نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت ۲ برابر | آغاز ۶ دی ماه ۱۴۰۳ |

• سلام محسن جان(امیدوارم حافظه یاری کرده باشه و اسمتون رو اشتباه ننوشته باشم)

من نه دخالتی تو سیاست کردم نه خطی دادم نه حتی با کسی در مورد سرور صحبتی کردم که اطلاع داشته باشم این همه هم تو این فروم پست گذاشته شده اصلا حرفی نزدم

بهنام یک پست گذاشت من هم در مورد همون پست از شخص بهنام یک سوال پرسیدم اون هم پاسخ داد و تموم شد اگر به نظر شما این دخالت تو سرور هست ازتون عدر میخوام که باعث بهم خوردن روند سرور و خراب شدن بازی پلیرهای غرب شدم اما بعید میدونم اینطوری باشه یک سوال از یک فرد خاص که شناخت از سیاست و سبک اداره امورش دارم و قبولش هم دارم پرسیدم ایشون هم جواب داد و تمام شد

واقعا هم متوجه نمیشم چرا یکی میاد میگه ادریس تو فلانی شما میگی اگه یک پست بذاری حرمتت ریخته میشه و....

• خوب دیگه بلخره تموم شد این سرور هم تبریک میگم به بچه های پایین متا و بچه های بالای متا و همچنین بازندگان غربی از این سرور فرسایشی هم راحت شدیم

بعد از این لول دیگه قطاری هم بزنین خیلی تاثیری نداره رو هیچ کدوم از واندر ها بوس به همه تون به جز خیلی ها 😘

• سلام

واقعا بدترین و مزخرفترین سروری بود که تو چند سال بازی کردم و بدتر از اون رفتن به شمال غرب بود اونم به خاطر یه ادم که اسمشو نبر بهتره

واقعا اشتباهاتی که میکنیم کامل ادمو به فنا میده

حیف وقت و زندگی که گذاشتیم رو این سرور و ساید

بچه بازی بیش نبود

من اگه نوب بودم یه مشت نوب سگ تو این NW زیخته بودن که خدا شاهده ادعایی که داشتن خالی خالی خر رو حامله میکرد و باز هم دست از گند کاریو این پلنای الکیشون دست نمیکشیدن

درسته من بازیم خوب نبود ولی ادعا نداشتم نشستم یه گوشه نون ماستم رو خوردم نه کتیبه دادین بم

نه دف دادین و نه پوش کردین ما رو

ولی دم اونایی گرم که مالیدن بهتون و حذف کردن

هم پوش گرفتن و هم کتیبه گرفتن اخرم شما رو به هیچیش حساب نکرد و حذف کرد

منم وظیفه خودم دونستم که تو سایدی که هستم

یه همر بکشم و ۵۰۰ کا دف لژیون

بیشتر در توانم نبودم تک نفره بازی میکردم

امیدوارم کسی که لایقش هست ۱۰۰ کنه

اکانت هم کمتر از ۲۴ ساعت دیگه حذف میشه

اون همه واندر زنی هم که کشیدی شیاف کن داداش پر مدعای نوب
    موفق باشین

• سلام و خسته نباشید

من یک هفته پیش گفتم سیاستی که شمال غرب پیش گرفته باعث ذلت این ساید میشه و دلم براشون میسوزه

سایدی که اول سرور پرقدرت ترین ساید بازی بود الان به این ذلت افتاده که تهش تعیین کننده وینر سرور باشه فقط اون هم فقط چون لیدر هاش نتونستن تصمیم درستی بگیرن

تبریک به شما بابت همرتون که بدون پوش و کتیبه کشیدین و در بهترین جای ممکن ازش استفاده کردین

• سیاستهای اشتباه ما باعث شده که حداقل تعیین کننده وینر باشیم ، شما که همونم نمیتونی انجام بدی ، بشین چیپستو بخور و ۱۰۰ شدن واندر رو ببین ، این دیگه ته ذلته که حتی تعیین کننده هم نباشی

در این دنیا برای کفری کردن آدمهای رذلی که میخواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند, راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

• درود بر دوستان خوبم.

یه جورایی به آخرای سرور نزدیک میشیم.

ضمن اینکه همینجا میگم مانی پارتیزان دوستت داریم

خواستم خدمت این دوست خوبی که یه جایگاه رفیع واسه خودش درست کرده، عرض کنم که:

سیاستهای اشتباه ما باعث شده که حداقل تعیین کننده وینر باشیم ، شما که همونم نمیتونی انجام بدی ، بشین چیپستو بخور و ۱۰۰ شدن واندر رو ببین ، این دیگه ته ذلته که حتی تعیین کننده هم نباشی

با این روحیه ای که در مقابل باخت دارین، هر کشوری برین 5 نوع پناهندگی بهتون میدن داداش.

بابا این همه میگید تعیین کننده ایم، تعیین کننده ایم، وهم و خیالیه که یکی مثه مملی معمولاً چو میندازه. مثه این می مونه مدالو بخوان به ما بدن، شما سینی دستت گرفتی که مدال توش چیده شده. تعیین کننده نیستین. نهایت نهایت نهایتش راننده ی سینی حمل مدال باشین. همین. اینم که خودا شاهده ذلت حساب نمیشه. باور بفرمائید.

باور کن رضا و منو بقیه بچه های شرق داریم چیپس و ماست میخوریم، میگیم میخندیم، سرو کله ی هم میزنیم. خاطره تعریف میکنیم، حجم زیادی از فشار روحی روانی شمارو توی فروم میخونیم و میخندیم.

آخر عرایضم خدمتتون عرض کنم: از اینکه موجبات شادی و خنده ی مارو توی این فروم فراهم کردین بسیار بسیار سپاسگزارم.

پ.ن1: مانی پارتیزان ماچ بهت.:*

پ.ن2: رضا گارد چیپس و ماست تک خوری بخدا زشته، تو مسلمون نیستی تک خور؟ 8o:D ببخش زیادی بهشون پست و مقام دادم:D:D^^^^

پ.ن3: راننده های محترم سینی، خواهشاً دعواتون نشه، سینی به همه تون میرسه. این سرور نشد، سرورای بعدی ای تعیین کننده های سینی مدال.:D:D

پ.ن4: ادی سگ بزنت مصیبت.X/

ارادتمند همه دوستان خوبم، محمد Patriot

بزرگترین نابکاری آنست برای آنکه برترین باشیم، دست به ویرانگری چهره دیگران بزنیم.

• آره عزیزم شما توی شرق انقدر با هم ندار هستید که وسط چیپس و ماست خوردناتون به بچه های ما زنگ میزنید همر بخرید بخوره واندر جنوب شرق :دی

مدال شما رو خودم شخصا میندازم گردنت به مانی هم میگم بیاد حتما یه ماچت بکنه

در این دنیا برای کفری کردن آدمهای رذلی که میخواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند, راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

• آره عزیزم شما توی شرق انقدر با هم ندار هستید که وسط چیپس و ماست خوردناتون به بچه های ما زنگ میزنید همر بخرید بخوره واندر جنوب شرق :دی

مدال شما رو خودم شخصا میندازم گردنت به مانی هم میگم بیاد حتما یه ماچت بکنه

از ویژگی های بارز ایشان تلاش تا سر حد مرگ‌برای برهم زدن متا بوده است...

• خوب دیگه بلخره تموم شد این سرور هم تبریک میگم به بچه های پایین متا و بچه های بالای متا و همچنین بازندگان غربی از این سرور فرسایشی هم راحت شدیم

بعد از این لول دیگه قطاری هم بزنین خیلی تاثیری نداره رو هیچ کدوم از واندر ها بوس به همه تون به جز خیلی ها 😘

از ویژگی های بارز ایشان تلاش تا سر حد مرگ‌برای برهم زدن متا بوده است...

امان از دل شمال شرق :دی

ما که نشسته بودیم داشتیم نون و ماستمون رو میخوندیم ، حتی خیلی کاری هم با پست ها نداشتیم ، یهو چی میشه شمال شرق به شکل خودجوش میگه حالا وقتشه بریزیم فروم؟

اونم تو شرایطی که همه چی استیبل و آروم و تقریبا مشخصه تو بازی؟

ببینید عزیزان دلم ، این یه بازیه . بازی هم برد داره هم باخت

ما از باخت خیلی ناراحت نمیشیم ، چون تو این سرور کلی تجربه خوب و رفیق گل پیدا کردیم . تنها به خاطر تایمی که گذاشتیم و نشد ممکنه یکم ناراحت باشیم . همین

حالا شما برو با خودت حساب کتاب کن ته این سرور چی به دست میاری؟ اگه میارزید که بگو سرور خوبی بود ، اگه نمیارزید به استراتژیت شک کن

شاید همه چیز برای شما تو به گردن انداختن اون مدال خلاصه بشه ، خوب این از دید محدود شما نشات میگیره .

از طرفی هم همین تلاش شما به چسبوندنتون به جنوب شرق برای گرفتن متا وینری برام جذابه :دی هر کی یه شبهه به متاتون وارد میکنه بدو بدو میاید که نه ما متاییم و ما برنده ایم :دی

پی نوشت:محسن توپاک ، دوستت دارم :x

• دکتر سر پیاز بودی یا ته پیاز؟ تایم کتیبه بازرسی ندادی تو چرخش کتیبه نزاشتنت به کسی نگفتی همر داری که کتیبه بخواد برات کپ ۱۲۵ گرفتم ده روزی چراغت زردو قرمز بود حالا اصلا لیدرا نوب خودتو همرت و مظلومنماییت روهم چند؟ برو خداروشکر کن زیر کوپون همون که تیکه میندازی بهش تو اتحاد موند اکانتت وگرنه نخاله یروزه باید کیک و فارم بشه

• حالا شما برو با خودت حساب کتاب کن ته این سرور چی به دست میاری؟

اتفاقا لذت بازی رو متای شرق برد نسبت به جنوب غرب و شمال غرب

ما از روز اول درگیر زد خورد بودیم

هفته اول بازی ما با سربازخونه های لول ۵ و ۶ داشتیم دف شارژ میکردیم بدیم تارگتها

ما بودیم که از هفته اول فیک میدادیم و دنبال ریل ها بودیم

ما تو این ۱۰۵ روز از بازی اندکی تراوین بازی کردیم

در مقابل شما؟؟ از روز اول کشاورزی و کشیدن دف و همر

استفاده این همه همر؟؟ تعیین کننده برنده😂😂

تعیین کننده برنده یه چیزی تو مایه های کاپ اخلاقه که قدیم میدادند به تیم بازنده برا دلخوشی

شما هم وقتتون رو تلف کردید هم پولتونا با این کشاورزی کردنتون و البته مشکل اصلیتون نداشتن سیاست اول بازی بود

یکم سیاست داشتید اول بازی که دو ربع شرقی تو سر کله هم میزدند شما به جای ماست چیپس خوردن باید تراوین بازی میکردید اون موقع میتونستی تعیین کننده باشه

الان نهایت بتونی مزه چیپس تیم برنده رو تعیین کنید.

• نمیدونم کدوم اکانت هستید تو بازی اما این پست کاملا مشخصه کلا تو بازی نبودی!

والا ما که از هفته دوم تا همین الان یکسره در حال تراوین بازی کردن هستیم که! از درگیری داخلی بگیر تا چایی خوردن هر روزه تو خاک شمال شرق

اینقدر پلن رفتیم که هر کسی یه هفته هم تو شمال شرق بازی کرده باشه حتما یکیش رو یادشه

اونم با 50 تا اکانت در مقابل 120 تا اکانت

متایی هم که بستیم اینقدر محکم بود که در یک روز تبدیل شدیم به یک خانواده .

این از لذت بازی

اینکه شما فکر میکنی اگر واندر تو خاک غرب صد نشه یعنی ما وقتمون تلف شده ، همونطور که پست بالا گفتم دیدتون خیلی محدوده

فلسفه بازی لذت بردنه عزیزم ، ببری خوشحال تر میشی حتما ولی اگه نبری هم که نمیگی وقتم تلف شده! حالا اگه تراوین برای شما خیلی فراتر از بازیه که هیچ

یه قسمت دیگه از این لذت بازی همین فرومه . اصلا هر پستی از شمال شرق میاد من لذت میبرم و شاد میشم . قشنگ تو کلماتتون حس واقعیتون مشخصه

مزه چیپس رو هم همون طعمی که شما دوست نداشته باشی انتخاب میکنیم که باز لذتش برای ما بیشتر بشه:دی

• اکانت من که King Ne یه دف ساز

خب اینکه شما فکر میکنید از بازی لذت بردید خوبه

ما هم که لذت بردیم

پس بیار اون ناپلئونی رو 😂😂😂

• سلام

یه همر بکشم و ۵۰۰ کا دف لژیون

موفق باشین

سلام چند تا سوال

دیشب پست دادی گفتی لانچ با محمدو سارنگ بوده !! بعد پاک شد چرا ؟

به نظرم محمد و سارنگ اگه لانچ زدن بیان اعلام کنن

چرا یک هدفه انبار غذا ؟ محمد و سارنگ بزنن بعید میدونم این طوری بزنن!

دکتر سر پیاز بودی یا ته پیاز؟ تایم کتیبه بازرسی ندادی تو چرخش کتیبه نزاشتنت به کسی نگفتی همر داری که کتیبه بخواد برات کپ ۱۲۵ گرفتم ده روزی چراغت زردو قرمز بود حالا اصلا لیدرا نوب خودتو همرت و مظلومنماییت روهم چند؟ برو خداروشکر کن زیر کوپون همون که تیکه میندازی بهش تو اتحاد موند اکانتت وگرنه نخاله یروزه باید کیک و فارم بشه

ایلیا هم که گردن نگرفتت گفت اصلا ارتباطی با ما نداشتی

میگه حتی جانشینی نمیدادی چه برسه بخوای به ما بدی لانچ کنیم

چرا حس میکنم اک ان ای هستی شما ؟

پ.ن: میخوای متا تو بزنی مردونه بزن ، این جلف بازیا چیه اخه انجام میدی؟ مردونه بگو لیاقت نداری و من میزنم حتی اگه ببازم

• ، یهو چی میشه شمال شرق به شکل خودجوش میگه حالا وقتشه بریزیم فروم؟

اونم تو شرایطی که همه چی استیبل و آروم و تقریبا مشخصه تو بازی؟

دنبال ... می‌گشتیم که به لطف نا عزیزان پیدا کردیم

شب دراز است و قلندر بیدار

انشالله سوپرایز های جدیدی داریم براتون تو لول های آخر 😂🤣

• اکانت من که King Ne یه دف ساز

خب اینکه شما فکر میکنید از بازی لذت بردید خوبه

ما هم که لذت بردیم

پس بیار اون ناپلئونی رو 😂😂😂

احسنت

همینه به خدا ، همه راضی

مبارکه :دی

دوست عزیز

اول اینکه واقعا نمیدونم شما کدوم سایدید ، اصلا پست هاتون رو درک نمیکنم که توش دنبال چی هستید . اما به هر حال بهتون پاسخ میدم

در مورد همر هومن عزیز ، بله بنده و سارنگ به ایشون تارگت دادیم که انبار غذا بزنن ، دلیلش هم فعلا به خودمون مربوطه . تو پست های قبلی هم گفتم تارگت با ما بوده مسئولیتش هم با ما هست تمام و کمال . اگر هومن عزیز حس میکنه همرش به درستی لانچ نشده هم من ازش صمیمانه پوزش میطلبم.

در مورد بقیه دلخوری های هومن هم موضوع یه چیزی تو بازی و داخل سایده که ممکنه هر جایی پیش میاد ، لطفا بقیه کره نگیرن . ( کره لازم دارید بگیرید البته)

اکانت اسکارلت برای شمال غرب بوده و مطمئن هستم هر تارگت دیگه رو بهش میگفتیم میزد . خواهشا با انگ زدن به پلیرهای ما آب رو گل آلود نکنید.

• از طرفی هم همین تلاش شما به چسبوندنتون به جنوب شرق برای گرفتن متا وینری برام جذابه :دی هر کی یه شبهه به متاتون وارد میکنه بدو بدو میاید که نه ما متاییم و ما برنده ایم :دی

😂😂😂😂😂😂

ممد تو فکر کن ما چسبوندیم خودمونو

شما از چی ناراحتین؟

ته سرور مشخص میشه چی به چیه😂

برنده کیه بازنده کیه

مثلا این همه پلن بری کپ بزنی با افتخار اینجا بنویسی با رنگ قرمز و مشکی اخرش واندرت سومم نشه😂

این باخته

سرور که تموم شد مثل نقی پست بذارین من باختم بدم باختم

باخت یعنی قویترین ساید بازی + منسجم ترین ساید بازی ( جنوب غرب ) + مملی + امید + زیر آبی رفتنتون + اعضای فرومتون همه باهم حتی نتونین مدال سوم واندر رو بگیرین😂

برد برای شمال شرق یعنی بیرون انداختن مملی + متا با جنوب شرق + نگه داشتن متا حتی با کارشکنی های امید و مملی + وینر در متا + مدال دوم واندر + کم نیاوردن جلوی متای غرب در حرکات نظامی و سیاسی

حالا بشینین ناپلئونی بخورین بگین هه هه هه ما نذاشتیم ش ش برنده باشه😂😂😂😂

دیشب پست دادی گفتی لانچ با محمدو سارنگ بوده !! بعد پاک شد چرا ؟

به نظرم محمد و سارنگ اگه لانچ زدن بیان اعلام کنن

چرا یک هدفه انبار غذا ؟ محمد و سارنگ بزنن بعید میدونم این طوری بزنن!

جلل خالق

این دوستان تا ۲ هفته پیش اینجا میگفتن که چرا لانچر شمال شرق مشخص نیست و این یه کار زشت و وقیحانه اس

الان خودشون زدن شد کار خوب؟

یعنی دیگه مشکلی نداره لانچ تمام واندرزن ها رو ۲ نفر انجام بدن؟😂😂

قشنگ شد

لعنتیای پاک باز

چرا حس میکنم اک ان ای هستی شما ؟

😂😂😂😂😂😂😂😂

سر صبح خود را چگونه آغاز کرده اید؟

با شیشه

به پلیر خودتون که در راستای ساید شما کار کرده میگی پلیر ان ای؟😂

جلل خالق

پ.ن : محسن توپاک قدیمی شدی😂 برو ورژن جدید رو خودت اپلود کن شاید یه تغییراتی احساس کردی

• سلام مصطفی جان ( اگه اشتباه نکنم)

اول اینکه چرا تو همه پست هات یه توهینی ، فحشی جیزی هست برادر؟

بازیه دیگه ، خودت رو کنترل کن

درباره شب دراز مال زمانیه که شما عقب باشی ، الان اگه حس میکنی جلویید و ساید متاتون وین میشه که نباید بگی

سوپرایز؟ الان جنوب شرق اوله ، شمال شرق دوم ، ما سوم

چه مدل سوپرایزی میخوای رو کنی اوضاع برای ما بدتر بشه؟ :دی

• اول سپاس بابت توهین جناب عالی

دوم دوتایی باهم سر بساط بودیم فک کنم و از همون کامی که من زدم شما هم زدی دودی شدی ، چون من اصلا حواسم به تاریخش نبود و این همر همون زمان که کل انبار غذا های اس ای خورده لانچ شده

و واسه تایم جدید نیست

گفتم این ممد چرا سریع گردن گرفت

اخه طبق محاسبات خودم ، اس ای و غرب با هم بستن

اول اینکه هم واندرشو درست درمون نزدن

هم اینکه دیگه کل کلی رخ نمیده و از پستا بر میاد پرچشم سفید بردن بالا

حالا اینکه با چه شرایطی با هم بستن الله اعلم

هی به خودم میگم وقتی بستید چرا باید بزنیدش ، حالا زدید ، چرا گردن میگیری؟