بیشتردرود مازیار جان
عزیز بزرگوار شما که توی سرور حضور نداشتی و از ماجراهای سرور اطلاع درستی نداری، سرور این فروم نیست که مثلا من نوعی بیام هفتاد تا پست بذارم من باب مظلومیتو پاک بودن سایدم و مولتی بازی و تقلب باقی سایدها و شما بیایید بخونید و طبق اون یه تحلیلی بکنید و بخوایید توی سیاستهاش یه تاثیری بذارید
بنظرم بهتر این هست توی سروری که حضور نداریم دخالتی هم نکنیم و برای ارج و قرب خودمون ارزش بیشتری قائل بشیم ، اگر حرفی از شما در فروم زده بشه بله میتونید جوابگو باشید ولی بنظرم کار اشتباهییه در چیزی که واقعیتشو ندیدیم و لمس نکردیم بخواییم ورود کنیم. شایداگر واقعیات رو ببینیم کلا نظرمون عوض بشه
یه دوست بزرگوار دیگه هم اومدن تحلیل گذاشتند و معلوم بود با اسکرینهایی که از سرور دارند لاگین هم داشتند، اون تحلیل هم اشتباه هست وقتی توی سرور حضور فیزیکی نداشتند
سلام محسن جان(امیدوارم حافظه یاری کرده باشه و اسمتون رو اشتباه ننوشته باشم)
من نه دخالتی تو سیاست کردم نه خطی دادم نه حتی با کسی در مورد سرور صحبتی کردم که اطلاع داشته باشم این همه هم تو این فروم پست گذاشته شده اصلا حرفی نزدم
بهنام یک پست گذاشت من هم در مورد همون پست از شخص بهنام یک سوال پرسیدم اون هم پاسخ داد و تموم شد اگر به نظر شما این دخالت تو سرور هست ازتون عدر میخوام که باعث بهم خوردن روند سرور و خراب شدن بازی پلیرهای غرب شدم اما بعید میدونم اینطوری باشه یک سوال از یک فرد خاص که شناخت از سیاست و سبک اداره امورش دارم و قبولش هم دارم پرسیدم ایشون هم جواب داد و تمام شد
واقعا هم متوجه نمیشم چرا یکی میاد میگه ادریس تو فلانی شما میگی اگه یک پست بذاری حرمتت ریخته میشه و....