نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت ۲ برابر | آغاز ۶ دی ماه ۱۴۰۳ |

• در مورد دهکده چیف شده دوستان اشاره کردن تایم چیف نیفتاده عکس دوباره می‌ذارم با تایم لند ها.

اما یه سوالی درگیرم کرده. رسول و مهدی میگن ما دیتا ساعت ۳ دیروز(۱شنبه) داریم

اما عکسی که امروز گرفتیم و داریم رو ده ریپرت اتک هست. و ۲ثانیه بعدشم چیف شده. اگه تا این زمان دیتا داری پس چرا برگشتیم ساعت ۳. اگه نداریم پس این ریپرت چیه رو ده؟

قضیه بو دار نیست؟!

پ.ن: چیتر گلم, اون زمان که ما بدون هیرو آیتم دار همر میساختیم تو حتی راه نمیدادن هیچ سایدی. کاری که اون زمان ما کردیم تو الان با ۱۵۹تا مولتی نمیتونی بکنی. این چیتای تورو من میزدم کاری میکردم دلفینا پرواز کنند، عقاب ها نقش کوسه ایفا کنند. حالا جت استانت کردن کاری نداره.

پ.ن: آخه دوست داشتی که. خسته شدی زیر فشار؟ باشه یکم استراحت و ریلکس کن یه آبی بنوش. دوباره ادامه میدم

• پ.ن: آخه دوست داشتی که. خسته شدی زیر فشار؟ باشه یکم استراحت و ریلکس کن یه آبی بنوش. دوباره ادامه میدم

حاجی این بازی واسه شما افتخار به تاریخ رجیسترتونه مگه تایم دایال اپ تو نت میزدی بازی انلاین چنتا گیم میاورد برات اخه که بهش مینازید یدونه تراوین بوده دیگه به چی مینازید انگار سابقه کار حساب میشه براتون خیلی جوکید:)))

کاش تو این سن و سالی که ازتون گذشت پشت این بازی به شعور بعضیا هم اضافه میشد.

خلاصه که بدرود، هاید شدی فرزاد فیکولوف

• هر وقت مولتی هانتر تمام اکانتای ش ش که سابقه تخلف داشتن رو حذف مدیریتی کرد شخصا پیگیر میشم تمام اکانتای ج غ که هرگونه تخلفی داشتن رو حذف مدیریتی کنه. اصلا یه گام میرم جلوتر از آدمین خواهش دارم هر اکانتی که تا حالا سابقه تخلف داشته رو حذف مدیریتی کنه ، تو هر سایدی که هست مهم نیست .

فکر کنم از ش ش پنج تا اکانت بمونه . از ج غ شاهین حذف شه فقط . بازی جذابی میشه بعدش

پ ن : خیلی ضریب هوشی بالایی دارینا. آدم عاقل به ظرفی که خودش توش خرابکاری کرده قاشق نمیزنه دوست من.

پ ن : شعره رو شنیدی میگه چون برافتد نه تو مانی و نه من. اینجا اینجوری نیست . پرده بره کنار بی شک ش ش بیابون میشه

• شما یه قدم در جهت بازی پاک برداری خودم و سایدم 5 تا قدم ورمیدارن.

از آدمین محترم تقاضا دارم هر سه روز یکبار آی پی هارو بررسی کنه و تمام اکانتایی که طی سه روز فقط با جانشینی لاگین شده رو حذف کنه. حذف آیپی مشترک که واضحه و نیاز به توضیح نداره.

طلا که پاکه از محاسبه چه باکه !

• آنقدر فکر کردی واشر زدی گل من سعی کن دیگه فکر نکنی 😘

حکایت توتال تونه ، هر وقت یک سوزن زدی به خودت بعد بیا جوالدوز بزن به بقیه

پی‌نوشت:دیگه باید یک جور سیر نگر تون داریم یا نه ؟

پست 1 بار ویرایش شده،, آخرین بار توسط Supervisor: از کلمات بهتری‌ استفاده کنید ().

• یه چند دقیقه زیپ رو ببندی کسی نمیگه لالی

98 پست گذاشتی 99 تاش چرندیات

ادمین این سرور هم شب میخوابه بیدار میشه فکر میکنه چطوری گند بزنه به این سرور آبکیش

اگه میدونستم این سرور انقدر آبکی اصلا نگاش نمی کردم چه برسه به لاگین

• یعنی همه جور کثیف بازی دیده بودم ولی این یکی دیگه قفل بود

ماهم مثل بقیه پلیر ها خسته بودیم از این بک اپ شدن سرور گویا بعضی دوستان خوشحال و بعضی ها با خبر بودن

الان با خبر شدم که این بک خوردن سرور دلایل زیادی داشته

مثل خرید تروپ

از اونجاییم که من همیشه مخالف بازی کثیف چه ساید بقیه چه ساید خودم بودم همیشه همینجا اعلام میکنم

این دو عکس مال صبح دو شنبه هستن قبل از خراب شدن سرور

.

اینا دو لاست واندرزن SE روی مرتاض بودن نتونستن اروم بگیرن نمیدونم نفوذشون زیاد بوده

سرور بک خورده براشون

ادمینم شاید به دلیل عکس پخش شده از تروپ کل تو گروه نمیتونسته براشون دستی اد کنه بعدا قضیه بو دار نشه

به هر شکلی بوده بازی برای همین 2 عزیز بک شده 4 ساید الاف اینا بودن

هرکیم زورش میرسه منو از اتحادو ساید بندازه بیرون من هیچ ایرادی تو افشاگری خودم نمیبینم حق و هزینه بقیه ساید ها با کار شما داره خراب میشه

من از همین الان حتی 1 دونه مزدورمم برای این 2 نفر نه برای واندر SE هم فدا نمیکنم

البته اگه تا 2 ساعت دیگه بن نشیم از اتحاد

• سلام.من که فکر نمیکنم همچین اتفاقی دلیلش باشه.

• متاسفانه یه سری افراد خشک مغز در فروم حضور دارن که ته هنرشون فحاشی هست. نه بازی بلد هستن و نه منطق. این افراد بدونن که از این به بعد ارزش جواب ندارند.

• والا این 20 30ک پیاده تاثیری تو نتیجه نداره ! ولی لاست دفی که رو واندر ش ش اتفاق افتاده تاثیر زیادی داره و همچنین 24 ساعت تایم اضافه ای که برای ریکاوری به ش ش داده شده.

نمیگم پیگیرش نشین. شخصا اولین کاری که کردم امکان برگردوندن تروپ رو بررسی کردم ! ادمین سرور راه داره سرش کلاه نره. از قسمت آمار نیروی تولید شده و مجموع تلفات تو قسمت گزارشات (خود مولتی هانتر بهم گفت) اگه ادمین تصمیم گرفته باشه به یسریا تروپ برگردونه یا اضافه کنه هیچ راهی برای دیتکت کردنش وجود نداره ! فقط خود ادمین میفهمه با صاحب اکانت

پ ن : طرف شاید سن دورقمی شده باشه ولی سن مغزیش تک رقمیه، نمونش اون شعبون بی مخشون.

پ ن : آهای اونی که داری تروپتو برمیگردونه، اگه الان جلوی این رویه رو نگیری پس فردا سر خودت و دوستات میاد. هر رفتی یه برگشتیم داره

• درود سال نو مبارک دوستان

دو اکانت FOX و TOFANG از اس ای فیک غارت با تک نیرو رو از دیشب شروع کردن چیزی که به شخصه مخالف و به عنوان یه قانون نانوشته میدونستم با کل سرور

تا یازده شب صبر میکنم امیدوارم قطع بشه بعد از اون ان دبل برای احقاق حق همه کاری رو ازاد میدونه

اینجا نوشتم که نگید نگفت و جای گلایه نمونه

روز روزگار خوش

-سروش-

• یکی نوشته بود تک هیرو احمق ؟حال نداشتم بگردم دنبال پستش ولی خب تک هیرو رفت تک هیرو برگشت اینو از دفترچه افتخاراتتون در بیارید مرسی.

ماییم و نوای بی نوایی بسم الله ا... خفه شو بابا خفه شو

• سلام به همه دوستان

فارغ از هر ربعی که هستید

بشینید و فکر کنید این سایت ارزش بازی داره ؟

وقتی صاحب سایت همه رو +۳ سال در نظر میگیره

وقتی خیلی راحت بدون هیچ دلیل سرور رو به تعمیرات میبره

وقتی صاحب سایت وقت و پول همه رو در نظر نمیگیره واسه صلاح چند نفر

و خیلی چیزا ک همتون دیدید

ایا بازم ارزشی داره ک این همه وقت بزارید پای این بازی ک سودش واسه همون صاحب سایته

پ ن : برد رو اونایی کردن ک یا حذف کردن یا اکانت رو واگذار کردن

• ولی لاست دفی که رو واندر ش ش اتفاق افتاده تاثیر زیادی داره و همچنین 24 ساعت تایم اضافه ای که برای ریکاوری به ش ش داده شده.

دوباره یه اتفاقی بیوفته سریع دهن رو باز کنیم و بدون استفاده از مغز حرف و تهمت بزنیم

بعدش که ثابت میشه چرت گفتیم بریم تو افق محو بشیم

واندر ne یه دونه لاستم تو یه هفته اخیر نداده

اگر مدرکی داری رو کن

نداری شعور معذرت خواهی داشته باش

البته نه مدرک داری نه شعور

• سلام به همه دوستان

سالار آروم باش . :)

عزیزی که میگی واندر شمال شرق لاست داده هیچ کسی توی ساید ان ای اندازه من دفش روی واندر نیست و رسما واندر شمال شرق پارکینگ اکانت کیلی هستش :)

بجای ۲ روز یا ۳ روز هم از ۲۵ ام اسفند زدم واست گزارش رو . روی فیدرای خودم لاست دادم که واندر لاست ندادم . نیاز داشتی بگو از ۵۰ تا فیدر هم اسکرین شات بگیرم بفرستم واست :)

پ ن : شاید روی واندر ان ای توی خاک ان دبل لاست داده باشیم . اونجا من دف ندادم :))))

• یکی نوشته بود تک هیرو احمق ؟حال نداشتم بگردم دنبال پستش ولی خب تک هیرو رفت تک هیرو برگشت اینو از دفترچه افتخاراتتون در بیارید مرسی.

اکانت رو هواس اگر دیروز پست های منو خوندی که اکانت رو هواس و رو حذفه که هیچی... اگر نخوندی برو بخون... حالا شما بیا کل ده هاش هم بپرون ببین به حال من فرقی میکنه...

من دو روز پیش وقت گذاشتم با بیخوابی با بدبختی از خوابم زدم از تفریحم زدم اکانت شارژ کردم تا صبح بیدار بودم شارژ کنم کتیبه جا به جا کردم بعد نمیدونم چیشد قشنگ ریده شد تو سایت تو سرور ... ادمین اومده میگه حمله سایبری بوده...

نه سربازهایی که غیب شد برگشت نه وقتی که از دست رفته جبران شد...حتی به شعور مون هم توهین شد... خودت اگر وضعیتت اینطور بشه اکانتت ول نمیکنی ...!!!

منم ول کردم اکانتو... حالا شما بیا بگو کتیبه رو سبز زدم فلان کردم بسار کردم هیچی رو اکانت نبوده...پسورد اکانتم هم هیچکس نداره..‌. اینقدر خودتون زرنگ نبینید کتیبه زدن از اکانتی که رها شده هنر نیست...

مبارکتون باشه با دلخوشی استفاده کنید نهایت ۱۰ روز ۱۵ روز مونده به پایان بازی تو ۱ ماه قبلش هیچ استفاده ای نکردین رفتین برای اکانت مصری همر ساختین باهاش این ۱۰ ۱۵ روز هم فکر نکنم استفاده ای بکنید...ازش برای من یکی سرور تموم شد همون روز که ریده شد تو سرور دیگه بیخیال شدم....

شما باید چقدر بدبخت چقدر حقیر باشی که کتیبه زدن از اکانتی که رها شده رو اسمش بزاری افتخار...

واقعا متاسفم برات...

افتخار هههه ... واقعا خنده ام میگیره از حرفات ...

خدانگهدار همگی...

• پوینت پست این بود که دقیقا به همون شکلی که کتیبه خورد برگشت و افتخاری نداره. اون اکانتی که ازش زده بودین هم ول شده بود.

در مورد مشکل پیدا کردن اکانت هم همه مشکل پیدا کردن من خودم کلی ساختمون دف و اسلاتایی که خالیه و نمیدونم چی بوده تو اکانتم هست 2 رتبه دفم نسبت به قبل بک اپ سقوط کرده اونم 2 رتبه تو رنک بالا که چیز کمی نیس و بجای همه اینا 600 گلد مرحمت فرمودند.

در مورد حذف هم امیدوارم موفق باشید ما هم اگه کسی که دعوتمون کرد رفت رو حذف و گفت حذف کنیم حتما حذف میکنیم ولی تنهایی نه چون این تایم سرور اکانت دیگه شخصی نیس مال ساید هستش.

ماییم و نوای بی نوایی بسم الله ا... خفه شو بابا خفه شو

• همونطور که گفتم مدارک دست مولتی هانتره ! اصلا این قضیه نیاز به اثبات نداره ! الان مولتی هانتره که باید اثبات کنه که تروپ برنگردونده! چجوری میخواد اثبات کنه خدا میدونه.

الان این ثابت کرد که ما لاست ندادیم !!؟ خودمون که میدونیم دادیم :)

پ ن : الگوریتم لاست هم به این سادگیا نیست که یه انویل رو بذاری بگی ببین لاست ندادیم ! عسیسم قبل نوشخوار مغزی تو فروم از مغزت استفاده کن. آک نبر زیر خاک

• دنیای عجیبی شده

طرف تو ساید خودش خبر نداره رو واندر لاست دادن

بعد بدون اسکات و چیزی

ادعای لاست خوردن دف شرق روی واندر رو میکنن

اگه دسترسی دارین بگید بدونیم انقدر دنبال لاست ندادیمو نبوده نگردیم

اگه نفوذ تو مدیریت سرور دارین امار واندر شرق رو دارید

بگید بقیه هم بدونن