نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت ۲ برابر | آغاز ۶ دی ماه ۱۴۰۳ |

• دوست عزیز فکر کنم شما و دوستانتون یه معذرت خواهی به ما بدهکارین!

پ ن: خطاب اون زرنگاییم که میگن خریدین دیدین تابلوعه پس دادین. فرض بگیر ما خریدیم پس بدنامیشو به جون خریدیم دیگه! یروزم فحششو خوردیم آتیشا هم خاموش شده بود، دیگه چرا باید پس بدیم ؟!

من اگه به کسی توی ش غ و ج غ بی احترامی کردم عذر میخوام .

از اولش هم منظورم فروش با پول نبود.

منتهی هنوز هم معتقدم اشتباه ترین کار رو کرد هرکسی که کتیبه رو داد چون دارایی شخصی شما نیستش ممکن بود از هر سایدی و حتی بدون هماهنگی لیدر هاشون اتک بیاد رو واندر ما .

و بقیه مساعل درون سایدی باشه اخر سرور صحبت میکنیم چون الان به صلاح نیستش.

• اینکه که کتیبه باید از رو اون اکانت میرفت تا ایمیلیشو پس بگیرین که توش شکی نیست. کتیبه از اونجا هرجا میرفت و اتک میومد رو واندر فرقی نداشت در کل، واندر بی کتیبه میبود.

شما یبار دیگه هم با ما هم بازی بودی(ج ش شما، بریو ما)، دیدی که حرف الکی نمیزنیم و حرفمون با عملمون یکیه. خرید چه با پول چه با وعده وعید خریده. در ضمن ماها در بهترین حالت 4 5 سال دیگه شاید یه سرور به کمرمون بزنیم، چک 5 ساله برای هیچ کس هیچ ارزشی نداره.

موفق باشید

• بچه جون منظور من این بود که این عکس اون سرور8 معروف نیست اون راند2 بود این عکس راند3 عه

تویی که میگی من هیچ سروری تا تهش نبودم فعلا این 2تا سرورو با سابقه هولدری داشته باش تا سرورای دیگه هم که تا تهش بودم سر فرصت بیام برات بگم الان حوصلشو ندارم

اون چیزی که تو فقط توو اسپیدترا دیدی و دنبالشی ما سرورای رسمی بهش رسیدیمو تموم کردیم

تاثیر مستقیم داشتم یا نداشتم هر سروری اراده کردم تکی یا تیمی به اون هدفی که داشتم رسیدم

این تیمی هم که میگی فقط ممد کوشیان و ایمان میشناسم اونم این سرور باهاشون آشنا شدم از اینکه آدم بیشعوری مثل تو با اینا عجین بشه آدم تعجب میکنه

حالا بگو توو این تیم چه نقشی داشتی از تاثیر و دست آوردهات بگو

اونجا اصلا رعدهات در حدی میرسید که بیان خفتت کنن؟

هرچی تلاش و انکار کنی نمیتونی فرار کنی از اینکه پلیر اسپیدترایی هستی

والا اونی که من ازت دیدم توو همین اسپیدترا یه سرور ان ای بودیم صبح به صبح میومدیم میدیم با گول خفت شدی

یادته تا میومدی دیسکورد دانیال میگفت باز رضا خفت شده خخخخ

خوبه تا کم میاراین سن بالا رو بهونه میکنین

دستمال کش زیوس چیه

میگم اطلاغات نداری پست نذار اون سرور من و آرش قبل استارت سرور متا بسته بودیم

از اونجایی که شاگرد نمایشگاهی هستی علاقه زیادی داری به دستمال کشیدن ملکه ذهنت شده :دی

بعد عید بازار راه میوفته باید ماشین هارو خوب دستمال بکشی

• سلام خدمت همه دوستان و رقیبان عزیز . سال نو همگی مبارک باشه . امیدوارم سال خوبی برای همه و خانواده های محترمتون باشه .

سلام ، چون سوال پرسیدی اولین سناریو که به ذهن میاد با توجه به صحبت های دوستان اینه: کتیبه رو بخریم بکشیم زیر متاشون واندر ۱۰۰ کنیم …

متاشون خراب نشد چکار کنیم …کتیبه پس بدیم ادم بده نشیم اگه هم خواستیم نپ بشکنیم حاشیه کمتری داره . کتیبه دست ما باشه بدرد نمی خوره واندرشون از ما جلوتره در هر صورت پس کتیبه بدیم بشون فاز عیسی مسیح برداریم بیان عذرخواهی کنن تا پلن بعدی بچینیم .

البته من فقط یه سناریو ساده رو گفتم شاید اگر جامون عوض میشد شما سناریوهای قشنگ تری به ذهنتون میرسید.

یکی از زیباترین پست هایی بود ک تا الان تو فروم این سرور دیدم داداش .

داداش میدونی ک اولین سناریویی ک به ذهن آدم میاد از نظر روانشناسی چه سناریویی هست ؟

ناخودآگاه آدم در اولین اقدام برای ساخت یه سناریو شخصیت خودت رو به جای نقش اول سناریو قرار میده و بر اساس شخصیت خود آدم سناریو میچینه و بهت میگه اگه تو بودی قطعا اینکار رو کرده بودی . پس مرسی ک اولین سناریو خودت رو با بقیه به اشتراک گذاشتی .

ضرب المثلش هم ک میدونی چی هست ؟

پ.ن : دوستان لطفا لینک بذارین برای کسایی ک تو سرور نیستن هم ببینن لینک ها رو

برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کن نه به نبض او .

• سلام خدمت همه دوستان و رقیبان عزیز . سال نو همگی مبارک باشه . امیدوارم سال خوبی برای همه و خانواده های محترمتون باشه .

داداش میدونی ک اولین سناریویی ک به ذهن آدم میاد از نظر روانشناسی چه سناریویی هست ؟

ناخودآگاه آدم در اولین اقدام برای ساخت یه سناریو شخصیت خودت رو به جای نقش اول سناریو قرار میده و بر اساس شخصیت خود آدم سناریو میچینه

ضرب المثلش هم ک میدونی چی هست ؟

منم سلام عرض میکنم و سال خوبی رو برای شما و خانواده محترم ارزو میکنم .

اقا ناصر من شمارو نمیشناسم پس ادامه صحبتم کاملا بر اساس پست های فروم هستش نه ۱ پست مجموعه همه پست ها.

مرسی که از پست من خوشتون اومد، وقتی پستتون رو خوندم ناخدااگاه یاد دو دوست دیگه ای افتادم که راجع به روانشناسی فکر کنم توی فروم بحث کردند . درست نیست هر مطلب زرد ( که متاسفانه اکثر فضای مجازی رو گرفته افراد به جای مطالعه منابع معتبر با ۲-۳ تا پست میشن افراد اگاه)و شبه علمی بگیم و بعد یه از نظر روانشناسی بزاریم جلوش برای اعتبار بخشی بهش.همونجور که عرفان حلقه و انرژی درمانی از نظر من شبه علم هستند.در روانشناسی ،روانشناس یا هر کسی که می خواد نظری بده راجع به موضوعی که اطلاعات نداره از روی مشاهدات و منطق نتیجه گیری میکنه ،اصلا برای همینه که خود روانشناس باید تراپیست داشته باشه .میشه گفت روانشناسی جمعی حاکم توی فروم از جانب ساید های دیگه باعث این نتیجه گیری شد که اسم سناریو میزارم روش چون ممکنه اشتباه باشه اگر فرض امانت نبودن کتیبه رو حذف کنیم ، مساله ای که خود دو ساید باید نظر بدن تا روشن بشه.

از طرفی اگر افراد یاد میگرفتن گاهی خودشون بزارن جای طرف مقابل مطمینن نه تنها محیط بازی سالم تر بلکه جامعه سالمتری داشتیم …

خوشحال میشم ضرب المثلش هم بهم بگین چون بلد نیستم .

پ.ن: من نه عضو تیم لیدری هستم نه تصمیم گیرنده نه حتی جز اکانت های تاپ ساید هستم فقط فروم از روز اول می خوندم .

• با سلام

آخرین وضعیت واندرها

تبریک به متای شرق بابت صد شدن واندرشون

از اونجایی که امید با غرب متای زیرخاکی داره و واندرزن های غرب به هیچ وجه به واندر جنوب شرق نمیخوره پس از الان تبریک هاتونو اماده کنین دوستان غربی که با این همه ادعا و یک کلاغ چهل کلاغ جلوی شرق قدرتمند کم اوردید😎😎

پ.ن : کلاهبردار توی فروم پست نذار بی زحمت. شما اخرین بار قهوه ای شدی قرار گذاشتی دیگه پست نذاری

پ.ن : مجید و مملی فکر کنم از شاگرد نمایشگاهی خاطره بد دارن کلا😂😂 ما که نیستیم ولی یکی بد فشارتون داده جیگرا . ماشیناتون تصادف کرد میتونین بهم خبر بدین . نقد و در محل خریداریم😂❤️ بدبختای فشاری

• چقدر توی پست این دوستمون امید و نشاط موج میزدم

گل بگیرم در این بازی خراب شده رو که شب سیزده به در

امید یه جوون رو اینجوری نا امید میکنید !! چیه این همر چیه این واندر !

فقط داداش لول آخر واندر تبریک یادت نره !!

پ.ن. هنوز امکانش هست جنوب شرق به ماهیت خبیث و پلید شمال شرق پی ببره شما به گیرنده هاتون دست نزنید !!

• بعدش گفتی تضمین کنید همرای تیم تورج به واندر se نمیخوره ، بعدش گفتی تضمین کافی نیست ایمیل کل اتحادشون هم باید چنج بشه

برای من یه سوال پیش اومده

چرا توتال شمال شرق باید تضمین بده که همر عضو شورای لیدری جنوب شرق به واندر جنوب شرق نخوره؟

چرا اختیار تغییر ایمیل اکانت اون عضو شورا دست شمال شرقه؟؟

• برای من یه سوال پیش اومده

چرا توتال شمال شرق باید تضمین بده که همر عضو شورای لیدری جنوب شرق به واندر جنوب شرق نخوره؟

چرا اختیار تغییر ایمیل اکانت اون عضو شورا دست شمال شرقه؟؟

شما عضو جنوب شرقی؟😂

اخه همه اعضای جنوب شرق در جریانن

اگر هستین که پس نیازی نبوده بپرسی

اگر در جریان نیستی که پس به شما مربوط نمیشه طبیعتا

شما کتیبه بخرین بعدش وقتی اوضاع خرابه و همه اعضای متای مقابل شاکی شدن کتیبه رو به عنوان امانت برگردونین که به اعتبارتون لطمه وارد نشه گلم

• چقدر توی پست این دوستمون امید و نشاط موج میزدم

گل بگیرم در این بازی خراب شده رو که شب سیزده به در

امید یه جوون رو اینجوری نا امید میکنید !! چیه این همر چیه این واندر !

فقط داداش لول آخر واندر تبریک یادت نره !!

پ.ن. هنوز امکانش هست جنوب شرق به ماهیت خبیث و پلید شمال شرق پی ببره شما به گیرنده هاتون دست نزنید !!

مانی حالا اینا به کنار شب سیزده بشنی مواظب کپ هات باشی نخوره که واندرشون نره رو لاست خیلی واقعا زور داره 🤣😂

چه خبر از کپ هاتون ما مثل بعضی ها نیستیم رنگ عوض کنیم متنم بولد کنیم اسکرین بزاریم بزنیم ۱۵ کراپ ۱۵۰ درصد کراپ لاک شد + مجتمع آب رسان 😂😂

ما در نمیزنیم میایم با لگد کاتا خالی 🤣😂

تعداد کپ هاتون از دستم در رفته خودتون یک آمار بگیرین به ما هم بگین

• شما عضو جنوب شرقی؟😂

اخه همه اعضای جنوب شرق در جریانن

اگر هستین که پس نیازی نبوده بپرسی

اگر در جریان نیستی که پس به شما مربوط نمیشه طبیعتا

شما کتیبه بخرین بعدش وقتی اوضاع خرابه و همه اعضای متای مقابل شاکی شدن کتیبه رو به عنوان امانت برگردونین که به اعتبارتون لطمه وارد نشه گلم

حقیقتش اینکه سایدی با اون همه پتانسیل اینطور مستعمره شده باشه برام جالبه و درس عبرت.

دوستان خوبی هم اونجا دارم. دوست دارم نظر اونها رو هم بدونم.

• چه فشاری به غرب وحشی اومده ، دلم براشون سوخت ، بندگان خدا می خواستن سه به یک بکنند روی شمال شرق ، طفلکی ها

بروبچ متای شرق دم همتون گرم که این سرور که مملو از دغل بازی و دروغ غرب وحشی بود دارید به پایان می برید

می نویسیم این سرور هم بردیم

شما هم بنویسید که غرب وحشی بخار نداشت !

پیشاپیش واندر صد شرق بر همه عزیزان مبارک

• سلام خدمت دوستان عزیز

پیشاپیش صد شدن واندر جنوب شرق رو تبریک میگیم و خوشحالیم که این سرور به پایان خودش نزدیک میشه.

همری از روی غرب به روی‌ جنوب شرق هم لانچ نمیشه تا همه به مراد دلشون برسن و سرور هم در نهایت تموم شه که بریم به کار و زندگی برسیم.

موفق باشید

خوش‌ گذشت‌.

• درود .

پیشاپیش شادباش به بچه های جنوب شرق بابت 100 شدن واندرشون و خسته نباشید ، یه خسته نباشید جانانه هم بر بچه های خودمون متای غرب .

مانا باشید و ایام به کام .

Sirvan

از بی هنران شعله ادارک مجویید

این طایفه را طره دستار بلندست

تن چیست که با خاک برابر نتوان کرد؟

از کوتهی ماست که دیوار بلندست .

صائب تبریزی .

• سلامی دوباره و تبریک بابت صد شدن واندر متای شرق قدرتمند

زین ‌پس یادتان باشد که هرگاه مملی در هر سایدی دخالت کرد اون ساید قطعا بازنده خواهد بود

همینطور که این سرور NE مثل کیسه سیب زمینی انداختش بیرون و اومد توی غرب سرمایه گذاری کنه و الان میبینیم که غرب شکستشون رو قبول کردند

همچنین تبریک به تورج و تیم زوپیر و حسین تی ان تی و سعید کستل و ادی و محمد پاتریوت و عرفان عزیز که جلوی ظلم ظالم و تنها آدم دو روی SE رو گرفتند تا ساید متا بتونه برنده سرور باشه

طی چندروز گذشته واندرزن های متای شرق به قلب دشمن شلیک شدند که آثار اون رو مشاهده خواهید کرد

تبریک به فرزاد و پویان و علی عزیز بابت همر خوبشون

تشکر از رضا اشکبوس عزیز که در میانه راه به دلایل شخصی از جمع ما خداحافظی کردند

رتبه همر ۶ سرور

تشکر از تیم اکانت Axe بابت همر خوبشون

ممنون از خشایار عزیز بابت همر خوبشون

ممنون از سجاد یونیک و علی ونگارد عزیز بابت همر رنک دارشون

دست خوش

رتبه همر ۸ سرور

ممنون از بر و بکس اکانت دراگون

دمتون گرم انصافا همر های خیلی خوب کشیده بودین خسته نباشید

خسته نباشید به سهیل عزیز و سیما خانم بابت اکانت عالیشون

همر چهارم اکانت

تشکر از محمدکینگ لول عزیز بابت همر خوبشون

جزو همر های رنک دار سرور بودن

تشکر از مانی پارتیزان عزیز بابت همر خوبشون

این همر قرار بود جنگی بشه برای زد و خورد با اس ای و حتی یک بار هم لانچ شد و تلفات داشت که در نهایت با تشکیل متا واندرزن شد

ممنون از امیرحسین نایت دراگون عزیزم بابت همر خوبش خسته نباشید

ممنون از بچه های خوب متا بابت همر خوبشون

ممنون از دوستان متا بابت همر خوبشون

زحمت زیادی کشیدین خسته نباشید

ممنون از امیر عزرائیل عزیز بابت همر خوبشون

خسته نباشید

ممنون از حسام ۲۵۰ گرم عزیزم که بعد از چندین سرور یاد گذشته هارو زنده کرد

خسته نباشید

ممنون از کیا رونجر عزیز که کم بود ولی بود و ادریس عزیز که زحمت اکانت افتاده بود گردنش

لطفا اگر همری جا مونده بهم اطلاع بدین.ممنون

خسته نباشید به مدافعین بابت دفاع خوبشون که اگر نبودین شاید بازی هم انقدر برای ما جذاب نمیشد

جدای از کل کل ها از حضورتون خوشحال شدیم

همچنان در خدمتتون خواهیم بود

ارادت

• میگما احیانا تو صدا و سیما کار نمیکنی؟ پشمام ریخته😂😂🤣.

پروپاگاندا فقط خودت بقیه اداتو در میارن.

اون از اینکه این تایم سرور اومدی کراپ هارو زدی و همه میدونن هیچ ارزشی نداره این تایم سرور،واسه همین دف نبود روشون،اومدی یه پست طولانی نوشتی کراااااپ لاک فلان اکانت بعلاوه آبرسانی🤣😂.

علاقه خاصی هم به آبرسانی داری انگار.

اینم الان که هی جنوب شرق،جنوب شرق میکنی🤣‌.

چطوریه خود بچه ها شرق قبول دارن متان ولی شما ندارین؟

کلا فروم این سرور با خود سرور فرق داشت.

یکیتون که پیام تبریک برد زود هنگامتونو صفحه قبل نوشت،بقیتون که از نظرتون بازی ۳ به یک رو شمال شرقه🤣.کم مونده به هم‌دیگه هم تبریک بگین بعد صد شدن واندر شرق.خلاصه یادتون باشه شما که آی آر،آی آر میکردین بازیو لا دادین...اونم با افرادی تو سایدتون که اسمشونو تریلی یدک نمیکشه🤣...

در مورد این اتفاقات اخیر هم، جابه‌جایی هولدر و اینا،ببین خیلی ساده‌اس،کلا انگار سرور های اسپید ترا همش لابی بازیه،محمد وگنس و امید یه سری قرار گذاشته بودن،بعد اخراج مملی این قول و قرار ها بهم ریخت یه سری مشکلات پیش اومد.

همین دیگه🤣🤣

• برد جنوب شرق رو پیشاپیش تبریک میگم.

سرور هم چند روز دیگه تموم میشه و میتونیم به زندگی عادی برگردیم خوشبختانه.

از بچه های جنوب غرب و قسمت شمالی متای غرب هم تشکرات فراوان میکنم.

بازی کنارتون لذت بخش بود.

و تشکری ویژه هم از حسین ۲۰۰۰ عزیز بهترین پلیری که میتونه همبازی و صاحب اکانت باشه:)

برد من لحظه ای بود که قبول کردی بعد از اتفاقات قبل بازی کنی و چند روز پیش گفتی لذت بُردی:)

عکس های اکانت و تشکرات ویژه تر هم پس از پایان سرور :)

پویا

DeFeNDeR

در مورد این اتفاقات اخیر هم، جابه‌جایی هولدر و اینا،

https://support.travian.com/en…er?utm_source=chatgpt.com

خوش باشید