بیشتر😂😂😂😂😂😂
ممد تو فکر کن ما چسبوندیم خودمونو
شما از چی ناراحتین؟
ته سرور مشخص میشه چی به چیه😂
برنده کیه بازنده کیه
مثلا این همه پلن بری کپ بزنی با افتخار اینجا بنویسی با رنگ قرمز و مشکی اخرش واندرت سومم نشه😂
این باخته
سرور که تموم شد مثل نقی پست بذارین من باختم بدم باختم
باخت یعنی قویترین ساید بازی + منسجم ترین ساید بازی ( جنوب غرب ) + مملی + امید + زیر آبی رفتنتون + اعضای فرومتون همه باهم حتی نتونین مدال سوم واندر رو بگیرین😂
برد برای شمال شرق یعنی بیرون انداختن مملی + متا با جنوب شرق + نگه داشتن متا حتی با کارشکنی های امید و مملی + وینر در متا + مدال دوم واندر + کم نیاوردن جلوی متای غرب در حرکات نظامی و سیاسی
حالا بشینین ناپلئونی بخورین بگین هه هه هه ما نذاشتیم ش ش برنده باشه😂😂😂😂
جلل خالق
این دوستان تا ۲ هفته پیش اینجا میگفتن که چرا لانچر شمال شرق مشخص نیست و این یه کار زشت و وقیحانه اس
الان خودشون زدن شد کار خوب؟
یعنی دیگه مشکلی نداره لانچ تمام واندرزن ها رو ۲ نفر انجام بدن؟😂😂
قشنگ شد
لعنتیای پاک باز
😂😂😂😂😂😂😂😂
سر صبح خود را چگونه آغاز کرده اید؟
با شیشه
به پلیر خودتون که در راستای ساید شما کار کرده میگی پلیر ان ای؟😂
جلل خالق
پ.ن : محسن توپاک قدیمی شدی😂 برو ورژن جدید رو خودت اپلود کن شاید یه تغییراتی احساس کردی
من نمیفهمم چیکار قراره بکنید ما سوم هم نشیم :دی
مگر اینکه پلن داشته باشی واندری چیف کنی که اونم طبق قانون برای چیف سطحش باید صفر باشه ( عه یادم نبود قانون برای شما کار نمیکنه و شما میتونید واندر سطح 14 چیف کنید از هم :دی)
ما از اینکه واندر تو خاک شمال شرق صد نشه خوشحال میشیم ، چیکار با خوشحالی ما داری اخه:دی
در مورد لانچ ، وقتی دیگه مولتی هانتر به منتهی علیه چپ خودش حساب میکنه همه چیز رو ، وقتی خود محسن میاد میگه ما رو اکانتا لاگین میکنیم ، وقتی به مولتی هانتر پیام میدیم مگه لاگین با پسورد ممنوع نیست میپیچونه ، بله عزیزم
قانونی که توسط قانون گذار ملغی بشه دیگه قانون نیست که من بخوام ازش تبعیت کنم . ما تا زمانی که این قانون برقرار بود رعایتش کردیم ، وقتی خود مولتی هانتر بی خیالش شده ما چرا باید کاسه داغ تر آش بشیم؟