نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت ۲ برابر | آغاز ۶ دی ماه ۱۴۰۳ |

• سلام بر چرچیل زمانه بهنام عزیز

چطوری ؟ :دی

بهنام فک میکردم پرت به پر اشکان گرفته دیگه مثل قبل حوصله فروم نویسی نداری :دی

خوشحالم هنوز انرژیت مثل قبله

بهنام بیا نپذیریم حرفایی که میزنیو

چون اسم یک اتحاد هم بیشتر توی متن آخر بازی نمینویسه یعنی بقیه افرادی که توی اتحاد های دیگه توی سایدی که وین میکنن هستن برنده نیستن؟

شما هی توپو داری می‌ندازی تو زمین شمال شرق که بگی بازندس همراشو ول بده اینور :دی کل سیاست چند صفحه اخیر فروم از سمت شما همین بوده ؟ غیر اینه ؟

بیا بازم نپذیریم که غرب نشسته کنار شرق صد کنه

تجربه چندین و چند سالی که بیشتر از دو رقم هست توی این بازی کوفتی :دی اینو ثابت کرده !

خیلی خوشحال شدم بهنام جان :دی

پ.ن : ی گیج یونیک به من بدهکاری لینک بده بیام تک هیرو ببرم بهنام :دی

پ.ن : ممنون از vehun بابت عذرخواهی از طرف سایدش ؛ شما قلب بزرگی داری سپاس..

• درود بر آیناز یار تازه نفس سرور

کل بچه ها میدونن من فقط تراوین بازی میکنم واسه فرومش... :دی

اسم اتحادو یادم رفته بود ایناز جان ، مرسی که یاداوری کردی ، الان اتحاد اس ای که با هم کنف هستن و خوب بهم میچسبونیمشون اگه صد کردید

اس ای و ان ای که باهم تشابه اسمی ندارن و کنف هم نیستن چجوری بچسبونیم بهم اینا رو ؟

نگران سیاست های چند صفحه قبل ما نباش ، اخرش همون اس ای 100 میکنه خیالت راحت ، از اول سرور که استرس نداشت یه چند روز استرس بگیرید چی میشه مگه؟

من بیشتر نگران ان ای هستم که تو هیچ چیز اسمش نیست میترسم یهو بد بشه اخر سرور بگن همرو تهدید کرد ، هیچ کیم در حدش نبود اخرم هیچ نامی ازش تو سرور ثبت نشد ، غریب از این سرور رفت;(;(;(

پ.ن: ناپلئونی رو رضا اورد ، چایم من دم کردم ، توام بیا بشینیم چای ناپلئونی رو بزنیم گپ بزنیم راجب قدیما !

پ.ن: جا گیج کتیبه دیگه نمیخوای؟ چکمه مثلا ؟! :))))

• شما هی توپو داری می‌ندازی تو زمین شمال شرق که بگی بازندس همراشو ول بده اینور :دی کل سیاست چند صفحه اخیر فروم از سمت شما همین بوده ؟ غیر اینه ؟

بیا بازم نپذیریم که غرب نشسته کنار شرق صد کنه

تجربه چندین و چند سالی که بیشتر از دو رقم هست توی این بازی کوفتی :دی اینو ثابت کرده !

پ.ن : ممنون از vehun بابت عذرخواهی از طرف سایدش ؛ شما قلب بزرگی داری سپاس..

سلام و وقت بخیر

فقط در مورد اون قسمت اجازه بدید مخالفت کنم : دی

یه زمانی تراوین بازی میکردیم چون برامون مهم بود . شاید چهارده پونزده سال پیش برام حکم مرگ و زندگی هم داشت اما هر چی میری جلو کم کم زندگی جوری احاطه میکنه تو رو که این چیز ها ارزشش میاد پایین . از طرفی هم هیچی واست تازگی نداره

الان وقتی اکثر ما تو دهه چهارم زندگیمون هستیم ، کار و زندگی و هزار بدبختی ، واقعا تراوین برامون صرفا یه بازی در حد بودن کنار رفقا و فراموش کردن مشکلاته . یکسری دوستان خوب جوون تر هستن هم انرژی بیشتری دارن دیدگاهشون متفاوته و من به نظرشون احترام میذارم.

اون چیزی که دوست داشتم از این سرور پیدا کردن یکسری رفیق جدید بود که فردا به همبازی بودن باهاشون افتخار کنم که خداروشکر حاصل شد.

در مورد سیاست فروم ، اگه بخوام صادقانه بگم این کل کل با شمال شرق ربطی به شما نداره . متاسفانه شمال شرق از همون اول با نوع رفتارش راه تعامل رو بست و خیلی وقت ها خطوط قرمز رو رد کرد . فکر کنم در این حد مجاز باشیم که بخوایم تا لحظه آخر نقدش کنیم ، درسته؟

بحث متا هم یکی از موضوعاتیه که قطعا نقد بهش وارده .

روی صحبت هم در همه موضوعات با شمال شرقه ، اما اگه حس میکنید این کل کل ها خللی تو بازی ایجاد میکنه اونم به چشم ، کرکره فروم رو هم میکشیم :دی

پی نوشت : بزرگواری شما رو میرسونه ، وظیفه ما بوده قطعا

• اره عزیزم گارد هم ماله ماست اما اکانت همر مون یکم دیگه میاد سر وقتت انشالله(yeahyoucan)

شما چند سال پیش رضا مد نظرته ؟؟؟

میگم دیگه هر چیزی تو تایمش قشنگه اون تایمی که شما زدین کپ ها رو. ۲ ۳ روز به حداقل های خودش برمی‌گشت اما کپ های که من زدم هنوز همون پاپ هست بعدم گفتم تو پست قبلی من مثل شما ها عقده ای نیستم قرمز کنم بزنم ۱۵ کراپی فلان کراپ لاک شد +مجتمع ابرسان 🤣😂 این کپ زدن ها ماله تایمی که شما رو مجبور کردیم مرتاض یونیک و بردارین و فشار گندم منفی رو تازه متوجه بشین اره دایی هرچیزی سر جای. خودش قشنگه 😘

منظورت از خمره همون خمره ای که دقیقا توی ۱۴ مین خودم ریکاوریش کردم ؟؟؟

چیف هم منظورت چیف ساید ویلیج هاست دیگه که مثل کنه دور واندر ما چسبیدین اما کل دستاوردش همون بود که فیدر مونو چیف کردین اما ما که اومدیم دور واندر Nw ده گرفتیم منجر به چیف واندر مرکزی Nw شد ما مثل هم نیستیم عزیزم

از زمانی که یادمه تک برده رو اکانت holy گذاشتین که مثلا بیایین چیف کنین ده هاشو که همونم نتونستین یکی. قوپی اومده بود holy روز آخر صفحه ۳وم امار و میبینه چی شد ؟ 😂🤣😂

• این عکس های بالا هم همش میگم فوتوشاپ ه قشنگم اینو یک توضیح میدی 😂🤣 دف ساز تخصیصی تون با ۵۳ تا ده چرا در رفت 😂

از بین همه اینا فقط یکی جنوب غرب بود. که اونم گفتم نوش جونتون. داشتی جنوب غربو مسخره میکردی رفتی از شمال غرب لینک آوردی که بارها معلوم شده اکانت دارید یا جاسوس دارید.

بیا یه قراری بذاریم. هر بار پست میذاریم من یه عکس میذارم که جنوب غرب شمال شرقو زده یا دفاع کرده. تو هم یدونه بذار که شمال شرق جنوب غربو زده یا دفاع کرده. ببینیم که بیشتر لینک داره ;)

برای شروع یه چیز خیلی کوچولو میذارم

• میگم دیگه هر چیزی تو تایمش قشنگه اون تایمی که شما زدین کپ ها رو. ۲ ۳ روز به حداقل های خودش برمی‌گشت اما کپ های که من زدم هنوز همون پاپ هست بعدم گفتم تو پست قبلی من مثل شما ها عقده ای نیستم قرمز کنم بزنم ۱۵ کراپی فلان کراپ لاک شد +مجتمع ابرسان 🤣😂 این کپ زدن ها ماله تایمی که شما رو مجبور کردیم مرتاض یونیک و بردارین و فشار گندم منفی رو تازه متوجه بشین اره دایی هرچیزی سر جای. خودش قشنگه 😘

دوست عزیز اگر در آرامش جواب میدی با هم وارد مکالمه بشیم. تشکر بابت رعایت این موضوع پیشاپیش

شما یعنی ۱۰ تا کپی که با هم میخورد رو توی ۲-۳ روز به حالت عادی برمیگردوندین؟!

بعد این منابعی که خرج میشد از کجا میومد؟!

دف سازی/همر سازی یه بخشی از ساید باید متوقف بشه تا خرج این قسمت بشه درسته!؟

یا مثلا تعداد زیادی اکانتی داشتید که کل منابعش سر ریز میشده و بی استفاده بوده و در نهایت اینجا به کار اومده؟!

در هر صورت در هر ۲ مورد یه بخشی از منابع ساید با این پلن ها نابود شده.

شما این مقطع از سرور برو هزینه برگشت منابع کپ هایی که زدی رو حساب کن ببین ارزش بازسازی داره یا نه؟! یکی از عکس هاتم کراپ ۸ به ۶ بود شیطون :)

اینم جواب آبرسانی که هی میگید.

با اینکه تسلط‌تون در کیریلوید بیشتر از ماست.

البته شاید فقط در مورد دف کوردی بوده;):P

شما رو مجبور کردیم مرتاض یونیک و بردارین و فشار گندم منفی رو تازه متوجه بشین اره دایی هرچیزی سر جای. خودش قشنگه 😘

منظورت از خمره همون خمره ای که دقیقا توی ۱۴ مین خودم ریکاوریش کردم ؟؟؟

مجبور کردید؟! آفرین

بله با توجه به حضور کمترین تعداد رمر داخل ساید های شرقی باز هم تصمیم منطقی گرفتیم.

و با توجه به محاسبات و پیش بینی های قبلش ۲ساعت سختی داشت و بدون سختی طولانی هندل شد.

به عنوان هولدر غرب شاید بیشترین تعداد خمره رو ساختم و دیدم. چه این سرور چه سرور های مولتی دار

توی ۱۴ دقیقه حداقل ۱۵ میلیون منبع رو رسوندید

اونم با ظرفیت اولیه محدود

انبارا رو ساختی منابعم این سر ریز نشده

کل منابعم توی این تایم رسیده

یعنی دقیقه ای ۱ میلیون منبع حداقل

جالبه

دست خوش8)

• اینا کجای جنوب غرب زدن که انویل های جنوب غرب باد کرده :))))) ما دف تو بیس نگه داشتیم خبری نشد گذاشتیم جلوی ناتار پوینت بگیریم آیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی نا مسلمون ها به ما خبر ندادید

بزن در رو کی بودیی عمویی

قبل اینکه بنویسی بخش مدافعین Ne یادت باشه از ترس اینکه شورت از پای شوالیت در نیارن اکانتت رفته تعطیلات ( از ترس همونایی که از اول سرور کشاورزی کردن)

به دوستان گلم پیشنهاد میکنم کسی که در بخش تربیت و شعورات اجتماعی و فرهنگی خانواده اش هم مونده که اون هارو گردن بگیره یا نه رو با ریپلای کردن بزرگ نکنید

کل کل کردن یه اصولی داره بعضی از عزیزان فکر کردن با فحش و بی احترامی گند لات مجازی میشن در حالی که .....

تو این سرور دوستان جدید و عزیزی پیدا کردیم و از بازی در کنارشون لذت بردیم . خاطرات 6-7 سال پیش عشق های قدیمی زنده شد

انشا... این سرور آبکی زودتر تموم بشه و ما هم تبریکمون بگیم و بعد خوشگلدی

شیطونی نکنید SE صد کنه بریم پی زندگی

پ.ن : دامپروری رشته واقعا سختی همون بهتر که رشته کشاورزی برگزیدم :)))

• ع الان شد دیگه اینا Nw ن ما Sw یم 🤣😂

شما ها نبودین فروم پاره کرده بودین ما متاییم ما همه با هم هستیم متا باید این طوری باشه متا باید اون طوری باشه (مگه اتحاد هاتون کنف نیست ) چه زود زیرشون کشیدی زشته به خدا به خاطر ۴ تا کپ از متات چشم پوشی کنی Lol

نمیدونم کدوم قسمت حرف منو متوجه نمیشی ما مثل هم نیستیم

من هیچ اسکرین نگر نمیدارم قشنگم اینایی هم که برات فرستادم رفتم گروه های واتساپ و زیرو کردم پیدا شدن 😂

اما تا جایی که ذهنم یاری میده اکانت بایگوش تون دیوار شده بود رو اکانت محسن همینقدر بسته برات دلبندم

پ ن: چه زمونه ای شده آدم ۳ ماه حرف از متا بزنه بعد به خاطر ۴ تا کپ بکشه زیرش 😂

• بحث جنوب غرب بود. ببین خودت نوشته بودی :

بعد من چی گفتم؟؟

نقل قول

الان داری جنوب غربو مسخره میکنی؟

کلا این مدت یه کپ ته سایدی رو چند روز پیش موفق شدید بزنید که نوش جونتون. بقیه حملاتتون که اکثرش گزارش هم نگرفته.

بعدش تو کم آوردی رفتی پای شمال غربو آوردی وسط که اونجا همه جور کثافت کاری داشتید. لانچ میکردن جاسوس داشتید میرفتید اتکا رو چک میکردید. با ساید جنوب شرق پلن رفتید که تارگت اونا رو لو دادید. معلوم نیست چه کارهایی کردید که هنوز معلوم نشده. تقلب کنی مدعی هم باشی نوبره.

لینک از کارهای بچه های شمال غرب هم زیاده. اما من جسارت نمیکنم بذارم. اگه خودشون دوست داشتن بذارن.
    ولی چون خیلی اصرار کردی یه دونه از کارهاشونو میذارم. یادم نیست فروم اومده یا نه.

به عنوان حسن ختام این لینک تقدیم به شما. اسمشو میذارم نتیجه خیانت بخش اول.

پ.ن. برای اسکرین و لینک زیاد گروه واتساپی رو زیر و رو نکن. چیزی پیدا نمیشه ;);)

• پستت طولانی. بود نتونستم همشو بخونم کیریلوید و برو با ادریس صحبت کن من سر در نمیارم

اما نکنه فکر کردی انبارش ش شده بوده ۸۰۰ تا 🤣😂

• ماشالله ماشالله آخر سرور باز فعال شدن بچه هاتون خوشم میاد کم میارید دیس رو میندازین پشت هر پست

اونی یکی دیگه تونم قشنگ معلومه فشار روشه برین بهش آرام بخش بزنین از خوردنی رد کرده. 🤣😂

جوجو جون تو که صحله با بزرگترات بیا بیابون ببینم چی میگی توی ۱۰۵ روز بازی ۱۰ روز شو میگم ما تعطیلات بودیم به خاطر استراتژیک بازی تو اون ۹۵ روز جرات اسکات کشیدن از اکانت من نداشتین الان زبون باز کردی نوب بدو خونه تون

• من اصلا از دوستانی که لانچ همرم رو داشتن ناراحت نیستم سارنگ گفت که محمد پای لانچ ها هست که باهاشون کامل در ارتباط بودم و فقط هم به ایشون میشد اعتماد کرد

اگه هم تک تارگت زده بازم به خودش مربوطه

ما گله ای از این که چرا لانچش کردن و یا این که چرا واندر نخورده نداریم

لطفا هم بحث رو عوض نکنین

بحث اصلی درون سایدی NW هست

چون توی اتحاد ما بحث بود که یک نفر هست که نه تنها کتیبه فروخت بلکه امار همر میداد و امار چراغ اتحاد میداد و ۲ تا همر توتن و هون که هیشکی جز ایشون و صاحب اکانت خبر نداشت که تو ابادی هست خفت میشه و نمیشد اعتماد کرد

در این حد بی اعتمادی بود که رنک یک غارت امار نمیداد بهش (پیاماش رو دارم با سند)

شما بگین وقتی از اول بازی تا اخر بازی کلی لیدر عوض میشه و همه باهم دشمنن دارن حرف از خیانت میزنن و حرف از فروش کتیبه و … میشه اعتماد جایگاهی نداره پس

هر کی هم به عنوان بازیکن میومد اعتراضی چیزی میکرد

میگفتن الان فارم عمومی میشی یا میومدن فیدراشو میزدن چیف میکردن و میگفتن همینه که هست

بعد از کتیبه فقط تنش و تشنج تو ساید بود و نمیتونستی بفهمی کی خودیه میترسیدس بگی من همر دارم

فقط علیرضا و احسان میشد اعتماد کرد که بازم دمشون گرم و محسن که همر من رو تا اخرین لحظه نگه داشت رو مرتاض و اماری هم نداد

به هر حال ساید خیلی بدی بود

و در اخر هم اینم بگم

تا اخرین لحظه که تو گروه بودم تمام فکر و ذکرشون این بود که فقط NE ۱۰۰ نکنه ولی به فکر این نبودن که خودشون ۱۰۰ کنن ما با همچین سیاستی داشتیم بازی میکردیم و در اخر هم پیام میومد که به لیدرهای خود اعتماد داشته باشین

• همر علی رو چیف کردین، نوش جونتون کار زیبایی بود

در این دنیا برای کفری کردن آدمهای رذلی که میخواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند, راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

• سلام و درود

الان رو نصف کتیبه ها هم بزنی سبز برمیگرده ، بازی وارد مرحله آخر شده ، شما دیر شروع کردی

در راستای هرجا بزنی برمیگردی یه جا زدیم خودمون موندگار شدیم

پ.ن. برای اسکرین و لینک زیاد گروه واتساپی رو زیر و رو نکن. چیزی پیدا نمیشه ;);)

حقیقتا ما لینک و عکس تازه میذاریم

حالا تو برو از ۳ ماه پیش عکس بذار

بعد مثل کسی که رفته مستراح دستشو گذاشته رو پاهاش هی با خودت بگو به عجب بازویی دارم

اما در شب گذشته زمانی که همه خواب بودن

تیم مافیا (مصطفی و نیما) در کوچه پس کوچه های شهر بزرگ غرب وحشی ، اکانتی رو خفت و دار و ندار اون اکانت رو ازش گرفتن

ای که رفته با خود دلی شکسته بردی

این چنین به طوفان دل مرا سپردی😭

نام پلن : سوپرایز مصطفی از شیوه تریدری

بار کج به مقصد نمیرسد!

این همر ۶ بار جنگ کوچک گرفته بود!!!

خسته نباشید به مصطفی و نیما عزیز که همچنان دست غرب رو تنگ تر میکنن😂😂

در این مکان کل کل ممنوع میباشد

در ادامه راه همچنان همراه شما خواهیم بود چرچیل های زمانه

بهنام غرب خوشحاله من ناپلئونی بدم؟ نامردی نیست یکم؟ بی زحمت ناپلئونی رو تو بگیر چای هم آیناز دم میکنه میشینیم دور هم میگیم میخندیم

اقای مهرداد عزیز که نمیدونم کدوم اکانتی

والا خیلی وقته بچه های ما فحش ندادن ولی اگه شما میخوای شعور و تربیت خانوادگیتو نشون بدی اینجا و یکمی جایگاه نشیمنت خارش میکنه میتونیم خارشت رو برطرف کنیم

در این کار استادیم ببم جان

پ.ن : ما گرفتار سیاست های غربی شدیم و الان نمیدونیم چیکار کنیم😱 میشه دیگه واسه ما فاز نگیرین؟😂

پ.ن : ما این همه زیر فشار غرب بودیم اونوقت به اندازه غرب دف و همر داشتیم سارنگ؟ خب پس این چه فشاریه؟ شوخی میکنی دیگه؟

پ.ن : محسن توپاک بازیچه نشو😂 (به یاد فیلمبردار فدایی)

پ.ن : فکر کن قوی ترین ساید بازی باشی با ۱۲۰تا اکانت و بخاطر متا مجبور باشی ۳۰ ۴۰تا اکانتت رو از لیست متا خارج کنی😂 اونوقت اینا به ما میگن عه اسم اتحادتون یکی نیست پلن مشترک نرفتی و فلان

بعد میگم دلم به حال شمال غرب میسوزه میگین چرا اینطوری میگی

پ.ن : در متای غرب فحش خارمادر طبیعی هست حتی در گروه های عمومی😂 امان از دل ...

پ.ن : لذت یا ذلت؟ مسئله این است. لیدرای شمال غرب از لیدرای جنوب غرب ناراضین که به شمال شرق پیشنهاد متا میدن؟😂 ای ناقلا ها

• اول از همه پلن خوبی بود ، واندرتون آخر بازی میتونه یکی دو لول بالاتر باشه اینطوری

دوم اینکه شما هر زمان ناپلئونی بدی ما خوشحال میشیم ، حالا اینکه تمایل داری هی شخم بزنی راحت باش

سوم اینکه واقعا منت به سر جامعه تراوین گذاشتید یه مدته فحش ندادید ، حتما بابت این موضوع ازتون در انتهای سرور ( اگه بتونید طاقت بیارید) تقدیر میشه

چهارم همینکه شمال شرق با اونهمه ادعای اول سرور الان داره به برابر شدن با غرب افتخار میکنه خودش یعنی تحت فشار بوده :دی

پنجم اینکه الان میخوای رو ایلیا کار کنی یعنی ؟ اینقدر میترسی از همه چی؟ ایلیا تاج سر ما ، یکی از ستون های اصلی متا ( ببین حتی اسم اتحادهم یکیه :دی یاد بگیر) هست و یک تنه با واندرش کلی همر ازتون گرفته .

نکته طلایی : یعنی هنوز دست از جاسوسی برنداشتید؟ بابا شما دیگه کی هستید ! اینقدر جاسوس های شمال شرق تو بقیه سایدها ریشه دووندن که هر چی هرس میکنیم بازم هستن . به اون شیر پاک خورده ای که داره اطلاعات غرب رو براتون جا به جا میکنه سلام میکنم از همین تریبون و بهش میگم : دوست عزیز میخوای خبر ببری حداقل به حرمت یه سرور کنار هم بودنمون دروغ نباف به هم

نکته آخر : با این که میدونم داری داستان میبافی تا شلوغکاری کنی اما بازم میگم لیدرهای شمال غربی متای غرب اگه حرفی زدن ، حرفشون روی سر ما جا داره . بیشتر از اون که تو فکر کنی ما با هم در ارتباطیم :دی حالا هی تلاش کن سوسه بیای!

• چهارم همینکه شمال شرق با اونهمه ادعای اول سرور الان داره به برابر شدن با غرب افتخار میکنه خودش یعنی تحت فشار بوده :دی

نگاه باز رفتی از موتوری جنس گرفتی نکن خواهر من نه چیز برادر من نکن این کاراتوزشته به خدا

برابری ؟؟

Lollllllllllllllllll

چیتون میخوره به ما دوتا سایدی با هم ۴۰ ۵۰ میل دف کشیدی که ۲۰ میلش برده است 🤣😂 اما بازم نرسیدی به دف ما

تعداد واندر زن که فکر کنم دوبل دوتا ساید واندر زن داریم

هولدر ی هم که میگم جعفرمون برا هولدرتون یک دوره خصوصی بزاره که حداقل بدونه نقشه که میاد یک دونه جا بزاره برا نقشه نه اینکه بره بعد از چند ساعت بیاره نقشه رو اکانت 😂😂😂😂

۳ تا واندر تون که زیر ه. واندر متا مون ۱۰۰ میشه مدال واندر ۲ هم که ماله Ne

بچه هاتون هم جدیدا دارن Nw Sw. میکنن این بود حرف های امام این بود بازی پاک( اول سرور رید توافقی ، به قول بچه های خودتون ۷تا اکانت خریدین 🤣😂)

متا تون هم از پشت پرده میاد میگه بیایین متا کنین با ما فقط اسم اتحاد و عوض کنین بسته 😂🤣😂😂

همین واقعا ؟؟ آنقدر از شروط متا پایبندی متا تهعد متا تون مثلا به رخ ما میکشیدین همین

حالا شما دقیقا با کدوم ماشین حسابی حساب کردی Ne برابر ه با غرب 🤔🤔

• پ.ن : ما این همه زیر فشار غرب بودیم اونوقت به اندازه غرب دف و همر داشتیم سارنگ؟ خب پس این چه فشاریه؟ شوخی میکنی دیگه؟

پ.ن : فکر کن قوی ترین ساید بازی باشی با ۱۲۰تا اکانت و بخاطر متا مجبور باشی ۳۰ ۴۰تا اکانتت رو از لیست متا خارج کنی

چیتون میخوره به ما دوتا سایدی با هم ۴۰ ۵۰ میل دف کشیدی که ۲۰ میلش برده است 🤣😂 اما بازم نرسیدی به دف ما

تعداد واندر زن که فکر کنم دوبل دوتا ساید واندر زن داریم

حالا شما دقیقا با کدوم ماشین حسابی حساب کردی Ne برابر ه با غرب 🤔🤔

جالبه که آقا رضا یه جا میگه که شمال غرب قوی ترین ساید بازی بود. اما هم خودش قبلش گفته که شمال شرق به اندازه کل غرب دفاع و همر داشته و آقا مصطفی (دوستان میگن یوسف زیر چادر) اومده میگه که شمال شرق قوی ترین بوده.

خیلی خوبه که قوی ترین باشی اما واندر تو ساید کناری صد بشه 8)

قوی ترین باشی اما هر چند وقت یه دونه از این لینکا داشته باشی =O=O

• آخ آخ فشار اومده نه 😘اشکال نداره عزیزم این نیز بگذرد

بزرگ میشی یادت میره

شما فعلا افتخارتون این باشه تعیین کننده این باشی که واندر تو کدوم قسمت شرق قرار ۱۰۰ بشه

راستی کو اون حسابدارتون مگه ما ۳۳ روز عقب نبودیم مگه قرار نبود لول ۷۵ و نبینیم. Ezzzzzzzzz

اره دایی من هر چند ساعت یک بار میایم رو واندر تون چکاپ میکنم یک موقعه راه رو کج نرین شیطونا 😂🤣 نمیخواستم ریا بشه نگفتم بهتون اما همیشه حواسم بهتون هست 😘

• سلام و درود خدمت عزیزان حاضر و ناظر بر بازی

احتمالا این آخرین پست بنده در این تاپیک هست پس هشدار: پست طولانی

البته همچنان نتیجه سرور مشخص نیست ولی چون دیگه در سرور کارمون تموم شده پست آخر رو زودتر نوشتم.

اکانت:

تیم این سرور ما متشکل از ۲ اکانت و ۳ پلیر بود

احسان عزیز اکانت врач و سروش عزیز که بنده افتخار همراهیشون رو روی اکانت Drugon داشتم.

پلن اکانت با توجه به پلن اولیه ای که ساید داده بود کاملا جنگی بود و قرار نبود همری اندگیم رو ببینه که بعد با تغییر جهت دیپلماتیک ساید پلن بالاجبار تغییر کرد.

در شروع سرور ۴ همر استارت خورد که شامل کلینر کتیبه ناتار، همر دیفالت، همر انبار زن و تک همر اندگیمی بود که مورد ۲ و ۳ عملا ترشی شدن :دی

تشکرات:

تشکر میکنم از احسان عزیز که مارو به این سرور آوردن، تشکر ویژه دارم از سروش لنگری عزیز که عملا کل زحمت اکانت رو دوششون بود.

همچنین جا داره از فرهاد و رضای عزیز تشکر کنم که زحمت زیادی کشیدن این سرور و از تمام دوستان جنوب شرق که ما رو تحمل کردن.

نقد سرور:

قبل از هر چیز باید بگم من نه در شورای لیدری بودم و نه حتی تو جلسات داخل سایدی تونستم حضور داشته باشم پس احتمال اشتباه در صحبت های بنده زیاد هست و فقط دیدگاه و تحلیل خودم رو از سرور مینویسم.

در شروع سرور تر کیب ۴ ساید به این شکل بود

ج.ش: ترکیب ساید بر اساس درگیری زودهنگام با شمال و با نسبت همر به دفاع بسیار بالا چیده شده بود.

ش.ش: پر پلیر ترین ساید بازی با برنامه ریزی اندگیمی و نسبت همر به دفاع پایین و با آمادگی برای درگیری زودهنگام.

ش.غ: دومین ساید پر پتانسیل هم در زمینه تهاجمی و هم تدافعی ولی با مشکل در هماهنگی بین تیم ها

ج.غ: کم اکانت ترین ساید بودند فکر میکنم ولی در دیپلماسی درون سایدی و برون سایدی قاطعیت به خرج دادن و نسبت تارگت به دفاعشون مشابه شمال شرق پایین بود.

در ابتدا تمام نگاه ها به مرز شرق بود، جایی که جنوب شرق با یک تیم کاملا هجومی یک جنگ از قبل برنامه ریزی شده علیه ربع شمالیش رو شروع کرده بود.

برای خیلی از بازیکن ها از جمله خود ما نتیجه چندان اهمیتی نداشت و تنها هدفمون لذت بردن از درگیری و ساخت دفاع برای اندگیم بعد از اتمام همر ها بود ولی...

ولی به راستی چرا این برنامه متوقف شد؟

من باور دارم که شورای لیدری تلاش داشت این امر به وقوع بپیونده اما اگر از دید لیدری ببینیم مهم نیست که شما چقدر همر روی یک ساید بلند کنین یا چند تا تارگت رو بپرونین چون وقتی واندر ساید مقابل ۱۰۰ بشه شما بازنده هستید!

جنوب شرق گرچه پتانسیل تهاجمی بالایی داشت ولی در کنار جنوب غرب از خلوت ترین ساید ها بود و در اون زمان نگرانی برای بحث دفاع وجود داشت که با توجه به تعداد بالای همر و تعداد کم اکانت مصری در ساید و ضعف واضح در تاپ پیشرفت میشد تخمین زد ساید در اندگیم هم وضعیت دفاعی خیلی خوبی نخواهیم داشت پس برای بازی جنگی در سرور کم بازیکن وقتی شما پتانسیل کافی برای ۱۰۰ کردن قطعی واندر خودتون به تنهایی رو ندارید منطقی ترین کار اینه که با یک متا اندگیم رو بیمه کنین و با خیال راحت همرها رو روی ساید های مقابل بزنی تا هم تارگت کم شه و هم به اکانت های دفاع ساز اضافه بشه و هم بازیکنی که با قول بازی پر زد و خورد اومده به هدفش میرسه و جلوی ریزش بازیکن گرفته میشه.

حالا به دو گزینه اولیه متا نگاهی بندازیم

شمال غرب میتونست با توجه به تهدید مرز شمال گزینه مناسبی برای پلن مشترک روی شمال شرق باشه و پتانسیل بسیار خوبی رو هم از خودشون نشون دادن و البته تمایل باستانی این ربع به درگیری با شرقشون هم همچنان در این ربع زنده بود.

از مذاکرات بین ساید ها اطلاعی ندارم ولی احتمال میدم این ساید نتونسته تضمین اندگیم رو به جنوب شرق بده که متا جوش نخورده.

گزینه بعدی جنوب غرب بود که هم واندر مرزی داشتن و هم میدونستیم در اندگیم قدرتمند ظاهر میشن و هم تمایل به متای هجومی با توجه با کمبود همر در این ساید وجود داشت و البته درگیریها در مرز شمالیشون متای غرب رو کمی نامحتمل کرده بود ولی به نظر من ترس از متای شمال جلوی این متا رو گرفت چون باور بفرمایید متای شمالی جنوبی بسیار آنبالانس تر از چیزی که میبینین میشد و شاید خاطرات اخرین 2x.ir رو زنده میکرد.

پس تنها حالت منطقی برای متا حالت ۳ به ۱ روی شمال شرق و یا متا با خود شمال شرق بوده :دی

نمیدونم مذاکرات در این زمینه شکست خورده یا لیدری مستقیما گزینه انقلابی رو انتخاب کرده ولی نتیجه در هر حال متای شرق بوده.

گرچه همچنان مشکلی وجود داشت و اون هم این بود که متای ارلی گیم با رقیب سنتی در شرایطی که احتمال میدی دفاع اونها در اندگیم به صورت معنی دار از شما بیشتر باشه بسیار شکننده هست مگر این که واندر مشترک یا حداقل هولدر مشترک باشه.

چرا این اتفاق نیفتاده؟ اطلاعی ندارم ولی حدس میزنم بعد از پایان سرور لیدر ها توضیح لازم رو بدن.

تضمین لازم با جابجایی ایمیل انجام شد که خوب کمی نامتعارف هست.

به دنبال همین متا هم متای غرب با تاخیر شکل میگیره و پلن واندر مشترک رو پیاده میکنن.

در مورد نپ جنوب تا جایی که اطلاع دارم قرار بود به علت جنگ داخلیشون و جلوگیری از حذف یک ساید مدتی نپ باشیم که منطقی بود ولی حقیقتا دلیل ادامه نپ بعد از ریکاوری جنوب غرب در میدگیم رو نمیفهمم. به خصوص زمانی که تنها ساید متای مقابله که واندر داره و هولدر واندر مشترک هم هست.

در مجموع تعداد پلن های مشترک به من اینو میگه که یا اعتماد کافی و یا جدیت لازم برای شروع بازی تهاجمی از شرق خیلی دیر شروع شد و شاید حتی اطلاعات سانسور شده جهت جلوگیری از درگیری به یکسری از بازیکن ها داده شد که در انتها منجر به ریزش پلیر شدید ساید شد.

در مورد چیف واندر:

کاری به این که واندر لول دار چجوری چیف شده ندارم، ولی تا جایی که اطلاع دارم تنها یک بار در اواخر میدگیم جلسه ای جهت نظرسنجی برای تغییر دیپلماسی برگزار شد که نتیجه بر ادامه متای شرق بود و تا جایی که میدونم هیچ یک از لیدر ها حتی اگر مخالف ادامه متا بودن قصد کارشکنی نداشتن و به این تصمیم جمع احترام گذاشته شد.

حداقل کاری که میشد انجام داد برگزاری نظرسنجی بود و از نظر بنده این تغییر ایمیل توهین به بازیکن های جنوب شرق بوده.

به هر حال بعد از کودتا :دی چون گروهی از دوستان قصد ادامه بازی داشتند به احترام این عزیزان بازمانده آخرین تروپ اکانت هم با هماهنگی تیم لیدری در جهت منافع متا لانچ شد.

فارغ از اینکه کدوم یک از واندر ها ۱۰۰ میشه میتونم بگم ما به هدفمون نرسیدیم.

دیپلماسی ساید با پلن اولیه همخوانی نداشت و میدان قربانی دیپلماسی شد :)

خلاصه که اومدیم شطرنج بازی کنیم ولی دوستان مافیا دوست داشتن!

تمام این صحبت ها دیدگاه شخصی بنده و کاملا غیر معتبر میباشد و اگر به شخص یا سایدی جسارت شد پیشاپیش پوزش می‌طلبم.

سخنی با مدیریت سرور:

شاید بهترین حالتی که میشه جلوی مولتی بازی رو گرفت همین باشه که داره اجرا میشه و واقعا چاره ای برای پارکینگ و پوش کتیبه و... نیست حتی تو com. ولی دو مورد عملا تمامی محاسبات رو به هم میزنه که با اصلاحش کیفیت بهتری تو سرور شاهد خواهیم بود.

مورد اول تولید امتیاز فرهنگی

مورد دوم اسپان ناتار با پاپ بالای ۳۰۰

این دو تا فاکتور رو اصلاح کنین ببینم چند نفر میتونن تا کتیبه ۱۵ تا ده بزنن

چند نفر حتی نزدیک ۱ میل دفاع میکشن

بدون فیدر چیفی چجوری دفاع کپای مولتی رو میدن؟

نمیگم منبع دهی ناتار کم بشه، ولی واقعا زیرساخت آماده سرور رو خراب کرده.

یه زمانی برای این که کی جشن بگیریم،تا کی ده جدید بزنیم و کی دیگه جشن گرفتن صرفه نداره کلی محاسبه میکردیم.

یک زمانی پلیری که فیدر برا کتیبه چیفی میداد کار مهمی کرده بود و زمانی بود که ده گرفتن و زیرساخت بالا اوردن تو ساید رقیب کار سختی بود.

الان همش کشک؟ کپ بگیر بیار بالا تا ناتار پاپ ۵۰۰ بیاد بالا و یا علی چیف کنیم تا لول ۹۹ واندر حداقل ۳۰ تا ده روشن کردی.

رنده شدن دفاع هم که عملا معنی نداره.

در نهایت یک فکری برای pvp بکنید که اوضاع تاپ هجوم خیلی بیریخته!

پ.ن تبریک به برنده ولی این سرور این جمله از ژان پل سارتر رو خوب درک کردم "اگر پیروزی با جزئیات شرح داده شود دیگر نمیتوان آن را از شکست تمایز داد!"

پ.ن به قول سارنگ میتونست خوش بگذره! :D

Don't get too close
    It's dark inside
    It's where my demons hide
    ...It's where my demons hide