نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت ۲ برابر | آغاز ۶ دی ماه ۱۴۰۳ |

• من نمیفهمم چیکار قراره بکنید ما سوم هم نشیم :دی

مگر اینکه پلن داشته باشی واندری چیف کنی که اونم طبق قانون برای چیف سطحش باید صفر باشه ( عه یادم نبود قانون برای شما کار نمیکنه و شما میتونید واندر سطح 14 چیف کنید از هم :دی)

ما از اینکه واندر تو خاک شمال شرق صد نشه خوشحال میشیم ، چیکار با خوشحالی ما داری اخه:دی

در مورد لانچ ، وقتی دیگه مولتی هانتر به منتهی علیه چپ خودش حساب میکنه همه چیز رو ، وقتی خود محسن میاد میگه ما رو اکانتا لاگین میکنیم ، وقتی به مولتی هانتر پیام میدیم مگه لاگین با پسورد ممنوع نیست میپیچونه ، بله عزیزم

قانونی که توسط قانون گذار ملغی بشه دیگه قانون نیست که من بخوام ازش تبعیت کنم . ما تا زمانی که این قانون برقرار بود رعایتش کردیم ، وقتی خود مولتی هانتر بی خیالش شده ما چرا باید کاسه داغ تر آش بشیم؟

• من هنوز اسم شریفتون رو نمیدونم ، محمد هستم نه ممد دوست عزیز

اینکه شما یه موضوع رو اشتباه متوجه شدی ، اومدی براش کلی پست فرستادی . بعد تاریخ رو دیدی یهو داری داستان جدید سر هم میکنی که تقصیر من نیست؟

ما با جنوب شرق یه نپ داریم از اول سرور ، همین و بس

تا زمانی که خودشون بخوان پایبندیم ، نخوان همدیگه رو میزنیم .

• من هنوز اسم شریفتون رو نمیدونم ، محمد هستم نه ممد دوست عزیز

اینکه شما یه موضوع رو اشتباه متوجه شدی ، اومدی براش کلی پست فرستادی . بعد تاریخ رو دیدی یهو داری داستان جدید سر هم میکنی که تقصیر من نیست؟

ما با جنوب شرق یه نپ داریم از اول سرور ، همین و بس

تا زمانی که خودشون بخوان پایبندیم ، نخوان همدیگه رو میزنیم .

چون به من میگن ممد منم به شما میگم ممد :دی

این پست منو بخون

دیدگاه چند روز پیش منه

من دیشب پستو دیدم ، کل کل نعمت هم دیدم .... ولی اخر شب بود منم حال نداشتم جواب دادنو موکول کردم به امروز

ولی پست ها پاک شد

چون دیدگاه من اینه ج ش بسته با غربیا برای صد کردن

برامم تعجب داشت که یه همر از غرب بخوره و شما هم گردن بگیری ، برای همین برگشتم تاریخو دیدم که اشتباه کرده بودم ( اشتباه کردن جرم نیست )

الانم خوشحالم که اشتباه کردم و پست قبلیم و دیدگاهم نسبت به سرور هنوز سرجاشه

که ج ش با غرب بسته

فعلا هنوز دلیلی نیومده که بهم ثابت بکنه که این جور نیس ، اگه شما دلیلی داری اینجا بزارید اگه نه که

پیروز این سرور ج ش هست

شما هم باهاش بستید - اینکه چی گرفتید که این اتفاق بیوفته نمیدونم

پ.ن: من از اول سرور چندبار حس زدم پیش بینی کردم ، خیلی هاش درست بود.... چندتایی هم با یکم تغییر جزئی درست بود !!

• اول اینکه چرا تو همه پست هات یه توهینی

سوپرایز؟ الان جنوب شرق اوله ، شمال شرق دوم ، ما سوم

چه مدل سوپرایزی میخوای رو کنی اوضاع برای ما بدتر بشه؟ :دی

اولا شما ذهنت مریضه به منچه جا خالی خیلی کلمات قشنگ میتونی پر کنی 😉

دوما سوپرایز اسمش سوپرایز ه

هرچیزی تو تایم خودش قشنگه 😁

واندر ما تو ۹۹ هم چیف می‌کنیم کجای کاری

• من نمیدونم چه اصراریه هی متای شرق رو میخوان جدا از هم صدا کنن ، ما از اولش به متای غرب احترام گذاشتیم ، تبریک گفتیم و غرب صدا زدیم .

متای شرق هم شما هر چی دوست داری صدا کن مهم نظر پلیر های متا هست که متا رو قبول دارن و شما بالا بری پایین بیای رو هم همر بلند نمیکنن😉

همونطور که وسط سرور پلیر ها راضی به شکوندن متا نبودن ، اخر سرور هم راضی به شکوندنش نیستن .

تلاشی که از زمان متای ما تو فروم کردین رو تو بازی میکردین شاید متای شما میبرد .

• من نمیدونم چه اصراریه هی متای شرق رو میخوان جدا از هم صدا کنن ، ما از اولش به متای غرب احترام گذاشتیم ، تبریک گفتیم و غرب صدا زدیم .

متای شرق هم شما هر چی دوست داری صدا کن مهم نظر پلیر های متا هست که متا رو قبول دارن و شما بالا بری پایین بیای رو هم همر بلند نمیکنن😉

همونطور که وسط سرور پلیر ها راضی به شکوندن متا نبودن ، اخر سرور هم راضی به شکوندنش نیستن .

ولشون کن بزار هرچی میخوان بگن بگن تو دلشون نمونه

اینا خوب با قوانین اینجا اشنا نبودن فکر میکنن مثل کامه وگرنه ۳به۱ زده بودن کجایی کاری

ندیدی اول کتیبه ها سریع ریختن فروم کتیبه ما خرابه چشمان کار نمیکنه عزیزانم اینجا اسپید تراست باس بسوزین و بسازین

وگرنه احمق ما هم خراب بود کسی چیزی گفت نه طرف ۱۰۵ بار احمق یونیک چیف کرده جنگ نشده اما لام تا کام حرف نزد چون میدونست اسپید تراس

• یکم سیاست داشتید اول بازی که دو ربع شرقی تو سر کله هم میزدند شما به جای ماست چیپس خوردن باید تراوین بازی میکردید اون موقع میتونستی تعیین کننده باشه

ما از روز اول درگیر "تراوین" بازی کردن بودیم تا روز آخرش که میشه دیروز.

والله شمال شرق اولش که کیسه بوکس جنوب شرق بود و دفاع کرد ... قبل کتیبه ها هم که رفتین تو لک ... بعد کتیبه هم داستان مشخصه که ما همیشه اونجا مهمونی بودیم ! نمیخوام زیاد اتفاقات سرور رو باز کنم چون لینک زد و خورد ها کمی تا قسمتی هست توی فروم ولی اگر بخوای برای بازی غرب لفظ "کشاورزی" رو استفاده کنی یعنی اصلاً این سرور لاگین نداشتی ! چون توتالتون از لفظ دیگه ای استفاده میکنه :

وقتی ما زیر شدیدترین حملات ۲ تا ساید غربی بودیم چیکار کردی ؟

در پناه حق باشی و دست و پا بزنی !

در مورد دوستانی که یهو اکتیو شدن ... فروم تو چند روز اخیر تقریبا به حالت کما رفته و کسی دیگه چیزی نمی گفت و مشخصاً همه به نتیجه ی سرور رضایت داده بودن اما یهو یه پست سبز میشه که دوباره داره برد جنوب شرق رو تبریک میگه ! (چقدر شبیه دفعه قبلی ، نه ؟) چقدر علاقه دارین که ما قطاری همر هامون رو بزنیم و شما دستتون باز بشه ؟ یه بار اومدین بدینشون لای چرخ گوشت اما نشد ... حالا فهمیدین چرا انبار غذا زدیم ؟ .

علی ایها الحال نتیجه ی سرور مشخصه و ما هم علاقه ای به تغییرش نداریم ... امیدوارم این سری تموم بشه و بره و سیخمون ندین.

خوش گذشت

سلام

تفاوت هاش خیلی زیاده

اونایی که یادمه رو براتون تیتروار میگم شاید یاد آوری بشه

متای غرب

از زمان اعلامش اسامی یکی شد

متای شرق؟!

میگفتین مشکل امید بود ولی الان که به قول خودتون مستحکمش کردید هنوزم یکی نشده

متای غرب

اسم واندرش از اتحاد کنفدراسیون غرب میاد

متای شرق؟!

متای غرب

واندر اصلی رو مرزی در نظر گرفته

متای شرق؟!

متای غرب

کنفدراسیون هست با فداکاری خیلی از پلیرها

متای شرق؟!

متای غرب

هولدریش بین اعضای ۲ ساید غربی شیفتی هندل میشه (با اینکه از نظر شما و مولتی هانتر مهم نبوده و نیست ولی کل این پروسه با جانشینی بوده تا این لحظه :) )

متای شرق؟!

شمال شرق بخاطر بی اعتمادی یا هرچیزی واندری که ایمیلش دست قسمت جنوبی متاش؟!؟؟؟ بود رو مجبور شد چیف کنه بدون خبر

با وجود تمام خطرات و زحمتی که داشت.

متای غرب

بیشترین تعداد پلن مشترک رو داشته

متای شرق؟!

متای غرب

از لحظه تشکیل، پلیرهای ۲ قسمت شمالی و جنوبیش تفکر یک پارچه شدن داشتن

متای شرق؟!

بشمارم هنوز یا کافیه؟!

خیلی مونده معنی متا رو بفهمید.

موفق باشید

• جریان اعلام رسمی: پست تورج رو رضا چندتا پست پیش ریپلای کرد، میتونین رجوع کنین به اون پست.

جریان اسم: امید رفته؟ شما میتونی ثابتش کنی؟ خیر. یک سری اختیارات دست ایشونه هنوز اما تمهیدات لازم اندیشه شده و به وقتش این بهونه هم ازتون گرفته میشه.

واندر مرکزی یا مرزی؟: توافق بر واندر مرکزی بود با این اصول که ایمیل دست فردی باشه که هردو طرف بهش اعتماد داشته باشن (تورج) که باز با کارشکنی و سنگ اندازی های آقا امید تصمیم بر بالا بردن واندرهای مرکزی گرفته شد. ایشون قول تغییر اسم داده بودن که باز انجام ندادن. خودشون هم پیداشون نیست.

کنفدراسیون: یه چیز کاملا روشنه که با توجه به واندرهای مرکزی، کنفدراسیون شدن از قدرت متا می کاست.

هولدری مشترک: با توجه به ریزش پلیر شدید، ما تو هولدری واندرهای خودمون هم موندیم چه برسه به هولدری چرخشی روی دو واندر! جا داره یه تشکر کنم از ساناز خانم، سعید، میلاد و فرهاد عزیز که بار اصلی هولدری رو دوش این عزیزان هست و 24 ساعته مدیریت میکنن.

یکپارچه بودن: شوخی میکنی؟ مثال واضح بخوام بگم، ایلیا کامل زنده و حی و حاضر اینجاست، با اتحادش!

حالا شما مشکلتون اینه که متا نیستیم و نپ هستیم؟ موردی نداره شما مارو اینطوری صدا کنید.

پی نوشت: دیروز من یک سری صحبت هایی کردم که به دلیل اسپم بودن پاک شد! نمیدونستیم نباید علیه متای غرب پست بذاریم. دلیل پرسیدم، گفتن اسپم بود و چیز جدیدی به فروم اضافه نکرده! نه که آخه تک تک پست های این صد و خورده ای صفحه مطالب پرباری رو بر برگ زرین افتخارات فروم افزودن؟

سیاستمدار انسان‌ ها را به دو دسته تقسیم می‌ کند؛ ابزارها و دشمنان.

• ما ازدواج سفید کردیم شما بردین اخوند خطبه بخونه ، خیلی فرقی نداره . تازه متای ما عاشقانه تر و پر هیجان تره😁

این تصمیم ما بوده که به این شکل متا کنیم ، شکل متای ما به خودمون مربوطه و در صورت برد هر کدوم از ساید ها جفتشون برندن اینم یه تصمیمه بین خودمون.

لیدر های جفت ساید ها هم اینو گفتن تو فروم .

دیگه شما اگه ناراحتی ببریم دفترخونه ثبتش کنیم خیالت راحت شه .

چقدر دل نگران داره متای شرق

• یه چیزی تو پست ها و حرف های شما عجیبه .اینکه اصرار دارید حرف بقیه اصلا مهم نیست اما تا یکی متای شرق رو زیر سوال میبره به سرعت در مدح این متا طومار مینویسید .

من رفتارهای بچه های شمال شرق رو تو فروم درک میکنم . دارن تلاش میکنن اتفاقی بیوفته برای همین سعی میکنند تا جای ممکن تند و تحریک کننده پست بذارن اما یکسری اکانت که به ظاهر جنوب شرق هستن چرا دارن به شکل عجیبی رفتار میکنند؟

آقا ما گفتیم شما ببرید نوش جانتون ، ما هم خوشحال میشیم . شماها چرا همش دارید پست های تحریک آمیز میذارید؟

بذارید این دو سه روز هم تموم بشه جشن قهرمانی بگیرید دیگه

یکبار بهتون نشون دادیم که دست بسته نیستیم ، اگر واقعا از جنوب شرق هستید و دلتون برای سایدتون میتپه دو روز آروم بگیرید ببینید چی میشه تهش دیگه

• اما یکسری اکانت که به ظاهر جنوب شرق هستن چرا دارن به شکل عجیبی رفتار میکنند؟

آقا ما گفتیم شما ببرید نوش جانتون ،

یکبار بهتون نشون دادیم که دست بسته نیستیم

علاوه بر اینکه به ظاهر جنوب شرقی هستن در باطن هم جنوب شرقی هستن و اینکه شما رفتار بچه ها رو عجیب می‌بینید به خاطر کوتاه فکر خودتون هست

نه توروخدا آنقدر بذل و بخشش نکن جلو برد مونو بگیرین

احساس میکنم هنوز نمیدونی کت تنه کیه

یادت رفته واندر تو از اون بالا پرت کردیم پایین

هنوز برا دوباره دیگه هم همر هست خواستی بگم بچه ها بیان مهمونی

ما از روز اول درگیر "تراوین" بازی کردن بودیم تا روز آخرش که میشه دیروز.

والله شمال شرق اولش که کیسه بوکس جنوب شرق بود و دفاع کرد ... قبل کتیبه ها هم که رفتین تو لک ... بعد کتیبه هم داستان مشخصه که ما همیشه اونجا مهمونی بودیم ! نمیخوام زیاد اتفاقات سرور رو باز کنم چون لینک زد و خورد ها کمی تا قسمتی هست توی فروم

این سرور بازی ۴ بخش داشت

یک بخش مهاجمین بودن Se اندکی Nw

یک بخش مدافعین بودن Ne

یک بخش ترسوهای که شبانه از اتحاد اخراج میکنن Sw

یک بخش مزرعه دارانی که احساس خود بزرگ بینی دارن Sw

ما حداقل تو یک و نیم جبه تو جنگ بودیم مثل ۸سال دفاع مقدس. 🤣😂 که از مدال ها هم میشه فهمید چقدر موفق بودیم توش. نیاز به گفتن نیست

شما چی کار کردین تو تایم قبل کتیبه وبعد کتیبه تا قبل متا ؟؟؟؟

اها اره یک کار کردین بخش شماره ۳ 😂 ترسو های بلا

بعد متا هم که کلا کار تون چند تا کراپ لاک کردنبود که ماشالله چقدر هم بهش میبالیدین شاخ قول شکستین بولد شده فروم میومد

که اونم تا دلت بخواد جبران کردیم برات تو چند شب انقدر ازتون کپ زدیم خودمون خسته شدیم اما عقده ای نبودیم 😉

یکی از بچه ها از اتاق فرمان داره میگه به پلیر alamout بگین برگرده دیگه چیفش نمیکنم آخه دف سازم مگه میره تعطیلات. XD:

مرد برگرد تو دف کشیدی بدی واندر نه اینکه ببریشون تعطیلات 🤣😂

• حتما درست میگی شما

میدونی کلا من زیاد آمار چک نمیکنم دقت نکرده بودن به این موضوع که شما میگی

do.php?imgf=org-fc66fda702cf1.jpg

do.php?imgf=org-faed946b56732.jpg

پی نوشت : همرهاتون هر زمان خواستن بیان قدمشون روی چشم ، هر اتفاقی در قالب بازی باشه ما ازش استقبال میکنیم

پی نوشت دگر : سوزش پاکسازی اول سرور انگار هیچ رقمه برطرف نمیشه

• الان داری جنوب غربو مسخره میکنی؟

کلا این مدت یه کپ ته سایدی رو چند روز پیش موفق شدید بزنید که نوش جونتون. بقیه حملاتتون که اکثرش گزارش هم نگرفته.

حداقل ۱۰ برابر این چیزی که تو فروم گذاشته شده لینک هست که شمال شرق همه جوره خورده. اما به خاطر کیفیت فاجعه فروم کسی حوصله نداشت بذاره اینجا. چون تنها چیزیکه تهش بلدید فحشه.

• سرور که تموم شد مثل نقی پست بذارین من باختم بدم باختم

آقا رضا

سلام علیکم

تو این تراوین که ما بازی میکنیم ( تورومنت 4 جانبه ) فرقی بین 2 ام شدن یا 4 ام شدن نیست ! اینکه شما و دوستاتون نمیخواید اینو قبول کنید خوب بالاخره این همه زحمت و وقت گذاشتن باعث میشه مغز شما نتونه بپذیره که باخته

وقتی همه عناوین و القاب واسه نفر اوله و اون نامه اخر بازی کلا اسم 4 نفر میاد و تو هیچ کدومش خبری از ش ش نیست
    میشه باخت عزیز دل نمیخوای بپذیری مشکلی نداره نپذیر

نفر اول دفاع : ش ش نیست

نفر اول حمله : ش ش نیست

نفر اول پاپ : ش ش نیست ( یادم نیست نفر سوم پاپ اسمش میاد یا نه ، ولی اگه بیاد شما هستید )

کسی که بازی رو برده : ش ش نیست

تنها جایی که ممکنه ( من تا اتفاق نیوفته باور نمیکنم ) اسم شما و مجموعه شما باشه تو فرومه و پست یک نفر ادمه !! اگه اینو دستاورد حساب میکنی و میخوای قاب کنی و باهاش پوز بدی ..... میخوای منم برات پست بزارم اگه دوست داری8)

حالا بشینین ناپلئونی بخورین بگین هه هه هه ما نذاشتیم ش ش برنده باشه😂😂😂😂

پس زحمت بکش توام بیا بشین کنار ما ناپلئونی بخور ، نمک گیر نمیشی

حداقل بعد یه تورومنت 4 ماهه چای با ناپلئونی خیلی مزه میده

اس ای واقعا برد ؟ :S:S

• دیدی بازم مغزت ارور داد نگفتم امار گفتم مدال

امار مال کل سرور هست مدال مال اون تایم از بازی هست

بعدش پز حیون کشتن تونو میدی بهمون Lol

الان داری جنوب غربو مسخره میکنی؟

کلا این مدت یه کپ ته سایدی رو چند روز پیش موفق شدید بزنید که نوش جونتون. بقیه حملاتتون که اکثرش گزارش هم نگرفته.

حداقل ۱۰ برابر این چیزی که تو فروم گذاشته شده لینک هست که شمال شرق همه جوره خورده. اما به خاطر کیفیت فاجعه فروم کسی حوصله نداشت بذاره اینجا. چون تنها چیزیکه تهش بلدید فحشه.

شما راست میگی 😉

اصلا کنترول دست شما

شما بشین صندلی جلو

دیگه چی میخوای 🤣😂

آخه بگم از موتوری جنس نگیر

بگم ساقی تو عوض کن

چی بگم بهت پسر خوب

فقط یک اکانت و بهت میگم بقیه اش پیشکشت

یک اکانتی داریم به اسم پلنگ این پلنگ ما ۵۶۰۰ کاتا مونده بود براش همرشو دیوار کردین (تبریک بهتون) من با ۵۶۰۰ کاتا خالی فقط ۵ تا کراپ.لاک تون کردم برو نگاه کن اتحاد تو بعد بیا اینجا بلبل زبونی کن عمویی هنوز ۳۰۰ ۴۰۰ تاش مونده نزار امشب با همون ۳۰۰ ، ۴۰۰ تا بیام سر وقتت 😂🤣

گوشه ای از این کپ هاتونو نگاه کن

forum.speedtra.com/index.php?attachment/10789/

• این عکس های بالا هم همش میگم فوتوشاپ ه قشنگم اینو یک توضیح میدی 😂🤣 دف ساز تخصیصی تون با ۵۳ تا ده چرا در رفت 😂

عه تو رو اکانت اولد گاردی؟

میگم چرا تو و رضا همیشه با هم تو فرومید : دی حله عزیزم

احتمالا این ادبیات جدید رضا هم ناشی از همنشینی با شما بوده ، وگرنه رضای چند سال پیش که من میشناختم بچه مودبی بود

ما قبل نقشه کپ زدیم ، خمره واندر زدیم ، چیف میکردیم ، شما الان داری برامون لینک کراپ زدن تو لول 80 به بالای واندر رو میدی !دمت گرم

الان رو نصف کتیبه ها هم بزنی سبز برمیگرده ، بازی وارد مرحله آخر شده ، شما دیر شروع کردی

• جریان اعلام رسمی: پست تورج رو رضا چندتا پست پیش ریپلای کرد، میتونین رجوع کنین به اون پست.

جریان اسم: امید رفته؟ شما میتونی ثابتش کنی؟ خیر. یک سری اختیارات دست ایشونه هنوز اما تمهیدات لازم اندیشه شده و به وقتش این بهونه هم ازتون گرفته میشه.

اعلام رسمی که مثل جریان ایمیل هاست

ایمیل داشتید شمال شرق بد عهدی کرد

دیگه اعلام رسمی که شوخیه

یک یا چند پلیر سرکش پیدا میشن که بدون اطلاع تیم لیدری و از سر نارضایتی و ظلم و بدعهدی های ساید همرشون رو سر خود لانچ میکنن و از قضا اون تایم هم تیم لیدری و سردم داران حضور ندارن که همرش رو داخل راه صفر کنن.

و اینجوری جای واندرهای شرق جابجا میشه

وقتی که کار از کار گذشته.

ما که واقعا امیدواریم اینجوری نشه و زودتر تموم بشه سرور یه نمونه مسخرش اینه که من امروز ۵ ساعت برق نداشتم و اگثریت بچه های ما هم درگیر این قضیه هستند. یه سری چیزا واقعا خارج از سرور داره فشار به همگیمون میاره.

کنفدراسیون: یه چیز کاملا روشنه که با توجه به واندرهای مرکزی، کنفدراسیون شدن از قدرت متا می کاست.

نمیدونم درست یادمه یا نه

ولی چند صفحه قبل از طرف یکی از ساید های شرقی گفته شد که کارشکنی امید باعث شد واندر مرزی نگیرید وگرنه الان با یه واندر با دف ۶۰ میلیونی روبرو بودیم که پایین نمیومد

الان شما میگید از قدرت متا این قضیه کم میکنه

یکپارچه بودن: شوخی میکنی؟ مثال واضح بخوام بگم، ایلیا کامل زنده و حی و حاضر اینجاست، با اتحادش!

نعمت جان شوخی میکنی دیگه؟!

انتظار نداشتی که ۱۵۰ تا اکانت رو توی یه کنفدراسیون جا بدیم؟!

البته جواب این قسمت هم توی پستم دادم و واندر ایلیای عزیز هم خارج از متای غرب نیست.

متای غرب

کنفدراسیون هست با فداکاری خیلی از پلیرها

و در آخر هرچقدر به جزئیات توجه بیشری بشه شرق در نهایت نپ هست که واندر یا در ساید جنوب شرق صد میشه یا شمال شرق و برنده یکی از این ۲ ساید بازی خواهند بود.

با تشکر از پاسخت نعمت جان

پینوشت : یادم رفت پست کیای عزیز رو ریپلای کنم

ما در نهایت یا مهریه میگیریم یا میدیم.8o

ولی ازدواج سفید بعد جدایی حق و حقوقی هم خورده بشه به نتیجه ای نمیرسه:)