درود
حقیقت چون هم اقا مجید عزیز و نعمت رو خوب میشناسم و عزیزن دوست نداشتم این چند پست اخرو.
تو توانایی های مجید شکی نیست، قطعا یکی از پلیر های تاپ و با سابقس با ایده های سمی و جنگی
اما واقعا این هجوم روی نعمت کمی ناجوانمردانه بود. از قدیمی ترین پلیرای اسپیدتراس و اون زمان که من تو ای آر اکانت نداشتم صرفا فرومو دنبال میکردم هم همینطوری تو فروم شمشیر میزد و با پستاش حال میکردم. لذا دعوای حق و باطل نیست. واقعا نیاز به رو کردن رزومه برای همدیگه نبود خودشون همدیگرو خوب میشناسن.
این سرور نعمت و باقی دوستان، منت سر ما گذاشتن کنارمون بازی میکنن و با اصرار ما اومدن اس ای کما اینکه اغلب شما فراخور وضعیت سروراتون ساید عوض کردید این سرور هم ما مفتخریم به حضورشون.
کاملا مغرضانه و به نیت تخریب این حرف هارو زدید وگرنه یک کلمه از این صحبت ها نمیتونه شخصیت نعمت رو توصیف کنه.
لذا صمیمانه خواهش میکنم دامن نزنیم به این داستان(البته اگر بالاخواهی مونده که هنوز یاد اوری نکرده باشه). راه برای مقابله به مثل و پاسخ به حرفای دروغ زیاده ولی همینطوری که نعمت هم قبلا تو پست هاش گفته یه سرور جلو همیم یه سرور کنار هم پس ارزش نداره.
پست بهونه ای بود که دوباره از همه خواهش کنم با یکدیگر مهربان باشید تا یکدیگر با شما مهربان باشند.
کوچک همگی