کمتر درگیر پست های متعدد و حواشی فرومی بشی

مطمئن باش نتیجه خوبی میگیری

این موضوع رو چندین بار همه بهت گفتن یکم عمیق تر بهش فکر کن.

همه بدت رو نمیخوان.

سلام

یوسف جان میدونی من پدر کشتگی باهات ندارم و تلاشم کردم بین ۲ تیم مشکلات حل بشه.

ولی اینکه بگی بیایم درستش کنیم ولی بگی فلانی از اعضای تیمم به حرفم گوش نمیده و در هیچ زمینه ای همکاری نباشه تناقض هست.

فرق ما با تیم شما این بود که اگر لیدرها میگفتن همرت کور لانچ کن گوش میدادیم. شاید توضیحی هم در اکثر مواقع نمیخواست کسی. به معنای واقعی کلمه تیم بودیم.

اینا تفاوت هایی هست که شاید توی کمتر تیمی دیده بشه.

من جایی مطمئن شدم که عاشق جنوب غرب نیستی و شعار میدی که اکانتی که قرار بود هولدر جنوب غرب باشه رو حذف کردی.

درخواستی هم ازت نکردیم هرکس هم گفت گفتیم از طرف ما چیزی نخواین.

غیر ۲ تا خمره ای که چیف کردم ازت هم هیچ نقطه ای از اکانتت نذاشتیم اتک بیاد تا شاید نظرت عوض بشه.

کپی که گرفتی هم یادت باشه من با اینکه زودتر از شما مهاجر فرستادم، به عنوان اکانت ساپورت کپ ۱۲۵ گرفتم و شما به عنوان هولدر ۱۵۰ گرفتی بعد از من.

این یه مثال بود که ما همکاری لازم رو داشتیم در همه زمینه ها ولی متاسفانه تیم شما دوست نداشتن تیمی بازی کنن.

موفق باشی

• بحث باهات بیفایدست اشتباه منه که تصور کردم سر حرفها و شعارهاتون میمونید و قدرت تفکر منطقی دارید :))

نو که اومد به بازار کهنه شدش دل ازار سارنگ جان این حکایت شما با نیما بود وقتی داخل دیسکورد پرچم هری پاترو میکشید پایین میگفت اکسفورد ولی ما مصمم به مشترک بودن پلنمون با ج.غ بودیم.

در نهایت درسته که ما در لیدری نبودیم بدلیل اینکه تمامی تصمیمات اون لیدری در راستای ج.غ بوحشی ود که میخواست چنگشو بندازه ولی برو یه تحقیقی بکن ببین سفارت اتحاد دست کی بود و کی اسم اتحادارو یکی کرد بعد اینجا قمپز درکن :)))

میدونم میخوای پشت رفیقت در بیای بهت حق میدم اما بازیچش بودی از نظر من

دیگه ریپلای نمیشی

یه پست تشکر بزنیم و تموم

خوش گذشت

• پویا جان در وحله اول اجازه بده ازت نپذیرم نصیحتت رو

من اول این سرور هم اومدم گفتم وقت لیدری ندارم بایگوش جان وایستادن بالا که عاقبتش هم دیدیم!

نقل قول

اکانت هولدری وقتی از مرتاض به معماری سویچ میکرد برای فعال کردن دوباره مرتاض، معماری باید یدور چیف میشد و این باعث غیر فعال شدن معماری میشد. همین تایم فعال سازی مجددش یعنی خوردن انبار های واندر

حداقل واندر مرکزی کلا از دور خارج میشد.

من اگر به جای ساید های شرقی بودم توی این تایم نبودن معماری، حتی مرزی رو هم میزدم و سرور همونجا تموم میشد واسمون

دف پشت دیوار و بدون دیوار و دف فرضی روی مرتاض هم محاسباتش گفتیم که چقدر متفاوته.

حالا این فقط واندر بود.

نقل قول

هر دو ساید همر هاشون رو تا لول آخر نگه داشتن که در صورت اقدامی از طرف مقابل استفاده کنن / یکیشون قبول کرد چکمه قرض بگیره چون چکمه نداشته تا در صورت نیاز استفاده کنه :)

پویا جان این حرف شما با این حرف سارنگ در تناقض هست! برای حداقل 10 انبار داخل هر واندر 5 تا واندرزن رنک دار نیاز بوده که با 46 میل دف داون بشه! شاید هم اصلا داون نمیشد یا بیشتر نیاز بود!

نقل قول

کل سختی سویچ گندم مرتاض به معماری هم ۲ الی ۳ ساعت بود که با حساب کتابا و برنامه هایی که زیر نظر تیم هولدری و لیدری متا انجام شده بود هندل شد.

این یکی صحبتت هم با خودت در تناقض هست! چطوری 2-3 ساعته اوکی شده -11 میل گندم بعد نمیتونستید اتحاد جابجا کنید و مسیر کنید؟! از نظرم بله

نقل قول

۲.دفاع واندر مرکزی جنوب غرب

یجوری میگی دف واندر مرکزی از خاکستری کمتر بود،

که انگار کل دفاع ما فقط روی اون واندر بود و جای دیگه نرفته بود.

کل دفاع واندر مرکزی اس دبل، نقشه ها، معماری بزرگ و منحصر، خمره های واندر مرکزی رو جنوب غرب میداد و الباقی دفاعش هم روی واندر مرزی فیکس شده بود که عدد قابل توجهی بود.

والا بمن ارتباطی نداره دفاعش کمتر بود یا بیشتر و کجا تخس بود دف سایدتونو بریزید رو خودتون ولی وقتی شما میگی معماریو برای واندر مرکزی نگه داشتیم اینجاست که میگیم دف اون واندر که بخاطرش مرتاض سوییچ نکردید از این واندر کمتر بود

در نهایت شما پلیر قابلی هستی و اکانت خیلی خفنی هم کشیدی خسته نباشی و موفق باشی

• پویا جان در وحله اول اجازه بده ازت نپذیرم نصیحتت رو

من اول این سرور هم اومدم گفتم وقت لیدری ندارم بایگوش جان وایستادن بالا که عاقبتش هم دیدیم!

برو یه سایدی که لیدرش رو بشناسی

برو شمال شرق یا جنوب شرق

اونجا رو که دیگه اعتماد داری؟!

طبق چیزایی که شنیدم هم اولین کسی که ساز مخالف رو زد و اتحاد جدا کرد شما بودی

جات برای تصمیم گیری نبودم که بگم درست بود یا غلط و جات بودم چیکار میکردم.

ولی از بیرون وقتی به قضیه نگاه میکنی جالب نیست.

پویا جان این حرف شما با این حرف سارنگ در تناقض هست! برای حداقل 10 انبار داخل هر واندر 5 تا واندرزن رنک دار نیاز بوده که با 46 میل دف داون بشه! شاید هم اصلا داون نمیشد یا بیشتر نیاز بود!

اون تایم ساید های شرقی چند تا واندرزن داشتن؟!

خیلی از همرها لانچ نشده بودن و دستشون بازتر بود

دف واندر اون تایم چقدر بود!؟

خیلی کمتر از ۴۶ میلیون

خیلی راحت واندرها میخورد.

جفت واندرها

این یکی صحبتت هم با خودت در تناقض هست! چطوری 2-3 ساعته اوکی شده -11 میل گندم بعد نمیتونستید اتحاد جابجا کنید و مسیر کنید؟! از نظرم بله

ایلیا حس میکنم خودت میزنی به ندونستن

عزیزم ۲-۳ ساعته بخاطر کارایی که روزهای قبلش انجام شده بود هندل شد‌.

نه اینکه الان تصمیم بگیریم ۲ ساعت بعد ردیف بشه

۱۱ میلیون مسیر بخوای تیکش هم درجا بزنی ۲-۳ ساعته میرسه به واندر؟!

فک کن ربات میخواست همه کارا رو سریع انجام بده و نخوای با پلیر هماهنگ کنی

میرسه واقعا؟!

تمام امکاناتش از قبل آماده شده بود که تونستیم سریعا سویچ کنیم و نتیجه همکاری کل غرب بود.

و جوابم به سوالت اینه که هیچ جوره نمیشد.

اون ۴۶ میلیون دفاع حجم بالاییش لاست میخورد توی جابجایی.

والا بمن ارتباطی نداره دفاعش کمتر بود یا بیشتر و کجا تخس بود دف سایدتونو بریزید رو خودتون ولی وقتی شما میگی معماریو برای واندر مرکزی نگه داشتیم اینجاست که میگیم دف اون واندر که بخاطرش مرتاض سوییچ نکردید از این واندر کمتر بود

معماری برای کل اکانت هولدری فعال شد.

جایی گفتم برای فقط مرکزی فعال شد؟! خیر

واندر مرکزی اگر قرار بود اصلی باشه که دفش نمیرفت روی مرزی.

تصمیم کل متا بود که مرزی اصلی بشه.

و بخاطر اینکه اکانت هولدری بدون معماری فعال نشه دیگه مرتاض نمیشد برگرده.

در نهایت شما پلیر قابلی هستی و اکانت خیلی خفنی هم کشیدی خسته نباشی و موفق باشی

لطف داری و ممنون

نظر منم در مورد بازی شما همینه.

ولی به نصیحتم به عنوان دوست گوش بده.

ضرر نمیکنی

موفق باشی و از نظرم بحث تموم شده هست.

این مسائل هم برای شفافیت فروم و یادآوری برای خودت گفته شد.

پینوشت : عملکرد جنوب غرب و متای غرب که مشخصه.

جایی که شانس برد نداشتیم تعیین کننده برد جنوب شرق شدیم و پست رضا گارد که گفت ایمیل و همه چیز واسه ماست مشخص کننده خیلی چیزاست.

خوش باشید

• والا پویا ما اول سرور هم میخواستیم بیایم اسدبلیو گفتیم به سارنگ جان اعتماد داریم اما انگار خودش به خودش اعتماد نداشت نیاز به مشاور داشت. انشالاه سرور بعدیمون شمال شرق باشه اگه تریدرشون باج بده :دی

پویا جان شما نمیدونی چی گذشته بما هرطور میخواد بنظر برسه چون حصله گفتنشو نداریم وقایع رو بخوایم توضیح بدیم باید پادکست ران کنیم ولی برات یکوچولو بازش میکنم مثلا فرض کن اون دهکده اکانت داریوش داخل جنوب غرب که اسمش شده بود دست به این دهکده نزن و دیستروی شد و پست فرومش تحت تمامیت ارضی اومد موجب نپ شما با ج.ش ولی ش.ش بهتون باج نداد و مرتاضتوو زد شد اینطرف چی بود داستان؟ چارتا لب و دهن امردادی وایستاده بودن لیدر بما گفتن همه دهکده هاشونو ببرن داخل اس ای بزنن وقتی کپ اتیلا داخل اندبلیو بود و واندرزنش کنارش بود به ش.ش باج میداد الان که فکرشو میکنم اینجوری دیگه نیاز نبود به ج.ش هم باج بدین ش.غ مزدوروارانه کارتونو راه مینداخت ماهم گفتیم به بایگوش اینهمه ساید دارن مذاکره میکنن تو فازت چیه میخوای روز ده بری تو جنگ بعد همون چرخ دنده ها اومدن بمن گفتن نفوذی جنوب شرق و کشیدن زیر گروه و اختیارات اتحادو گرفتن ماهم از اتحاد رفتیم در نهایت همون مذاکره رو دوباره انجام دادند و دهکده رو توافقی چیف کردند ولی این وسط دست یکیو کوتاه کردن چون از اتحاد لفت داده تا سیستم خودشونو ادامه بدن بعد دیدن زیرش زاییدن و بدون ما هیچی نیستن جا زدن و گفتن همین گندو جمع کنید یه زدوبندطوری هم پلن چیده شد که کل ش.غ بره رو حذف :))

داداش اصلا شما بگو 5 میلش هم لاست میخورد وقتی دوتا ساید بدون انبار غذا واندر میارن بالا دف و مسیر میکنن دیگه با زیرساخت کامل چه کاریه که نمیتونید انجامش بدید. پلن برای جابجایی اینطرف چیدن مگه سخت بود خداروشکر دوتا ساید مثال زنده هستن ازش زنده اومدن بیرون این حرفها همش توجیه هست از نظرمن با احترام

• بما گفتن همه دهکده هاشونو ببرن داخل اس ای بزنن وقتی کپ اتیلا داخل اندبلیو بود و واندرزنش کنارش بود به ش.ش باج میداد الان که فکرشو میکنم اینجوری دیگه نیاز نبود به ج.ش هم باج بدین ش.غ مزدوروارانه کارتونو راه مینداخت ماهم گفتیم به بایگوش اینهمه ساید دارن مذاکره میکنن تو فازت چیه میخوای روز ده بری تو جنگ بعد همون چرخ دنده ها اومدن بمن گفتن نفوذی جنوب شرق و کشیدن زیر گروه و اختیارات اتحادو گرفتن ماهم از اتحاد رفتیم در نهایت همون مذاکره رو دوباره انجام دادند و دهکده رو توافقی چیف کردند ولی این وسط دست یکیو کوتاه کردن چون از اتحاد لفت داده تا سیستم خودشونو ادامه بدن بعد دیدن زیرش زاییدن و بدون ما هیچی نیستن جا زدن و گفتن همین گندو جمع کنید یه زدوبندطوری هم پلن چیده شد که کل ش.غ بره رو حذف :)

هر چقدر جلوتر می ری بیشتر به این نتیجه می رسم که تو واقعا عقده داری!عقده خودبرتر بینی.عقده حقارت وگرنه چپ و راست توی هر پستت نمی نوشتی بایگوش فلان و بایگوش بیصار.من رستم دستان.
    حالا که این موضوع رو مطرح کردی و مشخص شد که مشکلت چیه بزار بیشتر بازش کنم:
    در مورد اکانت جنوب شرقی که داخل ساید ده زده بود اول از همه خود تو شروع به جو دادن کردی و شلوغ بازی در آوردی که 10 ساعته که ده زده و شما هیچ کاری نکردی!!!
    بعد هم بلند شدی سر خود رفتی با جنوب شرقیا در موردش صحبت کردی و اومدی گفتی رفتم صحبت کردم و گفتن 13 روزه دیگه حذفش می کنن ده رو.
    از روز اول لیدر به کتف چپت بود متاسفانه امروز هم چپ و راست میای میگی بایگوش فلان بایگوش بهمان.اصلا من بدترین لیدر تاریخ تراوین به عقیده شما.خودتون چه کارنامه ای دارید؟همه کارهاتون حکیمانه بوده؟ می گفتی من از تو بدم میاد اونوقت می فهمیدیم مشکلت چیه.
    هر موقع توی موقعیت من قرار گرفتی می تونی بیای و ایراد بگیری از من.وگرنه بازی کردن نقش لاک غلطگیر و غلط های این و اون رو گرفتن خیلی راحته.
    بحث بعدی اینکه کسی نگفت همه برن توی جنوب شرق ده بزنن!مگه فیلم هندیه پسر خوب.شما که توی گروه لیدری بودی داستان رو می دونی چرا دروغ می بافی.
    این یه حرفی بود که انداختیم وسط اونم در حد بسیار محدود و تو اول از همه شاکی شدی و گفتی با شمال شرق بستی و با گفتن جمله یه ساید رو ببرید داخل جنگ به ت.خ.م.م از گروه لفت دادی!چرا نباید بهت شک کنن که نفوذی جنوب شرق باشی با این حرکات؟!
    کسی زیر گروه نکشید شما بودی که لفت دادی از گروه و ما هم اختیاراتت رو گرفتیم و شما هم قهر کردی رفتی بیرون از اتحاد و بقیه ماجرا ها.

بچه ها به شوخی تمام اتفاقات بعد از کتیبه ها رو گردن من می نداختن از زدن جنگ منحصر گرفته تا چیف واندر شمال غرب.الانم بگردید ببینید چیزی از قلم نیفتاده باشه آخر سروری مدیون نشیم البته اگر ناراحت نمی شید.
    این بازی اونقدری ارزش نداره که بخوایم در موردش دروغ هم بگیم.
    پستی دیگه نمی زارم.از هیچ کس گله ای نداشتم.هر کسی هم گله ای داره تا الان مطرح کرده و امیدوارم به قدر زحماتتون لذت از بازی برده باشید اما این یه بازیه و اونقدر توش غرق نشید.یه روز برنده ای یه روز بازنده.مهم اینه برنده ها جنبه برد داشته باشن و بازنده ها هم تحمل شکست.

ز کلفت تو چه پرواست سیل حادثه را؟

غبار سد ره کاروان نمی‌گردد

قدم ز جاده راستی برون مگذار

که تیر راست خجل از نشان نمی‌گردد

شاد باشید