نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت ۲ برابر | آغاز ۶ دی ماه ۱۴۰۳ |

• پ.ن: تشکر از اکانت فوق العاده Holy و بکس زحمت کش دف کوردیناتوری ساید بخصوص ادریس

اینفینیتی که به لطف مملی شاخ شده متاسفانه بعد از اتک کانترمون شاخش شکست و واندرزنش تبدیل به جنگی شد و بعد تصمیم به لانچ جنگیش گرفت که طی لانچ کاتاهای خودش هم از دست داد.

اما صحبت من درمورد بهنام هست، بهنام پلیر قابل و باهوشی هست و سه سرور همبازی من بوده اینکه شما با رمز شیر شده اش 24 ساعت پا میشید رو کتیبه چکمه بزرگ دفاع جابجا میکنید و ما ریپورتش نمیکنیم به حرمت نون و نمکیه که خوردیم. و الا اکانت رنک 3 پاپ پانیش بخوره حذف کنه سنگین تره!

من نمیدونم رو چه حساب فکر میکنید گوشامون درازه 50 ویو سیم چیدید رو واندر از 20 تا اکانت بعد اول سرور بچه هاتون میگفتن دوتا لانچر نداریم :دی

• پست های متای غرب از این بعد:

                 ‌📢 پیام صلح و اتحاد 📢

دوستان عزیز، بیاید دشمنی و دعوا رو کنار بذاریم! ما اینجا برای لذت بردن از بازی هستیم، نه جنگیدن با همدیگه.

از امروز به بعد، دیگه به هم حمله نکنیم و فقط ناتارها رو غارت کنیم!

با اتحاد و همکاری، می‌تونیم قوی‌تر بشیم و از بازی بیشتر لذت ببریم.

بیاید دست از دشمنی برداریم و کنار هم باشیم! 🤝🔥

• سلام مجدد خدمت دوستان و همراهان

ایلیا جان؛

شاخ که مال چارپائه نمیدونم شمارو اون سمت چی صدا میکنن ولی ما اینور این صحبتا رو نداریم همدیگه رو به اسم خطاب میکنیم.

آخرین باری که وقت داشتم جلوت سفت بازی کنم اسم موند روت بعد ۴ تا سرور هنوز خیلیا ایلیا دیوار صدات میکنن حالا مارو کی آورد بالا کی آورد پایین زیاد مهم نیست مهم اینه این سرور دلی بازی میکنیم چون نه وقتشو داریم نه حقیقتا دیگه میکشه که بخوایم بازی کنیم،

دیدم همر رفته لینک سبز برگشته دلم نیومد یه لانچ نزنم به عشق مصطفی که اونم حریف قابلی نبودید از اول سرور نتونستید این همر مارو دیوار کنید مارو راحت کنید.

والا بلا دنبال اینم همر خرج بشه برم پی زندگیم نمیدونم شما چرا نمیتونید دیوارش کنید هی میره میاد.

این عکسم میزارم برات چون پسر خوبی هستی فقط یه وقتایی شیطون میره تو جلدت :دی

پ.ن ۱ : از شما خواهشی که دارم اینه انقدر وحشی و بیرحم نباشید نسبت به بچه های شرق؛

شرقیا انسان های رئوفی هستن و البته خیلیم مهمون نواز :دی

پ.ن ۲ : آقا یه دمپایی مونده برای ما تورو خدا اینو دیوار کنید هم ما راحت بشیم هم بره تو پرونده آقا ایلیا ثبت بشه شاید این اسم از روش برداشته شد.

• سلام مجدد خدمت دوستان و همراهان

خب مهدی جان ممنون از لینکت پس کانتر درست بوده این تا اینجا!

وقتی 200ک همر رو لانچ کنی نمیتونی 300ک هم منفی برای دفاعش بدی رو دهکده بدون کتیبه -500ک باشی ایا صحبتم غیرمنطقیه؟

حالا ایا شما رضایت میدید اکانتتون بررسی بشه این دفاعی که روبروی همر من قرار گرفته مشخص بشه بصورت سالم ارسال شده یا با شیرینگ پسورد انجام شده تا دیواری بودن من یا متقلب بودن شما مشخص بشه؟! در صورت ریپلای با بله یا خیر ریپلای کنید

ضمنا پلنی که شما 3 ایکس دیوار کردید توسط ممدنوب انجام شده نه بنده چطور این لیبل رو من مونده لول؟

اسم اکانت من سرور 3 ایکس Zerger بوده اگه لینکی ازش داری بزار، به بزرگوار هم میتونید بگید رجوع کنه به ارشیوش ببینه اگه دیواری ازم داره بزاره :دی

• من هیچ مشکلی با هیچ گونه بررسی ای ندارم عزیزم شما هرطور که لازمه میتونید بررسی و ریپورت کنید ما کاری نکردیم که بخوایم ترسی از ریپورت و بررسی داشته باشیم

در ضمن من حاضرم به ازای هر ۵ک استپ و ۲۰ک مزدور از همرم شما ۲۶ک تیرانداز و ۷۱ک مزدور بکنی تو دیوار و منو کانتر کنی اگر پایه ای بسم الله.

مشکل اینه شما تو تصوراتت هم نمیگنجه که کل این دف زیر یک ساعت پر میشه رو اکانت و خالی میشه اگر میتونستید اینو تصور کنید خیلی زودتر از این حرفا ناامید میشدید و حذف میکردید ولی ما رو همری ک دیروز لانچ شد ۱۰ک دف ۲ک اسکات نگه داشته بودیم ققط نکتش تایم آنلاینی بالا بود حالا شما عدد و رقم خیلی دوس داری بشین چرتکه بنداز ک چطوری تونستیم گندم بدیم

یه تقلبم بهت میرسونم ک اون ده ۲ میل انبار داره

ماچ بهت

کانترم کانترای قدیم ۳.۶ میزدیم چه حالی میداد :دی

• اکانتت 13 ساعت انبار خورده تایم فعالسازی کتیبه انبار 16 ساعته چطوری 2 میل انبار داری؟:دی

ببین مهدی جان بهنام اون سرور از یه اکانت 14 میل دفاع کشید دفکوردی سایدمون اینطوری بود که هر دهش میشد یه تارگت با انویل -300ک این چیزا برامون قفل نیست ده برابرتون هم عملیش کردیم

26712 تیرانداز 71749 مزدور همریه که من تونستم از دیفالتم بسازم میدونی اگه این سرور مولتی ازاد و ایپی باز بود الان 350 ک مزدور میخورد برا کانترت؟:دی

ریپورتت شدی.

• یخورده هیجان زده عمل میکنی عزیزم

من تو دیفالتم اصلا انبار بزرگ نزدم ولی مینویسم برای کنجکاویت خودت حساب کتاب کن :

۳×۵۶۰.۰۰۰ (انبار) + ۳۲۰.۰۰۰ (انبار غذا)

نمیدونم چه اصراری داری به کل کل کردن و ثابت کردن خودت و حرفات ولی باور کن من آرامشی که تو سکوت کردن هست رو ترجیح میدم به کل کل کردن های بیهوده و بی سر و ته!

درسته حق با توئه ما بازی بلد نیستیم حریف قابلی هم نبودیم برای شما ببخشید اگر واندر مرکزی شمارو تصاحب کردیم اونم بزار به پای بازی بلد نبودن ما.

یه مقدار استراحت بهم بده ایلیا جان من با اجازت دیگه این بحث رو ادامه نمیدم دیگه از حوصله من و جمع داره خارج میشه.

• من چیکار واندر مرکزی دارم؟ مال خودتون ما که گفتیم کلین نکنید چیف میشه :دی

ببین شما اومدی لانچ زدی رو واندر

120ک همر زدم بهت کانترت کنم! کانترش خورده 400ک دف جمع شده داخلش شدم دیواری؟! خب همونو میزدم یه واندر دیگه کلین میشد!!

درست میگی اشتباه حساب کردم

راستی مهدی جان معمولا کنار یه همر سنگین یا واندرزن دهکده میزنن خمره و سیلو میکنن ازونجا بهش منبع میفرستن اینم محتوای اموزشی عکسشم برات میزارم برای اینکه سرورهای بعد تازه شاید رقیب در خوری باشید :دی ماچ بهت :)

• سلام دوست عزیز یه خسته نباشید عرض میکنم خدمتت همه ی پلیرها

حقیقتا من خیلی سعی کردم سر این محتوای جذابی ک تو فروم ارائه کردی بخندم ولی خندم نیومد داداش :قلب شکسته

امیدوارم منو ببخشی بابت اینکه نتونستم به این مطلب طنزت بخندم.

جوکر زمانه ات را بشناس :دی

• راستی یادم رفت در مورد یه موضوعی با صاحب اکانت tofang صحبت دارم

سلام عشق من ایشالله خواب نباشی

اقا ببخشیدا من ازت عذر خواهی میکنم خیلی شرمنده ام که دهتون زدیم و کتیبه رو بردیم

راستی تو پروفایلت نوشتی

اسامی توفنگ ها زیاده اسم درخواستی کسی داره بگه بزارم روی دهکده بعدی

اسم هرکدوم از دهکده هااسم یک تفنگ بخصوص هست که در جنگ های زیادی استفاده شدن

اسم ماروهم بزار رو دهکده بعدیت

Masood AnGeL

و بعدی

Mohammad Kashi

این دوتا اسم بعدیت باشما

حالا یکیشونم بنویسی آنجل کافیه

و یه صحبت کوچیک با همه دوستان

شاید خیلی ها منو بشناسن خیلی ها ام نشناسند

اما ما همه دوستان قدیمی هستیم با رسول به خاطر ارادتی که به رسول داشتیم این سرور اومدیم و خیلی کدورت‌ها بود و خیلی ها اذیتمون کردن اما همیشه برای nw بازی کردیم و همیشه ام برای nw بازی میکنیم ایشالله که ساید nw باید پیروز باشه

به امید پیروزی

مسعود آنجل و رسول و عیسی و محمد کاشی و رضا و و عشق دلی من محمد سولجر که گل سرسبدمون بود و بقیه تیممون که خیلی لطف ها برای سایدمون کردن

مخلص همتون

مسعود آنجل

• صبح همگی بخیر بجز مسعود

ما واندرمون چیف شد از شما انجل کتیبه زد کدوم وحشتناک تره؟😂😂😂😂

خودت چی فکر میکنی؟؟

یاد بازی پرسپولیس السد افتادم

درسته باختیم ولی ما ورزشگاهامون پره و هر بازی ۱۰۰هزارتا میاند ولی اونا خالی با اون همه هزینه

به نظرت کدوم مهمتره😂😂😂

این جمله کلیشه ایی

درسته واندرتونا چیف کردند ولی هیچ چیز از ارزش های بچه های شما کم نمیکنه

• داداش ساید ما شبیه فوتبال نبود شبیه شوروی سابق بود که تیکه تیکه شد توتالمون لنین بود که روز پلن مشترک به طرز عجیبی بیمار شد بعد ساید افتاد دست استالین بعد جنگ یونیک رفت استالین زدایی شروع شد :دی

اینم از نمونه اعدامی های استالین =)

واندرو خودمون دادیم بهتون شما میتونید اینجا صد کنید. از وقتی واندرو گرفتید هم تارگتمون شده اس ای مثلا امروز چکمه اوردیم.

این سرور ارزش برد نداره، ما به احترام همسایدی هامون تا اخر بازی هستیم

واندر سینامی به واندر دوستی تغییر نام پیدا کرد و ما واندر دوستی میاریم بالا :)

• داداش خسته نباشی مبارک باشه کتیبه ای که زدی بالاخره طبیعت بازی همینه دیگه

یه دوتا دیگه نوشابه باز میکردی سلطان

به شدت یاد ابراهیم تهامی تو برنامه نود افتادم که میگفت مثل من دیگه نمیاد :))))))

#واندرمرکزی_یا_کتیبه؟؟؟؟

• موقتی 200ک همر رو لانچ کنی نمیتونی 300ک هم منفی برای دفاعش بدی رو دهکده بدون کتیبه -500ک باشی ایا صحبتم غیرمنطقیه؟

حالا ایا شما رضایت میدید اکانتتون بررسی بشه این دفاعی که روبروی همر من قرار گرفته مشخص بشه بصورت سالم ارسال شده یا با شیرینگ پسورد انجام شده تا دیواری بودن من یا متقلب بودن شما مشخص بشه؟! در صورت ریپلای با بله یا خیر ریپلای کنید

من هیچ مشکلی با هیچ گونه بررسی ای ندارم عزیزم شما هرطور که لازمه میتونید بررسی و ریپورت کنید ما کاری نکردیم که بخوایم ترسی از ریپورت و بررسی داشته باشیم

تو بمن بگو الان من 120ک همر زدم بهت کانتر کنم بیای لاتیشو پر کنی بگی دیواری اخرش بن بشی تو زرد از اب در بیای؟

حیف اسم بامسمای اکانت تو نیست با اون پروفایل زیبات کنار شامپو تخم مرغ و فیلم فایت کلاب بن بشه؟! آخه انقد زایع؟

تو فقط یه لطفی کن دیگه سلمونی نرو با ما بد باش فقط

• فکر کنم رو واندر شمال شرق نیاز نباشه واندرزن لانچ کنیم ! روزی یه ریپرت بدیم ناتار 100 میکنه :))

پ ن: آدمین محترم پانیشات بجای تنبیه فرد خاطی، تشویق میکنه. دزدای اصلی رو هم که نمیتونی دیتکت کنی! احسنت به این مدیریت