نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت ۲ برابر | آغاز ۶ دی ماه ۱۴۰۳ |

• درود

حقیقت چون هم اقا مجید عزیز و نعمت رو خوب میشناسم و عزیزن دوست نداشتم این چند پست اخرو.

تو توانایی های مجید شکی نیست، قطعا یکی از پلیر های تاپ و با سابقس با ایده های سمی و جنگی

اما واقعا این هجوم روی نعمت کمی ناجوانمردانه بود. از قدیمی ترین پلیرای اسپیدتراس و اون زمان که من تو ای آر اکانت نداشتم صرفا فرومو دنبال میکردم هم همینطوری تو فروم شمشیر میزد و با پستاش حال میکردم. لذا دعوای حق و باطل نیست. واقعا نیاز به رو کردن رزومه برای همدیگه نبود خودشون همدیگرو خوب میشناسن.

این سرور نعمت و باقی دوستان، منت سر ما گذاشتن کنارمون بازی میکنن و با اصرار ما اومدن اس ای کما اینکه اغلب شما فراخور وضعیت سروراتون ساید عوض کردید این سرور هم ما مفتخریم به حضورشو‌ن.

کاملا مغرضانه و به نیت تخریب این حرف هارو زدید وگرنه یک کلمه از این صحبت ها نمیتونه شخصیت نعمت رو توصیف کنه.

لذا صمیمانه خواهش میکنم دامن نزنیم به این داستان(البته اگر بالاخواهی مونده که هنوز یاد اوری نکرده باشه). راه برای مقابله به مثل و پاسخ به حرفای دروغ زیاده ولی همینطوری که نعمت هم قبلا تو پست هاش گفته یه سرور جلو همیم یه سرور کنار هم پس ارزش نداره.

پست بهونه ای بود که دوباره از همه خواهش کنم با یکدیگر مهربان باشید تا یکدیگر با شما مهربان باشند.

کوچک همگی

• درود مجدد

امشب بچه های جنوب شرق زحمت کشیدن پلن هم رفتن. و در نتیجه اکانت silence دیفالتش چیف و کراپ های کپش تخریب شد.

طبق براوردی که انجام شده با توجه به فیک لیست و اسکات ها اولویت تارگت ها در حدود 17 تا 23 بوده. احتمالا دقیقترشو دوستان بدونن و بگن.

دیفالت اکانت سایلنس:

کپ اکانت سایلنس:

حقیقت من از تارگت ها اطلاع نداشتم ولی وقتی از بچه ها شنیدم باز تارگت اکانت سایلنسه اولین جمله ای که گفتم جمله پروفایل خود همون اکانت بود، البته اون جمله از قبل بود ولی واقعا شرح حال وضعیت بود.

خلاصه که ماشالا به بچه های پلنری جنوب شرق، حرف ندارید دمتون گرم.

• شمال شرقیا چیفر نداشتن ما بجاشون فرستادیم. اینو اکانت Creature فروم بهم گفت چیفرشو بفرستم

• تبریک میگم پلنی خوبی بود !

خستگی هم تو تن ما موند خیلی جاها پر شد ولی قسمت نشد !!

ایشالا امشب

یه همری هم ناقص شد عکس نزاشتید !! ولی ایشالا گربه است

یه روز خوب میاد ما هم اونجایی که توش کاتا تحقیق میشه رو پیدا کنیم !

• یوسف اون یکی پستت پاک شد این رو ریپلای میکنم.

فروم نویس شمال شرقی در خواب عمیق با زاناکس ایرانی مشاهده شد. بنظرت بیدار میشه؟!

لینک اکانت

• یه همری هم ناقص شد عکس نزاشتید !!

سلام کدوم همر همه عکسا رو فرهاد گذاشت

اگه منظورت کلینر دیفالت سایلنس بود که عکسش هم فرهاد گذاشت خب تبریک میگم لینک سبز نپرید همر دیفالتتون

ما هم همرو نمیسازیم که ترشی بندازیم همرو می‌سازیم که باهاش پلن بریم و داریم میریم

امیدوارم شما هم شروع کنید پلن رفتن و بازی رو واسه ما هم جذاب کنید وگرنه بازی یک طرفه اصلا لذتی نداره :)

• یوسف اون یکی پستت پاک شد این رو ریپلای میکنم.

فروم نویس شمال شرقی در خواب عمیق با زاناکس ایرانی مشاهده شد. بنظرت بیدار میشه؟!

لینک اکانت

همونطور که مشاهده میکنید فرد مورد نظر ما از والیوم به زاناکس رسیده ...

با این تفاسیر همونطور که والیوم اثر سریع تری نسب به زاناکس داره احتمالا این تاخیر به خاطر همین سرعت اثر باشه ...

پ.ن : ایرج میای خودت مذاکره کنیم یا میخوای نپی و بفرستی جلو :دی

• از طرف 120 دفساز شمال شرق از همه دوستان بابت اینکه همر جنگی نداریم بزنیم به شما که پوینت قهرمان بگیرید عذرخواهی می کنم ، متاسفانه ساید خستگان بی حال کشاورز ، به این زودی ها موتورش روشن نمیشه ، شاید تا آخر سرور هم روشن نشه ، امید به ما نداشته باشید ما کشاورزان خسته ابی بیش نیستیم

پی نوشت : نمیشه همه کشاورزان خسته دفساز همه ساید ها ، با هم یک اتجاد بزنن ؟

• هعیییی یه خفتمون نشه...:rolleyes:X/:sleeping:

دیگه حسین عزیز شما نهایت بتونی با اسکات هات اسکات بکشی خفت بزار به عهده بقیه یکم ریکاوری کن اینجا تله میزان ها :D

همونطور که مشاهده میکنید فرد مورد نظر ما از والیوم به زاناکس رسیده ...

با این تفاسیر همونطور که والیوم اثر سریع تری نسب به زاناکس داره احتمالا این تاخیر به خاطر همین سرعت اثر باشه ...

پ.ن : ایرج میای خودت مذاکره کنیم یا میخوای نپی و بفرستی جلو :دی

یوسف بی ادب مثل یوسف نباشید:saint::saint:

پ.ن .مانی پارتیزان این گوسفندات امدن توی مزرعه من گندم هارو خوردن الان خسارت من کی میده ؟؟؟

پ.ن . درخواست ترکتور دادیم از تراکتور سازی تبریز برای بچه ها دیگه خیلی خسته هستن سر زمین هم نمیرن

پ.ن . مصطفی فلفلی سعید کستل هم هست من ومهدی که توی ان ای چه شود :D:D:D:D

پ.ن. هوا چقدر سرد شده:!::!::!:

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• درود بر دوستان خوبم.

آقا توی این گیر ودار سرور و یکی میزنه و یکی نیستش، من اومدم فقط اینجا از آقای مجید آخیل عذرخواهی کنم.

کل کل بازی رو کوتاه نمیام و کم نمیارم، ولی توی گفتمانی که بود، متوجه شدم آقا مجید سنش از من چندسالی بیشتر و من نادانسته باهاش شوخی کردم.

آقا مجید شرمندم داداش. کل کل فرومی بوده. خدای نکرده نذاری رو حساب بی ادبی .

ولی خب کل کل با شمال هنو سرجاشه ها.

پ.ن: مانی من بازم دوستت دارم. ماچ.گفتم یادآوری کنم.8o:*

پ.ن: مهدی داداش، ادی رو گردن گرفتم. کمک من به ساید. خوبه؟

ارادتمند همه دوستان خوبم، محمد Patriot

بزرگترین نابکاری آنست برای آنکه برترین باشیم، دست به ویرانگری چهره دیگران بزنیم.

• سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان ، امیدوارم که روز خوبی داشته باشین و همه چی باب میل باشه ...

قبل از هرچیزی دعوت میکنم دوستان رو به آرامش ، بیاین همه چی رو در چهارچوب بازی نگه داریم و از تمسخر همدیگه در دنیای واقعی فاصله بگیریم ... اینکه کسی کجا زندگی میکنه یا وضع مالیش چطوره یا کارش چیه واقعا موضوعاتی هست که به بازی ربطی نداره و جالب نیست بخوایم بخاطر بازی به تخریب همدیگه بپردازیم

اینکه چون کسی بد حرف زد هم بیایم مثل خودش جواب بدیم ، باز هم جالب نیست ... بد صحبت کردن و تخریب و تحقیر رو همه بلدن و آسونترین کار اینه که با کنایه و زبان نیشدار و توهین باهم حرف بزنیم ، اما اینکه بتونیم هرکدوم به مقداری سهم خودمون رو در زیباتر شدن مکالمات فروم ادا کنیم کار سختی هست

از این صحبت ها اگر بگذریم ، میخوام از دوستان درخواست کنم که تحلیلی از ناتار های بازی ارائه کنن نسبت به سرورهای قبلی اسپید ترا ، آیا به جز تعداد ناتار در میزان منابع هم تغییری هست ؟ با توجه به کم شدن میزارن غارت ها و به تبع آن سخت شدن شارژ سربازخانه بزرگ و اصطبل بزرگ ، تحلیل شما از میزان همرها در زمان کتیبه چگونه است ؟ به نظرتون با توجه به کوچکتر شدن سایز همر ها ، کتیبه کوچک ، بزرگ و منحصر رو با چه سایزی میشه کلین کرد ؟ با توجه به کمتر شدن میزان دف ، آیا هنوز ارزش مرتاض منحصر و معماری منحصر در رقابت خیلی نزدیک باهم هستن ؟

پ.ن : رضا گارد عزیز ، بنده قصد جسارت ندارم ، اما قبول کنید بنابر اتفاقات سرورهای گذشته ، به درست یا به غلط ، شمال شرق سایدی هست که اعتماد کمتری رو متوجه خودش میبینه و اکثریت این باور هم به دلیل اتفاقاتی هست که شخص ها رقم زدند نه مجموعه شمال شرق ... امیدوارم که این سرور به گونه ای جلو بره که شما و امیرحسین بتونید طوری اتفاقات رو مدیریت کنید که از سرور بعد ، پیش زمینه های ذهنی ریست بشه و با دید یکسان همگی سرور رو استارت بزنن

به قول لقمان ، ارادت در جریان است :) بیا تحلیل بزار لقمان استفاده کنیم