نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت ۲ برابر | آغاز ۶ دی ماه ۱۴۰۳ |

• مدرک لاست روی واندر دست مولتی هانتره از این واضح تر نمیتونم بگم.

مولتی هانتر به شما گفت شمال شرق روی واندرش لاست گندم داشته؟

یا صرفا یه ادعا روی هوا داشتین؟

یا دسترسی به هولدر شمال شرق دارین؟

اوایل فروم یادمه کت شلواری طور پست میذاشتین

ولی شنیدی میگن هرکی ادا دربیاره ، خیلی زود خودشو لو میده؟

دقیقا شما رو میگن!

یواش یواش رسیدی به همون فرهنگ و شعور اصلی خودت

• عیدت مبارک رفیق :)

میلاد داداش آنالیزور سایدشون حتی نحوه کار با تقویم و گزارش گیری رو بلد نیست . بعد اینکه با استناد به اشتباه خودش مدعی این شده که ما لاست دادیم

اصلا حرف زدن در این زمینه هم اشتباهه . وا بدین این بحث رو . همونطور که ثابت شد من بات داشتم . ادریس بات داشته . اینم ثابت میشه که ما هعی لاست دف دادیم و هعی مولتی هانتر واسمون بک داده :)

پ ن : انتظار داریم که از تاریخ 04 اسفند ماه سال 1404 تا تاریخ 05 فروردین سال 1404 سیستم بیاد به ما گزارش لاست بده . یعنی از گزارش لاست از آخر سال تا امروز !

پ ن : ما بهترین ها هستیم و بازم نتونستیم گندم دف واندر رو بدیم در نتیجه ساید شرقی هم نباید بتونه نون بده

پ ن : عکس جهت خوشگلی هست و فاقد هر نوع اعتباریه :)

• اونی که واسشون تایم اد میکنه نیرو اد میکنه یه ریپورت هم اد میکنه دیگه

زیر خاک این سایت مرده ای نیست که بالا سرش داره گریه میکنیم

در این دنیا برای کفری کردن آدمهای رذلی که میخواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند, راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

• تویی که درباره کسی که در حد گنده ترین پلیر سایدتون نیس داری صحبت میکنی

از همینجا بهت میگم بری بشینی یه گوشه نون خشکتو بخوری

آقا میلاد نمیگم کل اکواریوم، پول یدونه از ماهی هاش از سر تا پای زندگی تو بیشتر میارزه(کم اهمیت تر از 1 ماهی)

بعد لنگ ۱ تومن تو باشه بری اکشو بخری

میلاد همون دیسی که بهت دادم زیاده برات

باید تو دفترچه خاطراتت بنویسی عمو میلاد, پستمو دیس کرد(البته اگه سواد داری)

کسی چیزی بهت نمیگه فاز لاتی بر ندار

من نمیگم میلاد بره برات نامه هاشو اسکرین بده

خودت اسکرینی از این صحبت ها داری که بزار نداشتی شرافت نداری اگه همینجا به معذرت خواهی از نوع پا بوسیش نگیو نکنی

دفعه دیگه خاستی اینجا گنده تر از دماغت صحبت کنی میدم برات ببرنش

دیگه دهنمو باز نکن برو تو اکت فروم نبینمت

بعععععععععععععععععع

پست 1 بار ویرایش شده،, آخرین بار توسط Supervisor: از کلمات بهتری استفاده کنید. ().

• سلام عید همگی مبارک

خداروشکر این سری دوم که وسط سرور میریم هر دوبارشم سرور بعد ش ترکیده :D:D

هنوزم خرید فروش اکانت ها بن داره یا قانون عوض شده ؟؟؟؟

اگر از اکانت خریداری شده استفاده شده باشه جریمش چیه ؟؟؟

یا مثلا از منابعش استفاده کنن اکانتهایی که ار اون استفاده کردن پانیش میخورن یا چی و اگر بار چندم اون اکانت ها باشه باز یه پانیش ساده میزنید ازاد میشه ؟

من مدارک اپلود میکنم پیگیری مجازاتش با شما ها دیگه ببیتنم چی کار میکنید

پ.ن. دهن سرویسم خودتی چرا درس عبرت نمیشه اخه به قول یه بنده خدایی زرنگ زنبوره ^^^^^^

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• سرور حال به هم زنی بود ، فرومش حال به هم زن تر :) شخصا ترجیح میدم برم داتکام و هزینش رو بدم ، ولی دیگه تو این سایت بازی نکنم و همچین فرومی رو نخونم !

نکته بعدی رو هم چند نفری هستن که باید به خودشون بگیرن : شمایی که رو حرف خودت نموندی که یک سرور رو طبق قوانین بازی کنی ، لیاقتت همینه که ادمین سایت بهت بگه حمله سایبری شده ! مرد بودن به ۱۰۰ کردن واندر و یه بازی تفریحی نیست ، مردی اینه بشینی جلوی چشمت اکانتتو صفر کنن ولی پای حرفت بمونی .‌.. عین رفتار خودت با خودت شد ، اینکه فکر کنی بقیه متوجه نیستن و خیلی زرنگی

پ.ن : کسانی که با این حجم از کینه، نفرت، تحقیر، خودبزرگ بینی و تکبر با بقیه صحیت میکنید در هر چهار ساید : واقعا یه حالی به خودتون بکنید ، ارزش یه بازی فحاشی و تحقیر دیگران نیست ، خیلی قلم و زبانشون در حدی هست که بدون توهین شخصیتتون رو خاکستر کنن ، اما یاد گرفتن که این کارها هنر نیست !

• دوستان یادتون باشه که کد فیک تک نیرو هم خودتون باز کردید این سرور

که البته نتیجشم فعلا شده واستون این

و این

در این دنیا برای کفری کردن آدمهای رذلی که میخواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند, راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

• سلام به همه، سال نو مبارک :love:

من اولین سرورم بود که تو اسپیدترا بازی کردم، و خوشحالم با یه سری دوستان در جنوب شرق آشنا شدم که انسان های با اخلاقی هستن.

قبلا فروم تراوین یکی از جذابیت های بازی بود. جایی بود جهت کل کل کردن در عین حرمت نگه داشتن!!! و جایی که دوستان اتک هاشون، هدف پلنشون و... رو مطرح میکردن.

فارغ از مشکلات سایت و قیمت بالای گلد این سایت، فرومش خیلی جو بدی داره و علیرغم اینکه به نظرم همه دوستان سنی ازشون گذشته متاسفانه توهین بیشترین چیزی هست که توش دیده میشه!!!

من نه سابقه درخشانی تو تراوین دارم، نه لیدر بودم و نه احساس بزرگ تری میکنم، فقط خواستم بگم یه بازی که از نظر همه کلی مشکل هم توش هست ارزش اینو نداره که بخوایم به انسان دیگه ای توهین کنیم!!!! هممون انسانیم...

امیدوارم تو سال 1404 هممون از نظر اخلاقی پیشرفت کنیم.

ارادت - محسن

• سلام.

برخلاف میل باطنیم، اما به واسطه اتک های گسترده تک نیرو که 3 روزه مهمان دهکده هامون در ش.غ هست و تخطی از یکسری خط قرمز، در پاسخ صبح امروز یکسری تحرکات در ج.ش داشتیم.

- باهم لینک و عکس هارو ببینیم.

همر جنگی اکانت دراگون ( سایز همر در 4 روز قبل )

do.php?imgf=org-3079a4f7ca091.jpg

do.php?imgf=org-c93f0f50ec433.jpg

--

واندر زن حمزه عزیز اکانت littelsix

do.php?imgf=org-ba5026ad562b1.jpg

do.php?imgf=org-b6d85e3ba2702.jpg

--

واندرزن متین نازنین اکانت 2sib

do.php?imgf=org-83c14eb798801.jpg

do.php?imgf=org-dd9079ffb8b32.jpg

do.php?imgf=org-cc0969bf59184.jpg

خدانگهدار همگی...

حسین عزیز بازیکن عزیز و قابل احترامی هستی و همیشه تلاشت تحسین کردم و زدن احمق هم قصدی بابت کوچک شمردن اکانت شما نبود.
    صرفا جوابی برای نمک و خوشمزگی 2نفر در صفحات قبل فروم بود که ریپلای کرده بودن و جوابشون گرفتن.

• طبق حرفی ک آقا احسان واندر زده بود من تا این لحظه تک نیرو نمیزدم

ولی از دیشب ک اکانت کستل رو اکانت هولی روشن کرد دیگه من تا آخر سرور رو کل غرب روشن میکنم و خاموش نمیشه

• سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان در هر چهار ساید

والا ما هم صبح پنجشنبه متوجه شدیم :D

خسته نباشید میگم به عزیزان غربی

پلن سرعتی بسیار زیبایی بود

البته قرار بود امشب تک تارگت لانچش کنیم رو خودتون که شما عزیزان پیشدستی کردید و به زیبایی جلوی کشته شدن مقادیری دفاع رو گرفتید.

حقیقتا سرور برای من و سروش عزیز خیلی وقته تموم شده و حتی اگر آنلاین بودم هم احتمالا دفاعی جا به جا نمیکردم

در نهایت به تمام دوستان غربی میگم برید دست سارنگ و نیما و... رو ببوسید که عرضه پلن چیدن رو دارن.

پ ن: چرا تو سر مال میزنین؟ تو اون عکس همر تو رید بود! :)

Don't get too close
    It's dark inside
    It's where my demons hide
    ...It's where my demons hide

• اتک تک نیرو بده اونوقت خیانت به سایدی که توش بودی خوبه؟ شما هنوز اکانتت هست تو اس ای .

هر موقع بخوای جا به جا میشی بین ساید ها؟ خب حالا که اطلاعات اونور رو جمع کردی بیا اس ای پلن بریم رو ان دبل !

بدترین نوع پلیر همین نوع خیانت کار هستش . الان عدالت خواه ساید رقیب شدی؟ شما کوچک ترین اطلاعاتی داشته باشی از هر چیزی به واسطه اینکه تو اون ساید رجیستر کردی بعد اکانتت هم حذف نکنی بری یه ساید دیگه ، این خود خیانته .

همون موقع امیر میگفت نه بابا نیما پلیر حرفه اییه ضد اس ای کاری نمیکنه ولی همون زدن ان ای هم حتی که متای اس ای بود خیانت حساب میشه چه برسه که الان پارو هم فرا تر گذاشتی خود اس ای رو زدی

متاسفم واقعا .

شما اول سرور اومدی بری خاک ان ای اونارو بزنی ، ما هم حتی یه ده زدیم اونجا ، ولی وقتی متا شد قهر کردی رفتی ، تو دنیای تراوین بارها شده ساید هایی که مشکل داشتن متا کردن ولی این بهونه ایی برای خیانت به سایدت نیست. نهایت میتونستی حذف کنی بری .

من که دیگه بازی نخواهم کرد سرور های بعدی رو ولی امیدوارم سایدی که توش بازی میکنم دیگه خیانت کار نداشته باشه.

• اخرین عکسی که از واندرزن حمزه موجوده مال خیلی وقت پیشه

حدودا دیشب ۱۷.۵ کاتا

۲۹۰ مزدور

۶۵ مهاجم شده بود

رنک ۲۸ سرور

• سلام. دلیلی به توضیح نمیبینم اما دلت ظاهرا پره.

این سایدی که سنگش به سینه میزنی، خیلی قبل تر از اینکه شما بخوای زمام دارش داخل فروم بشی، من افتخار بازی داخلش داشتم.

این سرور تنها دلیلم برای بازی، زدن ش.ش بود که دهکده های اکانت هم به همین منظور همگی در ش.ش زده شده بود، تا اینکه متا شرق اعلام شد.
    بعد از متا شرق، از اونجایی که از بازی تو سطح ایزی مود لذت نمیبرم و سرور تموم شده میدونستم، اکانتم تحویل ساید دادم و بعداً هم از همراش در جهت منافع ساید استفاده شد و از اون موقع تا الان هم در اختیار سایده.

حدودا بعد از 3هفته از اینکه سرور ترک کردم، به دعوت دوستانم در ش.غ به این ساید اضافه شدم و بحث خیانت شما متوجه نمیشم.
    واقعیتش تارگت دیگه ای میخواستم در زیر شاخه بزنم و از ترس اینکه مبادا گفته بشه نیما با پسورد اکانتش اومده چراغ چک کرده، منصرف شدم. گرچه چراغ اکانت هم الان احتمالا قرمزه اگر ادریس روش نرفته باشه و آبی/سبز نشده باشه.

فرمول ساده و مشخصی داره. وقتی جایی که هستی که نیازی به کمکت نداشته باشن، وجودت الزامی نداره.

در پست هم ذکر کردم که تا امروز از هر حرکتی رو ج.ش تا جای ممکن ممانعت به عمل اومد. حالا اینکه شما از خیلی چیزاش خبر نداری، مشکل من نیست.

• درود

نیما جان خسته نباشی بابت پلن قشنگت

یه تشکر ویژه از پلیر اکانت دراگون بابت اخلاق و منشی که دارن، با وجود چیف شدن اخلاق رو زیر پا نگذاشتن. آدم لذت میبره این جور شخصیت‌ها رو میبینه توی فرومی که سر تا پا بدهنی و فحاشی توش بوده...

وقتی پلیر و اکانت ساخت چین رو بردین تو اتحادتون مشکلی نبود؟ الان که نیما بعد از اعلام متا شرق از بازی تو اون ساید انصراف داده و اکانتش رو تحویل ساید داده بعد از گذشت نزدیک یک ماه اومده تو ساید رغیبتون کار غیر اخلاقی کرده؟

اسکاتی که ازتون کشیده شده و همر شناسایی شده رو انکار میکنین و ربط میدین به چراغ و اطلاعات درون ساید...

اونجا که با پسورد قدیمی سرورهای قبل وارد اکانت میشین و تارگت شناسایی میکنین اخلاقیات براتون مهم نیس!!

• این سرور تنها دلیلم برای بازی، زدن ش.ش بود که دهکده های اکانت هم به همین منظور همگی در ش.ش زده شده بود، تا اینکه متا شرق اعلام شد.
    بعد از متا شرق، از اونجایی که از بازی تو سطح ایزی مود لذت نمیبرم و سرور تموم شده میدونستم

ماهم اگه بیشتر شما نبود حسمون برای زدن ان ای

کمترم نبود

اینم از مختصات ده های من

2.3.5 که بعدش متا شد

بحز من عرفان و امیر دست طلا و خیلی ها هم همینجور بودن

انگیزه بازیشون جنگی بود

خودم از اول سرور‌ قبل‌لانچ مهاجر ده ۲ گفتم دشمن کیه

گفتن ان ای

ماهم پلن اکانتو مرزی ان ای چیدیم

نمیگم متا درست بود یا اشتباه

نه انگیزه تو انگیزه کل ساید رو گرفت

نصف بیشتر بچه ها سر همین شل شدن و کم کم رفتن

چون بازی جنگیشون پلن اکانتشون وقتشون که گذاشتن هیج شد

منم بدون هیجان بازی دوس ندارم

سر همین ده بعدی رفتم واندر ان دبل نیما جان

و

ولی ۲‌ روز چشمان بزرگو ان دبل رو گذاشتم اونجا شاید بزنن باز نزدن😂😂

ماهم که موندیم حقیقتش هیچوقت نتونستم اکانتی که زدمو ول کنم یه جور بی احترامی در حق باقی دوستانه که موندن

حتی ان دبل بودیم

کل ساید رفت

1‌محمد دیابلو موند

1 من

با دو سه نفر دیگه که رو اک خودشون بودن

منو ممد رو ۶۰ اکانت لاگین میکردیم دف میکشیدیم

کاری ندارم اکانت بادوم حسین نکست خودش یه اتحاد وقت میگرفت

ولی تا تهش موندیم

تنها سروری هم که ول کردم

اس دبل ۱ ایکس با ناصرو نادرو اینا بود که ساید سر باگی که بود و استفاده میکرد خودش قهر‌کرد و گفتن اس ای باگ میزنه و حذف کردن گفتن حذف کنید

حرفم شما نیست اقا نیما کلی میگم

وقتی میرید یه سایدی ریجیستر میکنید اگه وقت ندارید نرید میبینید میخوره به عید و تعطیلات میخوره به تایم کاریتون نباشید

نه یه دف ساز بکشید کپم نگیرید پتانسیل سایدو خراب نکنید

وقتتون کمه به عنوان دوال یکی دیگه باشید

که ساید روتون حساب نکشه

من الان از ۱ عید روزی ۱۲ ساعت باید وایسم در مغازه همین پستم به زور‌گوشی‌گرفتم دستم

ولی باز اکمو ول نکردم درسته از تاپ افتاد

هر روز رو لاسته

بجز این یک ماهه اک حمزه هم دست منه

و خیلی اک دیگه...

ولی هرچی بتونم کمک اونایی که موندن میکنم

هزینه اونایی وقت اونایی که موندن بیشتر تلف نشه

موفق باشید دوستان

• سلام پلن قشنگی بود تبریک میگم بهتون...

در مورد کتیبه احمق هم حق با شماس...

ولی یه وقت هایی هر چی تلاش میکنی یه چیزی درست کنی تمام وقتت میزاری براش ولی آخر بعد متوجه میشی این همه کار کردی دوباره برگشتی به اول خط از نظر من دیگه بی فایده اس دیگه نه برای ادم روحیه ای میمونه نه حوصله نه اعصابی..‌.

دیگه ادم بیخیال همه چی میشه تا اون اتفاق ها اون رو فراموش کنه...فکر این وسط من اکانت هم ول کردم رفتم...

بدون هیچی برام ارزش نداره...

حالا شما بیا بگو کتیبه احمق رفته...

یه سوال دارم ازت کتیبه احمق یا اصلا اکانت کلا نابود بشه یا همرت بپره به نظرت میتونه وقت از دست رفته تلاش هایی که کردی بیداری هایی که کشیدی پر کنه...!!!

به نظرم گاهی ادم بیخیال همه چی باشه به فکر خودش باشه بهتره...

روزت خوش ...

• حاجی چرا عصبانی هستین .

خودتون اول سرور ....به کل سرور با اون متا .....و زود هنگام تون در حق خیلی از بچه ها نامردی کردین حالا با سیستم شما حال نکرده چرا ناراحت هستین!!!؟؟؟

تصمیم متا کار کی بوده!!! همتون که ناراضی هستین از این متا !!!!!

تن به چی دادین که این متا برخلاف میلتون رو قبول کردین !!!!