نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت ۲ برابر | آغاز ۶ دی ماه ۱۴۰۳ |

• از اولین نفراتی هم بودم که سر مولتی بازی یه سری رو با گونی پرت کردم بیرون !

یا رب روا مدار که گدا معتبر شود

ویس جدید چیزی نداری ستون برامون بزاری تو فروم ؟

هی میایم سکوت کنیم باز میای داستان سرایی میکنی از گندی که به ساید زدی ...

البته به تو که نمیرسه این چیزایی که میگی کردیتش میرسه به توتالتون شاهین شیرکش مد ظله العالی ، در هرصورت اگه دستاوردی هم داشتید علتش وجود توتالی شاهین خان بوده که اونم از صدقه سر تیم ما بود که ایشونو کردیم توتال ساید که حداقل بعد ما ساید دست ارازل و اوباش نیفته .

قبلا گفتم بازم میگم ما اگه نمیخواستیم بریم مطمئن باش الان اکانتت اصلا تو ساید وجود نداشت که بخوای پز بدی باهاش و بیای اینجا هجویات بگی .

بعد رفتنمون هم بچه ها لطف داشتن پسورد دادن چراغ اتحادو داشتیم ، اگه یکم مثل خودتون میخواستیم برخورد کنیم مطمئن باش جوری دونه دونه خفت میشدید که نمیتونستی سرتو تو فروم بالا بیاری . ولی خب فرق داریم با هم ، میدونی چرا؟ چون لول با لول فرق داره !

اگه با یکی دست میدیم نمیریم شبونه اکانتشو اخراج کنیم روش کاتا لانچ کنیم و بعد بیایم بگیم ما پرتشون کردیم بیرون . اخه میدونی که معرفت در گرانیست به هرکس ندهند ، پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهند .

البته ما که میدونیم از ترس اینکه همین کاری که کردیو سرت بیاریم این کارو خودت زودتر کردی ولی خب حداقل ازش برای خودت و نوه هات افسانه نساز . این لکه ی ننگ برات تا ابد میمونه مثل همون ویسی که گذاشتی کف فروم که مثلا منو خراب کنی :دی یکی دوتا دیگه ویس بزار شاید فرجی شد :دی

مطمئن باش اگه این کارو نمیکردی ما هیچ وقت چنین کاری نمیکردیم باهاتون ، میدونی چرا؟ چون لول با لول فرق داره ...

پ.ن : بهم گفتن اگه حذف کنید برید اینا ازش افسانه میسازن به خورد ملت میدنا ، ما گفتیم نه سایدو نباید به خاطر درگیری داخلی به حاشیه ببریم ! باید میموندیم ببینیم با همون نامردی که کردید کی کیو پرت میکنه بیرون !

پ.ن : اگه به خاطر مولتی بازی میخواستی کسیو پرت کنی بیرون که اول باید دوستاتو پرت میکردی بیرون .

پ.ن : توتالتون با اون سن گول میخوره به نظرت؟ بعد خودمون رفتیم گفتیم برو رید بده بعد خودمونم رفتیم ریپورت کردیم ؟ ار یو کیدینگ می ؟ واقعا این چیزا میاد تو ذهنت یا به خاطر فروم هرچی دروغه میسازی که خودتو تطهیر کنی ؟ اصلا میدونی چرا داشت پوش میشد ؟ میخواست رنک یک همر ساید بشه که دهن شما بسته بشه از بس منم منم میکردید !

پ.ن : ایمیل اکانت دونا رو هم که با روابط عوض کردید بدون اینکه تاییدی از دونا بگیرید و صداشم در نیاوردید !

پ.ن : حمید و خشایار و مجتبی برای شما پلیر محسوب میشه اکبر و اصغر و کلثوم برای ما پلیر محسوب نمیشه ؟ :دی

پ.ن : مخالف مولتی بازی :دی یارو ول نمیکنه :دی گرز گرزدار اکانت مجید آخیل کمرتو بزنه :دی

اینم اینجا‌ بگم ، از الان تا آخر عمرت هروقت خواستی تراوین بازی کنی بهمون بگو بیایم ببینم میتونی مارو پرت کنی بیرون یا نه ...

یا حق

یوسف

• الان تو معتبری و ما بدون اعتبار؟؟ سلام محمدرضا شاه!

تو که خیلی معتبری یدونه از دستاوردای تراوینتو بگو. یه پلن خوب. یه لیدری خوب. یه کاری که بتونی مدعی باشی که بازی تراوین رو بلدی. تنها چیزی که از سابقه ات میدونم اینه که سایدی که لیدرش بودی نقشه ساخت هم نداشت واندر بده بالا. با مدیریتت همیشه سایدت بیابون شده. البته قدیم ترها تو سرور رسمی ایران یادمه با بچه های آمرداد من جنوب شرق بودم، مستعمره ما بودید. اونجا وضعیتتون زیر سایه ما بهتر بود. ^^;)

در ضمن شما چه دستی با ما دادی؟ مسئولیت قبول کردی، روزی نیم ساعت به بازی سر میزدی. همه در به در دنبالت بودن و کلی از کارها عقب افتاده بود. بچه هایی هم که آوردی فقط حاشیه بلد بودن. به هر کدوم از قدیمیای بازی بگی کار ما رو تایید میکنه که زدیمتون و مجبور شدید برید. شما حتی مکانیک های ساده بازی رو هم بلد نبودید. قوانین و توافق هایی که درباره ده زدن و پایتخت گرفتن و واحه گرفتن بود بلد نبودید. دیگه نمیگم پلن و دفاع کردنتون چطور بود. همه سرور سابقه شما رو بلدن. کلا فقط حاشیه و دعوا بلدید. ما رو هم که اصلا آدم حساب نمیکردید و خودتونو شاخ میپنداشتید =O

قبل دعوت تو ما تصمیم داشتیم تو ساید جنوب غرب بازی کنیم. مثلا دعوت تو باعث شد امیدوار بشیم شاید شرایط کمی برای ما راحت تر باشه. که زهی خیال باطل. همه اش حاشیه و دردسر بودید.

ما خیلی زوتر میخواستیم بزنیمتون. اما ایمان که شما فکر میکردید عامل اختلافه دو هفته برای شما زمان خرید. میگفت بذارید صحبت کنیم و کنار بیایم و ... ما هم صبر کردیم. اما وقتی اومد جلسه نیم ساعت با شما صحبت کرد خودش از حرفش پشیمون شد و گفت هر چه زودتر بزنیم.

حمید و خشایار و مجتبی و... هم قبل اینکه تو بدونی تو تراوین چطور گزارش پاک میکنن داشتن بازی میکردن.

پ.ن: ته هنر شما اینه که چراغ اتحادو چک کنید یکی آفلاین شد بزنیدش. یا به یکی تو ساید مقابل (مثلا به ایلیا) بگید که فلانی رو برای ما بزن.

• این فروم مدتهاست متاسفانه به سمت توهین و فخاش رفته ، آقا رضای گل هم که برند عربده کشی اینجاست! رضا رو خیلی دوست دارم اما این ره که میره به ترکستانه متاسفانه

حالا چی شد یهو شما یادتون افتاد توهین بده؟ توهین یابتون گزینشی عمل میکنه؟

بعد شما تو همین پست که توهین بده اومدی توهین کردی که !

متاسفانه وقتی تو سروری حضور ندارم فرومش رو هم دنبال نمیکنم که بخوام گزینشی عمل کنم ؛

عکس پست اون فرد توی گروه در تلگرام فرستاده شد.!

چطور ی سریاتون وقتی بحث خانواده میاد وسط فاز فردین میگیرید ! یعنی توهین به خانواده وقتی خوبه که تارگتش شخصی باشه که شما باهاش حال نمیکنید؟

من به واسطه مدیریت فروم تراوین اصلی به قوانین فروم کاملا آگاه هستم و اون فرد مستقیم باید بن میشد

برعکس بقیه زبان تندی هم دارم گاهی اوقات به دلیل زندگی تو ایران متوجه این هستم بعضی وقتا ۲+۲= ۴ نمیشه و با هر کسی نمیشه محترمانه صحبت کرد ..

پس وقتی قوانینی اعمال نمیشه درخواست ادب نداشته باش از من!

• بذار ما نبریم اس ای ۱۰۰ کنه در هر صورت متای شرق صد شده قربونت برم

بالاخره 3 به 1 هم بشه یکی از این 3 ربع باید ببره دیگه .... درسته؟

درود فراوان

کلکل شما دوتا برام جذاب بود

حالا اینکه چرا این دوتا حرف زده شده

سوال اول اینکه ایا غرب حاضره سر کل کل با ش ش بزاره ج ش ببره ؟

به نظرم من خیر!!

سوال دوم چرا غرب حمله گسترده تری انجام نداد که ج ش هم واندرش بخوره

ارزش همر زدن نداشت واندرش

سوال سوم آیا واندر ش ش با این حملات ارزش زدن داشت ؟ ایا کار درستی بود زدنش ؟

به نظرم من بله!!

سوال چهارم اینکه ایا ش ش حاضره سیبل بشه و این وسط ج ش ببره

به نظرم من بله!!

من انالیزور غربو دوست دارم قشنگ انالیز میکنه

بزارید واضح تر توضیح بدم

برای اینکه بفهمی چه واندرهایی در کورس 100 کردن هستن و تو باید چیکار کنی رقیب اصلی تو شناسایی کنی و اونو از دور خارج کنی چند عامل دخیل هست و بر اساس این عوامل میشه جواب چهارتا سوالو رو خودت به خودت بدی

اول باید ساید های رقیبو انالیز کنی!

ساده ترین روش استفاده از تاپ 10 اتحاد ها هست

2 عامل تاپ غارت و تاپ پیشرفت

شما قبل کتیبه با سایدی به اسم ج غ روبرو بودی که درگیری داخلی داشت ، نصف سایدای دیگه پلیر ( اکانت داشت ) ، کلا 1 اتحاد بودن که پر هم نشده بود

تو تاپ پیشرفت و تاپ غارت اخر بود با اختلاف زیاد

الان ضعیف ترین ساید کیه؟

ج ش

اکانت هاش حذف کردن؟

خیر

پس چرا تو تاپ پیشرفت جمع دوتا اتحادش به پای یه اتحاد ج غ ایی که تا یک ماه پیش داعان بود هم نمیرسه ؟

یا مشکل خوردن باهم یا براشون بازی جذاب نیست ول کردن رفتن ( برنده بازی مشخصه سرور 10 ایکس بشه )

عامل دیگه که بفهمی کی تو کورس رقابته

دهکده های ساپورت دور واندره و حمعیت واندرشه

ش ش : عااالی تکمیل فول قبل خوردن هم جمعیتش اوک بود

ش غ : عالی تکمیل فول ولی با سهل انگاری هم واندرشو از دست داد هم از خیلی عقب تر کنار واندرش ده گرفته شده توسط ساید رقیب

ج ش : کلا 2 تا اکانت کنار واندرش ساپورت زدن اونا هم از اول بازی اونجا بودن و این نشونه دومه که این ساید دچار بیخیالی شده و بازیکناش ول کردن از طرفی اولین نفر واندر گرفته ولی واندرش اصلا اپ نمیشه و کلی عقب تره نسبت به دو ربع ش ش ج غ

ح غ : عالی تکمیل فول

خوب حالا بیاید به سوالات یکبار دیگه پاسخ بدیم

سوال اول اینکه ایا غرب حاضره سر کل کل با ش ش بزاره ج ش ببره ؟

جواب خیره ! پس چرا همچین حرفی توسط بهنام زده شده ؟ واضحه انالیزا میگه که زدن ج ش اصلا کاری نداره چرا باید از الان ج ش رو روش جبهه بگیری؟ وقتی خودش ول کرده رفته

سوال دوم چرا غرب حمله گسترده تری انجام نداد که ج ش هم واندرش بخوره

ارزش همر زدن نداشت واندرش ، اول اینکه از نظر سیاسی این سیاست رو پیش ببرن که ج ش سیبل ما نیست و ما راضی هستیم 100 کنه و با این سیاست باعث بشن که همر و رمر های اس ای سمتشون نیاد دوم اینکه زدن واندری که ساپورت نداره و مجموعه ایی که پلیرهاش ول کردن رفتن اصلا مشکل خاصی نیست

سوال سوم آیا واندر ش ش با این حملات ارزش زدن داشت ؟ ایا کار درستی بود زدنش ؟

به نظرم من بله!! چون حملات تا 80% موفقیت امیز بوده و اگه ترتیب همرها اگه یکم عوض میشد با همین شرایط موفقیت بالای 95% میرسید به هر حال با زدن این همرها هم تارگت های خودشون رو قبل نقشه کم کردن هم اماده شدن واسه دف ساختن و گندم دادن به واندر از همر و رمرایی که زده شده جزو همر های تاپ سرور نبودن و تا 2 هفته دیگه هم نمیرسید ( رمر استثنا بود و اگه میموند خیلی عالی میشد و ارزش داشت نگهش داری )

سوال چهارم اینکه ایا ش ش حاضره سیبل بشه و این وسط ج ش ببره

والا هیچ کس حاضر نیست واسه کس دیگه فدا بشه ، اما اینجا یک مسئله هست وقتی تو یک خانواده مشکلی پیش بیدا اولین نفر اعضا خانواده میفهمن بعد بقیه حدس میزنن و مشکوک میشن - به نظرم ش ش میدونه مشکلاتی هست در ج ش و از طرفی اینم میدونه که یا باید خودش ببره یا غرب ببره برای همین رضا میاد فروم میگه ما راضی هستیم ج ش ببره و این به منزله برد متاس

نتیجه : هم رضا ادم باهوشیه و با ذکاوت جواب داده ، هم بهنام خوب جواب داد ولی هرجفتشون میدونن ج ش اصلا تو کورس نیس برای همین براش حلوا گذاشتن

پ.ن: جسارت نشه به بچه های اس ای ممکنه کسایی باشن هنوز با جون و دل بازی میکنن ولی من برایند همه رو اعضا رو براتون گفتم !

• درودی دوباره به فروم نشینان عزیز

دیدی گفتم میگی تو شیت پسورد ها موز بوده :))) واقعاً هم موز بوده.

هر اکانتی که توی اتحاد اصلی جنوب غرب هست پلیر مجزا داره و هر اکانتی که پلیرش به هر دلیلی از بازی رفته جایگزینش یک شخصی حقیقی شده یا در نهایت پلیر خودش برگشته. ( سر انگشتی حساب کنم : حافظ ، کاوه ، ایمان ، خشایار ، پژمان ، رضا ، مجتبی ، سجاد ، حمید سیاهپوش )

احسنت داداشم همینه.. موز باید داد به پلیری که بیاد وسط سرور اکانت یکی دیگه رو تحویل بگیره و باز بهش تحویل بده همچین خشک و خالی نباید باشه که زشته!

ضمن اینکه شما دوست عزیز که موز باز هستی یحتمل میدونی مراقبت ازش سخته جای امن و سیف باید نگهداری بشه ماهم گذاشتیم توی شیت پسوردها عزیزم خراب نشن..

علی، محمد،حسن،رضا،تقی،نقی،مهدی،شادمهر عقیلی،نظام الملک،شیخ طوسی و هیئت همراه سر زبون بودن این اسامی تابعد نیاز بشه سرانگشتی ها رو هم بگیم خدمتتون این هم از طرف ما =))

اینم از نحوه ی هندل کردن این اکانتا توسط ما ... حالا بگو شما چجوری هندلش میکنی ؟

ما هم اگهی استخدام و دعوت پلیر زدیم واسه سرور فینال دات کام واسه همین همه ترغیب میشن ؛ اونم شب عید فصل واردات موز و ارائه به بازار خدمت موزدوستانِ عزیز این بازی؛ خلاصه اومدن اینجا شرایط سخت بازی کنن دستشون گرم بشه هم گلد اکانت هارو میزنن هم وقت میذارن دمشون گرم خدایی ماهم همینجوری هندل میکنیم دقیقا مشابه خود شما پلیر پای کار خیلی زیاد داریم عزیزم =))

درود. ینی بنازم شمال‌شرقو که حتی توی فرومم اکانت مولتی داره

یه پسورد در آوردید با کل شمال‌شرق چه از اکانت‌های اصلی و چه اکانت‌های سطح پایین‌تر اکانتم آیپی خورده و هنوز نای تحلیل‌های غزن‌قورتکی دارید. خدا بهتون عمر باعزت بده.

اصن یه وضعیه که نگو عزیز جان؛ دعای خیر ماهم بدرقه ی راه شما داداش عزیزتر از جان که عامل موفقیت یه ساید به تنهایی شمایی دمت گرم =))

خوبی ما اینه اینقدر رفیق گل داریم که ما رو لایق میدونن کنارمون باشن که همین الان بیست تا اکانت هم خسته بشن و بخوان برن سریعا پلیر براشون میاد .

اگر هم فکر میکنی حرفم بی پایه اساس هست ، شما اسم اکانت بده ، شماره تلفن هم بده من کانتکتت کنم با پلیر هر اکانتی که شما گفتی ، چطوره؟

نمیشناسی ما رو ، حق داری این حرفو بزنی ، همون اول سرور گفتیم که تفاوت ما و شما اینه که شما زیاد میاد کم میشید ما کم میایم زیاد میشیم :دی

مورد اول اینکه شماره تلفن هم من زیاد دارم لینک میکنم خدمتتون سرور های بعدی از اولش شلوغ بیاید وسط کار پلیر طول میکشه به اکانت عادت کنه :))

مورد دوم اینکه حالا قابل دونستید سری بعد شناسنامه کارت ملی بیارید احراز کنیم شمارو عزیز جان.. ارسال رزومه کاری هم قابل قبول میباشد =))

خب اما به دور از کل کل و فان و سرگرمی یه چیزی رو اینجا خدمتتون عرض میکنم داداش های گلم

عزیزان دلم هیچ کدوم از ماها باهم پدر کشتگی نداریم و دشمن نیستیم و فقط رقیب هم هستیم اونم توی این سرور و چ بسا که توی سرورهای بعد کنارهم هم قرار بگیریم اما یه سری واقعیت ها وجود داره مثل سیاست پدرومادر حالیش نیست و هر جناحی که باشی مسلما گردن گیر جمعی عزیزان خراب خواهد بود چرا که جزئی از بازی همینه و یا ریزش پلیر طی سرور اگر کسی اینجا هست و مدعی این میشه همچین چیزی وجود نداره تراوین بازی نکرده به قطع و اینکه همون آی آر هم گذر زمان بحث لاگین روی اکانت ها منعطف با تایم بازی میبود حتی با حضور اون 10-15 هزار پلیر سایت و پس واقع بینانه تخیلی هست یه سری بحث ها واسه این بازی از طرف عزیزان ؛ بنده 8 سالی میشه بازی نکردم یعنی در واقع اون تایمی که ظهور وی پی اس ها بود و رید توافقی اونم از طرف کسانی که دستاوردی توی آی آر نداشتن و میخاستن اینجا خودشون رو ثابت کنن ما رفتیم که رفتیم..نهایتا این سرور هم گفتن که مولتی نیست برگشتیم و به نسبت اون سرورهای قبلی که حدود 8 سال پیش میدیدیم خدایی نزدیک به بازی قدیمی خودمون شد این سرور و خیلی آمار و ارقام ها به دور از بازی سالم مشهود نبود و دم همگی گرم..

اما بحث کثافت کاری و نگاه های متفاوت هم توی این بازی همیشه وجود داشته ماهم یه زمانی واگذاری کتیبه با پراید و واگذاری واندر با اپارتمان و این چیزا رو از نزدیک دیدیم چه برسه به خوابیدن و بیدار شدن و لانچ شدن همر اندگیممون توی کپ ناتار و چنج کپ شدن و سیلور شدن گلد اکانت و..

خلاصه نخورده باشیم نون گندم هم دیدیم دست مردم..

سعی داشتم جمع کنم این بحث های کف فروم رو چرا که قشنگ نیست برچسب زدن به همدیگه و استفاده از الفاظ رکیک نسبت به جمعی که حالا کنارمون باشن یا روبرومون،من مصطفی بیشتر دقت کنم و از بازی لذت ببرم.

خواهش دارم که این پست ریپلای نشه.

دوستتون دارم موفق باشید و پیروز

Mostafaa il prince

• به قول عزیزی با شما که بحث کردن فایده نداره. ولی برای تنویر افکار عمومی باید بگم که حدود نصف افرادی که نام برده شدن بچه های اتحاد الموت بودن. نمیدونم سابقه بازی شما قد میده بشناسید یا نه. اما احتمالا آقا رضا سخنگوی شمال شرق میشناسه. چون فکر کنم خودشم یه زمانی اونجا بازی کرده.

دایره دوستان ما بزرگه. به عکس شما که با رفتارتون هی کوچیکش می‌کنید.

• سلام و درود خدمت تمام رفقا و دوستان عزیز

چون اسمم اومد رسیدم خدمتتون ..

من بشخصه از تیم بزرگمون اقا سارنگ و بقیه رفقا تو این سرور خیلی خیلی ممنونم همه جوره سنگ تموم گذاشتن ... دمشون گرم لذت بردم از همبازی شدن باهاشون منظم و حرفه ای پلی دادن این برام جالب بود چیزی که جنوب غرب تو سرور های قبلی کم داشت و رنج میبرد ازش ... یجورایی مستعمره بود ...

من سرباز جنوب غربم شده برای دوستان دفاع میسازم اونم با عشق .. کمترین کاری هست که بتونم در جواب محبت هاشون انجام بدم ...

بچه ها این تیم نه وابسته به من بوده و نه امثال من چه بسا من کنارشون با افتخار یاد گرفتم خیلی چیزها ... که هیچ اباعی هم ندارم که بگم ...

آقا یوسف ،، بشخصه اینو اینجا اعلان میکنم سارنگ و بقیه بزرگان اینقدر مرام معرفت بخرج دادن که من بشخصه بعد از این صحبت ها ازشون غذر خواهی کردم ... عزیز چرا قبول نمیکنی تیم شما و شخص شما برنامه نداشتید برای پلی دادن تیمی ،،، این تیم این بچه ها در کنار با معرفت بودنشون خیلی حرفه ای خیلی اصیل تراوین بازی کردن و این لذت داشت برای من

بعله من تصمیم گرفتم و دوستان ثابت کردن که در اون زمان تصمیم من درست بود چون برای من ساید و جنوب غرب فقط مهم بود ... دوست داشتم اون غرور اون شکوه به جنوب غرب برگرده که دوستان و بازیکنان بزرگ جنوب غرب اینو با تمام وجود به نمایش گذاشتن این هم به بازی خوب و بازی بلد بودنشون بر میگرده .....

اینجا از تیم بزرگ جنوب غرب و سارنگ عزیز و بقیه بزرگان ممنونم

مرسی از احترامی که به من گذاشتن مرسی بابت خیلی چیزهای که شما ها حرفش رو زدید ولی این دوستان در عمل انجام دادن من بشخصه سربازشونم و در رکابشونم ... اونم با عشق ❤👌

در مورد تخلف من دیر اومدم نمیدونستم واقعا سرور بدون مولتی هست یه پوش ۳ ساعته رید دادیم و همون شب بن شدیم ۱۵ درصد پانیش خوردیم ... ۲ میلیون غارت کردیم ۱۵ میلیون پانیش خوردیم .. تمام این موضوع بارها عنوان شده .. من حداقل ۱۵ سرور پلی دادم همر هام هم مشخصه تو تمام سرور ها ... ولی عنوان کردنش و دنبال کردنش .... بگذریم شما خوبید بارها گفتم بازی تموم میشه اینکه ما چه انعکاسی از خودمون بجا میزاریم مهمه ... که من بازم اعلان میکنم این تیم و بازیکنان بزرگ جنوب غرب تو عمل خیلی چیزها رو ثابت کردن 👌❤❤❤❤

برقرار و شاد باشید سال نو و عید باستانی تمام دوستان هم مبارک

با بهترین آرزوها برای تک تکتون ❤

• آقا چرا امانت داری نمیکنین پس ! شما انسان های فرهیخته زشت نیست اکانتی که صاحبش داده به ساید رو ول کردین به امان خدا ؟!

یعنی واقعا کپ یه اکانت باید با کاتای خالی کاتاشه؟!

بابا قبلا ملت حداقل از کپ مولتی دف میکردن این اتفاقات نایاب مخصوص شماست فقط

خدایی همر سنگینی بوده ولی ! الان که دارم فکر میکنم یوسف اینا با کمتر از اینم میخوردن!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

انقدر قابل پیش بینی بودن زشته بخدا

دفکورد وحشتناک حرفه ایتون چرا نتونست تارگتو پیدا کنه ایندفعه ؟! تایم کیریللوید در نیومد ؟! چرا خب ؟! زشته همش شمال غرب رو دفاع کنیدا ! مارو هم تحویل بگیرین حس بدی بهمون دست میده اینجوری.

پ ن : سرور بعدی عمری باشه 500 تا اکانت میسازم، از سرور میرم همه رو تحویل ساید میدم :))

• ؟! زشته همش شمال غرب رو دفاع کنیدا ! مارو هم تحویل بگیرین حس بدی بهمون دست میده اینجوری.

واقعا هنوز متوجه نشدی ؟ آنقدر سخته فهمش برات شما ها رو آدم حساب نمی‌کنیم قربونت بشم باید حتما این طوری تو روتون بگیم تا بفهمین

• واقعا هنوز متوجه نشدی ؟ آنقدر سخته فهمش برات شما ها رو آدم حساب نمی‌کنیم قربونت بشم باید حتما این طوری تو روتون بگیم تا بفهمین

بنظر میرسه بیشتر بین خودتون این تفکیک نژادی، قومیتی، انسانیتی رو دارین ، هم‌ از دیالوگهای بین پلیرهای از دست رفتتون با بر باد رفتتون مشخصه

هم اینکه

تفاوتی نمیبینم‌ در نحوه دفاعتون از ما

در این دنیا برای کفری کردن آدمهای رذلی که میخواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند, راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

• اینا فقط با کیریللوید تایم در میارن، کیریللوید نتونه تارگتو تشخیص بده سبز میخورن

چراغ ابی کیریلویدشون‌سوخته :دی

در این دنیا برای کفری کردن آدمهای رذلی که میخواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند, راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

• اینم از نحوه ی هندل کردن این اکانتا توسط ما ..

دوست عزیز تراوین ارزش دروغ گفتن ندارد ، این سخنان لغو و بیهوده رو تموم کنید تو رو خدا ، یک بازی است فقط این حجم از دروغگویی اصلا شایسته یک فرد عاقل نیست

• متاسفانه یا خوشبختانه امروز صبح ما یک سری اتک دادیم که وسط شیت "پسورد ها" که توش اکانت های واگذار شده رو میزارن ، فرود اومد

تخریب کامل گندمزار + انبار ها

تخریب کامل منابع با دستان خالی

شش کراپ + 1 آبرسانی با دستان خالی

4 انبار غذا با دستان خالی

متاسفانه با خبر شدیم که تایم های با کریلوید نخودند و اتک ها قابل شناسایی نبود.

خوش گذشت

موفق باشید

• یعنی ۴۰۰ تا فیک تایم بزاری بچینی

بشینی ۴۰۰ تا فیک لانچ کنی

کلی لاست بدی رو این ۴۰۰ تا که ۴تا انبار غذا بزنی؟

داداش بگو ما با ۲۰ تا گلد ۴تا انبار غذا میاریم پایین نه وقت شما رو بگیریم نه وقت خودمونا تو روز تعطیل بخایم دف جابجا کنیم

والا ۵ روز مونده به نقشه ها این لول از پلن زدن خجالت آوره

• واقعا هنوز متوجه نشدی ؟ آنقدر سخته فهمش برات شما ها رو آدم حساب نمی‌کنیم قربونت بشم باید حتما این طوری تو روتون بگیم تا بفهمین

آقا

ما رو‌ دور نندازید. ما اینقدرام بدرد نخور نیستیم.

• 3روز

• متاسفانه سر هر پلن هم داریم پشت سر هم ضرر میکنیم . من به شخصه از پلنر ساید خیلی دلگیرم

صد بار به سارنگ گفتن از پلن های شمال شرق الگو بگیر گوش نمیده که

سر دفکوردی صد بار گفتم مثل شمال شرق دفاع کنیم بچه ها میگن تو اون سطح بلد نیستیم ، اونا با کیریلوید در کسری از ثانیه تارگت ریل در میارن

خوش به حالتون رقیبتون اینقدر ضعیفه ، کارتون خیلی راحته برای برد : دی

پی نوشت : اون لینکایی که هی چپ و راست می‌ذاریم براتون کپ هستا! یعنی هر روز دو سه تا کپ داره کراپش میخوره !!